עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אלקטרוניקה ומודינג

חיתוך חלון במארז ובניית פאן באס, פיתוח בסביבת Arduino ועוד - כאן תוכלו לשאול את כל השאלות הנוגעות למודינג ולאלקטרוניקה שכרוכה בו, לפרסם את הפרויקטים שלכם ולקבל השראות

1. מישהו יודע, לא איכפת לי איך הוא יתחבר לחשמל העיקר שיעשה את זה בלי אקסטרה תשלום... http://www.wallashops.co.il/shopmind_portal_heb/auctionProd.asp?pi=VR1415.1 ואיך הוא בכללי וכל החלקים שבאים איתו?

• 7 תגובות
    • 848 צפיות
  2. ברצוני לדעת עד כמה אני יכול להתעלל בו מבחינת מודינג :lol:

• 6 תגובות
    • 848 צפיות
  3. אני רוצה לעשות מודינג של לדים במארז שלי, אני רוצה לדעת איך אני יכול לחבר את הלדים לספק הכוח בלי שישרפו אבל כמובן לעשות להם אפשרות של הדלקה וכיבוי אבל עם ה- "סליל משתנה. זהו סליל אשר אנו יכולים לשנות את עוצמת השדה המגנטי שלו ידנית ועל ידי כך אנו יכולים לשנות את ההשראות שלו." איך אני יכול בעצם לחבר את הלדים לספק הכוח בלי שישרפו? מישהו יכול לסרטט לי משהו בסגנון?

• 3 תגובות
    • 848 צפיות
  4. Started by d-undertaker,

יש לי ספק שאני לא יודע מה החברה!אשמח אם תציעו לי דרכים לגלות מהו הספר וכמה מתח הוא נותן ועכשיו יש לי 2 מאווררים אחד על המעבד ואחד סתם ככה לקירור הם רגילים לא מברזל ולא מכלום עכשיו אני רוצה לחבר עוד מאוורר ואני לא יודע אם הספק שלי מספיק חזק המאוורר שאני רוצה לחבר הוא מאוורר רגיל פשוט מפלסטיק

• 5 תגובות
    • 848 צפיות
  5. Started by solo53,

לא מצאתי בדיוק איפה לכתוב אז כתבתי פה (אם יש צורך להעביר למקום אחר ) ברצוני להקליט שיחות שמנוהלות על קו הטלפון שלי האם יש דרך פשוטה על ידי בנית מעגל כמה שיותר פשוט שיתחבר לקו הטלפון ולשקע כניסה MIC OR LINE IN במחשב אפשר לMIC כי 1. הטלפון הוא מונו אם יש למישהו מעגל חשמלי כלשהו תודה מראש

• 1 תגובה
    • 848 צפיות
  6. צריך המלצה לחריטה על פאנל קידמי פאנל של כונן

• 4 תגובות
    • 848 צפיות
  7. אני רוצה לעשות אפקט מראה יעני שלא יהיה לי המחשב בצבע כסף כמו מראה אלא אני רוצה אותו אדום ושיהיה לו אפקט של מראה כלומר שתהיה בו השתקפות אז אני מחפש מדריך מפורט שיהיה כמה שיותר ובעברית בבקשה וגם אם מישהו יכול לרשום את המצרכים המדויקים כלומר שלא יגיד לי ספרי זה ברור שיגיד אם צריך איזשהוא סוג מסוים וזהו תודה על התשומת לב ותודה לכל העוזרים

• 3 תגובות
    • 848 צפיות
  8. Started by bluz,

וויסות המאווררים פועל, הלדים הדו צבעיים לא. חיברתי מולקס יחיד לבדיקת המערכת וזה דווקא פועל לא רע. הבעיה היחידה היא שאין אינדיקציה של אדום / ירוק בפעילות. למה חששתי שזה מה שיקרה? כי בבדיקת הצבעים בלדים, החוט האמצעי היה +, חוט ימני היה GND או חוט ימני GND. אם חיברתי את ה(+) לאמצע, ואת ה(-) לאחד הצדדים, זה פעל לפי זה (אם חיברתי לירוק זה פעל לירוק ולהפך). חשבתי לשנות את הסכמה אבל זה מאלץ אותי להוסיף דוידות לכל יציאה בלד. מישהו יודע מאיפה באה הבעיה?

