עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אלקטרוניקה ומודינג

חיתוך חלון במארז ובניית פאן באס, פיתוח בסביבת Arduino ועוד - כאן תוכלו לשאול את כל השאלות הנוגעות למודינג ולאלקטרוניקה שכרוכה בו, לפרסם את הפרויקטים שלכם ולקבל השראות

1. Started by ShayGTi,

נגיד ואני רוצה לחתוך בדלת צד צורה של עקרב ולהוסיף לדים כחולים יש חנות/עסק בארץ שעושה את זה בתשלום? או אולי בנאדם פרטי שמישהו מכיר שיש לו כשרון?

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  2. Started by Nightbeat,

קניתי מסך חדש מחו"ל שהגיע עם כבל מתח US ללא שנאי, 250v 10A זה מה שרשום על התקע יש לי כרגע כבל מתח של הארץ, וגם מתאם פשוט, השאלה היא מה עדיף? האם עדיף לחבר אותו לחשמל עם מתאם או פשוט לחבר כבל מתח של הארץ 240v 7.5A? מאחורי המסך רשום 100-240v~, 50-60Hz, 1.5A תודה מראש!

• 1 תגובה
    • 1.8k צפיות
  3. Started by yakirsh4,

אני רוצה לקנות דרמל וראיתי את הדרמל הזה במחיר שמתאים לי dremel 200 http://www.dremel.com/en-us/Tools/Pages/ToolDetail.aspx?pid=200+Series שאלה שלי אם זה שהוא מגיע רק עם שתי מצבים יספיק לי לעבודת מודינג יחסית בסיסית? חיתוך המארז והפאנל הקדמי חיתוך פרספקס ודברים בסיסיים אחרים המצבים הם 15,000 RPM 35,000 RPM עוד שאלה הבנתי שדרמל של חברת wolf אחרי כמה דקות של עבודה ב35,000 RPM נשרף לדרמל מקורי זה לא יקרה נכון?

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  4. שלום , מעניין אותי לדעת באיזה גילאים אנשים עוסקים באלקטרוניקה ומודינג. אנא תענו בסקר. אני בן 12. תודה לכם.

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  5. לא יודע אם זה קשור כל כך... ( אתם מוזמנים להעיר\ למחוק אם לא.. אבל חשבתי שזה יעניין.. זה פרוייקט הגמר שלי ושל חברי, מן גרסא שלנו לשולחן Microsoft Surface, בבלוג ייתוארו כל שלבי העבודה מההתחלה ועד הסוף... www.touchproject.net Enjoy! רועי

• 9 תגובות
    • 1.5k צפיות
  6. Started by LIDOR_13,

הרעיון הוא כזה: אני אפתח אפליקציה לIOS שכל מה שהיא תעשה זה לשלוח אות לאיזה ארדואינו שמחובר לרשת, ברגע שארדואינו מקבל את האות הוא פשוט יוצר מעגל חשמלי [שמה שהוא יעשה זה בעצם לפתוח לי את השער של הבית] השאלות שלי : 1.פרסמו כזה פרויקט כבר באינטרנט ואוכל להעזר באיזה מדריך? 2.איזה דגם של ארדואינו הכי כדאי להזמין[כמובן שיהיה הכי זול שאפשר] ואיזה רכיבים אני עוד צריך בשביל זה? 3.מאיפה להזמין[עדיף חנות בארץ או dealextreme אם יש שם בכלל לוחות...] 4.כמה אמור לעלות כל העניין הזה? נ.ב אני אעזר בכם פה הרבה בפורום כי אני ממש מתחיל בכל העניין... תודה

• 53 תגובות
    • 6.6k צפיות
  7. Started by GUNZ,

אני מעוניין לקנות קטודה קרה של מחשבים ולהרכיב אותה ברכב כתוספת למערכת ברצוני לחבר אותה במקום המנורה הרגילה הסטאנדרטית שהבנתי שפועלת על 12 V בדיוק כמו הקטודה השאלה היא עם אני צריך את השנאי הזה שנימכר עם הקטודות? ותמליצו על קדוטת נאון כחולה בבקשה חשבתי על זאת http://www.goldtop.co.il/show_details.asp?prod_id=11332&catid= היא לא צריכה כרטיס קול או משהו נכון? אלה תדרים של מוזיקה?

