עבור לתוכן

אלקטרוניקה ומודינג

חיתוך חלון במארז ובניית פאן באס, פיתוח בסביבת Arduino ועוד - כאן תוכלו לשאול את כל השאלות הנוגעות למודינג ולאלקטרוניקה שכרוכה בו, לפרסם את הפרויקטים שלכם ולקבל השראות

1. Started by aviran_n,

אני זוכר שראיתי כבר כמה פעמים באינטרנט סוג של מקדח שהוא מעין "מחוגה" שעושה חורים עגולים לפי קוטר משתנה שקובעים לפני. זה ניראה כמו מקדח צלב כזה שיש עליו מין סכינים שניתנים להזזה לקביעת קוטר העיגול שיחתך. אני רוצה קצת מידע על זה (איזה חומרים זה מסוגר לחתוך וכו') ומה שאני הכי צריך, את השם של זה! ומי שיודע אז גם איפה אפשר להשיג ומהו טווח המחירים

• 5 תגובות
    • 765 צפיות
  2. Started by a_beilis,

יש לי את המפרט בצד... אני מעוניין להוסיף למארז מאורר או 2 הכי חשוב לי זה מאורר 120 למעלה... קראתי את המדריך ואני לא חושב שאני יסתדר עם כזה דבר... יש מישהו או חנות שעושה כאלה דברים בתשלום?

• 8 תגובות
    • 950 צפיות
  3. Started by nimrods,

משהו יודע אם יש כזאת מקלדת אמיטת ? [attachment deleted by admin]

• 2 תגובות
    • 646 צפיות
  4. Started by dbzu,

תגידו יש אפשרות להזיז את העכבר בעזרת השלט יש לי את המקלט ואני עובד עם uice ניראה לי שכך קוראים לזה ועם שלט של הוט אם מישהוא יודע איך או אפילו עם תוכנה אחרת שיעזור לי

• 2 תגובות
    • 618 צפיות
  5. Started by GetRich,

האם יש דרך לחבר את המקלט הזה בחיבור USB? נשמע לי לא סביר אם אני פשוט יבוא ויחבר את המקלט לכבל USB זה יעבוד.. בטח גם הזרם שהוא פולט לא כמו של ה-SERIAL פורט.. למישהוא יש דרך לזה? תודה..

• 11 תגובות
    • 1.2k צפיות
  6. Started by mik_amar,

אז ככה יש לי מקלט איפרא מוכן בחיבור USB של המיקלדת ועכבר האלחוטי שלי שהם לא בשימוש כרגע וגם לא מתוכננים להיות בשימוש אז השאלה שלי היא כזאת..: האם אני יכול להשתמש במקלט הזה במקום לבנות לבד?? כי אין לי גישה לחלקים שצריך ואין לי מאיפה לקנות ואם אפשר אז איך?? ונגיד והצלחתי יהיה אפשר בעתיד להחזיר את המקלט למצב של המקלדת ועכבר?? תודה מראש!!!!!!

• 5 תגובות
    • 641 צפיות
  7. אני בטוח שכולם קראו את המדריך באתר על מקלט IR (אינפרא-אדום)...השאלה שלי היא כזאת...האם אני יכול לקחת במקום הרכיב של המאינפרא עצמו, מקלט (רק הרכיב..) של RF (גלי רדיו), הוא יעבוד כמו האינפרא...? עם אותם רכיבים (נגד 4.7KOH, קבל 4.7mf ומייצב מתח LM7805...) אם זה כן יעבוד... האם אני אוכל גם להשתמש בכל שלט כדי לשלוט עליו? ועם איזה תוכנה? תודה רבה לכל מי שעוזר...

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  8. Started by Moty_p,

אני רוצה להזמין חלקים ולבנות מקלט אינפרה בדיוק כמו פה: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=73896.0 זה מדריך ההמשך: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=83932.msg716684#msg716684 רק שבמקום עינית אחת אני רוצה לחבר 3 עניות לצורך קליטה טובה יותר, הרבה יותר איך אני עושה את זה? איך התרשים שלי יראה אחרי שאני יוסיף עוד 2 עניוות?