• 2 תגובות
    • 847 צפיות
  9. עריכה: שיהיה, כבר נקרא לזה מדריך, הוא די מסביר איך לעשות את זה =) אז ככה, אותי לא מעניין לשלוט על כל מאוורר בנפרד, מה שעניין אותי זה שאני יוכל לבחור בין שני מצבים: 12V (רועש) 7V (שקט). לא רציתי נגדים לא רציתי סיבוך, רציתי שיהיה זול, ושיפעל. אז עשיתי משהו פשוט, ציירתי ציור של איך זה נראה=) מה שעשיתי זה בניתי תקע שמתחבר למולקסים נקבה שיוצאים מהספק, ושם יש מפסק 3 מצבים שבורר בין לחבר את השלילי של המאורר ל 5 V ואז יש מתח של 7V, לחבר את השלילי של המאורר לשלילי של הספק, ואז יש מתח 12V, או מכובה, שאני לא יודע למה עשיתי את זה, סתם מסוכן שהמנקה תכבה בטעות =\ בכל מקרה ואז יש שקע רגיל כאילו שיצא מהספק שלשם אפשר לחבר מאווררים. היתרונות של המוד הזה לעומת המדריכים באתר: א) אין שימוש בנ…

• 2 תגובות
    • 847 צפיות
  10. Started by Aviko,

אני צריך הסבר איך לפענח את ההתנגדות של הנגד לפי הפסים הצבעוניים שמצוירים עליו. תודה, Aviko ;D

• 3 תגובות
    • 847 צפיות
  11. אני רוצה הלחליף את הרמקול של הלוח אם, מה שמצפצף כשמדליקים את המחשב. אני רוצה במקומות לשים לדים. מישו מוכן לעזור? זתומרת להגיד לי כמה לדים לחבר? מקבילים? טורי? ואיזה נגד? או לפחות מישו מוכן להגיד לי כמה התנגדות יש ללד אדום רגיל?

• 4 תגובות
    • 847 צפיות
  12. Started by MasterDK,

שלום לכולם. רציתי לדאול משהוא על חיבור מאווררים. יש לי מאוורר אחד מחובר (מאורר 1) אם תאורה נראה לי 0.14 אמפר 12 וולט היום קניתי עוד אחד רגיל (מאוורר 2) 0.18 אמפר 12 וולט וזה החיבור שלי http://img217.imageshack.us/img217/4704/fan6om.gif יענו שני המאוררים מחוברים למולקס אחד. האם חיבור כזה יכול לגרום נזק? תודה רבה לעוזרים

• 9 תגובות
    • 847 צפיות
  13. יש לי חיבור שמתחבר למצת ברכב הנה הפרטים שלו- CAR ADAPTOR INPUT DC 12V OUTPUT DV 7.5V 600MA כתוב למטה בקטן:ONLY FOR USE WITH DC 12V SYSTEM WITH NEGATIVE CHASSIS GROUND בקיצור החיבור בקצה השני הוא כמו חיבור שמחברים למודם ADSL\כבלים.... עכשיו יש לו רק שני חוטים... ובעיקרון לפי מה שאני יודע תקנו אותי אם אני טועה יש 2 GROUND במולקס... בקיצור יכול להיות שלזה אין GROUND ולכן יש לו רק שתי חיבורים? בקיצור עזרה תודה

• 8 תגובות
    • 847 צפיות
  14. Started by spide220,

מה ההבדל בין קתודה לבין קתודה UV?

• 4 תגובות
    • 847 צפיות
  15. Started by Big_White,

http://www.directron.com זה מה שאני רוצה להזמין... http://www.directron.com/tachometer.html

• 0 תגובות
    • 847 צפיות
  16. Started by -casper-,

שלום אני רוצה לקנות מד טמפ' אך אני לא ידוע איפה לקנות? ואני גם לא ידוע איך לחבר אותו וכ'ו.. המד טמפ' במקרה הזה הוא לא למחשב.. אני צריך שימדוד לי את הטמפ' בכלוב של התוכית שלי... ככה שאני לא יכול לחבר אותו להרבה דברים נוספים ושיצאו ממנו הרבה כבלים.. אז מה אני צריך לעשות ואיך אני עושה את זה? תודה לעוזרים!

