אלקטרוניקה ומודינג
חיתוך חלון במארז ובניית פאן באס, פיתוח בסביבת Arduino ועוד - כאן תוכלו לשאול את כל השאלות הנוגעות למודינג ולאלקטרוניקה שכרוכה בו, לפרסם את הפרויקטים שלכם ולקבל השראות
10,630 דיונים בפורום זה
-
בניתי מקלט IR אינפרא אדום למחשב לפי המדריך שיש באתר והכל עבד סבבה עד שעשיתי אוברקלוק ואז משום מה הוא לא מגיב יותר כיאילו לא מחובר כלום... יכול להיות ששרפתי אותו?
-
- 1 תגובה
- 794 צפיות
-
-
אפשר לחבר מסך/פאנל ב5.5 שיציג טמפ' מהביוס ולא על ידי חיישנים שלו?? איך הוא יקבל מידע? מהusb אני חושב נ.ב. אולי אפשר לגרום ל hardcano 2 לקבל את הטמפ' מהביוס?
-
- 4 תגובות
- 794 צפיות
-
-
לא ידעתי כ"כ איפה לשאול את זה נדמה לי שכאן זה הכי מתאים אם לא תעבירו בבקשה וסליחה אם טעיתי... אז ככה מאיפה קונים פרספקס וכמה זה עולה? מאיפה קונים דרמל וכמה זה עולה?
-
- 3 תגובות
- 794 צפיות
-
-
שלום, כמו שרואים הבידוד עשוי 2 שכבות ספוג דק וספוג עבה/קשיח, מבודד מרעש , ויברציות בקשר לטמפ' לא בטוח נעשה תוך 20 דקות בערך והנה התוצאות: אנא הגיבו [attachment deleted by admin]
-
- 1 תגובה
- 794 צפיות
-
-
יש לי דונגל BT מי שלא מכיר זה כמו DOK אבל מקשר את הפלאפון למחשב בעזרת טכנולוגית BT קיצר אמרו לי שזה בטווח 80 מטר אבל חרטא :s05: זה מקסימום 10 מטר. אבל אני רוצה שאני אוכל לשלוט מהסלון לחדר. יש מסדרון באמצע,בנוי מגבס שמבודד BT :\ אז רציתי לדעת אם אוכל לבנות מן אנטנות קטנות שיוליכו מהסלון לחדר הנה ציור שתבינו על מה אני מדבר תודה לעוזרים
-
- 0 תגובות
- 794 צפיות
-
-
יש לי מטען לא מוכר הנה תמונה: ויש לי בטריות של חברת rechargeable nickel metal hydride 2000mAh כמה זמן אני צריך להטעין בטריות כאלה במטען כזה?
-
- 1 תגובה
- 793 צפיות
-
-
שלום לכולם! יש לי שני מסכי LCD 15" מדגם LG LM151X2... מסכים אלה לא שמישים במצבם הנוכחי מכיוון ולא מחובר אליהם LCD CONTROLLER... שאלתי היא... האם מישהו יודע איפה ובכמה אני יכול להשיג כרטיסים שכאלו??? חיפשתי באינטרנט וכמובן שמצאתי כמה אתרים בחו"ל אבל אני מחפש משהו פה ורצוי שלא יהיה יותר מ-800ש"ח כי אז יותר זול למצא מסך משומש ולפרק אותו... מישהו יודע/שמע/ראה דבר שכזה??? תודה מראש!
-
- 1 תגובה
- 793 צפיות
-
-
חברה ממצב אני קודם כל מודה מאוד למי שנכנס וינסה לעזור גם אם אתה לא מבין משהו ולפחות ניסת תודה אחי!!! אוקיי חברה תראו אני חדש פה ולא מי יודע מבין יש את הכבל מולוקס נכון זה של הספק עכשיו אני הוצאתי את 4 הפינים ואני רוצה לחבר מאורר אז אני צריך לחבר את הצהוב לאדום ואת השחור לשחור יפה עד פה הכל מובן!!! עכשיו איך אני מוציא את הפין כדי לחבר עליו את החוט או שאני פשוט מאוד מלחים חייב עזרה תודה.......
