עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אלקטרוניקה ומודינג

חיתוך חלון במארז ובניית פאן באס, פיתוח בסביבת Arduino ועוד - כאן תוכלו לשאול את כל השאלות הנוגעות למודינג ולאלקטרוניקה שכרוכה בו, לפרסם את הפרויקטים שלכם ולקבל השראות

1. Started by Dvich,

אני על סף קניית צמד קתודות למחשב שלי ויש לי התלבטות בין קתודות כחולות לבין UV. מצד אחד, יש לי לוח מסדרת הLANParty של DFI שהרבה חלקים שלו רגישים לUV וכמו כן הכבלים שמגיעים איתו, ולכן פולטים אור כשמוקרנת עליהם קרינת UV וזה נראה מדהים, אבל מצד שני אני לא מעוניין באור הסגול שמפיצות קתודות הUV. מה שכן, אני מאוד מעוניין באור כחול וזה בעצם מה שהקתודות הכחולות יתנו לי, גם ראיתי שחלקים על הלוח והכבלים גם כן מגיבים לאור הכחול של קתודה רגילה (אמנם פחות מUV) ככה שזה דיי משנה את המאזן לטובת הקתודות הכחולות. מה אתם מציעים לי לקנות? (בהנחה שאני לא רוצה אחת כחולה ואחת UV ושיש לי מארז עם חלון, מאורר 80ממ שקוף בחלון, 120ממ שקוף מאחור וTt TB כחול מקדימה.) תודה.

• 1 תגובה
    • 780 צפיות
  2. כל חוטי ה-Molex אצלי קצרים אני רוצה לסדר ולהצמיד אותם לפח ולצדדים של המארז עם איזולירבנד אבל הם קצרים מידי איפה אפשר להשיג ארוכים יותר ?

• 3 תגובות
    • 780 צפיות
  3. Started by zZOROo,

יש לי משטח פרספקס ושבלונה של ציור ואני רוצה לחרוט את הציור על הפרספקס ולהאיר את זה עם לדים איך אני חורט עם דרמל או עם סקין יפני :s05: :s05: תוזה רבה למי שעוזר

• 3 תגובות
    • 780 צפיות
  4. שלום קוראים לי מיכאל אני חדש כאן בפורום... החלטתי על לבנות מאחורי המסך של המחשב שלי תאורה חזקקה של לאדים כחולים ושהם יהבהבו לפי המוזיקה... ליפני זה קרראתי מללא בפורוום מה צצריך איך עושים את זה וועוד אבל עדין לא הבנתי כולכך... אז אני אני רוצה משהו כמו 25 לאדים חזקים שיהבהבו לפי המוזיקה (כרגע יש לי רק אחד בצבע כחול) בקיצור יש לי מיקלדת מפורקת שאני לא צריך אז חשבתי שיש שמה חלקים שמהם אני יכל ליבנות... את וכול זה אני רוצה שיתחבר דרך USB עכשיו זה אפשרי? או שיותר מידי לדים? בקשר לכלים ולהלחמה וכול זה זה לא בעיה בישבילי אני פשוט צריך עזרה איך ליבנות מה לחבר ולאן לחבר כי מאיפה יגיעו כול הפקודות למנורות? והנה התמונה של החתיכה הזאת מהמיקלדת...

• 0 תגובות
    • 780 צפיות
  5. פירקתי מקלט רדיו קטן כזה ועכשיו אני רוצה לחבר במקום אוזניות רמקול קטן....איך אני יכול להעלות את המתח בחיבור של האוזניות בשביל שאנ יישמע יותר חזק???

• 2 תגובות
    • 780 צפיות
  6. האם רגליות המארז (שפורסמו עליהם סקירה כאן באתר) מתאימות גם למארזי ריידמקס? RAIDMAX Scorpio 868 THX

7. Started by Shane McMahon,

שלום. יש לי מארז של פלייסטיישן 2 העבה(הישן יותר..) אפשר להכניס בתוכו Mini-ITX ? ואיזה נכנס?אפשר דגמים שנכנסים,בבקשה?

