אלקטרוניקה ומודינג
חיתוך חלון במארז ובניית פאן באס, פיתוח בסביבת Arduino ועוד - כאן תוכלו לשאול את כל השאלות הנוגעות למודינג ולאלקטרוניקה שכרוכה בו, לפרסם את הפרויקטים שלכם ולקבל השראות
10,629 דיונים בפורום זה
-
קניתי מ-א.אבן אלקטרוניקה שבשדרות הר-ציון בתל אביב מקלט אינפרא אדום 38KHZ.. יש לי בעיה עם זיהוי הרגליים שלו.. לא רשום על הרכיב שום דבר ככה שאני לא יכול לחפש עליו בגוגל.. אם מישההו קנה באותו מקום או מכיר את הרכיב אני יודה לו אם יעזור לי... תודה... דודי
-
- 1 תגובה
- 809 צפיות
-
-
-
שלום רציתי לדעת אם אפשר באמצעות מערך של כמה קבלים וסליל לשנות מתח מ9V DC לכמה שיותר..המגבלה היא מקום (שלו יעלה על לוח כזה שמלחימים עליו מה שרוצים..בערך 15X15). נ.ב:זה בשביל מצת לSPADE GUN אגב איזה פורום שולטD: אני אוהב אלקטרוניה ובשבילי זה גן עדן ממש . (טוב בעצם גן עדן בשבילי זה האחוזה של יו הפנר,אבל מתקרב ) תודה רבה חברים
-
- 5 תגובות
- 809 צפיות
-
-
למישהוא יש אתר עם שבלונות? (שבלונות להדביק על המחשב ולחתוך)עם דרמל! אשמח לעזרה תודה רבה!@
-
- 2 תגובות
- 809 צפיות
-
-
שלום לכולם, היום הסתובבתי בחצר ומצאתי רכיבי אלקטרוניקה ישנים, אשמח אם תאמרו לי מה הם. יש פה איזה מעגל בנוי, מזהים מה זה? ומה כל אלה? ופוטנציומטרים: וזה מה שכתוב להם מאחור: העניין הוא, שלפני יומיים קניתי מאווררים "שקטים" של AC שהמתח שלהם 0.13A שלבסוף מסתבר שהם יותר רועשים ממה שהיה לי קודם (ג'נרי 0.30A , אך עם SpeedFan הורדתי אותם ל15% והיו שקטים יחסית). אני רוצה לבנות פוטנציומטר כדי לשלוט על מהירות המאוררים של AC, מתי שאני על המחשב - אנמיך לכרבע ממה שהם עושים, וכך אוכל לעבוד בשקט. א. רציתי לדעת האם ניתן לעשות זאת עם מה שיש לי כבר, או שעליי לקנות רכיבים נוספים? ב. החיבור של המאוררים הוא 3 פינים ללוח האם, האם צריך מתאם למולקס לצורך בניית ה Fan Bus ? ג. …
-
- 2 תגובות
- 809 צפיות
-
-
מה ההבדל בין MCD ו mCD ומה יותר חזק CIE2/2,000=8,000MCD 25DEG 2V 620-630nM 1.9-2V CIE2/7,000= 10,000mCD/25DEG 3.1-3.2V CIE2/7,000=12,000mCD 25DEG 3.2-3.3V PURE GREEN 515-525nm CIE2,500=8000mCD 3.1-3.2V 20mA 25DEG 465-475nM 5MM 2500MCD/CIE2 585-595nM 2-2.1V 25DEG
-
- 4 תגובות
- 808 צפיות
-
-
אתם יודעים מה זה חוגה,שמציגה מתח..............(עם מעגל פשוט אני רוצה לסדר hd tray ,אחד פה בקהילה ,אם אני זוכר נכון,הכין אחד עם נגד וזהו....)
-
- 2 תגובות
- 808 צפיות
-
-
1)אני יוכל להגיע ממארז לבן שיש לי למארז שחור כמו בתמונה ע"י צביעה? 2)מוכרים בהום סנטר גומי בצורת U [attachment deleted by admin]
-
- 9 תגובות
- 808 צפיות
-
-
זכור לי שבעבר ראיתי באחד מאתרי החומרה בארץ מדריך כזה אבל משום מה אני לא מוצא את המדריך הזה. למישהו יש מדריך ? אפשר גם באנגלית, תודה.
