עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אלקטרוניקה ומודינג

חיתוך חלון במארז ובניית פאן באס, פיתוח בסביבת Arduino ועוד - כאן תוכלו לשאול את כל השאלות הנוגעות למודינג ולאלקטרוניקה שכרוכה בו, לפרסם את הפרויקטים שלכם ולקבל השראות

1. Started by momi2004,

Class 2 Power Unit Input : 120 VAC, 60hz, 0.68A Input power : 33W Output : 22.5 VDC, 1.25 אם אני מבין נכון זה 22.5*1.25 = 28, זה אומר 28W לפחות. מישהו מכיר של 30 או 35? כי אני רואה רק שנאים קטנים של 26 ומעל לזה רק של 50W שהם כבר גדולים יותר. מדובר בשנאי של הרומבה. פעם קודמת שקניתי לחבר השנאי היה מתאים ל 240, עכשיו משום מה הוא הגיע עם שנאי אחר.

• 4 תגובות
    • 774 צפיות
  2. אז ככה, ה-DVD הנייד התקלקל (החיבור נהרס איפה שזה מתקפל כל הזמן, עברו שנתיים אין מה לעשות) ככה שזה לא מראה תמונה אלה קווים שבורים של תמונות. לתקן אני לא הולך, אז חשבתי על כיוון אחר. להוציא את המסך מהמכשיר ולסדר אותו שיהיה פעיל כמסך בפני עצמו למקור וידאו אחר. השאלה האם זה אפשרי בצורה כלשהי? הנה תמונה (איכות סלולארי מצטער) http://img361.imageshack.us/img361/5589/dsc070004gg5.jpg

• 1 תגובה
    • 774 צפיות
  3. אהלן חברה מה קורה ? יש לי שאלה בקשר לחיבור מסך של מחשב נייד שפירקתי והוא תקין האם יש מצב בכלל לחבר אותו איך שהו למחשב השולחני ? או למשו שיתן לי תצוגה דרכו ? אם כן אני אשמח לקבל עזרה בתודה כפיר

• 3 תגובות
    • 774 צפיות
  4. Started by boludo,

שלום לכולם כיצד מחשבים ספק כח רצוי למחשב לדוגמא XP SP 2 Intel Pentium 4 630, 3000 MHz Prescott-2M Asus P5AD2 Deluxe Socket 775 3072MBDDR2 SDRAM 4 hard disks 2 dvd rom NVIDIA GeForce 6600 256mb המלצות לספק תתקבלנה בשמחה, חשוב שיהיה יכולת לסדר את הכבלים של הספק לזרימת אויר במארז (ארוכים ומלופפים) תודה

• 7 תגובות
    • 774 צפיות
  5. Started by עידנידן,

:jump: אם מישהו מכיר ואו שמע על סוגי תקשורת padil ו- atdl אז בבקשה בבקשה ...

• 1 תגובה
    • 774 צפיות
  6. אני יודע שיש טרנזיסטורים בגודל של כמה מיקרונים, נכון? השאלה היא מה הוא הסולונאיד הקטן ביותר? קראתי פעם שיש בגודל של אטומים בינוניים, אבל זה לא עוזר לאף אחד , כי אז למה ניתן לחברו? האם יש סולנואיד קטנטן שניתן לחברו לסלולים/קבלים/נגדים אחרים?? תודה יניב

• 0 תגובות
    • 774 צפיות
  7. היי לכולם אז החלטתי שמחר אני הולך לעשות חור למאורר בדלת המארז - כדי לקרר את המעבד. אני הולך להשתמש בגי'גסו (מסור חשמלי) למישהו יש איזה מדריך טוב לתת לי ?? כי אני מצאתי באתר מדריךאחד לחור בדלת והוא גם לא השתמש בגיגסו.. בכל מקרה אם מישהו יכול להביא לי מדריך מפורט על עשיית חור במארז עם גיגסו אני ממש אשמח למישהו יש טיפים לתת לי בנוגע לזה??

