עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אלקטרוניקה ומודינג

חיתוך חלון במארז ובניית פאן באס, פיתוח בסביבת Arduino ועוד - כאן תוכלו לשאול את כל השאלות הנוגעות למודינג ולאלקטרוניקה שכרוכה בו, לפרסם את הפרויקטים שלכם ולקבל השראות

1. Started by ofeky1,

יש לי SunBeam Samurai Silver וחשבתי להוציא את החלקים מבפנים ולקדוח לו חור למאוורר למעלה!! עכשיו יש לי שבלונה שהורדתי מהאתר עם המידה המדויקת של המרחקים של החורים לברגים והכל יש לי מקדח כוס של 8 והשאלה אם אני יכול לעשות את החור למאוורר(עם המקדח כוס) עם מברגה של 14.4V וזה לא יוריד את האיכות או היופי??? תודה לעוזרים ועצות יתקבלו בברכה!!

• 7 תגובות
    • 788 צפיות
  2. Started by igor5,

אני מחפש לקנות צג י טמפרטורה בלבד. לא פאנלים שיש בהם צגי טמפרטורה כמו הhardcano 2 רק הצגים של הטמפאטורה

• 0 תגובות
    • 788 צפיות
  3. האם הוספת מאווררים מתחת ל-VF700 יורידו טמפ' ? http://img228.imageshack.us/img228/6676/vantecspectrumfancardvfch6.jpg חשבתי לאלתר משהו כמו ה-Vantec Spectrum לקחת 2 מאווררים 80mm לחבר אותם ביחד ואז למקם אותם מתחת לכרטיס מה אתם אומרים יוריד כמה מעלות ?

• 3 תגובות
    • 788 צפיות
  4. http://www.ocforums.com/showthread.php?t=351815 לפי מה שהבנתי הוא עושה שהמאווררים יהיו יותר חזקים או משהו כזה

• 2 תגובות
    • 788 צפיות
  5. Started by pc student,

היוםקניתי קדודה חדשה וראיתי שיש לה חיבור מוזר אתם יכולים להגיד לי לאן צריך לחבר אותו?

• 4 תגובות
    • 788 צפיות
  6. Started by galalos10,

שלום US $56.92 17% OFF|Steady Gophert CPS 3010II 300W Digital DC Power Supply CPS 3010 Adjustable 0 30V 5V 12V 15V 24V 0 10A Lockable 110V/220V|Switching Power Supply| - AliExpress https://banggood.app.link/oeTLWHgClbb מה דעתכם על המוצרים האלו. תודה

• 0 תגובות
    • 788 צפיות
  7. Started by st0m,

הוצאתי מהמחשב הישן שלי את המאורר של הספק כוח ... אז השאלה שלי היא : איך אני יכול לחבר אותו למולקס ? ואין למאורר שום חיבור יש לו שני כבלים אחד שחור ואחד אדום ... מה אני עושה כדי לחבר אותו למולקס ? אם הדיון לא מתאים לפה אז תעבירו לאן שצריך ... תודההה

• 6 תגובות
    • 788 צפיות
  8. Started by arkadur,

אז ככה קניתי ממסרים , כדי להפעיל את המשאבות של הקירור מים (12V > 220V ) אני לא יודע לאן לחבר כל רגל בממסר (איפה מעגל הבקרה, ואיפה המעגל הראשי? ) אשמח אם מישהו יסביר לי כיצד לחבר את העסק [attachment deleted by admin]

• 6 תגובות
    • 788 צפיות
  9. אני מנסה לחתוך את הפרספקט אבל שאני חותך אותו אז זה מה שיוצא לי (מצטער על האיכות של התמונה) אתם יכולים להסביר לי איך לחתוך עם איזה כלים צורת עבודה...

• 5 תגובות
    • 788 צפיות
  10. Started by Director,

שלום . מכון יש את הכבל IDE : אז עכשיו יש לי כזה עם חוטאחד כחול .. זה אותו דבר או זה שונה?