-
- 6 תגובות
- 793 צפיות
-
-
שלום. לא מזמן רכשתי מארז חדש, מפני שבקודם לא היתה זרימת אוויר מספקת. שם הדיסקים הקשיחים התחברו עם מן 2 מסילות לצד כל דיסק קשיח, וישבו ב 'כלוב' של הדיסקים הקשיחים. במארז החדש שקניתי, לא קיימות מסילות לחיבור הדיסקים הקשיחים. במקום זה, הם יושבים בתוך ה 'כלוב', וארבע ברגים (thumbscrews) תופסים כל דיסק קשיח . מיד עם הפעלת המחשב שומעים רעש די חזק וקבוע, בלילה הוא די מפריע. בדקתי והבנתי שמקור הרעש הוא הדיסקים הקשיחים (100% שהרעש משם), או יותר נכון, הויברציה שהם יוצרים או מעבירים ישירות לכלוב עליו הם נמצאים, ואולי גם לחלק העליון יותר, העשוי גם ממתכת. אני משער שבמארזים שמחברים דיסקים קשיחים עם מן מסילות, שנמצאות בין הדיסק הקשיח לבין הגוף המחזיק את הדיסק, אין את הבעיה הזו. האם יש פ…
-
- 1 תגובה
- 793 צפיות
-
-
כבר פעם שניה שאני בונה את המקלט IR ולא מצליח לי... אולי הבעיה היא ברגליים או בקבל +- אני לא יודע.. יש לי קבל כחול כזה שכתוב עליו 4.7uF 50V העינית IR אותו דבר כמו במדריך המייצב מתח הוא L7805CV הדיודה היא אותה דיודה הנגד הוא אותו נגד אני כבר לא יודע מה לעשות אולי הבעיה היא במחשב? תודה.
-
- 4 תגובות
- 793 צפיות
-
-
יש לי את המארז הזה: ואני רוצה להוסיף לו חריטה קטנה של התמונה הזו: בלי גלגלים,בין הכפתור של הריסט ל"חור" (שמיועד לUSB...), כשהכפתור בין ההגאים (א"כנפיים" האנכיות מאחורה...) אני יכול לבנות תמונת תבליט של התמונה (בACDSEE) כדי לדעת איזה מקומות לגרד ואיזה לא, כדי שיבינו מה התמונה... השאלה: זה שווה את הטירחה? (אם יש לכם הצעות ייעול ושיפור, אתם מוזמנים לכתוב גם אותן )
-
- 6 תגובות
- 793 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות את ה Vantec Tornado לאח שלי (לי כבר יש ולא מפריע הרעש - איזה 54 DBA משהו כזה) אז בשבילו אני רוצה שהוא יוכל לשלוט על המהירות - ועל הרעש . החלק הזה מתאים? https://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?cPath=174_172&products_id=1523 דרך אגב יש לו את ה 4 Channel VR fan kit אז יש לו כזה פאן בס או איך שלא קוראים לזה שאפשר לשלוט עם זה על המאוררים יש שליטה על 4 וזה בגודל 3.5 יענו לכונן דיסקטים. אל תגידו לי שאפשר להכין לבד כי אני לא טכנאי (לא מבין כלום). או אם אפשר חלק יענו שאני יוכל לשלוט על המאורר... תודה
-
- 0 תגובות
- 793 צפיות
-
-
השאלה שלי אולי קצת לא קשורה לפורום אבל עדיין.. בקיצור, אני מחזיק עכשיו בידיים כונן סי די ישן, מסתכל על העינית.. ועולים לי כמה רעיונות לראש... מה לדעתכם ניתן לעשות עם העינית למטרות אחרות? (המכניקה של הסידי דפוקה אבל העינית לא)... יש למישהו רעיונות? חשבתי בכיוון של לנסות לקחת את העינית ולהכניס אותה ל cd player ישן נושן ודפוק שיש לי.. מה אתם אומרים? אפשרי? יש למישהו רעיונות איך? מישהו ניסה? ובבקשה אל תציעו לי לזרוק את הסידי, אני רוצה לעשות משהו "מעניין" איתו... תודה רבה... ביי...
-
- 1 תגובה
- 793 צפיות
-
-
ההודעה המקורית נערכה, וזאת עקב אי ציות לחוקי הפורום הנושא הועבר למדור הTRADEZONE באתר, במידה ויש לכם שאלות נוספות \ או אתם מעוניינים בפרטים נוספים אתם יכולים לפנות אלי בהודעה פרטית.
