אלקטרוניקה ומודינג
חיתוך חלון במארז ובניית פאן באס, פיתוח בסביבת Arduino ועוד - כאן תוכלו לשאול את כל השאלות הנוגעות למודינג ולאלקטרוניקה שכרוכה בו, לפרסם את הפרויקטים שלכם ולקבל השראות
10,629 דיונים בפורום זה
-
השכבתי את המחשב על הצד, וכתוצאה מכך גם הHD על הצד... זה יכול לגרום להם נזק? או אולי לרכיבים אחרים?
-
- 5 תגובות
- 793 צפיות
-
-
ברצוני לחתוך חור עליון במארז עגול עבור מאוורר. כאשר באתי לפרק את המתכת העליונה אשר בה אני אעשה החור, גיליתי שהחיבור הינו עם ניטים. מה עושים? האם ניתן להוציא את הניטים כדי שאוכל לשלוף את המכסה המתכתי. בבקשה רק לא תשובות כמו שלהוציא את כל הרכיבים והתכולה כולל הלוח אם ואז לעשות חור. תודה, General A.
-
- 1 תגובה
- 793 צפיות
-
-
אני מעונין לבנות פאן באס כמו בתמונה הבאה: http://hwzone.co.il/phpMyWebmin/_uploads/news/pictures/MoRtZkInG/MOD/end1/0508%20043_resize.jpg ואני רוצה שזה יהיה עם דברים שמסובבים כמו כאן ולא מתגים... איך עושים את זה?
-
- 4 תגובות
- 793 צפיות
-
-
-
יש לי מסך LCD אבל יש לו רק 4 פינים... אז איך מחברים אותו למחשב? (ד.א. הוא היה של טלפון ישן..) תודה מראש!
-
- 7 תגובות
- 793 צפיות
-
-
שלום ! יש לי לוח של חברת BIOSTAR צ'יפסט 945 של אינטל הביוס הוא של POENIX ואני לא מוצא בביוס אפשרות להעלות את תדר הבאס האם בעדכון ביוס זה ייסתדר או שפשוט אני לא מחפס במקום הנכון בברכה EFINET
-
- 2 תגובות
- 793 צפיות
-
-
שלום לכולם אני כבר בקושי נמצא באתר בכמה חודשים האחרונים (צה"ל) קיצר קניתי את הנגן הנ"ל לפני הגיוס וכמו נגנים מסויימים הוא נטען רק דרך הUSB, וקורה לי שאני נרדם איתו או משהו ושורף 6 שעות במכה, וזה משביז תתחת שאין לך מה לשמוע ברכבת או סתם שבא לך לשמוע. יש את המטען הזה של IPOD אבל לא בא לי לשלם 150 שקל, ואפשר לקנות USB HUB ולטעון דרכה, אבל גם זה סיפור של איזה 100 שקל. הרצתי חיפוש בגוגל ולא ממש הסתדרתי, מצאתי כמה דברים, אבל לא לנגן שלי ספציפית, אז לא הייתי בטוח אם זה יעבוד! תודה רבה מראש לכל העוזרים
-
- 0 תגובות
- 793 צפיות
-
-
http://www.metku.net/index.html?sect=view&n=1&path=mods/vilkkuvalot2/index_eng אני לא יודע לאיפה לחבר את המעגל?!? תוכלו לעזור לי בקשה ואיזה לדים אלו זה סופר לדים או רגילים?? http://www.metku.net/index.html?sect=view&n=1&path=mods/vilkkuvalot1/index_eng ואם זה סופר לדים אפשר לעשות עם לדים רגילים?? בקשה תנו לי תשובה היום כי מחר אני קונה הכל בשביל שתיהיה לי עבודה שישי שבת
-
- 5 תגובות
- 792 צפיות
-
-
הכותרת אומרת הכל ועוד שאלה, אחרי שחרטתי, איך אני גורם לחריטה להדלק?
