אלקטרוניקה ומודינג
חיתוך חלון במארז ובניית פאן באס, פיתוח בסביבת Arduino ועוד - כאן תוכלו לשאול את כל השאלות הנוגעות למודינג ולאלקטרוניקה שכרוכה בו, לפרסם את הפרויקטים שלכם ולקבל השראות
10,630 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם, יש לי מקלדת G15 ואני רוצה להכין מוד למסך שלו... ובLCD STUDIO זה אפשרי עכשיו מצאתי תמונה של מישהו שיצר מוד למסך בתוכנה הזאת שזה בדיוק כמו שאני צריך.. ניסתי לחפש את מי שיצר ולא מצאתי. זה המוד: ניסתי ליצור לבד בתוכנה אבל לא הצלחתי בכלל. אשמח אם מישהו יוכל להכין את זה עבורי ואם מישהו יכול ללמד אותי איך לעבוד בתוכנה אני אשמח.. תודה, ושבת שלום! נ.ב: אני מקווה שכתבתי בפורום המתאים
-
- 2 תגובות
- 873 צפיות
-
-
יש לי מספר שאלות על הבקר הבא http://www.eu.necel.com/_pdf/U10335EJ2V0DS00.PDF אם לא , אשמח גם להכוונה לפורום הנכון. תודה.
-
- 2 תגובות
- 886 צפיות
-
-
יש לי מטען של 500mA ומצבר עם 8.5 אמפר אבל אני רוצה מטען שיטעין אותו מהר מאוד אז עם למשל אני יקנה שנאי של 220V<12V ושימיר ל5 אמפר אז יטעין יותר מהר לא? ואם אפשר ,ראיתי פעם מעגל עם 2 לדים וכמה נגדים שמחברים בין המטען למצבר ושמסיים להטעין הנורה נדלקת תודה לעוזרים אתם ממש עוזרים
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
קניתי מחשב חדש לאחרונה. q9450 ga-48x-ds4 cm-690 - עם 7 מאוורים סך הכל 3 מהמארז עצמו ו3 של scyte 1600rpm ש2 מוציאים אוויר למעלה, 1 מכנסים אוויר למטה, אחד מכניס אוויר מקדימה, 1 מכניס אוויר מאחורה, ואחד מכניס אוויר לכיוון המאיצים הגרפים. ואחד על הultra 120 extreme שיש לי. gigabyte - 4870 crossfire a-data viesta extreme+ 800 5-5-5-18 1.9-2.1vcore 2x2gb (4gb) seagate sata2 500gb 32mb crosair 750 ספק כוח. vista home preimum 64bit בעקרון מה שעשיתי זה ככה.. Q9450 המהרתי אותו ל3.4GHZ דיי בקלות עם1.32 Vcore וnorth bridge עם מתח קל של 0.012+ הגעתי איתו ל3.6 בלי ממש בעיה אבל הקטע הוא שאני צריך לעלות את הVCORE מעל המומלץ.. כנראה נפלתי על מעבד קצת חרא לOC כי ראיתי שיש כאלו שהגיעו …
-
- 2 תגובות
- 649 צפיות
-
-
קניתי לדים ונגדים צריך עזרה אני רוצה לחבר את הלדים (כחולים) למארז וליצור מערך תאורה להאיר חריטה בפרספקס אני צריך שמישו יצייר לי את המעגל איך להלחים. פעם היה מדריך שהוא בנה גוף תאורה כזה ואני לא מוצא אותו אז אני צריך עזרה אני לא ממש מבין אז תתנו לי תיאור איזה צד של הלד כמה נגדים הכל (5 לדים אני רוצה לחבר)למולקוס 12 V
-
- 2 תגובות
- 967 צפיות
-
-
שלום לכולם, פירקתי את אחד מחיישני המשקל של משקל אדם דיגטלי (מצ"ב תמונה). מישהו יודע איך אני יכול למדוד מתח משתנה או התנגדות משתנה מהחיישן הזה בהתאם למשקל או העומס שמשנה. אציין כי ניסיתי למדוד מתח (כאשר הוספתי סוללה) או התנגדות בין כל זוג חוטים ולא קיבלתי איזשהו פרמטר משתנה (מתח או התמגדות) בתלות בעומס (קיבלתי רק התנגדות קבועה של 1k). מישהו יודע כיצד ניתן להפיק התנגדות או מתח משתנה מהחיישן המצ"ב. תודה לכולם. [attachment deleted by admin]
-
- 2 תגובות
- 782 צפיות
-
-
