עבור לתוכן

אלקטרוניקה ומודינג

חיתוך חלון במארז ובניית פאן באס, פיתוח בסביבת Arduino ועוד - כאן תוכלו לשאול את כל השאלות הנוגעות למודינג ולאלקטרוניקה שכרוכה בו, לפרסם את הפרויקטים שלכם ולקבל השראות

1. Started by Big_White,

יש לי הגה מייקרוסופט ישן האם ניתן להוסיף עוד כפתורים בנוסף ל 8 שכבר קיימים אם כן אז איך? תודה.

• 2 תגובות
    • 840 צפיות
  2. Started by danikos,

שלום , אני מחפש מקום שמוכר קופסאות מפרספקט בשביל מודינג למחשב , הכוונה לקופסא בגודל של מארז MATX ממוצע שבאה כבר מודבקת אין צורך בהכנה מעבר לזה (מסילות חורים לברגים וכו ) , מצאתי ב 144 מקומות שמוכרים אבל הם לא מתעסקים עם גדלים כאלו למישהו יש ניסיון עם חנות שמוכרת דברים כאלה ? תודה .

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  3. Started by gor84,

אני רוצה להבין דבר אחד... מולקס: +12 GND GND +5 אני מתנצל אם משהו חושב שיש כאן בדיחה, אבל אני באמת לא מבין, ה GND משמש כ "-" או כהארקה?

• 2 תגובות
    • 882 צפיות
  4. Started by Moty_p,

אני מחפש מפסק מסוג ON ON ON בעל 3 מצבים, יש חיה כזאת? באופן עקרוני מה שאני רוצה לבנות זה מפצל RCA: http://www.moniline.co.il/Product.aspx?productid=1221 אתם אולי חושבים שזה זול ועדיף כבר לקנות את זה אבל אתם טועים זה עושה התנקשויות זאת אומרת הפלוס נוגע במינוס במקצת וכאשר מדובר על RCA זה עושה רעשים ושיבוש האות השמח לבנות דבר כזה בעזרת 6 מפסקים שכולם יזוזו ביחד בזמן שמעבירים מצב ככה לא יהיה התנגשויות השמח לעזרה שלכם

• 2 תגובות
    • 1.5k צפיות
  5. אני מעונין לצבוע את המקלדת שלי יש לי מקלדת משולבת ,רציתי לקנות חדשה אבל אין כמו שלי רציתי לדעת יש אפשרות לצבוע מקלדת ? אם כן איזה ספרי \צבע צריך בשביל זה ? והאם ניתן לקנות מדבקות של אותיות למקלדת אנגלית\ עברית תודה מראש

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  6. Started by oreinis,

כל פעם שאני מתחיל משחק כבד המחשב שלי מכבה את עצמו ועולה מחדש. מפרט מחשב: מעבד INTEL CORE I7 920 לוח אם ASUS P6T זיכרונות PATRIOT 4GB 1333MHZ CL7 כרטיס מסך NVIDIA BFG GTX 280 1GB ספק כח APEVIA 680W זה חשוב אז תודה למי שיעזור

• 2 תגובות
    • 824 צפיות
  7. יש לי מעבד פנום2 720 שהפכתי אותו ל4 ליבות שעובד כרגע על 2800MHZ. הטמפרטורה של המעבד במנוחה היא 40-42. צירפתי תמונה של CPU-Z אשמח לקבל עזרה לגבי קצת אובר קלוק. האובר קלוק הכי פשוט בינתיים שאני לא אצטרך להגביר מתחים, להבין את העקרון להתחלה. תודה רבה! [attachment deleted by admin]

8. Started by i-pink,

איך הציר של המסך בN97 ננעל??

• 2 תגובות
    • 976 צפיות
  9. ומוכן לבצע עבודות פרטיות קטנות ?

• 2 תגובות
    • 826 צפיות
  10. חשבתי שבגלל שזה למוד אז זה יתאים ל"אלקטרוניקה ומודינג" אם זה לא אז סליחה, ולהעביר בבקשה. אז ככה, אני צריך שני מארזים למוד שאני מתכנן ובשני מארזים הכוונה לשנים מאותו דגם אני מתכנן משהו בסגנון של מה שArkadur עשה בServer of NOD התקציב 500ש''ח עדיפויות: מקום להשים רדיאטור 360 זרימת אוויר טובה פילטרים על המאוררים עדיף שיהיה עשוי אלומניום למראת שאין הרבה כאלה במסגרת הזאת אם שכחתי איזה משהו תגידו לי =]

• 2 תגובות
    • 894 צפיות
  11. Started by nuctornal wisdom,

האם אפשר לחבר לחיבור אחד של פאן באס כמה מאווררים (ולשלוט על כמה עם פוצימטר אחד)? במה זה תלוי?

