עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אלקטרוניקה ומודינג

חיתוך חלון במארז ובניית פאן באס, פיתוח בסביבת Arduino ועוד - כאן תוכלו לשאול את כל השאלות הנוגעות למודינג ולאלקטרוניקה שכרוכה בו, לפרסם את הפרויקטים שלכם ולקבל השראות

1. Started by lion03,

אני לא יודע מה לעשות על גג המארז אז יש לי שתי אפשרויות דגל או שם הפרוייקט אגב יש כבר חריטה של דגל הצעות נוספות יתקבלו בשימחה

• 4 תגובות
    • 833 צפיות
  2. Started by almogas,

http://www.aaroncake.net/circuits/vumeter.htm האם המעגל הזה יתן לי אורות שידלקו לפי קצב המוזיקה? כאילו זה אמור ליהיות 3 לידים שידלקו ויתכבו ביחד בדיק כמושיש קטודה שפועלת לפי קצב המוזיקה אז אותו דבר רק במקום קטודה יהיו 3 לידים.. אני לא מתקוון למד תאורה הזה שככל שהמוזיקה שהוא שומע חזקה יותר אז האורות במד עולים יותר גבוה.. אני רצה שהם ידלקו ויתכבו ביחד.. אז זה יהיה טוב? תודה מראש

• 2 תגובות
    • 833 צפיות
  3. Started by eladh16,

שלום אני רוצה לחבר מעגל חשמלי פשוט המורכב מ 2 לדים ונגד אחד. האם יש חשיבות איך לחבר את הנגד במעגל? - יש חשיבות ל - ו +? תודה

• 2 תגובות
    • 833 צפיות
  4. אין לי מושג בדברים האלו,חבר שלי יש לו UPS (כמו שלי) Gamatronic 650VA,הוא החזיק מעמד בהתחלה אבל עכשיו שיש הפסקת חשמל הוא פשוט קורס (לא מחזיק את המחשב),בעת נפילות מתח הוא כן מחזיק את המחשב. הוא ניסה לפתוח אותו והוא אומר שב UPSים הישנים היית יכול לכוון אותו ידנית,ב UPS הזה אי אפשר. האם ישנה דרך כלשהי לכוון את המעגל החשמלי בפנים? האם יכול להיות שה UPS הספציפי הזה מכוון דרך תוכנה\מחשב חיצונית ולא כיוון פנימי (של פנטציומטרים או איך שלא קוראים לזה) ואם כן איך אפשר לכוון אותו? תודה וסליחה על הבורות

• 0 תגובות
    • 833 צפיות
  5. הנושא אומר הכל...

• 1 תגובה
    • 833 צפיות
  6. Started by 1_Nike_1,

לא משנה כיצד נראה... תנו כמה שתמצאו/תוכלו ואני כבר אבחר אחד (: תודה מראש

• 0 תגובות
    • 832 צפיות
  7. חיפשתי ומצאתי לקניה רק כבלים מעוגלים ATA133. ההארדיסק שברצוני לקנות הוא ATA100 (הרגיל) האם הכבלים האלו יתאימו לו? אם לא, איפה אפשר לקנות כבלים עגולים מתאימים? תודה רבה

• 2 תגובות
    • 832 צפיות
  8. Started by GTI,

אני רוצה לדעת אם יש איזה שנאי מיוחד שיאפשר לחבר אליו רדיו דיסק של רכב בבית ומגבר וכל מה שקשור למערכת אודיו של רכב כמו שראיתי שיש בחנויות אביזרי רכב שם המערכות של האוטו מחוברות לחשמל רגיל כמו שיש בבית אם יש מאיפה להשיג דבר כזה אני רוצה לדעת מאיפה וכמה יעלה תודה מראש!!!

