אלקטרוניקה ומודינג
חיתוך חלון במארז ובניית פאן באס, פיתוח בסביבת Arduino ועוד - כאן תוכלו לשאול את כל השאלות הנוגעות למודינג ולאלקטרוניקה שכרוכה בו, לפרסם את הפרויקטים שלכם ולקבל השראות
10,630 דיונים בפורום זה
-
שלום, היכן אני משיג קתודות קרות לתאורת המארז וכמה הן עולות? תודה
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יש לי זוג קתודות UV של טרמלטייק. לפי מה שראיתי באתר של טרמלטייק, לקתודות יש תכונה שהן מופעלות בקצב של מוסיקה או משהו כזה.. איך מפעילים את זה?
-
- 12 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם ברצוני לבנות מעגל שבתוכו יהיה שליטה על 4 מאוררים זאת אומרת ראובס רגיל אבל אני רוצה לעשות עוד עיגולים שאותם אני יחבר לקתודות וכשאני מחבר את הקתודה למעגל הזה אז אני יכול לקנוע את עוצמת האור של הקתודה ואם אני יאיר משוה אם לדים אז גם את האור של הלדים. אני רוצה לבנות את זה אבל שבמקום שזה יהיה אם עיגולים אני רוצה שזה יעבור על פס כמו שיש במיקסרים של DJ אבל אני לא יודע איך להכין את זה אם מישהו יודע יכול לעזור. תודה ושבת שלום שקד
-
- 12 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
-
תודה ל-9GAG על הקיום שלהם. קישור לפרסום המקורי: http://9gag.com/gag/3199524 פשוט אחד הדברים המגניבים!!!!!!
-
- 3 תגובות
- 916 צפיות
-
-
-
http://www.thebestcasescenario.com/forum/showthread.php?t=28 אשמח אם אחרים שמכירים פרוייקטים מוציאי עיניים כאלה יפרסמו אותם פה..
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
-
אני רוצה להוסיף מאוורר במארז שלי, ורציתי לדעת אם שני ראשי המקדחה שבאים עם הדרמל מתאימים לברגים של מאוורר? ואם אפשר בבקשה תסבירו לי איך להשתמש בהם. כי הם נראים לי חלשים, ואם אני אלחץ עליהם הם נראים כאילו שהם יישברו. אז איך משתמשים?
-
- 12 תגובות
- 1k צפיות
-
-
האם ראש חריטה של דרמל יתאים למקדחה? אם כן מאיפה לקנות וכמה עולה? יש אפשרות לחבר את הממיר והhtpc ?
-
- 8 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
איזה ראש מומלץ לשיוף פח? אני מעוניין בראשים ממתכת ולא מסדרת ה-SANDING וה-GRINDING על-מנת שיחזיק להרבה זמן ובגלל שאני צריך ראש דק יחסית (כמו 9904 שיוכל לשייף חיתוך שאני עושה בגג המארז) מישהו שחתך עם ראש דומה המליץ על -9904 לשיוף ו-9909 לחיתוך בפח, רציתי לדעת האם הם באמת מתאימים לזה..?
-
- 0 תגובות
- 884 צפיות
-
-
אני בונה בלוק מים והכלי היחיד שיש לי גישה אליו בשביל לעשות את זה זה דרמל אני מתכוון לקנות את ראשים 193 ו9904 לפי מה שהבנתי מהת'רד שבסטיקי הם יהיו טובים רציתי לשאול - האם החיתוך איתם יהיה מדויק? וכמה עולה כל ראש בערך?
-
- 13 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
הי מישהוא יודע איפה קונים ראשים ודיסקיות לדרמיל כי יש לי אותו כבר איזה 3 שנים וכמעט נגמרו לי הדסקיות וכמה ראשים נשברו לי ? ? ? תודה אורי
-
- 1 תגובה
- 695 צפיות
-
-
-
לאחרונה שמתי לב לריבוי הפוסטים על ראשים לדרמל. פוסט אחד שעניין אותי במיוחד, חבר בפורום, קנה המון ראשים לדרמל, ועלה לו הון תועפות. עכשיו ברצוני להאיר את עיניכים, תוכלו לקנות הרבה ראשי, במחירים אטרקטיבים... בזמן טיול קטן באתר של לדיקו (http://www.ledico.co.il), מצאתי ערכות מאוד מעניינות, כמובן מקוריות של החברה DREMEL, במחירים מאוד מפתיעים לאחר בירור עם החנות (אני בדקתי לגבי ירושלים[טובול חומרי בניין], אבל זוהי רשת חנויות, סביר להניח שהמחיר לא ישתנה כ"כ). הערכות: חיתוך וגילוף: הסט שכנראה "הכיטוב" למודרים, חיתוך וגילוף, כך הוא נקרא, מכיל: - כולל 30 יחידות - 192, 194, 196, כרסמים מהירים - 409 דיסקיות חיתוך - 426 דיסקיות חיתוך - 107 כרסם קטן - 953 אבן ציר אלומיניו…
-
- 13 תגובות
- 5.1k צפיות
-
-
שלום, אני צריך למדוד הספק של מחשב נייד לאורך זמן, ביחס לפעילות של תוכנה מסוימת על אותו מחשב. אני מחפש רב מודד (או מכשיר אחר) שיאפשר לי למדוד את ההספק ולראות את זה בצורה ברורה במחשב. המטרה היא כמובן לאפשר יכולת ניתוח של הנתונים לאורך זמן ולא רק לראות את ההספק הנוכחי. תודה
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
היי . אני רוצה לקנות רגלי פרספקט עגולות בצבע חלבי . איפה באזור הצפון אפשר לקנות את זה ?