• 3 תגובות
    • 788 צפיות
  11. Started by almogas,

http://www.aaroncake.net/circuits/vumeter.htm האם המעגל הזה יתן לי אורות שידלקו לפי קצב המוזיקה? כאילו זה אמור ליהיות 3 לידים שידלקו ויתכבו ביחד בדיק כמושיש קטודה שפועלת לפי קצב המוזיקה אז אותו דבר רק במקום קטודה יהיו 3 לידים.. אני לא מתקוון למד תאורה הזה שככל שהמוזיקה שהוא שומע חזקה יותר אז האורות במד עולים יותר גבוה.. אני רצה שהם ידלקו ויתכבו ביחד.. אז זה יהיה טוב? תודה מראש

• 2 תגובות
    • 788 צפיות
  12. יש לי מארז סופרטאלאנט, לכן אני צריך באי באס שיכנס בו בלי בעיות ז'א יש למארז דלת שנסגרת ונועלת את הכוננים לכן הבאי באס חייב להיות מתאים למארז הזה, כי אחרת הדלת לא תוכל להיסגר. אני מוכן לשלם בין 150-280 ש'ח. הצעות רק מפנדה בבקשה... מה אתם אומרים על זה: http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=55_330&products_id=6686 תודה!

13. Started by PhoenixBoy,

קודם כל הדיון של אתמול אעבר לעמוד 2 ואת הדיון של היום נעלו לי אז אני חושב שמותר כבר לפתוח דיון כזה... אני רוצה להכין מקלט אינפרא אדום אבל לא מצאתי מאריך ליציאה של ה-9 פינים. אולי אפשר במקום זה לחבר את המעגל ליציאה פראללית? אם כן איך? הנה אתר שאולי יכול לעזור לכם לתת לי תשובה: http://b.domaindlx.com/obaid/pport/parallel_port.asp לפי מה שהבנתי אני אמור לחבר כךכה: פין 1 בפראללי במקום פין 1 בסיראלי פין 20 בפראללי במקום פין 5 בסיראלי אז זה נכון מה שאני אומר? תקנו אותי אם לא וגם באיזה פין בפראללי אני אמור להחליף את פין 7 שבסיראלי..?

• 1 תגובה
    • 787 צפיות
  14. Started by re5pect,

אני מנסה כבר הרבה זמן ללהוציא את המנגנון של השעון המעורר משעון אבל תמיד זה מתפרק..... אני מנסה להוציא את זה ואז נגיד לעשות שבמקום שזה יעשה את הצלצול אני יוכל לקבוע שבזעה מסויימת זה יעשה משהו אבל כמובן בכמות הולטים של הזמזם... 1אז איך אני בדיוק מוציא את המנגנון הזה או שלמישהו יש הצעות אחרות? 2 משהו שפחות קשור יש לי מפסק מנעול עם מפתח כמובן תנו לי בבקשה הצעות למה אפשר "לנעול" איתו

• 4 תגובות
    • 787 צפיות
  15. Started by AlonL,

חבר שלי החליט שהוא רוצה לקחת מיקרו ולעשות ממנו מארז. (לכו תבינו. אבל אחלה פרויקט) מיקרו אנחנו כבר משיגים. חלקים לניסוי? רכיבים של מחשב פנטיום אחד ישן. כלים? יש לי הכל חוץ מדרמל. נראה לי... אני צריך לשאול את אבא שלי. עכשיו מה שחשבתי לעשות הוא קודם כל להוציא את כל הרכיבים האלקטרוניים של המיקרו, אז אנחנו עוטף את כל הפנים של המיקרו במסקינג טייפ ליתר ביטחון. חבל לשרוף הכל על ההדלקה הראשונה. אז נקדח חור למאוורר 80MM ואת כל החורים הנחוצים לעכבר מקלדת מסך וכו'. בתוך הדלת של המיקרו נרכיב משני הצדדים של החלון השקוף קתודות. אחד ירוקה אחת כחולה בשביל אחלה אפקט. אז נרכיב את הלוח אם על הפלטה הזו שלו ויחבר את הפלטה לתקרה של המיקרו. זה החלק הכי קשה פה, אני מפחד שנשרוף את הלוח אם. ואין ל…

• 4 תגובות
    • 787 צפיות
  16. Started by PhoenixBoy,

שלום, רציתי לדעת היכן אני יכול לקנות קולט שמש וכיצד אני יכול להשתמש בו בשביל להפוך אנרגיה סולארית לאנרגיית חשמל? תודה מראש.

