אלקטרוניקה ומודינג
חיתוך חלון במארז ובניית פאן באס, פיתוח בסביבת Arduino ועוד - כאן תוכלו לשאול את כל השאלות הנוגעות למודינג ולאלקטרוניקה שכרוכה בו, לפרסם את הפרויקטים שלכם ולקבל השראות
10,630 דיונים בפורום זה
-
שלום יש לי 25 נורות לדים עכשיו אני לא יודע איך לחבר אותם ואני לא מבין כלום באלקטרוניקה ולא מצאתי משהו שיעזור לי באתר ואני לא מבין מה זה נגדים אני לא מבין כלום בבקשה תעזרו לי תודה מראש אליייייייייייייייי :hi: :hi: :hi: :hi: :hi: :hi: :hi: :hi:
-
- 5 תגובות
- 767 צפיות
-
-
מישהו נתן פה פעם לינק על איזה מדריך (אני חושב באתר) שמראים בו את כל הראשי חיתוך ואת כל ראשי השיוף כדי לעשות מודינג. מישהו יכול להביא לי את הלינק הזה? תודה
-
- 1 תגובה
- 767 צפיות
-
-
ראיתי תוכנה כזו אבל אני לא יודע את השם, תודה
-
- 2 תגובות
- 766 צפיות
-
-
שלום, כמו שרואים הבידוד עשוי 2 שכבות ספוג דק וספוג עבה/קשיח, מבודד מרעש , ויברציות בקשר לטמפ' לא בטוח נעשה תוך 20 דקות בערך והנה התוצאות: אנא הגיבו [attachment deleted by admin]
-
- 1 תגובה
- 766 צפיות
-
-
1.כמה וולט המאוורר ה 80MM? 2.זה אפשרי לחבר אותם לבטריה של 9VOLT?
-
- 2 תגובות
- 766 צפיות
-
-
שלום אני צריך המלצה לקטודות כחולות שלא פולטות הרבה חום ופןלטו והרבה אור
-
- 1 תגובה
- 766 צפיות
-
-
יש לי זוג קתודות יירוקות של Sunbeam. יש לי אותם כבר כמה חודשים ועכשיו ראיתי שכתוב עליהם באיזה חנות את המשפט הזה: "Compatible with Sound control module" מה זה אומר??
-
- 3 תגובות
- 766 צפיות
-
-
שלום.. יש לי שאלה קטנה לגבי המעגל בתמונה המצורפת. אני יודע שזה פשוט אבל אני לא מוצא את הפיתרון!.. אז ככה.. אני רוצה שיהיה מפסק שיחליף בין מצב א' למצב ב'. זהו! כביכול, פעם אחת המעגל יהפוך / ייצב את ה- 6V ל5V ויוציא ל- USB. ופעם שנייה שהמעגל יהפוך את ה- 9V ל-5V ויוציא ל- USB. על זה אני רוצה לשלוט בעזרת מפסק פשוט 2 מצבים... ^^^ תודה מראש לעוזרים..
-
- 6 תגובות
- 766 צפיות
-
-
שלום קניתי צבע שחור מאט של חברת dap ומיכל ספראיי אחד לא הספיק לי נסעתי לקנות עוד אחד- ובאותה חנות אמרו שלא מייבאים יותר צבע כזה... חיפשתי גם במקומות אחרים- ולא מצאתי... מה עליי לעשות? אני יודע שאין הרבה גוונים לשחור אבל האם יהיה אפשר לעשות השלמות עם צבע אחר או שאצטרך לצבוע מחדש את כל המארז עם צבע אחר? נדב
-
- 1 תגובה
- 766 צפיות
-
-
איך אלה? http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=950 צריך בשבילהם מתאם? יש דרך שהם יעבדו בלי? אפשר לקנות מתאם בנפרד?
-
- 8 תגובות
- 766 צפיות
-
-
איך הכלי הזה למודינג? ואיך המחיר?: http://www.pompa.e-shop.co.il/Product.asp?Pid=14151&Cat2Cat1ID=73&Cat2ID=276&aff=Zap#
-
- 9 תגובות
- 766 צפיות
-
-
שלום לכולם! יש לי שני מסכי LCD 15" מדגם LG LM151X2... מסכים אלה לא שמישים במצבם הנוכחי מכיוון ולא מחובר אליהם LCD CONTROLLER... שאלתי היא... האם מישהו יודע איפה ובכמה אני יכול להשיג כרטיסים שכאלו??? חיפשתי באינטרנט וכמובן שמצאתי כמה אתרים בחו"ל אבל אני מחפש משהו פה ורצוי שלא יהיה יותר מ-800ש"ח כי אז יותר זול למצא מסך משומש ולפרק אותו... מישהו יודע/שמע/ראה דבר שכזה??? תודה מראש!
