אלקטרוניקה ומודינג
חיתוך חלון במארז ובניית פאן באס, פיתוח בסביבת Arduino ועוד - כאן תוכלו לשאול את כל השאלות הנוגעות למודינג ולאלקטרוניקה שכרוכה בו, לפרסם את הפרויקטים שלכם ולקבל השראות
10,630 דיונים בפורום זה
-
-
אני יודע שיש טרנזיסטורים בגודל של כמה מיקרונים, נכון? השאלה היא מה הוא הסולונאיד הקטן ביותר? קראתי פעם שיש בגודל של אטומים בינוניים, אבל זה לא עוזר לאף אחד , כי אז למה ניתן לחברו? האם יש סולנואיד קטנטן שניתן לחברו לסלולים/קבלים/נגדים אחרים?? תודה יניב
-
- 0 תגובות
- 756 צפיות
-
-
שלום אני רוצה לבנות מארז שקוף מפרספקט איך שלא רושמים את זה קיצר אני רוצה שתעזרו לי לבנות את זה כי אני לא יודע את המידות אני צריך שתמליצו לי על מידות למארז תודה
-
- 1 תגובה
- 756 צפיות
-
-
התמונה נגנבה מהפרוייקט של HOLY אני צריך מפסק כזה כי שמתי לב שהפאן באס שלי לא בסדר.. אני רוצה לעשות עם מפסק כזה 3 מצבים 5V/7V/12V זה לא נראה לי כל כך בעיה, אשמח לעזרה.. תודה.. [attachment deleted by admin]
-
- 8 תגובות
- 756 צפיות
-
-
יש לי פלייסטישן 1 ישן הגרסא הגדולה לפני איזה שנה וחצי הוא כבר הפסיק לקרוא משחקים(רק מוזיקה) אז חשבתי על להחליף עינית אבל עינית עולה יותר מידיי אז השאלה היא אם אפשר לקחת כונן סידירום של מחשב ואיכשהו לחבר אותו אל הפלייסטישן במקום העינית הרגילה ולגרום לו לעבוד כמו שצריך? תודה לכל מי שיעזור
-
- 1 תגובה
- 756 צפיות
-
-
אני רוצה להוסיף מאברר 8 ס'מ בדופן של המארז האפשרות היחידה בנתיים היא מול המעבד .השאלה שלי היא האם הוא צריך ליהיות ממש מול המעבד או שיותר מומלץ למטה ,או יותרלמעלה אני שואל כי עוד לא חתכתי בדלת ,יש סה'כ מאברר שמוציא אויר מאחור מתחת הספק .אני מצרף סירתות שהכנתי. תודה לעונים [attachment deleted by admin]
-
- 2 תגובות
- 755 צפיות
-
-
http://www.hwzone.co.il/archive.php?file=newsid1089716787,86846, מה אתם אומרים?
-
- 1 תגובה
- 755 צפיות
-
-
אני מעונין לבנות פאן באס כמו בתמונה הבאה: http://hwzone.co.il/phpMyWebmin/_uploads/news/pictures/MoRtZkInG/MOD/end1/0508%20043_resize.jpg ואני רוצה שזה יהיה עם דברים שמסובבים כמו כאן ולא מתגים... איך עושים את זה?
-
- 4 תגובות
- 755 צפיות
-
-
לפני יותר מ-7 ימים אחד המשתתפים התעניין במצלמות המותקנות באחד הגנים ורצה לדעת איך לקלוט אותם..אז הנה היא התשובה כנס לכתובת הבאה ושם תמצא מכשיר המתאים בדיוק לצרכים שלך..לא יודע אני לא הייתי מעיז..כנס ותבין http://www.mcam4u.co.il/Product.asp?Pid=456667677&Cat2Cat1ID=14&Cat2ID=28&aff=Zap〈=he
-
- 4 תגובות
- 755 צפיות
-
-
שלום לכולם, ניסתי לחבר ליציאת ה-LPT שלי המחשב שלי מסך LCD בגודל 2x16, ובהתחלה נראה כאילו המסך היה בסדר (היתה שורת ריבועים). לאחר מכן עשיתי restart והעברתי את ה-LPT למצב EPP. כשהפעלתי מחדש את המחשב המסך לא הציג תווים אלא רק כל מיני שיבושים של תווים בצורה שנראית די רנדומלית. ניסיתי להחזיר את היציאה למצב שהיתה אבל שום דבר לא עובד. מה לדעתכם יכולה להיות הבעיה עם המסך?