• 34 תגובות
    • 2k צפיות
  8. Started by BattleMan,

שלום לכולם זה זמן רב שאני משתעשע ברעיון של יצירת מארז, לשמחתי יש לי גישה למגוון חומרים ולבית מלאכה [כולל אנשים שם שיוכלו לעזור לי]. נשאר לי אם כך הרעיון. לדעתי אין לי צורך בקירור אקטיבי לרכיבים כמו הכוננים הקשיחים והצורב ולכן לדעתי אוכל להפריד בין החלקים המקוררים אקטיבית [לוח אם עם כל הכלולים] לבין אלו שלא [החיבור יעשה על ידי החיבורים המתאימים, הכוונה פה היא לחיבורי SATA] מה לדעתכם החומר שכדאי לי להשתמש בו, מהו התצורה העדיפה ביותר לדעתכם? [אשמח אם תצרפו תמונות/סרטוטים] דעו לכם שאני לא מגביל את עצמי ברוחב גובה וכו'. העיקר שאוכל לקרר כמו שצריך אני מצרף מספר תמונות שמתארות רעיונות שהשתעשעתי בהם. [attachment deleted by admin]

• 10 תגובות
    • 1k צפיות
  9. אורח ztos--
    Started by אורח ztos--,

שלום. יש לי מארז בו יש מאוור לדים עם שלושה צבעים,כחול,ירוק,אדום, כך שהכחול פתאום נעלם.! ולפעמים חוזר לחיים. קיצר מה לעשות. תודה-גיל JEus

• 7 תגובות
    • 833 צפיות
  10. משהו כזה... http://www.overclockers.com/tips1066/

• 2 תגובות
    • 994 צפיות
  11. טוב הפלאפון שלי היה מושחת ביותר אני מתכוון כאילו שייפו אותו. אז החלטתי ליצבוע אותו, בוא נגיד לא היה לי מה להפסיד. אז אחרי שתיי שכבות בסיס (פריימר) ושתי שכבות צבע שחור עלום שם של מכוניות התוצאות למטה טוב בעיות שקלטתי: ריח מוזר. אני מנחש שהוא יעלם אחרי כמה זמן. איפה שהמקשים יושבים היתמלא בצבע לכן המקשים מרגישים טיפה שונה שלוחצים עליהם ואם מנסים להוריד את זה עושים יותר נזק (סתכלו בתמונה על 7) האזור של הבטריה לא מחליק את הבטריה כמו פעם... [attachment deleted by admin]

• 2 תגובות
    • 967 צפיות
  12. Started by alfa100,

מישהו יכול להביא לי ארדינו זול וטוב מebay

• 1 תגובה
    • 1.6k צפיות
  13. Started by RoNeR,

יש לי כרטי סטלוויזיה של lifeview ללא שלט לא ממש כרטיס חדש אבל מספק למי שלא מתכוון ביכלל ליראות איתו אלוויזיה(כלומר היה אמור ליהיות שלט אבל ממי שקיבלתי אותו לא היה לו שלט) עכשיו השלט היחיד שהצלחתי להשיג זה השלט של leadtek winfast tv 2000 Xp יש לי את המקלט ואת השלט הבעיה שהחיבור שלו שונה מהחיבור של הכרטיס טלוויזיה שלי החיבור כמו חיבור 3.5 רגיל של אוזניות הכניסה הרבה הרבה יותר קטנה אבל גם עגולה (לא 2.5 יותר קטנה) יש דרך להתאים את השלט של הכרטיס טלוויזיה שהבאתי לכרטיס טלוויזיה הקיים שלי?? הבנתי שכל מקלטי הir של הכרטיסי טלוויזיה זהים במבנה שלהם... משו מעניין שמצאתי בנושא... http://slydiman.narod.ru/sce/plugins/sndremote.htm אולי עם קצת התעסקות אני יצליח להפעיל את זה זאת דרך …

