אלקטרוניקה ומודינג
חיתוך חלון במארז ובניית פאן באס, פיתוח בסביבת Arduino ועוד - כאן תוכלו לשאול את כל השאלות הנוגעות למודינג ולאלקטרוניקה שכרוכה בו, לפרסם את הפרויקטים שלכם ולקבל השראות
10,630 דיונים בפורום זה
-
שלום, אני חותך את גג המארז בצורה של שלושה עיגולים מוצלבים כמו הצורה 8 ועוד עיגול... ובזמן החיתוך של העיגול הראשון נהרסו לי איזה 5 ראשים וראשים יקרים... ויש לי דרמל ממש משמ חזק... זה נורמלי? המארז שלי הוא מתכת 0.7 של אנרמקס... תודה מראש, ניר.
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
-
יש לי את המאוורר הזה https://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?cPath=174_157_159&products_id=1578 של טרמלטק והוא 70 מ"מ ורציתי לדעת אם קיים גריל יפה שמתאים לו?
-
- 6 תגובות
- 782 צפיות
-
-
האם אני יוכל ליצור כבל שיחבר את חיבור ה-VGA של הכרטיס מסך אל יציאת COMPONENT? אני מצאתי את האתר (הזה) ואני רוצה לדעת מה אתם חושבים... אני יוכל לחבר כרטיס מסך ישן מאד לטלוויזיה (כמובן שהיא תומכת ב-COMPONENT)? יש למישהו רעיון אחר איך לעשות את זה או כבלים אחרים או כל דבר...
-
- 0 תגובות
- 726 צפיות
-
-
שלום רציתי לדעת איזה נגד אני צריך כדיי להפוך מתח 12V DC ל9V DC תודה
-
- 11 תגובות
- 5k צפיות
-
-
היום בערב אני יפרסם כמה תמונות מהמוד שלי החדש שלי שכלל חיתוך צד המארז בצורת X בסגנון Thermaltake בניית מערכת שליטה על מאוורים/תאורה ע"י מתגים מאוורר 120MM שמצאתי בתוך ספק ישן שנזרק לפח (אקרילי!), הוספתי לו לדים אדומים וכחולים החלפת התאורה בעכבר לצבע כחול ובנוסף הוספת לדים בצבע כחול למקלדת ככה שתאיר כמו המכוניות במהיר ועצבני בנוסף תאורה פנימית של המארז ע"י לדים כחולים (בקרוב גם לדים אדומים, פשוט יש לי מחסור במלאי..)
-
- 25 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
אתם יודעים מה זה חוגה,שמציגה מתח..............(עם מעגל פשוט אני רוצה לסדר hd tray ,אחד פה בקהילה ,אם אני זוכר נכון,הכין אחד עם נגד וזהו....)
-
- 2 תגובות
- 747 צפיות
-
-
שלום חברים , קניתי LCD מסוג HD44780 ומבחינת גודל פיסי הוא לא מתאים לי , אולי אתם מכירים מסכים קטנים יותר שעדיין יתמכו ע"י LCDC או crystal control ? אני ממש צריך עזרה דחוף , אשמח לקבל תגוהבה מהירה
-
- 0 תגובות
- 784 צפיות
-
-
מישהוא יודע אולי איפה אפשר לקנות דיסקיות לדרמל לחתוך והעגולות האלו שמשמשות לשיוף וכל אלו ואם מישהוא מכיר איפה אפשר לקנות ראשים חדשים לדרמל איזור נתניה יש בהום סנטר אולי?