12. אני רוצה ליקנות את זה http://www.dealextreme.com/details.dx/sku.19071 עכשיו השקע שלו לחשמל זה של ארה"ב (שטוח) אם אני יחבר לו מתאם שהופך את זה לשקע של הארץ(עגול) זה יעבוד לי??? כי רשום שמה 100-240V ואני יודע שבארץ זה 220 ובחול 110 תודה לעוזרים!

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  13. Started by NiceShoTe123,

היי. קניתי לפני כמה ימים שעון קיר דיגיטלי כזה עם לדים כחולים (135ש"ח) זה מה שיש לי אבל שלי זה רק החלק העליון בלי השנה ותאריך. הוא באמת יפה מאוד, אבל יש לי בעיה: בלילה למרות שמעשר עד שבע התאורה נחלשת האור עדיין חזק מדי ומפריע לישון... אז אני צריך את היצירתיים שבכם לרעיונות איך או לעשות שבלילה (מעשר עד שבע - השעות שהוא נחלש) זה יחלש הרבה יותר או איך לעשות בכלל שהתאורה תהיה יותר חלשה. תודה רבה!

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  14. Started by TaMiRn2,

שלום. אני רוצה לעשות שקעים לחדר, אבל אני לא רוצה סתם שקעים פשוטים... אני רוצה שקעים מעוצבים, כאלא שירדו מהתיקרה, שיהיו כוללים שקעים לUSB מראש, דברים יפים ופרקטיים. מישהו מכיר איזשהו אתר שמוכר כאלא? למישהו יש רעיון איך ליצור בעצמי?

• 2 תגובות
    • 2.6k צפיות
  15. אף פעם לא אהבתי את המראה של המסך הזה, המעמד שלו היה מגושם וגובהה מידיי, בקיצור המסך לא מצא-חן-בעיני. אז לאחר שהבנתי, שלא יהיה לי נוח לעבוד איתו כשהוא יהיה תלוי על הקיר, התחלתי לחשוב... פירקתי את המעמד מהמסך עצמו (אל תשימו לב לאבק :): פירקתי את ה"צוואר" מהמעמד: פירקתי את ה"צוואר" עצמו: כעת, חשבתי אייך אוכל לנצל את החלק המתכתי, אולי להכין סביבו מעמד. חיברתי רק את הדבר המתכתי, והופתעתי לגלות שאני לא צריך בכלל להתאמץ - זה יציב מאוד (אף על פי שזה ניראה בכלל לא יציב), בנוסף זה נתן לי את המראה שחיפשתי, מראה של "תמונה", כאילו זה עומד מעצמו. המסך עומד (החלק האחורי): והתוצאה: אני אישית מאוד מרוצה מהתוצאה, ואתם?

• 2 תגובות
    • 904 צפיות
  16. Started by GOVNER_T.S.Y,

שלום, לאחרונה התבשם מזלי, וזכיתי לקבל אוזניות מהדגם לעיל. אמנם האוזניות משומשות אבל הסאונד שלהם ממש לטעמי! למרבה הצער הבד שמצפה את כריות האוזן התקלף והוא מתפורר משהו נורא. האם יש דרך לתקן את הבד הזה או להחליף את כריות הריפוד הללו? אם כן מהיכן ניתן להשיג כריות כאלה ? אני מוכן להשקיע כסף בשיקום האוזניות הללו, אני ממש אוהב איך שהם יושבות לי על הראש ואת הסאונד.. בתודה מראש govner_t.s.y

• 2 תגובות
    • 2.8k צפיות
  17. אהלן, אני רוצה להביא מחו"ל אוסצילוסקופ בעלות של כמה מאות דולרים. לאיזה מיסוי עלי לצפות, רק מע"מ או שיש גם מיסי מכס? תודה.

• 2 תגובות
    • 2.6k צפיות
  18. Started by Moty_p,

שלום לכם, רציתי לדעת מזה חשמל תלת פאזי חשמל חד פאזי (חשמל רגיל של בית??) וחשמל דו פאזי (יש דבר כזה??) ואיך אפשר לחבר חשמל חד פאזי לתלת פאזי תודה לכל העונים מראש.