• 7 תגובות
    • 780 צפיות
  8. אני מניח שחיברתי משהו לא נכון כי המאורר לא עובד.... השאלה היא אם צריך לחבר משהו אחרת (כנראה שכן, כי ככה זה לא עובד....) והאם יש צורך לחבר גם את החוט הלבן? אני מניח שה"נגד" צריך להישאר בחיבור כי הוא גורם לסל"ד נמוך. תודה [attachment deleted by admin]

• 6 תגובות
    • 780 צפיות
  9. Started by Snirs69,

כתוב שכשצובעים את המארז אז צריך קודם לנקות אותו משומנים ולכלוך. אז השאלה שלי היא האם צריך לנקות אותו עם חומר כולשהו? או שפשוט עם סמרטות ומים? תודה מראש, שניר.

• 3 תגובות
    • 780 צפיות
  10. Started by CyberBot,

מצאתי מארז פירקתי את סבא רבא שלו עכשיו נשארה רק השילדה מה אתם מציעים לי לעשות איתה?

• 3 תגובות
    • 780 צפיות
  11. אז ככה יש לי 2 קטודות ואני רוצה לעשות אותם דרך חיבור קבוע של 12V, אז חשבתי על מולקס עם אני מחבר רק את הפלוס מינוס - אדום ושחור ו2 החוטים של קטודה כשלהי אמור לעבוד ? בתודה איתי

• 4 תגובות
    • 780 צפיות
  12. Started by ranran,

יש לי ספק של 300W שאני כבר לא משתמש בוא ויש סיכוי שאני יכול להדליק אותו בלי לחבר ללוח אם? (יש לי כבל לחבר אותו לחשמל..)

• 10 תגובות
    • 779 צפיות
  13. Started by lirantal,

מה קורה חברים? אז ככה, לשמחתי גיליתי שיש לי Jigsaw בבית אבל אז מסתבר לי שחסר לו איזה חלק שמחזיק את הסכין-מסור אז כל העניין חסר ערך. אחר כך, אני מגלה שיש לי דיסק! אני מחבר אותו לחשמל וכמה לא צפוי - הוא לא עובד הבעיה היא שכל המכשירים האלה עולים (לפחות בשבילי) הרבה כסף יש אולי אמצעים אלטרנטיביים לחיתוך המארז? אולי איזה מכשיר או רעיון שכל אחד יכול לנסות עם כלים קיימים בבית... תודה רבה, לירן

• 3 תגובות
    • 779 צפיות
  14. Started by EroSenin,

שלום לכולם אני חדש באתר למרות שנרשמתי לפני הרבה זמן. אני מקווה להשתלב פה יפה אני מתכנן פרוייקט די גדול בעוד שבועיים ואני עכשיו נמצא בתכנונים.. המארז שלי הוא hec 6920b בעל יכולת מודינג גדולה, הספק שלי הוא HX520W. אני צריך רעיונות מודינג למארז עלמנת לשפר את יכולת הקירור שלו ואת השקט שלו ואם אפשר גם את היופי שלו. הכילים נמצאים ברשותי. חשבתי בינתתים על הוצאת הגרילים של המארז והלבשת גומי U. מאורר עליון וחלון פרספקט בדלת המארז בעיצוב אישי. אשמח לעוד רעיונות!

• 1 תגובה
    • 779 צפיות
  15. Started by IAF.ofek,

שלום,יש לי בבית פלטת פרספקס+קיט התקנה, שקניתי לפני שנתיים ב-PCH (ז"ל מי שזוכר),אבל אין לי כלים מתאימים לחיתוך דלת המארז בבית (יש לקרוב משפחה שלי ג'קסו אבל אחד שמיועדל חיתוך עץ בלבד). אני מחפש מקום (מסגריה,מקוםפ של עבודות בפח וכו') שיוכל לחתוך לי את החלון בדלת בצורה טובה ומדוייקת לפי מידות רצויות. עדיף באזור השרון. אשמח עם תעזרו לי בעניין,תודה.

• 1 תגובה
    • 779 צפיות
  16. Started by simla101,

אוקי, אז אני בונה מערכת קירור מים ויש לי כמה שאלות 1)האם יש חברות שמוכרות קוביות פרספקס (או כל צורה מרובעת אחרת) ולא רק לוחות? 2)עם איזה דבק אני מדביק לוחות פרספקס? האם כל דבק יתאים? ומה מבחינת איטום? צריך להדביק ואז לעבור עם סיליקון? (היופי לא ממש חשוב כי המיכל פנימי) 3)במיכל יש פתח יציאה למים ופתח כניסה ואני שם פיטינגים (נראה לי זה השם) בכל אחד מהם, האם יש חשיבות גדול למיקום? מטעמי נוחות אני מעוניין שהמיקום של פתח היציאה יהיה למעלה (מעל מיכל היציאה של המשאבה) ופתח הכניסה יהיה בצד...הםא ביצועי המערכת נפגעים דרמטית עקב כך? 4)המלצה על בלוק קירור מים למעבד (סוקט 775)

