עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אלקטרוניקה ומודינג

חיתוך חלון במארז ובניית פאן באס, פיתוח בסביבת Arduino ועוד - כאן תוכלו לשאול את כל השאלות הנוגעות למודינג ולאלקטרוניקה שכרוכה בו, לפרסם את הפרויקטים שלכם ולקבל השראות

1. Started by DARK_KNIGHT,

טוב אז אני ישבתי וחרשתי על כל העמודים אבל לא מצאתי תשובה לשאלה שלי: איזה דרמל שווה לקנות הדרמל של WOLF או דרמל מקורי היו בפורום שתי דעות אחדים אמרו שהדרמל של וולף לא עושה בעיות והוא טוב בדיוק כמו המקורי והיו כאלו שאמרו שהדרמל המקורי יותר טוב מהדרמל של וולף (יש שאמרו שהדרמל של וולף זה "דרעק"). אני צריך תשובות מאנשים שבאמת יודעים על מה הם מדברים בבקשה תעזרו לי!!!!!!!!!!!!!! תודה מראש ;D

• 6 תגובות
    • 855 צפיות
  2. מה אני צריך ואיך אני מחבר.....ולמה... אני יבין אם תסבירו במילולי אבל שיקטוט יהיה גם נחמד.... ;D איתן

• 3 תגובות
    • 831 צפיות
  3. Started by nir_ofer,

למישהו יש רעיון מה אני יכול לעשות אם הספק הזה של מחשב נייד (כתוב עליו שהמתח שלו הוא 18.5 V) כל הצעה נחמדה תתקבל.. תודה מראש ניר [attachment deleted by admin - 90 dayss]

• 8 תגובות
    • 935 צפיות
  4. אני מכין HTPC ואני משתמש בלוח אם 7ZXR של חברת GIGABYTE וראיתי שרשום על לוח חיבור שרשום לידו IR ובאתר שלהם גם רשום על זה משהוא IR השאלה שלי היא האם אני יכול להישתמש בזה במקום לבנות מקלט חדש שיתחבר לחיבור COM

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  5. Started by nadav275,

שלום! לפני די הרבה זמן התחלתי פרוייקט נחמד(וראשון שלי) על הchenbro xspider שלי. בשביל לסיים את הפרוייקט, אני זקוק למישהו שיוכל לעזור לי בקידוח חור 120 בגג ובשיוף וגימור.... אני מאיזור אשקלון, אתם מוזמנים להשאיר לי כאן הודעה או לפנות אליי בפרטי נדב

• 19 תגובות
    • 1.6k צפיות
  6. Started by uvdude,

אני הולך לעשות סליבינג לכבלים בתוך המארז שלי ניסיתי כל מיני שיטות לפתוח את הגידים של הקונקטורים (של החיבורי MOLEX, אלה שיוצאים מהלוח אם...) ואף שיטה לא ממש עובדת מה אתם ממליצים? שווה לקנות מכשיר כזה שעושה את העבודה? או שיש דרכים יותר פשוטות?

• 11 תגובות
    • 1.2k צפיות
  7. Started by shimiger,

מישהו יכול להכין לי בבקשה תרשים קטן ללד מהבהב (ללא טיימר 555)

• 12 תגובות
    • 2.2k צפיות
  8. Started by rabbit,

פירקתי מסך מיומן אלקטרוני ישן יש סיכוי שאני מחבר אותו למחשב? כי אין בו את החיבורים כמו שבמדריך שיש באתר

9. Started by Little_AKA_Or,

שלום, אני חדש כאן ולא מזמן התחלתי להתעניין במודינג. מחר אבא שלי מבצע חיתוך במארז שלי לחלון פרספרס. לפי מה שהבנתי חלון מטר על מטר של פרספקס עולה 180 שקל בחנות כמו הום סנטר או ACE (אני יודע שיש כמה סוגי עובי לפרספקס) עכשיו כמו שאתם מתארים אנלא צריך מטר על מטר של פרספקס, אלא חצי מטר על חצי מטר ונראה לי שהם מוכרים רק במטר עגול. איפה אני יכול להשיג פרספקס (לא משנה לי כ"כ העובי, אבל אם יש פה כמה דעות על עובי הפרספקס אשמח לשמוע כמה מהאנשים פה)? שיהיה מחיר נורמלי, בעובי המתאים ובגודל המתאים. תודה לעזורים.

• 10 תגובות
    • 4.7k צפיות
  10. איפה מוכרים כבל מאריך לגיים פאד של PS/PS2? כי אני רוצה לחבר שלט של PS2 למחשב לפי המדריך של alianyn,חיפשתי במלא חנויות ולא מצאתי. עדיף חנויות באינטרנט/חנויות ברחובות.

