עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אלקטרוניקה ומודינג

חיתוך חלון במארז ובניית פאן באס, פיתוח בסביבת Arduino ועוד - כאן תוכלו לשאול את כל השאלות הנוגעות למודינג ולאלקטרוניקה שכרוכה בו, לפרסם את הפרויקטים שלכם ולקבל השראות

1. Started by BENNY-L,

אני רוצה להגדיל לו את המאווררים בסגנון של XVERTIGO http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=392349.msg3369866 אני מתלבט אם להשאר איתו ולעשות או לקנות את NZXT TEMPST רק לציין המארז שלי בצבע כחול לללא שריטה

• 2 תגובות
    • 800 צפיות
  2. Started by dany_tab,

1)אני יוכל להגיע ממארז לבן שיש לי למארז שחור כמו בתמונה ע"י צביעה? 2)מוכרים בהום סנטר גומי בצורת U [attachment deleted by admin]

• 9 תגובות
    • 800 צפיות
  3. יש לי צג בעל בקר HD44102CH ו בקר HD44105H והייתי רוצה לדעת האם אלת מן הסכמות הללו מתאימות לחיבור הצג שלי .....

• 2 תגובות
    • 800 צפיות
  4. Started by Vladgi,

קניתי את המארז הזה לפני כחודשיים,המארז מצויין סבבה אבל יש בעיה אחת הוא נראה כמו *** אני רוצה לעשות מודינג אני יודע חלון משהו (זו הגרסה עם תעלת הקירור בצד) אבל אני לא יודע לעשות מודינג לגמרי,אין לי דרמל או "דמוי" לו,למרות שיש לי את ה-jigsaw הזה שאף אחד לא צריך,אבן משחזת מקדחה וכל הירקות. ושוב חוזרים לבעיה שאני לא יודע כלום במודינג אם אני יתחיל לחתוך הלך המארז...בקיצור הייתי רוצה שמישהו יעזור לי בדרום אבל זה יותר מידי לבקש :-\ בקיצור אולי מוכרים משהו מוכן למארז הזה?

• 4 תגובות
    • 800 צפיות
  5. Started by yotam.m,

שלום. אני לא כל כך יודע אם אפשרי ולכן אני שואל רציתי לדעת האם אני אוכל לחבר מאווורר 12V למפסק 3 מצבים שלרגל אחת יתחבר החוט הצהוב בספק ה12V. ולרגל השניה יתחבר 5V. ולחוט האמצעי אני אחבר אדמה. ראיתי שבכל המדריכים צריכים לחבר נגדים ולא כל כך הבנתי למה אם כבר בספק יש חוט אדום של 5V. אם זה אפשרי איך בערך אני יצטרך לחבר את החוטים למפסק ולמאוורר. ועוד משהו במדריכים כתוב שצריכים דיודה חד כיוונית. למה היא עוזרת והאם אפשר בלעדיה? תודה רבה לכל העוזרים.

• 5 תגובות
    • 800 צפיות
  6. Started by Eviljelly,

אוקי , יש לי מעגל קטן שברגע שהוא נסגר אני רוצה שהוא יפעיל מעגל אחר , הבעיה היא שהמעגל השני הוא בחיבור ישיר לחשמל בניגוד לראשון שפועל על בטריות .. מישהו מכיר איזה רכיב או מעגל פשוט שיעשה את העבודה ?

• 6 תגובות
    • 800 צפיות
  7. Started by the kon,

שלום מה מצב?? טוב אז ככה אני רוצה לבנות מכשיר פשוט שמסוגל לגלות איפה עובר זרם חשמלי בקיר ולא דווקה חשמל אפשר טלפון וכדומה אז רציתי אם אפשר שתתינו לי רעיונות איך לבנות את זה תודה

• 2 תגובות
    • 799 צפיות
  8. Started by dory,

תגידו יש אולי איזה תוכנה או איזה דרך לעלות את מהירות הסיבובים של המאורר? וגם יש דרך לשים מאוור בדרך ביתית על כ.מ ג'י פורס 5300 של ניוודיה? (להדביק או משהו)

