אלקטרוניקה ומודינג
חיתוך חלון במארז ובניית פאן באס, פיתוח בסביבת Arduino ועוד - כאן תוכלו לשאול את כל השאלות הנוגעות למודינג ולאלקטרוניקה שכרוכה בו, לפרסם את הפרויקטים שלכם ולקבל השראות
10,630 דיונים בפורום זה
-
-
קנייתי את המארז הזה לאחרונה פשוט אני רוצה לדעת אך אני יכול להחליף את הצד(הדלת) לשקופה ? ו גם אך אני עושה לו פולש? תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 745 צפיות
-
-
שלום יש לי מארז של ?T?thermaltake SViking VA4000BWS? ,כשה קניתי את המחשב מיקמו לי את חישן הטמפרטורה ליד הארדיסק, והארדיסק זה אחד הרכיבים החמים במחשב ,רציתי לישאול עים זה בסדר שזה שם ,בגלל שהחישן מראה את הטמפרטורה של כל המארז אים זה בסדר אז סבבה ,אים מישהו ימליץ לי על מקום אחר אני ישמח תודה לכל העוזרים
-
- 1 תגובה
- 745 צפיות
-
-
יש לי ספק של 300W שאני כבר לא משתמש בוא ויש סיכוי שאני יכול להדליק אותו בלי לחבר ללוח אם? (יש לי כבל לחבר אותו לחשמל..)
-
- 10 תגובות
- 745 צפיות
-
-
לפני כמה ימים רציתי לרכוש מאוורר של AC אבל גיליתי שכולם מגיעים עם חיבור כמו בכותרת ובלוח שלי יש אופצייה רק לשתי חיבורים כאלו שכבר תפוסים. נדרשים פתרונות יצירתים בבקשה.
-
- 1 תגובה
- 745 צפיות
-
-
האם אפשרי? ספספקציות מאוורר הVF900 הן 12V על 0.14A ואילו המאוורר המקורי שבא עם הכרטיס דורש 0.21A על 12... זה הכרטיס והמאוורר , השאלה אם אני יכול מבחינה חשמלית לחבר את המאוורר לחיבור החשמל שעל הכרטיס (בצד שמאל של התמונה) *אגב נראה לי מאוד תמוהה שהמאוורר הקטן הג'ינרי שבא עם הכרטיס דורש יותר זרם מאשר הVF900 של זלמן.. שמשהו יפריך לי את זה מדעית...
-
- 2 תגובות
- 745 צפיות
-
-
לא משנה טעות שלי, אפשר למחוק/לנעול את האשכול[
-
- 0 תגובות
- 745 צפיות
-
-
Class 2 Power Unit Input : 120 VAC, 60hz, 0.68A Input power : 33W Output : 22.5 VDC, 1.25 אם אני מבין נכון זה 22.5*1.25 = 28, זה אומר 28W לפחות. מישהו מכיר של 30 או 35? כי אני רואה רק שנאים קטנים של 26 ומעל לזה רק של 50W שהם כבר גדולים יותר. מדובר בשנאי של הרומבה. פעם קודמת שקניתי לחבר השנאי היה מתאים ל 240, עכשיו משום מה הוא הגיע עם שנאי אחר.
-
- 4 תגובות
- 745 צפיות
-
-
יש לי חדר 2.80 על 3.20 מטר.. החדר אחרי שיפוץ ויש לו מיטה 190 על 140 אני צריך ארון\שידה לזוג ושולחן מחשב. ואני לא יודע מה הצורה הטובה ביותר למקמם אותו, או לשרטט אותו ברמה של ללכת למחסן עצים ולהזמין אפשרות של נגר נפסלה כי הם רוצים סביב (סיבית, והנגר נשמע חפר) 5 אלף, ומשהו אחר אמר 8 אלף צפונה איקאה זה גם אפשרות פשוט הבנתי שהאיכות בינונית מינוס כבר יצא לי לבקר שם ויש שם דברים פחות או יותר שמדברים אלי השאלה כמה זמן הם יחזיקו כפי שהם נראים בתצוגה אני מצטרף שרטוט של החדר(תודה לmatan5000) ושרטוט של ריהוט שחשבתי לחדר... זה רק ברמה של טיוטה נכון לעכשיו חשבתי לעשות עוד שידה מאשר הארון הארוך הזה קובץ SKB [ATTACH=CONFIG]2949[/ATTACH]
-
- 0 תגובות
- 745 צפיות
-
-
בתמטנה שימו לב חוט 5 בטבלה לא תואם לתרשים??? מה נכון??? ומי יכול לתת הסבר קטן על הפוטנציומטר אפשר לבטל יענו בלי הפוטנציומטר??? [attachment deleted by admin]
-
- 6 תגובות
- 744 צפיות
-
-
תראו יש לי רמקול 8 אוהם ואני רוצה לעשות לו מגבר קטן שאפשר לקנות את הרכיבים בכל חנות אלקטרוניקה נורמאלית ולהרכיב האם זה אפשרי
-
- 3 תגובות
- 744 צפיות
-
-
-
הכותרת אומרת הכל קניתי Sleeving Cables http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=946_1102&products_id=6119 ואני לא יודע איך מכניסים לתוכם את הכבלים של החשמל.. הקונקטורים הלבנים האלה גדולים מידי, האם צריך לפרק אותם? ואם כן אז איך?
