עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אלקטרוניקה ומודינג

חיתוך חלון במארז ובניית פאן באס, פיתוח בסביבת Arduino ועוד - כאן תוכלו לשאול את כל השאלות הנוגעות למודינג ולאלקטרוניקה שכרוכה בו, לפרסם את הפרויקטים שלכם ולקבל השראות

1. Started by Snirs69,

כתוב שכשצובעים את המארז אז צריך קודם לנקות אותו משומנים ולכלוך. אז השאלה שלי היא האם צריך לנקות אותו עם חומר כולשהו? או שפשוט עם סמרטות ומים? תודה מראש, שניר.

• 3 תגובות
    • 754 צפיות
  2. Started by ranran,

יש לי ספק של 300W שאני כבר לא משתמש בוא ויש סיכוי שאני יכול להדליק אותו בלי לחבר ללוח אם? (יש לי כבל לחבר אותו לחשמל..)

• 10 תגובות
    • 753 צפיות
  3. Started by dory,

תגידו יש אולי איזה תוכנה או איזה דרך לעלות את מהירות הסיבובים של המאורר? וגם יש דרך לשים מאוור בדרך ביתית על כ.מ ג'י פורס 5300 של ניוודיה? (להדביק או משהו)

• 2 תגובות
    • 753 צפיות
  4. Started by simla101,

אוקי, אז אני בונה מערכת קירור מים ויש לי כמה שאלות 1)האם יש חברות שמוכרות קוביות פרספקס (או כל צורה מרובעת אחרת) ולא רק לוחות? 2)עם איזה דבק אני מדביק לוחות פרספקס? האם כל דבק יתאים? ומה מבחינת איטום? צריך להדביק ואז לעבור עם סיליקון? (היופי לא ממש חשוב כי המיכל פנימי) 3)במיכל יש פתח יציאה למים ופתח כניסה ואני שם פיטינגים (נראה לי זה השם) בכל אחד מהם, האם יש חשיבות גדול למיקום? מטעמי נוחות אני מעוניין שהמיקום של פתח היציאה יהיה למעלה (מעל מיכל היציאה של המשאבה) ופתח הכניסה יהיה בצד...הםא ביצועי המערכת נפגעים דרמטית עקב כך? 4)המלצה על בלוק קירור מים למעבד (סוקט 775)

• 4 תגובות
    • 753 צפיות
  5. פירקתי מקלט רדיו קטן כזה ועכשיו אני רוצה לחבר במקום אוזניות רמקול קטן....איך אני יכול להעלות את המתח בחיבור של האוזניות בשביל שאנ יישמע יותר חזק???

• 2 תגובות
    • 753 צפיות
  6. טוב בשנאי שיש לו רשום: input: 100-240V ~ 1.7A (1,7A) 50-60Hz output: 18.5V (18,5V)_ _ _ _ 3.5A(3,5A) 65W הנייד הוא : Hp Pavilion Ze4949EA שאלה עכשיו צריך שנאי מתח עליו כאשר אני טס לקנדה - ארה"ב ?? או לא? כי אני לא ממש מבין בזה? אם לא אז מה אני כן צריך לקנות אם לא אז איזה שנאי לקנות? כמו שאני יודע המתח שם זה 100-110V לא?

• 1 תגובה
    • 753 צפיות
  7. Started by ratzabi,

בעתיד אני רוצה לבנות צג כזה על המארז שלי. יש תוכנה שמאפשרת לרשום דרכה מה יופיע בצג, או לבחור מה הוא יראה (Temp' CPU/RPM/כל מני שטויות)?? תודה לעונים.

