עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אלקטרוניקה ומודינג

חיתוך חלון במארז ובניית פאן באס, פיתוח בסביבת Arduino ועוד - כאן תוכלו לשאול את כל השאלות הנוגעות למודינג ולאלקטרוניקה שכרוכה בו, לפרסם את הפרויקטים שלכם ולקבל השראות

1. Started by Ave,

טוב אחרי עבודה של כמה ימים על המיקלדת שלי מיתברר שלפורת של ה-lpt אין מספיק חשמל. :'( (חיברתי 166 לדים למיקלדת שפועלים לפי הוינאמפ. הכול פועל טוב אבל הלדים לא זוהרים מספיק מה אפשר לעסות?

• 11 תגובות
    • 1.6k צפיות
  2. אז כמו שציינתי כבר בכותרת! (ראו תמונות) רציתי לדעת אם אני יוכל להשתמש בו כצג טמפרטורות של כל מיני חלקים במחשב שלי, ושיציג עוד דברים (חוץ מטמפ') שאני יעשה דרך תוכנה כלשהי. תודה מראש! [attachment deleted by admin - 90 dayss]

• 19 תגובות
    • 1.5k צפיות
  3. תיראו עכשיו סיימתי את הלד לייזר אני מחבר אותו למחשב ופיתאום או שאחד עובד ושניים לא עובדים אם ששנים עובדים ואחד לא מישהו יכול להיגיד לי למה? :-\ וחג שמח לכולם!!!!

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  4. Started by PhoenixBoy,

קניתי שואב בדיל והוא בצורה ארוכה כזאת... איך אני משתמש בו?

• 12 תגובות
    • 3.2k צפיות
  5. Started by guy124,

שלום ! קניתי קתודה מחנות מחשבים שהיא לא נראת ממש כמו הקתודות הרגילות אלה יש מסביבה מן צינור זכוכית ובשני הצדדים שלה יש פלסטיקים שאחד מהם הוא בקר וספק כוח. על הצד עם הבקר יש מן גלגלת בצד שלידה מצויר כמו פס כזה של ווליום עם תו מוסיקלי שמסביבו יש כאילו קרני אור. רציתי לדעת אם זה אומר שיש לקתודה שלי את ה- SOUND ACTIVATED כי יש לי 3 חוטים שיוצאים ממנה ו-2 מהם זה של הספק וה-3 אני לא יודע של מה אז בבקשה תעזרו לי זה חשוב כי ביום שבת סיימתי לבנות את המארז השקוף שלי (אני יעלה תמונות) ואני רוצה שהקתודה תתאים יפה למארז . תודה

• 2 תגובות
    • 827 צפיות
  6. Started by re5pect,

הרגע קיבלתי קתודה בצבע סגול שנשלטת גם ע"י קול היא ממש חלשה גם אם אני מגביר את הפוטנציומטר זה לא משנה אז חשבתי שהיא אולטרא סגול אבל היא לא מאירה שום דבר כגון חולצה לבנה ,דברים לבנים אחרי.. בנתיים אין לי תמונות.. תודה לעוזרים!

• 6 תגובות
    • 812 צפיות
  7. Started by PhoenixBoy,

במדריך הנ"ל: http://www.heatseekerz.net/index.php?page=articles&id=4&pagenum=3 יש נגד... איזה נגד זה? כי עוד כמה שעות אני הולך לקנות רכיבים אז אני צריך לדעת...

• 1 תגובה
    • 815 צפיות
  8. אני חדש איך אני מלטש צבע 2 שכבות מהמחשב כי אני עושה צבע למארז ואיך אני מלטש פינות של חלון

• 4 תגובות
    • 754 צפיות
  9. שמעו אני לא יודע מה אתם עושים עושים מודינג כל פעם על מארז חדש או על אותו מארז סליחה על הספאמריות

• 1 תגובה
    • 631 צפיות
  10. Started by X7-007,

שומעים יש לי מאוורר של סאןבים עם האולטרה הכחולה, והיא הייתה דלוקה מהרגע שקניתי אותה והמחשב תמיד דלוק, ופתאום לפני כמה דקות היא נכבתה פתאום, הכל מחובר כרגיל,, היא נשרפה או מה? ולמה, מה הקטע לא הבנתי, אוף

• 2 תגובות
    • 649 צפיות
  11. Started by orenc17,

אני בונה מארז בחופשת סוכות איזה כפתורים אני צריך כדי להפעיל את המחשב לעשות ריסט אני מבטיח שיהיו תמונות של הפרויקט ברגע שאני יתחיל לעבוד

• 16 תגובות
    • 1.5k צפיות
  12. הכותרת מספרת הכל .. או אם יש שיטה לפצל את החיבור מכוון שאני רוצה שתיהיה לי מדפסת וגם LCD.. ועוד שאלה קטנה כמה עולה מסך LCD בגודל הבא.. 15 על 13 (גובה) תודה לכל העוזרים אמיר.

