עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אלקטרוניקה ומודינג

חיתוך חלון במארז ובניית פאן באס, פיתוח בסביבת Arduino ועוד - כאן תוכלו לשאול את כל השאלות הנוגעות למודינג ולאלקטרוניקה שכרוכה בו, לפרסם את הפרויקטים שלכם ולקבל השראות

1. Started by yotam.m,

יש לי 2 שאלות קטנות קודם כל רציתי לדעת אם כמות הזרם שמולקס אחד יכול להוציא מוגבלת? הכוונה אם אני אחבר 4-5 מאווררים לאותו מולקס האם זה יכביד או אולי ישרוף משהו? כי באותו היום שחיברתי את הפאנבאס שבניתי (מתחים של 5-12) הלוח נשרף (מזל שהייתה עוד אחריות) האם זה הגיוני שזה קרה בגלל עומס? השאלה השניה שלי אם הספק הוא 400W ג'נרי האם אפשר לדעת כמה ההספק האמיתי שלו? או לדעת אולי בערך?

• 4 תגובות
    • 770 צפיות
  2. Started by arkadur,

מאיפה אנ יכול להשיג אייר ברש, במיוחד בירושלים ואיפה אפשר לקנות את הפחיות שלו או יש תחליף טוב יותר? (חברה מסויימת או משהו כזה...)

• 0 תגובות
    • 770 צפיות
  3. Started by Nick_Less,

אז ככה,אני רוצה לבנות מעגל פשוט (ללא מעגל מודפס) ומה שאני רוצה שיהיה בו זה אלה: סוללות - לא יודע כמה צריך,שיהיו אלה שיש בשעונים המעגל לא אמור להתחבר למחשב מפסק 2 מצבים (סגור/פתוח) 5 לדים אולטרא ברייט ,אם זה יותר מידי אז אפשר להוריד רק שיהיו כמה שיותר חזקים נגד(ים) אם צריך,איזו עוצמה,כמה וכו' אם אפשר שהחלקים יהיו מאריהב וצירוף של סירטוט מה שאני צריך עכשיו זה רק חישוב של כמה בטריות ואיזה ערכי נגדים צריך תודה ;D

• 2 תגובות
    • 770 צפיות
  4. קניתי מ-א.אבן אלקטרוניקה שבשדרות הר-ציון בתל אביב מקלט אינפרא אדום 38KHZ.. יש לי בעיה עם זיהוי הרגליים שלו.. לא רשום על הרכיב שום דבר ככה שאני לא יכול לחפש עליו בגוגל.. אם מישההו קנה באותו מקום או מכיר את הרכיב אני יודה לו אם יעזור לי... תודה... דודי

• 1 תגובה
    • 770 צפיות
  5. Started by ExTazy,

שלום לכולם, לאחרונה סידרתי קצת את המארז שלי + ניקיתי אותו בפנים, בשביל זה ניתקתי כמעט הכל בפנים כולל מאווררים. לכן האם מישהו יכול לעזור לי בכיוון המאווררים שצריך להיות במארז ? יש לי אותו מארז רק בצבע לבן ועם ספק חזק יותר. תודה מראש.

• 5 תגובות
    • 770 צפיות
  6. Started by RazorJunior,

יש לי מאוורר שצורך 0.3A ב 12V. אני רוצה לשים פונציומטר שיוכל לווסת את המאוורר בין 0 ל 12 וולט, בכדי שאני יוכל לשלוט על המהירות ועל הרעש של המאוורר. איזה נגד(משתנה, אם זה משנה) אני צריך?

• 3 תגובות
    • 770 צפיות
  7. אהלן.. מכיוון שהמאווררים במארז שלי רועשים מאוד (2X120MM ואחד 80MM ) ואני לא יכול לישון עם זה בלילה , החלטתי "לקנות לי" איזה בקר לימולדת..(ביקשתי מאחי ;D) עכשיו, לשאלות. (אמרתי שתיים אבל נזכרתי בעוד אחת.. ;D) 1) האם יש איתו בעיה ששמעתי בנושא דומה שפתחו פה (על בקר אחר) לגבי הלדים המהבהבים ? (שאם שולטים על מאוורר לדים הם יהבהבו..?!? ) 2)האם הוא נכנס עם בורג (כמו CD..) ואני יוכל להכניס אותו לא עד הסוף? (כי הדלת לא תוכל להסגר.. :-\) 3) האם שווה 106 שקלים על הבקר הזה והאם הוא נחשב טוב יחסית? (לא עושה בעיות ודברים כאלו..) תודה מראש, עודד ב.

