עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אלקטרוניקה ומודינג

חיתוך חלון במארז ובניית פאן באס, פיתוח בסביבת Arduino ועוד - כאן תוכלו לשאול את כל השאלות הנוגעות למודינג ולאלקטרוניקה שכרוכה בו, לפרסם את הפרויקטים שלכם ולקבל השראות

1. אני רוצה הלחליף את הרמקול של הלוח אם, מה שמצפצף כשמדליקים את המחשב. אני רוצה במקומות לשים לדים. מישו מוכן לעזור? זתומרת להגיד לי כמה לדים לחבר? מקבילים? טורי? ואיזה נגד? או לפחות מישו מוכן להגיד לי כמה התנגדות יש ללד אדום רגיל?

• 4 תגובות
    • 864 צפיות
  2. Started by kinggal1,

הי חבר'ה. אני רוצה לעשות מודינג לשלטי Dual Shock 3 ו-xBox 360 ככה שאקבל שלט Dual Shock 3 שבנוי בתוך שלט xBox 360 אך עם גלגלות במיקומים של שלט Dual Shock 3. זה אמור להראות ככה: http://www.siz.co.il/my/wbum3wtjzyit.jpg אני לא יודע אם אצטרך רק את הפלסטיקים של השלט או גם את כל ערכת השבבים והלוחות הפנימיים, אז בבקשה תעזרו לי. מישהו יוכל להדריך אותי איך לעשות את כל החיתוכים של הפלסטיקים והדבקתם? כעיקרון אני רוצה להעביר את כל התכולה של שלט ה-Dual Shock 3 לפלסטיקים של שלט ה-xBox 360 וזה כולל את ה-Sixaxis, ה-Rumble, ה-BlueTooth ובעצם להפוך שלט xBox 360 לשלט Dual Shock 3, גם מבחינת הגלגלות.

• 1 תגובה
    • 864 צפיות
  3. Started by b127,

יש לי ספק שאין בו את חיבור הארבע פינים. וחשבתי למה לא לאלתר וליצור לבד ממולקס פנוי, פינים מתאימים, הרי צריך שם לא יותר משני גידים 12V ושנים אדמה. האם זה יעבוד? ישרוף משהו? בתודה מראש לעונים. ואם אפשר להזדרז כי אני רוצה להתחיל לעבוד כבר. אני כותב ממחשב אחר כעת.

• 4 תגובות
    • 864 צפיות
  4. מצאתי סוף סוף עכבר ישן עם חיבור מתאים. מה שקצת בעיה זה שאני לא יודע איזה ומהחוטים פינ 1 פינ 5 ופינ 7. יש 4 חוטים בצבעים של חום,אדום,כתום ושחור. (למה אין 9 חוטים? העכבר לא צריך את כל ה-9 ?)

5. הצג מראה רק חצי אחד והחצי השני ריק אבל כשאני רק מחבר את הצג למחשב לפני התוכנה אז יש את הפס השחור שהוא מראה אותו על כל המסך כאילו הכל תקין מה הבעיה? אולי צריך להגדיר פורט או משהו כזה? בתוכנה הגדרתי אותו כמו שהוא 16 -2 (2 שורות ו16 הקוביות האלה)

• 0 תגובות
    • 864 צפיות
  6. שלום. יש לי כרטיס מסך פשוט עם זלמן, והבעיה היא שהוא מפזר את האוויר לכיוון ההארדיסק ולכייון הדלת. אני מעוצבן מזה כי זה סתם מחמם לי את האוויר במארז , דבר שיוצר התחממות כללית של כל החלקים. עכשיו, חשבתי לבנות קופסא שתסיט את האוויר לכייון התחת של המחשב ומשם יצא כל האוויר החם! איזה חומרים כדי לי להשתמש כדי שלא ישרפו\ ימסו\ יהרסו... ואיך אני בדיוק מדביק את זה ללוח? בעזרת הסלוטייפ המיוחד הזה ( שחכתי את השם...יש לי פול גלילים של זה בבית אבל השם תמיד בורח). הבעיה בסלוטטייפ הזה שהוא מאוד חלש , ושהוא מתחמם הוא פשוט משתחרר. מחכה להצעות!

