אלקטרוניקה ומודינג
חיתוך חלון במארז ובניית פאן באס, פיתוח בסביבת Arduino ועוד - כאן תוכלו לשאול את כל השאלות הנוגעות למודינג ולאלקטרוניקה שכרוכה בו, לפרסם את הפרויקטים שלכם ולקבל השראות
10,629 דיונים בפורום זה
-
שלום, אני רוצה לעשות חלון במארז..השאלה היא איך לחבר את הפרספקס לדלת? בעזרת ניטים שזאת עבודה פשוטה או בעזרת הגומי הכפול הזה שאין לי מושג איפה להשיג.. יש איזה מדריך אולי לעבודה הזאת? ואיפה ניתן להשיג את הגומי? תודה!
-
- 2 תגובות
- 826 צפיות
-
-
אני צריך לקנות נגד של 150 אום אבל אני רואה באינטרנט באתר שאני מזמין מימנו שיש כול מיני סוגם : 1/2 W 1/4 W 1W 2W 5W פוטנציומטר מה זה אומר? אני צריך של 150 אום אז איזה אני צריך? תודה ויום טוב
-
- 3 תגובות
- 826 צפיות
-
-
אני לא יודע מה לעשות על גג המארז אז יש לי שתי אפשרויות דגל או שם הפרוייקט אגב יש כבר חריטה של דגל הצעות נוספות יתקבלו בשימחה
-
- 4 תגובות
- 826 צפיות
-
-
אני רוצא להשיג מס' לוחות פיירפקס למודינג מישהו יודע מהיכן,? איפה אפשר לחתוך אותם למי שאין כלים או האם ניתן לקנות כלים לחיתוך וניסור במחירים סבירים? האם בכל נגריה מוכנים לבצע חיתוך? האם מסור חשמלי רגיל מתאים? תודה מראש...
-
- 7 תגובות
- 826 צפיות
-
-
שלום אני רוצה לחבר מעגל חשמלי פשוט המורכב מ 2 לדים ונגד אחד. האם יש חשיבות איך לחבר את הנגד במעגל? - יש חשיבות ל - ו +? תודה
-
- 2 תגובות
- 826 צפיות
-
-
צריך המלצה לחריטה על פאנל קידמי פאנל של כונן
-
- 4 תגובות
- 826 צפיות
-
-
הכותרת אומרת הכל קניתי Sleeving Cables http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=946_1102&products_id=6119 ואני לא יודע איך מכניסים לתוכם את הכבלים של החשמל.. הקונקטורים הלבנים האלה גדולים מידי, האם צריך לפרק אותם? ואם כן אז איך?
-
- 3 תגובות
- 825 צפיות
-
-
לא משנה כיצד נראה... תנו כמה שתמצאו/תוכלו ואני כבר אבחר אחד (: תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 825 צפיות
-
-
איפה אפשר לקנות את כוס הקידוח למקדח הכוס? האם היא מתאימה לכל מקדחה או שזה בא רק ביחד עם המקדחה? 120MM אני מחולון אז אם מישהו מכיר משהו מהסביבה? כמה דבר כזה צריך לעלות בימינו?
-
- 2 תגובות
- 825 צפיות
-
-
אממ אז ככה יש לי אוזניות בבית שבאות ללא הנגד המשתנה הקובע את הווליום לכן במחשב השני שלי כשאני מחבר אותן אני שומע רעשי רקע מעצבנים למדי עכשיו אני מחפש סירטוט למעגל שבעצם יהיה לי מצד אחד חיבור נקבה לחבר אליו את האוזניות וחיבור זכר לחבר למחשב עכשיו אני מחפש מינימום של פגיעה באיכות.. אז פחות או יותר איזה נגד אני צריך וכאלה ואם הורדת המתח באמת תעזור להפגת רעשי הרקע אם מישהו מכיר משהו קנוי לקחת השראה זה יעזור מאוד
-
- 2 תגובות
- 825 צפיות
-
-
הנה המפרט: מעבד: 3.0 GHZ זיכרון: 768 DDR 400MHZ דיסק קשיח: 80 GB של WESTERN DIGITAL כרטיס מסך: ATI RADEON9200 128 MB לוח אם: V class -INTEL 865PE/845P+ICH5 CHIPSET BASED
-
- 5 תגובות
- 825 צפיות
-
-
שלום... לפני כמה זמן ראיתי מדריך להכנס מנהרת אירור לכרטיס מסך אבל אני כבר לא מוצא קודם כל מי שיוכל להביא לי קישור אני אודה לו מאד!... אז ככה יש לי כמה דברים.. 1: מאיזה חומרים עדיף לי לעשות את קירות המנהרה..? אני צריך שהחומר יידבק איכשהו לכרטיס מסך ולא יקרה נזק לא לכרטיס מסך ולא לחומר :\ 2: מאיפה אפשר להזמין חומר כזה בארץ מהאינטרנט? 3: בבקשה תנו לי קישורים לאתרים עם יש ששם כבר מישהו אכן עשה תפרויקט.. זהו... תודה מראש לעוזרים..
