עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אלקטרוניקה ומודינג

חיתוך חלון במארז ובניית פאן באס, פיתוח בסביבת Arduino ועוד - כאן תוכלו לשאול את כל השאלות הנוגעות למודינג ולאלקטרוניקה שכרוכה בו, לפרסם את הפרויקטים שלכם ולקבל השראות

1. Started by ELiA,

רציתי לבנות תיבה שיהיו ממוקמים בה סוללות שיצא ממנה 2 מולקסים נקבה כדאי שאני יוכל להפעיל באופן נייד את התאורה שיש לי במארז מישהו ניסה פעם לעשות את זה? למישהו יש רעיון איך? תודה על התשובות :]

• 6 תגובות
    • 852 צפיות
  2. ברצוני לדעת עד כמה אני יכול להתעלל בו מבחינת מודינג :lol:

• 6 תגובות
    • 852 צפיות
  3. אהלן לכולם, אני נמצא עכשיו בלימודים של י"ד ואני צריך לעשות הפרויקט גמר,עכשיו חשבתי על אחד אבל אני צריך לדעת עליו כמה דברים אני מקווה שחלק מהאנשים כאן אולי יוכלו לעזור לי אז ככה,הפרוייקט הוא ככה,יש ג'וייסטיק שמסובב מצלמה על מנוע צעד,בנוסף יש ליד המצלמה או עם המלצמה (עוד לא בדקתי את הנושא) קרן אינפרה אדום,עכשיו כל אדם או חפץ שחותך את האפרה אדום המצלמה תצלם אותו ותשלח את התמונה למסך ה LCD (שגם אותו אני עדיין לא יודע איפה יהיה) השאלה... 1)האם אפשר לעשות דבר כזה? 2)איך כדי שהמצלמה תשלח את התמונה לצג הLCD? תודה רבה לעוזרים!!!!!!

• 1 תגובה
    • 852 צפיות
  4. Started by spide220,

מה ההבדל בין קתודה לבין קתודה UV?

• 4 תגובות
    • 852 צפיות
  5. Started by SUB-ZIRO,

המוד נמצא בקישור לעיל רציתי לדעת איך האורות מתחלפים או בקיצור איך בונים דבר כזה (בלי המסך שהוא מראה שם לקראת הסוף)? תודה רבה מראש לעוזרים

• 2 תגובות
    • 852 צפיות
  6. אני רוצה לעשות מודינג של לדים במארז שלי, אני רוצה לדעת איך אני יכול לחבר את הלדים לספק הכוח בלי שישרפו אבל כמובן לעשות להם אפשרות של הדלקה וכיבוי אבל עם ה- "סליל משתנה. זהו סליל אשר אנו יכולים לשנות את עוצמת השדה המגנטי שלו ידנית ועל ידי כך אנו יכולים לשנות את ההשראות שלו." איך אני יכול בעצם לחבר את הלדים לספק הכוח בלי שישרפו? מישהו יכול לסרטט לי משהו בסגנון?

• 3 תגובות
    • 852 צפיות
  7. ב"ה שלום חברים יקרים שלי, מה שלומכםםם ? (עמיקו וחבריו חחח) המזגן היה זקוק להחלפת חוט שאחראי על הטמפרטורה בקרה וכו'... כי כל חצי שעה ופחות הוא היה כבה והנורה של ה POWER היתה מהבהבת (למרות שאני אישית חושב שזה קרה כי השנאי כבר היה גמור) אז פירקתי אותו אני רוצה לבדוק את השנאי אם לא תקין (שנאי אני מתכוון החלק הגדול הלוח שכל החוטים מתחברים אליו) איך אני יכול לעשות זאת ? יש לי עוד שנאי של מזגן בדיוק אותו הדבר שגם הוא לא עבד שחיברנו כנראה גם הוא לא תקין אבל חשבתי לבדוק אולי החלק של השנאי הגדול באחד מהם טוב ונעשה החלפה ויעבוד במקום לקנות חדש ב 1000 שח... יש על השנאי עצמו שכבה רבה של דבק כזה שמוצרים חשמלים פולטים למי שמכיר ... ועל השני ממש אין ונראה טוב יחסית ! אשמח לקב…

• 0 תגובות
    • 852 צפיות
  8. Started by nimrodim,

היכן ניתן לקנות ספק כוח 24 VDC היכן לקנות? האם ניתן לחבר RELAY לספקים כאלה כך שכאשר המחשב נדלק גם הספק הנוסף ידלק?

• 0 תגובות
    • 852 צפיות
  9. הנושא אומר הכל...

