עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אלקטרוניקה ומודינג

חיתוך חלון במארז ובניית פאן באס, פיתוח בסביבת Arduino ועוד - כאן תוכלו לשאול את כל השאלות הנוגעות למודינג ולאלקטרוניקה שכרוכה בו, לפרסם את הפרויקטים שלכם ולקבל השראות

1. Started by ye_3333,

אז ככה חברה בעיקרון השקעתי המון כסף בשביל המערכת מחשב שייש לי.. אבל פשוט נהייה לי חשק לאיזה שיפור במארז שלי xaser 3 super tower v2000d חוץ ממאווררים מוארים מה כבר אני יכול לעשות שיגרום לזרימת אווירר אולי יותר טובה ובכלל לגורם למחשב שלי להיראות יותר טוב חחח והחוטים אצלי כבר מסודרים ממזמןם...

2. סיפקתי 19V במקום 5V (לא ישירות ), וכתוצאה מכך נשרף רדיו טרנזיסטור - שמעתי היססס ברמקול אחרי מספר שניות , ועננה של משהו שרוף . ממש ליד הכניסה של הסוללות ( לא היו סוללות ) יש רכיב LA5523 . לא ראיתי רכיב שרוף אחר בסביבת כניסת המתח. כואב לי הלב בגלל שזה ווקמן ישן עם איקוולייזר ששיפצרתי וחיברתי לרמקולים של גטובלאסטר ישן . ממש הנאה . האם יש טעם לחפש רכיב כזה ולהחליף ? או שהרכיב "נפרץ" והנזק למערכת בלתי הפיך למעשה ?

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  3. Started by steelmanx,

אני מחפש מקום שאפשר לקנות בו את הברגים הנ"ל(לצורך התקנת SSD במחשב נייד). מישהו מכיר מקום כזה(עדיף עם אתר אינטרנט).

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  4. Started by tamos,

הי, אני צריך לבנות פאק סוללות לשלט רחוק. כרגע הוא מוזן ע"י פאק של 8 תאים של ניקל-מטאל, כלומר 9.6V, הפאק הוא 700MAH. הפאק הזה כבר לא מה שהיה פעם, נגמר תוך זמן קצר וכו. חשבתי לבנות בעצמי פאק חדש מסוללות ניקל-מטאל, ושיהיו בעלי MAH גבוהה יותר-ככה מחזיק יותר זמן. הפאק מסודר ככה: עכשיו, אין לי מושג איך לבנות, איפה לחבר תא ל- איפה ל+, איפה להוציא חוטים ל-, איפה ל+. אני יודע שזה לא מסובך, אשמח לעזרה. תודה

5. Started by xxdinsinxx,

שלום, יש לי שנאי שמספק 7.5 וולט דיסי וזרם של 1.5 אמפר,והפין הפנימי הוא ה+ וה'פין' החיצוני הוא מינוס, השנאי הזה מתאים לארדואינו הזה? http://dx.com/p/arduino-uno-rev3-development-board-120464?rt=1&p=2&m=2&r=3&k=1&t=1&s=132738&u=120464 תודה רבה מראש

6. Started by rsegoly,

אני חדש בארדוינו ומשחזר כישורי תכנות מלפני שנים בכל אופן, לקחתי דוגמה של TCP SERVER והיא עובדת מעולה בין הלוח לקליינט בווב אני שולח מחרוזות ומהן מגיעות ונשלחת הודעה בחזרה אך כאשר אני מנסה לזהות את המחרוזת כדי להגיב בהתאם לתכנה ההשוואה לא מצליחה למרות שהדפסתי ל DEBUG גם את שתי המחרוזות שאני משווה וגם את אורכן אשמח לעזרה (הטקסט שלי נצמד לא נכון בהמשך אך הוא נכון בסביבת הפיתוח) #include <SPI.h> #include <Ethernet.h> // Enter a MAC address, IP address and Portnumber for your Server below. // The IP address will be dependent on your local network: byte mac[] = { 0xDE, 0xAD, 0xBE, 0xEF, 0xFE, 0xED }; IPAddress serverIP(10,0,0,100); int serverPort=84; // Initializ…

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  7. Started by avimw,

יש לי ג'ויסטיק של פליסטישן 1 עם רטט, יש אפשרות לחבר אותו למחשב?