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  19. Started by סיב,

יש לי מארז Enermax Laguna עם לוח אם מיקרו, כי המארז דק. התקנתי לאחרונה כרטיס רשת WIFI אבל הבעיה היא שאני לא יכול לחזק אותו עם הבורג בגלל שהפס מתכת הזה ארוך מדי למארז, לכן, הייתי צריך לפרק אותו ולהתקין את הכרטיס בלי הפלאח (עם שווא בפ') מתכת הזה. הבעיה נוצרה בגלל שלכרטיס יש חיבור לאנטנה חיצונית, וטיפה אני משחק עם האנטנה וזה מושך את הכרטיס החוצה מהסלוט. אני מחפש איזשהו פיתרון כדי לקבע את הכרטיס במקום. חשבתי לקנות פלאח חליפי כזה אבל אני לא יודע איך קוראים בכלל לחלק הזה. הפס מתכת שמחזיק את הכרטיס על המארז מישהו יודע איפה אני יכול לקנות חלק כזה או איך הוא נקרא?

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  20. Started by GreenHorse,

דבעיה שנתקלתי בתוכנה הזו היא העובדה שאין את כל הרכיבים שאני צריך (OPAMPS). איך אני יכול לדעת אם יש OPAMP דומה לאותו אחד שאני מחפש? במקרה הספציפי הזה אני מדבר על KA4558

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  21. Started by SHAKED286,

אני רוצה לבנות בקר מאוררים שאנ ייוכל לקבוע באיזה מהירות לשים כל מאורר אבל מה שמיוחד זה שהיה מעל כל עיגול כזה שמסתובב לד ואני רוצה שהאו יפעל לפי המאורר כשהמאורר מסתובב מהר אז האו יהיר חזק וכשהוא לאט אז האו ידלק חלש מבינים ? עכשי והשאלה שלי היא כזאת האם מישהו כבר עשה את זה פעם ויש לו מעגל כזה (שרטוט של איך לבנות) יש לי ידע באלקטרוניקה אבל אנ יעדיין צריך את המעגל בשביל להכין כזה. אשמח לעזרה מכמה שיותר אנשים שקד

• 2 תגובות
    • 977 צפיות
  22. מצאתי מסך CRT flat 21` DELL P1110 במסך יש תקלה של בהירות גבוהה - כל התמונה בצבע לבן מחוק כזה גם אם שמים את ה light / contrast אל 0 חיפוש ב google - זה תקלה קבועה של המסך הזה. ממליצים להחליף נגד במעגל כדיי להוריד את אחד מהמתחים http://www.adrian-smith31.clara.co.uk/pctips/monitor_tips.htm#Dell עכשו יש שם 2 נגדים של 10 M (חום שחור כחול צהוב). הנגדים הם בגודל כמו של נגדים רגילים (1/8 W ?) והצבע רקע שלהם הוא תכלת כזה (תכלת מבריק כמו ה 'צהוב חול' של נגדים רגילים - לא דומה ל 'אפור בטון' של נגדים להספק גבוה יותר) איך בודקים שהנגד שאני שם מתאים ל 1 KV ? זה קשור לצבע רקע הכחול ? לקו האחרון שהוא צהוב רגיל במקום זהב ? משהוא אחר ? מה המתח שמחזיק נגד 1/8 W רגיל שהצבע רקע שלו…

• 2 תגובות
    • 1.6k צפיות
  23. Started by eyalgp,

מחיפושים רבים בגוגל אני רואה שיש פה ידע רב בנושא אינפרא אדום ואני מחפש מקלט irDa לצורך העלאת נתוני אימון משעון דופק פולאר f55 לתוכנת weblink קניתי שעון במאות שקלים רק בשביל לגלות שהוא מתקשר עם המחשב באינפרא. אם יש למישהו שמוכן למסור מקלט כזהusb או port במחיר סמלי אני ישמח גר באבן יהודה.

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  24. Started by freee,

שלום, אני תלמיד בכיתה י"ד והמעגל שאני צריך עליו הסבר הוא מעגל תאורה בחשיכה. אם מישהו יכול להסביר לי איך הרכיב שם lm323 עובד ולמה ככה מחוברים הנגדים אני ישמח מאוד כי אני צריך את זה לפרויקט. התמונה: http://www.1giga.co.il/file/94glt7ue37 תודה לעוזרים! *מנהלים אם ההודעה לא קשורה לפה אנא בבקשה להעביר ולא למחוק תודה.

• 2 תגובות
    • 1.5k צפיות
  25. חיפשתי שנה כל מה שעלה לי לראש ולא מצאתי איך אומרים לוח הלחמה עם שורות באנגלית. http://www.aristock.co.il/products/119166 דוגמא

• 2 תגובות
    • 2.3k צפיות

דיונים חדשים בפורומים