• 2 תגובות
    • 770 צפיות
  8. Started by ronen_ca,

למישהוא יש אתר עם שבלונות? (שבלונות להדביק על המחשב ולחתוך)עם דרמל! אשמח לעזרה תודה רבה!@

• 2 תגובות
    • 770 צפיות
  9. יש לי שרשורית / הצינור השחור של החווט / שרוול מתכווץ אני רוצה לעטוף את הכבל הגדול שמתחבר ללוח אם איך אני פותח את הפלאג ? במולוקס די פשוט.. לקפל את הפין בעזרת משהו דק ולפתוח אבל פה אני לא מוצא את השיטה בתודה מראש אבי

• 1 תגובה
    • 769 צפיות
  10. אז כככה יש לי מאורר שמחובר למפסק שמחובר למולקוס אז רציתי לדעת איך אני עושה ככה שכשהמאורר נדלק אז הלד ידלק ואותו דבר כשאני מכבה את המאוור אז הלד יתכבה חיפשתי בפורום ולא מצאתי והמדריך של הלדים לא ממש עוזר לי מקווה שתעזרו לי תודה!

• 4 תגובות
    • 769 צפיות
  11. Started by RJK,

יש לי בסלון לדים לתאורה נסתרת מסביב לשיראנים, הבעיה נוצרה שמפאת גודל הסלון המליצו לי על שלושה שנאים, ויצא ששני סרטי לד אני מוציא משני צידי הסלון, והשלישי אני צריך למשוך חשמל מנקודת ההדלקה עד לשנאי שעומד באמצע הסלון השאלה היא האם אפשר לחבר את השנאי לחשמל על ידי חוט דו גידי, שהוא מוסתר מאחורי השיראנים, או שצריך דווקא חוט חום כחול של חשמל

• 0 תגובות
    • 769 צפיות
  12. Started by Psychedelic,

שלום, אני מחפש קטודרה רגישה לקול... שתהבהב לפי קצב המוזיקה. יש את זאת : http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=951 אני לא בטוח שהיא רגישה לקול =\ ויש את זאת : http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?cPath=174_156_163&products_id=1574 שהיא רגישה לקול, מה יותר כדאי? ואם יש לכם המלצה לקטודה רגישה לקול עד גג 80 שקל. תודה

• 4 תגובות
    • 769 צפיות
  13. Started by roeiw,

אני משתמש בתוכנה HMonitor והיא מראה לי ש ה 5V יושב על 3V מישהו יודע למה זה קורה? (ניסיתי תוכנות אחרות)

• 4 תגובות
    • 769 צפיות
  14. Started by fuck off,

יש לי מקלדת מיקרוסופט שאני רוצה להשים בה לדים כדי שיאירו לי את המקשים מתי שאני כותב בערב. בשביל זה םניתי אליכם ורציתי לשאול איפה ואיך כדי לי למקם אותם? הנה תמונה של המקלדת:

• 12 תגובות
    • 769 צפיות
  15. לפני יותר מ-7 ימים אחד המשתתפים התעניין במצלמות המותקנות באחד הגנים ורצה לדעת איך לקלוט אותם..אז הנה היא התשובה כנס לכתובת הבאה ושם תמצא מכשיר המתאים בדיוק לצרכים שלך..לא יודע אני לא הייתי מעיז..כנס ותבין http://www.mcam4u.co.il/Product.asp?Pid=456667677&Cat2Cat1ID=14&Cat2ID=28&aff=Zap〈=he

• 4 תגובות
    • 769 צפיות
  16. הכותרת אומרת הכל קניתי Sleeving Cables http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=946_1102&products_id=6119 ואני לא יודע איך מכניסים לתוכם את הכבלים של החשמל.. הקונקטורים הלבנים האלה גדולים מידי, האם צריך לפרק אותם? ואם כן אז איך?

