עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אלקטרוניקה ומודינג

חיתוך חלון במארז ובניית פאן באס, פיתוח בסביבת Arduino ועוד - כאן תוכלו לשאול את כל השאלות הנוגעות למודינג ולאלקטרוניקה שכרוכה בו, לפרסם את הפרויקטים שלכם ולקבל השראות

1. Started by עידנידן,

:jump: אם מישהו מכיר ואו שמע על סוגי תקשורת padil ו- atdl אז בבקשה בבקשה ...

• 1 תגובה
    • 766 צפיות
  2. Started by dany_tab,

יש את התוכנה ב: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=245603.10 איך באמת שולטים על פורטים? לא רק של המדפסת אלא גם על יציאות של 9PIN. מישהו פה יודע איך משלבים את זה בשפת תכנות? לא כל כך הבנתי איך התוכנה עובדת. תודה מראש. דני

• 4 תגובות
    • 766 צפיות
  3. היי לכולם אז החלטתי שמחר אני הולך לעשות חור למאורר בדלת המארז - כדי לקרר את המעבד. אני הולך להשתמש בגי'גסו (מסור חשמלי) למישהו יש איזה מדריך טוב לתת לי ?? כי אני מצאתי באתר מדריךאחד לחור בדלת והוא גם לא השתמש בגיגסו.. בכל מקרה אם מישהו יכול להביא לי מדריך מפורט על עשיית חור במארז עם גיגסו אני ממש אשמח למישהו יש טיפים לתת לי בנוגע לזה??

4. יש לי מאוורר 80 ממ חמוד עם לדים אבל התושבת הקדמית (חור איוורור מקדימה) היא בגודל שמתאים ל 120 ממ. האם יש אפשרות לחבר אותו בכל זאת?? אולי לקמבן איזה מיסגרת 120 שתחזיק אותו טוב בפנים?? תודה וחג סוכות שמח

• 6 תגובות
    • 765 צפיות
  5. Started by efergan7,

יש לי מצלמה של nokia 6680 ואני רוצה לדעת אם יש איזה מעגל שאני יכול לבנות שיהיה אפשר לראות דרך USB

• 6 תגובות
    • 765 צפיות
  6. שלום לכולם. יש לי לוח אם gigabyte k8n-sli . הציפסט שלו הגיע עד 70 מעלות(הצלבתי עם 3 תוכנות:speedfan,everest sandra)בפורום חומרה מישהו אמר לי שזאת בעיה נפוצה בלוחות האלה וגם להם זה 70 מעלות וזה בסדר. אני חושב שזה עדיין מוזר. הורדתי תוכנה MB5 - mother board 5 והטמפ' ירדה ל מינוס 21 מעלות. מוזר לחלוטין!!!! ראו תמונה מצורפת!!! אימתתי את זה גם עם תוכנת speedfan. מה זה אומר מינוס 23 מעלות? זה מסוכן? [attachment deleted by admin]

• 3 תגובות
    • 765 צפיות
  7. שלום לכולם, אני מחפש בשביל חבר קרוב מדריך נוח להכנת מאוורר מואר בלדים ממאוורר רגיל. זה חשוב לי מאוד היות והאיש עצמו יקר לי מאוד ועשה בשבילי לא מעט, ואם אני יכול אני אשמח לעזור לו גם. המדריך צריך להיות באנגלית (או כמובן מדריך עם תמונות מובנות) בגלל שהאיש הנכבד, דובר אנגלית בלבד. כמו כן אינו מומחה, ולכן כמה שהדרך פשוטה יותר כך טוב יותר. תודה לכולם, ושבוע טוב.

• 1 תגובה
    • 765 צפיות
  8. איך אפשר להשתמש המסכי LCD קנויים כמו המסכים במחשבונים ופלאפונים לשימוש בעזרת המחשב? אני בטוח שראיתי מדריך בפורום בעבר אבל חיפוש לא העלה דבר.

