אלקטרוניקה ומודינג
חיתוך חלון במארז ובניית פאן באס, פיתוח בסביבת Arduino ועוד - כאן תוכלו לשאול את כל השאלות הנוגעות למודינג ולאלקטרוניקה שכרוכה בו, לפרסם את הפרויקטים שלכם ולקבל השראות
10,629 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם! אני חדש חדש חדש דשדש במודינג אני קורא עכשיו מלא מדריכים בשביל זה הקיצר שאלה ששאלתי אותי הרבה זמן.... אם נגיד אני קונה קטודה זה מחמםם את המחשב???
-
- 4 תגובות
- 827 צפיות
-
-
שמתי לב שנגיד המאוור של המעבד מתחבר יש ללוח אם עם שקע קטן כזה שמעליו כתוב CPU FAN אותו דבר גם למאוורר של הצ'יפסט -CHEST FAN שמתי לב שיש גם שקע אחד פנוי שכתוב עליו משהו כמו CHAZ FAN ושום דבר לא מחובר אליו ידוע לכם במה מדובר? כמו כן יש לי מאוור 120 מ"מ שיש לא גם יציאה קטנה כזאת שמסוגלת להיכנס ללוח אם האם ניתן להכניס אותו ליצאיה הזאת בלי שכלום יקרה?
-
- 2 תגובות
- 827 צפיות
-
-
שלום חברים , קניתי LCD מסוג HD44780 ומבחינת גודל פיסי הוא לא מתאים לי , אולי אתם מכירים מסכים קטנים יותר שעדיין יתמכו ע"י LCDC או crystal control ? אני ממש צריך עזרה דחוף , אשמח לקבל תגוהבה מהירה
-
- 0 תגובות
- 827 צפיות
-
-
איפו אני משיג קתודות שמופעלות על ידי הקול באזור ירושלים? תודה לעוזרים
-
- 4 תגובות
- 827 צפיות
-
-
אני מחפש לקנות צג י טמפרטורה בלבד. לא פאנלים שיש בהם צגי טמפרטורה כמו הhardcano 2 רק הצגים של הטמפאטורה
-
- 0 תגובות
- 827 צפיות
-
-
-
אני מנסה לחתוך את הפרספקט אבל שאני חותך אותו אז זה מה שיוצא לי (מצטער על האיכות של התמונה) אתם יכולים להסביר לי איך לחתוך עם איזה כלים צורת עבודה...
-
- 5 תגובות
- 827 צפיות
-
-
משהו בנה צורב .. ומשהו תיכנת בו ..במה ..
-
- 1 תגובה
- 827 צפיות
-
-
מישהו יכול להביא לי לינק (או להסביר בעצמו) על החיבורים של ה12V של הספק כוח? אני צריך לדעת מהו כל חוט מארבעת החוטים שלו.
-
- 4 תגובות
- 827 צפיות
-
-
אם מישהו יכול לאמר לי או להפנות אותי למקור שיש בו מידע על חיבור פרללי לגבי: -מספר פינים. -מספר יציאות\כניסות (קלט\פלט). -איזה אינפורמציה אפשר לעהביר דרך כל פין. תודה
-
- 0 תגובות
- 827 צפיות
-
-
בפרוייק ספיידי של alianyn ראיתי שהוא הגיע עם פרספקס ע"י שיוף למרקם הבא: אחרי הרבה נסיונות לא הצלחתי להגיע למרקם כזה.. המרקם שאני מגיע אליו אחרי הרבה נסיונות עם כל מיני סוגים של נייר שיוף הוא לא אחיד ועם שריטות. אשמח לקבל טיפים לשיוף כדי להגיע למרקם דומה לזה שבתמונות. תודה מראש לעוזרים
-
- 4 תגובות
- 826 צפיות
-
-
שלום אני צריך המלצה לקטודות כחולות שלא פולטות הרבה חום ופןלטו והרבה אור
-
- 1 תגובה
- 826 צפיות
-
-
התחדשתי לי במכונת משחקים חדשה מה דעתכם על הסידור של הכבלים במארז =)
-
- 3 תגובות
- 826 צפיות
-
-
אני מתחיל לבנות את הפרוייקט גמר שלי ליד' חשבתי על להשתמש בבקר מסידרת PIC24 - לפי הנתונים הוא נישמע משהו שמעניין ללמוד ושיתאים לפרוייקט שלי הבעיה ששוטטתי לי ברחבי הרשת ולא מצאתי יותר מידי מידע לגבי תכנתים של הבקרים הללו ומידע לגבי תיכנות שלהם... למישהו יש אתרים בנושאים האלה? ד"א הבנתי שהבקרים החל מה16BIT של מיקרוצ'יפ מותאמים לUSB (בלי צורך בשבב ממיר) ואלגוריתמי קידוד - למישהו יש מושג בנושא? תשימו לב לתמונה הבאה: http://www.microchipc.com/sourcecode/images/glcd_schematic.jpg למטה ניתן לראות חיבור USB, יש מצב שזה תכנת? (באתר לא ממש מוסבר על הסירטוט... אלה יותר מוסבר על תוכנית שכותבת על הLCD כתובית קטנה.)
-
- 2 תגובות
- 826 צפיות
-
-
אני רוצה לחבר מאוורר למחשב, האם יש הבדל בין חיבורו ל5V לבין 12V? אני יודע שהזרם הדרוש הוא 0.14A=I אז ההבדל הוא רק בהספק שהוא יקבל? עכשיו אני רוצה גם לחבר אותו לנגד משתנה-פוטנציומטר(כך שאוכל לשנות את ההספק הנכנס באופן ידני) איזה נגד עליי לבקש בחנות?
