עבור לתוכן

אלקטרוניקה ומודינג

חיתוך חלון במארז ובניית פאן באס, פיתוח בסביבת Arduino ועוד - כאן תוכלו לשאול את כל השאלות הנוגעות למודינג ולאלקטרוניקה שכרוכה בו, לפרסם את הפרויקטים שלכם ולקבל השראות

1. Started by yarkoni,

אתם מצטערים על זה שלמדתם אלקטורוניקה [מה שניראה שלא] אבל אני כיתה י [כן כן אני צעיר] וחשבתי ללכת ללימודי אלקטורניקה אבל אני לא בטוחח אשמח לתגובות ולא זה לא נושא טיפשי בעייני

• 2 תגובות
    • 816 צפיות
  2. Started by MuGi,

אני צריך המלצות לגבי חלון. באינטרנט רצות המון גרסאות של חלון מרובע רגיל וזה מכוער ברמות על. אני מחפש חלון בצורה פחות קונבציונאלית. (מקבילית נחשב פחות קונבנציונאלי לא צריך לרוץ רחוק מידי) http://www.virtual-hideout.net/reviews/CoolerMaster_CM690/images/main.jpg הינה תמונה של הדלת אתם יכלים לסמן ולהלעות או לכתוב מה לדעתכם כדי. בקשר למאוררים. לא אכפת לי שתורידו את שניהם תורידו אחד תשאירו שניהם.

• 2 תגובות
    • 823 צפיות
  3. Started by sonicgg,

שלום , אז ככה, רכשתי מאי ביי מטען ללפטופ שלי . המחשב שלי צורך (לפי המטען המקורי) 18.5V 6.5a המטען שהגיע אלי הוא 19v 6.3a השאלה אם זה בסדר והסטיות האלה רגילות.

• 2 תגובות
    • 690 צפיות
  4. Started by ViPeRT,

שלום לכם יש לי מאוור של מעבד ישן ואני רוצה לשים אותו בתר קירור לכרטיס מסך יש לו 3 חוטים: שחור אדום ולבן לאיזה חוטים אני צריך לחבר את המתח (המאוורר עובד על 12V)? יש תמונה של המאוורר תודה מראש [attachment deleted by admin]

• 2 תגובות
    • 637 צפיות
  5. שלום אני מחפש חנויות בארץ או בחו"ל בשביל להזמין רכיבים אלקטוניים לפרוייקט. מחפש חנות זולה... אם אפשר להוסיף טלפון שלהם או אתר.

• 2 תגובות
    • 1.6k צפיות
  6. Started by nir007,

אז ככה אני רוצה לתחיל ללמוד אחד ממקצועות המחשבים שישמש גם כמקצוע של מחשבים שבה אני יעבוד.. איזה מקצוע הכי דרוש במחשבים ושיש הכי פחות אנשים שעוסקים במקצוע הזה?

• 2 תגובות
    • 987 צפיות
  7. שלום אני מחפש עבור הפרוייקט שלי באלקטרוניקה, ערכת מקמ"ש (משדר מקלט), שישדר בתדר מסויים ויקלוט בתדר שונה, אם יש כזה... בכל אופן אני צריך את שם הרכיב ואם אפשר גם דפי נתונים. חיפשתי לבד ברשת ולצערי לא מצאתי שום דבר... אולי זה כי אני לא יודע לחפש בכל אופן תודה לעוזרים

• 2 תגובות
    • 937 צפיות
  8. Started by House M.D.,

קודם כל אני אף פעם לא עשיתי שום מודינג למחשב אז תכבדו את זה בבקשה ותסבירו לי כמו למתחיל. במארז שלי , היה פעם מקדימה לוח כזה שעליו מורכות 2 יציאות אודיו ושני כניסות USB , הלוח הזה נשרף והוצאתי אותו בגלל אי שימוש . עכשיו במקום שבו היה את הלוח יש שני חורים קטנים וחור אחד מרובע גדול שהיה של ה USB , אותו כיסיתי בסלוטייפ שחור ככה שלא יבלוט אבל בחורים הקטנים רציתי לשים שני לדים. יש לי חבילה של 20 לדים כתומים פשוטים. חיברתי את הלדים והדבקתי עם דבק מגע מאחורה, והם יציבים הבעיה שאני לא יודע לאיפה לחבר אותם. בספק עצמו, בחיבורי ה מולקס יש 5V לפי מה שידוע לי שזה לא מתאים ללדים. איפה לחבר אותם? בלוח אם אי אפשר כי הלדים של הדיסק קשיח וההפעלה מחוברים שם

• 2 תגובות
    • 871 צפיות
  9. Started by mzlbat,

היי קיצר יש למישהו טמ"ס ( מכשיר עם מעגל סגור שמגדיל תמונות או עיתונים לכבדי ראייה ) ויוצא ממנו כבל למסך אבל הכבל 9 פינים נקבה - ויש מסך שמתחבר לו ( נראה שלי שזה סתם טלויזיה ) אני רוצה לסדר לו שיחבר את זה למסך מחשב רגיל עם 15 פינים ( יענו לקנות ראש 9 פינים נקבה שאני ישים במכשיר הזה - ומאריך כבל מסך 15 פין אבל אני יחתוך באמצע ויחבר ל 9 פינים ) עכשיו איך אני ידע איך לחבר את הכבלים המתאים אחד לשני כדי שתהיה תמונה ?

