אלקטרוניקה ומודינג
חיתוך חלון במארז ובניית פאן באס, פיתוח בסביבת Arduino ועוד - כאן תוכלו לשאול את כל השאלות הנוגעות למודינג ולאלקטרוניקה שכרוכה בו, לפרסם את הפרויקטים שלכם ולקבל השראות
10,630 דיונים בפורום זה
-
כמו שיש בנוקיה N95 אפשרות לסגור את המצלמה עם חלון ולפתוח אני רוצה לעשות משהו דומה. (שנפתח ימינה ונסגר שמאלה) איך להתחיל?
-
- 9 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי לוח של אביט דגם NF7 ואני רוצה לעשות לו VOLTMOD לצ'יפסט ולזיכרונות !!! אני רוצה תגובות של אנשים שעשו את זה אם ההבדלים ביכולת OC גדולים ?? ושמישהו יביא לי תמונה של אך אני עושה את זה או שאיזה מישהו נחמד שעשה את זה יזמין אותי אליו ויעזור לי לעשות את זה... אין לי בעיה גם לשלם למישהו שעשה את זה כבר כדי שיעשה לי... :-* בקיצור עזרה... תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 727 צפיות
-
-
האם זה בכלל מוריד טמפ' משמעותית? יש לי 120 מקדימה, 70 על ההארדיסק, 92 מוציא מאחורה. חייב לקדוח על הניטים או שיש דרך יותר טובה לעשות חור?
-
- 16 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אני רוצה לקדוח חורים בשביל מאווררים במארז אבל אין לי שום כלי מתאים. רק מקדחה כזו רגילה שאפשר לקדוח איתה בקיר ובעוד שלל דברים אולי גם מתכת או פח?אין לי שום כלי מלבד זה. יש דרך לעשות חורים למאוורר עם המקדחה שלי? תודה..
-
- 12 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אהלן חבר'ה, כבר תיכננתי את המודינג שלי לחותך את הדלת לשים עליה חלון פרספקס (שלקחתי ממארז אחר) ולשים את הפרספקס ואולי מאורר בדלת גם. מצאתי מישהו שיעשה לי את זה בעזרת משחזת ציר, הבעיה היא שאבא שלי לא מרשה לי :-[ . אבל מצד שני אני יכול כאילו לעשות כי ביום שקבעתי הוא לא בבית, רק אני מפחד שלא יצא טוב בגלל שצריך להכניס את הפרספקס עם ברגים. אל תצחקו בבקשה, ותגידו לי מה הייתם עושים ואם יש לכם אז עוד הצעות למודינג
-
- 11 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אוקי קודם כול הסיבה למודינג זה כי יש לי מארז מעפן כזה אז רציתי לעשות לו מודינג. אוקי אני רוצה לעשות חלון במארז אבל איך קוראים לפלסטיק הזה ומאיפה אני קונה,אני צריך גם דרמל זול בישביל לעשות חריטה! [לעשות את החור בחלון זה לא בעיה אני יעשה במיפעל שאני עובד בו]. אוקי אני רוצה ליקנות גם קטודה אני חושב בצבע כחול בהיר[אני צריך חנות], וגם מאוור עם UV מפנדה הזה, חשבתי על זה: http://www.pandas.co.il/product_info.php?manufacturers_id=357&products_id=9802 [המאוור הזה שקט או מה?] [חשבתי גם על FUNBUS תמליצו לי על אחד טוב וזול] השאלה זה איפה אני מחבר אותם בלוח והאם הספק שלי יחזיק אותם? על הספק שלי כתוב: HEC-300AR-TF. אני רוצה לחרוט על החלון שלי AudioSlave[כי אני אוהב מוזיקה ;D] והשא…
-
- 33 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
אני רוצה לעשות לספק מודינג כמו שעשו בORAC3 (עם הצינורות מתכת) כדי להלביש את הצינור על החוט חייבים לנתק אותו איך לעשות את זה? לחתוך את החוטים ואז להלחים ולבודד או שיש לכם שיטה יותר פשוטה? יש אפשרות לפרק את הפלסטיק הלבן ואז לחבר אותו בחזרה?
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
הי חבר'ה. אני רוצה לעשות מודינג לשלטי Dual Shock 3 ו-xBox 360 ככה שאקבל שלט Dual Shock 3 שבנוי בתוך שלט xBox 360 אך עם גלגלות במיקומים של שלט Dual Shock 3. זה אמור להראות ככה: http://www.siz.co.il/my/wbum3wtjzyit.jpg אני לא יודע אם אצטרך רק את הפלסטיקים של השלט או גם את כל ערכת השבבים והלוחות הפנימיים, אז בבקשה תעזרו לי. מישהו יוכל להדריך אותי איך לעשות את כל החיתוכים של הפלסטיקים והדבקתם? כעיקרון אני רוצה להעביר את כל התכולה של שלט ה-Dual Shock 3 לפלסטיקים של שלט ה-xBox 360 וזה כולל את ה-Sixaxis, ה-Rumble, ה-BlueTooth ובעצם להפוך שלט xBox 360 לשלט Dual Shock 3, גם מבחינת הגלגלות.
