אלקטרוניקה ומודינג
חיתוך חלון במארז ובניית פאן באס, פיתוח בסביבת Arduino ועוד - כאן תוכלו לשאול את כל השאלות הנוגעות למודינג ולאלקטרוניקה שכרוכה בו, לפרסם את הפרויקטים שלכם ולקבל השראות
10,630 דיונים בפורום זה
-
חיפשתי בפורום וראיתי מדריך להכנת בלוק מים מגוף קירור אבל שם ראיתי שבשביל לסגור את הברזלים הוא הלחים ורציתי לשאול אם אני אסגור את זה עם סילקון זה ימס\יהרס\ידלוף??? כמובן מלמעלה יהיה סגירה מוחלטת תודה רבה מראש לעוזרים
-
- 1 תגובה
- 980 צפיות
-
-
היי. יש באפשרותי להוציא מקוברה פיסי , 10 זוגות של קתודות בצבעים אדום כחול ירוק או אולטרה סגול כמו שיש להם באתר . http://www.cobrapc.co.il/category.asp?catcode=531&AdCat=531 המחיר לזוג הוא 85 קצת יותר זול מהמחיר הרגיל .. הקתודות זמינות אצלהם לפי מייטב הבנתי ... מי שרוצה , שישאיר לי פרטית עם טלפון שלו! מוגבל ל10 ברגע שיגמרו , אני יודיע פה. כנ''ל לגבי אפשרות לעוד 10 זוגות (בכלל לא בטוח שיהיו עוד ) אבירם.
-
- 1 תגובה
- 980 צפיות
-
-
כרגע אין לי מחשב אז אני רוצה לעשות לאחת מהמקלדות שלי קיבוע עם פרספקט או משהו ושיהיה מואר
-
- 1 תגובה
- 733 צפיות
-
-
אני ראיתי את מה שיש באתר , ואין לי עוד מקורות למצוא ... אשמח אם תמליצו לי על שבלונות מומלצים , לי אין משהו מועדף...אולי עקרב תודה נ.ב. לא נראה לי עברתי על איזה חוק, אבל אם כן , מצטער
-
- 1 תגובה
- 971 צפיות
-
-
שלום רב אני סטודנט להנדסה , ומתכנת במשרה חלקית בc/c++ / מטלב \ PSPICE . בעל ידע וניסיון בבקרים ארדואינו \8051\ pic עוזר בכתיבת פרוייקטים לסטודנטים ולמגזר הפרטי במחרים נוחים אורי הדר orihadr3@gmail.com 0523952337
-
- 1 תגובה
- 3.7k צפיות
-
-
אני רוצה לבנות macro ring למצלמה שלי. צריך לדים לבנים חזקים שמאירים בעוצמה למרחק של לפחות 30cm . האם למישהו יצא פעם לעבוד עם משהו דומה או יודע איפה אפשר לקנות כאלו?
-
- 1 תגובה
- 850 צפיות
-
-
היי רציתי לדעת מה זה אומר כרשום אצלי מחבר 8 גידים ו 18 גייג'? מה המשמעות של גייג'? והאם יש קונקטור למחבר כזה?
-
- 1 תגובה
- 954 צפיות
-
-
אחרי הרבה זמן שלא נגעתי במחשב (יותר נכון במה שהולך בפנים) עשיתי קצת ניקוי אבק וסוף סוף סיימתי את הסידור כבלים שהתחלתי לפני המון זמן התמונות לא באיכות הכי טובה, צילמתי עם פלאפון... לא מצאתי מה לעשות עם הכבלים האלה, אז השארתי אותם על הרצפה של המארז... העפתי את הצמה שבאה מהספק אל מאחורי הלוח אם איכשהו הצלחתי להעיף גם את הכבלים של הסידירום אל מאחורי הלוח אם... בהתחלה חשבתי לשים כבל SATA מסולסל, אבל מתברר שכבר דחפתי אותו מאחורה בפעם שעברה שניקיתי את המחשב... לקחתי גם את הזמן וניקיתי קצת גם את השולחן... הסאב של הALTEC מעלה אבק בצד
-
- 1 תגובה
- 815 צפיות
-
-
שיהיה יותר אויר במארז אבל שלא יתן להרבה אבק להיכנס... זה אפשרי ואם כדי?
