אלקטרוניקה ומודינג
חיתוך חלון במארז ובניית פאן באס, פיתוח בסביבת Arduino ועוד - כאן תוכלו לשאול את כל השאלות הנוגעות למודינג ולאלקטרוניקה שכרוכה בו, לפרסם את הפרויקטים שלכם ולקבל השראות
10,629 דיונים בפורום זה
-
אני מנסה כבר הרבה זמן ללהוציא את המנגנון של השעון המעורר משעון אבל תמיד זה מתפרק..... אני מנסה להוציא את זה ואז נגיד לעשות שבמקום שזה יעשה את הצלצול אני יוכל לקבוע שבזעה מסויימת זה יעשה משהו אבל כמובן בכמות הולטים של הזמזם... 1אז איך אני בדיוק מוציא את המנגנון הזה או שלמישהו יש הצעות אחרות? 2 משהו שפחות קשור יש לי מפסק מנעול עם מפתח כמובן תנו לי בבקשה הצעות למה אפשר "לנעול" איתו
-
- 4 תגובות
- 847 צפיות
-
-
איפה אפשר להגיש את זה ? http://www.madtech.pl/pliki/coolermaster/rc690/rc-690-kwn1-gp.JPG ושאלה - אם אני ארצה ברגיל לעשות חלון גדול על כל הדלת, ואז לסים את מאווררים, מה הדרך הכי טובה ? לעשות חור שלם בגדול 120mm או לנסות לעשות הרבה חורים באותו הקוטר ? ואם אני עושה פשוט חור, אז במה לחסות את זה ? רשת, גריל או שיש עוד דברים שאני לא מקיר ? (השאלה היא על מודינג, אבל זה בהקשר למארז, וכבר פתחתי פה אז לא משנה, גם ככה כל מי שנימצא במודינג נמצא גם פה, אז אם יודעים תעזרו)
-
- 2 תגובות
- 847 צפיות
-
-
:kopfpatsch:
-
- 2 תגובות
- 847 צפיות
-
-
שלום, לאחרונה קניתי מאוורר 8" עם לדים כחולים ומיקמתי אותו באחד הסלוטים של איפה שאמור להיות כונן דיסקים, כמובן שהייתי צריך פתח שאפשר יהיה לשאוב ממנו אוויר וגם שיאיר כלפי חוץ אז הורדתי את הכיסוי פלסטיק לאותו סלוט. עכשיו מה שנשאר לי, זה למצוא איזה חתיכת פלסטיק (אני מניח שעדיף שקוף) שאוכל לעשות בו חורים ולהכניס אותו במקום אותה חתיכת פלסטיק שהורדתי. אני לא מעוניין לחורר את הפלסטיק המקורי כי אולי בעתיד לא ארצה שהמאוורר ישאר שם ואז אוכל פשוט להחזיר את הפלסטיק המקורי. למישהו יש רעיון מאיפה אפשר להשיג פלסטיק כזה? ואם לא פלסטיק אז משהו אחר שישמש ככיסוי ויהיה יפה? כרגע יש לי דבק סלוטייפ עבה שעשיתי בו חורים כי אני לא רוצה שיכנס יותר מדיי אבק, בלילה זה נראה מעולה, אבל ביום הדבק סלוטיי…
-
- 1 תגובה
- 847 צפיות
-
-
ד"א לכל המעוניין לדעת את החור אוורור אני ואופק עשינו עם אותו מקדח כוס 76mm ויצא אחלה בחלה ... אז לעניינינו .... החלטתי להעתיק מחברי הטוב ולעשות גם כן פתח אוורור בחלקו העליון של המארז (לא קשה במיוחד לכל המעוניינים...) ולאחר קדיחת החור רציתי להוסיף קצת פלפל למארז והחלטתי לכסות את גג המארז עם פסים של איזולירבאנד שחור...(מה אתם אומרים????) והנה מצורפת תמונה של המארז לאחר המודינג כדי שלא תשתעממו.. וכמובן שבת שלום לכולם!!!! [attachment deleted by admin]
-
- 4 תגובות
- 847 צפיות
-
-
שלום... לפני כמה זמן ראיתי מדריך להכנס מנהרת אירור לכרטיס מסך אבל אני כבר לא מוצא קודם כל מי שיוכל להביא לי קישור אני אודה לו מאד!... אז ככה יש לי כמה דברים.. 1: מאיזה חומרים עדיף לי לעשות את קירות המנהרה..? אני צריך שהחומר יידבק איכשהו לכרטיס מסך ולא יקרה נזק לא לכרטיס מסך ולא לחומר :\ 2: מאיפה אפשר להזמין חומר כזה בארץ מהאינטרנט? 3: בבקשה תנו לי קישורים לאתרים עם יש ששם כבר מישהו אכן עשה תפרויקט.. זהו... תודה מראש לעוזרים..