-
- 0 תגובות
- 898 צפיות
-
-
משהו יודע אם רגליות המארז של Sunbeam יתאימו למארז Z-Alien PC Gaming Server Silver ?
-
- 1 תגובה
- 718 צפיות
-
-
היי קניתי מספק on-off-on ואני לא יודע איזה רגליים לחבר? הסק כמו מפסק שבתמונה
-
- 11 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
חיברתי רדיו דיסק של פיוניר מדגם p670mp (דולפינים עם 3 יציאות rca ) למחשב... הכל עובד טוב ויפה שומעים טוב עם ההגברה.. אבל יש לי בעיה עם השמירה.... ברגע שאני מוציא את הרדיו דיסק מהחשמל ומכניס כל ההגדרות נמחקו.... בעיקרון בשביל שהרדיו דיסק ישמור הגדרות צריך לחבר לו לקבל הצהוב מתח קבוע... לדוגמא בטרייה... השאלה עם אני מחבר בטרייה... אני צריך לסגור מעגל... לחבר את המינוס שלה לרדיו דיסק.. ויש לי תחושה שזה יעשה נזק... מישו חושב על דרך אחרת מקורית לחבר בטריה לרדיו דיסק.?
-
- 13 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
שלום וברכה! אני מוכרח להגיד שזה פרויקט ראשון שלי עם ארדואינו. האם אפשר בעזרת הארדואינו אונו להתחבר ולשלוט על שלושה מנועים בעלי מתח 230 V ? ואם כן, באיזה דרך?
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
זמן לפרוייקט חדש : רובוט נשלט באמצעות מחשב. בעקרון זה יהיה פלטפורמה כלשהיא שעל גביה תהיה מצלמה והכל כמובן יהיה אלחוטי ונשלט ממחשב שישמש כשרת ובהמשך תתוסף אפשרות לשליטה מרחוק דרך הWEB. סקיצה:
-
- 17 תגובות
- 4.2k צפיות
-
-
טוב, מכירים את המתקן שהופך את המולטיפרו לרוטר? אני מעוניין בו, או ברוטר "רגיל" השאלה המתבקשת היא כמה יעלה לי התענוג (רוטר רגיל עולה כ500 שקל ומעלה) הדרמל לבדו עולה כ370, מישהו יודע כמה עולה המתקן?
-
- 10 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
מה אתם אומרים על המוד שלי ? תכנסו בו http://photos.walla.co.il/haqhaq השקעתי עליו הרבה וכל החלקים עשיתי אותם בידי ללא כלים אבל אני לא מרוצה מהצואות :-* לצערי הרב :'( לא עשיתי את בגרות המתמטיקה בגלל המוד הזה
-
- 13 תגובות
- 967 צפיות
-
-
תשמעו קניתי לפני כמה חודשים מארז חדש A-TOP Gladiator אני צריך חוות דעת מה אתם חשובים על אם זה טוב וזה הנה כמה תמונות תגידו לי איך סידרתי תחוטים מה כדאי לי לעשות עוד ויש לי שאלה בדרך יש לי מקום לעוד מאוורר אחד אני לא יודע אם הוא צריך להכניס אוויר למארז או להוציא משהו מסובך :\ תראו זה המקום של המאוור מאחורי הכרטיס קשיך ליד המאוורר שמכניס אוויר למארז אתם לא רואים אבל למעלה זה הכרטיס קשיח... זה מאחורי המקום למאוורר ואין בו חורים שאפשר להוציא אוויר או לקחת... [br]פורסם בתאריך: 26.07.2008 בשעה 19:34:45 התמונות גדולות מדי מצטער תשמרו אותם על המחשב ותראו תודה רבה לעוזרים!!!
-
- 29 תגובות
- 2.5k צפיות
-