-
- 3 תגובות
- 744 צפיות
-
-
שלום, ברשותי מאוורר פשוט שמתחבר לחיבור מולקס סטנדרטי לספק. ברצוני לשלוט עליו באמצעות התוכנה SPEED FAN, כדי לשלוט עליו אני צריך לחבר אותו ללוח, השאלה שלי היא האם ישנה אפשרות לאלתר משהו או לקנות איזה מתאם שיאפשר לי לחבר אותו ללוח ולשלוט עליו דרך התוכנה SPEED FAN, האם זה אפשרי או שצריך בשביל זה מאורר מיוחד? ???
-
- 7 תגובות
- 744 צפיות
-
-
בעיקרון הרעיון ישן.. פשוט לא היה לי אקדח דבק כדי להדביק ת' פרספקס לעכבר. היום בסופו של דבר קניתי אקדח והדבקתי וסיימתי הכל בקבע שעה. אז ככה, כל מי שלא יודע כך ניראה העכר מקודם: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=150348.0 והוא היה ככה די הרבה זמן עד שנימאס לי. והופה! הבאתי במוד שוב. אז עכשיו זה נראה ככה: זה כשאני מצלם עם פלאש: ככה שהוא לא זז בחושך: וככה שהוא זז בחושך: באור רואים גם טוב אבל היה יותר קל לצלם בחושך. אז מה דעתכם? אשמח לקבל כל תגובה. עריכה: ד"א לא הדבקתי ת' מככסה השין של העכבר אלא פשוט מצאתי בדיוק אותו עכבר רק עם גולה במגירת הזבל שלי. ואז חשבתי מה לעשות עם זה. :] ואני גם יודע שורוד זה סיסי אבל את מי זה מעניין?
-
- 4 תגובות
- 744 צפיות
-
-
לפני שבוע עשיתי צביעה לעכבר שלי.... פירקתי אותו לחלקים וצבעתי את 4 הלחצינים באדום וכל שאר העכבר בשחור (צבעתי בספריי שחור ואדום), מה שקרה זה שבכללי הצביעה יצא על הפנים, לא מקצועי לא כלום, וגם לאחר זמן מסויים שמחזיקים בעכבר מרגישים מאין דביקות כזו. השאלה שלי איך אני יכול להוציא את הצבע הנוכחי מהעכבר ולצבוע מחדש? ואיך בדיוק אני יכול לצבוע אותו בצורה המושלמת (שלא יהיה דביק והצבע ישמר)? אמרו לי גם לא להשתמש באצטון כי זה יהרוס לי את הפלסטיק.... בתודה אלעד....
-
- 4 תגובות
- 744 צפיות
-
-
יש לי מאוורר 80 ממ חמוד עם לדים אבל התושבת הקדמית (חור איוורור מקדימה) היא בגודל שמתאים ל 120 ממ. האם יש אפשרות לחבר אותו בכל זאת?? אולי לקמבן איזה מיסגרת 120 שתחזיק אותו טוב בפנים?? תודה וחג סוכות שמח
-
- 6 תגובות
- 744 צפיות
-
-
אני מעוניין בתוכנה לתיכנון מודינג תלת מיידית אפשר גם להביא לי את הדמו או הטרייל. רק מה הבקשה הכי חשובה שלי שהקישור יהיה ישירות להורדה. כן ניסיתי את החיפוש אבל מה שהיה זה רק מודלים מוכנים מראש לאיזה תוכנה שאני מנסה להוריד ובכל דף באתר שלוכים אותי לדף אחר עד שאני חוזר להתחלה אז תודה לכל מי שיעזור לי.