-
- 1 תגובה
- 839 צפיות
-
-
שלום כנראה שבקרוב אני עושה את המוד הראשון שלי,ורציתי לדעת בבית שלי יש דיסקית ואין לי דרמל,רק אני רוצה לדעת אם דיסקית לא תהרוס את המארז לדיסקית יש דיסקיות מתחלפות,אז אני יכול לקחת דיסקית חותכת ברזל מה אתה אומרים?
-
- 1 תגובה
- 662 צפיות
-
-
שלום חברים אני חדש בעניין של ארדואינו ואני מעוניין להתחיל, אני רוצה לשלוט על תריס חשמלי בעזרת שלט, איזה לוח אני צריך לזה ומה הרכיבים הנוספים שאני צריך כדי שהעסק הזה יעבוד? ובהנחה ואני רוצה לשלוט על מספר תריסים בעזרת לוח יחד זה אפשרי?
-
- 1 תגובה
- 1.8k צפיות
-
-
שלום לכולם! יש לי שני מסכי LCD 15" מדגם LG LM151X2... מסכים אלה לא שמישים במצבם הנוכחי מכיוון ולא מחובר אליהם LCD CONTROLLER... שאלתי היא... האם מישהו יודע איפה ובכמה אני יכול להשיג כרטיסים שכאלו??? חיפשתי באינטרנט וכמובן שמצאתי כמה אתרים בחו"ל אבל אני מחפש משהו פה ורצוי שלא יהיה יותר מ-800ש"ח כי אז יותר זול למצא מסך משומש ולפרק אותו... מישהו יודע/שמע/ראה דבר שכזה??? תודה מראש!
-
- 1 תגובה
- 784 צפיות
-
-
קיבלתי תארדואינו uno r3 ושתיכנתי אותו לפי האתר שלהם להבהוב אז אין לי בתוכנה לעשות הרצה ואני לא יודע איך להריץ אחרת. מה לעשות?
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
יש לי לפטופ 486 ישן.. יש אפשרות לשפצר אותו להיתחבר למחשב? אפילו דרך D-SUB?
-
- 1 תגובה
- 960 צפיות
-
-
שלום חברים נגן ה-DVD Pioneer DV266 התפגר פתאום בבדיקה ראשונית הסתבר שהפיוז של ספק הכוח נשרף - הבעסה שהפיוז מולחם ללוח ... סכמה של הספק נמצאת כאן: ספק כח אחרי הפיוז יש כמה רכיבים במקביל, כולל רכיב שאני לא מכיר - מסומן בשני משולשים - מישהו יודע מה זה ? יש גשר דיודות שמחובר אחרי הרכיבים המקביליים, הרמתי רגל אחת של כל דיודה ובדקתי - כולן תקינות. יש רעיון מה עוד אפשר לבדוק לפני שאני קונה פיוז חדש ומלחים למעגל ? עדכון - הוחלף פיוז וכצפוי נשרף מייד ... יש למישהו עוד רעיון מה אפשר לבדוק בספק לפני שמוכרז כטוטל לוסט ?
