אלקטרוניקה ומודינג
חיתוך חלון במארז ובניית פאן באס, פיתוח בסביבת Arduino ועוד - כאן תוכלו לשאול את כל השאלות הנוגעות למודינג ולאלקטרוניקה שכרוכה בו, לפרסם את הפרויקטים שלכם ולקבל השראות
10,630 דיונים בפורום זה
-
שלום, יש לי 2 פסי תאורה, כאשר כל פס תאורה מופעל ע"י 3 סוללות רגילות של 1.5V. פס התאורה נמצא בגינה שלידו יש לי מתח של 12V שמפעיל תאורת גינה. האם יש דרך לחבר את פס התאורה למתח של ה-12V? תודה,
-
- 1 תגובה
- 802 צפיות
-
-
מדוע מכשירי חשמל מיטלטלים המוחזקים ביד , נדרשים ליהיות בעלי תקע עם 2 פינים בלבד , כלומר ללא הארקה ?
-
- 1 תגובה
- 775 צפיות
-
-
היי רציתי לדעת מה זה אומר כרשום אצלי מחבר 8 גידים ו 18 גייג'? מה המשמעות של גייג'? והאם יש קונקטור למחבר כזה?
-
- 1 תגובה
- 874 צפיות
- 1 follower
-
-
שלום, רוצה לשים מצלמת הבטחה נסתרת במארז אלומיניום ולמקם על גבי ארון. לדעתי זה יקרר אותה טיפה יותר. אם תפרוץ אש האם מארז אלומיניום ימנע התפשטות שלה? מצלמה הבטחה: https://www.banggood.com/Xiaovv-1080P-WIFI-AP-USB-Mini-IP-Camera-140-Wide-Range-AI-Human-Body-Detection-V380-Pro-128G-SD-Card-Cloud-Storage-CCTV-for-Home-Secure-Surveillance-Camera-p-1784776.html
-
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לשם מטרה לבניית פרויקט אשמח לקבל עזרה בקשר לארדואינו ומנוע סרבו. אין לי ניסיון לכן אשמח לדעת מה לקנות המטרה שלי היא לגרום למספר של רובי מים פשוטים (עובדים לפי מנגנון של משאבה עם לחץ אוויר, הכל פשוט) לעבוד לבד ביחד כל כמה שניות בלי שאדם יצטרך ללחוץ על ההדק בכל פעם אשמח לקבל עזרה בקשר למה לקנות ואיזה סוג, הבנתי שיש כמה מנועי סרבו תודה לעוזרים
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
אני מעוניין ליצור פרופיל לד עוצמתי, יש בשוק פסי לדים כפולים או משולשים שמייצרים הרבה lm למטר, כמובן שזה יצוא מאוד יקר, אני מעוניין להריץ 3 פסי לד רגילים אחד ליד השני וככה ליצור את אותו עוצמה בפחות כסף, האם מישהו מכיר האם זה בעייתי? למשל שלא ייגעו אחד בשני וכו'?
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
- 1 follower
-
-
אני מעוניין ליישם תאורה בתוך ארון מטבח שיש לו דלת. כאשר הדלת תפתח אז חיישן תנועה HC-SR501 יזהה זאת ויגרום להפעלת פס לדים לזמן קצוב. אורך פס הלדים שנדרש הוא 5.5 מטרים. האם ניתן ליישום ללא ממסר? איזה סוגי פס לדים קיימים? (תאורה הכי לבנה שיש) תודה רבה
-
-
- 1 תגובה
- 761 צפיות
-
-
שלום אנשים, הרבה זמן לא ביקרתי באתר... אני מחפש מגעל בשביל lm3914, lm3915, lm3916 ל 12V ו5V עד עכשיו בניתי כל מיני מעגלים שהם לא עבדו לדוגמה הסרטון הזה: https://www.youtube.com/watch?v=CB4Sl9Xwb_I&t=148s בניתי אותו בדיוק והוא לא עובד ב 12V גם קניתי מעגל מודפס כזה: https://www.ebay.com/itm/253313767441 וזה גם לא עובד אז אבקש את עזרתכם אם אפשר מעגל ל 12V ועוד מעגל ל5V לא אכפת לי להביא לכל לד נגד של 470 אם זה עוזר לעשות את המעגל יותר טוב תודה לעוזרים
-
- 1 תגובה
- 857 צפיות
-
-
שלום . אני חדש בזה אז אולי זאת שאלה בסיסית יש לי מעגל חשמלי שאני רוצה לבדוק את הקיבול של הקבל אני משתמש בפלוק 117 שיש בו בדיקת קיבול אז השאלות שלי ההם כאלה 1) בפלוק עצמו יש לי אפשרות לשנות את הטווח שלו 10,100,1000,10000 למה אני צריך את זה אם כתבו לי בצג למעלה שהוא במיקרו פראד ? 2) אם חברתי בטעות לקבל עם כותביות הפוך את הפרובים אז הוא מתקלקל?
-
- 1 תגובה
- 987 צפיות
-
-
שלום לכולם, לאחרונה קניתי מפזר חום עם צג דיגיטלי מחברת myubi. בהתחלה המפזר התנהג וחימם בסדר גמור, לא היו תלונות. לאחר כחודש ימים המפזר התחיל להתנהג מוזר. להחליף טמפרטורה כול דקה או מוריד מעלות או מעלה מעלות, אי אפשר להשתמש בו יותר. האם זה תקין בכלל? מה יכולה להיות התקלה? הניחוש שלי שהוויסות של הטמפרטורה שלו נפדק לחלוטין. אשמח לעזרה בבקשה, תודה רבה מראש!
