אלקטרוניקה ומודינג
חיתוך חלון במארז ובניית פאן באס, פיתוח בסביבת Arduino ועוד - כאן תוכלו לשאול את כל השאלות הנוגעות למודינג ולאלקטרוניקה שכרוכה בו, לפרסם את הפרויקטים שלכם ולקבל השראות
10,630 דיונים בפורום זה
-
-
שלום לכולם אני מחפש את החלקים הבאים: אני צריך מישהו שיסביר לי איך לעשות כבל איכותי. -=| עריכה |=- בבת-ים.
-
- 3 תגובות
- 776 צפיות
-
-
שלום, כמו שרואים הבידוד עשוי 2 שכבות ספוג דק וספוג עבה/קשיח, מבודד מרעש , ויברציות בקשר לטמפ' לא בטוח נעשה תוך 20 דקות בערך והנה התוצאות: אנא הגיבו [attachment deleted by admin]
-
- 1 תגובה
- 776 צפיות
-
-
מהו המתח המקסימלי שאפשר לתת ללדים הפשוטים קטנים (אלו המוכרים-אדום\ירוק\כתום ) ???
-
- 3 תגובות
- 776 צפיות
-
-
יש לי מסך LCD 12.1" שמתאים לIBM Thinkpad 760 ואני מחפש בשבילו בקר, המחיר לא משנה בעקרון עדיף שזה יהיה מEbay. הנה תמונה לא שזה מוסיף משהו http://planet.nana.co.il/zvizka/LCD.jpg תודה מראש לעוזרים.
-
- 4 תגובות
- 776 צפיות
-
-
שלום לכולם! אני חדש חדש חדש דשדש במודינג אני קורא עכשיו מלא מדריכים בשביל זה הקיצר שאלה ששאלתי אותי הרבה זמן.... אם נגיד אני קונה קטודה זה מחמםם את המחשב???
-
- 4 תגובות
- 775 צפיות
-
-
איך אני יכול להשיג או לקנות מסך LCD למודינג לחבר למארז? איך בוחרים אותו וכל זה? יש לקנות מסך כזה בחנויות?
-
- 2 תגובות
- 775 צפיות
-
-
שלום. לא מזמן רכשתי מארז חדש, מפני שבקודם לא היתה זרימת אוויר מספקת. שם הדיסקים הקשיחים התחברו עם מן 2 מסילות לצד כל דיסק קשיח, וישבו ב 'כלוב' של הדיסקים הקשיחים. במארז החדש שקניתי, לא קיימות מסילות לחיבור הדיסקים הקשיחים. במקום זה, הם יושבים בתוך ה 'כלוב', וארבע ברגים (thumbscrews) תופסים כל דיסק קשיח . מיד עם הפעלת המחשב שומעים רעש די חזק וקבוע, בלילה הוא די מפריע. בדקתי והבנתי שמקור הרעש הוא הדיסקים הקשיחים (100% שהרעש משם), או יותר נכון, הויברציה שהם יוצרים או מעבירים ישירות לכלוב עליו הם נמצאים, ואולי גם לחלק העליון יותר, העשוי גם ממתכת. אני משער שבמארזים שמחברים דיסקים קשיחים עם מן מסילות, שנמצאות בין הדיסק הקשיח לבין הגוף המחזיק את הדיסק, אין את הבעיה הזו. האם יש פ…
-
- 1 תגובה
- 775 צפיות
-
-
אריהב קיבלו לדים חדשים מסוג SUPER FLUX, מה יתן יותר אור שני לדים אולטרה ברייט או אחד סופר פלוקס? תודה.
-
- 8 תגובות
- 775 צפיות
-
-
שאלתי בעבר על פלורוסנטים שהוצאתי מסורק ושאלתי שם איך מפעילים אותם ענו לי אבל לצערי המעגל היה לא טוב ולכן שאלתי היא אם משהוא מכיר מעגל אלקטרוני שיכול להפעיל את הפלורוסנטים האלה (הבנתי שקוראים להם קטודות) המעגל לא נמצא אצלי ככה שאני לא יכול לבדוק ? תודה רבה מראש לעוזרים
-
- 1 תגובה
- 775 צפיות
-
-
שלום, אני עובד על פרוייקט כלשהו ויש מספר לדים המתחברים למחשב. אני מעוניין להכניס את הלדים האלו לתוך קופסא כלשהי שניתן להעמיד אותה על טלויזיה או לתלות על קיר וניתן יהיה לראות מתוכה את האור של הלדים. בינתיים הרעיון שלי זה אריזה של חיישן של אזעקות כמו זה: זה המארז המושלם למה שאני רוצה, הבעיה היא שאין לי מושג איפה אני יכול להשיג רק את המארז בלי החיישן.. וחיישן כזה עולה בסביבות 150 ש"ח ומעלה ואני בסך הכל צריך את הקופסא ככה שלא משתלם לי לקנות חיישן.. בבקשה תגידו לי איפה אפשר לקנות קופסא כזו או אם יש לכם רעיונות לדברים דומים שאתם יודעים איפה אפשר לקנות תגידו.. תודה מראש!
-
- 5 תגובות
- 775 צפיות
-
-
אני רוצה להתחיל ממודינג פשוט של חלון במארז. הרעיון שלי הוא לא להשתמש בחלון רגיל אלא ברשת חזקה כלשהי שתהיה כמה שיותר שקופה, השאלה היא - מאיפה אני מביא רשת שכזאת בגודל שאני צריך? רשתות כמו ברמקולים של מערכות סטריאו (לפחות של סוני) מתאימות לי בהחלט, אבל אין לי מושג מאיפה אפשר לקנות חתיכה בגודל שאני צריך. למישהו יש מושג? אשמח אם תעזרו לי!