• 0 תגובות
    • 869 צפיות
  14. היי, מאז שהתחלתי פה אני עוד זוכר את הפעם הראשונה ששאלתי מה אפשר לעשות עם המאזר שלי וישר אמרו לי "המארז צועק לצבע!!!" וכמובן שצבעתי אך לא הייתי מרוצה כי זה לא היה עם חריטות ועיניינים (למרות שגם עכשיו אין חריטות)! טוב בלי הרבה דיבורים קבלוווווו את המארז שלי: מצטער על איכות התמונות פשוט המצלמה שלי הלכה לטייל בסין עם דוד שלי,(משווק דברים לארץ).. בקרוב יבוא פאן באס ותאורה... תודה רבה ל...: אני חייב תודה ענקית ל-super guhan שהייה סובלני אלי מאוד בבנית המפסקי on off K למאוררים!!! סוף שבוע טוב וחג שבועות שמח!!!

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  15. Started by se7en,

שלום אני רוצה לקחת רדיו של אוטו ולהשתמש בספק ישן של P3 שיפעיל אותו. מבחינת הספק בטח לא צריכה להיות בעיה.

• 9 תגובות
    • 1k צפיות
  16. Started by psycotix,

אוקיי, אני אשמח מאוד אם תוכלו לעזור לי ברעיונות שלכם,כי לי אין , בגדול... לפני כמעט כשנה ציינתי כי יש ברשותי מארז מסוג TT S-Viking . זהו מארז mid-tower. תמיד חיפשתי איך לעשות לו מודינג , אך תמיד היה העניין של חוסר זמן,יכולת ואמצעים... כעת - הבעייה נפתרה. אנא - עזרו לי לבצע מודינג טוב למארז - ותנו לדמיון שלכם לשחק... כעיקרון - אני רוצה לשים מסך LCD גדול במקום שני פתחי 5.25" של ה-CDROM... מקווה שתעזרו לי...

• 3 תגובות
    • 919 צפיות
  17. Started by card,

שלום בין מגוון הדברים שהזמנתי מ-tayda, ניסיתי גם את ה-Socket הבא: http://www.taydaelectronics.com/connectors-sockets/30-pin-dip-sip-ic-sockets-adaptor-solder-type.html ניסיתי לראות מה יכול להכנס לתוכו, ואחרי הניסויים אני יכול להגיד ש: pin headers רגילים, לא נכנסים לתוכו. אפילו לא קצת. solid core wires בעובי רגיל(22), לא נכנסים לתוכו. אז השאלה, מה כן נכנס? תודה card

• 13 תגובות
    • 2.2k צפיות
  18. Started by darkman,

אז ככה יש לי רעיון לפרויקט נחמד אני מחפש מסך LCD קטן משהו כמו 1-2 אינץ לא צריך רזולוציה מהממת אבל צבעוני חובה. מישהו יודע איפה אפשר להשיג אחד מוכן לקנות לא בארץ

• 0 תגובות
    • 907 צפיות
  19. מרות שנעלו לי ת'נושא הקודם..אני פותח חדש כי זה לא עזר לי..אניי צריך לעשות 2 דברים 1. לנתק ת'מאוורר וההיטסינק של המעבד (פנטיום 4) ואני לא מצליח!!, שיחררתי את הקלאצ'ים האלה שמורכבים עליו (2 הידיות האלה) אחרי שניתקתי זה פשוט לא יוצא, חיפשתי עוד ידיות או איזשהוא מנגנון להוצאת ההיטסינק ולא מצאתי.., מישהו יכול להגיד לי אייך? 2. אני צריך לחבר ת'ספארק 7+, איך אני עושה את זה בפשטות?? נ.ב אני ממש ממש חדש במודינג ואת כל השיפוץ עשיתי ביומיים ולמדתי המון ממכם (תודה רבה מאוד לbannza boy) ועזרתי הרבה אבל יש כמה דברים שאני עדיין לא יודע, אם תעזרו לי אתם גדולים!!!