• 1 תגובה
    • 847 צפיות
  17. Started by yakir8,

שלום אני רוצה לעשות מסך גרפי+נגיע, עכשיו כמה שהבנתי אני צריך Controller שמחבר בין השניים עכשיו יש Controller כזה שהוא בשביל מיקרו בקר ולא מחשב? אני רוצה לעשות נגיד שהבקר ירשום ל-LCD את מה שהחיישנים קולטים וכדומה... אז משהו מכיר מסך כזה שתומך במיקו בקר(הגודל שאני מחפש זה בין חריץ ל2 חריצים של כונן CD)? תודה מראש

• 0 תגובות
    • 847 צפיות
  18. שלום חבר'ה אני רוצה לחבר כמה לדים לכבל כזה של הספק כוח (הלבן הזה) עכשיו אין לי הרבה ידע באלקטרוניקה אבל למשל שרציתי לחבר מאוור חיברתי אותו לשחור אדום כי אני יודע שזה + - אז אם אני רוצה לחבר לד גם ככה הוא לא ישרף לי? ואני יכול לחבר ביחד לד + מאוור לאותו חיבור? לא ישרוף לי שום דבר? תודה!

• 5 תגובות
    • 847 צפיות
  19. Started by Odedb52,

.. המשלוח באמת 2$ סה"כ? ואם סתם תאורטית אני מזמין לד אחד (45 סנט) אני צריך רק להוסיף 2$, ולשלם בטוטאל 2.45$ כולל הכול? או שיש גם מע"מ וכל החארטות האלה.. אם כן מה צריך להוסיף?

• 2 תגובות
    • 846 צפיות
  20. Started by BoOoM2008,

לנעול טעיתי

• 1 תגובה
    • 846 צפיות
  21. Started by roei_b,

יש לי 2 מצבים (תמונה) איזה מצב יותר טוב כך שהלדים יאירו את כל הפרספקס נ.ב. החץ מציין את כיוון ההארה של הלדים תודה מראש! [attachment deleted by admin]

• 2 תגובות
    • 846 צפיות
  22. Started by tzolerguy,

שלום לפי מדריך פה באתר חיברתי לי מסך LCD עם בקר HD44870 דרך LPT למחשב והוא עובד והכל טוב ויפה עכשיו יש לי במחשב שתי כרטיסי מסך GEFORCE 6600 GT במערך SLI והייתי רוצה לדעת כיצד אני יכול להציג את הטמפ שלהם על המסך LCD תודה מראש גיא צולר

• 2 תגובות
    • 846 צפיות
  23. Started by alfa100,

אני לא יודע איזה נגד אני צריך אני צריך לדעת כמה ohm אני צריך אני יודע שR=I/V איך אני מגלה את I איך אני מגלה את V אם זה עוזר אני מחבר דרך מולקס ואני משתמש ב 3 לדים של 3 וולט תודה לעוזרים

• 1 תגובה
    • 846 צפיות
  24. Started by a2-power,

אני רוצה לעשות מארז שקוף.... מה אני צריך בשביל זה? איזה זכוכית פלסטיק או במה להשתמש כדי שזה יהיה טוב....... ואני צריך גם בערך את המחירים על החומרים ...... ועוד שאלה איפה ומתי יש בארץ תחרויות מודינג

• 6 תגובות
    • 846 צפיות
  25. Started by kinggal1,

הי חבר'ה. אני רוצה לעשות מודינג לשלטי Dual Shock 3 ו-xBox 360 ככה שאקבל שלט Dual Shock 3 שבנוי בתוך שלט xBox 360 אך עם גלגלות במיקומים של שלט Dual Shock 3. זה אמור להראות ככה: http://www.siz.co.il/my/wbum3wtjzyit.jpg אני לא יודע אם אצטרך רק את הפלסטיקים של השלט או גם את כל ערכת השבבים והלוחות הפנימיים, אז בבקשה תעזרו לי. מישהו יוכל להדריך אותי איך לעשות את כל החיתוכים של הפלסטיקים והדבקתם? כעיקרון אני רוצה להעביר את כל התכולה של שלט ה-Dual Shock 3 לפלסטיקים של שלט ה-xBox 360 וזה כולל את ה-Sixaxis, ה-Rumble, ה-BlueTooth ובעצם להפוך שלט xBox 360 לשלט Dual Shock 3, גם מבחינת הגלגלות.

• 1 תגובה
    • 846 צפיות

דיונים חדשים בפורומים