אלקטרוניקה ומודינג
חיתוך חלון במארז ובניית פאן באס, פיתוח בסביבת Arduino ועוד - כאן תוכלו לשאול את כל השאלות הנוגעות למודינג ולאלקטרוניקה שכרוכה בו, לפרסם את הפרויקטים שלכם ולקבל השראות
10,630 דיונים בפורום זה
-
היוםקניתי קדודה חדשה וראיתי שיש לה חיבור מוזר אתם יכולים להגיד לי לאן צריך לחבר אותו?
-
- 4 תגובות
- 784 צפיות
-
-
קניתי השבוע כמה דברים מפנדה ויצא לי שהכל של חברת וואנטק רציתי לדעת איך החלקים איכות וזה.. לצערי זה יגיע רק עוד 21 יום כי הכל צריך לבוא מחו"ל :-\ למישהו יש ניסיון עם הקטודה הזאת? וגם יש שמה DUAL INVERTOR יש מצב שמאוחר יותר אני יוסיף עוד UV בודדת ? יש צורך בזה? UV אחד מספיק למארז TOWER http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=946_947_1174&products_id=6652 http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=55_144&products_id=3199 http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=55_1148&products_id=6654 X2
-
- 19 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
אז כך, קניתי שתי קתודות ניאון של ThermalTake אשר מופעלות קולית. אחת כחולה והשנייה ירוקה. היכן הכי טוב לשים אותן כך שיאירו בצורה הכי טובה במארז? אני חשבתי על לשים כחולה למטה והירוקה למעלה בצד של דלת המארז, מה דעתכם?
-
- 4 תגובות
- 696 צפיות
-
-
המנורות מחוברות למין קופסה כחולה קטנה שיש בא מין כמה חורים קטנים וזה ניראה כמו כזה של מיקרופון..מהקופסה יוצא חיבור לספק ולסוייצ'. עכשיו כתוב על הקופסה שזה עובד גם על קולות משו כזה..עכשיו לא הבנתי בידיוק איך אני גורם לזה ליפעול על קולות .. האם אני צריך משו אחר במקום הסוייצ'?
-
- 4 תגובות
- 701 צפיות
-
-
קניתי מאוורר 120 למארז שמחובר ללוח אם המאוורר מבית ארקטיק קוליינג.. איך אני מגביר rpm? בעל החנות אמר לי שדרך הביוס...חיפשתי לא מצאתי שם איפה....יש אולי תוכנה?
-
- 4 תגובות
- 985 צפיות
-
-
שלום יש כאן בפורום שבלונות של קעקועים מדבקות למארז ואני לא יודע איך משתמשים בהם מישהו יכו להסביר?
-
- 0 תגובות
- 651 צפיות
-
-
אם אני יקצץ רגל אחת של הרכיב LM317 לא יקרה לו כלום נכון?
-
- 2 תגובות
- 811 צפיות
-
-
היום המחשב ניכבה ובעקבות העבודה על הגג המחשב פועל ללא גג אז ראיתי עשן עולה למעלה. אחרי בדיקה נימצא שאחד מהרכיבים בארוגייט שלי עלה באש =\ איך שחיברתי את האורגייט לבדיקה הוא עבד רגיל לשניה ואז התחילו גיצים מאיזור הרכיב הזה ואז התחילה אש שישר כיביתי וניתקתי את כבל החשמל =\ עכשיו זה נזק פיזי ככה שאחריות לא תקפה (אני חושב =\) יש לי פה תמונות של הארוגייט מפורק והרכיב השרוף אם מישהו יכול לעזור לי אפילו בזיהוי הרכיב הזה כדי שאני אוכל לקנות חדש ולהחליף יהיה סבבה!!! תמונות:
-
- 10 תגובות
- 913 צפיות
-
-
יש לי שנאי מתח שחתכתי לו את הקצות ויש לי מינוס ופלוס.... אפשר לשחק אם השנאי, עם הכמות וולט, 3 4.5 6. 9. ו- 12. אני מכון את השנאי ל- 3 ואז אני מכניס אותו לכבל מאריך ואז יש קצר, מן פיצוץ כזה... ואז החשמל בבית נופל... לאחר מכן יש ריח שרוף מהמאריך.. אני חוטף מזה התקף לב למה זה קורה? מה הבעייה?