-
- 1 תגובה
- 793 צפיות
-
-
שלום... לפני כמה זמן ראיתי מדריך להכנס מנהרת אירור לכרטיס מסך אבל אני כבר לא מוצא קודם כל מי שיוכל להביא לי קישור אני אודה לו מאד!... אז ככה יש לי כמה דברים.. 1: מאיזה חומרים עדיף לי לעשות את קירות המנהרה..? אני צריך שהחומר יידבק איכשהו לכרטיס מסך ולא יקרה נזק לא לכרטיס מסך ולא לחומר :\ 2: מאיפה אפשר להזמין חומר כזה בארץ מהאינטרנט? 3: בבקשה תנו לי קישורים לאתרים עם יש ששם כבר מישהו אכן עשה תפרויקט.. זהו... תודה מראש לעוזרים..
-
- 4 תגובות
- 783 צפיות
-
-
שלום, יש לי 3 רמקולים כאלה של מערכת ורציתי לעשות מאחד מהם סאב וופר(אני לא בטוח בשם של זה)כדי שתוכלו להסביר לי אני רוצה לעשות מהרמקול את הדבר הזה שמשמיע רק בום בום בום בלי קול,אתם בטח חושבים שאני :screwy: אבל זה מאוד נחמד כי אני אוהב טראנסים וזה נשמע יותר טוב שיש אחד שכל הזמן עושה לך בום ברקע!! תודה ומקווה שתבינו ולא תהרגו אותי! חחח NiGhT-FiRe
-
- 3 תגובות
- 727 צפיות
-
-
ראיתי ב-KSP את הערכה של Vantec מה יש בערכה? בעזרתה אני אוכל לעשות סליביהג לחוטי הספק? אגב איך אני בכלל עושה להם סליבינג? הרי הם תקועים בתוך הספק. אשמח להסבר ;D תודה.
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
המארז שלי הוא בצבע שחור גדול יחסית ואני רוצה לעשות איתו משהו צבע יפה תנו עצות או יותר נכון תגידו מה לעשות כי אני לא יודע כלום
-
- 7 תגובות
- 804 צפיות
-
-
בתור המשך לפרוייקט שלי , הייתי רוצה לצבוע את המארז באדום... עם מה כדאי לצבוע , היכן ניתן להשיג ומה המחיר? תודה מראש, אביאל.
-
- 17 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום. יש לי עבר אלחוטי של microsoft. אני רוצה לצבוע אותו,איך אפשר? צריך לפרק אותו? עם מה צובעים? אשמח אם תענו לי על שאלות אלה. תודה, עדן
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני רוצה לקנות בקר תאורה למחשב שלי ואני רוצה שהוא יהיה לא יקר כ"כ עד 200 או 250 שקל!! ושיהיה כולל את המנורות וכל מה שצריך תודה מראש
-
- 8 תגובות
- 858 צפיות
-
-
אני צריך מס' דברים: 1. קירור לצ'יפסט, זה לא צריך להיות משהו מסובך, פשוט יש לי צלעות מסקנות שיכולות לשמש בקושי למחזיק מפתחות, ככה שכל פעם שהמחשב עובד, הצ'יפ נהיה רותח, וזה לא נחמד. חשבתי על הקירור הכחול הזה מפנדה של זלמן (צלעות) או על המאוורר הקטן (נראה קוראים לחברה ICEBURG או משהו כזה), המאוורר עולה 71, והצלעות של זלמן באיזור ה50. אם אין הבדל משמעותי אז אני מעדיך את הזול. http://www.pandas.co.il/default.php?cPath=55_144 2. מאוור 80מ"מ לתקרה. אני במילא שם גריל דרקון אז אני לא רוצה איזה מאוור לד או משהו, צריך מאוורר שחור רגיל, מה שחשור, שיהיה אפשרות לחבר לפאן באס, ושיהיה שקט! עניין השקט פה חשוב לי מאד! וזה כנ"ל גם למאוור שאני מתלבט לקנות לצ'יפסט. http://www.pandas.co.il/adv…
-
- 16 תגובות
- 4k צפיות
-
-
ואני רוצה לקנות את זה מIQPC כי קניתי כבר משהו שם וזה חוסך לי משלוח... חשבתי על זה http://www.iqpc.co.il/Home/showItemMenu.asp?id=1694&Pname=תאורה אני רוצה בצבע אדום, יש עוד אחת קצת יותר יקרה אבל היא נראה לי עובדת לפי צלילים או משהו אז זה לא מעניין אותי אני קצת לחוץ על הזמן כי אני צריך לסגור את זה בהזמנה, שהכל יהיה מוכן, אני צריך להתקשר אליו תודה
-
- 1 תגובה
- 619 צפיות
-
-
שלום לכולם לקראת החופש הגדול אני קונה מחשב חדש. עכשיו אני רוצה לקנות קטודות וכו'... שיהיו לי למחשב החדש. אני רוצה לקנות היום כי עם אני יקנה עם המחשב זה יוריד לי מהתקציב. אני מוכן להשקיע 100-200 שקל גג לא יותר מיזה. אני רוצה תאורה יפה למחשב בכמה צבאים אפילו. רוב הסיכוים שזה המארז שאני יקנה http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_280_993&products_id=5508 אז איזה יתאים? קטודות? לדים? הצעות תודה מראש
