אלקטרוניקה ומודינג
חיתוך חלון במארז ובניית פאן באס, פיתוח בסביבת Arduino ועוד - כאן תוכלו לשאול את כל השאלות הנוגעות למודינג ולאלקטרוניקה שכרוכה בו, לפרסם את הפרויקטים שלכם ולקבל השראות
10,630 דיונים בפורום זה
-
שלום כנראה שבקרוב אני עושה את המוד הראשון שלי,ורציתי לדעת בבית שלי יש דיסקית ואין לי דרמל,רק אני רוצה לדעת אם דיסקית לא תהרוס את המארז לדיסקית יש דיסקיות מתחלפות,אז אני יכול לקחת דיסקית חותכת ברזל מה אתה אומרים?
-
- 1 תגובה
- 640 צפיות
-
-
מישהו מכיר חנות ירושלמית (או תל אביבית אם זה באמת שווה את הנסיעה..)שניתן למצוא בה דרמל 300-1/55 (או דגם יותר טוב - 400?) במחיר נורמלי...פחות מ-500 ש"ח.. הרבה תודה!!
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
בשאלה הזאת.. נאמר והאמפליטודה של הV1 היא 5V, והמתח על V2 הוא 2V. כל עוד המתח בV1 גדול מבV2 אז: -הVout יהיה של הספק שמחובר לרגל התחתונה של המגבר? (כלומר 8V-) -הVout יהיה הספק שמחובר לרגל העליונה של המגבר? (8V) בקיצור: מה יהיה Vout כשV1 גדול מV2? מה יהיה Vout כשV2 גדול מV1? [attachment deleted by admin]
-
- 1 תגובה
- 683 צפיות
-
-
שלום, יש לי מכשיר חשמלי שאני רוצה לחבר בתור צרכן למחשב אני מעדיף שזה יהיה מיציאה חיצונית שלו כי זה יהיה לי הרבה יותר נוח במכשיר יש בטריה טעינה שכתוב עליה 3.6V / 300 mAh למישהו יש הצעה לאן אני יכול לחבר אותו? יש 2 אופציות מקובלות מצדי: 1. המכשיר יהיה מחובר למחשב במקום הסוללה ויספק לו את המתח 2. המכשיר יחובר למחשב ויטעין את הסוללה, שיוכל לעבוד גם בלי מתח מהמחשב כשהיא טתען. למישהו יש רעיונות? תודה
-
- 1 תגובה
- 671 צפיות
-
-
שלום לחברי הפורום . הצטרפתי סוף סוף לפורום לאחר כשנה של שיטוט בנושאים השונים כאן. התחלתי פרויקט של בניית מטען לפלאפון על בסיס 4 סוללות AA לאחר שראיתי סרטון על זה באתר METACAFE . המעגל בנוי בסך הכל מ 4 סוללות ונגד של 2 OHM. רציתי לדעת מה הוא תפקידו של הנגד באופן כללי ומה הוא נותן במקרה הזה. כמו כן לפני התקנת הנגד ניסיתי את המטען על מכשיר MP3 ישן שיש לי והוא מראה לי טעינה .אבל כשניסיתי אותו על הפלאפון זה לא מראה כלום. אז השאלה היא ממה זה נובע. ?? אני שוב חוזר זה עדיין לפני הוספת הנגד למעגל. תודה
-
- 1 תגובה
- 885 צפיות
-
-
שלום אני מעוניין לדעת כיצד ניתן לדחוס לוח אם ATX מלא ספק כח וכרטיס מסך LOW PROFILE לתןך מארז של וידאו סוני שחור 4 ראשים. מכיוון שאין תמונות של וידאו ברשת אני לא יכול להראות פה מה זה אני אתאר את המכשיר...מדובר בודיאו עם ה JOG המפורסם שניראה כמו ווליום. יש לו מסך תצוגה נחמד.אני בטוח שכל אחד מכיר את הדגם הנ"ל. ולשאלתי - האם ניתן להכניס לתוך המארז שלו אחרי שאני מעיף הכל החוצה מחשב כולל ספק??