-
- 3 תגובות
- 775 צפיות
-
-
איך אלה? http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=950 צריך בשבילהם מתאם? יש דרך שהם יעבדו בלי? אפשר לקנות מתאם בנפרד?
-
- 8 תגובות
- 775 צפיות
-
-
מישהו נתן פה פעם לינק על איזה מדריך (אני חושב באתר) שמראים בו את כל הראשי חיתוך ואת כל ראשי השיוף כדי לעשות מודינג. מישהו יכול להביא לי את הלינק הזה? תודה
-
- 1 תגובה
- 775 צפיות
-
-
יש לי נייד של Hp סוג Pavilion Ze4949ea ויש לי 2 שאלות שמענינות אותי הם: 1.איפה אפשר לעשות מודינג ולקנות דברי מודינג לנייד? 2.אם אפשר להחליף כרטיס מסך לנייד שלי? אם כן תתנו לי מקורות לראות איפה אפשר לקנות?
-
- 6 תגובות
- 775 צפיות
-
-
או קי קניתי ראש 108 לחריטה על פלסטיקים וכו....וראיתי במדריך שלא חורטים עם הראש...אז איך ל**** חורטים? תודה מראש עומר שירן...
-
- 0 תגובות
- 775 צפיות
-
-
יש ברשותי מארז של ריידמקס מסוג 868 שכפי שידוע הוא מגיע premodding בדלתו הימנית אך ריק מתוכן בשמאלית אני רוצה לחרוט על הדלת השמאלית לוגו של משהו מסוים (פרטים בהמשך) ולהאיר את החריטה באמצעות קטודה (יש לזה אותו אפקט כמו ללדים,נכון?) משהו יודע אם החריטה תצא יפה כמו בדלת הימנית (שדרכה רואים את תוכן המחשב לפחות) או שוות ערך לפחות? משהו נסה? ואם לא,למה?
-
- 3 תגובות
- 775 צפיות
-
-
1.כמה וולט המאוורר ה 80MM? 2.זה אפשרי לחבר אותם לבטריה של 9VOLT?
-
- 2 תגובות
- 774 צפיות
-
-
שלום.. יש לי שאלה קטנה לגבי המעגל בתמונה המצורפת. אני יודע שזה פשוט אבל אני לא מוצא את הפיתרון!.. אז ככה.. אני רוצה שיהיה מפסק שיחליף בין מצב א' למצב ב'. זהו! כביכול, פעם אחת המעגל יהפוך / ייצב את ה- 6V ל5V ויוציא ל- USB. ופעם שנייה שהמעגל יהפוך את ה- 9V ל-5V ויוציא ל- USB. על זה אני רוצה לשלוט בעזרת מפסק פשוט 2 מצבים... ^^^ תודה מראש לעוזרים..
-
- 6 תגובות
- 774 צפיות
-
-
שלום רב ! יש לי P4 3GHZ , לוח אם של ASUS מדגם P4P800 SE . אני מעוניין להתקין מאורר מהסוג הבא : Zalman CNPS7000B-AlCu . הבעייה היא : שישנו צורך במרווח של 3 ס"מ בין המאוורר לבין ספק הכח שלי (הממוקם למעלה במארז ) על מנת להצליח להתקין את המאוורר , אך אין לי מספיק מקום לכך ! האם אוכל להזיז את הספק כוח למקום אחר במארז ? האם אוכל להוציא את הספק מחוץ למארז ? ואם כן ,הכיצד ? באם לא , האם ישנו מאוורר אחר (לא יקר) שאוכל להתקינו במקום ה- ZALMAM . תודה רבה לעונים.
-
- 6 תגובות
- 774 צפיות
-
-
שלום לכולם, רכשתי את המוצר הנ"ל, ורציתי לשאול - איך והיכן למקם את החיישן שמגיע עימו? אני מעוניין למקם אותו על המעבד - אז היכן אני אמור פיזית לשים אותו? על המאוורר? היכן? בתודה מראש
-
- 7 תגובות
- 774 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות את ה Vantec Tornado לאח שלי (לי כבר יש ולא מפריע הרעש - איזה 54 DBA משהו כזה) אז בשבילו אני רוצה שהוא יוכל לשלוט על המהירות - ועל הרעש . החלק הזה מתאים? https://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?cPath=174_172&products_id=1523 דרך אגב יש לו את ה 4 Channel VR fan kit אז יש לו כזה פאן בס או איך שלא קוראים לזה שאפשר לשלוט עם זה על המאוררים יש שליטה על 4 וזה בגודל 3.5 יענו לכונן דיסקטים. אל תגידו לי שאפשר להכין לבד כי אני לא טכנאי (לא מבין כלום). או אם אפשר חלק יענו שאני יוכל לשלוט על המאורר... תודה
-
- 0 תגובות
- 774 צפיות
-
-
שלום ביום שישי סיימתי עם החיתוך של הדלת של המארז, צבעתי אותה והשארתי אותי להתייבש החיתוך לא משוייף ואין בידיי כלים שאני יוכל לשייף את החלון בצורה שאני לא אצטרך לשים גומי כדי לטשטש את החיתוך.. עכשיו אני צריך עצה איזה גומי לשים בשביל לשים על הדלת, חומר גמיש שלא יעשה לי בעיות.. תודה מראש
-
- 3 תגובות
- 774 צפיות
-
-
צריך המלצה לחריטה על פאנל קידמי פאנל של כונן
-
- 4 תגובות
- 774 צפיות
-
-
יש איזשהוא מעדל שיכול להפוך חיבור IDE של הארד דיסק ל USB ככה שהמחשב יזהה את הארד דיסק ככונן נייד?
-
- 1 תגובה
- 774 צפיות
-