אלקטרוניקה ומודינג
חיתוך חלון במארז ובניית פאן באס, פיתוח בסביבת Arduino ועוד - כאן תוכלו לשאול את כל השאלות הנוגעות למודינג ולאלקטרוניקה שכרוכה בו, לפרסם את הפרויקטים שלכם ולקבל השראות
10,630 דיונים בפורום זה
-
אני רוצה לעשות לחתוך חלון במארז ושים את הקטודה הזאת בפנים http://www.pccool.co.il/html/index.asp?p=bul-b השאלה שלי האם הקטודה הזאת תחמם לי את המחשב ואם כן מה אפשר לעשות בנידון
-
- 1 תגובה
- 669 צפיות
-
-
http://www.redcircuits.com/Page31.htm רשימת החלקים המודגשים אינה מובנת בנגדים הרצויים :-\ Parts: R1_____________10K 1/4W Resistor R2____________100K 1/4W Resistor R3_____________68K 1/4W Resistor (see notes) R4______________1K5 1/4W Resistor R5______________3K3 1/4W Resistor R6____________330R 1/4W Resistor R7______________4K7 1/4W Resistor R8______________2R2 1/4W Resistor מדוע נמצא מספר לאחר R/K? :-\ האם זהו סימון כולשהו?
-
- 1 תגובה
- 654 צפיות
-
-
אני רוצה אקדח אוויר לאלקטרוניקה יש לי התלבטות בין... zico Zi-2009 http://www.tecnik.co.il/ProductInfo.asp?ProdId=1949 הוא נראה טיפה חלש אבל ממוקד יותר. לבין http://www.besttools.co.il/ProductInfo.asp?ProdId=85 אשמח אם תגידו לי גם אם יש משהו טוב יותר בסביבות המחיר הזה.. שוב לשימוש באלקטרוניקה. תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 2.2k צפיות
-
-
שלום, לאחרונה עברתי סוף סוף לבית משלי והיתי צריך טלויזיה לסלון, בדיוק חודש לפני בבית של ההורים שלי הלכה הטלויזיה והם קנו חדשה ואת הישנה אני מנסה להחזיר לפעולה. מדובר על טלויזיה דיי ישנה של PrimeView (לא מכיר את החברה בכלל) בגודל 37". הבנתי שהפנל שלה הוא של LG. הבעיה התחילה אחרי הפסקת חשמל, כאשר מנסים להדליק אותה היא מתחילה להבהב, יש תיקתוקים ברמקולים ואחרי כמה דקות היא נדלקת. אבל אחרי שהיא נדלקה ומכבים אותה עם שלט למצב standby ומדליקים שוב היא נדלקת בסדר. כלומר אין לה בעיה להידלק אחרי מצב המתנה אבל אם מכבים לגמרי מתחילה הבעיה. פתחתי את הטלויזיה, איתרתי את המעגל של הספק כוח, הוא מסוג: acrp-32s warecube כל הקבלים נראים תקינים, אין רכיבים שרופים או מפוחמים. שמצאתי …
-
- 1 תגובה
- 1.9k צפיות
-
-
שלום לכולם אני בונה HTPC בתוך מארז של DVD ישן כרגע אני רק בשלב החיתוכים בפירוק הDVD חשבתי על המסך והשלט האם יש דרך כלשהיא לחבר אותם למחשב ?? בקרוב אני יעלה תמונות ויצטרך חוות דעת היכן למקם את המאווררים תודה מראש לעוזרים.