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  20. המאוורר של המעבד הרי מחובר ישירות ללוח,אז לקחתי את ה3 פינים שבתוכו (שלוש חוטים,אחד צהוב ,אחד שחור,ואחד ירוק) הוצאתי את השחור,והצהוב לקחתי מולקס חדש,היה לו זכר-ונקבה חיברתי את הזכר שלו -לנקבה אחת במארז[מהספק ] ובזכר הכנסתי את השחור לשחור,ואת הצהוב-לצהוב מה שבעצם ,אמור לתת לי 12V נקיים,ולעשות למאוורר לפחות 5000RMP,הוא כרגע על 3200 ועשיתי את זה,וזה לא עזר. מדוע.? אמרו לי שאם זה מחובר ללוח,הוא על 7V ככה..ועם המעבד מתחמם אז הוא לאט לאט יודע להגביר את הקצב ע''י כך שהוא מגביר את הV בקיצור המחשב עכשיו פתוח קטן לידי בשביל לתקן את זה,שיקבל 12V ויעבוד במלואו המהירות שלו. חיברתי גם בחזרה את המולקס הקטן ללוח אם,עם חוט אחד[ירוק] שיגיד לי כמה RMP. [החוט ירוק,-חיישן של סיבובי RMP של המאו…

• 10 תגובות
    • 1.5k צפיות
  21. Started by Offset,

אמין? וכמה זמן לוקח למשלוח להגיע? הזמנתי שני שילדים לארדואינו אני מת לדעת מתי זה מגיע? שמתי שהוא ישלח רגיל (HONK KONG).

• 3 תגובות
    • 1.8k צפיות
  22. אני מחפש אתרי מודינג טובים אנגלית\עברית לא משנה... העיקר שיהיו בעלי תוכן טוב מקווה לקבל הרבה כתובות נ.ב אפשר אולי גם לתת לאשכול עוגן...

• 7 תגובות
    • 1.5k צפיות
  23. Started by roei_b,

יש לי מסך LCD אבל יש לו רק 4 פינים... אז איך מחברים אותו למחשב? (ד.א. הוא היה של טלפון ישן..) תודה מראש!

• 7 תגובות
    • 778 צפיות
  24. Started by Dj.P,

פרוייטק :silly:Dj.Psychedelic זה פרוייקט שאני בעצם הולך להפוך את המחשב שלי למין מערכת דיגי קטנה =] בינתיים הזמנתי שני קטודות של coolermaster ושמגיבות לצלילים וקטודה אחת של TT רגילה (שניהם כחולות) והזמנתי גם סלייבינג צהוב בהמשך אני יעשה עיגול קבלים בצע אדום ויזמין עוד 2 קטודות אחת ירוקה ואחת אדומה כול המאווררים שיש לי עכשיו יש להם 4 לדים בצבעים שונים. כמובן שיש חור בדלת המארז בקרוב גם תהיה חריטה על הפרספקט ומתי שאבא שלי יביא את המצלמה אני יביא תמונות של מה שעשיתי עד עכשיו. למי שיש עצות תענות ובקשות שיכתוב.

• 10 תגובות
    • 2.3k צפיות
  25. Started by elad13net,

שאלום אני חדש בכל העסק הזה של בנייה.. (לא ניסיתי מעולם!) פעם ראשונה שעולה לי רעיון והוא לבנות מארז מפרספקס עכשיו אין לי מיגבלה לפרספקס.. ואמ.. חשבתי לעצמי אולי יש לך רעיונות.. אשמח לשמוע עצות..

• 10 תגובות
    • 2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.