אלקטרוניקה ומודינג
חיתוך חלון במארז ובניית פאן באס, פיתוח בסביבת Arduino ועוד - כאן תוכלו לשאול את כל השאלות הנוגעות למודינג ולאלקטרוניקה שכרוכה בו, לפרסם את הפרויקטים שלכם ולקבל השראות
10,629 דיונים בפורום זה
-
שלום קוראים לי אלעד ואני חדש בפורום הזה ובאתר בכלל היום בבוקר ראיתי תוכנית ביאס בערוץ 26 על תחרויות בכל מיני משחקים והיה שם גם את תחום המודינג(משם הגעתי לאתר...) אין לי בכלל נסיון במודינג אבל התלהבתי מזה ואני רוצה אז רציתי לבקש אם אתם יכולים להביא לי מדריכים איך עושים את זה(אני מתכוון למארזים כאלה לחתוך אותם ולעצב עם הפלסטיקים השקופים האלה וכל זה....) ובכלל להסביר לי על מושגים בתחום.....כי אין לי בכלל נסיון בזה.... וגם רציתי לשאול אם ואיפה יש חנויות של זה של כל הפלסטיקים של המארזים וכל הכלים..... וגם אני רוצה לדעת על כל התחרויות...... מקווה להשתלב מהר בתחום...
-
- 10 תגובות
- 854 צפיות
-
-
יש לי את המאוורר הזה https://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?cPath=174_157_159&products_id=1578 של טרמלטק והוא 70 מ"מ ורציתי לדעת אם קיים גריל יפה שמתאים לו?
-
- 6 תגובות
- 854 צפיות
-
-
היכן ניתן לקנות ספק כוח 24 VDC היכן לקנות? האם ניתן לחבר RELAY לספקים כאלה כך שכאשר המחשב נדלק גם הספק הנוסף ידלק?
-
- 0 תגובות
- 854 צפיות
-
-
אני מדבר על המדריך הזה http://hwzone.co.il/guides/lcdguide/3/ פעם אחת בשרטוט יש של פוטנציומטר של 100 אוהם ובכיתוב רשום פוטנצימטר של 10 אוהם אני קניתי כבר פוטנציומטר של 100 אוהם - להחליף??? וכדאי לתקן כי יש אנשים שגם קוראים את הכתוב...... :cool2:
-
- 3 תגובות
- 854 צפיות
-
-
-
מאיפה אני יכול לקנות את השרוולים האלה שראיתי אצל הרבה אנשים זה בא עים הרבה צבעים תודה לעוזרים אלי :xyxthumbs:
-
- 7 תגובות
- 853 צפיות
-
-
שלום אני צריך המלצה לקטודות כחולות שלא פולטות הרבה חום ופןלטו והרבה אור
-
- 1 תגובה
- 853 צפיות
-
-
אני צריך עזרה בכללי דה מורגן במרבבים לבטא פונציה במינימום ליטרלים שזה אני לא יודע מזה הנה לדוגמא יש לי את התרגיל הזה [attachment deleted by admin]
-
- 1 תגובה
- 853 צפיות
-
-
-
- 2 תגובות
- 853 צפיות
-
-
שלום, כמו שרואים הבידוד עשוי 2 שכבות ספוג דק וספוג עבה/קשיח, מבודד מרעש , ויברציות בקשר לטמפ' לא בטוח נעשה תוך 20 דקות בערך והנה התוצאות: אנא הגיבו [attachment deleted by admin]
-
- 1 תגובה
- 853 צפיות
-
-
1) אני רוצה לקנות קטודה אבל אני אל ידוע איזה חלק אומרים ש 4 אינצ' לא מספיק כדי להאיר את כל המארז וחלק אומרים שאם זה לא של חברה מוכרת זה יכול להתפוצץ אז מישהו פה יכול להמליץ לי על קטודה טובה שיש לו ניסיון איתה אם אפשר לשים לינק בבקשה 2) אני רוצה להחליף את הלדים במקלדת ללדים בצבעים האם זה אפשרי? אם כן איזה לדים אני צריך לקנות? תודה לעוזרים
-
- 5 תגובות
- 853 צפיות
-
-
-
יש לי את מסך שהוצאתי ממערכת רדיו דיסק ישן(הקטנים)והמסך בנוי משני Seven Segments כאילו יש שם שתי ספרות 14 segments חחח אפשר לחבר אותו למחשב כמוד ואז להראות בו איזה משהו כמו חום המעבד או משהו כזה?
-
- 2 תגובות
- 853 צפיות
-
-
האם הוספת מאווררים מתחת ל-VF700 יורידו טמפ' ? http://img228.imageshack.us/img228/6676/vantecspectrumfancardvfch6.jpg חשבתי לאלתר משהו כמו ה-Vantec Spectrum לקחת 2 מאווררים 80mm לחבר אותם ביחד ואז למקם אותם מתחת לכרטיס מה אתם אומרים יוריד כמה מעלות ?
