אלקטרוניקה ומודינג
חיתוך חלון במארז ובניית פאן באס, פיתוח בסביבת Arduino ועוד - כאן תוכלו לשאול את כל השאלות הנוגעות למודינג ולאלקטרוניקה שכרוכה בו, לפרסם את הפרויקטים שלכם ולקבל השראות
10,630 דיונים בפורום זה
-
:kopfpatsch:
-
- 2 תגובות
- 802 צפיות
-
-
מישהו יכול להביא לי לינק (או להסביר בעצמו) על החיבורים של ה12V של הספק כוח? אני צריך לדעת מהו כל חוט מארבעת החוטים שלו.
-
- 4 תגובות
- 802 צפיות
-
-
חבר שלי החליט שהוא רוצה לקחת מיקרו ולעשות ממנו מארז. (לכו תבינו. אבל אחלה פרויקט) מיקרו אנחנו כבר משיגים. חלקים לניסוי? רכיבים של מחשב פנטיום אחד ישן. כלים? יש לי הכל חוץ מדרמל. נראה לי... אני צריך לשאול את אבא שלי. עכשיו מה שחשבתי לעשות הוא קודם כל להוציא את כל הרכיבים האלקטרוניים של המיקרו, אז אנחנו עוטף את כל הפנים של המיקרו במסקינג טייפ ליתר ביטחון. חבל לשרוף הכל על ההדלקה הראשונה. אז נקדח חור למאוורר 80MM ואת כל החורים הנחוצים לעכבר מקלדת מסך וכו'. בתוך הדלת של המיקרו נרכיב משני הצדדים של החלון השקוף קתודות. אחד ירוקה אחת כחולה בשביל אחלה אפקט. אז נרכיב את הלוח אם על הפלטה הזו שלו ויחבר את הפלטה לתקרה של המיקרו. זה החלק הכי קשה פה, אני מפחד שנשרוף את הלוח אם. ואין ל…
-
- 4 תגובות
- 802 צפיות
-
-
היי אנשים.. אז ככה.. יש לי מארז של אנטק בעובי של 1מ"מ.. (סתכלו במפרט), הכל טוב ויפה, יש מספיק מאווררים ואיוורור אבל מה, אני רוצה לעשות סליביג לכבלים של הספק.. מישהו יודע איפה אפשר להשיג את הסליבינג שיש בדרך כלל עם ספקי כוח על הכבל 24 פין שלהם? (ספקים כמו enermax וכד') כמו כן אני רוצה אולי לעשות חור בגג של המארז שיתאים עבור מאוורר של 80 מ"מ וגריל מבחוץ ויוציא אוויר חם החוצה מהמארז.. מישהו יכול לעזור לי בזה? איך להתחיל? נ.ב. פעם אחרונה שעשיתי חור בדלת במארז הישן שלי, זה לא יצא טוב כי צריך גם לשייף ועשו לי אותו עם כוס חריטה.. אולי זה לא הפתרון הנכון כי המאוורר הרעיש והרעיד את הדלת ברגע שחיברתי אותו לחור..