• 0 תגובות
    • 578 צפיות
  9. Started by Devil Servant,

יש לי דונגל BT מי שלא מכיר זה כמו DOK אבל מקשר את הפלאפון למחשב בעזרת טכנולוגית BT קיצר אמרו לי שזה בטווח 80 מטר אבל חרטא :s05: זה מקסימום 10 מטר. אבל אני רוצה שאני אוכל לשלוט מהסלון לחדר. יש מסדרון באמצע,בנוי מגבס שמבודד BT :\ אז רציתי לדעת אם אוכל לבנות מן אנטנות קטנות שיוליכו מהסלון לחדר הנה ציור שתבינו על מה אני מדבר תודה לעוזרים

• 0 תגובות
    • 762 צפיות
  10. Started by zenbaga-,

שלום לכם. רציתי לבנות קופסת DVD שהיא בעצם קופסא שכוללת ספק וכונן DVD שמודבק על הספק, הבעיה היא שלכונן DVD שיש לי אין יציאה של אוזניות ככה שאני מחפש מתאם של IDE (הכניסות "מידע" שמאחור) ל RCA (עיגולים צבעוניים) או סתם חור של אוזניות. אני בכלל לא בטוח שדבר כזה קיים, אם מישהו מכם יודע על דבר כזה או אפילו איפה אפשר להשיג דבר כזה אני אודה לו מאוד. תודה מראש.

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  11. Started by fuck off,

אתמול הבאתי מתג עם 2 לחצנים עם מצבים של ON וOFF ו6 רגליים. ככה זה נראה: וככה זה מלמטה: ד"א יש בו גם לדים כשזה על ON. תודה מראש.

• 10 תגובות
    • 756 צפיות
  12. Started by ofeky1,

אני יודע שהם פועלות על 3V אבל מה קורה אם אני מחבר לה 9V? פירקתי אחת מצורב DVD שהפעלתי אותה על 9V היא נתנה אור חזר ואחרי כמה זמן נחלש ועכשיו היא עובדת על אור חלש באופן קבוע

• 1 תגובה
    • 957 צפיות
  13. Started by neogod,

יש לי ספק ג'ינרי,ואני רוצה לדעת אם המתחים שלי בסדר? ומה אומרים כל המתחים ? ולאן הם שייכים??? מצורפת תמונה ! [attachment deleted by admin - 90 dayss]

• 12 תגובות
    • 1.1k צפיות
  14. Started by shaharezra,

אני מתכנן להרכיב כמה קטודות אצלי באופנוע מה שאני צריך לדעת זה כמה מתח כל קטודה לוקחת ואם מישוה ניסה את זה בעבר נראה לי שצריך להכין איזה מעגל אלקטרוני לכל הסיפור כל עצה תעזור תודה שחר

• 10 תגובות
    • 706 צפיות
  15. Started by Moty_p,

אם אני מחבר 2 לדים לנגד אחד של 470 אוהם אז מה קורה למעשה? הלדים ישרפו? הנגד ישרף? הנגד מחובר ללד בפלוס ולכוח מתח של 12V הלד דורש 20 מיליאמפר

• 5 תגובות
    • 1.8k צפיות
  16. Started by Moty_p,

שלום לכולם, קודם כל אני רוצה לדעת אם אני יכול לחבר נגד לפלוס ולמינוס של החשמל כדי שכל החשמל יפול על הנגד והוא יהיה חם אש האם זה אפשרי מבלי שיהיה לי קצר מסוים במערכת? אם לא אז איך אני ידע כמה יהיה האוהם של נגד מסוים שהמתח בסופו של דבר יפול על הלד אבל הנגד יהיה רותח אש? נגיד 12 -> 3 והנגד יהיה אש אבל לא ישרף והלדים המוברים עליו גם הם לא ישרפו...?

• 13 תגובות
    • 1.2k צפיות
  17. Started by nehmia,

יש לי מאורר שקניתי מחבר בחיבור של 3 פינים יוצאים מהמאורר 3 חוטים צהוב(של הסל"ד)אדום ושחור(חיובי ושלילי)אם אני יחתוח את החיובי או שלילי ויוסיף נגד משתנה הוא ישפע על המהירות של המאורר? או שאני צריך לשים אותו במקום אחר?

• 14 תגובות
    • 1.2k צפיות
  18. Started by neogod,

יש לי 2 נגדים משתנים של 2 קילו אוהם(אינ יכול להשיג עוד) ואני רוצה כמה וואט הם! כתוב עליהם VRN 8052 HAITI 961-20 2K אם מישהו יכול למצוא עליהם פרטים? או להגיד איך אני יכול לבדוק באיזה עומס הם יכולים לעמוד מבלי לשרוף אותם! תודה מראש!