• 2 תגובות
    • 3k צפיות
  10. מישהו מכיר בית עסק/סדנא שבה יכולים לחתוך/לגזור/ללייזר ולכופף לוח אלומיניום לפי הזמנה? עדיפות למקום שיכול לספק גם את חומר הגלם עצמו. סליחה על כל הסלאשים ותודה על ההפניות

• 2 תגובות
    • 3.1k צפיות
  11. מישהו פה מכיר מקומות שאני יכול לתת להם תוכניות לחיתוך לכיפוף הפרספקס והם יכינו לי את החלקים שאני צריך?

• 2 תגובות
    • 1.6k צפיות
  12. Started by jonkerbox,

שלום, לאחרונה ניסיתי לבנות רדיו פשוט הכולל סליל, דיודה, אנטנה והארקה (פרטים באתר זה:http://sci-toys.com/scitoys/scitoys/radio/radio.html). בניתי בדיוק כמו שמסבירים באתר אולם שמעתי רק רעש של תדר ("זזזזזזז") מה שמעיד על זה שהרדיו עובד אבל לא הצלחתי לתפוס שום תחנה. ניסיתי לשחק עם האנטנה וזה לא עזר. מישהו יכול לעזור? תודה, wannakill99

• 2 תגובות
    • 791 צפיות
  13. טוב אז אני מרכיב HTPC והחלטתי לחבר לו שלט רחוק כדי שיהיה מקצועי נתקלתי בבעיה של הדלקת המחשב (כיבוי זה פשוט) ולאחר חיפוש בגוגל הדבר שהכי מצא חן בעיני היה המוצר שלהם www.SIMEREC.com הזמנתי את הרכיבPCS 1 החיבור היה פשוט מאוד יש הוראות באתר למי שמעוניין מקבלים איתו גם שני פלסטיקים נוחים לחיבור לספק מבלי לחתוך את הכבלים של הספק אלא רק לחרוץ אותם קצת עובד מצויין הכיול של איזה כפתור שאתה רוצה מתבצע על ידי כפתור שנמצא ברכיב ואז לחיצה על השלט יש לד שמראה לך שאתה מצליח מומלץ בחום! מצורף תמונות [attachment deleted by admin]

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  14. Started by CraZyStyLe,

יש לי מחשב שקניתי מאייבורי והוספתי לו כרטיס מסך 9800gt xxt אבל זה לא משנה בימים האחרונים המחשב ממש חם ובדקתי וגיליתי שאייבורי הגאונים שמו את כל המאווררים מוציאי אוויר ויש לי את המארזים הרגילים האלה ופתחתי את הצד קיצור יש מאוורר 72 מילימטר מקדימה שמוציא אוויר החוצה(לאן ?!) ועוד מאוורר 45מילימטר(נראלי) שגם מוציא אוויר החוצה ועל הדלת של המארז לא קיבלתי מאורר קיצור לא נראלי שיש מקום בלוח אם לעוד מאורר ? מה לעשות ? המערכת שלי : מעבד : DualCore AMD Athlon 64 X2, 2800 MHz (14 x 200) 5600+ לוח אם MSI K9N6PGM-F/FI / K9N6SGM-V / K9N6VGM-V (MS-7309) צ'יפסט לוח אם nVIDIA nForce 6100-4xx, AMD Hammer זיכרון 2GB DDR2-800 DDR2 SDRAM (5-5-5-15 @ 400 MHz) (4-4-4-10 @ 266 MHz) (3-3-3-8 @ 20…

• 2 תגובות
    • 850 צפיות
  15. Started by ranran,

היכן ניתן להשיג ספיקר למחשב שמתחבר ל4 פינים בלוח אם? (יש את הקטנים האלה) תודה רבה

• 2 תגובות
    • 930 צפיות
  16. יש לי מאווררים שמתחברים ישירות לספק. ב- 12V הם קצת מרעישים, וב- 5V הם חלשים. חיברתי אותם ל- 7V (מינוס ל- 5V ופלוס ל- 12V). האם זה יכול לגרום לנזק / בעיות במערכת?

