אלקטרוניקה ומודינג
חיתוך חלון במארז ובניית פאן באס, פיתוח בסביבת Arduino ועוד - כאן תוכלו לשאול את כל השאלות הנוגעות למודינג ולאלקטרוניקה שכרוכה בו, לפרסם את הפרויקטים שלכם ולקבל השראות
10,630 דיונים בפורום זה
-
איפה אפשר לקנות מחבר פרללי זכר ריק כאילו בלי שיהיו מחוברים אליו חוטים (כמו זה שבמדריך של הפד פלייסטיישן )
-
- 1 תגובה
- 765 צפיות
-
-
שלום חשבתי על מודינג נחמד אבל אני לא יודע אם הוא בר ביצוע. רציתי לחבר לד לחיבור הסאונד כדי שיהבהב על פי המוזיקה השאלה היא האם זה אפשרי? האם הלד יקבל מתח? ואם כן אז איזה נגד צריך? תודה לעוזרים
-
- 1 תגובה
- 705 צפיות
-
-
קניתי את הAEROGATE 2 שהוא פאנל שליטה על מאוררים הבעיה היא שאני רוצה לשלוט על מאוררי מארז רגילים שיש להם חיבור מולקס רגיל ואי אפשר לחבר אותם לפאנל שליטה בגלל שהחיבור לא מתאים, באו כמה כבלים עם הפאנל אבל הם כבלים עם 2 יציאות של 3 פינים זאת אומרת שאפשר רק לחבר למשל למאורר של המעבד או הכרטיס מסך.. בקיצור, איפה אפשר לקנות כבל שמצד אחד הוא מולקס רגיל ומצד שני הוא חיבור 3 פינים נקבה שמכיל את הכבל הצהוב שמעביר נתונים ולא רק את הכבלים של החשמל..... ? ראיתי למשל כזה דבר: http://www.pch.co.il/docs/pd1112714339.htm אבל ה3 פינים שלו הוא זכר וזה לא יתאים לי לפאנל לצערי..יש עוד כאלה?
-
- 1 תגובה
- 1.5k צפיות
-
-
קראתי את הת'רד של "כל מה שרציתם לשאול אל אלקטרוניקה..." ומאוד התעניינתי אז רציתי לשאול, האם יש מאמר כזה עם עוד הסברים על מתח והתנגדות ? (ואיך לדעת איזה נגד אני צריך לכל דבר) תודה.
-
- 1 תגובה
- 879 צפיות
-
-
אני רוצה תמונות בשביל לשים על המארז כאילו על החלון לחרוט. מישהו יכול להביא לי??? ולמי שיש לו פומה אז בבקשה שיביא לי תודה
-
- 1 תגובה
- 960 צפיות
-
-
לחובבי המודינג - לאחר הפסקה ארוכה (למיטב ידיעתי) - לוחות VIA שוב נמכרים בארץ. למי שלא מכיר, חברת VIA מייצרת לוחות בתקן miniITX בגודל 17cmx17cm שפופולריים בהרבה מאד מודים (www.mini-itx.com). חלק מהלוחות נמכרים עם קרור פסיבי ללא מעבד, וחלקם עם מאוורר קטנטן. הביצועים לא מי יודע מה, אבל הגודל ממש קטן. המחירים לא ממש זולים (בערך 20% יותר ממה שעלו אותם הלוחות בלמיר לפני חצי שנה עד שנה!) הלוחות נמכרים בפלונטר http://www.plonter.co.il/stores/main.tmpl?store=VIA
-
- 1 תגובה
- 863 צפיות
-
-
http://www.hwzone.co.il/archive.php?file=newsid1089716787,86846, מה אתם אומרים?
-
- 1 תגובה
- 747 צפיות
-
-
שלום אני מחר קונה מההום סנטר את הדרמל של וולף עכשיו יש לי כמה שאלות: 1.) איך אני יודע איזה מהירות לקבוע למכשיר לחתוך דברים? לכל ראש יש את המהירות שלו? אם כן איפה אני יכול למצוא רשימה של כל ראש והמהירות המתאימה? 2.) האם לכל חומר יש מהירות משלו? (כגון: פרספקט, פח וכדומה..) 3.) אם אפשר טיפים מאנשים שעובדים עם הדרמל ביום יום ולמדו טיפים שישפרו את העבודה עם הדרמל (קראתי מדריכים כבר אבל תמיד טוב עוד ידע ) 4.) מישהו יודע במדויק את המספרים של הראשים שאני מקבל באריזה? 5.) האם מישהו יודע מה זה חבילה של פירזול? כאילו מה אני יכול לעשות עם זה? 6.) האם יש דבר כזה שאומר נגיד ככל שהמהירות גדולה יותר זה טוב יותר? או רע יותר? וככל שהמהירות קטנה יותר זה טוב יותר או רע יותר? תודה ר…
-
- 1 תגובה
- 826 צפיות
-
-
למישהו יש ניסיון בעבודה עם זכוכית? היא ה-ר-ב-ה יותר נפוצה אצלי בבית מפרספקס. אם דרמל יכול לחתוך אותה אז אני ישתמש בה כחלון למארז (גם יותר יפה). מדובר בעיקר על זכוכית של מסגרות של תמונות, אני משער שהיא לא מאוד כבדה. תודה! גדעון
-
- 1 תגובה
- 951 צפיות
-
-
רציתי לחתוך חלון אבל הבעיה העיקרית שלי יש לי מעברר על הדלת, ביגלל זה אני לא יכול לחתוך אותו בצורה רגילה , למשל עגול או מרובע איך אני פוטר ת'בעיה זאת ,ישמח לתשובות
-
- 1 תגובה
- 817 צפיות
-
-
http://www.hwzone.co.il/community/index.php?topic=70957.0 מה חושבים? יש שאלות משהו?
