אלקטרוניקה ומודינג
חיתוך חלון במארז ובניית פאן באס, פיתוח בסביבת Arduino ועוד - כאן תוכלו לשאול את כל השאלות הנוגעות למודינג ולאלקטרוניקה שכרוכה בו, לפרסם את הפרויקטים שלכם ולקבל השראות
10,629 דיונים בפורום זה
-
-
רציתי לבנות תיבה שיהיו ממוקמים בה סוללות שיצא ממנה 2 מולקסים נקבה כדאי שאני יוכל להפעיל באופן נייד את התאורה שיש לי במארז מישהו ניסה פעם לעשות את זה? למישהו יש רעיון איך? תודה על התשובות :]
-
- 6 תגובות
- 830 צפיות
-
-
http://metku.net/index.html?sect=view&n=1&path=mods/molexlight/index_eng אם אי אפשר אז רק להסביר איזה לדים ואיזה נגדים צריך ולאיזה חוטים מחברים אותם כי יש שם שתי שחורים ואחד אדום אז לאיזה שחור תודה מראוש
-
- 2 תגובות
- 830 צפיות
-
-
תגידו יש אפשרות להעביר לגיים בוי תוכנה בעזרת קבל מהמחשב כדי שיהיה אפשר לשים בו שירים ???
-
- 3 תגובות
- 830 צפיות
-
-
אני רוצה לעשות מארז שקוף.... מה אני צריך בשביל זה? איזה זכוכית פלסטיק או במה להשתמש כדי שזה יהיה טוב....... ואני צריך גם בערך את המחירים על החומרים ...... ועוד שאלה איפה ומתי יש בארץ תחרויות מודינג
-
- 6 תגובות
- 830 צפיות
-
-
שלום יש לי פלאפונים nokia 3510i, nokia 3310 ועוד כמה פלאפונים ישנים וגם מכשיר game gear רציתי לדעת עם יש מה לעשות עם אחד מהם תודה לכול מי שעוזר
-
- 3 תגובות
- 830 צפיות
-
-
אני חדש פה ובכלל במונדינג יש לי בעיה רצית התחלטי להוציא את כל הוטים בשביל לצבוע ולעשות חור סימתי עשיתי חור עם זכוכית מיוחד וצבעתי את המארז בצבע כחול הכול טוב ויפה עד ש.... אני לא יודע לאן לחבר את כל החוטים ואת הכוננים ואת האולטרא שבכלל לא חיברתי קניתי 6 מאבררים עם לדים ואין לי מוסג לאין לחבר אותם וקניתי מסך LCD וגם אין לי מוסג איך לחבר אותו אני חייב עזרה בנאושות בבקשה תעזרו לי ערן
-
- 4 תגובות
- 830 צפיות
-
-
מפה? https://www.zigzag2000.co.il/catalog/default.php?cPath=174_267&newitem=true&osCsid=a71c22b2e387bb8f1fa4bd8e365c9741 אני צריך פלופי... את זה מצאתי... אבל איזה לקחת לדוד ולצורב? צודההה
-
- 3 תגובות
- 830 צפיות
-
-
לא מצאתי בדיוק איפה לכתוב אז כתבתי פה (אם יש צורך להעביר למקום אחר ) ברצוני להקליט שיחות שמנוהלות על קו הטלפון שלי האם יש דרך פשוטה על ידי בנית מעגל כמה שיותר פשוט שיתחבר לקו הטלפון ולשקע כניסה MIC OR LINE IN במחשב אפשר לMIC כי 1. הטלפון הוא מונו אם יש למישהו מעגל חשמלי כלשהו תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 830 צפיות
-
-
-
יש כאלה שיצחקו יש כאלה שיעזרו :s05: יש לי את הדרמל הזה: ואני לא יודע איך לחבר אליו את הראשי חיתוך/שיוף/הברקה מישהו יכול לנסות לעזור? תודה!