• 7 תגובות
    • 1k צפיות
  13. Started by Xpand3D,

חברה אני עושה בקרוב שידרוג רציני למחשב החלפת כרטיס מסך הוספת ראמ שדרוג ספק כוח ועוד ואני בעקבות זה אני עושה מודינג (אני מתחיל במודינג) למארז אך אין לי ניסיון כל כך אז מה אתם מציעים בתור התחלה לעשות אל תאמרו לי לעשות חלון כי אח שלי exploit עשה וזהו אז מה לעשות בתור התחלה

• 6 תגובות
    • 682 צפיות
  14. אני מחפס חנות/מפעל באזור המרכז שמיבאים או מיצרים לוחות מתכת בצורת יהלום. אני בתכוון ללוחות אלומניום מחוספסות, כמו בתמונה: למישהו יש מוסג כמה אמור לעלות לוח כזה בגודל של בערך 50X50 ס"מ?

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  15. Started by Rule The Pc,

אהלן עלה לי רעיון... אם יש לי עבר אלחוטי אני יכול להשתמש באינפרא שלו כדי לשלוח דברים למחשב מהפלאפון שלי?

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  16. Started by dani,

אני רוצה לקנות את DELTA 92MM FFB0912EHE Case Fan ולשלוט בחורף במהירות כדי שלא יהיה המון רעש... ראיתי בPandas את ה ZALMAN FAN MATE 2 איך הוא...? ודרך אגב יש לי בינתיים את ה Vantec Tornado ויש לו זרימת אוויר של 84 CFM אבל אין לי אפשרות לשלוט בו בגלל שיש רק חוט צהוב (למדוד את המהירות לא?) אז אני לא יכול לשלוט עליו... והבעיה שהדלטא הוא 92 מילימטר וההיטסינק הוא 80 מ"מ... יש המלצות למאוורר 80 מ"מ (אני הולך לשים אותו על המעבד כמובן) עם זרימת אוויר בערך ב 80 + -?

• 6 תגובות
    • 901 צפיות
  17. אני מחפש חנות שמוכרת כל מני חלקים לבנית מעגלים אלקטרונים.. בירושלים יש עדיפות לתלפיות או לקניות מלחה וגם חנות שמוכרת חלקים למחשב כמו לידים מאוררים וכל מני שטויות כאלה

• 8 תגובות
    • 1.5k צפיות
  18. זאת השאלה...חח(בכותרת)... כי אני פשוט לא מוצא... בתודה אלעד...

• 9 תגובות
    • 1.3k צפיות
  19. אני מנסה להכין HTPC אוקיי אז השאלה שלי היא: יש לי עכבר+מקלדת אלחוטיים.. רציתי לשאול אם אני יכול להשתמש בשלט אונברסאלי כדי איך שהוא לשלוט על המחשב.. תודה רבה..

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  20. חברה יש לי חור במארז בגלל מוזינג לא מוצלח הגודל של החור שתי אינץ' אני צריך שתאמרו לי איך לסתום ואל תאמרו לי לקנות מארז כי אין לי הרבה כסף וההורים לא רוצים להוציא כסף על שטויות אוקי עזרה חברה

• 12 תגובות
    • 912 צפיות
  21. מצאתי באינטרנט שרטוט של מקלט אינפרא אדום למחשב שכולל גם לד שנדלק כל פעם שהמקל מקבל אות מהשלט. יש לי מספר שאלות: 1. האם השרטוט הבא נכון? 2. האם הרכיב BC557B הינו טרנזיסטור? 3. לאן אני אמור לחבר את ה-VIN, VOUT, VGND?

• 18 תגובות
    • 2.1k צפיות
  22. אני רוצה לצבוע את המארז שלי. בנוס אני רוצה גם לצייר עליו משהו שיש עליו יחסית פרטים קטנים שצריכים צביעה יותר מדויקת אז אני צריך דרך לצבוע את זה אבל לרסס את הספריי לא יהייה לי טוב איך אני יכול לצבוע? יש עוד דרכים? תודה

• 14 תגובות
    • 1.1k צפיות
  23. Started by adam levy,

איפה אפשר ליקנות לדים בחנות באיזור הפתח תיקווה לדים מסוג (ultra bught) או כול סוג אחר שמפיץ אור חזק מאד?

• 5 תגובות
    • 1.6k צפיות
  24. Started by Electric Boom,

אני רוצה לדעת מה תיהיה התוצאה של חיבור שתיים או יותר מאווררים לאותו מולקס. עכשיו נגיד שבשתיים זה זניח אם בכלל מה קורה עם 3,4,5... ה"תוצאה"שעלייה אני מדבר זה מהירות המאוורר כי משום מה נראה לי שאם הם יהיו על אותו מולקס הם יקבלו פחות זרם\מתח. חוץ מזה זה לא יחשב מקבילי?... עכשיו נגיד שזה לא נורא,האם זאת אותה תשובה לגבי 1.אם החוטים שלהם נוגעים זה בזה2.אם לא... צריך תשובה מהר אני באמצע העבודה כאמור...

• 8 תגובות
    • 735 צפיות
  25. Started by neogod,

יש לי 2 נגדים משתנים של 2 קילו אוהם(אינ יכול להשיג עוד) ואני רוצה כמה וואט הם! כתוב עליהם VRN 8052 HAITI 961-20 2K אם מישהו יכול למצוא עליהם פרטים? או להגיד איך אני יכול לבדוק באיזה עומס הם יכולים לעמוד מבלי לשרוף אותם! תודה מראש!

• 10 תגובות
    • 1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.