• 1 תגובה
    • 652 צפיות
  8. Started by mzlbat,

היי אם זה לא קשור אז למחוק קיצר השואב היה עובד והכל בסדר , ועכשיו שמפעילים אותו זה משמיע קול-רעש ווווווווווווווווווווווווווווווווווווו VOOOOOOOOOOO כזה שנשמע בכל השכונה מישהו יודע מה יכול לגרום לזה ? ( המנוע עובד במלאו החוזק - וזה לא מוציא ריח או משהו )

• 1 תגובה
    • 1.8k צפיות
  9. Started by Little_AKA_Or,

שלום.. קניתי מארז HEC פשוט ואני רוצה לעשות בו מודינג.. אם אני אעשה חלון ואשים במארז 6-8 לדים UV ובמארז אני אשים סליבינג UV, מאווררי UV ועוד מוצרים שמגיבים לקרינת UV, יראו את האפקט? כלומר המוצרים יגיבו לקרינה מהלדים? אם כן אשמח לדעת מה הכתובת של האתר (אתר מחו"ל) שבו ניתן לקנות לדים מכל הסוגים (האתר שעושה משלוחים לארץ ^^) תודה מראש..

• 1 תגובה
    • 633 צפיות
  10. Started by ha_miki,

היי מישהו יודע מאיפה אני יכול להשיג את השבבים האלו ? ? MAX232, MAX233 , HIN232CP תודה מראש

11. Started by wons,

היי חבר'ה החלטתי לאחרונה לפתוח פרוייקט "סוף שבוע" חדש: הפרוייקט הוא גלאי דגים לאחר טיפה בדיקות באנטרנט כיצד הוא עובד הרעיון ניראה די פשוט: http://www.fishfinder-store.com/howfifiwo.html אומנם כשהתחלתי לנתח את הדברים לעומק ולתכנן הבנתי שהדברים לא פשוטים כמו שנשמעו לי בהתחלה והינה מספר שאלות: * הבנתי שהסונארים בנויים על בסיס חיישן פיזואלקטרי. אומנם מתוך הבנתי אפשר ליישם את החיישן באמצעות מיקרופון ורמקול פשוטים מישהו רואה למה לא לעשות את זה כך? * למישהו יש רעיונות לאיטום מפני מים לרמקול / מיקרופון/ חיישן פיזואלקטרי או רעיון שונה לשליחת גל הלם במיים וחיישן לקלוט אותו? אשמח לקבל תשובות ומחשבות נוספות בנושא. תודה, רון.

• 1 תגובה
    • 976 צפיות
  12. Started by pc student,

יש לי sparkle geforce 4 mx 440 se ומה שעשיתי לו זה חיברתי גוף קירור של סלרון בעזרת ברגים לא כמו כפיר הוא עשה זאת עם נייר דבק(אני לא רוצה להעליב)אבל את גופי הקירור על הזיכרון הדבקתי עם נייר דבק אבל חזק האם זה טוב?

• 1 תגובה
    • 938 צפיות
  13. אורח ברק דהן
    Started by אורח ברק דהן,

.

• 1 תגובה
    • 674 צפיות
  14. Started by PhoenixBoy,

במדריך הנ"ל: http://www.heatseekerz.net/index.php?page=articles&id=4&pagenum=3 יש נגד... איזה נגד זה? כי עוד כמה שעות אני הולך לקנות רכיבים אז אני צריך לדעת...

• 1 תגובה
    • 836 צפיות
  15. Started by erandob,

שלום, אני מעוניין לבנות קופסה עם תאורה רכשתי מנורות LED כמפורט בלנק http://cgi.ebay.com/100-pcs-5mm-Round-white-Superbright-LED-Light-20000MCD-/180697356380?pt=LH_DefaultDomain_0&hash=item2a1266d85c אני עוד לא בטוח בכמה מנורות אשתמש אני מתכוון להתשמש בבטריות של 1.5V בתור מקור כוח איך מתרגמים את מקור המתח של הבטריות בשביל מחשבוני הנגדים? תודה