יש פה http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=70953.msg592439#msg592439 מדריך לבניית אלמנט תאורה פשוט. עכשיו יש לי כמה שאלות על זה. דבר ראשון - אם הוא מחבר 5 לדים וכל לד אמור להיות זרם של V3 , זאת אומרת לכולם ביחד יש זרם של 15V ואיך הוא מחבר את זה לחיבור של 12V ? ויותר מזה, למה צריך נגדים בכלל?- הרי אם מחברים אותם בשורה כמו שהוא עשה כל לד יקבל בערך זרם של 2.5V וזה בסדר לא? וגם הוא רשם " נקפל אותו כ10 ס"מ אחרי תחילתו ונגלה חתיכה קטנה .... " איך מגלים את החתיכה ? פשוט חותכים עם מספריים רגילות את הבידוד השחור? כי זה ניראה כבל מאוד דק ואולי אם אני יעשה עם מספריים רגילות זה יחתוך לגמרי את הכבל... ושאלה אחרונה והכי חשובה- נכון בסוף כשמתקבלת התוצאה הזאת אז איך בכלל מחב…
-
- 2 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
התרשים שיש לי למטה מסביר לי לאן לחבר כול אחד מהצבעים כדי לקבל יציאת VGA מהמסך פליסטיישן 1 שיש לי בכבל שקניתי יש את הצבעים אבל חיברתי לפי בצבעים וזה לא עובד ניראה לי שהפינים לא תואמים את הצבעים יש נגיד למטה תמונה בצבע ורוד זה אומר שפין 13 צריך להיתחבר לחיבור 5 בתמונה למעלה ככה עשיתי וזה לא עובד הניחוש שלי הוא שהצבע של פין 13 הוא לא ורוד הוא צבע אחר מישהו יכול לתת לי תרשים של חיבור VGA איזה צבע זה כול פין כי ניראה לי הצבעים למטה זה סתם בישביל להבדיל רק או אולי מישהו מוכן להגיד לי מה מתחבר לאן? זה מסך של פלייסטשן אחד כמו שאמרתי הנה התמונות תודה לעוזרים אבירם [attachment deleted by admin]
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם. אני מנסה לבדוק בנייה של מכשיר דרך הנחיות של אתר באנגלית. אני לא מבין גדול במונחים באנגלית ואשמח אם מישהו יודע מה המונח המקביל בעברית והיכן ניתן למצוא/לקנות רכיבים כאלו באזור המרכז: 1. 12VDC Negative Ion Generator 2. Reed Switch 3. Neo-Dymium Magnet 4. Heat Shrink Tubing or Electrical Tape תוד'ה!
-
- 2 תגובות
- 871 צפיות
-
-
1.כמה וולט המאוורר ה 80MM? 2.זה אפשרי לחבר אותם לבטריה של 9VOLT?
-
- 2 תגובות
- 758 צפיות
-
-
יש לי כמה מאווררים של ספקים הבעיה שייש להם 2 פינים ובלוח אם יש חיבורים של 3... יש משהו לעשות כדי לחבר אותם ללוח אם??
-
- 2 תגובות
- 812 צפיות
-
-
anyone knows how to wire this button? it's has like 8 pins http://www.performance-pcs.com/catalog/index.php?main_page=product_info&products_id=784 thanks for the helpers g0vner_x3
-
- 2 תגובות
- 695 צפיות
-
-
שלום לכולם ... מצאתי את זה http://gaussmarkov.net/layouts/bsiab2/bsiab2-perf.png יש לי גם את הרשימה של החלקים .. עכשיו יש לי כמה בעיות... כתוב שם in אבל מאיפה בידיוק יוצאים 2 הקבלים ל in ואת ה out לא מצאתי אם מישהוא יוכל להסביר לי איפה שניהם נמצאים ועוד יותר טוב אם מישהוא יוכל לערוך את התמונה בצייר ולמתוח 4 קוים של מאיפה יוצאים ה in וה out. רציתי גם להוסיף לד למעגל ... איזה נגד אני צריך לשים?? עכשיו יש לי עוד בעיה אחת.... אני רוצה כשהמעגל יהיה כבוי ה in וה out ימישכו לפעול... כדי שהמעגל ימשיך... הבנתי שאני צריך כפתור על 6 פינים שיוצטים ממנו כמה עולה כפתור כזה בדרך כלל ואיך קוראים לו??
-
- 2 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
היי, אני יודע שהשאה הזאת נשאלה כבר הרבה פעמים פה אבל למרות כל החיפושים שלי (פה ובגוגל) לא מצאתי את התשובה.... יש לי מסך של NOKIA 5110 (ואני חושב שאני יכול להשיג 3100 אם זה יצליח) ומצאתי כבר את הסכימה של החיווט אבל אני לא מוצא תוכנה שאיתה אני כותב למסך, יש את SERDISPLIB בל אני לא יודע לכתוב C והיא נראית לי מאוד מסורבלת (אפשר להשתמש בה עם C#?, אם כן אז זה כנראה הפיתרון בשבילי).