-
- 4 תגובות
- 847 צפיות
-
-
אז ככה קניתי ממסרים , כדי להפעיל את המשאבות של הקירור מים (12V > 220V ) אני לא יודע לאן לחבר כל רגל בממסר (איפה מעגל הבקרה, ואיפה המעגל הראשי? ) אשמח אם מישהו יסביר לי כיצד לחבר את העסק [attachment deleted by admin]
-
- 6 תגובות
- 846 צפיות
-
-
הוצאתי 2 מאווררים מספקים מקולקלים ואני רוצה להרכיב אותם במארז. הבעיה היא ש ששניהם 12V וצריכים להתחבר לחוט הצהוב של המולקס ויש לי רק מולקס אחד פנוי. איל אני גורם לשניהם לפעול ומפצל את החוט הצהוב במולקס ל2? או שאולי בכלל לא חייב לפצל? מה עושים?
-
- 1 תגובה
- 846 צפיות
-
-
עשיתי מוד של שעון למארז. פירקתי רדיו שעון ושמתי אותו במקום של הדיסקים.יצא מגניב,אבל השאלה אם זה עלול לפגוע ברכיבים האחרים כשהשנאי שלו קרוב להרדיסקים והלוח גם...
-
- 0 תגובות
- 846 צפיות
-
-
שלום אני צריך המלצה לקטודות כחולות שלא פולטות הרבה חום ופןלטו והרבה אור
-
- 1 תגובה
- 846 צפיות
-
-
1) אני רוצה לקנות קטודה אבל אני אל ידוע איזה חלק אומרים ש 4 אינצ' לא מספיק כדי להאיר את כל המארז וחלק אומרים שאם זה לא של חברה מוכרת זה יכול להתפוצץ אז מישהו פה יכול להמליץ לי על קטודה טובה שיש לו ניסיון איתה אם אפשר לשים לינק בבקשה 2) אני רוצה להחליף את הלדים במקלדת ללדים בצבעים האם זה אפשרי? אם כן איזה לדים אני צריך לקנות? תודה לעוזרים
-
- 5 תגובות
- 846 צפיות
-
-
אם מישהו יכול לאמר לי או להפנות אותי למקור שיש בו מידע על חיבור פרללי לגבי: -מספר פינים. -מספר יציאות\כניסות (קלט\פלט). -איזה אינפורמציה אפשר לעהביר דרך כל פין. תודה
-
- 0 תגובות
- 846 צפיות
-
-
שלום קוראים לי אלעד ואני חדש בפורום הזה ובאתר בכלל היום בבוקר ראיתי תוכנית ביאס בערוץ 26 על תחרויות בכל מיני משחקים והיה שם גם את תחום המודינג(משם הגעתי לאתר...) אין לי בכלל נסיון במודינג אבל התלהבתי מזה ואני רוצה אז רציתי לבקש אם אתם יכולים להביא לי מדריכים איך עושים את זה(אני מתכוון למארזים כאלה לחתוך אותם ולעצב עם הפלסטיקים השקופים האלה וכל זה....) ובכלל להסביר לי על מושגים בתחום.....כי אין לי בכלל נסיון בזה.... וגם רציתי לשאול אם ואיפה יש חנויות של זה של כל הפלסטיקים של המארזים וכל הכלים..... וגם אני רוצה לדעת על כל התחרויות...... מקווה להשתלב מהר בתחום...
-
- 10 תגובות
- 846 צפיות
-
-
חוץ מבהודעה של "כל מה שרציתם לדעת על מודינג והעזתם לשאול" איפה כל המדריכים לדוגמה המדריך של המקלט אינפרה הזה פעם אני זוכר שראיתי אותו איפה שהוא כאן בפורום היום שאני מחפש אותו אני לא מוצא כל כך ועוד מדריכים טובים אחרים כמו לדים לפי המוסיקה וכו', צריך לפתוח שירשור (או כמו שאתם קוראים לזה תרד) ששם יהיה את כל המדריכים למודינג מקצועי ויפה למחשב תעזרו לי לחפש את המדריכים ולשרשר אותם לההודעה הזאת..