-
- 1 תגובה
- 971 צפיות
-
-
שלום רב אני סטודנט להנדסה , ומתכנת במשרה חלקית בc/c++ / מטלב \ PSPICE . בעל ידע וניסיון בבקרים ארדואינו \8051\ pic עוזר בכתיבת פרוייקטים לסטודנטים ולמגזר הפרטי במחרים נוחים אורי הדר orihadr3@gmail.com 0523952337
-
- 1 תגובה
- 1.8k צפיות
-
-
יש לי מסך LCD קטן שהוצאתי ממארז פנטיום 1 ישן יש לו חיבור מאחור של 5 פינים ולמטה רשום 6K-66-GT זה נראה לי הדגם שלו הנה תמונות אני אשמח אם תגידו לי איך לחבר אותו יש לי לוח אם של ASUS דגם P4C800-E תודה מראש... [attachment deleted by admin]
-
- 1 תגובה
- 767 צפיות
-
-
שלום אני רוצה לבנות מארז שקוף מפרספקט איך שלא רושמים את זה קיצר אני רוצה שתעזרו לי לבנות את זה כי אני לא יודע את המידות אני צריך שתמליצו לי על מידות למארז תודה
-
- 1 תגובה
- 772 צפיות
-
-
איך אני יודע מה גודל המאוורר שלי ?? אם הוא שחור אפשר רק להחליף לו את פלופלו איך שקוראים לזה .. אני רוצה לחבר 10 לדים ואני לא יודע איך ולאן משהו יכול להמליץ לי על לדים חזקים אני רוצה רשימה מפורטת מה אני צריך בכדי שהלדים יפעלו ? איזה לדים וכמה יעלה לי בערך לעשות את כל זה ??
-
- 1 תגובה
- 645 צפיות
-
-
שלום, אני מעוננין לדעת כמה זמן יחזיקו 5 לדים מחוברים לסוללת 9 וולט.... תודה.
-
- 1 תגובה
- 639 צפיות
-
-
יש לי פה יושב מחשב נייד שלפי החשבון שלי כבר בן 8 בערך מדגם compaq presario 700. הסוללה כבר מזמן לא עובדת. אני הולך לפרמט אותו ככה שהוא גם בלי מערכת הפעלה או כל תכנה אחרת. המחשב פיזית תקין אבל זקן. אני מפרסם אותו כאן ולא באתר "אגורה" כי פה אני מאמין שיש מי שידע מה לעשות עם דבר כזה. הוא כבר לא שמיש כמחשב לעבודה ביום יום, לפחות לא עם XP. מה שכן, יש לא יופי של רמקולים יחסית לנייד, המטען המקורי עדיין אצלי ותקין, ככה שלכל מיני פרויקטים יצירתיים הוא בהחלט מתאים. בעיקר אם תשתמשו במערכת הפעלה קלה יותר. אני בבאר שבע בינתיים עד שייגמרו הבחינות. נא לא לפנות אליי בפרטי (אני לא פעיל בפורום כבר שנים) אלא למייל yambtz (at) gmail (dot) com כל מה שאני מבקש בתמורה זה שמי שלוקח ייקח כי הוא ב…
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
אני לא מתמצא בזה בכלל, ואני לא מקיר שום דגם, ואני לא מקיר שום מקום לבדוק אפילו מתוך רשימה (אפילו בזפ אין קטגוריה כזאת) אני לא צריך משהו מיוחד, כמו שלמשל קראתי ביקורת באתר על אחד שנותן אפשרות שליטה נפרדת בכל ערוץ. אני רק צריך שיהיה מצב דלוק/מכובה והיבהוב לפי קצב המוזיקה, ועדיף עם חיבור לכרטיס קל ולא מיקרופון (כי ניראה לי מיקרופון זה יהיה פחות מדויק.. לא ?) תקציב - אין לי מושג מה תווך המחירים, אז תתנו כמה הצעות ותגידו מה בערך התווך בין היקרים לזולים ואני אתן את התקציב שלי. תודה לעוזרים
-
- 1 תגובה
- 700 צפיות
-
-
שלום לכם! עשיתי פרוייקט עם סוללה של DVD נייד הסוללה היא: 3.7V 1800mAh אני רוצה לבנות מטען לסוללה בשביל שאני לא אצטרך לחבר אותה כל הזמן ל DVD הנייד. עדיפות למתח הזנה של 9V 2A (הספק של ה DVD הנייד). למישהו יש שרטוט? * אני רוצה שהמטען יטעין את הסוללה ובסיום הטעינה תדלק מנורה. תודה רבה
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
מחפש לקנות קתודה לבנה איפה ניתן לקנות? המארז לבן ולכן אני מחפש קתודה לבנה אלה אם יש הצעות טובות אחרות ואיפה ניתן לקנות פה בישראל ולהזמין? או שרק מאתרים בחו"ל ניתן לקנות? אם ניתן לקבל הצעות, אתרים שמוכרים תודה.
