אלקטרוניקה ומודינג
חיתוך חלון במארז ובניית פאן באס, פיתוח בסביבת Arduino ועוד - כאן תוכלו לשאול את כל השאלות הנוגעות למודינג ולאלקטרוניקה שכרוכה בו, לפרסם את הפרויקטים שלכם ולקבל השראות
10,630 דיונים בפורום זה
-
שלום, אני מחפש קטודרה רגישה לקול... שתהבהב לפי קצב המוזיקה. יש את זאת : http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=951 אני לא בטוח שהיא רגישה לקול =\ ויש את זאת : http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?cPath=174_156_163&products_id=1574 שהיא רגישה לקול, מה יותר כדאי? ואם יש לכם המלצה לקטודה רגישה לקול עד גג 80 שקל. תודה
-
- 4 תגובות
- 760 צפיות
-
-
עד כה רק צפיתי והתרשמתי מהאתר ובעיקר מהמודינג כעט ברצוני לשאול? קניתי והרכבתי פאנל קידמי של:ENERMAX - MULTI FUNCTION PANEL האם מישהו מכיר ויכול להדריך אותי בפונקציות הקימות? ב ת ו ד ה מ ר א ש ושוב כל הכבוד לכולם [br]פורסם בתאריך: 19.05.2008 בשעה 17:17:37 נזכרתי להוסיף תמונה :[attachment deleted by admin]
-
- 2 תגובות
- 760 צפיות
-
-
כמו שרשום בכותרת מה זה לדים ומאיפה אפשר להשיג אותם? תודה לעונים.
-
- 9 תגובות
- 760 צפיות
-
-
יש לי מעגל מודפס שאני רוצה להפריד ממנו את החיישן בכדי לשים שניים, השאלה שלי אם אני מחבר במקום הרגליים של החיישן חוטים אני יכול לחבר 2 חיישנים ושניהם יעבדו כמו שצריך או שטווח הקליטה שלהם יפגע ?
-
- 4 תגובות
- 760 צפיות
-
-
יש לי ספק כוח FSP 235W, וכשאני בודק את היציאות שלו ע"י VOLTAGE METER הוא מראה לי שהכול תקין חוץ מהיציאות ש ה-12V וה-5V. מהיציאה של ה5V יוצאים 5.20V ומהיצאה של ה-12V יוצאים ה-11.50V. פתחתי את הספק וכיוונתי איזה נגד משתנה שם והצלחתי לגרום לייציאה של ה-12V להוציא 12V, אך בזמן שהנגד הנ"ל הגביר את יצאת המתח של ה-12V הוא מהצד השני הנמיך את יצאת ה-5V מ5.20V ל-4.30V, ייתכן שנגד מסוים בלתי משתנה נהרס ועלי להלחים אחד חדש במקומו? אם כן אילו נגדים יכולים להוות בעייה בנושא? תודה לכל העוזרים,
-
- 1 תגובה
- 760 צפיות
-
-
שלום לכולם, לאחרונה סידרתי קצת את המארז שלי + ניקיתי אותו בפנים, בשביל זה ניתקתי כמעט הכל בפנים כולל מאווררים. לכן האם מישהו יכול לעזור לי בכיוון המאווררים שצריך להיות במארז ? יש לי אותו מארז רק בצבע לבן ועם ספק חזק יותר. תודה מראש.
-
- 5 תגובות
- 760 צפיות
-
-
שלום לכולם אני רוצה רק מד טמפרטורה כזה ולא מה שמוכרים הפנלים עם ה USB וכל הקישקושים איפה אני קונה בארץ דבר כזה
-
- 4 תגובות
- 760 צפיות
-
-
אהלן.. מכיוון שהמאווררים במארז שלי רועשים מאוד (2X120MM ואחד 80MM ) ואני לא יכול לישון עם זה בלילה , החלטתי "לקנות לי" איזה בקר לימולדת..(ביקשתי מאחי ;D) עכשיו, לשאלות. (אמרתי שתיים אבל נזכרתי בעוד אחת.. ;D) 1) האם יש איתו בעיה ששמעתי בנושא דומה שפתחו פה (על בקר אחר) לגבי הלדים המהבהבים ? (שאם שולטים על מאוורר לדים הם יהבהבו..?!? ) 2)האם הוא נכנס עם בורג (כמו CD..) ואני יוכל להכניס אותו לא עד הסוף? (כי הדלת לא תוכל להסגר.. :-\) 3) האם שווה 106 שקלים על הבקר הזה והאם הוא נחשב טוב יחסית? (לא עושה בעיות ודברים כאלו..) תודה מראש, עודד ב.