-
- 2 תגובות
- 744 צפיות
-
-
שלום אנשים, אני שוקל לבצע הזמנה של פאנלים מאלומיניום למגברי אוזניות ניידים. לצורך קנייה קבוצתית שאולי תתבצע בעתיד הלא רחוק. רציתי לשאול אילו מקומות אתם ממליצים לבדוק באיזור השרון (נתניה, חדרה, בניימינה אם אפשר). מדובר על פאנלים דיי קטנים כאשר יש צורך בחורים מסוימים ובחריטות מסוימות. יש תוכניות מסודרות של הפאנלים, רק צריך למצוא מקום שיעשה את זה במחיר טוב ובאיכות טובה. Anatoli.
-
- 2 תגובות
- 915 צפיות
-
-
כותרת. פשוט לא מצאתי בזאפ קט' לזה, אשמח אם מישהו יגיד לי לאיזה קט' זה שייך. (כאילו אחרי כלי עבודה...).
-
- 2 תגובות
- 711 צפיות
-
-
שבת שלום, יש לי את המארז 6a19 + 6 מאווררים(כולל ספק מעבד וכרטיס מסך) ומה שהכי מרעיש במארז הזה אלה הדיסקים הקשיחים, בדקתי בכך שחיביתי/ניתקתי את כל המאווררים במארז. מה שאני רוצה זו דרך כל שהיא להשקיט אותם, את הדגמים תוכלו לראות במפרט ואת המארז ואיך הם יושבים, הינה קישור: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=348783.msg3199550#msg3199550 מה אתם מציעים? תודה.
-
- 2 תגובות
- 872 צפיות
-
-
האם הפריטים באתר, זה האתר מוכר או שאנשים מוכרים?? כאילו כמו ebay? וגם יש שם נגיד אייפוד טאצ' ב100 ומשהו דולר זה הגיוני? האתר אמין?? איך אפשר לשלם על מוצר? דרך paypal??
-
- 2 תגובות
- 855 צפיות
-
-
יש לי רצועות של פרספקס ואני רוצה לבנות מהם מארז איך אני חותך אותם עם מסור רגיל אני יכול? ועוד שאלה איך אני יכול לחבר אותם בשביל שלד מרובע ?
-
- 2 תגובות
- 964 צפיות
-
-
אני מחפש "רשת" כמו בתמונה הבאה: http://www.bods-mods.com/Mystique/Pwr_Button.jpg זה לא ממש רשת אלא מתכת מחוררת. יש למישהו מושג איפה קונים או מה השם הספציפי של זה ?
-
- 2 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
אני מתחיל לבנות את הפרוייקט גמר שלי ליד' חשבתי על להשתמש בבקר מסידרת PIC24 - לפי הנתונים הוא נישמע משהו שמעניין ללמוד ושיתאים לפרוייקט שלי הבעיה ששוטטתי לי ברחבי הרשת ולא מצאתי יותר מידי מידע לגבי תכנתים של הבקרים הללו ומידע לגבי תיכנות שלהם... למישהו יש אתרים בנושאים האלה? ד"א הבנתי שהבקרים החל מה16BIT של מיקרוצ'יפ מותאמים לUSB (בלי צורך בשבב ממיר) ואלגוריתמי קידוד - למישהו יש מושג בנושא? תשימו לב לתמונה הבאה: http://www.microchipc.com/sourcecode/images/glcd_schematic.jpg למטה ניתן לראות חיבור USB, יש מצב שזה תכנת? (באתר לא ממש מוסבר על הסירטוט... אלה יותר מוסבר על תוכנית שכותבת על הLCD כתובית קטנה.)
-
- 2 תגובות
- 778 צפיות
-
-
מחפש חנות ללדים ושאר האביזרים הנחוצים להרכבת תאורה באיזור ראשל"צ מה שקרוב יותר טוב יותר.. אך אין בעיה עם איזור ת"א.. תודה מראש לכולם
-
- 1 תגובה
- 708 צפיות
-
-
אני רוצה לבנות כזה דבר. http://www.siz.co.il/up/kv2mlg2ifm2n.jpg אבל שיהיו בו 6 נורות. מה אמורים להיות הנגדים? איך אני קובע את זה? אתם יכולים להסביר לי?
-
- 1 תגובה
- 594 צפיות
-
-
האם יש צורך במאווררים שמראש בנויים לשליטה (3 חוטים) או שניתן להשתמש גם במאוורר ג'נרי (2 חוטים) תודה.
-
- 1 תגובה
- 602 צפיות
-
-
שלום, קיבלתי מחבר שלי מחשב ישן ויש לנו בבית DVD שכבר לא פועל של LG עכשיו אני רוצה לדעת. את חלקי המחשב אני יודע להכניס ולחבר בפנים אבל איך אני יכול אחרי זה לחבר אותו לטלוויזיה הרי אין לי כרטיס טלוויזיה. צפיתי בגלריות מודינג ולא הבנתי. אני רוצה לדעת איך אני יחבר את הHTPC לטלוויזיה ויוכל לראות את כל מה שיש לי במחשב ולצפות בסרטים שאני מקרין מהמחשב בטלוויזיה D:
-
- 1 תגובה
- 588 צפיות
-