-
- 2 תגובות
- 991 צפיות
-
-
שלום חברים , אני מחפש חנויות באיזור המרכז , והשרון שמוכרות מסכי LCD ... לא הגדולים , אלא הקטנים שמיועדים לפרוייקטים ... תודה
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
לפני כמה ימים קניתי מארז קוברה ואני מצטער על כך לאללה כי הוא כבר בא עם מוד ועד עכשיו עשיתי כבר מלא מודים כמו מארז שקוף לגמרי וכ'ו . עכשיו אני מזה מבואס כי אני לא יכול כבר לעשות לו איזה סוג של מוד גם כי הוא חדש ואבא שלי לא יסכים לי וגם בגלל שכבר עשו לו ! אתם מציעים לי להחזיר את זה ולקנות אחד פשוט כי גם ככה קיבלתי איתו ספק ובאותו יום הוא נשרף וגם כי לא שווה לעשות לו מוד ! אם אני לא יחזיר מה אתם מציעים לי לעשות ? http://www.noacomp.co.il/Product.asp?productid=2139&catcode=316
-
- 10 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שבוע טוב! אני לפני תחילת מוד כולל (צבע,חלון,חריטה,תאורה וכו'), ובמהלך השבת חשבתי על רעיון.. בעיקרון נושא המוד המתוכנן שלי הוא המשחק Metal gear solid.. מי ששיחק במשחק הראשון וודאי זוכר את הקטע בו ע"מ לכבות את מטאל גיר עלייך להכניס את כרטיס ה- PAL.. המוד שחשבתי עליו הוא משהו בסגנון הזה.. ע"מ להפעיל את המחשב עלייך להכניס כרטיס שבעצם יסגור מעגל ויתן לך את האפשרות להפעיל את המחשב: מצטער על איכות הציור.. לא היה לי כח להתחיל להשקיע :] בכל מקרה הציור די מסביר את מה שרציתי.. העיגול האדום הוא כפתור ההפעלה, המלבן האדום הוא לוח האם, והמלבן האפור הוא בעצם הכרטיס (שיהיה הרבה יותר דק כמובן) ממבט על.. הוא יהיה ממתכת או כל חומר מוליך אחר.. וכמו שרואים ברגע שהוא ייבוא במגע עם 2 החוטי…
-
- 27 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
אני רוצה לחבר את המסך LCD של NEC MODEL : NL8060BC26-12 יש למישהו הסבר
-
- 4 תגובות
- 827 צפיות
-
-
אני מחפש אחר מוד של לדים רצים ע"פ הוינאמפ. אבל שמישהו ניסה, ויודע שזה עובד. ושהמדריך של המוד לא יהיה רק תמונות, אלא גם שרוט של המעגל... כל המדריכים שאני מכיר הם בעלי תמונות מWEBCAM בלבד, ואין לי מושג מה הולך שם כי אין שרטוט של המעגל....
-
- 0 תגובות
- 730 צפיות
-
-
שלום אז כחה, יש לי מעבד עצבני במיוחד עם כירור של intel החי דרק שיש, כול פעם שהמעבד מתחמם הכירור משמיעה רעשים של מטוס ומוריד את המעלות באיזה 2 3 אבל גם במצב רגיל הוא לא שקט מידיי, אז באזרת המוד הקטן שלי הצלחתי להאיט את המאורר ב 500RPM איך? פשות מעוד יצרתי מצב שבו עם המאורר היה פועל על הסיבובים הרגילים שלו נמעבד היה נמצב על טמפ יותר נמוח מהרגיל, אז כחה שבמקום שהמעבד שלי יהיה יותר קר המאורר ה"חחם" פשות מאיתי: פחות רעש לא מעוד אבל כול טיפה של שקט שווה הכול הקלים שלי הם סרגל טוש סקין יפני קופסת קרטון של איזה צעצוע (אלחתי לחנות צעצוים כמו טמבל וביקשתי מהם כופסה רקה של איזה צעצוע גדול שהיה להם (מהתצוגה או משהוא, חחח היתם צריחים לראות את המבט שלהם, קיצר כיבלתי את הכופסה …
-
- 53 תגובות
- 3.8k צפיות
-
-
יש למישהו אולי מעגל בשביל זה?
