אלקטרוניקה ומודינג
חיתוך חלון במארז ובניית פאן באס, פיתוח בסביבת Arduino ועוד - כאן תוכלו לשאול את כל השאלות הנוגעות למודינג ולאלקטרוניקה שכרוכה בו, לפרסם את הפרויקטים שלכם ולקבל השראות
10,630 דיונים בפורום זה
-
יש את התוכנה ב: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=245603.10 איך באמת שולטים על פורטים? לא רק של המדפסת אלא גם על יציאות של 9PIN. מישהו פה יודע איך משלבים את זה בשפת תכנות? לא כל כך הבנתי איך התוכנה עובדת. תודה מראש. דני
-
- 4 תגובות
- 756 צפיות
-
-
שלום לכולם, היום הסתובבתי בחצר ומצאתי רכיבי אלקטרוניקה ישנים, אשמח אם תאמרו לי מה הם. יש פה איזה מעגל בנוי, מזהים מה זה? ומה כל אלה? ופוטנציומטרים: וזה מה שכתוב להם מאחור: העניין הוא, שלפני יומיים קניתי מאווררים "שקטים" של AC שהמתח שלהם 0.13A שלבסוף מסתבר שהם יותר רועשים ממה שהיה לי קודם (ג'נרי 0.30A , אך עם SpeedFan הורדתי אותם ל15% והיו שקטים יחסית). אני רוצה לבנות פוטנציומטר כדי לשלוט על מהירות המאוררים של AC, מתי שאני על המחשב - אנמיך לכרבע ממה שהם עושים, וכך אוכל לעבוד בשקט. א. רציתי לדעת האם ניתן לעשות זאת עם מה שיש לי כבר, או שעליי לקנות רכיבים נוספים? ב. החיבור של המאוררים הוא 3 פינים ללוח האם, האם צריך מתאם למולקס לצורך בניית ה Fan Bus ? ג. …
-
- 2 תגובות
- 756 צפיות
-
-
הכותרת אומרת הכל קניתי Sleeving Cables http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=946_1102&products_id=6119 ואני לא יודע איך מכניסים לתוכם את הכבלים של החשמל.. הקונקטורים הלבנים האלה גדולים מידי, האם צריך לפרק אותם? ואם כן אז איך?
-
- 3 תגובות
- 755 צפיות
-
-
שלום... אני מחפש נואשות מדריך כלשהו שיכול לתאם איכשהו את השלט rm-mz4r לנוקיה אם מישהו מכיר דרך אני אשמח לשמוע...
-
- 3 תגובות
- 755 צפיות
-
-
אתם יודעים מה זה חוגה,שמציגה מתח..............(עם מעגל פשוט אני רוצה לסדר hd tray ,אחד פה בקהילה ,אם אני זוכר נכון,הכין אחד עם נגד וזהו....)
-
- 2 תגובות
- 755 צפיות
-
-
מה קורה חברים? אז ככה, לשמחתי גיליתי שיש לי Jigsaw בבית אבל אז מסתבר לי שחסר לו איזה חלק שמחזיק את הסכין-מסור אז כל העניין חסר ערך. אחר כך, אני מגלה שיש לי דיסק! אני מחבר אותו לחשמל וכמה לא צפוי - הוא לא עובד הבעיה היא שכל המכשירים האלה עולים (לפחות בשבילי) הרבה כסף יש אולי אמצעים אלטרנטיביים לחיתוך המארז? אולי איזה מכשיר או רעיון שכל אחד יכול לנסות עם כלים קיימים בבית... תודה רבה, לירן
-
- 3 תגובות
- 755 צפיות
-
-
בתמטנה שימו לב חוט 5 בטבלה לא תואם לתרשים??? מה נכון??? ומי יכול לתת הסבר קטן על הפוטנציומטר אפשר לבטל יענו בלי הפוטנציומטר??? [attachment deleted by admin]
-
- 6 תגובות
- 755 צפיות
-
-
יש לי משטח פרספקס ושבלונה של ציור ואני רוצה לחרוט את הציור על הפרספקס ולהאיר את זה עם לדים איך אני חורט עם דרמל או עם סקין יפני :s05: :s05: תוזה רבה למי שעוזר
-
- 3 תגובות
- 755 צפיות
-
-
תמונות : רעיונות ותגובות התקבלו בברכה !! [attachment deleted by admin]
-
- 7 תגובות
- 755 צפיות
-
-
היי לכולם אז החלטתי שמחר אני הולך לעשות חור למאורר בדלת המארז - כדי לקרר את המעבד. אני הולך להשתמש בגי'גסו (מסור חשמלי) למישהו יש איזה מדריך טוב לתת לי ?? כי אני מצאתי באתר מדריךאחד לחור בדלת והוא גם לא השתמש בגיגסו.. בכל מקרה אם מישהו יכול להביא לי מדריך מפורט על עשיית חור במארז עם גיגסו אני ממש אשמח למישהו יש טיפים לתת לי בנוגע לזה??
