עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אלקטרוניקה ומודינג

חיתוך חלון במארז ובניית פאן באס, פיתוח בסביבת Arduino ועוד - כאן תוכלו לשאול את כל השאלות הנוגעות למודינג ולאלקטרוניקה שכרוכה בו, לפרסם את הפרויקטים שלכם ולקבל השראות

1. Started by guy124,

תגידו יש לכם רעיונות מה אפשר לעשות עם מסכים של מחשבון ?!!??!

• 6 תגובות
    • 837 צפיות
  2. Started by mp91,

יש לי בצד המארז סתם פתחים כאלה של חורים קטנים כאלה.... אין לי בצד המארז מאוורר. האם לסגור את החורים?

• 5 תגובות
    • 837 צפיות
  3. Started by BoOoM2008,

לנעול טעיתי

• 1 תגובה
    • 837 צפיות
  4. Started by alfa100,

אני לא יודע איזה נגד אני צריך אני צריך לדעת כמה ohm אני צריך אני יודע שR=I/V איך אני מגלה את I איך אני מגלה את V אם זה עוזר אני מחבר דרך מולקס ואני משתמש ב 3 לדים של 3 וולט תודה לעוזרים

• 1 תגובה
    • 837 צפיות
  5. Started by assafz,

שלום אני מצטער אם כבר דיברו על זה - חיפשתי ולא מצאתי תשובה כמו שאני צריך וגם בכל המדריכים לא בדיוק ברור לי, אז אני פשוט אשאל: אני רוצה לד ירוק שדולק כל פעם שאני סוגר מעגל ואני לא רוצה שיעשה יותר מדי אור, איזה לד אני צריך לקנות? באיזה ממתח? אני רוצה גם להאיר וולטמטר באור לבן לפי אתר שמצאתי פה בפורום. איזה לד אני צריך? UB? מה הממתח עבודה שלו? תודה מראש

• 4 תגובות
    • 837 צפיות
  6. Started by Big_White,

http://www.directron.com זה מה שאני רוצה להזמין... http://www.directron.com/tachometer.html

• 0 תגובות
    • 837 צפיות
  7. Started by nadaw,

מפה? https://www.zigzag2000.co.il/catalog/default.php?cPath=174_267&newitem=true&osCsid=a71c22b2e387bb8f1fa4bd8e365c9741 אני צריך פלופי... את זה מצאתי... אבל איזה לקחת לדוד ולצורב? צודההה

• 3 תגובות
    • 837 צפיות
  8. Started by CRiMinaL,

א. עד שהבנתי איך שולחים פה הודעה קיבלתי מיגרנה :-[ ב. שאלתי בכל חנות טמבור אם הם מוכרים דרמל - כולם שומעים על זה בפעם הראשונה(זה עד כדי כך לא נפוץ?!) ג. לא ידעתי איפה לשאול את השאלה,אז הנה השאלה : יש לי יציאה של ה3 פינים האלה (של מאוור) איך אני עושה לו הסבה ליציאה של הספק כח ? סליחה על הבורות ועל חוסר המילים המקצועיות P: פשוט,אין לי שמץ של מושג בדברים האלה, אני ממש דנדש בנושא,כבר צבעתי את כל המארז כולל הסידירומים(יצא מהמם.......) אני בשלבי תכנון לחתוך את המארז (וכמו שציינתי,לא מצאתי מישהו שמוכר דרמל!) אז אפשר בבקשה תשובה לג' בנוסף לתשובה ''איפה הייתי אמור לשאול שאלה מסוג כזה?'' תודה מראש. (:

• 9 תגובות
    • 837 צפיות
  9. Started by yakir8,

שלום אני רוצה לעשות מסך גרפי+נגיע, עכשיו כמה שהבנתי אני צריך Controller שמחבר בין השניים עכשיו יש Controller כזה שהוא בשביל מיקרו בקר ולא מחשב? אני רוצה לעשות נגיד שהבקר ירשום ל-LCD את מה שהחיישנים קולטים וכדומה... אז משהו מכיר מסך כזה שתומך במיקו בקר(הגודל שאני מחפש זה בין חריץ ל2 חריצים של כונן CD)? תודה מראש

• 0 תגובות
    • 837 צפיות
  10. Started by Moty_p,

קניתי את הדראמל הזה ב - 300 שקל וחוץ מהחלון שעשיתי איתו למחשב ועוד כמה דברים קטנים לא עשיתי איתו כלום למישהוא יש המלצה מה לעשות עם דראמל בשעות בפנאי או משהוא יפה לעשות?