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
-
יש לי מסך lcd עם תאורה ועברית ובקר מאחורי המסך כתוב ככה itm-1602d-04 ic2- ks0062 ic1- ks0066 רציתי לדעת עם החיבור שלו זה באותה דרך כמו שמסבירים באתר או שזה דרך אחרת חיברתי את המסך כמו שכתוב במדריך והוא לא עובד . הוא נדלק אבל לא רואים כלום ,חשבתי אולי זה בגלל שלא חיברתי את הפוטנציומטר נכון אז הורדתי אותו ועדיין לא רואים כלום בדקתי את החיבורים אלף פעם הכול מחובר כמו שכתוב אבל המסך עדיין לא מגיב . יכול להיות שצריך להגדיר את הlpt דרך הביוס או שזה לא קשור ? את המסך קיבלתי מתנה מחבר שהביא אותו מאיזה מעבדה [attachment deleted by admin - 90 dayss]
-
- 3 תגובות
- 873 צפיות
-
-
שלום לכולכם יש לי שאלה איפה אני יכול להזמין באינטרנט את כל החלקים האלקטרוניים שאני צריך (נגדים, לדים וחולי........) שיהיה זול ושיהיה בישראל תודה מראש
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
לי יש את הבקר הזה: https://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?cPath=174_158&products_id=1577 בקר זה בא עם חיישן טמפרטורה אחד והוא נקרע לי מישהו יודע איפה אפשר להשיג חיישן חדש?
-
- 5 תגובות
- 919 צפיות
-
-
שלום, חתכתי היום את ככל הגרילים המובנים של המארז על מנת שתהיה זרימת אוויר טובה יותר... מקדימה הלך מצוין... מאחורה גם... ובתקרת המארז קרה משהו והתחרבש לי והמקדח כוס קילפ לי צבע ונוצר חור מגעיל כזה בקיצור התעקב שם ונהיה גועל נפש... ואז ניסיתי לשםפר עם מספרי פח וזה עזר אבל עדיין מכוער... אתם אומרים לחצוך את כל התיקרה כבר ולעשות חלון גדול? לא חובה גומי כהז של איטום? המדריך לחלון בתקרה שיש בראש הפורום לא מספיק טוב והוא לא יעיל... וזה גם לא חלון בגודל רציני... אז אני צריך עצות מה לעשות... תודה רבה רבה רבה מראש, ניר.
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
-
אני רוצה לקנות את ה Vantec Tornado לאח שלי (לי כבר יש ולא מפריע הרעש - איזה 54 DBA משהו כזה) אז בשבילו אני רוצה שהוא יוכל לשלוט על המהירות - ועל הרעש . החלק הזה מתאים? https://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?cPath=174_172&products_id=1523 דרך אגב יש לו את ה 4 Channel VR fan kit אז יש לו כזה פאן בס או איך שלא קוראים לזה שאפשר לשלוט עם זה על המאוררים יש שליטה על 4 וזה בגודל 3.5 יענו לכונן דיסקטים. אל תגידו לי שאפשר להכין לבד כי אני לא טכנאי (לא מבין כלום). או אם אפשר חלק יענו שאני יוכל לשלוט על המאורר... תודה
-
- 0 תגובות
- 767 צפיות
-
-
שלום יש לי מיני דיסק מפורק sharp md-sr70 ואני רוצה לדעת עם אפשר לעשות איתו משהוא ועם כן איפה נמצא הבקר כי אני לא מוצא אותו תודה אנשים טובים
-
- 5 תגובות
- 947 צפיות
-
-
פירקתי כמה לדים מאיזה טלפון ישן, היה גם LCD אבל הבקר היה מולחם על הלוח, אז ויתרתי עליו. לקחתי כמה לדים, בעקרון בשביל לעשות את המוד של המולקסים הזוהרים.. אבל איך אני יודע אם הוא של 5V? האם יש דרך לבדוק? נדב.
-
- 2 תגובות
- 883 צפיות
-