אלקטרוניקה ומודינג
חיתוך חלון במארז ובניית פאן באס, פיתוח בסביבת Arduino ועוד - כאן תוכלו לשאול את כל השאלות הנוגעות למודינג ולאלקטרוניקה שכרוכה בו, לפרסם את הפרויקטים שלכם ולקבל השראות
10,629 דיונים בפורום זה
-
יש לי דיסק של WD 500GB שהוא עושה המון רעש כשהוא נמצא מחובר למארז - יש לו ברגים עם גומי אבל עדיין יש רעש. ניסיתי לשם אותו עם ספוג יש פחות רעש אבל עדיין איזה פתרונות יש להשתקת רעשים כאלה? דרך אגב הדיסק תקין( טפו טפו )והרעש הוא כתוצאה מהרעידות שלו שאלתי את השאלה הפורום איחסון וקבלתי פתרונות השתקת ע"י תוכנה מה שלא כל כך רציתי כי זה מוריד בביצועים איזה פתרונות יש עוד? http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=377022.new;topicseen#new
-
- 1 תגובה
- 816 צפיות
-
-
אני בקרוב חותך חלון לגבי החיתוך אין מה לדאוג אני עושה את זה במפעל לאלומיניום(של דוד של אמא שלי) יש למישהו רעיון לצורה של חיתוך?
-
- 6 תגובות
- 816 צפיות
-
-
אז ככה,אני רוצה לבנות מעגל פשוט (ללא מעגל מודפס) ומה שאני רוצה שיהיה בו זה אלה: סוללות - לא יודע כמה צריך,שיהיו אלה שיש בשעונים המעגל לא אמור להתחבר למחשב מפסק 2 מצבים (סגור/פתוח) 5 לדים אולטרא ברייט ,אם זה יותר מידי אז אפשר להוריד רק שיהיו כמה שיותר חזקים נגד(ים) אם צריך,איזו עוצמה,כמה וכו' אם אפשר שהחלקים יהיו מאריהב וצירוף של סירטוט מה שאני צריך עכשיו זה רק חישוב של כמה בטריות ואיזה ערכי נגדים צריך תודה ;D
-
- 2 תגובות
- 816 צפיות
-
-
למישהוא יש אתר עם שבלונות? (שבלונות להדביק על המחשב ולחתוך)עם דרמל! אשמח לעזרה תודה רבה!@
-
- 2 תגובות
- 816 צפיות
-
-
תמצאו לי בבקשה כבל ATA מעוגל באורך 18 ס'מ וכבל לכונן 1.44 באורך 24 ס'מ
-
- 4 תגובות
- 816 צפיות
-
-
יש לי ספק של 300W שאני כבר לא משתמש בוא ויש סיכוי שאני יכול להדליק אותו בלי לחבר ללוח אם? (יש לי כבל לחבר אותו לחשמל..)
-
- 10 תגובות
- 815 צפיות
-
-
http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=55_330&products_id=5077 מישהו יכול לתת לי ביקורות אני יוסיף את זה להזמנה שלי מחר אם הוא יהיה טוב כי אני צריך שיהיה לי מקדימה שלוש יציאות כאלה של קול ובכלל יש לו מה שאני צריך בול אבל אני רוצה ביקורות תודה :xyxthumbs:
-
- 2 תגובות
- 815 צפיות
-
-
רציתי לבנות את המגבר הזה: http://www.modfatha.com/ma_cmoy_hphone_amp.html אך למרות כל מאמצי לא הצלחתי להשיג את אחד הרכיבים. היום מצאתי באתר של אריהב משהו: http://www.arihav.com/products/kits/indexnew.asp חפשו "מגבר אודיו 10W סטריאו" זה נותן את אותו האפקט של המגבר הקודם שרציתי לבנות? זה יכול לשמש אותי לאותן המטרות? (חיבור לנגן MP3) תודה לעוזרים זה נורא חשוב לי!!
-
- 4 תגובות
- 815 צפיות
-
-
לפני שבוע עשיתי צביעה לעכבר שלי.... פירקתי אותו לחלקים וצבעתי את 4 הלחצינים באדום וכל שאר העכבר בשחור (צבעתי בספריי שחור ואדום), מה שקרה זה שבכללי הצביעה יצא על הפנים, לא מקצועי לא כלום, וגם לאחר זמן מסויים שמחזיקים בעכבר מרגישים מאין דביקות כזו. השאלה שלי איך אני יכול להוציא את הצבע הנוכחי מהעכבר ולצבוע מחדש? ואיך בדיוק אני יכול לצבוע אותו בצורה המושלמת (שלא יהיה דביק והצבע ישמר)? אמרו לי גם לא להשתמש באצטון כי זה יהרוס לי את הפלסטיק.... בתודה אלעד....
