אלקטרוניקה ומודינג
חיתוך חלון במארז ובניית פאן באס, פיתוח בסביבת Arduino ועוד - כאן תוכלו לשאול את כל השאלות הנוגעות למודינג ולאלקטרוניקה שכרוכה בו, לפרסם את הפרויקטים שלכם ולקבל השראות
10,629 דיונים בפורום זה
-
יש לי מארז של ציידנית שהוא מקרר ומקרר טוב! אני רוצה לפרק אתו מהמארז שלו ולחבר אותו לשלי , הצריכה של המערכת קירור שלה היא 12V על 4A . השאלה אם אני יכל לחבר אותו למולקס? או ליציאה אחרת מהספק?
-
- 7 תגובות
- 790 צפיות
-
-
שלום לכולם כיצד מחשבים ספק כח רצוי למחשב לדוגמא XP SP 2 Intel Pentium 4 630, 3000 MHz Prescott-2M Asus P5AD2 Deluxe Socket 775 3072MBDDR2 SDRAM 4 hard disks 2 dvd rom NVIDIA GeForce 6600 256mb המלצות לספק תתקבלנה בשמחה, חשוב שיהיה יכולת לסדר את הכבלים של הספק לזרימת אויר במארז (ארוכים ומלופפים) תודה
-
- 7 תגובות
- 790 צפיות
-
-
למישהוא יש אתר עם שבלונות? (שבלונות להדביק על המחשב ולחתוך)עם דרמל! אשמח לעזרה תודה רבה!@
-
- 2 תגובות
- 790 צפיות
-
-
אני רוצה לסדר את הכבלים במחשב שלי.. אני רוצה לדעת אם הצורה שבה אני אסדר את הכבלים נכונה: 1) כיבוי המחשב 2) ניתוק המחשב מהחשמל 3) פתיחת צד המחשב 4) ניתוק הכבלים מלוח האם 5) ניקוי מאווררים 6) החזרת המאווררים למקומם 7) החזרת הכבלים למקומם 8) סגירת צד המחשב 9) הפעלת המחשב מחדש ועוד דבר: אני אצטרך להיכנס לביוס שוב אחרי זה?
-
- 4 תגובות
- 790 צפיות
-
-
שלום לכולם, היום הסתובבתי בחצר ומצאתי רכיבי אלקטרוניקה ישנים, אשמח אם תאמרו לי מה הם. יש פה איזה מעגל בנוי, מזהים מה זה? ומה כל אלה? ופוטנציומטרים: וזה מה שכתוב להם מאחור: העניין הוא, שלפני יומיים קניתי מאווררים "שקטים" של AC שהמתח שלהם 0.13A שלבסוף מסתבר שהם יותר רועשים ממה שהיה לי קודם (ג'נרי 0.30A , אך עם SpeedFan הורדתי אותם ל15% והיו שקטים יחסית). אני רוצה לבנות פוטנציומטר כדי לשלוט על מהירות המאוררים של AC, מתי שאני על המחשב - אנמיך לכרבע ממה שהם עושים, וכך אוכל לעבוד בשקט. א. רציתי לדעת האם ניתן לעשות זאת עם מה שיש לי כבר, או שעליי לקנות רכיבים נוספים? ב. החיבור של המאוררים הוא 3 פינים ללוח האם, האם צריך מתאם למולקס לצורך בניית ה Fan Bus ? ג. …
-
- 2 תגובות
- 790 צפיות
-
-
אני מתכנן לבנות בקרוב מחשב לסלון משום שמכשיר הDVD נהרס פתאומית. אני רוצה שהמחשב ישלט ע"י שלט דרך מקלט שיהיה מחובר למחשב. 1. יציאת הIrDA Port אשר מצוייה על הרבה לוחות יכולה לקלוט אותות משלט ולבצע פעולות כמו: Insert/Eject CD , Play , Stop , Volume UP/Down והקלטה מכרטיס טלויזיה למחשב בקובץ AVI ? 2. יש תוכנות שפועלות עם היציאה הזו וניתנים לתכנות ? -> פעולות שיקרו בעת לחיצה על כפתור מסויים שלט הרחוק. 3. אני לא מוצא בחנויות חיבורי IR שאני אחבר לחיבור על הלוח , אז ניתן לבנות אותו בעצמי? אם כן אילו רכיבים אצטרך להשיג , איפה ניתן להשיג ואם אפשר מדריך להכנה עצמית של המקלט. 4. האם אפשר לקשר בין היציאה הזו לתוכנות של כרטיסיי טלויזיה ולבצע את הפעולות על התוכנות האלו? 5. היציאה הזו …
-
- 2 תגובות
- 789 צפיות
-
-
אני מעוניין בתוכנה לתיכנון מודינג תלת מיידית אפשר גם להביא לי את הדמו או הטרייל. רק מה הבקשה הכי חשובה שלי שהקישור יהיה ישירות להורדה. כן ניסיתי את החיפוש אבל מה שהיה זה רק מודלים מוכנים מראש לאיזה תוכנה שאני מנסה להוריד ובכל דף באתר שלוכים אותי לדף אחר עד שאני חוזר להתחלה אז תודה לכל מי שיעזור לי.
-
- 1 תגובה
- 789 צפיות
-
-
טוב, בכותרת יש את כל מה שאני צריך- "האם יש קבל שנאי ממולקס ( 4פין ) ל-3פין? "???
