עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אלקטרוניקה ומודינג

חיתוך חלון במארז ובניית פאן באס, פיתוח בסביבת Arduino ועוד - כאן תוכלו לשאול את כל השאלות הנוגעות למודינג ולאלקטרוניקה שכרוכה בו, לפרסם את הפרויקטים שלכם ולקבל השראות

1. Started by eegg,

אני תחיל לתכנן את הפרויקט שלי החדש למחשב זה יהיה פול טאור הנה תמונות ראשונות: כל עצות יבורכו http://img129.imageshack.us/img129/3024/sidebo4.jpg http://img129.imageshack.us/img129/3736/side2ps4.jpg

• 2 תגובות
    • 964 צפיות
  2. Started by rsegoly,

רכשתי לוח UNO3 עם מגן רשת, סנסור לטמפ' וממתג ל 220V מה שקבלתי (ומן הסתם מה שהזמנתי) זה רק הלוח ללא שום מחברים. מצאתי אצלי כבל USB מתאים וכל סוף השבוע השתעשעתי בחיבור לרשת וזה עובד מעולה אך כדי להתקדם אני צריך מחברים כמו שיש בסטרטר קיט ואני רוצה גם מנורת לד וכפתור חיצוני ועוד האם יש חנות מומלצת באיזור המרכז?

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  3. Started by MacGyver,

אני מתכנן לבנות מארז כלשהו ורוצה לדעת מה המידות של לוחות אם ממוצעים.... אם יש למישהו עוד רעיון של ע\רה -אני אשמח לשמוע... איתן

• 2 תגובות
    • 827 צפיות
  4. אם יש מישהו באיזור הצפון שיכול לעזור בפתיחת חלון למארז FRACTAL DESIGN R4? לא משהו עם צורה מסובכת, פתיחת מלבן/ריבוע פשוט ? תודה מראש!!!

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  5. חשבתי שבגלל שזה למוד אז זה יתאים ל"אלקטרוניקה ומודינג" אם זה לא אז סליחה, ולהעביר בבקשה. אז ככה, אני צריך שני מארזים למוד שאני מתכנן ובשני מארזים הכוונה לשנים מאותו דגם אני מתכנן משהו בסגנון של מה שArkadur עשה בServer of NOD התקציב 500ש''ח עדיפויות: מקום להשים רדיאטור 360 זרימת אוויר טובה פילטרים על המאוררים עדיף שיהיה עשוי אלומניום למראת שאין הרבה כאלה במסגרת הזאת אם שכחתי איזה משהו תגידו לי =]

• 2 תגובות
    • 921 צפיות
  6. שלום לכולם, מקווה שזאת שאלה לפורום הזה, אם לא איתכם הסליחה. קניתי מחשב חדש עם מעבד e6600 קירור רגיל של sunbeam למעבד. מארז p150 , לוח אם ab9 pro מערכת הפעלה vista . יש תוכנה מצורפת ללוח אם בשם Guru , כשהפעלתי את התוכנה היא הראתה טמפ' עבודה (במצב מנוחה של המחשב) של 41 מעלות ל - cpu . 35 מעלות כללי וסימנה את המצב באדום עם הערת warning . האם יש בעיה עם הטמפ ? מה אמורה לדעתכם להיות הטמפ' במצב כזה עם מערכת כזאת? תודה מראש.

• 2 תגובות
    • 871 צפיות
  7. Started by My_T,

שלום, במסגרת בית הספר שלי אני לומד אלקטרוניקה (באופן מספיק טוב בשביל שאסתדר בפרוייקטים פשוטים) ותכנות (יותר פשוט לי), והייתי רוצה להתחיל להשקיע את הידע התיאורטי שלי ולבנות פרוייקטים פשוטים. יש המלצות לפרוייקטים לא מורכבים? איזה רכיבים אצטרך לקנות?