• 5 תגובות
    • 857 צפיות
  11. Started by laredo,

מחפש מוד לקריסטל קונטרול שיאפשר הצגת האקולייזר של הווינאמפ על המסך LCD

• 0 תגובות
    • 947 צפיות
  12. אני צריך מס' דברים: 1. קירור לצ'יפסט, זה לא צריך להיות משהו מסובך, פשוט יש לי צלעות מסקנות שיכולות לשמש בקושי למחזיק מפתחות, ככה שכל פעם שהמחשב עובד, הצ'יפ נהיה רותח, וזה לא נחמד. חשבתי על הקירור הכחול הזה מפנדה של זלמן (צלעות) או על המאוורר הקטן (נראה קוראים לחברה ICEBURG או משהו כזה), המאוורר עולה 71, והצלעות של זלמן באיזור ה50. אם אין הבדל משמעותי אז אני מעדיך את הזול. http://www.pandas.co.il/default.php?cPath=55_144 2. מאוור 80מ"מ לתקרה. אני במילא שם גריל דרקון אז אני לא רוצה איזה מאוור לד או משהו, צריך מאוורר שחור רגיל, מה שחשור, שיהיה אפשרות לחבר לפאן באס, ושיהיה שקט! עניין השקט פה חשוב לי מאד! וזה כנ"ל גם למאוור שאני מתלבט לקנות לצ'יפסט. http://www.pandas.co.il/adv…

• 16 תגובות
    • 4.1k צפיות
  13. Started by sub_man,

התחלתי להלחים למדתי וזה הלחמתי כל מיני לדים וכאלו אז אולי למישהו יש רעיונות למעגלים למתחילים דברים יפים או שימושיים אבל עם איך המעגל נראה וחלקים או שמישהו יש לו תאתר של המעגלים...

• 7 תגובות
    • 885 צפיות
  14. Started by GeforceFX,

נמאס עלי הרעש שעושים המאווררים הרועשים האלה,אי אפשר לישון,אז החלטתי לעשות פאן באס,שכל לילה כשאני ילך לישון אני יכבה 3 מאווררים וישאיר 2 פתוחים,ככה אני יוכל לישון טוב. הכל ביחד עלה לי 30 שקל. לדים-10 שקל נגדים-10 שקל מפסקים-10 שקל כל שאר המצרכים היו לי בית את הפאן באס שלי עשיתי על פאנל בגודל של פלופי,שמתי בו 5 לדים ו5 מפסקים,מפסק ולד לכל מאוורר. כשהמפסק למטה הלד והמאוורר כבויים,שכשהמפסק למעלה הלד והמאוורר דולקים. השארתי כמעט חצי מהפאנל ריק בשביל שאם אני ירצה בעתיד להוסיף עוד מתגים ולדים או ווסתים אני יוכל. מהפאן באס הוצאתי 4 כבלי חשמל למאווררים+1 לחשמל של הפאן באס עצמו. באותה הזדמנות חיברתי חיבור מולקס למאוורר מספק,במקום סתם חוטים,ולעוד מאוורר אחד כזה חיברת…

• 14 תגובות
    • 1.2k צפיות
  15. Started by rabbit,

תראו.. נגיד שעשיתי חלון .. ראיתי הרבה תמונות של אנשים שחיברו עם ניטים אבל כאשר מחברים עם ניטים זה אומר ששמים את הפרספקט מאחורה ואז נוצרת מדרגה קטנה בין המארז לפרפסקט.. האם אני צודק? האם זה מורגש? אני יודע שאפשר לחבר עם סיליקון או דבר אבל אם יש לי צורות מוזרות של חלונות לא ריבועים או משהו אז איך אני מחבר את הפרספקט? לחתוך אותו בדיוק בצורה המסובכת זה די קשה לא?

• 3 תגובות
    • 705 צפיות
  16. Started by PhoenixBoy,

אני מנסה להכנס למדריך אבל הוא לא נכנס לי... למישהו יש את המדריך? http://www.heatseekerz.net/

• 11 תגובות
    • 1.2k צפיות
  17. Started by 114508534,

יש לי מספר צ'יפים שאני צריך לברר מה הם . 1) BB724 NMC27CP1280 250 (2 TMS70COONL 1981 TI MAS 8549 0005502 PHILIPPINES (3 JAPAN 8520 HN58064P-30 R1000510 4) JAPAN 8548 HM6116ALP-20 00001990 הנה זה כל מה שהיה לי כוח להעתיק , זה בידיוק מה שרשופ על הצ'יפים , יש עוד צ'יפים אבל הם לא ממש נחוצים לי , בבקשה תעזרו לי לברר מה תפקידם . תודה