-
- 0 תגובות
- 755 צפיות
-
-
1)אני יוכל להגיע ממארז לבן שיש לי למארז שחור כמו בתמונה ע"י צביעה? 2)מוכרים בהום סנטר גומי בצורת U [attachment deleted by admin]
-
- 9 תגובות
- 755 צפיות
-
-
עם אני רוצה נגיד לשים מאורר בלמעלה של המארז..... איך אני עושה את זה... כאילו עם איזה מכשירים אני משתמש וכו.... תסבירו לי קצת על זה.. תודה לעוזרים =]
-
- 4 תגובות
- 755 צפיות
-
-
העליתי סכמה חדשה אני רק צריך שתגידו לי אם זה נכון כעיקרון אני עשיתי שהלדים לא יתחלקו ל4 (אני צריך ל6) אלא חיברתי עם נגד ל12V אם היא לא נכונה בבקשה לתקן / לתת חדש עם 6 לדים אבל.. תודה מראש [attachment deleted by admin]
-
- 1 תגובה
- 755 צפיות
-
-
שלום לכולם, לאחרונה סידרתי קצת את המארז שלי + ניקיתי אותו בפנים, בשביל זה ניתקתי כמעט הכל בפנים כולל מאווררים. לכן האם מישהו יכול לעזור לי בכיוון המאווררים שצריך להיות במארז ? יש לי אותו מארז רק בצבע לבן ועם ספק חזק יותר. תודה מראש.
-
- 5 תגובות
- 755 צפיות
-
-
צריך המלצה לחריטה על פאנל קידמי פאנל של כונן
-
- 4 תגובות
- 755 צפיות
-
-
יש לי מסך LCD קטן עם חיישן טמפ' (של טרמלטק) שלא הגיע עם חיבור לספק כוח אלא עם מקום לסוללה קטנה כזאת כמו של שעונים (של 1.5V). הוא זולל לי סוללות בהיסטריה, איך אני יכול לחבר אותו לספק של המחשב בלי שישרף? איזה נגד צריך וכו'... תודה.
-
- 1 תגובה
- 755 צפיות
-
-
יש לי דיסק של WD 500GB שהוא עושה המון רעש כשהוא נמצא מחובר למארז - יש לו ברגים עם גומי אבל עדיין יש רעש. ניסיתי לשם אותו עם ספוג יש פחות רעש אבל עדיין איזה פתרונות יש להשתקת רעשים כאלה? דרך אגב הדיסק תקין( טפו טפו )והרעש הוא כתוצאה מהרעידות שלו שאלתי את השאלה הפורום איחסון וקבלתי פתרונות השתקת ע"י תוכנה מה שלא כל כך רציתי כי זה מוריד בביצועים איזה פתרונות יש עוד? http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=377022.new;topicseen#new
-
- 1 תגובה
- 755 צפיות
-
-
קראתי את המדריך לבנית מקלט אינפרה אדום אבל הייתי רוצה ליישם אותו לגבי האור שלי בחדר שמתי שאני ילחץ על כפתור מסויים בשלט ידלק האור בחדר וככה אני לא צריך לקום כל שניה להדליק את האור מישהו מפה יש לו רעיון כיצד אפשר לבצע זאת??
-
- 7 תגובות
- 755 צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי את המארז הזה http://3rsystem.co.kr/english/products/view.asp?navi=case&idx_num=7 הכסוף שחור (חחח) ורציתי לחבר על הבקרת מאווררים שלו עוד כמה מאווררים, רציתי לדעת אם אני יוסיף על הבקרה הזו מאווררים (2-3) לא יקרה לה כלום תודה רבה
-
- 1 תגובה
- 755 צפיות
-
-
תראו אני לא משהו באלקרוניקה ורציתי לדעת ולבין קצת יותר קראתי את הסטיקי אבל עדין לא כתוב שם הרבה אז אפשר איזה מדריך או אולי ספר מומלץ(בעברית)
-
- 2 תגובות
- 755 צפיות
-
-
יש לי לדים 3MM UB ואני מעוניין להחליף את אלה שבמקלדת ... האם אני צריך להתעסק עם נגדים או שפשוט להוציא את הישנים ולהלחים את החדשים? איתן
-
- 6 תגובות
- 755 צפיות
-
-
-
לאחרונה קניתי מחשב (עוד לא הגיע) AMD athlon 64 3000 939pin gigabyte K8NS 939 Maxtor 120GB SATA Samsung 256*2 400mhz Gigabyte G-force 6600GT 128mb AGP Compucase suer midi tower CI 6A19 יחד עם המארז מגיע ספק של HEC, 300W קניתי את המארז בנפרד, ובחנות שקניתי בה את שאר החלקים אמרו לי שהספק חלש מדיי למחשב הזה.... הספק הזה אמור להספיק לי?
-
- 6 תגובות
- 755 צפיות
-
-
כיוון שאני רוצה מאוד ללמוד אז אני צריך רשימה של כמה שיותר ריכיבים ועל מה כל רכיב אחראי. כי לדוגמא כשאני בונה מעגל ויש שם רכיבים שאני לא יודע מה הם אז קשה לי ללמוד ככה זא אותו דבר כמו לפתור בעיות באלגבה ולהפעתיק את התושבה מהספר. לדוגמא היום למדתי המייצב מתח LM7805 הוא מייצב אתה המתח ל 5V עכשיו יש כם מיני רכיבים שאין לי מושג בהם. אז הייתי רוצה רשימה אפילו באנגלית זה טוב על מה אחראי כל רכיב. תודה רבה אני מעריך את כל העזרה שתינתן פה.
-
- 4 תגובות
- 755 צפיות
-
-
מה הדרך הנוחה וטובה לחתוך את המארז כדי להוסיף מאווררים מישהו יכול לתת לי פירוט?
-
- 1 תגובה
- 754 צפיות
-