• 1 תגובה
    • 753 צפיות
  8. Started by K0sTa,

טוב אז אני אתחיל מזה שאצלי כל הלדים מחוברים בלי שום נגד ישירות לספק ל5V שזה גם המתח של הלדים.. עכשיו לא הבנתי למה לד צריך נגד?? אם הוא היה מקבל 12\7 וולט הוא היה צריך נגד..אבל הוא מקבל כמה שהוא צריך אז למה הנגד?? אצלי הלדים פועלים מעולה בלי שום נגדים ועדיין לא נשרף לי שום לד.. תענו לי על השאלה כי לא הבנתי בידיוק מהמדריך שיש באתר על לדים ונגדים

• 8 תגובות
    • 753 צפיות
  9. Started by disi,

נמצא ברשותי כרטיס TV של FLY VIDEO הכרטיס מגיע עם עינית אינפרא אדום לשליטה על התחנות ועל הוידאו האם ישנה אפשרות דרך העינית יהיה אפשר לשלוט על כל המחשב בעוצמת הווליום או להעביר שיר וכדומה ז"א לא רק בזמן הפעלת התוכנה של TV אלא בכל מצב בתודה מראש

• 2 תגובות
    • 753 צפיות
  10. שלום לכולם. הרכבתי מערכת קולנוע וגיימינג הכוללת - מחשב HTPC , מגבר חזק , DVD,ממיר , XBOX . כל הרכיבים יכנסו למזנון סגור (שיש בו פתי איוורור רק בצד התחתון שלו (עומד בסלון). השאלה שלי היא איך אני יכול לחבר מאווררים לפתחי איוורור ע"מ שישאבו את החום (כי החום עולה למעלה) ואיך אני מחבר טרמוסטט כדי שהמאווררים יעבדו רק מטמפ' מסויימת ולא כל הזמן? אני חשבתי לחבר אותם לחשמל של הספק של המחשב אבל אין לי רעיון עם הטרמוסטט. אשמח לשמוע רעיונות אחרים. תודה מראש.

• 1 תגובה
    • 752 צפיות
  11. Started by Dvich,

אני על סף קניית צמד קתודות למחשב שלי ויש לי התלבטות בין קתודות כחולות לבין UV. מצד אחד, יש לי לוח מסדרת הLANParty של DFI שהרבה חלקים שלו רגישים לUV וכמו כן הכבלים שמגיעים איתו, ולכן פולטים אור כשמוקרנת עליהם קרינת UV וזה נראה מדהים, אבל מצד שני אני לא מעוניין באור הסגול שמפיצות קתודות הUV. מה שכן, אני מאוד מעוניין באור כחול וזה בעצם מה שהקתודות הכחולות יתנו לי, גם ראיתי שחלקים על הלוח והכבלים גם כן מגיבים לאור הכחול של קתודה רגילה (אמנם פחות מUV) ככה שזה דיי משנה את המאזן לטובת הקתודות הכחולות. מה אתם מציעים לי לקנות? (בהנחה שאני לא רוצה אחת כחולה ואחת UV ושיש לי מארז עם חלון, מאורר 80ממ שקוף בחלון, 120ממ שקוף מאחור וTt TB כחול מקדימה.) תודה.

• 1 תגובה
    • 752 צפיות
  12. Started by DarkAvenger,

לא משנה טעות שלי, אפשר למחוק/לנעול את האשכול[

• 0 תגובות
    • 752 צפיות
  13. Started by gal1,

אני רוצה להחליף את הלדים במקלדת שלי איזה לדים צריך? זה לא לדים רגילים הם קטנים מאוד

• 3 תגובות
    • 752 צפיות
  14. Started by nimrodim,

שאלות לגבי לדים. ביקרתי באתר הבא לגבי לדים שונים: http://www.lsdiodes.com/ רציתי לדעת מספר דברים. 1. מה ה MCD "הנורמלי" לשימוש לתצוגה במחשבים לדוגמא POWER ON ופעילות ההרדיסק. 2. האם כאשר מריצים לד מלוח האם - למשל POWER ON וכדומה - עדיין צריך נגד ביניהם? 3. כמה מתח מספקים בד"כ החיבורים על לוח האם ללדים ולסויטצים. 4. אשמח לקבל מידע על כיצד להכין SWITCH ל POWERON ו RESET 5. בכמה נמכרים לדים וסויטצים בארץ? 6. "בתים" לסויטצים ולדים - היכן למצוא? עברתי על ה- MANUAL של לוח האם שלי - אבל לא רשום מתחים. יש רק את הדיאגרמה הבאה.