• 3 תגובות
    • 864 צפיות
  7. צריך המלצה לחריטה על פאנל קידמי פאנל של כונן

• 4 תגובות
    • 864 צפיות
  8. Started by Ori The Man,

יש מסך LCD עם תאורה כחולה למודינג? אני מתכוון כמו בפלאפון של samsung

• 8 תגובות
    • 864 צפיות
  9. אני רוצה לעשות אפקט מראה יעני שלא יהיה לי המחשב בצבע כסף כמו מראה אלא אני רוצה אותו אדום ושיהיה לו אפקט של מראה כלומר שתהיה בו השתקפות אז אני מחפש מדריך מפורט שיהיה כמה שיותר ובעברית בבקשה וגם אם מישהו יכול לרשום את המצרכים המדויקים כלומר שלא יגיד לי ספרי זה ברור שיגיד אם צריך איזשהוא סוג מסוים וזהו תודה על התשומת לב ותודה לכל העוזרים

• 3 תגובות
    • 864 צפיות
  10. Started by Game5,

שלום , אני לא יודע אם זה הפורום המתאים , למרות שהוא עוסק באוברקלוק ומודינג ראיתי פה מדריכים על אלקטרוניקה... בכל מקרה השאלה שלי היא : איך מתקדמים בנושא הזה? כל המדריכים שאפשר למצוא זה רק חוקים בסיסיים ודברים שאולי למדתי 7 פעמים. אני רוצה ללמוד דברים כמו : רדיו , משדר FM , טרנזיסטורים , מסננים , מעגלים משולבים וכו'. יש מישהו שיכול לעזור בזה? יש ספר שאפשר לקנות בשביל ללמוד את זה?

• 2 תגובות
    • 863 צפיות
  11. Started by mp91,

יש לי בצד המארז סתם פתחים כאלה של חורים קטנים כאלה.... אין לי בצד המארז מאוורר. האם לסגור את החורים?

• 5 תגובות
    • 863 צפיות
  12. Started by nizans,

אני רוצה לקנות קטודה ויש לי כמה שאלות זה מתחבר לספק? צריך לקנות כבלים מיוחדים או משהו?? מה האורך של זה? זה מתחמם? איפה אפשר לקנות את זה? תודה..

• 4 תגובות
    • 863 צפיות
  13. Started by IG,

OK, ככה, כרגע הגג של המארז שלי נראה ככה: נתרכז בזה: כמו שאפשר לראות, יש כמה פאקים, שאני מתכוון לפתור ע"י עיבוי הגבולות (אני אשתדל לעבות כמה שפחות...) נואשתי מלחפש אחר הניאון האדום שרציתי לשים מתחת לזה כדי שיאיר את הכוכב השני גוונים (המופרדים ע"י החריטה), והחלטתי לשים לד, שיאיר לי רק את החריטה. שאלה ראשונה: האים הפאקים האלה יבלטו יותר מידי? (אני לא אצליח לתקן את כולם...יש עוד אחד בזרועה העליונה של הכוכב... התיחום לא מדוייק...תראו בתמונה השנייה) שאלה שנייה: האים האור יגיע גם לנקודות האדומות בצדדים, אם אני אמקם את הלד במיקום של הפס האדום? במיקרה ואני כן אשיג ניאון, החריטה תיבלוט או שהיא תהייה בצבע של שאר החלון? (אם אני אאיר רק עם הניאון...) יש אפשרות לשלב בין …

• 2 תגובות
    • 863 צפיות
  14. Started by lion03,

אני לא יודע מה לעשות על גג המארז אז יש לי שתי אפשרויות דגל או שם הפרוייקט אגב יש כבר חריטה של דגל הצעות נוספות יתקבלו בשימחה

• 4 תגובות
    • 863 צפיות
  15. Started by volvo2005,

אני צריך ליבנות שעון שהעיקרון שלו בעצם הוא לעשות שכל שעה השעון יצפצף את מיספר השעה נגיד השעה 2 הוא יעשה שתי ציפצופים וכו..לפי עזרה של המורה שלי אני אמור להישתמש ברכיבים 74192 555 7 סגמנט ועוד.. אשמח מעוד אם תביאו לי רעויונות בבניית המעגל וחיבוריו..תודהה רבה!