-
- 2 תגובות
- 760 צפיות
-
-
יש לי מחר מבחן באופטיקה יישומית ואין לי את החומר אז חשבתי אם אתם מכירים איזה אתר שיש בו את החומר הבא: הכל ברמה בסיסית.. -ספרות בינאריות BIT ,בייטים וכל זה.. - סריקה משולבת - PAL ,NTSC ושיטות שידור, הסברים על ה"שורות".. - רזולוצייה,פיקסלים.. כל הנושאים הללו של אופטיקה ברמה הבנה.. זה דחוף
-
- 5 תגובות
- 760 צפיות
-
-
שלום לכולם , אני מתחיל בכל נושא המודינג . הניסיון שלי בכלים ואלקטרוניקה לא מועט , אבל לצערי אין לי הרבה ניסיון בחיתוך צורות מורכבות במתכת ופרספקט . לשמחתי , רכשתי היום דרמל מקורי וחדש , כולל קצת כאלו גופים עגולים שכייף לסובב אותם על המתכת ולראות אותה נשרפת ( ) . בכל מקרה , לעניננו . אני מעוניין בכפתורים מסוג מיוחד , יש טבעת פלסטיקה מסביב לכפתור שמטרתה לנתב את האור , וכמובן לדים מתחת לטבעת . עדיין לא ניתקלתי בכאלו בישראל , ואמנם אני יכול להזמין מאנגליה - אך יקרעו אותי במחיר וגם הכפתור עצמו חסר ערך (הכפתור הספציפי הזה אינו כפתור מתג , כלומר פתיחת \ סגירת מעגל , אלא כל פעם שנלחץ נותן אות) . האם מישהו יודע אם ניתן להשיגם בישראל , היכן ומה העלות? ואגב , אני דווקא כן מע…
-
- 0 תגובות
- 759 צפיות
-
-
אני רוצה להגדיל לו את המאווררים בסגנון של XVERTIGO http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=392349.msg3369866 אני מתלבט אם להשאר איתו ולעשות או לקנות את NZXT TEMPST רק לציין המארז שלי בצבע כחול לללא שריטה
-
- 2 תגובות
- 759 צפיות
-
-
שלום אני רוצה להעיף את כונן התקליטונים ואין לי תמכסה שלו ופתוח אני לא רוצה להשאיר אז מה אני יכול לשים איזה משהו פשוט שעולה זול (אנאערף איזה מפצל USB או קול או כל דבר אחר שיהיה נחמד) כמה שיותר זול תעזרו לי למצוא בבקשה
-
- 6 תגובות
- 759 צפיות
-
-
היי. המאוורר של המעבד שלי כרגע הוא SF. מסיבות ברורות אני מעוניין שהוא יעבוד עים החיישן ולא סתם על מהירות גבוהה. הבעיה שלי שהוא מתחיל לפתח מהירות (ולקרר) רק כשהמעבד מגיע לטמפרטורה של 44 מעלות. כלומר הוא מתחיל לפני זה אבל זה ממש לא מורגש. השאלה שלי היא: האים אני יכול לגרום למאוורר להתחיל את העבודה שלו קצת יותר מהר (מבחינת הסל"ד שלו), ואז משם הוא יתחיל לעלות באופן יחסי לחום המעבד? כלומר אים x זהו ההסל"ד שבו הוא מתחיל ומשם הוא עולה בהדרגה, אז אני מעוניין שהוא יתחיל לעבוד ב x+600 (סל"ד) ומשם ימשיך לעלות בהדרגה באותו יחס כמו מקודם.
-
- 2 תגובות
- 759 צפיות
-
-
אהלן חברה מה קורה ? יש לי שאלה בקשר לחיבור מסך של מחשב נייד שפירקתי והוא תקין האם יש מצב בכלל לחבר אותו איך שהו למחשב השולחני ? או למשו שיתן לי תצוגה דרכו ? אם כן אני אשמח לקבל עזרה בתודה כפיר
-
- 3 תגובות
- 759 צפיות
-
-
כעקרון המעגל פשוט אבל קצת קשה להסביר, אני מקווה שתבינו. יש לי מנוע שאחראי על סגירה ופתיחה של מגירה. כאשר מחברים את הרגל החיבוית של המנוע להדק החיובי של המקור ואת הרגל השלילית להדר השליל המגירה נפתחת. כאשר מחברים הפוך היא נסגרת. אני יכול לעשות שיהו שני כפתורים שאחד יפתח ואחד יסגור, אבל אני לא רוצה ככה. אני רוצה כפתור אחד שלחיצה עליו תפתח ולחיצה שנייה תסגור. קצת נתונים על המעגל כרגע - כאשר המגירה סגורה יש מעגל שנסגר(נקרא לו מעגל A), כאשר היא פתחוה יש מעגל אחר שנסגר(נקרא לו מעגל B). בזמן שמהגירה בתהליך של יציאה\הכנסה שני המעגלים פתוחים. עכשיו לתכלס, אני רוצה לעשות שברגע שהמעגל B נסגר,המנוע מפסיק לעבוד וההדקים של המנוע מתחליפים. וגם כשמעגל A נסגר המנוע מפסיק לעבוד וההדקים ש…
-
- 4 תגובות
- 759 צפיות
-
-
יש לי מאוורר שצורך 0.3A ב 12V. אני רוצה לשים פונציומטר שיוכל לווסת את המאוורר בין 0 ל 12 וולט, בכדי שאני יוכל לשלוט על המהירות ועל הרעש של המאוורר. איזה נגד(משתנה, אם זה משנה) אני צריך?