• 3 תגובות
    • 768 צפיות
  17. Started by Electric Boom,

אתם יודעים מה זה חוגה,שמציגה מתח..............(עם מעגל פשוט אני רוצה לסדר hd tray ,אחד פה בקהילה ,אם אני זוכר נכון,הכין אחד עם נגד וזהו....)

18. Started by ranran,

שלום אני רוצה להעיף את כונן התקליטונים ואין לי תמכסה שלו ופתוח אני לא רוצה להשאיר אז מה אני יכול לשים איזה משהו פשוט שעולה זול (אנאערף איזה מפצל USB או קול או כל דבר אחר שיהיה נחמד) כמה שיותר זול תעזרו לי למצוא בבקשה

• 6 תגובות
    • 768 צפיות
  19. Started by shronxx,

יש לי מסך LCD קטן שהוצאתי ממארז פנטיום 1 ישן יש לו חיבור מאחור של 5 פינים ולמטה רשום 6K-66-GT זה נראה לי הדגם שלו הנה תמונות אני אשמח אם תגידו לי איך לחבר אותו יש לי לוח אם של ASUS דגם P4C800-E תודה מראש... [attachment deleted by admin]

20. אורח voodooman
    Started by אורח voodooman,

http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=55_330&products_id=5077 מישהו יכול לתת לי ביקורות אני יוסיף את זה להזמנה שלי מחר אם הוא יהיה טוב כי אני צריך שיהיה לי מקדימה שלוש יציאות כאלה של קול ובכלל יש לו מה שאני צריך בול אבל אני רוצה ביקורות תודה :xyxthumbs:

21. עד כה רק צפיתי והתרשמתי מהאתר ובעיקר מהמודינג כעט ברצוני לשאול? קניתי והרכבתי פאנל קידמי של:ENERMAX - MULTI FUNCTION PANEL האם מישהו מכיר ויכול להדריך אותי בפונקציות הקימות? ב ת ו ד ה מ ר א ש ושוב כל הכבוד לכולם [br]פורסם בתאריך: 19.05.2008 בשעה 17:17:37 נזכרתי להוסיף תמונה :[attachment deleted by admin]

• 2 תגובות
    • 768 צפיות
  22. האם זה פוגע בהעבאת המידע? יוצר השראה? או כל נזק אחר? הנה מדריך שמצאתי - http://www.virtual-hideout.net/guides/rc/index.shtml. האם זה מומלץ?

• 2 תגובות
    • 768 צפיות
  23. Started by Kalisto,

טוב נכנסתי לפאנדסhttp://www.pandas.co.il/default.php?cPath=946&PHPSESSID=bf0ef6bb9b50453685ff9e109d0670c8 עכשיו יש שם כמה מוצרים שאני לא מבין מה תקפידם ואני ישמח אם תסבירו לי מה כל אחד מהם. לדוגמא מזה Sleeving Cables ומה השימוש שלו? מזה ROUNDED CABELS ומה השימוש שלהם? מזה UV Adapter ומה תפקידם? מזה UV Adapter ומה תפקידו? מזה Cold Cathod ומה תפקידם? מה עושים איתם בדיוק? ומזה בתאורה מה השימוש של הדברים האלו? ובמיוחדים מזה המדבקות של SUNBEAM תודה לעוזרים

24. Started by miki26,

שלום יש לי מסך של מחשב נייד ויש לו מחבר כזה מלבני עם 20 פינים איך אני יכול להפוך אותו לחיבור רגיל? שאני יוכל לחבר אליו וידאו ? האם יש איזשהו מעגל שניתן לבנות שיתאים?

• 1 תגובה
    • 768 צפיות
  25. שלום... אני משדרג את המחשב שלי.. ובגלל הקירור שאני שם למעבד.. לא קשור כקגע אני רוצה לשים מתחת לספק מאוורר ובצד מאוורר.. עכשיו שתי שאלות.. החברה באמת חשובה באמווררים כאלו אם אני אקח ארקטיק קולינד או סתם ג'נרי יהיה הבדל? וממש סליחה על הבורות אבל יש מאוורר שמכניס אוויר ומאוורר שמוציא ? ואם כן איך אני קובע מה מכניס ומה מוציא? תודה רבה

• 4 תגובות
    • 768 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.