• 9 תגובות
    • 832 צפיות
  9. Started by eliran-f,

שלום אני חדש ומקווה שאני לא טועה בפורום אני די "מתחיל" בקטע של המודינג, 1-האם ה"לדים"מכבידים על המחשב\ספק הכח? 2-האם קשה לחברם ועד כמה מורכב\מסוכן החיבור? 3-האם יש הגבלה במקומות חיבור לספק [מהלדים]ואיך? 4-וזה נכון שיש קתודות שלא מחממות? מקווה שיעזרו לי נ.ב-ממש אתר תותח אבל סליחה אם טעיתי בפורום

• 7 תגובות
    • 832 צפיות
  10. Started by ElemenTal,

איפה אפשר להגיש את זה ? http://www.madtech.pl/pliki/coolermaster/rc690/rc-690-kwn1-gp.JPG ושאלה - אם אני ארצה ברגיל לעשות חלון גדול על כל הדלת, ואז לסים את מאווררים, מה הדרך הכי טובה ? לעשות חור שלם בגדול 120mm או לנסות לעשות הרבה חורים באותו הקוטר ? ואם אני עושה פשוט חור, אז במה לחסות את זה ? רשת, גריל או שיש עוד דברים שאני לא מקיר ? (השאלה היא על מודינג, אבל זה בהקשר למארז, וכבר פתחתי פה אז לא משנה, גם ככה כל מי שנימצא במודינג נמצא גם פה, אז אם יודעים תעזרו)

• 2 תגובות
    • 832 צפיות
  11. עשיתי מוד של שעון למארז. פירקתי רדיו שעון ושמתי אותו במקום של הדיסקים.יצא מגניב,אבל השאלה אם זה עלול לפגוע ברכיבים האחרים כשהשנאי שלו קרוב להרדיסקים והלוח גם...

• 0 תגובות
    • 832 צפיות
  12. אני הולך לבנות מפרספקס עם תאורה מיוחדת עם 3 מאווררים ולהכניס לתוכו ספק (את החלק הפנימי מן הסתם) אני צריך לצורך זה לדעת את המידות של ספק כוח סטנדרטי (ATX) תודה מראש לעוזרים.

• 4 תגובות
    • 832 צפיות
  13. Started by SUB-ZIRO,

המוד נמצא בקישור לעיל רציתי לדעת איך האורות מתחלפים או בקיצור איך בונים דבר כזה (בלי המסך שהוא מראה שם לקראת הסוף)? תודה רבה מראש לעוזרים

• 2 תגובות
    • 832 צפיות
  14. שלום... לפני כמה זמן ראיתי מדריך להכנס מנהרת אירור לכרטיס מסך אבל אני כבר לא מוצא קודם כל מי שיוכל להביא לי קישור אני אודה לו מאד!... אז ככה יש לי כמה דברים.. 1: מאיזה חומרים עדיף לי לעשות את קירות המנהרה..? אני צריך שהחומר יידבק איכשהו לכרטיס מסך ולא יקרה נזק לא לכרטיס מסך ולא לחומר :\ 2: מאיפה אפשר להזמין חומר כזה בארץ מהאינטרנט? 3: בבקשה תנו לי קישורים לאתרים עם יש ששם כבר מישהו אכן עשה תפרויקט.. זהו... תודה מראש לעוזרים..

• 4 תגובות
    • 832 צפיות
  15. שלום יש לי 2 עכברים אלחוטיים האחד אופטי והשני עם כדור כזה עכשיו אני רוצה להישתמש במקלט/משדר של העכבר עם הכדור ביחד עם העכבר האופטי יש להם חיבורים שונים וכדומה אבל אולי מישהוא מכיר איזה צורה כללית שבנוי מעגל כזה

• 0 תגובות
    • 832 צפיות
  16. Started by nimrodim,

היכן ניתן לקנות ספק כוח 24 VDC היכן לקנות? האם ניתן לחבר RELAY לספקים כאלה כך שכאשר המחשב נדלק גם הספק הנוסף ידלק?

• 0 תגובות
    • 832 צפיות
  17. אוקייי יש לי 2 מסכים אחד שמצאתי ואני לא יודע של מה הוא והשני מדיבורית ישנה של רכב(מוטורולה 9520) עכשיו לשתיהם יש 14 פינים הקטע שלמסך של הדיבורית לא כתוב את הבקר HD44780 אלא מלא שטויות אחרות ואילו על המסך השני הגדול כתוב את שם הבקר הקטע שאם המסך קטן אז יותר נוח למצוא לו מקום וגם יש לו אופציות מגניבות של קליטה ושטויות כאלה והמסך הגדול כנראה רק מספרים... תמונות: מסך גדול: מסך קטן: גדלים של המסכים לפי קנה מידה: תגידו לי מה יותר שווה לעשות בו כדי לא לבזבז סתם זמן וחלקים

• 2 תגובות
    • 832 צפיות
  18. Started by arkadur,

אז ככה קניתי ממסרים , כדי להפעיל את המשאבות של הקירור מים (12V > 220V ) אני לא יודע לאן לחבר כל רגל בממסר (איפה מעגל הבקרה, ואיפה המעגל הראשי? ) אשמח אם מישהו יסביר לי כיצד לחבר את העסק [attachment deleted by admin]

• 6 תגובות
    • 831 צפיות
  19. Started by pc student,

היוםקניתי קדודה חדשה וראיתי שיש לה חיבור מוזר אתם יכולים להגיד לי לאן צריך לחבר אותו?