-
- 1 תגובה
- 721 צפיות
-
-
זה נכון שאף אחד מכם עדיין לא השתמש בחיבורי מולקס מוארים? אם כן יופי ,דרך אגב אני אזדקק לנגד?
-
- 1 תגובה
- 725 צפיות
-
-
יש לי sparkle geforce 4 mx 440 se ומה שעשיתי לו זה חיברתי גוף קירור של סלרון בעזרת ברגים לא כמו כפיר הוא עשה זאת עם נייר דבק(אני לא רוצה להעליב)אבל את גופי הקירור על הזיכרון הדבקתי עם נייר דבק אבל חזק האם זה טוב?
-
- 1 תגובה
- 913 צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי לוח של אביט דגם NF7 ואני רוצה לעשות לו VOLTMOD לצ'יפסט ולזיכרונות !!! אני רוצה תגובות של אנשים שעשו את זה אם ההבדלים ביכולת OC גדולים ?? ושמישהו יביא לי תמונה של אך אני עושה את זה או שאיזה מישהו נחמד שעשה את זה יזמין אותי אליו ויעזור לי לעשות את זה... אין לי בעיה גם לשלם למישהו שעשה את זה כבר כדי שיעשה לי... :-* בקיצור עזרה... תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 726 צפיות
-
-
משהו שיראה כמו שכונה אתם יודעים.. כול רעיון יתקבל בברכה
-
- 1 תגובה
- 694 צפיות
-
-
כי אני כול הזמן גומר דיסקיות מחוזקות!?!! הם נשחקות מהר אז כנראה אני לא עובד נכון מה השיטה הנכונה?
-
- 1 תגובה
- 651 צפיות
-
-
-
-
רציתי לשאול , אם אני מביא צג לסידי ממכשיר כלשהו אני חייב לשים נגד של 100 אוהם או שאולי יש לו כבר ? אם כן אז איך אני יכול לבדוק אם יש או אין ? וגם לא הבנתי לאן מחברים את הנגד ? תודה
-
- 1 תגובה
- 673 צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי בעיה קניתי מארז טרמלטייק וחיברתי הכל 1)איפה שמים את הסנסור של הלוח בקרה 2)למה אני לא מרגיש את מהירות המאווררים שאני מסובב את הפונטציומטרים 3)ועד כמה מדויק המד מעלות במידה שהוא נמצא במקום שלו ואיפה אפשר לראות או לקרוא על כל החיבורים ולדעת שני חיברתי הכל במקום אני מקווה ששאלתי את השאלה במקום הנכון תודה לכולם הבנתי אבל בחוברת המצורפת לא מופיע איך מחברים את כל המאווררים ללוח בקרה ובקשר למאווררים אני לא מצליח לשמוע שהם מסתובבים מהר יותר או שהם שקטים ואין אפשרות לשמוע אותם בכלל !
-
- 1 תגובה
- 841 צפיות
-
-
-
הנה הוא: http://photos.walla.co.il/the_king00 מה דעתכם?
-
- 1 תגובה
- 750 צפיות
-
-
יש לכם רעיון איך אפשר לעשות מפצל לפליסטישן 2 שיהיה אפשר לחבר 4 ג'ויסטיקים...(נדי יש לי אתגר בשבילך<---) משהו שהחומרים בשבילו לא יעלו את ה50 ש"ח (לא דברים כמו מלחם בדיל וזה אלא כבל מאריך כמו שתום קנה למדריך של החיבור ג'ויסטיק של פליסטישן למחשב) האסטתיקה לא משנה כל כך כי תמיד אפשר להכניס את זה לפרספקס צבועני או שאני אצבע... מקווה שתעזרו לי..
-
- 1 תגובה
- 655 צפיות
-
-
-