-
- 17 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
הבעייה שלי היא איפה אני מוצא plug חמש פינים של עכבר אופטי (ראיתי בכל מיני עכברים) ריק (כי הפלאגים האלה הם חד פעמיים) ועם איזה כלים אני יכול להכניס את החוטים לplug הנ"ל? הפירוט: יש לי עכבר חוטי אופטי Logitech value optical חיבור usb ואני מעוניין לקצר את הכבל שלו (העכבר נועד לנייד אני רציתי גודל של עכבר רגיל אבל עם כבל של עכבר של ניידים ובלי לשלם הון ובלי להסתובב עם גומיה על הכבל שהופך לגוש ענק). בקיצור פתחתי את העכבר וראיתי את החיבור של 5 פינים לכבל שאני לא ממש יכול להלחים לשם בקלות כי החיבורים הם של plug די צמודים ולא יהיה פשוט לעשות שם הלחמה עם חיבורים כאלה. אני לא רוצה לעשות הלחמות על הכבל או שזירה על הכבל בחיבור עצמו כי אני רוצה חיבור שיהיה מאוד אמין לכמה שנים. בקיצור …
-
- 16 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
ראיתי את המדריך כאן http://www.hwzone.co.il/community/index.php?topic=70953.0 והתלהבתי מאוד אך הבעיה שאין לי כלים ואני לא יודע ממש להלחים ומפחד שיהיה איזה קצר או משהו וגם אבא שלי לא ממש יעזור ברעיון מישהו פה יכול להכין לי או לעזור לי? ומזה הפורס פידבק משהו? זה אומר שלא יהיה רטט? ובכל משחק אפשר לשחק עם זה? או רק כאלה של הסוני?
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי Logitech Z680 ואני רוצה לשים בהם לדים. עכשיו.... איך אני מחבר את הלדים?? האם אני פותח את הרמקול ומלחים את הלד לתוך החלק שאליו נכנסים החוטים מהסאב? (כל רמקול מקבל 50 וואט)... תודה מראש ומקווה שהבנתם אותי
-
- 1 תגובה
- 705 צפיות
-
-
שלום , אני מעוניין לקנות מאורר 120 עם לדים זוהרים UV , וגריל מעניין כזה ויפה!!! [אשמח אם תיתנו לי יותר מכמה אפשרויות] אין לי מסגרת תקציב , ככה שאני מחפש משהו איכותי שקט וטוב!! חרשתי את זאפ ,נועה וסקי פיסי לא מצאתי דברים מעניינים....
-
- 1 תגובה
- 533 צפיות
-
-
אני רוצה לבנות מעגל של לדים שפועלים לפי מוזיקה או קול... אבל שלא יהיו תלויים באיזו תוכנה או משהו... אז שיהיו לפי חיבור PL לכרטיס קול או לפי מיקרופון במעגל או משהו. תודה.
-
- 10 תגובות
- 2k צפיות
-
-
שלום לכם. אני לא יודע שכאן הפורום הוא הנכון לישאול שאלה. אני לא מבין משהו איך זה יעבוד לי בצורה נכונה. אני אסביר יש לי דיסק קשיח ישן מאוד בגודל 80GB SATA, שמרתי דיסק קשיח בארון הרבה זמן. הוא לא תקין לא מזהה מקולקל. אני לא צריך אותו. מה שאני צריך בפנים דיסק קשיח ישן יש מגנט חזק מאוד. אני פירקתי דיסק קשיח הכל. והוצאתי רק מגנט חזק מאוד. בתמונה רואים מגנט סימנתי חלק קטן איקס ירוק בעליון זה מגנט חזק. מאחורה במגנט לא מושכת מגנט. רק בעליון בתמונה מסומן ירוק איקס חלק קטן מגנט כן מושך מגנט חזק. רציתי לישאול אותכם שאלה. רואים בתמונה מצורף מברג קטן. ויש בעיה במברג הקטן אין לו עוצמה מגנט חזק מברג קטן אין לו מגנט חזק וזה חלש מאוד ונופלים בורגים קטנים כמו למ…
-
- 6 תגובות
- 1.5k צפיות
- 2 followers
-
-
יש לי קצת הרבה זמן חופשי עד לצבא וחשבתי לכתוב כמה מדריכים, אבל אני לא בטוח שיש צורך להם בפורום. אז תגידו לי איזה מדריך אתם מעוניינים שאני יעשה. אני חושב לכתוב מדריכים על: סוגי לדים שונים תאורת מקדלת למחשב נייד הצעות למדריכים נוספים יתקבלו בברכה
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-