• 2 תגובות
    • 799 צפיות
  9. בתמטנה שימו לב חוט 5 בטבלה לא תואם לתרשים??? מה נכון??? ומי יכול לתת הסבר קטן על הפוטנציומטר אפשר לבטל יענו בלי הפוטנציומטר??? [attachment deleted by admin]

• 6 תגובות
    • 799 צפיות
  10. Started by shronxx,

יש לי מסך LCD קטן שהוצאתי ממארז פנטיום 1 ישן יש לו חיבור מאחור של 5 פינים ולמטה רשום 6K-66-GT זה נראה לי הדגם שלו הנה תמונות אני אשמח אם תגידו לי איך לחבר אותו יש לי לוח אם של ASUS דגם P4C800-E תודה מראש... [attachment deleted by admin]

11. שלום, לאחר שחיפשתי הרבה ולא מצאתי אני פונה לכאן. היכן אני יכול להזמין מהאינטרנט מחבר DSUB 9PIN נקבה כמו בתמונה? תודה מראש!

• 8 תגובות
    • 799 צפיות
  12. לפני שבוע עשיתי צביעה לעכבר שלי.... פירקתי אותו לחלקים וצבעתי את 4 הלחצינים באדום וכל שאר העכבר בשחור (צבעתי בספריי שחור ואדום), מה שקרה זה שבכללי הצביעה יצא על הפנים, לא מקצועי לא כלום, וגם לאחר זמן מסויים שמחזיקים בעכבר מרגישים מאין דביקות כזו. השאלה שלי איך אני יכול להוציא את הצבע הנוכחי מהעכבר ולצבוע מחדש? ואיך בדיוק אני יכול לצבוע אותו בצורה המושלמת (שלא יהיה דביק והצבע ישמר)? אמרו לי גם לא להשתמש באצטון כי זה יהרוס לי את הפלסטיק.... בתודה אלעד....

13. Started by Gizon,

מישהו כאן עשה את המוד? איך התצוגה נראית כשהיא מחוברת לכ. מסך ללא C-Sync? אני ממש מעוניין לעשות את המוד אבל לפני שאני מוציא את הכסף אני רוצה לדעת שיש טעם.

• 1 תגובה
    • 799 צפיות
  14. לפני יותר מ-7 ימים אחד המשתתפים התעניין במצלמות המותקנות באחד הגנים ורצה לדעת איך לקלוט אותם..אז הנה היא התשובה כנס לכתובת הבאה ושם תמצא מכשיר המתאים בדיוק לצרכים שלך..לא יודע אני לא הייתי מעיז..כנס ותבין http://www.mcam4u.co.il/Product.asp?Pid=456667677&Cat2Cat1ID=14&Cat2ID=28&aff=Zap〈=he

• 4 תגובות
    • 799 צפיות
  15. איך אפשר להשתמש המסכי LCD קנויים כמו המסכים במחשבונים ופלאפונים לשימוש בעזרת המחשב? אני בטוח שראיתי מדריך בפורום בעבר אבל חיפוש לא העלה דבר.

• 3 תגובות
    • 799 צפיות
  16. Started by Director,

שלום לכולם .! חשבתי על להוסיף כמה לדים מתחת למקלדת שיראה יפה איפה נמצא חיבור / חוט , שאני יוכל לחבר אליהם את הלדים?

• 3 תגובות
    • 799 צפיות
  17. Started by dor700,

יש לי מארז של ציידנית שהוא מקרר ומקרר טוב! אני רוצה לפרק אתו מהמארז שלו ולחבר אותו לשלי , הצריכה של המערכת קירור שלה היא 12V על 4A . השאלה אם אני יכל לחבר אותו למולקס? או ליציאה אחרת מהספק?