-
- 5 תגובות
- 846 צפיות
-
-
אני רוצה לחבר מאוורר למחשב, האם יש הבדל בין חיבורו ל5V לבין 12V? אני יודע שהזרם הדרוש הוא 0.14A=I אז ההבדל הוא רק בהספק שהוא יקבל? עכשיו אני רוצה גם לחבר אותו לנגד משתנה-פוטנציומטר(כך שאוכל לשנות את ההספק הנכנס באופן ידני) איזה נגד עליי לבקש בחנות?
-
- 0 תגובות
- 846 צפיות
-
-
אני רוצה לחתוך ריבוע בדלת ולשים פרספקס ואז לשים מסביב לדים. אפשר מדריך ? תודה מראש !
-
- 1 תגובה
- 846 צפיות
-
-
שלום חברים , קניתי LCD מסוג HD44780 ומבחינת גודל פיסי הוא לא מתאים לי , אולי אתם מכירים מסכים קטנים יותר שעדיין יתמכו ע"י LCDC או crystal control ? אני ממש צריך עזרה דחוף , אשמח לקבל תגוהבה מהירה
-
- 0 תגובות
- 845 צפיות
-
-
-
איפה אפשר לקנות את כוס הקידוח למקדח הכוס? האם היא מתאימה לכל מקדחה או שזה בא רק ביחד עם המקדחה? 120MM אני מחולון אז אם מישהו מכיר משהו מהסביבה? כמה דבר כזה צריך לעלות בימינו?
-
- 2 תגובות
- 845 צפיות
-
-
מאיפה אני יכול לקנות את השרוולים האלה שראיתי אצל הרבה אנשים זה בא עים הרבה צבעים תודה לעוזרים אלי :xyxthumbs:
-
- 7 תגובות
- 845 צפיות
-
-
http://www.technick.net/images/circuits/cir_irda_adapter.jpg IrDA adapter
-
- 8 תגובות
- 845 צפיות
-
-
אממ אז ככה יש לי אוזניות בבית שבאות ללא הנגד המשתנה הקובע את הווליום לכן במחשב השני שלי כשאני מחבר אותן אני שומע רעשי רקע מעצבנים למדי עכשיו אני מחפש סירטוט למעגל שבעצם יהיה לי מצד אחד חיבור נקבה לחבר אליו את האוזניות וחיבור זכר לחבר למחשב עכשיו אני מחפש מינימום של פגיעה באיכות.. אז פחות או יותר איזה נגד אני צריך וכאלה ואם הורדת המתח באמת תעזור להפגת רעשי הרקע אם מישהו מכיר משהו קנוי לקחת השראה זה יעזור מאוד
-
- 2 תגובות
- 845 צפיות
-
-
למי שמכיר את ההארדקאנו של TT, זה שבא עם סדרת הXASER (יש לי את הדגם עם 4 ווסתים) שמתי לב שאחד מהאגפים (יש לוח בקרה לכל 2 ווסתים) רותח, יש שם צלע קירור שפשוט בוערת על 70 מעלות (יש לי חיישן, מדדתי) כעיקרון - יש לי 4 ערוצים, שהבעיה היא בצד ימין (ערוצים1 ו2) לערוץ אחד מחובר מאוורר אחד ולערוץ 2 - שלושה מאווררים האם זה תקין, זה בנוי לעמוד בעומסים כאלה?
-
- 0 תגובות
- 845 צפיות
-
-
מישהו יודע מאיפה אני יוכל להשיג פלטה כמו שיש לכרטיסי מסך שעליה בנוים כל השבבים.. פלטה נקייה כזאת בלי שבבים... אני רוצה לשים עליה מאוורר אולי של 120 ממ רגיל או 80 כדי לקרר אותה מתחת לכרטיס מסך כשאני יקנה אותו...
-
- 2 תגובות
- 845 צפיות
-
-
יש לי את מסך שהוצאתי ממערכת רדיו דיסק ישן(הקטנים)והמסך בנוי משני Seven Segments כאילו יש שם שתי ספרות 14 segments חחח אפשר לחבר אותו למחשב כמוד ואז להראות בו איזה משהו כמו חום המעבד או משהו כזה?
-
- 2 תגובות
- 845 צפיות
-