אלקטרוניקה ומודינג
חיתוך חלון במארז ובניית פאן באס, פיתוח בסביבת Arduino ועוד - כאן תוכלו לשאול את כל השאלות הנוגעות למודינג ולאלקטרוניקה שכרוכה בו, לפרסם את הפרויקטים שלכם ולקבל השראות
10,629 דיונים בפורום זה
-
יש לי דיסק של WD 500GB שהוא עושה המון רעש כשהוא נמצא מחובר למארז - יש לו ברגים עם גומי אבל עדיין יש רעש. ניסיתי לשם אותו עם ספוג יש פחות רעש אבל עדיין איזה פתרונות יש להשתקת רעשים כאלה? דרך אגב הדיסק תקין( טפו טפו )והרעש הוא כתוצאה מהרעידות שלו שאלתי את השאלה הפורום איחסון וקבלתי פתרונות השתקת ע"י תוכנה מה שלא כל כך רציתי כי זה מוריד בביצועים איזה פתרונות יש עוד? http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=377022.new;topicseen#new
-
- 1 תגובה
- 787 צפיות
-
-
יש לי מעגל מודפס שאני רוצה להפריד ממנו את החיישן בכדי לשים שניים, השאלה שלי אם אני מחבר במקום הרגליים של החיישן חוטים אני יכול לחבר 2 חיישנים ושניהם יעבדו כמו שצריך או שטווח הקליטה שלהם יפגע ?
-
- 4 תגובות
- 787 צפיות
-
-
יש לי מאוורר שצורך 0.3A ב 12V. אני רוצה לשים פונציומטר שיוכל לווסת את המאוורר בין 0 ל 12 וולט, בכדי שאני יוכל לשלוט על המהירות ועל הרעש של המאוורר. איזה נגד(משתנה, אם זה משנה) אני צריך?
-
- 3 תגובות
- 787 צפיות
-
-
-
תראו אני לא משהו באלקרוניקה ורציתי לדעת ולבין קצת יותר קראתי את הסטיקי אבל עדין לא כתוב שם הרבה אז אפשר איזה מדריך או אולי ספר מומלץ(בעברית)
-
- 2 תגובות
- 787 צפיות
-
-
מחפש מקומות שאני יכול למצוא בהם חלקים למחשב: כגון חלקי חוטים, חלקי מארזים מולקס וכ'ו... אני צריך את זה למודינג הראשון שלי... בבקשה אם אתם מכירים מן מקום כלשהו שהוא כמו "בית קברות" למחשבים, תשאירו לי הודעה..
-
- 3 תגובות
- 787 צפיות
-
-
היי, אני יודע שהשאה הזאת נשאלה כבר הרבה פעמים פה אבל למרות כל החיפושים שלי (פה ובגוגל) לא מצאתי את התשובה.... יש לי מסך של NOKIA 5110 (ואני חושב שאני יכול להשיג 3100 אם זה יצליח) ומצאתי כבר את הסכימה של החיווט אבל אני לא מוצא תוכנה שאיתה אני כותב למסך, יש את SERDISPLIB בל אני לא יודע לכתוב C והיא נראית לי מאוד מסורבלת (אפשר להשתמש בה עם C#?, אם כן אז זה כנראה הפיתרון בשבילי).