-
- 4 תגובות
- 825 צפיות
-
-
שלום אני רוצה לעשות מסך גרפי+נגיע, עכשיו כמה שהבנתי אני צריך Controller שמחבר בין השניים עכשיו יש Controller כזה שהוא בשביל מיקרו בקר ולא מחשב? אני רוצה לעשות נגיד שהבקר ירשום ל-LCD את מה שהחיישנים קולטים וכדומה... אז משהו מכיר מסך כזה שתומך במיקו בקר(הגודל שאני מחפש זה בין חריץ ל2 חריצים של כונן CD)? תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 825 צפיות
-
-
יש לי מדפסת, ואני מחובר אליה בUSB. אמא שלי גם רוצה להדפיס לפעמים, אבל המחשב שלה לא מחובר אלי ברשת. חשבתי ליצור מפצל USB בדרך הבאה: למדפסת יכנס כבל USB, הוא יקח את המתח שלו מהמחשב שלי (שתמיד דלוק) ואת המידע, הוא יקח בעזרת סוויץ, אם אני אשים את המפסק בצד אחד הוא יקבל את המידע מהמחשב שלי, ובצד השני מהמחשב שלה. זה יעבוד? יש סכנה לרכיבים? יש דרך אחרת? תודה :]
-
- 3 תגובות
- 825 צפיות
-
-
אוקי אני צריך לצרוב הרבה דיסקים! אז חשבתי לעשות מכונה כשאחרי שדיסק גומר להיצרב והוא יוצא המכונה מוציא את הדיסק (לא אכפת לי אם הדיסק יזרק על הריצפה) ושתסים דיסק חדש. בעקירון אני חושב שיש לי רעיון די טוב איך הדיסק יכנס, אבל איך להוציא אותו זה קצט סיפור.... בכל מקרה למי שיש רעיות/הצעות.... תעזרו בבקשה תמ"ר
-
- 8 תגובות
- 824 צפיות
-
-
היי חבר'ה , אני חדש פה בפורום הספציפי הזה , ומאוד אהבתי את כל הקטע של המודינג למארזים . ניסיתי לקרוא כמה מדריכים , אבל התייאשתי מהר כי זה נשמע לי כמו סינית נדלקתי על הפרוייקט האחרון פה : http://www.hwzone.co.il/gallery/albums.php?set_albumListPage=10 איך אני עושה משהו דומה ? איזה כלים אני צריך , מאיפה אני משיג וכמה בערך יעלה ? בבקשה תשתדלו לדבר איתי בשפה הכי פשוטה שאפשר, כי באמת אני חדש בעסק... כמו כן אשמח אם תביאו לי את המדריך שלדעתכם הכי יעזור לי להבין פחות או יותר על מה שאני רוצה.. אם ניסחתי או אמרתי משהו לא נכון תגידו לי באמת חדש בנושא ומקווה לעזרה , אביאל.
-
- 4 תגובות
- 824 צפיות
-
-
-
- 9 תגובות
- 824 צפיות
-
-
בבקר מאוורר בנוי, אם אני רוצה שיהיה לי לד שהאוצמה שלו זה לפי האוצמה של המאוורר (יענו כמה שאני מנמיך את המאוורר האור ניהיה חלש וכמה שאני מגביר האור ניהיה חזק) אז אני פשוט מחבר גם את המאוורר וגם את הלד לנגד המשתנה ככה שהנגד שולט גם על הלד, נכון ? וזה משנה איך אני מחבר (טור/מקביל) שלא יהיה מצב שאחד יקח מהכוח של השני ?