-
- 1 תגובה
- 615 צפיות
-
-
יש לי מארז NZXT Apollo ואני רוצה להוציא את הכלוב של הפלופי בגלל שהוא מפריע להכנסת מאוורר מקדימה של המארז..... עכשיו הבעיה היא שהכלוב מחובר בניטים כאלה שאני צריך עזרה בלהוציא אותם כי אמרו לי שאני צריך לקדוח אותם החוצה (משהו שאני לא רוצה לעשות כל כך ). יש פתרונות? הצעות? תודה לעונים
-
- 1 תגובה
- 789 צפיות
-
-
???שלומצ'יק .. כידוע לי לא תמיד התאוריה והפרקטיקה לא משתלבים: ע"פ הלימוד במכללה נאמר לנו כי שער לוגי שמורכב ממעל שתי כניסות מורכב ממספר תתי יחידות של 2 כניסות. ע"פ הגיון עסקי בסיסי ניתן לשער כי עדיף יהיה להוסיף טרנזיסטור ונגד אחד בלבד על מנת להוסיף אפשרות כניסה מאשר שני טרנזיסטורים ו שני נגדים. אם כן מה קורה בפועל ? האם יש ישמוש בשעריים שבפועל מורכבים משלוש או יותר טרנזיסטורים ? אם כן יש מצב לדוגמה ? זהוא שער OR שניתן לראות בבירור שקל יותר להוסיף טקנזיסטור מאשר להעתיק את המעגל התמונה מויקיפדיה.
-
- 1 תגובה
- 632 צפיות
-
-
שלום אני חדש פה ואני רוצה לעשות חריטה ואני לא יודע איזה תמונה כדי ומאיפה אני משיג תמונות כאלה. תודה מראש!
-
- 1 תגובה
- 765 צפיות
-
-
שלום אני צריך המלצה לקטודות כחולות שלא פולטות הרבה חום ופןלטו והרבה אור
-
- 1 תגובה
- 758 צפיות
-
-
שלום! אני רוצה לחבר 8 לדים ub ליציאת usb איזה נגדים אני צריך בשביל זה? ואם אפשר גם תרשים קטן תודה מראש, אילון!
-
- 1 תגובה
- 644 צפיות
-
-
1- האם זה אפשרי להוסיף לד לחוטים שיוצאים מיציאת חיבור נורית ה-HDD ? ??? 2- במידה וכן יש שם מספיק כוח כדי לגרום לשני הלדים (פשוטים ורגילים לא OB) להבהב/להדלק באותה רמה כמו לד יחיד שמחובר לשם? ??? 3- יש צורך להוסיף משהו כשמחברים לד נוסף? ??? 4- ושאלה אחרונה לסיום ידוע לי שיש לדים OB שמחוברים ליציאת ה-HDD שעל הלוח יש מצב ששני לדים OB יאירו טוב ביחד? ??? תודה לכל העוזרים
-
- 1 תגובה
- 673 צפיות
-
-
בקר שליטה באיורור - פאנל קידמי זול פשוט אמין. Enermax Front Panel UC-A3FATR2 - Black Retail ¤91 קישור: http://tms.co.il/product_info.php?cPath=197_199&products_id=4307 מישו יכול לעזור לי בקצת פרטים עליו.. בכמה מאוורים הוא שולט והאם הוא שווה תכסף? יש משו אחר שמומלץ במחיר דומה ?
-
- 1 תגובה
- 730 צפיות
-
-
איך הפאנל הזה? הוא שווה 220 שקל? יש פאנלים יותר טובים במחיר שלו? תודה.
-
- 1 תגובה
- 756 צפיות
-
-
הכותרת אומרת הכל ועוד שאלה, אחרי שחרטתי, איך אני גורם לחריטה להדלק?
-
- 1 תגובה
- 735 צפיות
-
-
כדי שאני יהיה יכול לקבל רעיונות חדשים ולעשות בבית השמח לכל מידע וקישור שהוא
-
- 1 תגובה
- 719 צפיות
-
-
איפה צריך לעשות את החורים בפרספקס על מנת לקבל תאורה טובה על החריטה? אם לא קשה להביא תמונה שמראה איך זה נראה .