-
- 2 תגובות
- 787 צפיות
-
-
שלום לכולם , אני מתחיל בכל נושא המודינג . הניסיון שלי בכלים ואלקטרוניקה לא מועט , אבל לצערי אין לי הרבה ניסיון בחיתוך צורות מורכבות במתכת ופרספקט . לשמחתי , רכשתי היום דרמל מקורי וחדש , כולל קצת כאלו גופים עגולים שכייף לסובב אותם על המתכת ולראות אותה נשרפת ( ) . בכל מקרה , לעניננו . אני מעוניין בכפתורים מסוג מיוחד , יש טבעת פלסטיקה מסביב לכפתור שמטרתה לנתב את האור , וכמובן לדים מתחת לטבעת . עדיין לא ניתקלתי בכאלו בישראל , ואמנם אני יכול להזמין מאנגליה - אך יקרעו אותי במחיר וגם הכפתור עצמו חסר ערך (הכפתור הספציפי הזה אינו כפתור מתג , כלומר פתיחת \ סגירת מעגל , אלא כל פעם שנלחץ נותן אות) . האם מישהו יודע אם ניתן להשיגם בישראל , היכן ומה העלות? ואגב , אני דווקא כן מע…
-
- 0 תגובות
- 786 צפיות
-
-
שלום אני רוצה להעיף את כונן התקליטונים ואין לי תמכסה שלו ופתוח אני לא רוצה להשאיר אז מה אני יכול לשים איזה משהו פשוט שעולה זול (אנאערף איזה מפצל USB או קול או כל דבר אחר שיהיה נחמד) כמה שיותר זול תעזרו לי למצוא בבקשה
-
- 6 תגובות
- 786 צפיות
-
-
העליתי סכמה חדשה אני רק צריך שתגידו לי אם זה נכון כעיקרון אני עשיתי שהלדים לא יתחלקו ל4 (אני צריך ל6) אלא חיברתי עם נגד ל12V אם היא לא נכונה בבקשה לתקן / לתת חדש עם 6 לדים אבל.. תודה מראש [attachment deleted by admin]
-
- 1 תגובה
- 786 צפיות
-
-
שלום, אני מחפש קטודרה רגישה לקול... שתהבהב לפי קצב המוזיקה. יש את זאת : http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=951 אני לא בטוח שהיא רגישה לקול =\ ויש את זאת : http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?cPath=174_156_163&products_id=1574 שהיא רגישה לקול, מה יותר כדאי? ואם יש לכם המלצה לקטודה רגישה לקול עד גג 80 שקל. תודה
-
- 4 תגובות
- 786 צפיות
-
-
אני משתמש בתוכנה HMonitor והיא מראה לי ש ה 5V יושב על 3V מישהו יודע למה זה קורה? (ניסיתי תוכנות אחרות)
-
- 4 תגובות
- 786 צפיות
-
-
רציתי לדעת עם יש לכם פרות על לוח האם asus p4r800-vm בבקשה תודה על היתעינות ותודה
-
- 3 תגובות
- 786 צפיות
-
-
מאיפה אנ יכול להשיג אייר ברש, במיוחד בירושלים ואיפה אפשר לקנות את הפחיות שלו או יש תחליף טוב יותר? (חברה מסויימת או משהו כזה...)
-
- 0 תגובות
- 786 צפיות
-
-
טוב נכנסתי לפאנדסhttp://www.pandas.co.il/default.php?cPath=946&PHPSESSID=bf0ef6bb9b50453685ff9e109d0670c8 עכשיו יש שם כמה מוצרים שאני לא מבין מה תקפידם ואני ישמח אם תסבירו לי מה כל אחד מהם. לדוגמא מזה Sleeving Cables ומה השימוש שלו? מזה ROUNDED CABELS ומה השימוש שלהם? מזה UV Adapter ומה תפקידם? מזה UV Adapter ומה תפקידו? מזה Cold Cathod ומה תפקידם? מה עושים איתם בדיוק? ומזה בתאורה מה השימוש של הדברים האלו? ובמיוחדים מזה המדבקות של SUNBEAM תודה לעוזרים
-
- 1 תגובה
- 786 צפיות
-
-
שלום, היה ברשותי ספק דפוק אז לקחתי לו את המאורר ולמרבה הפלא הוא עובד . מה שהפתיע אותי היא המהירות שלו ! הוא הצליח לעשות לי כ-3 שריטות עם הרבה דם (אני רציני ), פשוט חיברתי אותו והחזקתי ביד ומהמהירות שלו נבהלתי לרגע (חסר לכם לשים את זה בחתימה ) כתוב עליו מאחורה 12V 0.26 אוהם אם זה עוזר. הכוונה להוריד את המתח כדי שלא יסתובב מהר ולא יעשה הרבה רעש . (ניסיתי לחבר אותו עם נגד 470 והוא בכלל לא הסתובב (ניסה והפסיק,ניסה והפסיק ) תודה :] נ.ב 2 : ראיתי תהודעה בעמוד הזה על הממאורר אבל לא עזר לי כ"כ