• 4 תגובות
    • 837 צפיות
  11. צריך המלצה לחריטה על פאנל קידמי פאנל של כונן

• 4 תגובות
    • 837 צפיות
  12. Started by ELiA,

יש כאלה שיצחקו יש כאלה שיעזרו :s05: יש לי את הדרמל הזה: ואני לא יודע איך לחבר אליו את הראשי חיתוך/שיוף/הברקה מישהו יכול לנסות לעזור? תודה!

• 6 תגובות
    • 836 צפיות
  13. Started by bluz,

וויסות המאווררים פועל, הלדים הדו צבעיים לא. חיברתי מולקס יחיד לבדיקת המערכת וזה דווקא פועל לא רע. הבעיה היחידה היא שאין אינדיקציה של אדום / ירוק בפעילות. למה חששתי שזה מה שיקרה? כי בבדיקת הצבעים בלדים, החוט האמצעי היה +, חוט ימני היה GND או חוט ימני GND. אם חיברתי את ה(+) לאמצע, ואת ה(-) לאחד הצדדים, זה פעל לפי זה (אם חיברתי לירוק זה פעל לירוק ולהפך). חשבתי לשנות את הסכמה אבל זה מאלץ אותי להוסיף דוידות לכל יציאה בלד. מישהו יודע מאיפה באה הבעיה?

• 2 תגובות
    • 836 צפיות
  14. Started by tzolerguy,

שלום לפי מדריך פה באתר חיברתי לי מסך LCD עם בקר HD44870 דרך LPT למחשב והוא עובד והכל טוב ויפה עכשיו יש לי במחשב שתי כרטיסי מסך GEFORCE 6600 GT במערך SLI והייתי רוצה לדעת כיצד אני יכול להציג את הטמפ שלהם על המסך LCD תודה מראש גיא צולר

• 2 תגובות
    • 836 צפיות
  15. Started by מאפיונר,

אני צריך לקנות נגד של 150 אום אבל אני רואה באינטרנט באתר שאני מזמין מימנו שיש כול מיני סוגם : 1/2 W 1/4 W 1W 2W 5W פוטנציומטר מה זה אומר? אני צריך של 150 אום אז איזה אני צריך? תודה ויום טוב

• 3 תגובות
    • 836 צפיות
  16. יש לי חיבור שמתחבר למצת ברכב הנה הפרטים שלו- CAR ADAPTOR INPUT DC 12V OUTPUT DV 7.5V 600MA כתוב למטה בקטן:ONLY FOR USE WITH DC 12V SYSTEM WITH NEGATIVE CHASSIS GROUND בקיצור החיבור בקצה השני הוא כמו חיבור שמחברים למודם ADSL\כבלים.... עכשיו יש לו רק שני חוטים... ובעיקרון לפי מה שאני יודע תקנו אותי אם אני טועה יש 2 GROUND במולקס... בקיצור יכול להיות שלזה אין GROUND ולכן יש לו רק שתי חיבורים? בקיצור עזרה תודה

• 8 תגובות
    • 836 צפיות
  17. Started by volvo2005,

אני צריך ליבנות שעון שהעיקרון שלו בעצם הוא לעשות שכל שעה השעון יצפצף את מיספר השעה נגיד השעה 2 הוא יעשה שתי ציפצופים וכו..לפי עזרה של המורה שלי אני אמור להישתמש ברכיבים 74192 555 7 סגמנט ועוד.. אשמח מעוד אם תביאו לי רעויונות בבניית המעגל וחיבוריו..תודהה רבה!

