אלקטרוניקה ומודינג
חיתוך חלון במארז ובניית פאן באס, פיתוח בסביבת Arduino ועוד - כאן תוכלו לשאול את כל השאלות הנוגעות למודינג ולאלקטרוניקה שכרוכה בו, לפרסם את הפרויקטים שלכם ולקבל השראות
10,629 דיונים בפורום זה
-
לוח 945PS3 גיגהביט (מפרט מחשב בצד). ב SYSTEM MEMORY MULTIPLIER שיניתי מ AUTO ל 2.66 ששינה את ה MHZ מ 667 ל-709. FSB OVERVOLTAGE CONTROL שיניתי מ 1.32500V ל 1.33125V
-
- 3 תגובות
- 821 צפיות
-
-
כי אני רוצה ללכת להום סנטר בביג בבאר שבע אז עם מישהו יודע אז שיגיד לי
-
- 5 תגובות
- 821 צפיות
-
-
שלום ! רציתי לדעת אם זה אפשרי לחבר 3 (קטנים=כמו של כרטיס מסך) מאוורים ברצף לחיבור מולקס או משהו אחר ?? ואם זה אפשרי אז בבקשה תיעצו לי איך כי זה ממש חשוב !!! ורציתי לדעת אם כדאי לחבר 4 מאוורים של 80 מ"מ עם ספק של 400 וולט ????
-
- 4 תגובות
- 821 צפיות
-
-
מעוניין להזמין- מישהו אולי יודע לגבי מסים מעודכנים?
-
- 0 תגובות
- 821 צפיות
-
-
אני רוצה לשים מאוור לד 90 MM בחלון הפרספקס ואני צריך שבלונה מדוייקת לקדיחה של החורים. אם אפשר גם ציור או תמונה יפה של דרקון לחריטה... תודה
-
- 2 תגובות
- 821 צפיות
-
-
גלשתי באינטרנט ונכנסתי לביקורת על אלמנט תאורה מסוים, ושם ראיתי מארז מגניב ביותר שעבר מודינג מאוד מאוד יצירתי!!! כמובן, זה לא הדבר הכי מפואר אבל אתם חייבים להודות שזה ממש יצירתי ומגניב!!! [attachment deleted by admin]
-
- 7 תגובות
- 820 צפיות
-
-
שלום.. יש לי שאלה קטנה לגבי המעגל בתמונה המצורפת. אני יודע שזה פשוט אבל אני לא מוצא את הפיתרון!.. אז ככה.. אני רוצה שיהיה מפסק שיחליף בין מצב א' למצב ב'. זהו! כביכול, פעם אחת המעגל יהפוך / ייצב את ה- 6V ל5V ויוציא ל- USB. ופעם שנייה שהמעגל יהפוך את ה- 9V ל-5V ויוציא ל- USB. על זה אני רוצה לשלוט בעזרת מפסק פשוט 2 מצבים... ^^^ תודה מראש לעוזרים..
-
- 6 תגובות
- 820 צפיות
-
-
מישהו יודע איפה אפשר לקנות דלת למארז חלקה שעליה אני יכול לעשות את המודינג שאני ירצה?? את שאר החלקים כבר מצאתי איפה לקנות אבל לא מצתי איפה לקנות דלת... תודה לעוזרים!
-
- 3 תגובות
- 820 צפיות
-
-
יש לי evaluation board, עליו בין השאר נמצאים microcontroller, SPI ו-צ'יפ שיודע למדוד מתחים וזרמים. הצ'יפ מעביר את המדידות שלו למיקרובקר דרך ה-SPI. התחברתי עם מיקרובקר חיצוני (לא זה שעל ה-בוארד) אל ה-SPI של הצ'יפ, וניסיתי לקבל קריאות מן הצ'יפ אל המיקרובקר החיצוני. אבל כשעשיתי זאת, משום מה ה-voltage regulator הפנימי של הצ'יפ הפסיק לפעול ולכן לא יכולתי לתקשר איתו. אני למעשה כן מקבל קריאות מן הצ'יפ, אבל הקריאות שאני מקבל הן לא 0 לוגי ולא 1 לוגי, אלא ערך שבין ה-0 ל-1 הלוגיים. אני חושב שהבעיה היא בתהליך האיתחול של הצ'יפ ברגע הפעלתו, שמעביר אותו למצב active ממצב של sleep mode (במצב sleep mode ה-voltage regulator אכן אמור לפעול). מישהו פעם ניסה לבצע התחברות ל-צ'יפ דרך מיקרובקר ונ…
-
- 0 תגובות
- 820 צפיות
-
-
אני רוצה לעשות חור במארז עכשיו אין לי שום כלים בשביל זה... ואין לי כסף להשקיע עכשיו בשביל לקנות תכלים המיוחדים לזה. אני רוצה לדעת לאיזה בעל מלאכה ללכת בשביל שיעשה לי את החתך במארז תודה רבה לעוזרים. אני לא הרבה זמן בקטע אז אל תצחקו עליי
-
- 9 תגובות
- 820 צפיות
-
-
שלום, היה לי על המעבד מאוורר 60 מילימטר רועש ביותר אז לרחתי מאוורר 80 מ"מ רגיל שקט, הוצאתי את ה 60, הוצאתי את בסיס הפלסטיק שעליו היה מחובר ןריתחתי עליו את ה 80. ריתוח בשביל לרתח לקחתי מסמר, חיממתי אותו וריתחתי את הפלסטיק כדי שייצא מקשה אחת ואני יוכל להיות בטוח שלא ייפול לאחר מכן כרחתי סלוטייפ מהביב למאוורר והפלסטיק כדי שלא ייצא אוויר מהצדדים וחיברתי. הטמפרטורה לא ממש השתנתה אבל המחשב נהיה ממש שקט וכל זה ללא השקעה כספית! אפילו שקל לא הוצאתי על זה. המארז שלי עכשיו מורכב מ3 מאווררים: 2 של 120 ו 1 של 92 שהועברו ל 5 וולט ככה הם ממש שקטים. לפני כל העסק הזה התמפ עמדה על ע 45 ועכשיו על 50 במעבד AMD 1800+ סוקט AM2[br]פורסם בתאריך: 8.04.2007 בשעה 11:18:58 הא ושחכתי להזכיר את זה שכ…
-
- 4 תגובות
- 820 צפיות
-
-
שלום אני חדש פה ואני רוצה לעשות חריטה ואני לא יודע איזה תמונה כדי ומאיפה אני משיג תמונות כאלה. תודה מראש!
