אלקטרוניקה ומודינג
חיתוך חלון במארז ובניית פאן באס, פיתוח בסביבת Arduino ועוד - כאן תוכלו לשאול את כל השאלות הנוגעות למודינג ולאלקטרוניקה שכרוכה בו, לפרסם את הפרויקטים שלכם ולקבל השראות
10,630 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם יש לי מקדחה בביית כמו לכולם!!! ורציתי לשאול אם אני יכול לשים את החלקים של הדרמל יענו הראשים שלו בראש של המקדחה שלי והפעולה תהיה אותו דבר כמו הדרמל!!! רק מה שכן אני יודע שמקדחה זה טיפה יותר מסורבל מדרמל כי דרמל הוא ארוך ומקדחה יש לה צורה של אקדח מקווה לתשובה
-
- 14 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
מי שמכיר את החומר הזה יודע שאחרי שהוא מתקשה קשה מאוד להוריד אותו במידה ולא מרוצים מהתוצאה. אז השאלה שלי היא האם יש חומר שפשוט ממיס אותו או מוריד אותו? או שעוזר להוריד אותו ??
-
- 20 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
לא היה לי כח לסנן ת'תמונות אבל הנה , חלק לא קשורים צריך לקנות עוד קצת חומרים .. תגובות :>
-
- 13 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
כן, חיפשתי בפורום ולא מצאתי תמונות שמראות את ההבדל בין מט, למבריק. היה לי צבע על הדלתות והגג והחלטתי לשנות לפני התיאורים הבנתי שאני רוצה מט.. כמה עולה ספרי ? (מט) ואני צריך לעשות לפני זה פריימיר? המארז משוייף לגמרי עד שרואים את הפח עצמו
-
- 0 תגובות
- 679 צפיות
-
-
כי אני רוצה להוריד את הצבע מהדלת של המארז ואין לי כוח לשפייף אז חשבתי על מלטשת ציר,כמה שאלות העם זה משתלם? אני אוכל ללטש עם זה את הדלתות\גג מה שלא יהיה נכון?
-
- 0 תגובות
- 884 צפיות
-
-
בהמשך לאשכול שפתחתי שלא נענה(....) חשבתי לנסות לבנות מודל עם מנוע אחד קטן שינוע כרגע רק בציר הX. אם אקח מנוע של מכונית קטנה על שלט (לדוגמא) האם אוכל לשלוט בו גם ללא שימוש בMOTOR SHIELD? מה ההגבלות שלי בעצם?
-
- 5 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
שאלה: במצב עבודה של pinMode כאשר קובעים את פינים 0 ו 1 כיציאות או כניסות, האם הם משפעים על תקשורת הטורית של ה- USB? מה עושים במידה ומגדרים במצב PORT D את פינים 0 ו 1 ואז בעצם מבטלים את ה USB. כיצד חוזרים למצב המקורי שה-USB עובד. בתודה, חג שמח ושנה טובה
-
- 1 תגובה
- 1.9k צפיות
-
-
נכון יש בכונן סי די נורת LED ירוקה ומעצבנת ואתם חושבים למה אנחנו צריכים את הירוק המגעיל הזה או לפחות לשים אור יותר חזק אז הנה המדריך פותחים את הסי די בזהירות מוצאים איפה נמצא הנורת LED (לא בכל סי די אפשר לעשות את זה מכיוון שיש סוגים של כונן דיסקים שהם עם LED חלש אז נכנס קצת וולט ואז אם תחליפו לד אז האור יהיה חלש) טוב אחרי שמוצאים איפה ההלחמה של הלד מלחימים במקום הלד הקיים לד אחר (מה שבא לכם אני אישית בחרתי בכחול) זהוא זה ממש קל אין תמונות למה שכחתי לצלם מה אני יעשה מקווה שעזרתי למי שרוצה עוד פרטים אם משהוא לא מובן תגידו
-
- 7 תגובות
- 990 צפיות
-
-
אני חושב להכין מארז פסיבי... מישהו ניסה ויכול לתת עצות אזהרות וכו'? הנה דוגמא: http://metku.net/index.html?path=mods/passive/index_eng
-
- 16 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
אני מעוניין לשמוע חוות דעת לגבי לדים לבנים. מישהו ניסה להשתמש בהם לפרוייקט כלשהו? (במיוחד חריטה על פרספקס) אני עובד על פרוייקט וחשבתי להאיר את הפרספקס דווקא עם לדים לבנים, כי אני רוצה משהו עדין.