-
- 3 תגובות
- 759 צפיות
-
-
אוקי , יש לי מעגל קטן שברגע שהוא נסגר אני רוצה שהוא יפעיל מעגל אחר , הבעיה היא שהמעגל השני הוא בחיבור ישיר לחשמל בניגוד לראשון שפועל על בטריות .. מישהו מכיר איזה רכיב או מעגל פשוט שיעשה את העבודה ?
-
- 6 תגובות
- 759 צפיות
-
-
למישהוא יש אתר עם שבלונות? (שבלונות להדביק על המחשב ולחתוך)עם דרמל! אשמח לעזרה תודה רבה!@
-
- 2 תגובות
- 759 צפיות
-
-
תמצאו לי בבקשה כבל ATA מעוגל באורך 18 ס'מ וכבל לכונן 1.44 באורך 24 ס'מ
-
- 4 תגובות
- 759 צפיות
-
-
טוב, בכותרת יש את כל מה שאני צריך- "האם יש קבל שנאי ממולקס ( 4פין ) ל-3פין? "???
-
- 9 תגובות
- 758 צפיות
-
-
רציתי לבנות את המגבר הזה: http://www.modfatha.com/ma_cmoy_hphone_amp.html אך למרות כל מאמצי לא הצלחתי להשיג את אחד הרכיבים. היום מצאתי באתר של אריהב משהו: http://www.arihav.com/products/kits/indexnew.asp חפשו "מגבר אודיו 10W סטריאו" זה נותן את אותו האפקט של המגבר הקודם שרציתי לבנות? זה יכול לשמש אותי לאותן המטרות? (חיבור לנגן MP3) תודה לעוזרים זה נורא חשוב לי!!
-
- 4 תגובות
- 758 צפיות
-
-
יש לי מקלדת מיקרוסופט שאני רוצה להשים בה לדים כדי שיאירו לי את המקשים מתי שאני כותב בערב. בשביל זה םניתי אליכם ורציתי לשאול איפה ואיך כדי לי למקם אותם? הנה תמונה של המקלדת:
-
- 12 תגובות
- 758 צפיות
-
-
אז ככה,אני רוצה לבנות מעגל פשוט (ללא מעגל מודפס) ומה שאני רוצה שיהיה בו זה אלה: סוללות - לא יודע כמה צריך,שיהיו אלה שיש בשעונים המעגל לא אמור להתחבר למחשב מפסק 2 מצבים (סגור/פתוח) 5 לדים אולטרא ברייט ,אם זה יותר מידי אז אפשר להוריד רק שיהיו כמה שיותר חזקים נגד(ים) אם צריך,איזו עוצמה,כמה וכו' אם אפשר שהחלקים יהיו מאריהב וצירוף של סירטוט מה שאני צריך עכשיו זה רק חישוב של כמה בטריות ואיזה ערכי נגדים צריך תודה ;D
-
- 2 תגובות
- 758 צפיות
-
-
שלום... אני משדרג את המחשב שלי.. ובגלל הקירור שאני שם למעבד.. לא קשור כקגע אני רוצה לשים מתחת לספק מאוורר ובצד מאוורר.. עכשיו שתי שאלות.. החברה באמת חשובה באמווררים כאלו אם אני אקח ארקטיק קולינד או סתם ג'נרי יהיה הבדל? וממש סליחה על הבורות אבל יש מאוורר שמכניס אוויר ומאוורר שמוציא ? ואם כן איך אני קובע מה מכניס ומה מוציא? תודה רבה
-
- 4 תגובות
- 758 צפיות
-
-
שלום, היה ברשותי ספק דפוק אז לקחתי לו את המאורר ולמרבה הפלא הוא עובד . מה שהפתיע אותי היא המהירות שלו ! הוא הצליח לעשות לי כ-3 שריטות עם הרבה דם (אני רציני ), פשוט חיברתי אותו והחזקתי ביד ומהמהירות שלו נבהלתי לרגע (חסר לכם לשים את זה בחתימה ) כתוב עליו מאחורה 12V 0.26 אוהם אם זה עוזר. הכוונה להוריד את המתח כדי שלא יסתובב מהר ולא יעשה הרבה רעש . (ניסיתי לחבר אותו עם נגד 470 והוא בכלל לא הסתובב (ניסה והפסיק,ניסה והפסיק ) תודה :] נ.ב 2 : ראיתי תהודעה בעמוד הזה על הממאורר אבל לא עזר לי כ"כ
-
- 3 תגובות
- 758 צפיות
-