-
- 2 תגובות
- 824 צפיות
-
-
מישהו יודע, לא איכפת לי איך הוא יתחבר לחשמל העיקר שיעשה את זה בלי אקסטרה תשלום... http://www.wallashops.co.il/shopmind_portal_heb/auctionProd.asp?pi=VR1415.1 ואיך הוא בכללי וכל החלקים שבאים איתו?
-
- 7 תגובות
- 824 צפיות
-
-
אני צריך לבנות שעון בתוכנה EWB, כמה שעונים ,יותר נכון : 0:9 ------ 00:99 ----------- 00:59 ---------- 00:23 ---------- 00:00-23:59 ------------- 00:00-11:59 --AM 12:00-23:59 -- PM --------------- 00:00-11:59 -- AM 12:00...1:00 - 11:59 -- PM **תצוגה : 7-SEG השאלה שלי היא האם ניתן לבנות את אלה רק באמצעות דלגלגי T? ומהי הכמות המקסימלית של הדלגלגים שצריך לשים? כמו כן..האם חיבור AM ו PM ללד, יהיה פתרון טוב לתצוגת השניים? או שגם אותם עדיף להציג בתצוגת 7-SEG? תודה.
-
- 0 תגובות
- 824 צפיות
-
-
אני הולך לבנות מפרספקס עם תאורה מיוחדת עם 3 מאווררים ולהכניס לתוכו ספק (את החלק הפנימי מן הסתם) אני צריך לצורך זה לדעת את המידות של ספק כוח סטנדרטי (ATX) תודה מראש לעוזרים.
-
- 4 תגובות
- 824 צפיות
-
-
http://www.aaroncake.net/circuits/vumeter.htm האם המעגל הזה יתן לי אורות שידלקו לפי קצב המוזיקה? כאילו זה אמור ליהיות 3 לידים שידלקו ויתכבו ביחד בדיק כמושיש קטודה שפועלת לפי קצב המוזיקה אז אותו דבר רק במקום קטודה יהיו 3 לידים.. אני לא מתקוון למד תאורה הזה שככל שהמוזיקה שהוא שומע חזקה יותר אז האורות במד עולים יותר גבוה.. אני רצה שהם ידלקו ויתכבו ביחד.. אז זה יהיה טוב? תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 824 צפיות
-
-
שלום יש לי 2 עכברים אלחוטיים האחד אופטי והשני עם כדור כזה עכשיו אני רוצה להישתמש במקלט/משדר של העכבר עם הכדור ביחד עם העכבר האופטי יש להם חיבורים שונים וכדומה אבל אולי מישהוא מכיר איזה צורה כללית שבנוי מעגל כזה
-
- 0 תגובות
- 824 צפיות
-
-
שלום קוראים לי אלעד ואני חדש בפורום הזה ובאתר בכלל היום בבוקר ראיתי תוכנית ביאס בערוץ 26 על תחרויות בכל מיני משחקים והיה שם גם את תחום המודינג(משם הגעתי לאתר...) אין לי בכלל נסיון במודינג אבל התלהבתי מזה ואני רוצה אז רציתי לבקש אם אתם יכולים להביא לי מדריכים איך עושים את זה(אני מתכוון למארזים כאלה לחתוך אותם ולעצב עם הפלסטיקים השקופים האלה וכל זה....) ובכלל להסביר לי על מושגים בתחום.....כי אין לי בכלל נסיון בזה.... וגם רציתי לשאול אם ואיפה יש חנויות של זה של כל הפלסטיקים של המארזים וכל הכלים..... וגם אני רוצה לדעת על כל התחרויות...... מקווה להשתלב מהר בתחום...
-
- 10 תגובות
- 824 צפיות
-
-
יש לי את המאוורר הזה https://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?cPath=174_157_159&products_id=1578 של טרמלטק והוא 70 מ"מ ורציתי לדעת אם קיים גריל יפה שמתאים לו?
-
- 6 תגובות
- 824 צפיות
-