-
- 4 תגובות
- 815 צפיות
-
-
איך אפשר להשתמש המסכי LCD קנויים כמו המסכים במחשבונים ופלאפונים לשימוש בעזרת המחשב? אני בטוח שראיתי מדריך בפורום בעבר אבל חיפוש לא העלה דבר.
-
- 3 תגובות
- 815 צפיות
-
-
שלום רציתי לדעת אם אפשר באמצעות מערך של כמה קבלים וסליל לשנות מתח מ9V DC לכמה שיותר..המגבלה היא מקום (שלו יעלה על לוח כזה שמלחימים עליו מה שרוצים..בערך 15X15). נ.ב:זה בשביל מצת לSPADE GUN אגב איזה פורום שולטD: אני אוהב אלקטרוניה ובשבילי זה גן עדן ממש . (טוב בעצם גן עדן בשבילי זה האחוזה של יו הפנר,אבל מתקרב ) תודה רבה חברים
-
- 5 תגובות
- 815 צפיות
-
-
מחפש מקומות שאני יכול למצוא בהם חלקים למחשב: כגון חלקי חוטים, חלקי מארזים מולקס וכ'ו... אני צריך את זה למודינג הראשון שלי... בבקשה אם אתם מכירים מן מקום כלשהו שהוא כמו "בית קברות" למחשבים, תשאירו לי הודעה..
-
- 3 תגובות
- 815 צפיות
-
-
לפני כמה ימים רציתי לרכוש מאוורר של AC אבל גיליתי שכולם מגיעים עם חיבור כמו בכותרת ובלוח שלי יש אופצייה רק לשתי חיבורים כאלו שכבר תפוסים. נדרשים פתרונות יצירתים בבקשה.
-
- 1 תגובה
- 815 צפיות
-
-
אני רוצה לבנות מחשב HTPC שיספיק לי לראות סרטים ומוזיקה לא יותר מזה יש לי כבר מארז של וידאו שאני רוצה לשים בו הכל אבל אני לא יודע אם זה יספיק ויש לי מחשב P3 עם 256 זיכרון ו20 ג'יגה זה יספיק ??? מה אני עוד צריך ,איזה כרטיס מסך יתאים ,והאם אני צריך סידי ישן שיש בו כפתורים של הרצה כדי להפעיל דיסקים מבלי להפעיל את המחשב???
-
- 3 תגובות
- 815 צפיות
-
-
תראו יש לי רמקול 8 אוהם ואני רוצה לעשות לו מגבר קטן שאפשר לקנות את הרכיבים בכל חנות אלקטרוניקה נורמאלית ולהרכיב האם זה אפשרי
-
- 3 תגובות
- 814 צפיות
-
-
יש שני מאוררים. הראשון-Vantec Tornado 92MM Case Fan השני-DELTA 92MM FFB0912EHE Case Fan רציתי לדעת איזה משניהם יותר טוב (רק מבחינת חוזק, לא מבחינת רעש) לפי הנתונים הראשון טוב יותר, אבל שמעתי שהדלתא הכי חזק. אודה לכם אם תעזרו לי. תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 814 צפיות
-
-
טוב, בכותרת יש את כל מה שאני צריך- "האם יש קבל שנאי ממולקס ( 4פין ) ל-3פין? "???
-
- 9 תגובות
- 814 צפיות
-
-
קניתי את המארז הזה לפני כחודשיים,המארז מצויין סבבה אבל יש בעיה אחת הוא נראה כמו *** אני רוצה לעשות מודינג אני יודע חלון משהו (זו הגרסה עם תעלת הקירור בצד) אבל אני לא יודע לעשות מודינג לגמרי,אין לי דרמל או "דמוי" לו,למרות שיש לי את ה-jigsaw הזה שאף אחד לא צריך,אבן משחזת מקדחה וכל הירקות. ושוב חוזרים לבעיה שאני לא יודע כלום במודינג אם אני יתחיל לחתוך הלך המארז...בקיצור הייתי רוצה שמישהו יעזור לי בדרום אבל זה יותר מידי לבקש :-\ בקיצור אולי מוכרים משהו מוכן למארז הזה?
-
- 4 תגובות
- 814 צפיות
-
-
מישהו כאן עשה את המוד? איך התצוגה נראית כשהיא מחוברת לכ. מסך ללא C-Sync? אני ממש מעוניין לעשות את המוד אבל לפני שאני מוציא את הכסף אני רוצה לדעת שיש טעם.