-
- 1 תגובה
- 924 צפיות
-
-
אני מחפש צורות לדלת צד חשבתי על סמל של מכונית או משהו מענין להביור דברים כאלו אני רוצה לעשות דלת מפרספקס אבל עם צורה יפה שלא יהיה הכל חלון
-
- 1 תגובה
- 636 צפיות
-
-
לא, אני לא עוד אחד מאלה שפותחים ת'רד כדי לומר שחסר להם מולקס.. אצלי הבעיה היא קצת יותר מסובכת אך עדיין ניתנת לפתירה בקלות. קיבלתי מחשב P3 לתיקון, הספק בו נשרף.. הבעיה היא שבמחשב צריך את החיבור הזה: http://img56.imageshack.us/img56/5042/2910061919hk8.jpg http://img158.imageshack.us/img158/5889/2910061920ap4.jpg באחת מחנויות המחשבים אליהן ניגשתי כדי לחפש ספק מתאים, הציעו לי שהם יחתכו את החיבור מהספק הישן ויעשו מתאם בספק החדש בעלות של 50 שקלים. הצלחתי למשוך אותם קצת במילים וגיליתי שכמו שחשבתי מראש, הם בסך הכל מלחימים את החוטים של היציאה לנקודות של המתחים המתאימים בתוך הספק ולא יותר מזה. אני מתכוון לעשות את ה"מתאם" הזה הערב או מחר. אבל בכל אופן, הייתי רוצה לקבל מכם ק…
-
- 1 תגובה
- 861 צפיות
-
-
אני יודע שאני לא במצב להעמיד תנאים אבל בכל זאת יש כמה תנאים...\: רצוי מארז כמה שיותר גדול [גודל סטנדרטי זה המינימום] מארז לפנטיום 4 חובה..\: ומאזור המרכז...\: אני מקווה שיש כאן מישהו נדיב..\: כי יש לי את כל החומרים יש לי הכל [כולל צביעה מקצועית אבל לא של גרפיקה אלא של צבעים קבועים אבל הולך להיות משהו דה בסט] אם מישהו יש לו מארז העונה לי על הדרישות אני אשמח ואם הוא מוכן להפטר ממנו על אחת כמה וכמה. היומן מודינג יפורסם במלואו בפורום יומני פרוייקטים כאשר בין השאר יהיו הסדרי תאורה, סליבינג לספק, החלפת כל המבנה החיצוני של הספק שינוי של כ-70% מהמארז עצמו, צביעה מיוחדת ועוד הרבה...קרדיט יינתן ומחיר סמלי במקרה הצורך גם יינתן [עד 50 שקל מכייון שאני לחוץ בתקציב לפרוייקט הזה ואת הרוב…
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
שלום אני רוצה לשים את המחשב הישן שלי בקופסת עץ נורמלית. אני עזרה בחיבור המתג. יש לי ספק עם חיבורי מתג DPST (זה 4 חיבורים תקנו אותי אם טעיתי) והצבעים של החיבורים הם כחול,חום,שחור,לבן והארקה (טבעת) מישהו יכול להסביר איפה לאיפה לחבר על המתג?