• 2 תגובות
    • 2k צפיות
  8. זה מסך VFD שהוצאתי מתוך DVD השאלה שלי היא האם אני יכול להשתמש בו בתור LCD? או שזה אבוד? [attachment deleted by admin]

• 2 תגובות
    • 756 צפיות
  9. Started by רענן1234,

שלום רב, נאי זקוק לעזרה קלה היות ואיני אלקטרוניקאי מדופלם אלא מתמצא בכך באופן בסיסיץ. בקובץ המצורף יש שרטוט של מעגל פשוט האחראי להפעלה\כיבוי של שתי מנורות באמצעות סוויץ' 3 מצבים (כבוי, מנורה א', מנורה ב'). אני רוצה להחליף את הסוויץ' בשני כפתורים שכל אחד בנפרד יהיה אחראי על מנורה באופן עצמאי. הכפתור הנדרש הוא מסוג אלו שמעבירים חשמל רק בעת לחיצה. הווה אומר, העזרה שאני צריך היא לבנות את מעגל בו למעשה לחיצה של הכפתור תנתק או תחבר את הזרם לכל נורה. מקווה שכוונתי ברורה ושמישהו יוכל לעזור לי. [attachment deleted by admin]

• 2 תגובות
    • 895 צפיות
  10. Started by MacGyver,

אני מחפש תרשים של 6 לדים שעושים FADE IN AND FADE OUT תודה איתן

• 2 תגובות
    • 827 צפיות
  11. יש לי מחשב כף-יד מסוג Compaq iPaq H3760 (סידרה 3700).. מישהו יכול להגיד לי (לתת סכימה) של היציאות של המסך? אני רוצה לחבר אותו למחשב.. תודה רבה לכולם.. אם צריך עוד פרטים אני ייתן מה שצריך!

• 2 תגובות
    • 665 צפיות
  12. Started by Big_Guy7,

ראיתי באחד המדריכים באתר ביקורת על Modding Tool Kit או משהו כזה.. קיצר כלי כזה שמפרק את המחברי מולקס במחשב.. מישהו יודע איפה אפשר להשיג את זה?????

• 2 תגובות
    • 815 צפיות
  13. שלום חברים , אני מחפש חנויות באיזור המרכז , והשרון שמוכרות מסכי LCD ... לא הגדולים , אלא הקטנים שמיועדים לפרוייקטים ... תודה

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  14. שלום לכולם. אני חדש באתר. וברצוני לדעת היכן ניתן לרכוש בארץ ROM EDITOR / ROMULATOR / ROM BURNER. למי שלא יודע למה הכוונה.... מכשיר זה הוא צורב "ג'וקים" (שבבים) שמתחבר ליציאת ה USB/SERIAL במחשב... בברכה מ.ג.

• 2 תגובות
    • 801 צפיות
  15. אני רוצה לעשות מארז מPLEXI, לסגור את הפינות עם דבק אפוקסי, אבל הPLEXI ממש גמיש ואני מפחד שכל המארז ישבר לי =\ יש הצעות ?

• 2 תגובות
    • 725 צפיות
  16. אוקי אתמול קניתי כלי עבודה וכו... והיום עשיתי את המוד הראשון שלי נכון הוא ברמקולים והוא פשוט אבל עדיין לפעם ראשונה אני דיי מרוצה יצא כמו שציפתי שייפתי כבר נישאר לי רק לצבוע ככה זה היה : http://www.zix.co.il/images/z-1231102820.JPG ככה עשיתי את זה : http://www.zix.co.il/images/z-1060863604.JPG תמונה של שנהם יחד: http://www.zix.co.il/images/z-1139739810.JPG עכשיו יש לי כמה שאלות שאלה ראשונה בשביל ניקוי המארז האלכוהול הזה טוב ?: http://www.zix.co.il/images/z-1530436924.JPG עכשיו שהאר השאלות חבר הביא לי סאב וופר של מערכת קולנוע [זה ששולט בעוצמת השמע מגביר וממניך וכו...] ואני לא צריך אותו אז חשבתי שעם אני יפרק אותו יהיה לו שימושים אחרים הינה תמונה של כול הדברים שהיו בטוחו h…

• 2 תגובות
    • 849 צפיות
  17. אני לא מוצא כבר הרבה הרבה זמן. חיפשתי בeBay ובאלי אקספרס. למישהו יש רעיון?