• 3 תגובות
    • 765 צפיות
  9. Started by Director,

שלום לכולם .! חשבתי על להוסיף כמה לדים מתחת למקלדת שיראה יפה איפה נמצא חיבור / חוט , שאני יוכל לחבר אליהם את הלדים?

• 3 תגובות
    • 765 צפיות
  10. Started by boludo,

שלום לכולם כיצד מחשבים ספק כח רצוי למחשב לדוגמא XP SP 2 Intel Pentium 4 630, 3000 MHz Prescott-2M Asus P5AD2 Deluxe Socket 775 3072MBDDR2 SDRAM 4 hard disks 2 dvd rom NVIDIA GeForce 6600 256mb המלצות לספק תתקבלנה בשמחה, חשוב שיהיה יכולת לסדר את הכבלים של הספק לזרימת אויר במארז (ארוכים ומלופפים) תודה

• 7 תגובות
    • 765 צפיות
  11. Started by Ancient1,

אז ככה, יש לי קרור אקטיבי של פריזר של מקרר למערכת קרור המים שלי , אפשר לראות ת'רד באוברקלוקינג . אני צריך לשלוט על הטמפ' שלו , ובעיקרון במקום להפעיל מאוורר בטמפ' שאני קובע להפעיל את המקרר. כמובן שאני מעונין בטמפ' שהלוח מדווח . אבל , כדי למנוע מחזורי הפעלה וכיבוי מהירים שבעיקרון מזיקים למדחס, אני צריך לקבוע מרווח בין טמפ' ההפעלה וטמפ' כיבוי , למשל להפעיל ב40C ולכבות ב35C . כלומר אני צריך משהו שיעבוד מ 40 ל35 , אבל לא מ35 ל40 !

• 0 תגובות
    • 765 צפיות
  12. Started by mazoneli,

לפני כמה ימים רציתי לרכוש מאוורר של AC אבל גיליתי שכולם מגיעים עם חיבור כמו בכותרת ובלוח שלי יש אופצייה רק לשתי חיבורים כאלו שכבר תפוסים. נדרשים פתרונות יצירתים בבקשה.

• 1 תגובה
    • 765 צפיות
  13. Started by Snirs69,

כתוב שכשצובעים את המארז אז צריך קודם לנקות אותו משומנים ולכלוך. אז השאלה שלי היא האם צריך לנקות אותו עם חומר כולשהו? או שפשוט עם סמרטות ומים? תודה מראש, שניר.

• 3 תגובות
    • 765 צפיות
  14. Started by TaMiRn2,

שלום... אני מחפש נואשות מדריך כלשהו שיכול לתאם איכשהו את השלט rm-mz4r לנוקיה אם מישהו מכיר דרך אני אשמח לשמוע...

• 3 תגובות
    • 764 צפיות
  15. Started by a-gold,

?

• 3 תגובות
    • 764 צפיות
  16. שלום, לאחר שחיפשתי הרבה ולא מצאתי אני פונה לכאן. היכן אני יכול להזמין מהאינטרנט מחבר DSUB 9PIN נקבה כמו בתמונה? תודה מראש!

• 8 תגובות
    • 764 צפיות
  17. איפה צריך לעשות את החורים בפרספקס על מנת לקבל תאורה טובה על החריטה? אם לא קשה להביא תמונה שמראה איך זה נראה .

18. Started by nimrodim,

שאלות לגבי לדים. ביקרתי באתר הבא לגבי לדים שונים: http://www.lsdiodes.com/ רציתי לדעת מספר דברים. 1. מה ה MCD "הנורמלי" לשימוש לתצוגה במחשבים לדוגמא POWER ON ופעילות ההרדיסק. 2. האם כאשר מריצים לד מלוח האם - למשל POWER ON וכדומה - עדיין צריך נגד ביניהם? 3. כמה מתח מספקים בד"כ החיבורים על לוח האם ללדים ולסויטצים. 4. אשמח לקבל מידע על כיצד להכין SWITCH ל POWERON ו RESET 5. בכמה נמכרים לדים וסויטצים בארץ? 6. "בתים" לסויטצים ולדים - היכן למצוא? עברתי על ה- MANUAL של לוח האם שלי - אבל לא רשום מתחים. יש רק את הדיאגרמה הבאה.