-
- 0 תגובות
- 826 צפיות
-
-
האם הוספת מאווררים מתחת ל-VF700 יורידו טמפ' ? http://img228.imageshack.us/img228/6676/vantecspectrumfancardvfch6.jpg חשבתי לאלתר משהו כמו ה-Vantec Spectrum לקחת 2 מאווררים 80mm לחבר אותם ביחד ואז למקם אותם מתחת לכרטיס מה אתם אומרים יוריד כמה מעלות ?
-
- 3 תגובות
- 826 צפיות
-
-
שלום! לקחתי מחשב ישן והוצאתי לו את המאורר ואני רוצה להבין איך אני מחבר את המאורר לחשמל, חתכתי את השתי חוטים שמחברים אותו למחשב הישן, הצבע שלהם זה אחד שחור ואחד אדום. האם אני יכול לחבר את המאורר הישן לחשמל איכשהו? ואם כן איך? יעזור לי מאוד בתודה אסף
-
- 2 תגובות
- 825 צפיות
-
-
-
היכן יש חניות של מוצרי מודינג (לא חניות אינטרנט) :welcomeani:
-
- 4 תגובות
- 825 צפיות
-
-
קרה לי קטע מבאס: השגתי 2 לוחות פרספקס וקניתי דרמל ואמרתי- יאללה לעבודה ! ניסיתי לחתוך לוח ראשון עם בדרמל, שרטתי את כל הלוח וכל הדיסקיות התכלו לי לקחתי לוח שני, וניסיתי לחתוך עם מסור חשמלי (אני חושב קוראים לזה ג'קסון) עד שחתכתי שמתי לב שכל הפרספקס שחתכתי עלה בחזרה ומילא את החריץ שעשיתי, עברתי על זה עוד פעם תוך כדי חזרות אחורה לדאוג שנשאר החור הצלחתי לחתוך את החלון סימנתי עיגול למאוורר, ניסיתי לחתוך עם הג'קסון או גי'גסו, איך שלא קוראים לזה, הצלחתי אבל שוב זה התמלא, אז לקחתי מקדח כוס, היחוד שהיה לי היה הקוטר 3 או 4 ס"מ, אז עברתי איתו כמה פעמים על העיגול, אבל לא שמתי לב שהפרספקס היה מונח עם רווח גדול מאוד מאיזור הקידוח לקרשים שהרימו אותו שלא יפגע בשולחן אתם לא יכולים לתאר …
-
- 3 תגובות
- 825 צפיות
-
-
שלום, פעם ראשונה שאני עושה מודינג ורציתי לעשות קודם על עכבר. מישהו יכול להביא לי מהאתר הזה : bug.co.il עכבר שאפשר לפרק את הכול גם את הקליקים... קיצר את כול החלקים. ושהיה זול לא 500ש"ח 10-90ש"ח תודה.
-
- 3 תגובות
- 825 צפיות
-
-
אני צריך עזרה בכללי דה מורגן במרבבים לבטא פונציה במינימום ליטרלים שזה אני לא יודע מזה הנה לדוגמא יש לי את התרגיל הזה [attachment deleted by admin]
-
- 1 תגובה
- 825 צפיות
-
-
1) אני רוצה לקנות קטודה אבל אני אל ידוע איזה חלק אומרים ש 4 אינצ' לא מספיק כדי להאיר את כל המארז וחלק אומרים שאם זה לא של חברה מוכרת זה יכול להתפוצץ אז מישהו פה יכול להמליץ לי על קטודה טובה שיש לו ניסיון איתה אם אפשר לשים לינק בבקשה 2) אני רוצה להחליף את הלדים במקלדת ללדים בצבעים האם זה אפשרי? אם כן איזה לדים אני צריך לקנות? תודה לעוזרים
-
- 5 תגובות
- 825 צפיות
-
-
הכותרת מדברת בשם עצמה טיבין ותקילין בתרי זוזים . זו לא בדיחה - אני פשוט נואש . אני יודע מה אני רוצה - ולא - עוד אף אחד לא בנה כזה - לפחות ככה אני חושב. בבקשה - אני חוזר ואומר - ***צונזר***
-
- 2 תגובות
- 825 צפיות
-
-
חבר שלי החליט שהוא רוצה לקחת מיקרו ולעשות ממנו מארז. (לכו תבינו. אבל אחלה פרויקט) מיקרו אנחנו כבר משיגים. חלקים לניסוי? רכיבים של מחשב פנטיום אחד ישן. כלים? יש לי הכל חוץ מדרמל. נראה לי... אני צריך לשאול את אבא שלי. עכשיו מה שחשבתי לעשות הוא קודם כל להוציא את כל הרכיבים האלקטרוניים של המיקרו, אז אנחנו עוטף את כל הפנים של המיקרו במסקינג טייפ ליתר ביטחון. חבל לשרוף הכל על ההדלקה הראשונה. אז נקדח חור למאוורר 80MM ואת כל החורים הנחוצים לעכבר מקלדת מסך וכו'. בתוך הדלת של המיקרו נרכיב משני הצדדים של החלון השקוף קתודות. אחד ירוקה אחת כחולה בשביל אחלה אפקט. אז נרכיב את הלוח אם על הפלטה הזו שלו ויחבר את הפלטה לתקרה של המיקרו. זה החלק הכי קשה פה, אני מפחד שנשרוף את הלוח אם. ואין ל…
-
- 4 תגובות
- 825 צפיות
-