-
- 8 תגובות
- 802 צפיות
-
-
אני צריך את הPINOUT של המחבר הבא: http://img.auctiva.com/imgdata/9/8/6/0/1/1/webimg/602852770_o.jpg שמאל/ימין
-
- 8 תגובות
- 802 צפיות
-
-
אוקי אני צריך לצרוב הרבה דיסקים! אז חשבתי לעשות מכונה כשאחרי שדיסק גומר להיצרב והוא יוצא המכונה מוציא את הדיסק (לא אכפת לי אם הדיסק יזרק על הריצפה) ושתסים דיסק חדש. בעקירון אני חושב שיש לי רעיון די טוב איך הדיסק יכנס, אבל איך להוציא אותו זה קצט סיפור.... בכל מקרה למי שיש רעיות/הצעות.... תעזרו בבקשה תמ"ר
-
- 8 תגובות
- 801 צפיות
-
-
שלום! לקחתי מחשב ישן והוצאתי לו את המאורר ואני רוצה להבין איך אני מחבר את המאורר לחשמל, חתכתי את השתי חוטים שמחברים אותו למחשב הישן, הצבע שלהם זה אחד שחור ואחד אדום. האם אני יכול לחבר את המאורר הישן לחשמל איכשהו? ואם כן איך? יעזור לי מאוד בתודה אסף
-
- 2 תגובות
- 801 צפיות
-
-
שלום לכולם, ברצוני להגן מרטיבות על לוחות של גלאי תנועה מסוג hcsr501 שעובדים אצלי בחוץ ומשתוללים כשהרטיבות עולה המליצו לי לצפות אותם במכחול עם conformal coating שזה בעברית (אולי) ציפוי קונפורמי. יש לי כאילה 13 סביב הבית כך שעל פניו 100מל יעשו את העבודה (לפחות טוב באותה מידה כמו 5 ליטרים) שאלה - איפה אפשר לקנות חומר מקצועי או אפילו צבאי בכמות קטנה? תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 801 צפיות
-
-
קרה לי קטע מבאס: השגתי 2 לוחות פרספקס וקניתי דרמל ואמרתי- יאללה לעבודה ! ניסיתי לחתוך לוח ראשון עם בדרמל, שרטתי את כל הלוח וכל הדיסקיות התכלו לי לקחתי לוח שני, וניסיתי לחתוך עם מסור חשמלי (אני חושב קוראים לזה ג'קסון) עד שחתכתי שמתי לב שכל הפרספקס שחתכתי עלה בחזרה ומילא את החריץ שעשיתי, עברתי על זה עוד פעם תוך כדי חזרות אחורה לדאוג שנשאר החור הצלחתי לחתוך את החלון סימנתי עיגול למאוורר, ניסיתי לחתוך עם הג'קסון או גי'גסו, איך שלא קוראים לזה, הצלחתי אבל שוב זה התמלא, אז לקחתי מקדח כוס, היחוד שהיה לי היה הקוטר 3 או 4 ס"מ, אז עברתי איתו כמה פעמים על העיגול, אבל לא שמתי לב שהפרספקס היה מונח עם רווח גדול מאוד מאיזור הקידוח לקרשים שהרימו אותו שלא יפגע בשולחן אתם לא יכולים לתאר …
-
- 3 תגובות
- 801 צפיות
-
-
בטעות לא חטכתי נכון ברווחים של שני חוטים, עשיתי חתכים ברווחים של פעם 4 פעם שלוש משתנים ככה, מה התוצאה?
-
- 6 תגובות
- 801 צפיות
-
-
אהלן, יש לי סרבר freenas שבניתי עם Mini itx עם מארז bitfenix prodigy m. אני מעוניין שהוא יהיה בתוך מזנון סגור, חשבתי להוסיף למזנון מאוורר מאחור, האם מאוורר שימשוך את האוויר החוצה יהיה מספיק? או שאני צריך לחשוב גם על מאוורר שיספק אויר פנימה? אשמח לדעות או ניסיון ממישהו, חשוב לציין שמפרט המחשב וצריכת החשמל שלו היא מינימלית. Intel Core i3 8100 תודה
-
- 2 תגובות
- 801 צפיות
- 1 follower
-
-
אני מנסה לחתוך את הפרספקט אבל שאני חותך אותו אז זה מה שיוצא לי (מצטער על האיכות של התמונה) אתם יכולים להסביר לי איך לחתוך עם איזה כלים צורת עבודה...
-
- 5 תגובות
- 801 צפיות
-
-
היי חברה קניתי מחשב חדש לפני כמה ימים והכרטיס מסך שלי הוא של MSI דגם:NX7300GT של ג'יפורס האם כדאי לי להחליף לאותו ג'יפורס אבל רק של ASUS [כלומר:ASUS 7300GT] ואני מבקש לכל מי שעונה.. קודם כל לברר מה הנתונים למה שיש לי כרגע ומה הנתונים של ASUS בבקשה לענות אחרי בירור כי זה חשוב לי מאוד תודה אחים שלי
-
חוץ מבהודעה של "כל מה שרציתם לדעת על מודינג והעזתם לשאול" איפה כל המדריכים לדוגמה המדריך של המקלט אינפרה הזה פעם אני זוכר שראיתי אותו איפה שהוא כאן בפורום היום שאני מחפש אותו אני לא מוצא כל כך ועוד מדריכים טובים אחרים כמו לדים לפי המוסיקה וכו', צריך לפתוח שירשור (או כמו שאתם קוראים לזה תרד) ששם יהיה את כל המדריכים למודינג מקצועי ויפה למחשב תעזרו לי לחפש את המדריכים ולשרשר אותם לההודעה הזאת..
