עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אלקטרוניקה ומודינג

חיתוך חלון במארז ובניית פאן באס, פיתוח בסביבת Arduino ועוד - כאן תוכלו לשאול את כל השאלות הנוגעות למודינג ולאלקטרוניקה שכרוכה בו, לפרסם את הפרויקטים שלכם ולקבל השראות

1. Started by Director,

שלום לכולם .! חשבתי על להוסיף כמה לדים מתחת למקלדת שיראה יפה איפה נמצא חיבור / חוט , שאני יוכל לחבר אליהם את הלדים?

• 3 תגובות
    • 747 צפיות
  2. Started by Kalisto,

טוב נכנסתי לפאנדסhttp://www.pandas.co.il/default.php?cPath=946&PHPSESSID=bf0ef6bb9b50453685ff9e109d0670c8 עכשיו יש שם כמה מוצרים שאני לא מבין מה תקפידם ואני ישמח אם תסבירו לי מה כל אחד מהם. לדוגמא מזה Sleeving Cables ומה השימוש שלו? מזה ROUNDED CABELS ומה השימוש שלהם? מזה UV Adapter ומה תפקידם? מזה UV Adapter ומה תפקידו? מזה Cold Cathod ומה תפקידם? מה עושים איתם בדיוק? ומזה בתאורה מה השימוש של הדברים האלו? ובמיוחדים מזה המדבקות של SUNBEAM תודה לעוזרים

3. תמונות : רעיונות ותגובות התקבלו בברכה !! [attachment deleted by admin]

• 7 תגובות
    • 747 צפיות
  4. אז ככה יש לי 2 קטודות ואני רוצה לעשות אותם דרך חיבור קבוע של 12V, אז חשבתי על מולקס עם אני מחבר רק את הפלוס מינוס - אדום ושחור ו2 החוטים של קטודה כשלהי אמור לעבוד ? בתודה איתי

• 4 תגובות
    • 747 צפיות
  5. Started by IAF.ofek,

שלום,יש לי בבית פלטת פרספקס+קיט התקנה, שקניתי לפני שנתיים ב-PCH (ז"ל מי שזוכר),אבל אין לי כלים מתאימים לחיתוך דלת המארז בבית (יש לקרוב משפחה שלי ג'קסו אבל אחד שמיועדל חיתוך עץ בלבד). אני מחפש מקום (מסגריה,מקוםפ של עבודות בפח וכו') שיוכל לחתוך לי את החלון בדלת בצורה טובה ומדוייקת לפי מידות רצויות. עדיף באזור השרון. אשמח עם תעזרו לי בעניין,תודה.

• 1 תגובה
    • 747 צפיות
  6. Started by disi,

נמצא ברשותי כרטיס TV של FLY VIDEO הכרטיס מגיע עם עינית אינפרא אדום לשליטה על התחנות ועל הוידאו האם ישנה אפשרות דרך העינית יהיה אפשר לשלוט על כל המחשב בעוצמת הווליום או להעביר שיר וכדומה ז"א לא רק בזמן הפעלת התוכנה של TV אלא בכל מצב בתודה מראש

• 2 תגובות
    • 747 צפיות
  7. Started by ratzabi,

בעתיד אני רוצה לבנות צג כזה על המארז שלי. יש תוכנה שמאפשרת לרשום דרכה מה יופיע בצג, או לבחור מה הוא יראה (Temp' CPU/RPM/כל מני שטויות)?? תודה לעונים.

• 1 תגובה
    • 747 צפיות
  8. Started by king of the kings,

שלום לכולם, קניתי מאוורר לד של thermaltake 120 חיברתי אותו למחשב והכל בסדר. אך חסר לי החוט שמחבר את זה לספיד פאן... האם אני אמור לקנות אותו?? או שהוא אמור לבוא עם המאוורר עצמו.. (במאוורר הקודם זה בא כבר מחובר. (החוט)... פרטים: אותו מאורר רק לא לד..) אם צריך עוד פירוט אני יעלה תמונות.. בבקשה תעזרו לי.. תודה מראש..

9. Started by Electric Boom,

אתם יודעים מה זה חוגה,שמציגה מתח..............(עם מעגל פשוט אני רוצה לסדר hd tray ,אחד פה בקהילה ,אם אני זוכר נכון,הכין אחד עם נגד וזהו....)

10. פירקתי מקלט רדיו קטן כזה ועכשיו אני רוצה לחבר במקום אוזניות רמקול קטן....איך אני יכול להעלות את המתח בחיבור של האוזניות בשביל שאנ יישמע יותר חזק???

• 2 תגובות
    • 746 צפיות
  11. Started by arkadur,

מאיפה אנ יכול להשיג אייר ברש, במיוחד בירושלים ואיפה אפשר לקנות את הפחיות שלו או יש תחליף טוב יותר? (חברה מסויימת או משהו כזה...)