-
- 1 תגובה
- 744 צפיות
-
-
טוב תקשיבו אני חדש בקטע של האלקטרוניקה וקראתי את כל המדריכים ולא הנבתי בגרוש כאילו אני חושב שצריך שמישהו שיסביר בצורה מאוד מפורטת איך לעשות ואני מקווה שיש מישהו שמוכן להסביר בצורה מאוד מפורטת מה בדיוק בדיוק אני צריך לעשות כדי להכין פאן באס בצורה ברורה למישהו שלא הכי מבין למרות שכולם פה גאונים אחד אחד וזה דיי מעצבן להסביר למישהו וזה... הקיצר אני רוצה לדעת לבננות בצורה הכי פשוטה שיש תודה לכולם מקווה שלא עברתי ע שום חוק ושיש פה מישהו שמוכן לבוא ולהסביר איך כי גם יש עוד הרבה לדעתי שישמחו למשהו מאוד מאוד מפורט
-
- 4 תגובות
- 744 צפיות
-
-
שלום לכולם. הרכבתי מערכת קולנוע וגיימינג הכוללת - מחשב HTPC , מגבר חזק , DVD,ממיר , XBOX . כל הרכיבים יכנסו למזנון סגור (שיש בו פתי איוורור רק בצד התחתון שלו (עומד בסלון). השאלה שלי היא איך אני יכול לחבר מאווררים לפתחי איוורור ע"מ שישאבו את החום (כי החום עולה למעלה) ואיך אני מחבר טרמוסטט כדי שהמאווררים יעבדו רק מטמפ' מסויימת ולא כל הזמן? אני חשבתי לחבר אותם לחשמל של הספק של המחשב אבל אין לי רעיון עם הטרמוסטט. אשמח לשמוע רעיונות אחרים. תודה מראש.
-
- 1 תגובה
- 744 צפיות
-
-
יש לי מארז של ציידנית שהוא מקרר ומקרר טוב! אני רוצה לפרק אתו מהמארז שלו ולחבר אותו לשלי , הצריכה של המערכת קירור שלה היא 12V על 4A . השאלה אם אני יכל לחבר אותו למולקס? או ליציאה אחרת מהספק?
-
- 7 תגובות
- 744 צפיות
-
-
שלום, יש לי IBM THINKPAD X20 הוא אחלה מתייחס אלי יפה וכנ"ל אני אליו, אבל בעייה אחת, הוא רועש בטירוף! חשבתי על זה שאולי שימון קל יטפל בעניין או לא יודע מה, אבל הרעש בלתי נסבל, אני רוצה לפרק ולנסות לסדר, מישהו ניסה לפרק לאפטופ בעבר? יכול להפנות אותי למקום שבו דנים בעניין? משהו? אני לא רוצה להרוס כלום =\
-
- 1 תגובה
- 744 צפיות
-
-
אז ככה שאלה ראשונה מה לדעתכם אפשר לעשות לפאנל כדי שלא יהיה כזה ריק ומכוער תמונה של הפאנל צמורפת שאלה שניה: אילתרתי תוך רבע שעה כונס אויר להיטסינק בשביל מאוור שיותר גדול ממנו .. עם מסקיןטייפ, התוצאה של הקירור מעולה מכמה ניסויים שונים אך מפחיד אותי האי יציבות שלו אין אפשר להכין כונס יותר יציב ועמיד עם חומרים שיש בבית ? תודה לעוזרים [attachment deleted by admin]
-
- 4 תגובות
- 743 צפיות
-
-
יש לי מערכת תאורה של 20 לדים צבעוניים שמופעלים ע"י 4 בטריות 1.5V עשיתי כמה חיבורים פשוטים- חיברתי מפסק שמופעל בלחיצה ושמתי אותו כך שברגע שהדלת הקידמית של המארז נסגרת עד הסוף אז הלדים עובדות דרך אגב הלדים מוצבים בדלת הקידמית של המארז. אין לי כח כל פעם להחליף בטריות כמובן... האם ישנה איזושהיא דרך לקבל מהספק במחשב 6V.. תודה
-
- 9 תגובות
- 743 צפיות
-
-
אני מתכנן לבנות בקרוב מחשב לסלון משום שמכשיר הDVD נהרס פתאומית. אני רוצה שהמחשב ישלט ע"י שלט דרך מקלט שיהיה מחובר למחשב. 1. יציאת הIrDA Port אשר מצוייה על הרבה לוחות יכולה לקלוט אותות משלט ולבצע פעולות כמו: Insert/Eject CD , Play , Stop , Volume UP/Down והקלטה מכרטיס טלויזיה למחשב בקובץ AVI ? 2. יש תוכנות שפועלות עם היציאה הזו וניתנים לתכנות ? -> פעולות שיקרו בעת לחיצה על כפתור מסויים שלט הרחוק. 3. אני לא מוצא בחנויות חיבורי IR שאני אחבר לחיבור על הלוח , אז ניתן לבנות אותו בעצמי? אם כן אילו רכיבים אצטרך להשיג , איפה ניתן להשיג ואם אפשר מדריך להכנה עצמית של המקלט. 4. האם אפשר לקשר בין היציאה הזו לתוכנות של כרטיסיי טלויזיה ולבצע את הפעולות על התוכנות האלו? 5. היציאה הזו …
-
- 2 תגובות
- 743 צפיות
-