• 2 תגובות
    • 1.9k צפיות
  18. יש הבדל בין תא פוטו וולטאי לפוטו אלקטרי אוקיי נכון בשבבי ccd של היום יש סוגים רבים כאלו שמורכבים מהרכבים של התא הפוטווולטאי למי שלא יודע אפשר לשלוח לו סיכום בפרטי או שיחפש בויקדפיה או משהו ויש תאים פוטואלקטרים שמזה מורכב השבב ccd בעיקר אני יודע לכם מאוד אם תוכלו לענות לי אם יש תאים תאים פוטואלקטרים שעשויים משכבתה עליונה של גופרית ושכבה אמצעית של סיליקון ושכבה תחתונה של קדמיום או שרק המערכות לייזר מורכבות מזה ?!??!?! אם תענו לי על השאלה הספיציפית הזאת אני יודה לכם

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  19. Started by EnterOC,

היי חבר'ה מישהו יכול להגיד לי כמה עולה בית מנורה כמו שיש בממד רק של 1 (של מנורה 1) (המנורות הארוכות האלה) +- ליחידה מחיר של בית מנורה והמנורה עצמה תודה לעזורים

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  20. שלום ! יש לי לוח של חברת BIOSTAR צ'יפסט 945 של אינטל הביוס הוא של POENIX ואני לא מוצא בביוס אפשרות להעלות את תדר הבאס האם בעדכון ביוס זה ייסתדר או שפשוט אני לא מחפס במקום הנכון בברכה EFINET

• 2 תגובות
    • 778 צפיות
  21. היי חברים, אני עובד כרגע על פרויקט בארדאוני ואשמח לעזרה! אני מעוניין לחבר led ביחד עם כניסה של digital pin input, זאת אומרת יש לי מפסק ברגע שהמפסק נדלק הדיודה והכניסה של הdigital pin מקבלת 1. יש לי בעיה כאשר הled מחובר הוא כנראה צורך זרם מקיסמלי והdigital pin נשאר על 0. יש למשהו פתרון? תודה רבה רון.

22. האם אפשרי? ספספקציות מאוורר הVF900 הן 12V על 0.14A ואילו המאוורר המקורי שבא עם הכרטיס דורש 0.21A על 12... זה הכרטיס והמאוורר , השאלה אם אני יכול מבחינה חשמלית לחבר את המאוורר לחיבור החשמל שעל הכרטיס (בצד שמאל של התמונה) *אגב נראה לי מאוד תמוהה שהמאוורר הקטן הג'ינרי שבא עם הכרטיס דורש יותר זרם מאשר הVF900 של זלמן.. שמשהו יפריך לי את זה מדעית...

• 2 תגובות
    • 762 צפיות
  23. שלום לכולם אני צריך להאריך את הכבל הזה http://www.mediagalaxy.co.il/rec/1879-%D7%9B%D7%91%D7%9C-%D7%95%D7%99%D7%93%D7%90%D7%95-%D7%9C%D7%97%D7%99%D7%91%D7%95%D7%A8-Samsung-Galaxy-S-i9000-%D7%9C%D7%98%D7%9C%D7%91%D7%99%D7%96%D7%99%D7%94 לאורך של 10 METER עכשיו יש לי שני מאריכים של 5 METER שהם PL 3.5 (זכר נקבה) אבל כשאני מחבר אותם אליו הם לא עובדים (כשאני מחבר את הפלאפון לטלוייזיה ישר עם הכבל זה עובד) אם אני חותך את הכבל המאריך ואת הכבל של הוידאו ומלחים לדעתכם זה יעבוד ? ואם כן אז לאן להלחים את זה כי זה 3 חוטים ובPL 3.5 יש רק חוט אחד. תודה רבה ומקווה שזה בכלל אפשרי שקד

• 2 תגובות
    • 947 צפיות
  24. Started by uziel,

שלום! קניתי ארדואינו פרו מיני והבנתי שיש אפשרות לצרוב לו תוכנה דרך ארדואינו אונו, ולא הצלחתי... מישהו יכול לתת הסבר או פתרון אפשרי אחר? תודה מראש!

• 2 תגובות
    • 3.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.