• 1 תגובה
    • 852 צפיות
  10. Started by AlonL,

חבר שלי החליט שהוא רוצה לקחת מיקרו ולעשות ממנו מארז. (לכו תבינו. אבל אחלה פרויקט) מיקרו אנחנו כבר משיגים. חלקים לניסוי? רכיבים של מחשב פנטיום אחד ישן. כלים? יש לי הכל חוץ מדרמל. נראה לי... אני צריך לשאול את אבא שלי. עכשיו מה שחשבתי לעשות הוא קודם כל להוציא את כל הרכיבים האלקטרוניים של המיקרו, אז אנחנו עוטף את כל הפנים של המיקרו במסקינג טייפ ליתר ביטחון. חבל לשרוף הכל על ההדלקה הראשונה. אז נקדח חור למאוורר 80MM ואת כל החורים הנחוצים לעכבר מקלדת מסך וכו'. בתוך הדלת של המיקרו נרכיב משני הצדדים של החלון השקוף קתודות. אחד ירוקה אחת כחולה בשביל אחלה אפקט. אז נרכיב את הלוח אם על הפלטה הזו שלו ויחבר את הפלטה לתקרה של המיקרו. זה החלק הכי קשה פה, אני מפחד שנשרוף את הלוח אם. ואין ל…

• 4 תגובות
    • 852 צפיות
  11. Started by Big_Guy7,

ראיתי באחד המדריכים באתר ביקורת על Modding Tool Kit או משהו כזה.. קיצר כלי כזה שמפרק את המחברי מולקס במחשב.. מישהו יודע איפה אפשר להשיג את זה?????

• 2 תגובות
    • 852 צפיות
  12. Started by eeyc,

שלום לכולם!!! רציתי ללמוד את תחום תיכנות מיקרו בקרים יש לי ניסיון רב בתיכנות והבנה באלקטרוניקה גישה לרכיבים צורבים וציוד מעבדה. 1מה שאני שואל פה האם כותבים תוכנית בC מקפליים אותה עם קומפיילר מיוחד ספציפי מיקרו וצורבים אותה? 2אני יודע שקיימת שפה HDMV מה יותר פופולרי עם מה יותר קל לעבוד -אני אישית מעדיף C# או C 3 איזה כלים אני צריך ? אני צריך ללמוד תחומים מסויימים או שמפסיק לדעת איך מקרו עובד(רגלי פסיקות VSS DATA ADDRESS וכו' ) 4אם יש איזשהו מדריך או פרוייקט גמור של מערכת שעושה דבר מה או סתם קוד דוגמא שיושב בתוך מיקרו מעבד עם סכמה אשמח לראות ללמוד ולקבל כיוון. או סתם PDF של לימוד עצמי

• 0 תגובות
    • 852 צפיות
  13. Started by maor5,

שלום לכולם! אני חדש חדש חדש דשדש במודינג אני קורא עכשיו מלא מדריכים בשביל זה הקיצר שאלה ששאלתי אותי הרבה זמן.... אם נגיד אני קונה קטודה זה מחמםם את המחשב???

• 4 תגובות
    • 851 צפיות
  14. Started by ben007,

שלום, יש לי מארז קומפיוקייס 6A19 ( כמו בתמונה ) ורציתי לשאול שאם במידה ואני אשים מאוורר לדים בפרונט של המארז, האם יראו את האור דרך החריצים בפלסטיק? ( מסומן )

• 2 תגובות
    • 851 צפיות
  15. Started by assafz,

שלום אני מנסה לבנות מחשב מדיה סנטר ויש לי ספק של 120W אליו אני רוצה לחבר דיסק קשיח וכונן קורא DVD. המחשב עצמו הוא פנטיום 3 עם 512 MB זיכרון. בנוסף יש לי שם כרטיס מסך וכרטיס קול. אולי אני אוסיף אח"כ קצת לדים ומסך LCD. השאלה שלי היא האם הספק שיש לי יתאים, או שעדיף לשים ספק של 300W? אני רוצה לשים את הקטן יותר כי אני רוצה להרוויח פחות רעש מהמאוורר של הספק.