-
- 4 תגובות
- 755 צפיות
-
-
היי, אני יודע שהשאה הזאת נשאלה כבר הרבה פעמים פה אבל למרות כל החיפושים שלי (פה ובגוגל) לא מצאתי את התשובה.... יש לי מסך של NOKIA 5110 (ואני חושב שאני יכול להשיג 3100 אם זה יצליח) ומצאתי כבר את הסכימה של החיווט אבל אני לא מוצא תוכנה שאיתה אני כותב למסך, יש את SERDISPLIB בל אני לא יודע לכתוב C והיא נראית לי מאוד מסורבלת (אפשר להשתמש בה עם C#?, אם כן אז זה כנראה הפיתרון בשבילי).
-
- 2 תגובות
- 755 צפיות
-
-
שלום לכולם, קניתי מאוורר לד של thermaltake 120 חיברתי אותו למחשב והכל בסדר. אך חסר לי החוט שמחבר את זה לספיד פאן... האם אני אמור לקנות אותו?? או שהוא אמור לבוא עם המאוורר עצמו.. (במאוורר הקודם זה בא כבר מחובר. (החוט)... פרטים: אותו מאורר רק לא לד..) אם צריך עוד פירוט אני יעלה תמונות.. בבקשה תעזרו לי.. תודה מראש..
-
- 1 תגובה
- 755 צפיות
-
-
אז ככה יש לי 2 קטודות ואני רוצה לעשות אותם דרך חיבור קבוע של 12V, אז חשבתי על מולקס עם אני מחבר רק את הפלוס מינוס - אדום ושחור ו2 החוטים של קטודה כשלהי אמור לעבוד ? בתודה איתי
-
- 4 תגובות
- 755 צפיות
-
-
מה ההבדל בין MCD ו mCD ומה יותר חזק CIE2/2,000=8,000MCD 25DEG 2V 620-630nM 1.9-2V CIE2/7,000= 10,000mCD/25DEG 3.1-3.2V CIE2/7,000=12,000mCD 25DEG 3.2-3.3V PURE GREEN 515-525nm CIE2,500=8000mCD 3.1-3.2V 20mA 25DEG 465-475nM 5MM 2500MCD/CIE2 585-595nM 2-2.1V 25DEG
-
- 4 תגובות
- 754 צפיות
-
-
אני מתכנן לבנות בקרוב מחשב לסלון משום שמכשיר הDVD נהרס פתאומית. אני רוצה שהמחשב ישלט ע"י שלט דרך מקלט שיהיה מחובר למחשב. 1. יציאת הIrDA Port אשר מצוייה על הרבה לוחות יכולה לקלוט אותות משלט ולבצע פעולות כמו: Insert/Eject CD , Play , Stop , Volume UP/Down והקלטה מכרטיס טלויזיה למחשב בקובץ AVI ? 2. יש תוכנות שפועלות עם היציאה הזו וניתנים לתכנות ? -> פעולות שיקרו בעת לחיצה על כפתור מסויים שלט הרחוק. 3. אני לא מוצא בחנויות חיבורי IR שאני אחבר לחיבור על הלוח , אז ניתן לבנות אותו בעצמי? אם כן אילו רכיבים אצטרך להשיג , איפה ניתן להשיג ואם אפשר מדריך להכנה עצמית של המקלט. 4. האם אפשר לקשר בין היציאה הזו לתוכנות של כרטיסיי טלויזיה ולבצע את הפעולות על התוכנות האלו? 5. היציאה הזו …
-
- 2 תגובות
- 754 צפיות
-
-
יש לי מאוורר 80 ממ חמוד עם לדים אבל התושבת הקדמית (חור איוורור מקדימה) היא בגודל שמתאים ל 120 ממ. האם יש אפשרות לחבר אותו בכל זאת?? אולי לקמבן איזה מיסגרת 120 שתחזיק אותו טוב בפנים?? תודה וחג סוכות שמח
-
- 6 תגובות
- 754 צפיות
-
-
שלום,יש לי בבית פלטת פרספקס+קיט התקנה, שקניתי לפני שנתיים ב-PCH (ז"ל מי שזוכר),אבל אין לי כלים מתאימים לחיתוך דלת המארז בבית (יש לקרוב משפחה שלי ג'קסו אבל אחד שמיועדל חיתוך עץ בלבד). אני מחפש מקום (מסגריה,מקוםפ של עבודות בפח וכו') שיוכל לחתוך לי את החלון בדלת בצורה טובה ומדוייקת לפי מידות רצויות. עדיף באזור השרון. אשמח עם תעזרו לי בעניין,תודה.