-
- 5 תגובות
- 808 צפיות
-
-
יש לי מסך LCD קטן שהוצאתי ממארז פנטיום 1 ישן יש לו חיבור מאחור של 5 פינים ולמטה רשום 6K-66-GT זה נראה לי הדגם שלו הנה תמונות אני אשמח אם תגידו לי איך לחבר אותו יש לי לוח אם של ASUS דגם P4C800-E תודה מראש... [attachment deleted by admin]
-
- 1 תגובה
- 808 צפיות
-
-
שלום אני רוצה לבנות מארז שקוף מפרספקט איך שלא רושמים את זה קיצר אני רוצה שתעזרו לי לבנות את זה כי אני לא יודע את המידות אני צריך שתמליצו לי על מידות למארז תודה
-
- 1 תגובה
- 808 צפיות
-
-
רציתי לבנות את המגבר הזה: http://www.modfatha.com/ma_cmoy_hphone_amp.html אך למרות כל מאמצי לא הצלחתי להשיג את אחד הרכיבים. היום מצאתי באתר של אריהב משהו: http://www.arihav.com/products/kits/indexnew.asp חפשו "מגבר אודיו 10W סטריאו" זה נותן את אותו האפקט של המגבר הקודם שרציתי לבנות? זה יכול לשמש אותי לאותן המטרות? (חיבור לנגן MP3) תודה לעוזרים זה נורא חשוב לי!!
-
- 4 תגובות
- 808 צפיות
-
-
לפני שבוע עשיתי צביעה לעכבר שלי.... פירקתי אותו לחלקים וצבעתי את 4 הלחצינים באדום וכל שאר העכבר בשחור (צבעתי בספריי שחור ואדום), מה שקרה זה שבכללי הצביעה יצא על הפנים, לא מקצועי לא כלום, וגם לאחר זמן מסויים שמחזיקים בעכבר מרגישים מאין דביקות כזו. השאלה שלי איך אני יכול להוציא את הצבע הנוכחי מהעכבר ולצבוע מחדש? ואיך בדיוק אני יכול לצבוע אותו בצורה המושלמת (שלא יהיה דביק והצבע ישמר)? אמרו לי גם לא להשתמש באצטון כי זה יהרוס לי את הפלסטיק.... בתודה אלעד....
-
- 4 תגובות
- 808 צפיות
-
-
שלום. אני לא כל כך יודע אם אפשרי ולכן אני שואל רציתי לדעת האם אני אוכל לחבר מאווורר 12V למפסק 3 מצבים שלרגל אחת יתחבר החוט הצהוב בספק ה12V. ולרגל השניה יתחבר 5V. ולחוט האמצעי אני אחבר אדמה. ראיתי שבכל המדריכים צריכים לחבר נגדים ולא כל כך הבנתי למה אם כבר בספק יש חוט אדום של 5V. אם זה אפשרי איך בערך אני יצטרך לחבר את החוטים למפסק ולמאוורר. ועוד משהו במדריכים כתוב שצריכים דיודה חד כיוונית. למה היא עוזרת והאם אפשר בלעדיה? תודה רבה לכל העוזרים.
-
- 5 תגובות
- 808 צפיות
-
-
לפני יותר מ-7 ימים אחד המשתתפים התעניין במצלמות המותקנות באחד הגנים ורצה לדעת איך לקלוט אותם..אז הנה היא התשובה כנס לכתובת הבאה ושם תמצא מכשיר המתאים בדיוק לצרכים שלך..לא יודע אני לא הייתי מעיז..כנס ותבין http://www.mcam4u.co.il/Product.asp?Pid=456667677&Cat2Cat1ID=14&Cat2ID=28&aff=Zap〈=he
-
- 4 תגובות
- 808 צפיות
-
-
איך אפשר להשתמש המסכי LCD קנויים כמו המסכים במחשבונים ופלאפונים לשימוש בעזרת המחשב? אני בטוח שראיתי מדריך בפורום בעבר אבל חיפוש לא העלה דבר.
-
- 3 תגובות
- 808 צפיות
-
-
לפני כמה ימים רציתי לרכוש מאוורר של AC אבל גיליתי שכולם מגיעים עם חיבור כמו בכותרת ובלוח שלי יש אופצייה רק לשתי חיבורים כאלו שכבר תפוסים. נדרשים פתרונות יצירתים בבקשה.
-
- 1 תגובה
- 808 צפיות
-
-
אני רוצה לבנות מחשב HTPC שיספיק לי לראות סרטים ומוזיקה לא יותר מזה יש לי כבר מארז של וידאו שאני רוצה לשים בו הכל אבל אני לא יודע אם זה יספיק ויש לי מחשב P3 עם 256 זיכרון ו20 ג'יגה זה יספיק ??? מה אני עוד צריך ,איזה כרטיס מסך יתאים ,והאם אני צריך סידי ישן שיש בו כפתורים של הרצה כדי להפעיל דיסקים מבלי להפעיל את המחשב???