-
- 9 תגובות
- 923 צפיות
-
-
לקראת שתי מודים שאני עובד עליהם רציתי להעמיק את הידע הלאקטרוני שלי וללמוד קצת על המושג- "קצר" שנפוץ במיוחד במחשבים. רציתי לדעת איך נוצר קצר ואיך אפשר למנוע אותו. הבנתי שכאשר נוצר קצר לפעמים הוא שורף רכיבים כל שהם. השאלה העיקרית שלי היא איך אני מונע מהלוח אם שלי כאשר אני מתקין אותו במארז שאני בונה שהוא לא יקוצר וישרף.(הוא יחסית חדש וכסף לנסות ודברים כאלה לא הכי קיים ). אם יש דברים להקפיד עליהם בהרכבה וכאלה. זה דבר שיחסית חשוב לי לדעת כי יש לי נסיון בהרכבת מחשבים/פירוק וכאלה אבל לא תמיד ידעתי בדיוק איך זה עובד כשהרבה אנשים אומרים שנוצר קצר במערכת. הרבה תודה רבה!
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
מישהו יודע איפה אני יכול להשיג פיברגלאס זה משהו למודינג אם מישהו ראה פה pimp my ride הוא יודע למה אני מתכוון אהה וגם בונדו אני צריך תודה...
-
- 0 תגובות
- 616 צפיות
-
-
למה כל המודינג זה לפרלל וקום ולא ל USB שיש הרבה יותר חיבורים זמינים ממנו? ( מודינג כמו צג LCD ן winlirc )
-
- 3 תגובות
- 2k צפיות
-
-
טוב כמובן שבזמן האחרון הטמפ' עולות, אבל בשביל כרטיס כזה זה לא ממש משנה... בכל זאת, בשביל הניסיון שבעניין לקחתי צלעות קירור של סלרון שנשרף לי, חתכתי אותם לגודל המתאים, קדחתי בהם חורים בשביל הקיבוע, והוצאתי את הצלעות שהפריעו ל"ברגים". תמונות מכל התהליך אין לי, רק של התוצאה, ותמונה שמצאתי בגוגל של הכרטיס שלי... תמונה ראשונה- הכרטיס במקור, התמונה מגוגל, לא מצאתי משהו ברור יותר... http://www.gnt.se/productimages/CGN-348ATVD.jpg בתמונה הראשונה הכרטיס אחרי "מוד", בתמונה השניה הצלעות המקוריות. [attachment deleted by admin]
-
- 14 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אני צריך לבנות תיבה\ קופסא שחלקה העליון יהיה זכוכית (על מנת לצלם מה שהולך בפנים ) והבעיה העיקרית היא הצטברות מים מהצד הפנימי של הזכוכית חשבתי לבנות וישר בצד הפנימי אבל ניראה לי שזה רעיון רע , חבר סיפר לי על מגב מגנטי שבעצם קשור ליחידה חיצונית שאפשר להזיז וככה להניע אותה השאלה היא אם אפשר לחבר את זה לבוכנה\ או מנוע שתוכל להיות מופעלת על ידי פקודה ממחשב ? ואם כן מה אני בעצם צריך כדי לבנות את זה ? ולמי שמעוניין לדעת מדובר על פרוייקט צילום timelapse של צמחים צומחים בתוך תא לחות. אשמח לשמוע רעיונות
-
- 11 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
הביאו לי שבוע שעבר תבנית להכנת סוכריות כמו בילדות שלי. אבל התבנית משילה מעט צבע וחומר. חשבתי מעט לשייף אותה עם נייר שיוף עדין. אתם חושבים שזה יכול לעזור? או שעדיף לזרוק?