-
- 6 תגובות
- 829 צפיות
-
-
אני בניתי את המקלט לי המדריך שפורסם האתר וקשחיבקתי למחשב התוכנה לא קלטה שום דבר. אני חיברתי את המקלט לא בעזרת חיבור רגיל אלה הדבקתי את הקבלים למקומם האם זו יכולה להיות הסיבה? אני גם בדקתי שאין מגה בין ההלחמות אז בבקשה תעזרו לי
-
- 3 תגובות
- 829 צפיות
-
-
שלום, יש לי מארז קומפיוקייס 6A19 ( כמו בתמונה ) ורציתי לשאול שאם במידה ואני אשים מאוורר לדים בפרונט של המארז, האם יראו את האור דרך החריצים בפלסטיק? ( מסומן )
-
- 2 תגובות
- 829 צפיות
-
-
שלום , אני לא יודע אם זה הפורום המתאים , למרות שהוא עוסק באוברקלוק ומודינג ראיתי פה מדריכים על אלקטרוניקה... בכל מקרה השאלה שלי היא : איך מתקדמים בנושא הזה? כל המדריכים שאפשר למצוא זה רק חוקים בסיסיים ודברים שאולי למדתי 7 פעמים. אני רוצה ללמוד דברים כמו : רדיו , משדר FM , טרנזיסטורים , מסננים , מעגלים משולבים וכו'. יש מישהו שיכול לעזור בזה? יש ספר שאפשר לקנות בשביל ללמוד את זה?
-
- 2 תגובות
- 829 צפיות
-
-
כמו כן גם קיבלתי עם זה Dual Cathode Transfomer עכשיו קראתי פה את כל המרדריכים והכל אבל עדיין לא הבנתי לאיפה אני אמור לחבר אותם במארז? יש לי הרי חוט שחור וחוט אדום לאן הם מתחברים? בקשה תשובה דחופה
-
- 3 תגובות
- 829 צפיות
-
-
יש לי בצד המארז סתם פתחים כאלה של חורים קטנים כאלה.... אין לי בצד המארז מאוורר. האם לסגור את החורים?
-
- 5 תגובות
- 829 צפיות
-
-
טוב במקרה שלי זה יותר שיתחבר לפורט גימקיוב בWII בכל מקרה אם מישהו מאזור השרון מעונין לנסות דבר כזה אני מוכן להקריב גימפאד 360 חוטי תקין לחלוטין ועוד גימפאד גימקיוב חצי מקולקל לנסות את זה איך שהגימפאד של ה360 בנוי אפילו אולי לא צריך לפתוח אותו כי יש לו חיבור USB מתנתק
-
- 2 תגובות
- 829 צפיות
-
-
-
יש לי חיבור שמתחבר למצת ברכב הנה הפרטים שלו- CAR ADAPTOR INPUT DC 12V OUTPUT DV 7.5V 600MA כתוב למטה בקטן:ONLY FOR USE WITH DC 12V SYSTEM WITH NEGATIVE CHASSIS GROUND בקיצור החיבור בקצה השני הוא כמו חיבור שמחברים למודם ADSL\כבלים.... עכשיו יש לו רק שני חוטים... ובעיקרון לפי מה שאני יודע תקנו אותי אם אני טועה יש 2 GROUND במולקס... בקיצור יכול להיות שלזה אין GROUND ולכן יש לו רק שתי חיבורים? בקיצור עזרה תודה
-
- 8 תגובות
- 829 צפיות
-
-
קודם כל תודו שלפחות הרעיון מעניין! אז ככה, שוטטתי לי בפורום ונכנסתי חזק לקטע של תצוגת ה-LCD למי מאיתנו אין מכשיר אריקסון ישן בבית, אז למה לא לפרק לו את התצוגה? נראה שהיא עונה על כל הצרכים, 2x12 LCD עם BACKLIGHT ירוק אותנטי ומגניב אז ככה, פירקתי אותה בעדינות, אין צורך בהסרת הלחמות, הצג מחובר בקונקטור מגע מוזהב (אתם יודעים, הטלפונים האלה עלו פעם 3000 שקל) יש לתצוגה 6 רגליים בלבד! (קשה לי מאד להאמין שיש בתוכה איזשהו מקודד, אבל יכול מאד להיות, כי קשה להסביר את המספר המועט של הרגליים) הBACKLIGHT מתחבר בנפרד, גם במגע, עם אותם 6 רגליים ומועבר לBOARD של המכשיר. לצערי הרב אין PART NUMBER על התצוגה, ולא ממש הצלחתי למצוא PARTLIST של המכשיר הזה בכדי לדעתי מה עושה כל רגל ואם יש סיכוי…