-
- 1 תגובה
- 792 צפיות
-
-
שלום אשמח אם תוכלו להפנות אותי למידע מפורט בנוגע לUSB שבו ניתן ללמוד על אופן העברת המידע דרך הפורט הזה המידע יכול להיות בעברית ובאנגלית תודה לעוזרים
-
- 1 תגובה
- 792 צפיות
-
-
טוב בשנאי שיש לו רשום: input: 100-240V ~ 1.7A (1,7A) 50-60Hz output: 18.5V (18,5V)_ _ _ _ 3.5A(3,5A) 65W הנייד הוא : Hp Pavilion Ze4949EA שאלה עכשיו צריך שנאי מתח עליו כאשר אני טס לקנדה - ארה"ב ?? או לא? כי אני לא ממש מבין בזה? אם לא אז מה אני כן צריך לקנות אם לא אז איזה שנאי לקנות? כמו שאני יודע המתח שם זה 100-110V לא?
-
- 1 תגובה
- 792 צפיות
-
-
טוב אז ככה דבר ראשון מצאתי את זה: http://www.rechtman.co.il/ProductInfo.asp?indx=648 עכשיו זה מואר אם לדים..ואני לא רוצה לקנות את הרמקולים האלה אז חשבתי אולי מישהו פה יודע איך עשו את הלדים שיעבדו במכונית יענו שיהיו דלוקים ושלא יבזבזו הרבה חשמל מהמכונית כי בכל זאת זה לא במחשב או משהו אם מישהו יודע איך אני יוכל לעשות את זה אני אודה לו...
-
- 4 תגובות
- 792 צפיות
-
-
יש לי סידירום ישן שהיה מורכב בפנטיום 2.. ובסידירום יש כפתור אחד שמוצאיאים את הדיסק ומכניסים ושקע של אוזניות עכשיו השאלה היא איך אפשר להכניס דיסק של שירים ולשמוע? כי אין כפתור של PLAY יש רק כפתור אחד של להכניס ולהוציא את הדיסק ושקע של אוזניות..? אני לא צריך את זה בשביל לישמוע שירים יש לי מחשב חחח אני סתם שואל איך עשו דבר כזה בלי כפתור PLAY הנה תמונה מגוגל איך עכשיו לוחצים PLAY כדי להפעיל את הדיסק? http://it.pedf.cuni.cz/prakcin/imag...s/hw/CD-ROM.JPG איך מפעילים את השירים?
-
- 2 תגובות
- 791 צפיות
-
-
יש לי מסך LCD קטן עם חיישן טמפ' (של טרמלטק) שלא הגיע עם חיבור לספק כוח אלא עם מקום לסוללה קטנה כזאת כמו של שעונים (של 1.5V). הוא זולל לי סוללות בהיסטריה, איך אני יכול לחבר אותו לספק של המחשב בלי שישרף? איזה נגד צריך וכו'... תודה.
-
- 1 תגובה
- 791 צפיות
-
-
למישהו יש אולי קצת מידע על התקן 802.11g איך הוא עובד וכאלה? עדיף בעברית אבל לא חובה
-
- 2 תגובות
- 791 צפיות
-
-
שלום. יש לי מארז כזה והיית רוצה לחתוך חלון על הדלת תציעו לי משהו יפה שייראה פצצתי על המארז שלי החור שיש לי על הדלת אני יינצל אותו אבל אני רוצה שתגידו לי רק איזה חלון יהיה הכי מתאים לי והכי גורם למארז שלי להפוך להיות חיה תודה מראש ATR
-
- 5 תגובות
- 791 צפיות
-
-
כיוון שאני רוצה מאוד ללמוד אז אני צריך רשימה של כמה שיותר ריכיבים ועל מה כל רכיב אחראי. כי לדוגמא כשאני בונה מעגל ויש שם רכיבים שאני לא יודע מה הם אז קשה לי ללמוד ככה זא אותו דבר כמו לפתור בעיות באלגבה ולהפעתיק את התושבה מהספר. לדוגמא היום למדתי המייצב מתח LM7805 הוא מייצב אתה המתח ל 5V עכשיו יש כם מיני רכיבים שאין לי מושג בהם. אז הייתי רוצה רשימה אפילו באנגלית זה טוב על מה אחראי כל רכיב. תודה רבה אני מעריך את כל העזרה שתינתן פה.