-
- 1 תגובה
- 695 צפיות
-
-
שלום, ברצוני לפרסם פרויקט שעשיתי די מזמן על המארז CM690. זהו הפרויקט צביעה הראשון שלי, כך שהתוצאות בהתאם. קישור לגלריית התמונות : http://imageshack.us/g/195/zgi2kjozvtni.jpg/
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
שלום, זה לא כל כך קשור אבל יש פה מביני עיניין שאולי יוכלו לעזור.. יש לי מצלמה דיגיטאלית, והיא נפלנ לי על בטון ממטר וחצי בערך בידיוק על הקנה צילום (או איך שקוראים לזה) לא עם הפנים אלה עם הצד, כך שהקנה התעקם לצד... המצלמה מגיבה כאשר אני מנסה לעשות משהו, ומנסה לסכוא את הקנה אבל הוא מעוקם ולא יכול להכנס פנימה... האם אני יכול לנסות לתקן את זה אם אני אפתח את זה ? או שיש סיכוי שיש גם תקלה טכנית בגלל הנפילה ? העיקום הוא לא גדול.. סך הכל כל הקנה הוא בערך 5 ס"מ אבל אני לא מצליח להזיז אותו בחזרה מבחות וחשבתי שאם אני אפרק את כל המצלמה ואגיע ממש לחישוקים האלה של הקנה (הוא מורכב מ 2) אני אוכל להפריד אותם ולישר אותם ? מה אתם אומרים ?
-
- 1 תגובה
- 746 צפיות
-
-
יש לי שתי מאוררים שרציתי לחבר למחשב מהספק יוצא חוט בצבע צהוב שחור של 12 V ובסופו יש חיבור אחד של פין 3 במאורר יש גם פין 3 וזה מתחבר ועובד הבעיה היא שאני רוצה לחבר שתי מאורריםםם לפיין הזה אם אני יחתוך את שתי החיבורים ויחבר אותםפ ביחד צבע בצבע ואחבר להם רק חיבור של פין 3 אחד כאילו שמחיבור פין 3 אחד אני יחבר שתי מאוררים אמור להיות עם זה בעיה לספק? זה יעשה בעיות משהו ? יש לי ספק 400 W מה אומרים ?
-
- 1 תגובה
- 888 צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי בעיה קניתי מארז טרמלטייק וחיברתי הכל 1)איפה שמים את הסנסור של הלוח בקרה 2)למה אני לא מרגיש את מהירות המאווררים שאני מסובב את הפונטציומטרים 3)ועד כמה מדויק המד מעלות במידה שהוא נמצא במקום שלו ואיפה אפשר לראות או לקרוא על כל החיבורים ולדעת שני חיברתי הכל במקום אני מקווה ששאלתי את השאלה במקום הנכון תודה לכולם הבנתי אבל בחוברת המצורפת לא מופיע איך מחברים את כל המאווררים ללוח בקרה ובקשר למאווררים אני לא מצליח לשמוע שהם מסתובבים מהר יותר או שהם שקטים ואין אפשרות לשמוע אותם בכלל !
-
- 1 תגובה
- 866 צפיות
-
-
העליתי סכמה חדשה אני רק צריך שתגידו לי אם זה נכון כעיקרון אני עשיתי שהלדים לא יתחלקו ל4 (אני צריך ל6) אלא חיברתי עם נגד ל12V אם היא לא נכונה בבקשה לתקן / לתת חדש עם 6 לדים אבל.. תודה מראש [attachment deleted by admin]
-
- 1 תגובה
- 771 צפיות
-
-
השולחן שלו הוא המחשב חייבים לראות מדהים והנה החלק השני
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכם ראיתי את המוצר הבא באיבי: http://www.ebay.com/itm/New-3-Ways-ON-OFF-220V-240V-Light-Digital-Wireless-Wall-Switch-Remote-Control-/271233592662?pt=US_Lighting_Parts_and_Accessories&hash=item3f26c82d56 רציתי לשאול אני רוצה לחבר לזה מנורה להדליק ולכבות אותה עם השלט האם זה מתאים לחשמל בארץ? מה ההבדל בין זה למוצר הזה: http://www.ebay.com/itm/220V-240V-3-Channels-Digital-Wireless-Wall-Switch-Splitter-Box-Remote-Control-/221248817323?pt=UK_DIY_Materials_Plumbing_MJ&hash=item33837508ab ומה כדי להזמין תודה לכל העונים מראש..
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-