• 5 תגובות
    • 836 צפיות
  18. אני רוצה לעשות מודינג של לדים במארז שלי, אני רוצה לדעת איך אני יכול לחבר את הלדים לספק הכוח בלי שישרפו אבל כמובן לעשות להם אפשרות של הדלקה וכיבוי אבל עם ה- "סליל משתנה. זהו סליל אשר אנו יכולים לשנות את עוצמת השדה המגנטי שלו ידנית ועל ידי כך אנו יכולים לשנות את ההשראות שלו." איך אני יכול בעצם לחבר את הלדים לספק הכוח בלי שישרפו? מישהו יכול לסרטט לי משהו בסגנון?

• 3 תגובות
    • 836 צפיות
  19. Started by Big_Guy7,

ראיתי באחד המדריכים באתר ביקורת על Modding Tool Kit או משהו כזה.. קיצר כלי כזה שמפרק את המחברי מולקס במחשב.. מישהו יודע איפה אפשר להשיג את זה?????

• 2 תגובות
    • 836 צפיות
  20. Started by eegg,

אני רוצה לבנות למחשב משהו כמו בתמונה עם כמה דרגות (12v, 10v,8v,5v) כדי לשקט ווטוב זה יהיה על לוח מעגלים עם כמה שפחות חוטים עליו ויהיה חיבור מולקס זכר וכמה מחברי שלוש פין לכל דרגה. צריך לדעת איזה נגדים לשים בשביל 10ולט, 8ולט או מספרים דומים שיעזרו תודה [attachment deleted by admin]

• 3 תגובות
    • 836 צפיות
  21. Started by avivlevy,

אוקי אני צריך לצרוב הרבה דיסקים! אז חשבתי לעשות מכונה כשאחרי שדיסק גומר להיצרב והוא יוצא המכונה מוציא את הדיסק (לא אכפת לי אם הדיסק יזרק על הריצפה) ושתסים דיסק חדש. בעקירון אני חושב שיש לי רעיון די טוב איך הדיסק יכנס, אבל איך להוציא אותו זה קצט סיפור.... בכל מקרה למי שיש רעיות/הצעות.... תעזרו בבקשה תמ"ר

• 8 תגובות
    • 835 צפיות
  22. Started by aladin_7,

אני רוצה לבנות רכיב אלקטרוני אשר: מקבל 12V כאשר המתג סגור אין מעבר של מתח כאשר המתג נפתח, יוצא 12V אחרי המתג נסגר, יוצא 12V לעוד 30 שניות ואח"כ נכבה. מישהו יכול להגיד לי איזה רכיבים אני צריך, ואיך אני מחבר אותם? תודה

• 2 תגובות
    • 835 צפיות
  23. http://www.ocforums.com/showthread.php?t=351815 לפי מה שהבנתי הוא עושה שהמאווררים יהיו יותר חזקים או משהו כזה

• 2 תגובות
    • 835 צפיות
  24. Started by arieltan,

רציתי לשאול מה יותר "בריא" לכונן קשיח בהנחה ולמארז אין ויברציות 1 להיות מחובר למארז ישירות כדי שהכונן לא יוכל לזוז אפילו לא מילימטר 2 להיות תלוי עם גומיות מיוחדות שיש לי שהם גם בולמות זעזועים (הגיע מתושבת ישנה של דיסקמן) שהכונן יוכל לזוז מעט אומנם אשמח לתשובות מקצועיות מכיוון שאני שומר מידע רב וחשוב על הכונן ואני רוצה לשמור על הכונן כמה שיותר זמן במצב תקין

• 7 תגובות
    • 835 צפיות
  25. Started by ELiA,

רציתי לבנות תיבה שיהיו ממוקמים בה סוללות שיצא ממנה 2 מולקסים נקבה כדאי שאני יוכל להפעיל באופן נייד את התאורה שיש לי במארז מישהו ניסה פעם לעשות את זה? למישהו יש רעיון איך? תודה על התשובות :]

• 6 תגובות
    • 835 צפיות

דיונים חדשים בפורומים