-
- 0 תגובות
- 793 צפיות
-
-
רציתי לשאול שאלה קטנה בקשר לשלט אלחוטי והכוונה היא לשלט ששולט על מכונית או מכונית על שלט בעברית השאלה שלי היא כזאת כאשר אנחנו לוחצים על ה L וה R כלומר הימינה שמאלה והמכונית פונה לפי דרישתנו מה בתוך הרכב הקטן עושה את זה? כלומר איזה רכיב יודע לקבל פקודות מהשלט ולהסתוב ימינה שמאלה? האם זה מעגל מסובך? כלומר רכיב יקר? יש אפשרות לבנות אותו? והאם אלו גלי רדיו? מצטער אם השאלות לא מובנות כל כך אבל אני מאמין שאפשרי לענות עליהם.
-
- 3 תגובות
- 793 צפיות
-
-
כמו שכבתי בכותרת. האם מודינג מסיר אחריות? לדוגמא אם אוסיף לדים למארז, האחריות יכולה לרדת מהספק ו/או מהמארז? פתחי איוורור במארז יורידו ממנו את האחריות? למרות שאני לא רואה ממש צורך באחריות של מארז. וכו'...
-
- 3 תגובות
- 792 צפיות
-
-
אני מחפש פרספקס, ואני מחפש משהו זול ואמין באזור המרכז: תל אביב-יפו, גבעתיים, רמת-גן. אם מישהו מכיר, שבבקשה ירשום..
-
- 2 תגובות
- 792 צפיות
-
-
אריהב קיבלו לדים חדשים מסוג SUPER FLUX, מה יתן יותר אור שני לדים אולטרה ברייט או אחד סופר פלוקס? תודה.
-
- 8 תגובות
- 792 צפיות
-
-
מצאתי את האתר הזה http://www.ecawa.asn.au/home/jfuller/rj45/rj45.htm ויש בו סכמה לבנייה של בודק לכבל רשת השאלה שלי עכשיו האם זה יעבוד בכלל ועם הסכמה נכונה מישהו יכול להגיד לי ?... הבנתי שיש שם שני יחידות תודה לכולם ושיהיה לכם חג סוכות שמח עריכה ועם הוא יתאים גם לכבל ישר או שרק למוצלב ?
-
- 0 תגובות
- 792 צפיות
-
-
אנא עזרו לי... :-)
-
- 2 תגובות
- 792 צפיות
-
-
שלום רב ! יש לי P4 3GHZ , לוח אם של ASUS מדגם P4P800 SE . אני מעוניין להתקין מאורר מהסוג הבא : Zalman CNPS7000B-AlCu . הבעייה היא : שישנו צורך במרווח של 3 ס"מ בין המאוורר לבין ספק הכח שלי (הממוקם למעלה במארז ) על מנת להצליח להתקין את המאוורר , אך אין לי מספיק מקום לכך ! האם אוכל להזיז את הספק כוח למקום אחר במארז ? האם אוכל להוציא את הספק מחוץ למארז ? ואם כן ,הכיצד ? באם לא , האם ישנו מאוורר אחר (לא יקר) שאוכל להתקינו במקום ה- ZALMAM . תודה רבה לעונים.
-
- 6 תגובות
- 792 צפיות
-
-
שלום אני חדש פה ואני רוצה לעשות חריטה ואני לא יודע איזה תמונה כדי ומאיפה אני משיג תמונות כאלה. תודה מראש!
-
- 1 תגובה
- 792 צפיות
-
-
אני רוצה להתחיל ממודינג פשוט של חלון במארז. הרעיון שלי הוא לא להשתמש בחלון רגיל אלא ברשת חזקה כלשהי שתהיה כמה שיותר שקופה, השאלה היא - מאיפה אני מביא רשת שכזאת בגודל שאני צריך? רשתות כמו ברמקולים של מערכות סטריאו (לפחות של סוני) מתאימות לי בהחלט, אבל אין לי מושג מאיפה אפשר לקנות חתיכה בגודל שאני צריך. למישהו יש מושג? אשמח אם תעזרו לי!
-
- 3 תגובות
- 792 צפיות
-
-
שלום, הדפסתי מדבקה (נייר מיוחד...) אני מעוניין להדביק אותה למארז אבל שלא תיהיה כל כך בולטת... חשבתי על חום אבל...יש רעיונות?
-
- 6 תגובות
- 792 צפיות
-
-
שלום לכולם אני חדש בפורום ויש לי שאלה איפה אני יכול לקנות מפסקים מעגלים שאפשר לבנות וכו' תודה לעוזרים...
-
- 0 תגובות
- 791 צפיות
-