-
- 1 תגובה
- 754 צפיות
-
-
יש לי חדר 2.80 על 3.20 מטר.. החדר אחרי שיפוץ ויש לו מיטה 190 על 140 אני צריך ארון\שידה לזוג ושולחן מחשב. ואני לא יודע מה הצורה הטובה ביותר למקמם אותו, או לשרטט אותו ברמה של ללכת למחסן עצים ולהזמין אפשרות של נגר נפסלה כי הם רוצים סביב (סיבית, והנגר נשמע חפר) 5 אלף, ומשהו אחר אמר 8 אלף צפונה איקאה זה גם אפשרות פשוט הבנתי שהאיכות בינונית מינוס כבר יצא לי לבקר שם ויש שם דברים פחות או יותר שמדברים אלי השאלה כמה זמן הם יחזיקו כפי שהם נראים בתצוגה אני מצטרף שרטוט של החדר(תודה לmatan5000) ושרטוט של ריהוט שחשבתי לחדר... זה רק ברמה של טיוטה נכון לעכשיו חשבתי לעשות עוד שידה מאשר הארון הארוך הזה קובץ SKB [ATTACH=CONFIG]2949[/ATTACH]
-
- 0 תגובות
- 754 צפיות
-
-
איפה צריך לעשות את החורים בפרספקס על מנת לקבל תאורה טובה על החריטה? אם לא קשה להביא תמונה שמראה איך זה נראה .
-
- 1 תגובה
- 754 צפיות
-
-
-
שלום לכולם .! חשבתי על להוסיף כמה לדים מתחת למקלדת שיראה יפה איפה נמצא חיבור / חוט , שאני יוכל לחבר אליהם את הלדים?
-
- 3 תגובות
- 754 צפיות
-
-
שלום. יש לי מארז של פלייסטיישן 2 העבה(הישן יותר..) אפשר להכניס בתוכו Mini-ITX ? ואיזה נכנס?אפשר דגמים שנכנסים,בבקשה?
-
- 7 תגובות
- 754 צפיות
-
-
קבלו פרוייקט מגניב בלינק הבא: www.kevinrose.com
-
- 1 תגובה
- 754 צפיות
-
-
אז ככה, יש לי קרור אקטיבי של פריזר של מקרר למערכת קרור המים שלי , אפשר לראות ת'רד באוברקלוקינג . אני צריך לשלוט על הטמפ' שלו , ובעיקרון במקום להפעיל מאוורר בטמפ' שאני קובע להפעיל את המקרר. כמובן שאני מעונין בטמפ' שהלוח מדווח . אבל , כדי למנוע מחזורי הפעלה וכיבוי מהירים שבעיקרון מזיקים למדחס, אני צריך לקבוע מרווח בין טמפ' ההפעלה וטמפ' כיבוי , למשל להפעיל ב40C ולכבות ב35C . כלומר אני צריך משהו שיעבוד מ 40 ל35 , אבל לא מ35 ל40 !
-
- 0 תגובות
- 754 צפיות
-
-
האם אפשרי? ספספקציות מאוורר הVF900 הן 12V על 0.14A ואילו המאוורר המקורי שבא עם הכרטיס דורש 0.21A על 12... זה הכרטיס והמאוורר , השאלה אם אני יכול מבחינה חשמלית לחבר את המאוורר לחיבור החשמל שעל הכרטיס (בצד שמאל של התמונה) *אגב נראה לי מאוד תמוהה שהמאוורר הקטן הג'ינרי שבא עם הכרטיס דורש יותר זרם מאשר הVF900 של זלמן.. שמשהו יפריך לי את זה מדעית...
-
- 2 תגובות
- 754 צפיות
-