• 2 תגובות
    • 764 צפיות
  19. שלום השגתי מסך תצוגה של מדפבת HP4200 (למי שמכיר) ויש לו חיבור ל20 חוטים - חיפשתי במדריך של הרכבת צגים דומים לזה אבל לא מצאתי מסך כזה - כולם הם מסכים של 16 חוטים ומתחברים עם כבל פרללי - יש למישהו מושג איך אפשר לחבר את המסך הזה? רשום מאחורי המסך על הלוח עצמו LCM-WM001 WM001-PCB REV1.4

• 4 תגובות
    • 764 צפיות
  20. Started by eegg,

מה ההבדל בין MCD ו mCD ומה יותר חזק CIE2/2,000=8,000MCD 25DEG 2V 620-630nM 1.9-2V CIE2/7,000= 10,000mCD/25DEG 3.1-3.2V CIE2/7,000=12,000mCD 25DEG 3.2-3.3V PURE GREEN 515-525nm CIE2,500=8000mCD 3.1-3.2V 20mA 25DEG 465-475nM 5MM 2500MCD/CIE2 585-595nM 2-2.1V 25DEG

• 4 תגובות
    • 763 צפיות
  21. אני מתכנן לבנות בקרוב מחשב לסלון משום שמכשיר הDVD נהרס פתאומית. אני רוצה שהמחשב ישלט ע"י שלט דרך מקלט שיהיה מחובר למחשב. 1. יציאת הIrDA Port אשר מצוייה על הרבה לוחות יכולה לקלוט אותות משלט ולבצע פעולות כמו: Insert/Eject CD , Play , Stop , Volume UP/Down והקלטה מכרטיס טלויזיה למחשב בקובץ AVI ? 2. יש תוכנות שפועלות עם היציאה הזו וניתנים לתכנות ? -> פעולות שיקרו בעת לחיצה על כפתור מסויים שלט הרחוק. 3. אני לא מוצא בחנויות חיבורי IR שאני אחבר לחיבור על הלוח , אז ניתן לבנות אותו בעצמי? אם כן אילו רכיבים אצטרך להשיג , איפה ניתן להשיג ואם אפשר מדריך להכנה עצמית של המקלט. 4. האם אפשר לקשר בין היציאה הזו לתוכנות של כרטיסיי טלויזיה ולבצע את הפעולות על התוכנות האלו? 5. היציאה הזו …

• 2 תגובות
    • 763 צפיות
  22. אני מעוניין בתוכנה לתיכנון מודינג תלת מיידית אפשר גם להביא לי את הדמו או הטרייל. רק מה הבקשה הכי חשובה שלי שהקישור יהיה ישירות להורדה. כן ניסיתי את החיפוש אבל מה שהיה זה רק מודלים מוכנים מראש לאיזה תוכנה שאני מנסה להוריד ובכל דף באתר שלוכים אותי לדף אחר עד שאני חוזר להתחלה אז תודה לכל מי שיעזור לי.

23. Started by dory,

תגידו יש אולי איזה תוכנה או איזה דרך לעלות את מהירות הסיבובים של המאורר? וגם יש דרך לשים מאוור בדרך ביתית על כ.מ ג'י פורס 5300 של ניוודיה? (להדביק או משהו)

• 2 תגובות
    • 763 צפיות
  24. יש לי צג בעל בקר HD44102CH ו בקר HD44105H והייתי רוצה לדעת האם אלת מן הסכמות הללו מתאימות לחיבור הצג שלי .....

• 2 תגובות
    • 763 צפיות
  25. בתמטנה שימו לב חוט 5 בטבלה לא תואם לתרשים??? מה נכון??? ומי יכול לתת הסבר קטן על הפוטנציומטר אפשר לבטל יענו בלי הפוטנציומטר??? [attachment deleted by admin]

• 6 תגובות
    • 763 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.