-
- 1 תגובה
- 820 צפיות
-
-
שלום לכולם אני מחפש את החלקים הבאים: אני צריך מישהו שיסביר לי איך לעשות כבל איכותי. -=| עריכה |=- בבת-ים.
-
- 3 תגובות
- 820 צפיות
-
-
איך הכלי הזה למודינג? ואיך המחיר?: http://www.pompa.e-shop.co.il/Product.asp?Pid=14151&Cat2Cat1ID=73&Cat2ID=276&aff=Zap#
-
- 9 תגובות
- 820 צפיות
-
-
אני מעוניין להתקין 2 רמקולים במארז עצמו האם יש פה גורם סיכון כל שהו?
-
- 7 תגובות
- 820 צפיות
-
-
כמו שכבתי בכותרת. האם מודינג מסיר אחריות? לדוגמא אם אוסיף לדים למארז, האחריות יכולה לרדת מהספק ו/או מהמארז? פתחי איוורור במארז יורידו ממנו את האחריות? למרות שאני לא רואה ממש צורך באחריות של מארז. וכו'...
-
- 3 תגובות
- 819 צפיות
-
-
אני הולך לעשות פאנל שליטה עם מפסק לראשי ל4 מאוררים: רציתי לשאול למקרה שאני יעשה את הפאנל עם הלדים איזה נגד אני צריך?כמה אוהם?מה סדר הצבעים שלו אם אתה יודע? ורציתי לשאול כמה בערך עולה אחד?וכמה עולה מפסק אחד 3 ראשים בערך? ואם בבקשה מישהו יכול לעשות לי עוד תרשים לפאנל שליטה ל-4 מאוורים עם פוטנציומטר לכל מאורר ומפסק ראשי?צריך מפסק לכל מאורר עם יש פוטנציומטר? ועוד שאלה איך אני בודק כמה צורך המאורר שלי כדי שיתחיל לעבוד כדי שאני יקנה פוטנציומטר מתאים?
-
- 2 תגובות
- 819 צפיות
-
-
-
שלום, אני עובד על פרוייקט כלשהו ויש מספר לדים המתחברים למחשב. אני מעוניין להכניס את הלדים האלו לתוך קופסא כלשהי שניתן להעמיד אותה על טלויזיה או לתלות על קיר וניתן יהיה לראות מתוכה את האור של הלדים. בינתיים הרעיון שלי זה אריזה של חיישן של אזעקות כמו זה: זה המארז המושלם למה שאני רוצה, הבעיה היא שאין לי מושג איפה אני יכול להשיג רק את המארז בלי החיישן.. וחיישן כזה עולה בסביבות 150 ש"ח ומעלה ואני בסך הכל צריך את הקופסא ככה שלא משתלם לי לקנות חיישן.. בבקשה תגידו לי איפה אפשר לקנות קופסא כזו או אם יש לכם רעיונות לדברים דומים שאתם יודעים איפה אפשר לקנות תגידו.. תודה מראש!
-
- 5 תגובות
- 819 צפיות
-
-
http://www.coolermaster.com/products/product.php?language=en&act=detail&tbcate=65&id=3168 תודה לעוזרים
-
- 0 תגובות
- 819 צפיות
-
-
שלום יש לי מסך של מחשב נייד ויש לו מחבר כזה מלבני עם 20 פינים איך אני יכול להפוך אותו לחיבור רגיל? שאני יוכל לחבר אליו וידאו ? האם יש איזשהו מעגל שניתן לבנות שיתאים?
-
- 1 תגובה
- 819 צפיות
-
-
מהו המתח המקסימלי שאפשר לתת ללדים הפשוטים קטנים (אלו המוכרים-אדום\ירוק\כתום ) ???
-
- 3 תגובות
- 819 צפיות
-
-
מישהו נתן פה פעם לינק על איזה מדריך (אני חושב באתר) שמראים בו את כל הראשי חיתוך ואת כל ראשי השיוף כדי לעשות מודינג. מישהו יכול להביא לי את הלינק הזה? תודה
-
- 1 תגובה
- 819 צפיות
-
-
יש איזשהוא מעדל שיכול להפוך חיבור IDE של הארד דיסק ל USB ככה שהמחשב יזהה את הארד דיסק ככונן נייד?
-
- 1 תגובה
- 819 צפיות
-
-
קבלו פרוייקט מגניב בלינק הבא: www.kevinrose.com
-
- 1 תגובה
- 819 צפיות
-