-
- 3 תגובות
- 786 צפיות
-
-
שלום רציתי לדעת אם אפשר באמצעות מערך של כמה קבלים וסליל לשנות מתח מ9V DC לכמה שיותר..המגבלה היא מקום (שלו יעלה על לוח כזה שמלחימים עליו מה שרוצים..בערך 15X15). נ.ב:זה בשביל מצת לSPADE GUN אגב איזה פורום שולטD: אני אוהב אלקטרוניה ובשבילי זה גן עדן ממש . (טוב בעצם גן עדן בשבילי זה האחוזה של יו הפנר,אבל מתקרב ) תודה רבה חברים
-
- 5 תגובות
- 786 צפיות
-
-
1)אני יוכל להגיע ממארז לבן שיש לי למארז שחור כמו בתמונה ע"י צביעה? 2)מוכרים בהום סנטר גומי בצורת U [attachment deleted by admin]
-
- 9 תגובות
- 785 צפיות
-
-
-
היי. המאוורר של המעבד שלי כרגע הוא SF. מסיבות ברורות אני מעוניין שהוא יעבוד עים החיישן ולא סתם על מהירות גבוהה. הבעיה שלי שהוא מתחיל לפתח מהירות (ולקרר) רק כשהמעבד מגיע לטמפרטורה של 44 מעלות. כלומר הוא מתחיל לפני זה אבל זה ממש לא מורגש. השאלה שלי היא: האים אני יכול לגרום למאוורר להתחיל את העבודה שלו קצת יותר מהר (מבחינת הסל"ד שלו), ואז משם הוא יתחיל לעלות באופן יחסי לחום המעבד? כלומר אים x זהו ההסל"ד שבו הוא מתחיל ומשם הוא עולה בהדרגה, אז אני מעוניין שהוא יתחיל לעבוד ב x+600 (סל"ד) ומשם ימשיך לעלות בהדרגה באותו יחס כמו מקודם.
-
- 2 תגובות
- 785 צפיות
-
-
קניתי את המארז הזה לפני כחודשיים,המארז מצויין סבבה אבל יש בעיה אחת הוא נראה כמו *** אני רוצה לעשות מודינג אני יודע חלון משהו (זו הגרסה עם תעלת הקירור בצד) אבל אני לא יודע לעשות מודינג לגמרי,אין לי דרמל או "דמוי" לו,למרות שיש לי את ה-jigsaw הזה שאף אחד לא צריך,אבן משחזת מקדחה וכל הירקות. ושוב חוזרים לבעיה שאני לא יודע כלום במודינג אם אני יתחיל לחתוך הלך המארז...בקיצור הייתי רוצה שמישהו יעזור לי בדרום אבל זה יותר מידי לבקש :-\ בקיצור אולי מוכרים משהו מוכן למארז הזה?
-
- 4 תגובות
- 785 צפיות
-
-
כמו שרשום בכותרת מה זה לדים ומאיפה אפשר להשיג אותם? תודה לעונים.
-
- 9 תגובות
- 785 צפיות
-
-
שלום לכולם. יש לי לוח אם gigabyte k8n-sli . הציפסט שלו הגיע עד 70 מעלות(הצלבתי עם 3 תוכנות:speedfan,everest sandra)בפורום חומרה מישהו אמר לי שזאת בעיה נפוצה בלוחות האלה וגם להם זה 70 מעלות וזה בסדר. אני חושב שזה עדיין מוזר. הורדתי תוכנה MB5 - mother board 5 והטמפ' ירדה ל מינוס 21 מעלות. מוזר לחלוטין!!!! ראו תמונה מצורפת!!! אימתתי את זה גם עם תוכנת speedfan. מה זה אומר מינוס 23 מעלות? זה מסוכן? [attachment deleted by admin]
-
- 3 תגובות
- 785 צפיות
-
-
האם זה פוגע בהעבאת המידע? יוצר השראה? או כל נזק אחר? הנה מדריך שמצאתי - http://www.virtual-hideout.net/guides/rc/index.shtml. האם זה מומלץ?
-
- 2 תגובות
- 785 צפיות
-
-
אז ככה,אני רוצה לבנות מעגל פשוט (ללא מעגל מודפס) ומה שאני רוצה שיהיה בו זה אלה: סוללות - לא יודע כמה צריך,שיהיו אלה שיש בשעונים המעגל לא אמור להתחבר למחשב מפסק 2 מצבים (סגור/פתוח) 5 לדים אולטרא ברייט ,אם זה יותר מידי אז אפשר להוריד רק שיהיו כמה שיותר חזקים נגד(ים) אם צריך,איזו עוצמה,כמה וכו' אם אפשר שהחלקים יהיו מאריהב וצירוף של סירטוט מה שאני צריך עכשיו זה רק חישוב של כמה בטריות ואיזה ערכי נגדים צריך תודה ;D
-
- 2 תגובות
- 785 צפיות
-