• 0 תגובות
    • 746 צפיות
  12. שלום לכולם, ברצוני להגן מרטיבות על לוחות של גלאי תנועה מסוג hcsr501 שעובדים אצלי בחוץ ומשתוללים כשהרטיבות עולה המליצו לי לצפות אותם במכחול עם conformal coating שזה בעברית (אולי) ציפוי קונפורמי. יש לי כאילה 13 סביב הבית כך שעל פניו 100מל יעשו את העבודה (לפחות טוב באותה מידה כמו 5 ליטרים) שאלה - איפה אפשר לקנות חומר מקצועי או אפילו צבאי בכמות קטנה? תודה מראש

• 0 תגובות
    • 746 צפיות
  13. д813 : 12V,280mW д814д: 12v,340mW אני צריך את השמות של המקבילים שלהם בדיודות שחורות(של היום) שניהם דיודות סטביליטרוניות (Stabilitron diodes),אם זה עוזר במשהו. בבקשה,כמה שיותר מהר (:

• 2 תגובות
    • 746 צפיות
  14. Started by Snirs69,

כתוב שכשצובעים את המארז אז צריך קודם לנקות אותו משומנים ולכלוך. אז השאלה שלי היא האם צריך לנקות אותו עם חומר כולשהו? או שפשוט עם סמרטות ומים? תודה מראש, שניר.

• 3 תגובות
    • 746 צפיות
  15. Started by dory,

תגידו יש אולי איזה תוכנה או איזה דרך לעלות את מהירות הסיבובים של המאורר? וגם יש דרך לשים מאוור בדרך ביתית על כ.מ ג'י פורס 5300 של ניוודיה? (להדביק או משהו)

• 2 תגובות
    • 746 צפיות
  16. Started by TaMiRn2,

שלום... אני מחפש נואשות מדריך כלשהו שיכול לתאם איכשהו את השלט rm-mz4r לנוקיה אם מישהו מכיר דרך אני אשמח לשמוע...

• 3 תגובות
    • 746 צפיות
  17. Started by omrishalev,

הכותרת אומרת הכל ועוד שאלה, אחרי שחרטתי, איך אני גורם לחריטה להדלק?

• 1 תגובה
    • 746 צפיות
  18. טוב, בכותרת יש את כל מה שאני צריך- "האם יש קבל שנאי ממולקס ( 4פין ) ל-3פין? "???

• 9 תגובות
    • 746 צפיות
  19. רק תחלון עצמו.....יש דבר כזה?..... אני ראיתי מארז עם חלון בצד של SPL NEON007 ב130 שקל בלי ספק.... שווה נכון?

• 2 תגובות
    • 746 צפיות
  20. מישהו יודע למה משמש החלק הזה ומה יקרה אם אני יפרק אותו? http://img18.imageshack.us/img18/3249/img11228mn.jpg http://img18.imageshack.us/img18/2696/img11136ef.jpg

• 8 תגובות
    • 746 צפיות
  21. Started by eegg,

מה ההבדל בין MCD ו mCD ומה יותר חזק CIE2/2,000=8,000MCD 25DEG 2V 620-630nM 1.9-2V CIE2/7,000= 10,000mCD/25DEG 3.1-3.2V CIE2/7,000=12,000mCD 25DEG 3.2-3.3V PURE GREEN 515-525nm CIE2,500=8000mCD 3.1-3.2V 20mA 25DEG 465-475nM 5MM 2500MCD/CIE2 585-595nM 2-2.1V 25DEG

• 4 תגובות
    • 746 צפיות
  22. פישפשתי ברשימת חנויות של אלקטרוניקה בנעוץ ומצאתי את החנות הבאה: "חולון: קוד מושן, רחוב הבעל שם טוב 34 , טל:'03-5015022" האם יש בחנות הזו את החומרים הבאים: ? לדים Ultra bright כחולים X2 לדים Ultra bright אדומים X2 TIP31 X1 PL זכר X1 נגד 100 אום X4 חוטים לחבר את כל העסק מטר בערך אני שואל את זה בגלל שהתקשרתי והגעתי לבית של מישהו.. המספר לא נכון אני עכשיו מחפש בגוגל אם יש את המספר הנכון עריכה: מצאתי בגוגל את : http://www.t.co.il/Business/Card-340246.html שאומר בדיוק את אותו המספר שפה וזה לא נכון.. בדקתי אלף פעם שחייגתי נכון אתם יודעים אם החנות נסגרה? עריכה 2: מצאתי את האתר שלהם והתקשרתי והאיש אמר לי שהם סגרו את החנות. כדאי למחוק את החנות מהרשימה לא אקטואלי

• 3 תגובות
    • 745 צפיות
  23. כל חוטי ה-Molex אצלי קצרים אני רוצה לסדר ולהצמיד אותם לפח ולצדדים של המארז עם איזולירבנד אבל הם קצרים מידי איפה אפשר להשיג ארוכים יותר ?

• 3 תגובות
    • 745 צפיות
  24. Started by Gizon,

מישהו כאן עשה את המוד? איך התצוגה נראית כשהיא מחוברת לכ. מסך ללא C-Sync? אני ממש מעוניין לעשות את המוד אבל לפני שאני מוציא את הכסף אני רוצה לדעת שיש טעם.

• 1 תגובה
    • 745 צפיות
  25. Started by miki26,

שלום יש לי מסך של מחשב נייד ויש לו מחבר כזה מלבני עם 20 פינים איך אני יכול להפוך אותו לחיבור רגיל? שאני יוכל לחבר אליו וידאו ? האם יש איזשהו מעגל שניתן לבנות שיתאים?

• 1 תגובה
    • 745 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.