-
- 1 תגובה
- 766 צפיות
-
-
אתמול הבאתי מתג עם 2 לחצנים עם מצבים של ON וOFF ו6 רגליים. ככה זה נראה: וככה זה מלמטה: ד"א יש בו גם לדים כשזה על ON. תודה מראש.
-
- 10 תגובות
- 766 צפיות
-
-
שלום! אתמול קניתי את המקרר לזכרונות ...סתם הייתי בקיי אס פי וראיתי צעצוע..לצערי קניתי את הגרסה עם הלדים ושוב לצערי לא אהבתי כל כך את התאורה... זה מעצבן!!! בכל מקרה אם למישהו יש איזה רעיון למוד או איך אני יכול להשאיר את הלדים הכחולים רק או משהו כזה שיעזור בבקשה!!! תודה
-
- 0 תגובות
- 766 צפיות
-
-
אז מה שאני צריך כרגע זה: פלטות אלומיניום בעובי של 3~4 מ"מ ובגודל של משהו כמו 20CM*10CM או משהו בסגנון. שתיים כאלה. והרבה מאוד ספוגים אקוסטים... עכשיו ככה: אני גר ברחובות. אין לי עדיין רישיון. אז תתחשבו בזה, אני יכול לבקש טרמפים מחברים עם רישיונות, אני יכול להשתמש בתחבורה ציבורית, אבל בגבול הנורמלי, אל תשלחו אותי לאילת, אלא אם כן יש מישהו שמגיע למפגש ויוכל להביא לי חומרים.... תודה מראש RAZORJUNIOR
-
- 4 תגובות
- 766 צפיות
-
-
http://www.coolermaster.com/products/product.php?language=en&act=detail&tbcate=65&id=3168 תודה לעוזרים
-
- 0 תגובות
- 765 צפיות
-
-
שאלתי בעבר על פלורוסנטים שהוצאתי מסורק ושאלתי שם איך מפעילים אותם ענו לי אבל לצערי המעגל היה לא טוב ולכן שאלתי היא אם משהוא מכיר מעגל אלקטרוני שיכול להפעיל את הפלורוסנטים האלה (הבנתי שקוראים להם קטודות) המעגל לא נמצא אצלי ככה שאני לא יכול לבדוק ? תודה רבה מראש לעוזרים
-
- 1 תגובה
- 765 צפיות
-
-
שלום אשמח אם למישהו יש את המידות המדויקות של החורים של הסוקטים השונים ביחס למיקום המעבד בעיקר AM2 ו775 אבל אשמח לקבל גם יותר ישנים זה למען גוף קירור שבניתי תמונות בקרוב תודה מראש sa_ka
-
- 0 תגובות
- 765 צפיות
-
-
אריהב קיבלו לדים חדשים מסוג SUPER FLUX, מה יתן יותר אור שני לדים אולטרה ברייט או אחד סופר פלוקס? תודה.
-
- 8 תגובות
- 765 צפיות
-
-
-
אני מחפש פרספקס, ואני מחפש משהו זול ואמין באזור המרכז: תל אביב-יפו, גבעתיים, רמת-גן. אם מישהו מכיר, שבבקשה ירשום..
-
- 2 תגובות
- 765 צפיות
-
-
מצאתי את האתר הזה http://www.ecawa.asn.au/home/jfuller/rj45/rj45.htm ויש בו סכמה לבנייה של בודק לכבל רשת השאלה שלי עכשיו האם זה יעבוד בכלל ועם הסכמה נכונה מישהו יכול להגיד לי ?... הבנתי שיש שם שני יחידות תודה לכולם ושיהיה לכם חג סוכות שמח עריכה ועם הוא יתאים גם לכבל ישר או שרק למוצלב ?
-
- 0 תגובות
- 765 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות קטודה איזה חברה יותר טובה בקטודות? vastech או sunbeam ועוד שאלה על קטודות אפשר לשים אותם על 5v במקום 12v כדי שיהיו יותר חלשים?
-
- 3 תגובות
- 765 צפיות
-
-
בניתי מקלט IR אינפרא אדום למחשב לפי המדריך שיש באתר והכל עבד סבבה עד שעשיתי אוברקלוק ואז משום מה הוא לא מגיב יותר כיאילו לא מחובר כלום... יכול להיות ששרפתי אותו?
-
- 1 תגובה
- 765 צפיות
-
-
יש לי מוד שמתעכב כבר הרבה זמן בגלל שאני לא מצליח למצוא מקור לקנייתי אלומניום. ראיתי כמה פרוייקטים יפים פה, של חברה שבנו עם פלטות אלומניום. וראיתי בקשות שעדיין לא נענו. מי שיודע איפה אפשר להזמין אלומניום 2מ"מ חתוך באיזור המרכז או ירושלים או ראשון לציון - הצילו !
-
- 2 תגובות
- 765 צפיות
-