• 4 תגובות
    • 831 צפיות
  20. היי חבר'ה , אני חדש פה בפורום הספציפי הזה , ומאוד אהבתי את כל הקטע של המודינג למארזים . ניסיתי לקרוא כמה מדריכים , אבל התייאשתי מהר כי זה נשמע לי כמו סינית נדלקתי על הפרוייקט האחרון פה : http://www.hwzone.co.il/gallery/albums.php?set_albumListPage=10 איך אני עושה משהו דומה ? איזה כלים אני צריך , מאיפה אני משיג וכמה בערך יעלה ? בבקשה תשתדלו לדבר איתי בשפה הכי פשוטה שאפשר, כי באמת אני חדש בעסק... כמו כן אשמח אם תביאו לי את המדריך שלדעתכם הכי יעזור לי להבין פחות או יותר על מה שאני רוצה.. אם ניסחתי או אמרתי משהו לא נכון תגידו לי באמת חדש בנושא ומקווה לעזרה , אביאל.

• 4 תגובות
    • 831 צפיות
  21. אני חושב על להוסיף מאורר עליון למארז בגודל 120 ממ ,השאלה האם כדאי ועד כמה ? כמה מעלות הוא יוריד מהציפסט מעבד כרטיס מסך וכו ,יש לי 120 מכניס 120 מוציא 120 בטוניק 120 בספק ... הציפסט מתחמם לכזו טמפ שלא ניתן להחזיק אליו את האצבע יותר מ 2 שניות ,בלי מאורר אליו . תודה

• 4 תגובות
    • 831 צפיות
  22. Started by eegg,

היה לי רעיון להשתמש במתכת שחתכתי את מגן של המאוור שחתכתי מהמארז והחלפתי בגריל. אז שמתי אותו על ה ציף ואז חתכתי אותו שיתאם מסביב לכל הקבלים וכו וחיברתי אותו עם ברגי קפיצים וזה משמש כהיטסינק פשוט וגם אפשר לחבר מאוור עם דבק חם וזה די עוזר.

• 7 תגובות
    • 831 צפיות
  23. אממ אז ככה יש לי אוזניות בבית שבאות ללא הנגד המשתנה הקובע את הווליום לכן במחשב השני שלי כשאני מחבר אותן אני שומע רעשי רקע מעצבנים למדי עכשיו אני מחפש סירטוט למעגל שבעצם יהיה לי מצד אחד חיבור נקבה לחבר אליו את האוזניות וחיבור זכר לחבר למחשב עכשיו אני מחפש מינימום של פגיעה באיכות.. אז פחות או יותר איזה נגד אני צריך וכאלה ואם הורדת המתח באמת תעזור להפגת רעשי הרקע אם מישהו מכיר משהו קנוי לקחת השראה זה יעזור מאוד

• 2 תגובות
    • 831 צפיות
  24. Started by eliil1,

אני צריך לבנות שעון בתוכנה EWB, כמה שעונים ,יותר נכון : 0:9 ------ 00:99 ----------- 00:59 ---------- 00:23 ---------- 00:00-23:59 ------------- 00:00-11:59 --AM 12:00-23:59 -- PM --------------- 00:00-11:59 -- AM 12:00...1:00 - 11:59 -- PM **תצוגה : 7-SEG השאלה שלי היא האם ניתן לבנות את אלה רק באמצעות דלגלגי T? ומהי הכמות המקסימלית של הדלגלגים שצריך לשים? כמו כן..האם חיבור AM ו PM ללד, יהיה פתרון טוב לתצוגת השניים? או שגם אותם עדיף להציג בתצוגת 7-SEG? תודה.

• 0 תגובות
    • 831 צפיות

דיונים חדשים בפורומים