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
האם יש כאן מהנדס מכונות / מישהו עם ידע בחומרים ועומסים שיוכל לעזור לי עם חישובים
-
- 9 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
טוב מצאתי 2 רכיבים נוספים בבית שלי. האחד הוא כונן קשיח של SEAGATE 75GB תמונה: וראם של מובן מה כתוב אז הנה מה שרשום-PAM6416YL-66CL2 9807/1863 תמונה:
-
- 6 תגובות
- 812 צפיות
-
-
בבקשה תצביעו רק שתידעו קניתי את הWOLF חחחחח.............אני סתם רוצה לדעת............
-
- 6 תגובות
- 975 צפיות
-
-
אני רוצה לחבר חולן שצד שקוף למארז שלי ... איפה אני יכול להסיג אחד כזה ?
-
- 4 תגובות
- 843 צפיות
-
-
אני רוצה לעשות מודינג למקלדת ולעכבר (תאורה בעיקר) ואני לא יודע מאיפה להתחיל, אני לא יודע לחבר כבלים וכל הדברים האלה
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם אני משתמש בספק 12V 2A והזרם הוא הרבה יותר ממה שאני צריך, איך אני מגביל את המתח שיוצא מהספק? (לסביבות 1A)
-
- 2 תגובות
- 882 צפיות
-
-
http://www.ebay.com/itm/AC-DC-LCD-Digital-Voltmeter-Ammeter-Ohm-Multimeter-Test-/200459570494?pt=UK_BOI_Electrical_Test_Measurement_Equipment_ET&hash=item2eac524d3e שווה את ה 5.13 דולר? תודה
-
- 10 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
זאת קריאה להצבעה על הרעיון שלי לרמקול קטן ( 10סמ ) לביטול רעשים מממכשירים כמו : מקרר , מזגן , מדיח , מכונת כבישסה , מייבש , מאורר והוא כמובן יכול לבטל רעשים מהמחשב . https://www.quirky.com/invent/1170218/action/vote/query/view=trending&categories=all שי
-
- 8 תגובות
- 1.7k צפיות
- 1 follower
-
-
אני רוצה לעשות מפסק לHD,ככה שאני אוכל לשים 2 HD שונים ואז להדליק אחד ולכבות את השני (2 מפסקים) או אחד בשביל להחליף בין אחד לשני. זה אפשרי לשים מפסק לכבל חשמל? כי אלו הרבה חוטים...
-
- 18 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
איך לומדים אלקטרוניקה בתור תחביב? יש ספרים לזה תמליצו לי!!! יש מדריכים באינטרנט? אני מעדיף ספרים אבל בבקשה- שמות. תודה לעוזרים
-
- 12 תגובות
- 4.9k צפיות
-
-
ראית ב EBAY שמוכרים מלא מסכי LCD לא תקינים ונפלתי על אחד 7 אינץ ממש זול גרושים שהוא עובד אבל התאורה האחורית שלו לא תקינה אז רציתי לדעת עד כמה זה מסובך לסדר תאורה אחורית כי אולי אני יכול לקנות כזה ולסדר לו את התאורה האחורית תודה
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
יש לי ספק ישן ויש לו יציאה שרשום עלייה P14 ואני לא יודע מזה היציאה הזו מישהו יכול לעזור לי זה דחוף
-
- 1 תגובה
- 829 צפיות
-
-
מחפש מעגל הגנה לקו 12 וולט לשימוש חיצוני זרם היציאה לא יעלה על 1 אמפר ההגנה מיועדת במיקרה קצר בחיצוני
-
- 3 תגובות
- 919 צפיות
-
-
יש לי מחר מבחן על החומר הבא: א. הגדרת הדיודה ב. דיודה אידיאלית דיודה מעשית ג. אופין הדיודה ד. מודל דיודה אידיאלית. מודל מפל מתח קבוע מודל הסוללה והנגד. ה. קו עבודה ונקודת עבודה של דיודה. ו. התנגדות דינמית וסטטית. ז. דיודת זנר. ח. מעגלי קטימה. ט. שימושים של דיודה (מיישרים מצאתי קצת חומר על דיודות, אבל ממש אין לי מושג על מה מדובר שם. אתם יכולים לתת לי את הנוסחאות שאני צריך פה או משהו? ואני כבר אנסה להבין אותן. או מקורות עם חומר שאני יצליח להבין. תודה.
-
- 6 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
אני צריך תוכנה לסרטוט מעגליים חשמלים בחינם. לא תכנון PCB. יש את WizardCircuit שהיא ממש טובה אבל מצאתי רק את הגירסה החינמית שלה שהיא ממש מוגבלת. לא מצאתי הורדה של המלאה שלה אפילו בכסף. אם תמצאו לי אני מעדיך אותה אבל גם אחרת תהיה טובה.
-
- 2 תגובות
- 2.2k צפיות
-