-
- 8 תגובות
- 2.3k צפיות
- 1 follower
-
-
-
אין לי הרבה מה להגיד על זה, אז הנה התמונות: (בתמונה של החלון שמתי דף נייר לבן מתחת כדי שתוכלו לראות יותר ברור את החריטה) [attachment deleted by admin - 90 dayss]
-
- 13 תגובות
- 1k צפיות
-
-
מה קורה אנשים אחרי הרבה רבה זמן שלא הגבתי פה (מה לעשות צבא) אז אני התחלתי לקנות מחשב חדש, שאני קונה אותו בחלקים כי אין לי כסף להוציא הכל במכה זה המפרט המתוכנן המקורי: Amd Athlon 64 X2 Dual Core 3600 BOX AM2 Energy efficient 65Watt 565 ש"ח Abit KN9 SLI NVIDIA® nForce 570 Socket AM2 664 ש"ח G.Skill 1GB Kit DDR2 PC6400 800MHZ 5-5-5-15 F2-6400CL5D-1GBNQ 555 ש"ח X2 Western Digital 80GB 3.5 7200Rpm 8Mb Buffer SATA II WD800JD 498 ש"ח XFX GeForce 7600GS 256MB DDR2 DUAL DVI TV 690 ש"ח Enermax Liberty 400W Active PFC 495 ש"ח Compucase 6A19 Black Midi Tower No PSU 240 ש"ח סה"כ 3,707 ש"ח בעקבות זה שאני קונה חלק חלק כל פעם יש שינוים זה כרגע החלקי…
-
- 30 תגובות
- 6k צפיות
-
-
הממ אוקי...אז אתם בטח ראיתם דברים שאני וחבר שלי עשינו...אני זה הזה שעשה ת'מחשב מלגוP: אז הפעם עשיתי מגירה להארדיסק... מה שקרה זה שיש לי 40 ג'יגה סקזי שעובד ב-10000RPM וזה התחמם בהתחלה זה שכב על ספרי מת' עם HSF של פנטיום 4 עליו שזה עשה ת'עבודה אבל המנקה כמעט הרסה לי ת'HD פעמיים אז מה שעשינו אני וחבר שלי זה ככה: לקחנו סידירום ישן פירקנו אותו והוצאנו את התוכן שלו...קדחנו בבסיס והברגנו ת'HD וקדחנו חור בגג... מעל החור קדחנו במארז חור עגול ושמנו בו מאוורר...וככה יצא שיש קירור ממש נחמד שמנו בסידירום ת'LED של ה-HDD וזהו יצא נחמד למדי המחשב המעפאן שלי ושני חברים שלי המחשב מלמעלה קידמת המחשב עם הנקסוס הסקסי המחשב מהצד
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אוקיי, אז לקחתי טלפון סימנס s45 (כסוף) והחלטתי שהצבע נמאס עלי, קניתי מיכל צבע שחור עם גימור מבריק (gloss) וצבעתי שכבה, אחר כך שייפתי קצת, צבעתי עוד שכבה, לצערי הרב זה לא יצא כמו שרציתי, לא משנה כמה שכבות עשיתי, תמיד יצאו לי קצת גושים... מישהו יודע איך לצבוע בלי הגושים הללו ? דרך אגב, כדאי לצבוע אחר כך עם ספריי שקוף ? נ.ב. מתוכנן עוד שלב של הוספת צבע נוסף, עם דוגמא כלשהי (ככה זה כשאין פאנלים לפלאפון שלך...)
-
- 24 תגובות
- 3.5k צפיות
-
-
נתקלתי באתר הזה כשחיפשתי קצת מודינג ברשת ואני חושב שזה יעזור: http://www.skippari.net/phpBB2/viewtopic.php?t=474
-
- 2 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
נמאס לי מהאבק...החלפתי משחות טרמיות לAS 5 ועשיתי מאוורר עם תעלה במארז...+מאוורר שיקרר את הזכרונות (שמתחממים מאוד..) תגובות?
-
- 12 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
-
אני לקראת פרוייקט חדש. אני צריך איזה מקום שמוכר מוצרי פרספקס: לוחות פרספקס שחורות מבריקות בגודל אישי עיגולי פרספקס בקוטר ועובי אישי, דוגמא מאיזה פרוייקט HTPC נחמד שנעשה כאן מי ישוע פרטים אשמח לעזרה
-
- 10 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
שלום לכם. אני מעוניין להתחיל להתעסק במודינג. בקרוב אני קונה מחשב חדש, האחים שלי יקבלו את הנוכחי שלי ואני יקבל את הישן שלהם. לכן יש לי מארז לשחק איתו ) אשמח ללינקים לטוטריאלים לחתיכת חלונות וכאלה.. ורשימת כלים שצריכים. אם יש כבר באתר דביק או משהו לא מצאתי אז אני מתנצל מראש. תודה רבה
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-