• 4 תגובות
    • 851 צפיות
  16. טוב במקרה שלי זה יותר שיתחבר לפורט גימקיוב בWII בכל מקרה אם מישהו מאזור השרון מעונין לנסות דבר כזה אני מוכן להקריב גימפאד 360 חוטי תקין לחלוטין ועוד גימפאד גימקיוב חצי מקולקל לנסות את זה איך שהגימפאד של ה360 בנוי אפילו אולי לא צריך לפתוח אותו כי יש לו חיבור USB מתנתק

• 2 תגובות
    • 851 צפיות
  17. שלום יש לי בלבקרי 9700, ויש לי מתאם USB שמכניסים אותו לשקע בקיר ואליו מחברים כבל USB ואז אפשר להטעין איתו מכשירים. עכשיו אני מפחד שהוא מוציא מתחים גבוהים יותר או נמוכים יותר והוא יהרוס לי את המכשיר כי היא לא מקורי של בלבקרי, אני ארשום לכם את סוגי המתחים שהוא מוציא ואת סוגי המתחים שמטענים לבלקברי מוצאים(כפי שראיתי באיביי) ותגידו לי בבקשה אם יהיה בטוח להטעין אותו במתאם שיש לי. אז ככה, המתאם שלי מוציא את המתחים והזרמים הבאים: מתאם שלי: in 100-240 v ac 50/60 hz 150 mA out 5 DC 1 A הנתונים של המטען במיוחד לבלקברי: Input: AC 100V-240V 50/60Hz Output: DC 5V 500mA ההבדל הוא בmA - במטען שלי הוא 150 ובמטען השני הוא 500, האם זה מסוכן? מה זה mA בכלל? תודה רבה ושבת שלום

• 3 תגובות
    • 851 צפיות
  18. Started by Big_Guy7,

יש לי את הפאנל הזה: http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=6214 מחוברים אליו 5 מאווררים (ביניהם המאוורר של המעבד). כיביתי את המחשב (כיבוי מסודר כמובן) והדלקתי אותו שוב, אז הסתכלתי אל הפאנל, וראיתי שהוא לא מזהה שום מאוורר, ולא מראה טמפ' (יש לו חיישנים שפעלו לפני כיבוי המחשב). כל המאווררים מחוברים אליו בדיוק כמו שהיו קודם. יש למישהו מושג מה קרה?!!!!!!

• 8 תגובות
    • 851 צפיות
  19. Started by eladh16,

שלום אני רוצה לחבר מעגל חשמלי פשוט המורכב מ 2 לדים ונגד אחד. האם יש חשיבות איך לחבר את הנגד במעגל? - יש חשיבות ל - ו +? תודה

• 2 תגובות
    • 851 צפיות
  20. Started by aladin_7,

אני רוצה לבנות רכיב אלקטרוני אשר: מקבל 12V כאשר המתג סגור אין מעבר של מתח כאשר המתג נפתח, יוצא 12V אחרי המתג נסגר, יוצא 12V לעוד 30 שניות ואח"כ נכבה. מישהו יכול להגיד לי איזה רכיבים אני צריך, ואיך אני מחבר אותם? תודה

• 2 תגובות
    • 850 צפיות
  21. Started by 1_Nike_1,

לא משנה כיצד נראה... תנו כמה שתמצאו/תוכלו ואני כבר אבחר אחד (: תודה מראש

• 0 תגובות
    • 850 צפיות
  22. Started by pc student,

היוםקניתי קדודה חדשה וראיתי שיש לה חיבור מוזר אתם יכולים להגיד לי לאן צריך לחבר אותו?

• 4 תגובות
    • 850 צפיות
  23. Started by BIGBENG5,

איפו אני משיג קתודות שמופעלות על ידי הקול באזור ירושלים? תודה לעוזרים

• 4 תגובות
    • 850 צפיות
  24. Started by eliran-f,

שלום אני חדש ומקווה שאני לא טועה בפורום אני די "מתחיל" בקטע של המודינג, 1-האם ה"לדים"מכבידים על המחשב\ספק הכח? 2-האם קשה לחברם ועד כמה מורכב\מסוכן החיבור? 3-האם יש הגבלה במקומות חיבור לספק [מהלדים]ואיך? 4-וזה נכון שיש קתודות שלא מחממות? מקווה שיעזרו לי נ.ב-ממש אתר תותח אבל סליחה אם טעיתי בפורום

• 7 תגובות
    • 850 צפיות
  25. Started by eliil1,

אני צריך לבנות שעון בתוכנה EWB, כמה שעונים ,יותר נכון : 0:9 ------ 00:99 ----------- 00:59 ---------- 00:23 ---------- 00:00-23:59 ------------- 00:00-11:59 --AM 12:00-23:59 -- PM --------------- 00:00-11:59 -- AM 12:00...1:00 - 11:59 -- PM **תצוגה : 7-SEG השאלה שלי היא האם ניתן לבנות את אלה רק באמצעות דלגלגי T? ומהי הכמות המקסימלית של הדלגלגים שצריך לשים? כמו כן..האם חיבור AM ו PM ללד, יהיה פתרון טוב לתצוגת השניים? או שגם אותם עדיף להציג בתצוגת 7-SEG? תודה.

• 0 תגובות
    • 850 צפיות

דיונים חדשים בפורומים