8. שלום לכולם, היום הסתובבתי בחצר ומצאתי רכיבי אלקטרוניקה ישנים, אשמח אם תאמרו לי מה הם. יש פה איזה מעגל בנוי, מזהים מה זה? ומה כל אלה? ופוטנציומטרים: וזה מה שכתוב להם מאחור: העניין הוא, שלפני יומיים קניתי מאווררים "שקטים" של AC שהמתח שלהם 0.13A שלבסוף מסתבר שהם יותר רועשים ממה שהיה לי קודם (ג'נרי 0.30A , אך עם SpeedFan הורדתי אותם ל15% והיו שקטים יחסית). אני רוצה לבנות פוטנציומטר כדי לשלוט על מהירות המאוררים של AC, מתי שאני על המחשב - אנמיך לכרבע ממה שהם עושים, וכך אוכל לעבוד בשקט. א. רציתי לדעת האם ניתן לעשות זאת עם מה שיש לי כבר, או שעליי לקנות רכיבים נוספים? ב. החיבור של המאוררים הוא 3 פינים ללוח האם, האם צריך מתאם למולקס לצורך בניית ה Fan Bus ? ג. …

• 2 תגובות
    • 774 צפיות
  9. Started by eegg,

מה ההבדל בין MCD ו mCD ומה יותר חזק CIE2/2,000=8,000MCD 25DEG 2V 620-630nM 1.9-2V CIE2/7,000= 10,000mCD/25DEG 3.1-3.2V CIE2/7,000=12,000mCD 25DEG 3.2-3.3V PURE GREEN 515-525nm CIE2,500=8000mCD 3.1-3.2V 20mA 25DEG 465-475nM 5MM 2500MCD/CIE2 585-595nM 2-2.1V 25DEG

• 4 תגובות
    • 773 צפיות
  10. אני מתכנן לבנות בקרוב מחשב לסלון משום שמכשיר הDVD נהרס פתאומית. אני רוצה שהמחשב ישלט ע"י שלט דרך מקלט שיהיה מחובר למחשב. 1. יציאת הIrDA Port אשר מצוייה על הרבה לוחות יכולה לקלוט אותות משלט ולבצע פעולות כמו: Insert/Eject CD , Play , Stop , Volume UP/Down והקלטה מכרטיס טלויזיה למחשב בקובץ AVI ? 2. יש תוכנות שפועלות עם היציאה הזו וניתנים לתכנות ? -> פעולות שיקרו בעת לחיצה על כפתור מסויים שלט הרחוק. 3. אני לא מוצא בחנויות חיבורי IR שאני אחבר לחיבור על הלוח , אז ניתן לבנות אותו בעצמי? אם כן אילו רכיבים אצטרך להשיג , איפה ניתן להשיג ואם אפשר מדריך להכנה עצמית של המקלט. 4. האם אפשר לקשר בין היציאה הזו לתוכנות של כרטיסיי טלויזיה ולבצע את הפעולות על התוכנות האלו? 5. היציאה הזו …

• 2 תגובות
    • 773 צפיות
  11. Started by TaMiRn2,

שלום... אני מחפש נואשות מדריך כלשהו שיכול לתאם איכשהו את השלט rm-mz4r לנוקיה אם מישהו מכיר דרך אני אשמח לשמוע...

• 3 תגובות
    • 773 צפיות
  12. Started by BENNY-L,

אני רוצה להגדיל לו את המאווררים בסגנון של XVERTIGO http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=392349.msg3369866 אני מתלבט אם להשאר איתו ולעשות או לקנות את NZXT TEMPST רק לציין המארז שלי בצבע כחול לללא שריטה

• 2 תגובות
    • 773 צפיות
  13. Started by efergan7,

יש לי מצלמה של nokia 6680 ואני רוצה לדעת אם יש איזה מעגל שאני יכול לבנות שיהיה אפשר לראות דרך USB

• 6 תגובות
    • 773 צפיות
  14. Started by Gizon,

מישהו כאן עשה את המוד? איך התצוגה נראית כשהיא מחוברת לכ. מסך ללא C-Sync? אני ממש מעוניין לעשות את המוד אבל לפני שאני מוציא את הכסף אני רוצה לדעת שיש טעם.

• 1 תגובה
    • 773 צפיות
  15. פירקתי מקלט רדיו קטן כזה ועכשיו אני רוצה לחבר במקום אוזניות רמקול קטן....איך אני יכול להעלות את המתח בחיבור של האוזניות בשביל שאנ יישמע יותר חזק???

• 2 תגובות
    • 773 צפיות
  16. איך אפשר להשתמש המסכי LCD קנויים כמו המסכים במחשבונים ופלאפונים לשימוש בעזרת המחשב? אני בטוח שראיתי מדריך בפורום בעבר אבל חיפוש לא העלה דבר.

• 3 תגובות
    • 773 צפיות
  17. Started by Director,

שלום לכולם .! חשבתי על להוסיף כמה לדים מתחת למקלדת שיראה יפה איפה נמצא חיבור / חוט , שאני יוכל לחבר אליהם את הלדים?