• 2 תגובות
    • 842 צפיות
  17. Started by albert13,

אני רוצה להתחיל לעשות למארדז ישן שלי מודינג אבל איך להתחיל ואיזה מדריכים הכי בסיסיים וקלים?

• 2 תגובות
    • 836 צפיות
  18. יש לי שאלה כי אני רוצה לעאשות כזה דבר יש כזאת אפשרות לעשות מערכת בקרת תאורה במארז? כמו נגיד ביי באס למאווררים? תודה לעונים

• 2 תגובות
    • 831 צפיות
  19. Started by wons,

מהשעמום של שבועיים לפני הגיוס. החלטתי לנסות לצרוב כמה מיקרובקרים. לאחר שמשלוח הדוגמיות הגיע בניתי את הצורב שכמה חבר'ה בכיתה שלי השתמשו בו והסירטוט (בסירטוט לא מופיעים חלק מהדקי ההזנה אבל הוספתי אותם בלוח שלי): והינה התוצאה המוגמרת: ועכשיו לשאלה - בדקתי את כל החיווטים וכולם טובים ועדיין התוכנה KEIL לא מזהה את הצורב כשאני אומר לה להתחבר לצורב ... למישהו יש ניסיון עם הצורב הזה? .

• 2 תגובות
    • 904 צפיות
  20. שלום לכולם, כאמור - רכשתי מחשב נייד חדש בארה"ב (HP DV-7) השאלה שלי, היא האם אפשר לחבר את המחשב בצורה "רגילה" (מתאם חשמל לצורת החיבור התקנית בארץ) או שיש צורך בשנאי/ממיר מתח מיוחד? הנתונים הבאים רשומים על המטען של הנייד: Input Voltage: 100-240 50-60 Hz אני מניח שאלו הנתונים הרלונטיים (אם לא - תגידו מה עוד צריך ואני אבדוק), אני רק לא יודע מה לעשות איתם ואיזה דרך יש לדעת שבטוחה במאת האחוזים ולא תגרום נזק. במידה והדרך הבטוחה ביותר היא לבדוק את זה דרך מעבדת אלקטרוניקה כלשהיא, אז זה בהחלט מה שאני אעשה. רק רציתי לדעת אולי בכל זאת אפשר להבין את זה ללא מיכשור מיוחד או משהו בסגנון. תודה רבה.

• 2 תגובות
    • 10.6k צפיות
  21. שלום אני רוצה להתחיל מוד חדש שבשבילו אני צריך מטר וחצי רבועים של יריעת אלומיניום בעובי מ"מ. מישהו מכיר מקומות שמהם אני יכול לקנות יריעות אלומיניום לפי מידה (1.2X0.85 ו0.9X0.5 ליתר דיוק) ומה אמורים להיות בערך המחירים? ועוד שאלה אם כבר פתחתי ת'רד.. בונדו משמש רק כחומר עיצוב ומילוי חורים או שאני יכול גם להשתמש בו בתור "דבק" לחיבור מתכות (כמובן שלא ברמה של ריתוך או הברגה, אבל חיבור פשוט שלא יופעל עליו לחץ כמעט בכלל)

• 2 תגובות
    • 883 צפיות
  22. Started by gor84,

מה הזרם שקיים בתוך במחשב? אני בונה מע' ואני רוצה לחשב נגדים להרכבת לדים...

• 2 תגובות
    • 841 צפיות
  23. בניתי מארז ואני מתכנן להוציא את התוכנית לאור.. עכשיו אני צריך מימכם כמה דעות.. -האם הוא יפה? -מה ההיתם משפרים? [ אל תיסתכלו על הגרילים מאחורה כי זה עדיין לא מסויים אבל יהיו גרילים ] -האם זה אפשרי להוציא את התוכנית לפועל? -כמה זה יעולה בערך? הורדה של ה PSD [ ככה קוראים לזה?! ] http://www.f2h.co.il/7006167620420 תודה לעוזרים..

• 2 תגובות
    • 756 צפיות
  24. Started by kostiya,

סליחה על הנוביות, אבל קניתי מלחם ומעמד, שהגיע איתו ספוג לנקות את המלחם. רציתי לשאול אם כדאי לטבול אותו במים או לא?

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  25. Started by dvirb,

שלום חברים רציתי לדעת מה היא הדרך הטובה ביותר לשמור על הראש של המלחם, איך צריך לנקות אותו לאחר ההלחמה ככה שלא ישאר עליו בדיל. הבנתי שניתן לקחת את הספוג-מתכת הזה שמנקים איתו כלים, זה עובד? תודה דביר

• 2 תגובות
    • 825 צפיות

דיונים חדשים בפורומים