• 10 תגובות
    • 1k צפיות
  19. Started by doker,

אני רוצה לחבר סטריפ של לדים ומפעיל אותו על ידי המחשב רציתי לדעת איזה נגד אני צריך בהרבה מקומות ראיתי כתוב להשתמש בנגד הזה http://www.ebay.com/itm/2-2K-Ohm-1-4-Watt-5-Carbon-Film-Resistors-50pcs-/190586344194?pt=LH_DefaultDomain_0&hash=item2c5fd4d302#ht_1660wt_1306 2.2KOhm איפה אני יכול להזמין כאלה באינטרנט? אפשר לינק ישיר ששולחים את המוצר הזה לישראל? ראיתי אתר כמו http://il.farnell.com/ אבל זה נותן כל מיני נגדים בכל מיני תצורות ואין לי מושג מה ההבדל ביניהם אם יש הבדל או שאני יכול להשתמש בכל אחד http://il.farnell.com/jsp/search/browse.jsp?N=203968+110086712+110019895+110156680&No=0&locale=en_IL&appliedparametrics=true&getResults=true&divisionLo…

• 5 תגובות
    • 947 צפיות
  20. Started by sharkk,

לקחתי אתמדריך מפה... http://www.aaroncake.net/circuits/vumeter.htm מה שמדרברים שם זה נגן אורות לווין אמפ נכון? וזה התמונה +השאלות

• 13 תגובות
    • 995 צפיות
  21. Started by yakirsh4,

יש לי נורה כזאת בחדר http://www.azpartsmaster.com/images/catalog/cshop/b300t3qc.jpg ועניין אותי מה זה העליה הזאת באמצע?

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  22. ובכן, זה מכבר קניתי מחשב חדש (כן, בקרוב אצלכם!) והממ..הניאון מסרב לפעול.. בדקתי, אין שום כבל שלא חיברתי או משו.. וכמו שבטח תיארתם לעצמכם- אין לי יותר מידי שמצ במחשבים. למעשה- אין לי שום שמצ.. אני אמורה להגדיר משהו לניאון הזה? להריץ איזה משהו? מוזר.. בקיצור, הוא לא עובד אשמח לעזרה. (אה. ואין לי מושג מה דגם המארז..אבדוק זאת בהזדמנות הקרובה..)

• 20 תגובות
    • 1.6k צפיות
  23. לפני יומיים התחלתי את המודינג שלי... והשאלה שלי היא כזו... האם הסדר של חיתוך החלון במארז (לא בדיוק חלון... יותר נכון סמל של סופרמן) וצביעתו היא כזו: 1.קודם שיוף 2.צביעת צבע בסיס ואז לאחר ייבוש צבע רצוי 3. חיתוך הסמל. או שעדיף לי קודם לחתוך ואחר כל לצבוע? בתודה אלעד.

• 3 תגובות
    • 673 צפיות
  24. שלום יש לי בלבקרי 9700, ויש לי מתאם USB שמכניסים אותו לשקע בקיר ואליו מחברים כבל USB ואז אפשר להטעין איתו מכשירים. עכשיו אני מפחד שהוא מוציא מתחים גבוהים יותר או נמוכים יותר והוא יהרוס לי את המכשיר כי היא לא מקורי של בלבקרי, אני ארשום לכם את סוגי המתחים שהוא מוציא ואת סוגי המתחים שמטענים לבלקברי מוצאים(כפי שראיתי באיביי) ותגידו לי בבקשה אם יהיה בטוח להטעין אותו במתאם שיש לי. אז ככה, המתאם שלי מוציא את המתחים והזרמים הבאים: מתאם שלי: in 100-240 v ac 50/60 hz 150 mA out 5 DC 1 A הנתונים של המטען במיוחד לבלקברי: Input: AC 100V-240V 50/60Hz Output: DC 5V 500mA ההבדל הוא בmA - במטען שלי הוא 150 ובמטען השני הוא 500, האם זה מסוכן? מה זה mA בכלל? תודה רבה ושבת שלום

• 3 תגובות
    • 790 צפיות
  25. Started by Conroe,

אני רוצה לסדר את הכבלים במחשב שלי.. אני רוצה לדעת אם הצורה שבה אני אסדר את הכבלים נכונה: 1) כיבוי המחשב 2) ניתוק המחשב מהחשמל 3) פתיחת צד המחשב 4) ניתוק הכבלים מלוח האם 5) ניקוי מאווררים 6) החזרת המאווררים למקומם 7) החזרת הכבלים למקומם 8) סגירת צד המחשב 9) הפעלת המחשב מחדש ועוד דבר: אני אצטרך להיכנס לביוס שוב אחרי זה?

• 4 תגובות
    • 745 צפיות

דיונים חדשים בפורומים