• 5 תגובות
    • 863 צפיות
  16. יש פה את כל הנתונים של המסך http://cgi.ebay.com/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&category=26206&item=3862346729&rd=1&ssPageName=WD1V אני חושב על הכיוון של לקנות אותו השאלה איך מוצאים מדריך לחבר אותו למחשב.. תודה

• 0 תגובות
    • 863 צפיות
  17. Started by eranvana,

[glow=red,2,300]היי..[/glow] אני רוצה לקנות פאנל קדמי למחשה מסוג Sunbeam זה התמונה שלו זה הקישור לאתר pc cool שממנו אני רוצה לקנות... http://www.pccool.co.il/html/index.asp?p=rhk-sa [glow=red,2,300]השאלה שלי היא:[/glow] בפאנל יש חיבור מולקס אחד או 4 או 8 אני לא יודע יש לי במחשב 12 מאווררים מי שיודע או מי שיש לו את זה בבקשה תעזרו לי.... [glow=red,2,300]ערן[/glow]

• 3 תגובות
    • 863 צפיות
  18. שלום היום מרוב שיעמום החלטתי לסדר את החוטים זה מה שיצה מצטער על האיכות צולם אם הפלאפון http://img146.imageshack.us/my.php?image=19022008001yy5.jpg אין לי תמונה לפני אבל כל החוטים היות באמצע תפוסים אם אזיקון יש המלצות לשיפור ? הכבל שמתחבר לצורב כפי שאתם רואים חתכתי ועיגלתי אותו שמתי סלוטייפ ואזיקונים זה טוב ככה או שכאדי לשים רגיל?

• 3 תגובות
    • 863 צפיות
  19. Started by carman6,

למה אתם לא עוזרים? אני לא רוצה להביא למצב של ספאם.. בדיון הזה- http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=321986.0;topicseen דיברתי על זה כבר... תסתכלו סוף סוף במדור של המדריכים: אין שם מדריך לאוברקלוקינג פרק א'!!!! בבקשה תתקנו...

• 4 תגובות
    • 862 צפיות
  20. ואיך אם כן ? תודה

• 4 תגובות
    • 862 צפיות
  21. Started by igor5,

אני מחפש לקנות צג י טמפרטורה בלבד. לא פאנלים שיש בהם צגי טמפרטורה כמו הhardcano 2 רק הצגים של הטמפאטורה

• 0 תגובות
    • 862 צפיות
  22. Started by liorgadidi,

שלום יש לי את המארז xpider 2. ואני מחפש רעיונות של מודינג בלי לפגוע במארז הרבה. עכשיו ציירתי על הדלת החלקה משהו. עוד מעט מגיעים אלי סליבים ו2 קטודות לבנות. ואני רוצה עוד רעיונות למודינג שאפשר לעשות על המארז הזה... רעיונות יתקבלו בברכה כמובן תודה ליאור .ג.

• 2 תגובות
    • 862 צפיות
  23. אהלן לכולם, אני נמצא עכשיו בלימודים של י"ד ואני צריך לעשות הפרויקט גמר,עכשיו חשבתי על אחד אבל אני צריך לדעת עליו כמה דברים אני מקווה שחלק מהאנשים כאן אולי יוכלו לעזור לי אז ככה,הפרוייקט הוא ככה,יש ג'וייסטיק שמסובב מצלמה על מנוע צעד,בנוסף יש ליד המצלמה או עם המלצמה (עוד לא בדקתי את הנושא) קרן אינפרה אדום,עכשיו כל אדם או חפץ שחותך את האפרה אדום המצלמה תצלם אותו ותשלח את התמונה למסך ה LCD (שגם אותו אני עדיין לא יודע איפה יהיה) השאלה... 1)האם אפשר לעשות דבר כזה? 2)איך כדי שהמצלמה תשלח את התמונה לצג הLCD? תודה רבה לעוזרים!!!!!!

• 1 תגובה
    • 862 צפיות
  24. בניתי כבר פעם אחת את המעגל הפשוט הרגיל עם 8 לדים בשביל המודינג שלי אני צריך עזרה בהרחבת המעגל לכמות גדולה יותר של לדים קראתי הרבה בנושא ואני בערך יודע איך זה הולך אבל אני לא סגור ב100% אז רציתי שאחד מהחבר'ה המבינים פה יכין לי איזה מעגל שיתאים למה שאני צריך תודה מראש

• 2 תגובות
    • 862 צפיות
  25. Started by d-undertaker,

יש לי ספק שאני לא יודע מה החברה!אשמח אם תציעו לי דרכים לגלות מהו הספר וכמה מתח הוא נותן ועכשיו יש לי 2 מאווררים אחד על המעבד ואחד סתם ככה לקירור הם רגילים לא מברזל ולא מכלום עכשיו אני רוצה לחבר עוד מאוורר ואני לא יודע אם הספק שלי מספיק חזק המאוורר שאני רוצה לחבר הוא מאוורר רגיל פשוט מפלסטיק

• 5 תגובות
    • 862 צפיות

דיונים חדשים בפורומים