-
- 5 תגובות
- 801 צפיות
-
-
יש לי מארז סופרטאלאנט, לכן אני צריך באי באס שיכנס בו בלי בעיות ז'א יש למארז דלת שנסגרת ונועלת את הכוננים לכן הבאי באס חייב להיות מתאים למארז הזה, כי אחרת הדלת לא תוכל להיסגר. אני מוכן לשלם בין 150-280 ש'ח. הצעות רק מפנדה בבקשה... מה אתם אומרים על זה: http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=55_330&products_id=6686 תודה!
-
- 4 תגובות
- 801 צפיות
-
-
http://www.hwzone.co.il/archive.php?file=newsid1089716787,86846, מה אתם אומרים?
-
- 1 תגובה
- 801 צפיות
-
-
אני מדבר על המדריך הזה http://hwzone.co.il/guides/lcdguide/3/ פעם אחת בשרטוט יש של פוטנציומטר של 100 אוהם ובכיתוב רשום פוטנצימטר של 10 אוהם אני קניתי כבר פוטנציומטר של 100 אוהם - להחליף??? וכדאי לתקן כי יש אנשים שגם קוראים את הכתוב...... :cool2:
-
- 3 תגובות
- 801 צפיות
-
-
הגיע לידיי פאלם ישן של סוני מדגם PEG-S500C, המסך שלו נראה מאד מזמין להיכנס לתוך המארז החדש שמגיע אליי בימים הקרובים. אם למישהו על פני האדמה יש מושג מאיפה להתחיל בניסויי הפראנקנשטיין הזה (לחבר אותו כמסך מידע למחשב ) אני אשמח להכוונה.
-
- 4 תגובות
- 801 צפיות
-
-
שלום לכולם. אני חדש באתר. וברצוני לדעת היכן ניתן לרכוש בארץ ROM EDITOR / ROMULATOR / ROM BURNER. למי שלא יודע למה הכוונה.... מכשיר זה הוא צורב "ג'וקים" (שבבים) שמתחבר ליציאת ה USB/SERIAL במחשב... בברכה מ.ג.
-
- 2 תגובות
- 801 צפיות
-
-
חיפשתי ומצאתי לקניה רק כבלים מעוגלים ATA133. ההארדיסק שברצוני לקנות הוא ATA100 (הרגיל) האם הכבלים האלו יתאימו לו? אם לא, איפה אפשר לקנות כבלים עגולים מתאימים? תודה רבה
-
- 2 תגובות
- 800 צפיות
-
-
קוד הבקר כפי שמופיע על גבי ה-LCD (ה-LCD כולל 14 פינים+שני חיבורי תאורה (A,K) ובעל אפשרות תצוגה של 16x2) GWMTDC229
-
- 1 תגובה
- 800 צפיות
-
-
היכן יש חניות של מוצרי מודינג (לא חניות אינטרנט) :welcomeani:
-
- 4 תגובות
- 800 צפיות
-
-
היה לי רעיון להשתמש במתכת שחתכתי את מגן של המאוור שחתכתי מהמארז והחלפתי בגריל. אז שמתי אותו על ה ציף ואז חתכתי אותו שיתאם מסביב לכל הקבלים וכו וחיברתי אותו עם ברגי קפיצים וזה משמש כהיטסינק פשוט וגם אפשר לחבר מאוור עם דבק חם וזה די עוזר.
-
- 7 תגובות
- 800 צפיות
-
-
שלום אני צריך המלצה לקטודות כחולות שלא פולטות הרבה חום ופןלטו והרבה אור
-
- 1 תגובה
- 800 צפיות
-
-
אהלן חברה יש לי שאלה , לפני יותר משלוש שנים קניתי כרטיס טלויזיה כרגע הוא לא עובד ולא שווה לתקן אותו , השאלה שלי אם אני יכול להשתמש בשלט שלו דרך תוכנה אחרת על השלט יש את הכפתורים הרגילים וליום וכו' .
-
- 4 תגובות
- 800 צפיות
-