-
- 4 תגובות
- 791 צפיות
-
-
יש לי את המארז הזה http://www.pbase.com/baluta/image/34573638 מקדימה יש לו את הפלסטיק הכחול הזה. יש לכם רעיון אולי מה לעשות איתו במודינג? כי אני רוצה לצבוע את המארז וזה לא מתאים לי בכלל אתם יכולים להגיד לי אולי איך לצבוע אותו? (את הפלסטיק הכחול הזה) ישר לרסס עליו? או איך?
-
- 5 תגובות
- 790 צפיות
-
-
שלום לכולם, ניסתי לחבר ליציאת ה-LPT שלי המחשב שלי מסך LCD בגודל 2x16, ובהתחלה נראה כאילו המסך היה בסדר (היתה שורת ריבועים). לאחר מכן עשיתי restart והעברתי את ה-LPT למצב EPP. כשהפעלתי מחדש את המחשב המסך לא הציג תווים אלא רק כל מיני שיבושים של תווים בצורה שנראית די רנדומלית. ניסיתי להחזיר את היציאה למצב שהיתה אבל שום דבר לא עובד. מה לדעתכם יכולה להיות הבעיה עם המסך?
-
- 0 תגובות
- 790 צפיות
-
-
לאחרונה קניתי מחשב (עוד לא הגיע) AMD athlon 64 3000 939pin gigabyte K8NS 939 Maxtor 120GB SATA Samsung 256*2 400mhz Gigabyte G-force 6600GT 128mb AGP Compucase suer midi tower CI 6A19 יחד עם המארז מגיע ספק של HEC, 300W קניתי את המארז בנפרד, ובחנות שקניתי בה את שאר החלקים אמרו לי שהספק חלש מדיי למחשב הזה.... הספק הזה אמור להספיק לי?
-
- 6 תגובות
- 790 צפיות
-
-
קראתי את המדריך לבנית מקלט אינפרה אדום אבל הייתי רוצה ליישם אותו לגבי האור שלי בחדר שמתי שאני ילחץ על כפתור מסויים בשלט ידלק האור בחדר וככה אני לא צריך לקום כל שניה להדליק את האור מישהו מפה יש לו רעיון כיצד אפשר לבצע זאת??
-
- 7 תגובות
- 790 צפיות
-
-
מה עדיף לדים או נאון? אתם יכולים להגיד לי בבקשה מה ההבדל במחיר, בתוכלת חיים שלהם, ובכמות אור שהם עושים? המטרה היא בישביל שיראו את המחשב (כי אני מתכנן חלון) דרך החלון, ושהוא יראה בצבע של הנאון/הלד. ד"א אני חדש פה...
-
- 6 תגובות
- 790 צפיות
-
-
אני רוצה להחליף את הלדים במקלדת שלי איזה לדים צריך? זה לא לדים רגילים הם קטנים מאוד
-
- 3 תגובות
- 790 צפיות
-
-
אוקיי אני רוצה לחתוך את הצד של המארז רציתי לשאול איזה צורות אתם מציעים... אני צריך גם מקום טוב לקנות לדים וספוטים פאן קונטרול וכאלה... בתודה מראש
-
- 2 תגובות
- 790 צפיות
-
-
יש לי ספק כוח FSP 235W, וכשאני בודק את היציאות שלו ע"י VOLTAGE METER הוא מראה לי שהכול תקין חוץ מהיציאות ש ה-12V וה-5V. מהיציאה של ה5V יוצאים 5.20V ומהיצאה של ה-12V יוצאים ה-11.50V. פתחתי את הספק וכיוונתי איזה נגד משתנה שם והצלחתי לגרום לייציאה של ה-12V להוציא 12V, אך בזמן שהנגד הנ"ל הגביר את יצאת המתח של ה-12V הוא מהצד השני הנמיך את יצאת ה-5V מ5.20V ל-4.30V, ייתכן שנגד מסוים בלתי משתנה נהרס ועלי להלחים אחד חדש במקומו? אם כן אילו נגדים יכולים להוות בעייה בנושא? תודה לכל העוזרים,
-
- 1 תגובה
- 790 צפיות
-