-
- 9 תגובות
- 789 צפיות
-
-
יש לי מסך LCD קטן שהוצאתי ממארז פנטיום 1 ישן יש לו חיבור מאחור של 5 פינים ולמטה רשום 6K-66-GT זה נראה לי הדגם שלו הנה תמונות אני אשמח אם תגידו לי איך לחבר אותו יש לי לוח אם של ASUS דגם P4C800-E תודה מראש... [attachment deleted by admin]
-
- 1 תגובה
- 789 צפיות
-
-
עד כה רק צפיתי והתרשמתי מהאתר ובעיקר מהמודינג כעט ברצוני לשאול? קניתי והרכבתי פאנל קידמי של:ENERMAX - MULTI FUNCTION PANEL האם מישהו מכיר ויכול להדריך אותי בפונקציות הקימות? ב ת ו ד ה מ ר א ש ושוב כל הכבוד לכולם [br]פורסם בתאריך: 19.05.2008 בשעה 17:17:37 נזכרתי להוסיף תמונה :[attachment deleted by admin]
-
- 2 תגובות
- 789 צפיות
-
-
יש לי 2 מצבים (תמונה) איזה מצב יותר טוב כך שהלדים יאירו את כל הפרספקס נ.ב. החץ מציין את כיוון ההארה של הלדים תודה מראש! [attachment deleted by admin]
-
- 2 תגובות
- 789 צפיות
-
-
יש לי מקלדת מיקרוסופט שאני רוצה להשים בה לדים כדי שיאירו לי את המקשים מתי שאני כותב בערב. בשביל זה םניתי אליכם ורציתי לשאול איפה ואיך כדי לי למקם אותם? הנה תמונה של המקלדת:
-
- 12 תגובות
- 789 צפיות
-
-
רציתי לדעת עם יש לכם פרות על לוח האם asus p4r800-vm בבקשה תודה על היתעינות ותודה
-
- 3 תגובות
- 789 צפיות
-
-
איך אפשר להשתמש המסכי LCD קנויים כמו המסכים במחשבונים ופלאפונים לשימוש בעזרת המחשב? אני בטוח שראיתי מדריך בפורום בעבר אבל חיפוש לא העלה דבר.
-
- 3 תגובות
- 789 צפיות
-
-
שלום לכולם אני רוצה רק מד טמפרטורה כזה ולא מה שמוכרים הפנלים עם ה USB וכל הקישקושים איפה אני קונה בארץ דבר כזה
-
- 4 תגובות
- 789 צפיות
-
-
-
שלום... אני מחפש נואשות מדריך כלשהו שיכול לתאם איכשהו את השלט rm-mz4r לנוקיה אם מישהו מכיר דרך אני אשמח לשמוע...
-
- 3 תגובות
- 788 צפיות
-
-
פירקתי מקלט רדיו קטן כזה ועכשיו אני רוצה לחבר במקום אוזניות רמקול קטן....איך אני יכול להעלות את המתח בחיבור של האוזניות בשביל שאנ יישמע יותר חזק???
-
- 2 תגובות
- 788 צפיות
-
-
היי לכולם אז החלטתי שמחר אני הולך לעשות חור למאורר בדלת המארז - כדי לקרר את המעבד. אני הולך להשתמש בגי'גסו (מסור חשמלי) למישהו יש איזה מדריך טוב לתת לי ?? כי אני מצאתי באתר מדריךאחד לחור בדלת והוא גם לא השתמש בגיגסו.. בכל מקרה אם מישהו יכול להביא לי מדריך מפורט על עשיית חור במארז עם גיגסו אני ממש אשמח למישהו יש טיפים לתת לי בנוגע לזה??
-
- 4 תגובות
- 788 צפיות
-
-
לפני כמה ימים רציתי לרכוש מאוורר של AC אבל גיליתי שכולם מגיעים עם חיבור כמו בכותרת ובלוח שלי יש אופצייה רק לשתי חיבורים כאלו שכבר תפוסים. נדרשים פתרונות יצירתים בבקשה.
-
- 1 תגובה
- 788 צפיות
-
-
שלום, אני מחפש מפסק כזה: אם למשהוא ידוע איפה אני יכול לקנות כזה באיזור הצפון, אני אודה לו מאוד!
-
- 2 תגובות
- 787 צפיות
-
-
אני רוצה להגדיל לו את המאווררים בסגנון של XVERTIGO http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=392349.msg3369866 אני מתלבט אם להשאר איתו ולעשות או לקנות את NZXT TEMPST רק לציין המארז שלי בצבע כחול לללא שריטה
-
- 2 תגובות
- 787 צפיות
-
-
מה קורה חברים? אז ככה, לשמחתי גיליתי שיש לי Jigsaw בבית אבל אז מסתבר לי שחסר לו איזה חלק שמחזיק את הסכין-מסור אז כל העניין חסר ערך. אחר כך, אני מגלה שיש לי דיסק! אני מחבר אותו לחשמל וכמה לא צפוי - הוא לא עובד הבעיה היא שכל המכשירים האלה עולים (לפחות בשבילי) הרבה כסף יש אולי אמצעים אלטרנטיביים לחיתוך המארז? אולי איזה מכשיר או רעיון שכל אחד יכול לנסות עם כלים קיימים בבית... תודה רבה, לירן
-
- 3 תגובות
- 787 צפיות
-
-
יש לי מצלמה של nokia 6680 ואני רוצה לדעת אם יש איזה מעגל שאני יכול לבנות שיהיה אפשר לראות דרך USB
-
- 6 תגובות
- 787 צפיות
-
-
אהלן חברה מה קורה ? יש לי שאלה בקשר לחיבור מסך של מחשב נייד שפירקתי והוא תקין האם יש מצב בכלל לחבר אותו איך שהו למחשב השולחני ? או למשו שיתן לי תצוגה דרכו ? אם כן אני אשמח לקבל עזרה בתודה כפיר
-
- 3 תגובות
- 787 צפיות
-