-
- 1 תגובה
- 2k צפיות
- 1 follower
-
-
אהלן, אפשר בבקשה לקבל הסבר מעמיק ככל שניתן על DIP SWITCH? בעיקר למה קוראים לו ככה, מה זה DIP=DUAL IN-LINE PACKAGE, מה המשמעות של זה, מה השימושים שלו, וכל מה שעולה לראש. תודה
-
- 1 תגובה
- 2.6k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום דוגמא לפרויקט פשוט שניתן לבנות לבד כמו נוספים באתר הבא http://www.electronics-freak.com תהנו רועי
-
- 1 תגובה
- 2.8k צפיות
-
-
שלום אני צריך לבנות את הפרוייקט ואני לא מוצא את המסך מגע 256X256 כמו בתמונה וגם את הבקר 87C51 ??? לא יודע איפה אפשר לקנות אותם ? [attachment deleted by admin]
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
אני עושה פרויקט קטן בחדר, בקיצור הפרוייקט יהיה שלושה פנסים שכל אחד יהיה בנוי מלד, כחול, ירוק ואדום. אז אני מחפש בקר בארץ שישלוט בלדים ושיחליפו צבעים. משהו כזה: http://cgi.ebay.ca/LED-Rainbow-Professional-RGB-LED-Effects-Controller-Kit_W0QQitemZ200359952668QQcmdZViewItemQQptZLH_DefaultDomain_2?hash=item2ea662411c&_trksid=p3911.c0.m14&_trkparms=65%3A12%7C66%3A2%7C39%3A1%7C72%3A1215%7C293%3A1%7C294%3A50 ניתן למצוא משהו כזה בארץ? עריכה: סליחה רציתי לפרסם את זה באלקטרוניקה ומודינג. אפשר להעביר?
-
- 1 תגובה
- 2.4k צפיות
-
-
עוד כמה שבועות נגמרת לי ההתחייבות לסלקום וזו אחלה הזדמנות להתעלל במכשיר. חיפשתי מדריכים בגוגל ובhttp://mobile.box.sk ולא מצאתי. אני רוצה להחליף את הLEDים בכחולים. אם למישהו יש מדריך זה יעזור לי מאוד.
-
- 1 תגובה
- 636 צפיות
-
-
חברה צריך מדריך לlcd עיקרון שיראה טמ' ולא שטויות אחרות תודה לעוזר שבת שלום שבת שלום
-
- 1 תגובה
- 677 צפיות
-
-
שלום חברים, יש לי פלאפון ישן שלא בשימוש סוני אריקסון c510... ועלה לי רעיון אולי לבנות פרוייקט כלשהו עם המצלמה שלו. חמוש במברג קטן התחלתי לפרק ולפרק ובסוף נשארתי עם החלק של המצלמה ביד... אבל זה לא עזר יותר מדי. הייתי בטוח שיהיה כתוב משהו על המודול של המצלמה. אבל כתוב עליו רק PI ו- FP1139.... אשמח אולי אם למישהו יש כיוון שיכול לעזור עם איך להתחיל.... תודה
-
- 1 תגובה
- 947 צפיות
-
-
performance-pcs עושה משלוחים לארץ?
-
- 1 תגובה
- 724 צפיות
-
-
זה מיקרו-בקר שיודע לדבר עם USB. יש מישהו שהשתמש עם הבקר הזה בעבר ? בעקרון מה שאני רוצה להכין איתו זה דבר מאוד פשוט, מעגל קטן שבעזרת תוכנה אני אכבה ואדליק לדים וכמו כן אקבע את העוצמה שלהם. את החלק של התוכנה אני אכתוב ב CSharp מצאתי איזו תוכנית הדגמה. מה שאני צריך זה תכנון של המעגל.
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
לקראת שתי מודים שאני עובד עליהם רציתי להעמיק את הידע הלאקטרוני שלי וללמוד קצת על המושג- "קצר" שנפוץ במיוחד במחשבים. רציתי לדעת איך נוצר קצר ואיך אפשר למנוע אותו. הבנתי שכאשר נוצר קצר לפעמים הוא שורף רכיבים כל שהם. השאלה העיקרית שלי היא איך אני מונע מהלוח אם שלי כאשר אני מתקין אותו במארז שאני בונה שהוא לא יקוצר וישרף.(הוא יחסית חדש וכסף לנסות ודברים כאלה לא הכי קיים ). אם יש דברים להקפיד עליהם בהרכבה וכאלה. זה דבר שיחסית חשוב לי לדעת כי יש לי נסיון בהרכבת מחשבים/פירוק וכאלה אבל לא תמיד ידעתי בדיוק איך זה עובד כשהרבה אנשים אומרים שנוצר קצר במערכת. הרבה תודה רבה!
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-