-
- 3 תגובות
- 853 צפיות
-
-
אז ככה קניתי ממסרים , כדי להפעיל את המשאבות של הקירור מים (12V > 220V ) אני לא יודע לאן לחבר כל רגל בממסר (איפה מעגל הבקרה, ואיפה המעגל הראשי? ) אשמח אם מישהו יסביר לי כיצד לחבר את העסק [attachment deleted by admin]
-
- 6 תגובות
- 852 צפיות
-
-
שלום לכולם, פירקתי את אחד מחיישני המשקל של משקל אדם דיגטלי (מצ"ב תמונה). מישהו יודע איך אני יכול למדוד מתח משתנה או התנגדות משתנה מהחיישן הזה בהתאם למשקל או העומס שמשנה. אציין כי ניסיתי למדוד מתח (כאשר הוספתי סוללה) או התנגדות בין כל זוג חוטים ולא קיבלתי איזשהו פרמטר משתנה (מתח או התמגדות) בתלות בעומס (קיבלתי רק התנגדות קבועה של 1k). מישהו יודע כיצד ניתן להפיק התנגדות או מתח משתנה מהחיישן המצ"ב. תודה לכולם. [attachment deleted by admin]
-
- 2 תגובות
- 852 צפיות
-
-
אני בניתי את המקלט לי המדריך שפורסם האתר וקשחיבקתי למחשב התוכנה לא קלטה שום דבר. אני חיברתי את המקלט לא בעזרת חיבור רגיל אלה הדבקתי את הקבלים למקומם האם זו יכולה להיות הסיבה? אני גם בדקתי שאין מגה בין ההלחמות אז בבקשה תעזרו לי
-
- 3 תגובות
- 852 צפיות
-
-
-
- 9 תגובות
- 852 צפיות
-
-
http://www.technick.net/images/circuits/cir_irda_adapter.jpg IrDA adapter
-
- 8 תגובות
- 852 צפיות
-
-
:kopfpatsch:
-
- 2 תגובות
- 852 צפיות
-
-
אממ אז ככה יש לי אוזניות בבית שבאות ללא הנגד המשתנה הקובע את הווליום לכן במחשב השני שלי כשאני מחבר אותן אני שומע רעשי רקע מעצבנים למדי עכשיו אני מחפש סירטוט למעגל שבעצם יהיה לי מצד אחד חיבור נקבה לחבר אליו את האוזניות וחיבור זכר לחבר למחשב עכשיו אני מחפש מינימום של פגיעה באיכות.. אז פחות או יותר איזה נגד אני צריך וכאלה ואם הורדת המתח באמת תעזור להפגת רעשי הרקע אם מישהו מכיר משהו קנוי לקחת השראה זה יעזור מאוד
-
- 2 תגובות
- 852 צפיות
-
-
ד"א לכל המעוניין לדעת את החור אוורור אני ואופק עשינו עם אותו מקדח כוס 76mm ויצא אחלה בחלה ... אז לעניינינו .... החלטתי להעתיק מחברי הטוב ולעשות גם כן פתח אוורור בחלקו העליון של המארז (לא קשה במיוחד לכל המעוניינים...) ולאחר קדיחת החור רציתי להוסיף קצת פלפל למארז והחלטתי לכסות את גג המארז עם פסים של איזולירבאנד שחור...(מה אתם אומרים????) והנה מצורפת תמונה של המארז לאחר המודינג כדי שלא תשתעממו.. וכמובן שבת שלום לכולם!!!! [attachment deleted by admin]
-
- 4 תגובות
- 852 צפיות
-
-
חוץ מבהודעה של "כל מה שרציתם לדעת על מודינג והעזתם לשאול" איפה כל המדריכים לדוגמה המדריך של המקלט אינפרה הזה פעם אני זוכר שראיתי אותו איפה שהוא כאן בפורום היום שאני מחפש אותו אני לא מוצא כל כך ועוד מדריכים טובים אחרים כמו לדים לפי המוסיקה וכו', צריך לפתוח שירשור (או כמו שאתם קוראים לזה תרד) ששם יהיה את כל המדריכים למודינג מקצועי ויפה למחשב תעזרו לי לחפש את המדריכים ולשרשר אותם לההודעה הזאת..
-
- 5 תגובות
- 852 צפיות
-
-
מישהו יודע מאיפה אני יוכל להשיג פלטה כמו שיש לכרטיסי מסך שעליה בנוים כל השבבים.. פלטה נקייה כזאת בלי שבבים... אני רוצה לשים עליה מאוורר אולי של 120 ממ רגיל או 80 כדי לקרר אותה מתחת לכרטיס מסך כשאני יקנה אותו...
-
- 2 תגובות
- 852 צפיות
-
-
אני רוצה לחתוך ריבוע בדלת ולשים פרספקס ואז לשים מסביב לדים. אפשר מדריך ? תודה מראש !
-
- 1 תגובה
- 852 צפיות
-