• 3 תגובות
    • 773 צפיות
  18. Started by dany_tab,

יש את התוכנה ב: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=245603.10 איך באמת שולטים על פורטים? לא רק של המדפסת אלא גם על יציאות של 9PIN. מישהו פה יודע איך משלבים את זה בשפת תכנות? לא כל כך הבנתי איך התוכנה עובדת. תודה מראש. דני

• 4 תגובות
    • 773 צפיות
  19. Started by mazoneli,

לפני כמה ימים רציתי לרכוש מאוורר של AC אבל גיליתי שכולם מגיעים עם חיבור כמו בכותרת ובלוח שלי יש אופצייה רק לשתי חיבורים כאלו שכבר תפוסים. נדרשים פתרונות יצירתים בבקשה.

• 1 תגובה
    • 773 צפיות
  20. Started by lirantal,

מה קורה חברים? אז ככה, לשמחתי גיליתי שיש לי Jigsaw בבית אבל אז מסתבר לי שחסר לו איזה חלק שמחזיק את הסכין-מסור אז כל העניין חסר ערך. אחר כך, אני מגלה שיש לי דיסק! אני מחבר אותו לחשמל וכמה לא צפוי - הוא לא עובד הבעיה היא שכל המכשירים האלה עולים (לפחות בשבילי) הרבה כסף יש אולי אמצעים אלטרנטיביים לחיתוך המארז? אולי איזה מכשיר או רעיון שכל אחד יכול לנסות עם כלים קיימים בבית... תודה רבה, לירן

• 3 תגובות
    • 772 צפיות
  21. Started by Dvich,

אני על סף קניית צמד קתודות למחשב שלי ויש לי התלבטות בין קתודות כחולות לבין UV. מצד אחד, יש לי לוח מסדרת הLANParty של DFI שהרבה חלקים שלו רגישים לUV וכמו כן הכבלים שמגיעים איתו, ולכן פולטים אור כשמוקרנת עליהם קרינת UV וזה נראה מדהים, אבל מצד שני אני לא מעוניין באור הסגול שמפיצות קתודות הUV. מה שכן, אני מאוד מעוניין באור כחול וזה בעצם מה שהקתודות הכחולות יתנו לי, גם ראיתי שחלקים על הלוח והכבלים גם כן מגיבים לאור הכחול של קתודה רגילה (אמנם פחות מUV) ככה שזה דיי משנה את המאזן לטובת הקתודות הכחולות. מה אתם מציעים לי לקנות? (בהנחה שאני לא רוצה אחת כחולה ואחת UV ושיש לי מארז עם חלון, מאורר 80ממ שקוף בחלון, 120ממ שקוף מאחור וTt TB כחול מקדימה.) תודה.

• 1 תגובה
    • 772 צפיות
  22. בתמטנה שימו לב חוט 5 בטבלה לא תואם לתרשים??? מה נכון??? ומי יכול לתת הסבר קטן על הפוטנציומטר אפשר לבטל יענו בלי הפוטנציומטר??? [attachment deleted by admin]

• 6 תגובות
    • 772 צפיות
  23. שלום, לאחר שחיפשתי הרבה ולא מצאתי אני פונה לכאן. היכן אני יכול להזמין מהאינטרנט מחבר DSUB 9PIN נקבה כמו בתמונה? תודה מראש!

• 8 תגובות
    • 772 צפיות
  24. איפה צריך לעשות את החורים בפרספקס על מנת לקבל תאורה טובה על החריטה? אם לא קשה להביא תמונה שמראה איך זה נראה .

25. Started by nimrodim,

שאלות לגבי לדים. ביקרתי באתר הבא לגבי לדים שונים: http://www.lsdiodes.com/ רציתי לדעת מספר דברים. 1. מה ה MCD "הנורמלי" לשימוש לתצוגה במחשבים לדוגמא POWER ON ופעילות ההרדיסק. 2. האם כאשר מריצים לד מלוח האם - למשל POWER ON וכדומה - עדיין צריך נגד ביניהם? 3. כמה מתח מספקים בד"כ החיבורים על לוח האם ללדים ולסויטצים. 4. אשמח לקבל מידע על כיצד להכין SWITCH ל POWERON ו RESET 5. בכמה נמכרים לדים וסויטצים בארץ? 6. "בתים" לסויטצים ולדים - היכן למצוא? עברתי על ה- MANUAL של לוח האם שלי - אבל לא רשום מתחים. יש רק את הדיאגרמה הבאה.

• 2 תגובות
    • 772 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

חיפוש

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.