• 4 תגובות
    • 779 צפיות
  17. בתמטנה שימו לב חוט 5 בטבלה לא תואם לתרשים??? מה נכון??? ומי יכול לתת הסבר קטן על הפוטנציומטר אפשר לבטל יענו בלי הפוטנציומטר??? [attachment deleted by admin]

• 6 תגובות
    • 779 צפיות
  18. האם ספיקר הלפטופ הזה: https://www.aliexpress.com/item/32594581890.html יוכל להתאים לחיבור לקונטרולר בורד עם תושבת אודיו PH 2.0 ע"י קיצוץ וחיבור קורד הספיקר לקורד עם מחבר PH 2.0 ? בתודה מראש

• 0 תגובות
    • 779 צפיות
  19. שלום השגתי מסך תצוגה של מדפבת HP4200 (למי שמכיר) ויש לו חיבור ל20 חוטים - חיפשתי במדריך של הרכבת צגים דומים לזה אבל לא מצאתי מסך כזה - כולם הם מסכים של 16 חוטים ומתחברים עם כבל פרללי - יש למישהו מושג איך אפשר לחבר את המסך הזה? רשום מאחורי המסך על הלוח עצמו LCM-WM001 WM001-PCB REV1.4

• 4 תגובות
    • 779 צפיות
  20. Started by dany_tab,

יש את התוכנה ב: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=245603.10 איך באמת שולטים על פורטים? לא רק של המדפסת אלא גם על יציאות של 9PIN. מישהו פה יודע איך משלבים את זה בשפת תכנות? לא כל כך הבנתי איך התוכנה עובדת. תודה מראש. דני

• 4 תגובות
    • 779 צפיות
  21. מאיפה אני קונה אולטרה או לדים ? איך מחברים ?? האים זה סוללות או עם כבלים מיוחדים לזה ? האים בשביל מאוורר עם "אורות" לדים שהיה משהו מגניב צריך להחליף מאוורר או לשנות בו משהו ?? :yelclap: :xyxthumbs: משהו יכול לעזור לי או ליעץ לי עם אולטרות במקלדת כי היא שחורה ואני משחק בדרך כלל בלילה .. טוב תודה מראש ..חנן ..

22. Started by moshtager,

שלום יש לי מארז של ?T?thermaltake SViking VA4000BWS? ,כשה קניתי את המחשב מיקמו לי את חישן הטמפרטורה ליד הארדיסק, והארדיסק זה אחד הרכיבים החמים במחשב ,רציתי לישאול עים זה בסדר שזה שם ,בגלל שהחישן מראה את הטמפרטורה של כל המארז אים זה בסדר אז סבבה ,אים מישהו ימליץ לי על מקום אחר אני ישמח תודה לכל העוזרים

23. טוב, אז בידי iPod בלתי שמיש בגלל בעיית בטריה. חשבתי לעצמי, שכמו שניתן לקחת מאוורר מאיזה ספק ממחשב ישן, ולחבר את חוטי האדום-שחור שלו עם האדום-שחור של חיבור המולקס - ניתן גם לחבר את שתי כבלי הבטריה הדקים של הiPod (גם הם שחור-אדום) לחיבור מולקס רגיל. אז מה אתם חושבים, האם זה אפשרי? הספק שלי לא יקרוס מחיבור של מכשיר אלקטרוני קטן אליו? צירפתי תמונות של הכבלים.

• 9 תגובות
    • 779 צפיות
  24. רק תחלון עצמו.....יש דבר כזה?..... אני ראיתי מארז עם חלון בצד של SPL NEON007 ב130 שקל בלי ספק.... שווה נכון?

• 2 תגובות
    • 779 צפיות
  25. Started by bad boy,

תראו יש לי רמקול 8 אוהם ואני רוצה לעשות לו מגבר קטן שאפשר לקנות את הרכיבים בכל חנות אלקטרוניקה נורמאלית ולהרכיב האם זה אפשרי

• 3 תגובות
    • 778 צפיות

דיונים חדשים בפורומים