• 6 תגובות
    • 787 צפיות
  17. Started by guy124,

רציתי לדעת אם יש לכם מדריכים לבניית מארז קובייה (מרובע) ??? תודה לעוזרים

• 2 תגובות
    • 787 צפיות
  18. Started by aviran_n,

בפרוייק ספיידי של alianyn ראיתי שהוא הגיע עם פרספקס ע"י שיוף למרקם הבא: אחרי הרבה נסיונות לא הצלחתי להגיע למרקם כזה.. המרקם שאני מגיע אליו אחרי הרבה נסיונות עם כל מיני סוגים של נייר שיוף הוא לא אחיד ועם שריטות. אשמח לקבל טיפים לשיוף כדי להגיע למרקם דומה לזה שבתמונות. תודה מראש לעוזרים

• 4 תגובות
    • 787 צפיות
  19. Started by Big_White,

http://www.directron.com זה מה שאני רוצה להזמין... http://www.directron.com/tachometer.html

• 0 תגובות
    • 787 צפיות
  20. Started by alon091,

שלום לכולם, פירקתי את אחד מחיישני המשקל של משקל אדם דיגטלי (מצ"ב תמונה). מישהו יודע איך אני יכול למדוד מתח משתנה או התנגדות משתנה מהחיישן הזה בהתאם למשקל או העומס שמשנה. אציין כי ניסיתי למדוד מתח (כאשר הוספתי סוללה) או התנגדות בין כל זוג חוטים ולא קיבלתי איזשהו פרמטר משתנה (מתח או התמגדות) בתלות בעומס (קיבלתי רק התנגדות קבועה של 1k). מישהו יודע כיצד ניתן להפיק התנגדות או מתח משתנה מהחיישן המצ"ב. תודה לכולם. [attachment deleted by admin]

• 2 תגובות
    • 787 צפיות
  21. הגיע לידיי פאלם ישן של סוני מדגם PEG-S500C, המסך שלו נראה מאד מזמין להיכנס לתוך המארז החדש שמגיע אליי בימים הקרובים. אם למישהו על פני האדמה יש מושג מאיפה להתחיל בניסויי הפראנקנשטיין הזה (לחבר אותו כמסך מידע למחשב ) אני אשמח להכוונה.

• 4 תגובות
    • 787 צפיות
  22. אני צריך עזרה בכללי דה מורגן במרבבים לבטא פונציה במינימום ליטרלים שזה אני לא יודע מזה הנה לדוגמא יש לי את התרגיל הזה [attachment deleted by admin]

• 1 תגובה
    • 787 צפיות
  23. ב"ה שלום חברים יקרים שלי, מה שלומכםםם ? (עמיקו וחבריו חחח) המזגן היה זקוק להחלפת חוט שאחראי על הטמפרטורה בקרה וכו'... כי כל חצי שעה ופחות הוא היה כבה והנורה של ה POWER היתה מהבהבת (למרות שאני אישית חושב שזה קרה כי השנאי כבר היה גמור) אז פירקתי אותו אני רוצה לבדוק את השנאי אם לא תקין (שנאי אני מתכוון החלק הגדול הלוח שכל החוטים מתחברים אליו) איך אני יכול לעשות זאת ? יש לי עוד שנאי של מזגן בדיוק אותו הדבר שגם הוא לא עבד שחיברנו כנראה גם הוא לא תקין אבל חשבתי לבדוק אולי החלק של השנאי הגדול באחד מהם טוב ונעשה החלפה ויעבוד במקום לקנות חדש ב 1000 שח... יש על השנאי עצמו שכבה רבה של דבק כזה שמוצרים חשמלים פולטים למי שמכיר ... ועל השני ממש אין ונראה טוב יחסית ! אשמח לקב…

• 0 תגובות
    • 786 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.