-
- 1 תגובה
- 575 צפיות
-
-
קיבלתי מנורת שולחן עם מטען אלחוטי עם תקע של ארה"ב שהמאפיינים שלו לפי התמונה מה צריך כדי לחבר בבטחה בארץ?
-
- 1 תגובה
- 715 צפיות
-
-
שלום, יש לי מאורר סטאר והמנורה "מגמגמת", אמרו לי לקנות פלטת לד חדשה. אצל היבואן זה עולה 100 ש"ח. השאלה האם יש כזה שאפשר לקנות יותר זול בחנות או באליאקפרס? האם מישהו החליף כזה בעבר? מצאתי מנורה לד באליאקםרס היא מתאימה?
-
- 1 תגובה
- 648 צפיות
-
-
-
השאלה שלי דיי ברורה - האם המגבר של הסטריאו יפריע למחשב או להיפך מבחינת אלקטרו מגנטיות והשראה כלשהיא? תודה לעונים מקסימום ננסה ונראה ;D
-
- 1 תגובה
- 749 צפיות
-
-
שלום לכולם. הרכבתי מערכת קולנוע וגיימינג הכוללת - מחשב HTPC , מגבר חזק , DVD,ממיר , XBOX . כל הרכיבים יכנסו למזנון סגור (שיש בו פתי איוורור רק בצד התחתון שלו (עומד בסלון). השאלה שלי היא איך אני יכול לחבר מאווררים לפתחי איוורור ע"מ שישאבו את החום (כי החום עולה למעלה) ואיך אני מחבר טרמוסטט כדי שהמאווררים יעבדו רק מטמפ' מסויימת ולא כל הזמן? אני חשבתי לחבר אותם לחשמל של הספק של המחשב אבל אין לי רעיון עם הטרמוסטט. אשמח לשמוע רעיונות אחרים. תודה מראש.
-
- 1 תגובה
- 736 צפיות
-
-
הוצאתי 2 מאווררים מספקים מקולקלים ואני רוצה להרכיב אותם במארז. הבעיה היא ש ששניהם 12V וצריכים להתחבר לחוט הצהוב של המולקס ויש לי רק מולקס אחד פנוי. איל אני גורם לשניהם לפעול ומפצל את החוט הצהוב במולקס ל2? או שאולי בכלל לא חייב לפצל? מה עושים?
-
- 1 תגובה
- 770 צפיות
-
-
שלום אני מעוניין לדעת לצורך פרויקט כמה וולט וכמה אמפר וגם מה ההספק שמסוגלת להוציא יציאת הUSB במחשב איך אני יודע את זה ? תודה לעוזרים
-
- 1 תגובה
- 2k צפיות
-
-
אני צריך שהמנוע ידחוף עגלה במשקל 20 ק"ג (כמה הספק אני צריך?) איפה אני יכל לקנות מנוע כזה? עדיף יד שניה. מה סדר גודל של מחיר?
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
היה אחד שראיתי מישהו מ TMS אבל לא מצאתי אם יש עוד אשמח ללינק תודה
-
- 1 תגובה
- 788 צפיות
-
-
שלום, יש לי שאלה שקשורה להפסקות חשמל, האם מכשיר יכול להיפגע גם אם הוא מכובה שיש הפסקת חשמל? נגיד הלכתי לישון, כיביתי את המחשב, היה הפסקת חשמל בלילה, האם יכול להיות נזק למחשב?
-
- 1 תגובה
- 794 צפיות
-
-
יש דבר כזה? אני יודע שצריך מגבר אבל איזה אם אפשר קישורים למוצר או שם של מוצר זה מאוד חשוב לי ועוד שאלה לרמקולים שלי של המחשב יש 3 חיבורים אחוריים/קדמיים/סאב+סנטר מה אתם אומרים בכללי יש סיכוי לחבר ככה שהצליל יופרד כמו שהו מופרד במחשב?
-
- 1 תגובה
- 690 צפיות
-
-
פירקתי מחשב ישן עם מעבד פנטיום 3. יש לי קופסת עץ שבאו בה 3 בקבוקי יין. ניסיתי להרכיב את המחשב בתוך הקופסא אבל אין בה מספיק מקום. על מה אתם ממליצים כמארז? אני רק רוצה לצבור ניסיון בדברים האלה בחיים לא התעסקתי עם מודינג
-
- 1 תגובה
- 736 צפיות
-
-
שלום לכם אני יתאר לכם את הסיטואציה בקצרה יש לי GPS בפלאפון והמסך שלו קטן (יש לו TV-OUT) אני רוצה לקנות מסך בין 5-7 אינצ' לאוטו עם יציאת קומפוסייט פשוטה היכן אני יכול למצוא מסך כזה? תודה רבה
-
- 1 תגובה
- 873 צפיות
-
-
תראו בסרטון הבא : לא הצלחתי להבין בדיוק מה הוא עושה .. יש לי סורק שאינו בשימוש ואינו עובד .. אשמח אם תעזרו לי להפוך אותו לקטודה כמו בסירטון
-
- 1 תגובה
- 805 צפיות
-
-
שלום אני צריך לבנות את הפרוייקט ואני לא מוצא את המסך מגע 256X256 כמו בתמונה וגם את הבקר 87C51 ??? לא יודע איפה אפשר לקנות אותם ? [attachment deleted by admin]
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-