-
- 1 תגובה
- 814 צפיות
-
-
לפני יותר מ-7 ימים אחד המשתתפים התעניין במצלמות המותקנות באחד הגנים ורצה לדעת איך לקלוט אותם..אז הנה היא התשובה כנס לכתובת הבאה ושם תמצא מכשיר המתאים בדיוק לצרכים שלך..לא יודע אני לא הייתי מעיז..כנס ותבין http://www.mcam4u.co.il/Product.asp?Pid=456667677&Cat2Cat1ID=14&Cat2ID=28&aff=Zap〈=he
-
- 4 תגובות
- 814 צפיות
-
-
בעיקרון הרעיון ישן.. פשוט לא היה לי אקדח דבק כדי להדביק ת' פרספקס לעכבר. היום בסופו של דבר קניתי אקדח והדבקתי וסיימתי הכל בקבע שעה. אז ככה, כל מי שלא יודע כך ניראה העכר מקודם: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=150348.0 והוא היה ככה די הרבה זמן עד שנימאס לי. והופה! הבאתי במוד שוב. אז עכשיו זה נראה ככה: זה כשאני מצלם עם פלאש: ככה שהוא לא זז בחושך: וככה שהוא זז בחושך: באור רואים גם טוב אבל היה יותר קל לצלם בחושך. אז מה דעתכם? אשמח לקבל כל תגובה. עריכה: ד"א לא הדבקתי ת' מככסה השין של העכבר אלא פשוט מצאתי בדיוק אותו עכבר רק עם גולה במגירת הזבל שלי. ואז חשבתי מה לעשות עם זה. :] ואני גם יודע שורוד זה סיסי אבל את מי זה מעניין?
-
- 4 תגובות
- 814 צפיות
-
-
שלום, ברשותי מאוורר פשוט שמתחבר לחיבור מולקס סטנדרטי לספק. ברצוני לשלוט עליו באמצעות התוכנה SPEED FAN, כדי לשלוט עליו אני צריך לחבר אותו ללוח, השאלה שלי היא האם ישנה אפשרות לאלתר משהו או לקנות איזה מתאם שיאפשר לי לחבר אותו ללוח ולשלוט עליו דרך התוכנה SPEED FAN, האם זה אפשרי או שצריך בשביל זה מאורר מיוחד? ???
-
- 7 תגובות
- 814 צפיות
-
-
כעקרון המעגל פשוט אבל קצת קשה להסביר, אני מקווה שתבינו. יש לי מנוע שאחראי על סגירה ופתיחה של מגירה. כאשר מחברים את הרגל החיבוית של המנוע להדק החיובי של המקור ואת הרגל השלילית להדר השליל המגירה נפתחת. כאשר מחברים הפוך היא נסגרת. אני יכול לעשות שיהו שני כפתורים שאחד יפתח ואחד יסגור, אבל אני לא רוצה ככה. אני רוצה כפתור אחד שלחיצה עליו תפתח ולחיצה שנייה תסגור. קצת נתונים על המעגל כרגע - כאשר המגירה סגורה יש מעגל שנסגר(נקרא לו מעגל A), כאשר היא פתחוה יש מעגל אחר שנסגר(נקרא לו מעגל B). בזמן שמהגירה בתהליך של יציאה\הכנסה שני המעגלים פתוחים. עכשיו לתכלס, אני רוצה לעשות שברגע שהמעגל B נסגר,המנוע מפסיק לעבוד וההדקים של המנוע מתחליפים. וגם כשמעגל A נסגר המנוע מפסיק לעבוד וההדקים ש…
-
- 4 תגובות
- 814 צפיות
-
-
שלום לכולם כיצד מחשבים ספק כח רצוי למחשב לדוגמא XP SP 2 Intel Pentium 4 630, 3000 MHz Prescott-2M Asus P5AD2 Deluxe Socket 775 3072MBDDR2 SDRAM 4 hard disks 2 dvd rom NVIDIA GeForce 6600 256mb המלצות לספק תתקבלנה בשמחה, חשוב שיהיה יכולת לסדר את הכבלים של הספק לזרימת אויר במארז (ארוכים ומלופפים) תודה
-
- 7 תגובות
- 814 צפיות
-
-
אני רוצה לסדר את הכבלים במחשב שלי.. אני רוצה לדעת אם הצורה שבה אני אסדר את הכבלים נכונה: 1) כיבוי המחשב 2) ניתוק המחשב מהחשמל 3) פתיחת צד המחשב 4) ניתוק הכבלים מלוח האם 5) ניקוי מאווררים 6) החזרת המאווררים למקומם 7) החזרת הכבלים למקומם 8) סגירת צד המחשב 9) הפעלת המחשב מחדש ועוד דבר: אני אצטרך להיכנס לביוס שוב אחרי זה?
-
- 4 תגובות
- 814 צפיות
-