-
- 1 תגובה
- 743 צפיות
-
-
יש לי קטודה צבעונית (RGB) שיש לה אפשרות להפעלה קולית הבעיה היא שקיבלתי אותה עם איזה מארז שקניתי יד שניה והמפסק ששולט על מצבי ה-OFF,ON,SOUND CONTROL לא היה ביחד עם הקטודה , בקונקטור של המפסק יש 5 פינים כמו ב"שרטוט"(מצורפת תמונה) ופשוט לקחתי ג'אמפר ובדקתי מה כל זוג פינים עושה, ולשאלה שלי: אני אכן צריך מפסק עם 6 פינים כדי לקבל שליטה על שלושת המצבים או שיש אפשרות אחרת? תודה מראש לכל העוזרים [attachment deleted by admin]
-
- 1 תגובה
- 988 צפיות
-
-
שלום שמי עמית קניתי מחשב חדש אני רוצה לשאול אם אפשר לעשוצת מודינג על המארז אבל לא עם מאווררים וחיתוך אני רוצה לקחחת שבלונה של דרקון ולקחת ספריי ולעשות את זה על המארז בצד המארז טיפה שחור וטיפה כסוף זה יפגע בחשב?
-
- 1 תגובה
- 677 צפיות
-
-
אני רוצה לבנות macro ring למצלמה שלי. צריך לדים לבנים חזקים שמאירים בעוצמה למרחק של לפחות 30cm . האם למישהו יצא פעם לעבוד עם משהו דומה או יודע איפה אפשר לקנות כאלו?
-
- 1 תגובה
- 782 צפיות
-
-
וסתם עוד שאלה: כמה עולה בערך נגד 470 אוהם?
-
- 1 תגובה
- 619 צפיות
-
-
שלום יש לי מסך LCD של נוקיה 3310 ומצאתי המון מדריכים איך לחבר אותו בחרתי במדריך הזה בגלל שהוא לא מסובך ואין הרבה חלקים http://www.mods4you.de/index.php?action=modds&zeige=4&code=Tm9raWEgMzMxMCBMQ0QgYW4gTFBU אני רוצה לדעת אם אני יכול לבטל את הלדים ואיזה קבל צריך? קרמי? אם אני אחבר קבל אלקטרוליטי שהמינוס יהיה בחיבור 18 -25 זה בסדר? רשום 1,0 uF ויש לי 1uF 50V יש הבדל? סליחה על החפירה אבל שאלה אחרונה האם להלחים את החבורים 18-25? או לחבר לאן שאני רוצה את המינוס
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי כמה שאלות... איזה ראש חריטה הכי טוב בשביל לחרוט על פרספקס? עם איזה דיסקית הכי טוב לחתוך מתכת? וקצת לא קשור.. כמה עולה חבילה של דיסקיות מחוזקות? אם אפשר תמונות, יהיה נחמד..
-
- 1 תגובה
- 683 צפיות
-
-
יש לי מאוורר של SUNON שמגיע עם יציאה למולוקס, אני רוצה לשלוט על מהירות המאוורר הזה אבל עקב יציאה למולוקס אני לא יכול. המאוורר הזה מגיע עם 2 חוטים, אחד שחור והשני אדום. יש לי מאוורר נוסף עם חיבור ל-CPU ובו יש יציאה של שלושה חוטים: כחול, אדום ושחור שבסופו יש יציאה לחיבור שלושה פינים על לוח האם. האם אני יכול לחתוך את היציאה של השלושה פינים ולשים על ה-SUNON שיש בו רק 2 חוטים? אולי יש לכם עיצה אחרת לסידור המצב. תודה.
-
- 1 תגובה
- 712 צפיות
-
-
שלום, האם קיימת דרך באמצעות מוד או ע"י רכיב כלשהו לגרום לכך שיהיה ניתן לשלוט על מהירות המאוורר של הביג טייפון 120 מחוץ למארז? למיטב הבנתי במצב הקיים הדרך היחידה לשלוט במהירות היא ע"י כוונונו ישירות דרך המאוורר מה שמצריך פתיחת המארז וגישה למאוורר. ניסיתי לראות אם ניתן לפתור זאת ע"י תוכנה, אך הממצאים מצביעים על כך שגם אפשרות זו לא קיימת. אשמח לשמוע רעיונות או הצעות. תודה מראש.
-
- 1 תגובה
- 952 צפיות
-