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  18. Started by Amir c,

היום משום מה נזכרתי שיש לי פאלם דיי ישן מלפני 3 שנים M100 חמוד ניסיתי להפעיל אותו והוא קצת מת.. מחר אני אפתח אותו (יש לו את הרגים המשושים כך שלא היה ברשותי היום את המברג הנכון) נראה מה גורם לו לא לפעול (לא זה לא הסוללות) עכשיו השאלה זה האם כדאי לי להשתמש בו למחשב (בתוך מסך קטן) או לשלוח את הפאלם לתיקון? אחרי הכל זה מסך דיי גדול רק שהוא שחור לבן, מסך נגע כל שאפשר לעשות איתו הרבה דברים.. אז מה אתם ממליצים ? :s07:

• 4 תגובות
    • 874 צפיות
  19. Started by PhoenixBoy,

קיבלתי עכשיו הארד דיסק חדש שלי ואז ראיתי את השקית הזאת של הכדורים הקטנים האלו הרעילים.. ואז חשבתי לעצמי שאפשר לעשות עם זה משהו כי הם שקופים כאלו יפים. קיצור הרעיון זה לשים אותם בתוך חלון או משהו ולהאיר עם לדים זה יכול לצת מזה חיה. אפשר גם לקחת מקופסאות נעליים וכו'... אני מקווה שתהיה לי הזדמנות לעשות משהו כזה ואז אני אביא תמונות. מה דעתכם?

• 1 תגובה
    • 689 צפיות
  20. Started by Yaniv_Uzan,

אני מתכנן לקנות דרמל לעשות MODים למארז. השאלה שלי אם הוא חותך גם **ברזל**... יש לי בורג עבה מאוד בקוטר סנטימטר... אני רוצה לדעת אם אני יכול לחתוך בעזרת הדרמל את הבורג הענק הזה. תודה!!! יניב

• 18 תגובות
    • 3.8k צפיות
  21. טוב חברי המודרים אני פירקתי את המסך הנ"ל: [url=]http://planet.nana.co.il/davidy_1991/images/254813pic3.JPG אני תואה האם אפשר להשתמש בו ואני משער שכן אומנם במדריך היה רשום בקר כלשהו שלא התאים לשלי HD44780BO6

• 12 תגובות
    • 1.3k צפיות
  22. Started by Pure-Gold,

שלום, אני מחפש חיישן טמפרטורה קטן שניתן לחבר על רכיבים כמו זיכרון כונן קשיח וכו. תודה

• 17 תגובות
    • 2.5k צפיות
  23. אני צריך דיסקיות חיתוך, ועוד כמה ראשים שונים לדרמל. איפה קונים אותם ? כמה הם אמורים לעלות ?

• 7 תגובות
    • 1.3k צפיות
  24. Started by The_overclocker,

צריך בשביל בפרויקט HTPC. יהיה בערך בגודל של חצי מארז MIDI ATX. מישהו יודע איפה יש באיזור המרכז מקום שמוכר (עדיף ליד ראשון לציון והאיזור הזה), כמה זה אמור לעלות בערך ? והאם הם יחתכו לי בעצמם ? כל מידע יתקבל בברכה . הייתי בהום סנטר, ו ACE (ד"א חנויות חובבניות ויקרניות) וכמובן כמו כל דבר נורמאלי, גם את הפרספק הם "לא מחזיקים" :\ תודה על עזרה :

• 12 תגובות
    • 10.7k צפיות
  25. אני מתכנן פרוייקט של מחשב קטן מבוסס לוח MINI-ITX בעזרתו הרבה של urielka מצאתי חנות שמוכרת לוחות ואת כול שאר הציוד הדרוש למחשב כזה ושולחת לארץ. את הלוח אני יקנה בערך חודש מהיום ואתמול גיליתי משהו שיחסוך לי הרבה כסף אבל ידרוש קצת עבודה. הנייד של אבא שלי התקלקל לא מזמן(הלוח כולו החליד וקיבל קורוזיה או משהו) אבל לפי מה שאבא שלי אומר ההרדיסק הDVD והמסך בסדר גמור ועובדים כמו חדשים. חשבתי לקחת את הנייד לפרק ממנו את החלקים האלה וככה לקבל ההרדיסק קטן DVD קטן ומסך, מהאתר שאני יקנה את הלוח אני גם יקנה מתאמים של כונני נייד לחיבורי IDE רגילים. רציתי לשאול אם אמורה להיות בעיה בפירוק של החלקים האלה או דברים0 שאני אמור לשים לב או להזהר ואם לאכסן אותם בקופסה או בארון לא יפגע בהם(בייחוד בה…

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.