• 2 תגובות
    • 752 צפיות
  15. Started by Gizon,

מישהו כאן עשה את המוד? איך התצוגה נראית כשהיא מחוברת לכ. מסך ללא C-Sync? אני ממש מעוניין לעשות את המוד אבל לפני שאני מוציא את הכסף אני רוצה לדעת שיש טעם.

• 1 תגובה
    • 752 צפיות
  16. מישהו יודע למה משמש החלק הזה ומה יקרה אם אני יפרק אותו? http://img18.imageshack.us/img18/3249/img11228mn.jpg http://img18.imageshack.us/img18/2696/img11136ef.jpg

• 8 תגובות
    • 752 צפיות
  17. Started by dor700,

יש לי מארז של ציידנית שהוא מקרר ומקרר טוב! אני רוצה לפרק אתו מהמארז שלו ולחבר אותו לשלי , הצריכה של המערכת קירור שלה היא 12V על 4A . השאלה אם אני יכל לחבר אותו למולקס? או ליציאה אחרת מהספק?

• 7 תגובות
    • 752 צפיות
  18. Started by mazoneli,

לפני כמה ימים רציתי לרכוש מאוורר של AC אבל גיליתי שכולם מגיעים עם חיבור כמו בכותרת ובלוח שלי יש אופצייה רק לשתי חיבורים כאלו שכבר תפוסים. נדרשים פתרונות יצירתים בבקשה.

• 1 תגובה
    • 752 צפיות
  19. Started by moshtager,

שלום יש לי מארז של ?T?thermaltake SViking VA4000BWS? ,כשה קניתי את המחשב מיקמו לי את חישן הטמפרטורה ליד הארדיסק, והארדיסק זה אחד הרכיבים החמים במחשב ,רציתי לישאול עים זה בסדר שזה שם ,בגלל שהחישן מראה את הטמפרטורה של כל המארז אים זה בסדר אז סבבה ,אים מישהו ימליץ לי על מקום אחר אני ישמח תודה לכל העוזרים

20. רק תחלון עצמו.....יש דבר כזה?..... אני ראיתי מארז עם חלון בצד של SPL NEON007 ב130 שקל בלי ספק.... שווה נכון?

• 2 תגובות
    • 752 צפיות
  21. Started by bad boy,

תראו יש לי רמקול 8 אוהם ואני רוצה לעשות לו מגבר קטן שאפשר לקנות את הרכיבים בכל חנות אלקטרוניקה נורמאלית ולהרכיב האם זה אפשרי

• 3 תגובות
    • 751 צפיות
  22. Started by a-gold,

?

• 3 תגובות
    • 751 צפיות
  23. אז ככה שאלה ראשונה מה לדעתכם אפשר לעשות לפאנל כדי שלא יהיה כזה ריק ומכוער תמונה של הפאנל צמורפת שאלה שניה: אילתרתי תוך רבע שעה כונס אויר להיטסינק בשביל מאוור שיותר גדול ממנו .. עם מסקיןטייפ, התוצאה של הקירור מעולה מכמה ניסויים שונים אך מפחיד אותי האי יציבות שלו אין אפשר להכין כונס יותר יציב ועמיד עם חומרים שיש בבית ? תודה לעוזרים [attachment deleted by admin]

• 4 תגובות
    • 751 צפיות
  24. Started by maorsh18,

יש לי מערכת תאורה של 20 לדים צבעוניים שמופעלים ע"י 4 בטריות 1.5V עשיתי כמה חיבורים פשוטים- חיברתי מפסק שמופעל בלחיצה ושמתי אותו כך שברגע שהדלת הקידמית של המארז נסגרת עד הסוף אז הלדים עובדות דרך אגב הלדים מוצבים בדלת הקידמית של המארז. אין לי כח כל פעם להחליף בטריות כמובן... האם ישנה איזושהיא דרך לקבל מהספק במחשב 6V.. תודה

• 9 תגובות
    • 751 צפיות
  25. Started by Idan-h,

זכור לי שבעבר ראיתי באחד מאתרי החומרה בארץ מדריך כזה אבל משום מה אני לא מוצא את המדריך הזה. למישהו יש מדריך ? אפשר גם באנגלית, תודה.

• 5 תגובות
    • 751 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.