-
- 3 תגובות
- 829 צפיות
-
-
ד"א לכל המעוניין לדעת את החור אוורור אני ואופק עשינו עם אותו מקדח כוס 76mm ויצא אחלה בחלה ... אז לעניינינו .... החלטתי להעתיק מחברי הטוב ולעשות גם כן פתח אוורור בחלקו העליון של המארז (לא קשה במיוחד לכל המעוניינים...) ולאחר קדיחת החור רציתי להוסיף קצת פלפל למארז והחלטתי לכסות את גג המארז עם פסים של איזולירבאנד שחור...(מה אתם אומרים????) והנה מצורפת תמונה של המארז לאחר המודינג כדי שלא תשתעממו.. וכמובן שבת שלום לכולם!!!! [attachment deleted by admin]
-
- 4 תגובות
- 829 צפיות
-
-
אני צריך ליבנות שעון שהעיקרון שלו בעצם הוא לעשות שכל שעה השעון יצפצף את מיספר השעה נגיד השעה 2 הוא יעשה שתי ציפצופים וכו..לפי עזרה של המורה שלי אני אמור להישתמש ברכיבים 74192 555 7 סגמנט ועוד.. אשמח מעוד אם תביאו לי רעויונות בבניית המעגל וחיבוריו..תודהה רבה!
-
- 5 תגובות
- 829 צפיות
-
-
http://www.directron.com זה מה שאני רוצה להזמין... http://www.directron.com/tachometer.html
-
- 0 תגובות
- 829 צפיות
-
-
שלום יש לי בלבקרי 9700, ויש לי מתאם USB שמכניסים אותו לשקע בקיר ואליו מחברים כבל USB ואז אפשר להטעין איתו מכשירים. עכשיו אני מפחד שהוא מוציא מתחים גבוהים יותר או נמוכים יותר והוא יהרוס לי את המכשיר כי היא לא מקורי של בלבקרי, אני ארשום לכם את סוגי המתחים שהוא מוציא ואת סוגי המתחים שמטענים לבלקברי מוצאים(כפי שראיתי באיביי) ותגידו לי בבקשה אם יהיה בטוח להטעין אותו במתאם שיש לי. אז ככה, המתאם שלי מוציא את המתחים והזרמים הבאים: מתאם שלי: in 100-240 v ac 50/60 hz 150 mA out 5 DC 1 A הנתונים של המטען במיוחד לבלקברי: Input: AC 100V-240V 50/60Hz Output: DC 5V 500mA ההבדל הוא בmA - במטען שלי הוא 150 ובמטען השני הוא 500, האם זה מסוכן? מה זה mA בכלל? תודה רבה ושבת שלום
-
- 3 תגובות
- 829 צפיות
-
-
את הארז שלי אתם יכולים לראות בצד... למי שרוצה עוד נתונים : http://www.thermaltake.com/xaserCase/sviking/va4000bwssviking.htm בכל מקרה..הטמפ' בסדר..אבל אני רוצה לשפר..חשבתי לקדוח חורים בחלק העליון של המארז כי כידוע חום עולה למעלה.. איך הכי מומלץ לקדוח? שמעתי על הדרמל הזה..אבל אין לי אותו ואין לי מאיפה להשיג..יש ברשותי ג'גסו ומקדחה+כוסות.. איך הכי מומלץ לקדוח? עם מקדח רגיל ופשוט לעשות הרבה חורים בישביל האיורר? איך אני יכול לחבר את המאורר למעלה? אתם חושבים שיהיה מקום? אני צריך מקדח מיוחד בישביל זה? יהיה מספיק מקום? המלצות/הערות יתקבלו בברכה נ.ב. התכנון הוא לשים מאורר 120מ"מ של AC
-
- 7 תגובות
- 829 צפיות
-