-
- 3 תגובות
- 808 צפיות
-
-
תראו יש לי רמקול 8 אוהם ואני רוצה לעשות לו מגבר קטן שאפשר לקנות את הרכיבים בכל חנות אלקטרוניקה נורמאלית ולהרכיב האם זה אפשרי
-
- 3 תגובות
- 807 צפיות
-
-
יש לי ספק של 300W שאני כבר לא משתמש בוא ויש סיכוי שאני יכול להדליק אותו בלי לחבר ללוח אם? (יש לי כבל לחבר אותו לחשמל..)
-
- 10 תגובות
- 807 צפיות
-
-
שלום, לאחר שחיפשתי הרבה ולא מצאתי אני פונה לכאן. היכן אני יכול להזמין מהאינטרנט מחבר DSUB 9PIN נקבה כמו בתמונה? תודה מראש!
-
- 8 תגובות
- 807 צפיות
-
-
http://hwzone.co.il/gallery/thumbnails-41.html איך בדיוק הוא עשה את זה..
-
- 3 תגובות
- 807 צפיות
-
-
בעיקרון הרעיון ישן.. פשוט לא היה לי אקדח דבק כדי להדביק ת' פרספקס לעכבר. היום בסופו של דבר קניתי אקדח והדבקתי וסיימתי הכל בקבע שעה. אז ככה, כל מי שלא יודע כך ניראה העכר מקודם: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=150348.0 והוא היה ככה די הרבה זמן עד שנימאס לי. והופה! הבאתי במוד שוב. אז עכשיו זה נראה ככה: זה כשאני מצלם עם פלאש: ככה שהוא לא זז בחושך: וככה שהוא זז בחושך: באור רואים גם טוב אבל היה יותר קל לצלם בחושך. אז מה דעתכם? אשמח לקבל כל תגובה. עריכה: ד"א לא הדבקתי ת' מככסה השין של העכבר אלא פשוט מצאתי בדיוק אותו עכבר רק עם גולה במגירת הזבל שלי. ואז חשבתי מה לעשות עם זה. :] ואני גם יודע שורוד זה סיסי אבל את מי זה מעניין?
-
- 4 תגובות
- 807 צפיות
-
-
פישפשתי ברשימת חנויות של אלקטרוניקה בנעוץ ומצאתי את החנות הבאה: "חולון: קוד מושן, רחוב הבעל שם טוב 34 , טל:'03-5015022" האם יש בחנות הזו את החומרים הבאים: ? לדים Ultra bright כחולים X2 לדים Ultra bright אדומים X2 TIP31 X1 PL זכר X1 נגד 100 אום X4 חוטים לחבר את כל העסק מטר בערך אני שואל את זה בגלל שהתקשרתי והגעתי לבית של מישהו.. המספר לא נכון אני עכשיו מחפש בגוגל אם יש את המספר הנכון עריכה: מצאתי בגוגל את : http://www.t.co.il/Business/Card-340246.html שאומר בדיוק את אותו המספר שפה וזה לא נכון.. בדקתי אלף פעם שחייגתי נכון אתם יודעים אם החנות נסגרה? עריכה 2: מצאתי את האתר שלהם והתקשרתי והאיש אמר לי שהם סגרו את החנות. כדאי למחוק את החנות מהרשימה לא אקטואלי
-
- 3 תגובות
- 807 צפיות
-
-
כעקרון המעגל פשוט אבל קצת קשה להסביר, אני מקווה שתבינו. יש לי מנוע שאחראי על סגירה ופתיחה של מגירה. כאשר מחברים את הרגל החיבוית של המנוע להדק החיובי של המקור ואת הרגל השלילית להדר השליל המגירה נפתחת. כאשר מחברים הפוך היא נסגרת. אני יכול לעשות שיהו שני כפתורים שאחד יפתח ואחד יסגור, אבל אני לא רוצה ככה. אני רוצה כפתור אחד שלחיצה עליו תפתח ולחיצה שנייה תסגור. קצת נתונים על המעגל כרגע - כאשר המגירה סגורה יש מעגל שנסגר(נקרא לו מעגל A), כאשר היא פתחוה יש מעגל אחר שנסגר(נקרא לו מעגל B). בזמן שמהגירה בתהליך של יציאה\הכנסה שני המעגלים פתוחים. עכשיו לתכלס, אני רוצה לעשות שברגע שהמעגל B נסגר,המנוע מפסיק לעבוד וההדקים של המנוע מתחליפים. וגם כשמעגל A נסגר המנוע מפסיק לעבוד וההדקים ש…
-
- 4 תגובות
- 807 צפיות
-