• 1 תגובה
    • 902 צפיות
  16. Started by Googleness,

שלום לכולם, אני מעוניין לבנות למחשב החדש שלי מארז בשביל להשיג מספר מטרות: 1 - שהיה שקט 2 - זרימת אוויר טובה למען בריאות וקירור הרכיבים 3 - שלא יהיה אבק בכמות מופרזת 4 - שיהיה נוח לשימוש מבחינת המבנה יש לי כרגע את המפרט הבא: AMD 64 3000+ Venice Core Gygabyte K8NF-9 NFORCE4 Twinimos DDR400 2.5 CL 256 MB X4 - total 1024mb ATI X300SE Western Digital 80GB SATA Floppy 1.44 LG Super Multi Drive זה מה שצריך לדעת לא? בעיקרון הכל עובד כרגע בתוך מארז שקניתי מKSP שהגיע עם ספק 400 וולט והרבה מאווררים של 80 מ"מ שעושים המון רעש ומפוצץ באבק. אז אני צריך עזרה בתכנון, דרך אגב לאמא שלי יש סטודיו לאומנות אז יש לי הרבה חומרים בבית.

17. Started by dany_tab16,

יש לי את המסך הזה: הוא של המצלמה הדיגיטלית הישנה שלי שנשברה. אפשר איכשהו לחבר אותו למחשב? או כדי שיציג את מה שהמסך הרגיל של המחשב מציג או טמפרטורה? הנה ה DATA: ftp://ftp.prosoft.ru/pub/Hardware/SHARP/Displays/lcd_line_up.pdf המסך הזה נקרא sharp ls018a8gs04

• 1 תגובה
    • 742 צפיות
  18. בניתי מגבר מבוסס TDA2009A לפי השרטוט של היצרן (Figure 1 מפה : http://www.st.com/internet/com/TECHNICAL_RESOURCES/TECHNICAL_LITERATURE/DATASHEET/CD00000127.pdf) ואחרי שחיברתי אותו לטלפון הוא גרם לזה שאם אני שומע באוזניות אז באוזן אחת שומעים חזק ובשנייה בקושי שומעים. מישהו יודע מה הבעיה ואיך למנוע אותה ?

• 1 תגובה
    • 963 צפיות
  19. Started by liram21,

שלום לכולם, אני רוצה להתחיל ללמוד על איך לתכנת את הארדואינו, יש לי את ה-ATMEGA 1280 ורציתי לדעת איזו שפה אני צריך ללמוד כדי לדעת לתכנת את הארדואינו . ואם תוכלו לשלוח לי מדריכים למתחילים זה יהיה מצויין !

• 1 תגובה
    • 1.5k צפיות
  20. יש לי מתאם IrDA המתחבר לUSB שמעביר מידע מהפלאפון למחשב. אני רוצה להפוך אותו למקלט IR שיגיב לשלט רחוק. טכנית, יש אפשרות לעשות את זה? יש תוכנות מתאימות?

• 1 תגובה
    • 1.7k צפיות
  21. Started by d-undertaker,

יש לי דרמל של וולף,ועכשיו הגיע איתו בתור תוספת מן כבל ציר גמיש כזה,עכשיו בתוך זה יש עוד חוט ברזל שחור עכשיו הוא יצא בטעות מתוך הכבל ואני מנסה להחזיר והוא לא מסתובב...מה אני אמור לעשות?

22. משהו קטן יעני מלדים כאלה... שיהיה בטוח המארז ויעבוד לפי הקצב של המוזיקה שהוא שומע... לא לפי הווינאמפ כמו שמפורסם פה... אפשר לעשות דבר כזה? אם כן אז איך?

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  23. Started by rabbit,

פירקתי מסך מיומן אלקטרוני ישן יש סיכוי שאני מחבר אותו למחשב? כי אין בו את החיבורים כמו שבמדריך שיש באתר

24. Started by AMD-GUY,

שלום לכולם יש לי Logitech Z680 ואני רוצה לשים בהם לדים. עכשיו.... איך אני מחבר את הלדים?? האם אני פותח את הרמקול ומלחים את הלד לתוך החלק שאליו נכנסים החוטים מהסאב? (כל רמקול מקבל 50 וואט)... תודה מראש ומקווה שהבנתם אותי

• 1 תגובה
    • 725 צפיות
  25. Started by simon_hr,

היי אני מחפש אתרים שאני יוכל ממנו ללמוד אלקטרוניקה ומודינג..

• 1 תגובה
    • 642 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.