• 7 תגובות
    • 799 צפיות
  18. Started by boludo,

שלום לכולם כיצד מחשבים ספק כח רצוי למחשב לדוגמא XP SP 2 Intel Pentium 4 630, 3000 MHz Prescott-2M Asus P5AD2 Deluxe Socket 775 3072MBDDR2 SDRAM 4 hard disks 2 dvd rom NVIDIA GeForce 6600 256mb המלצות לספק תתקבלנה בשמחה, חשוב שיהיה יכולת לסדר את הכבלים של הספק לזרימת אויר במארז (ארוכים ומלופפים) תודה

• 7 תגובות
    • 799 צפיות
  19. Started by dany_tab,

יש את התוכנה ב: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=245603.10 איך באמת שולטים על פורטים? לא רק של המדפסת אלא גם על יציאות של 9PIN. מישהו פה יודע איך משלבים את זה בשפת תכנות? לא כל כך הבנתי איך התוכנה עובדת. תודה מראש. דני

• 4 תגובות
    • 799 צפיות
  20. Started by Conroe,

אני רוצה לסדר את הכבלים במחשב שלי.. אני רוצה לדעת אם הצורה שבה אני אסדר את הכבלים נכונה: 1) כיבוי המחשב 2) ניתוק המחשב מהחשמל 3) פתיחת צד המחשב 4) ניתוק הכבלים מלוח האם 5) ניקוי מאווררים 6) החזרת המאווררים למקומם 7) החזרת הכבלים למקומם 8) סגירת צד המחשב 9) הפעלת המחשב מחדש ועוד דבר: אני אצטרך להיכנס לביוס שוב אחרי זה?

• 4 תגובות
    • 799 צפיות
  21. Started by LF,

שלום, יש לי מנורות פלוראסנט מיותרות מסורקים [12V~800V]. יש למישהו רעיון מה לעשות איתן? מודה מראש.

• 2 תגובות
    • 799 צפיות
  22. שלום, קיבלתי מחו"ל מסך מקורי של CrystalFontz למי שרוצה לדעת זה דגם 632 כחול. השאלה שלי זה אם אפשר לגרום לו להראות את הווליום שהווינאמפ מנגן בו עכשיו, להציג אחוזים בצורה גרפית כאילו

• 3 תגובות
    • 799 צפיות
  23. Started by king of the kings,

שלום לכולם, קניתי מאוורר לד של thermaltake 120 חיברתי אותו למחשב והכל בסדר. אך חסר לי החוט שמחבר את זה לספיד פאן... האם אני אמור לקנות אותו?? או שהוא אמור לבוא עם המאוורר עצמו.. (במאוורר הקודם זה בא כבר מחובר. (החוט)... פרטים: אותו מאורר רק לא לד..) אם צריך עוד פירוט אני יעלה תמונות.. בבקשה תעזרו לי.. תודה מראש..

24. שלום לכולם, היום הסתובבתי בחצר ומצאתי רכיבי אלקטרוניקה ישנים, אשמח אם תאמרו לי מה הם. יש פה איזה מעגל בנוי, מזהים מה זה? ומה כל אלה? ופוטנציומטרים: וזה מה שכתוב להם מאחור: העניין הוא, שלפני יומיים קניתי מאווררים "שקטים" של AC שהמתח שלהם 0.13A שלבסוף מסתבר שהם יותר רועשים ממה שהיה לי קודם (ג'נרי 0.30A , אך עם SpeedFan הורדתי אותם ל15% והיו שקטים יחסית). אני רוצה לבנות פוטנציומטר כדי לשלוט על מהירות המאוררים של AC, מתי שאני על המחשב - אנמיך לכרבע ממה שהם עושים, וכך אוכל לעבוד בשקט. א. רציתי לדעת האם ניתן לעשות זאת עם מה שיש לי כבר, או שעליי לקנות רכיבים נוספים? ב. החיבור של המאוררים הוא 3 פינים ללוח האם, האם צריך מתאם למולקס לצורך בניית ה Fan Bus ? ג. …

• 2 תגובות
    • 799 צפיות
  25. Started by GetRich,

שלום, אני מחפש מפסק כזה: אם למשהוא ידוע איפה אני יכול לקנות כזה באיזור הצפון, אני אודה לו מאוד!

• 2 תגובות
    • 798 צפיות

דיונים חדשים בפורומים