עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אלקטרוניקה ומודינג

חיתוך חלון במארז ובניית פאן באס, פיתוח בסביבת Arduino ועוד - כאן תוכלו לשאול את כל השאלות הנוגעות למודינג ולאלקטרוניקה שכרוכה בו, לפרסם את הפרויקטים שלכם ולקבל השראות

1. Started by Anonymics,

אני רוצה להכין מתאם מהממיר שלי למסך מחשב שלי.. הכניסה היחידה שלו זו הכניסה הרגילה שיש בכל מחשב אם אני לא טועה VGA יש לי חיבור vga עם פינים חשופים שהוצאתי מכרטיס מסך ועכשיו הבעיה היא רק לדעת איזה חוטים לחבר מהיחבור הזה לכבל של הממיר.. אם מישהו יכול להסביר לי אני ישמח..תודהה

• 1 תגובה
    • 843 צפיות
  2. אני רוצה לשפר את הקירור של המחשב שלי ובנוסף לעשות אותו יותר שקט מעכשיו, יש לי עכשיו כמה מאווררים ג'נרים שעושים רעש ובקושי דוחפים אוויר אני לא יודע אם לקנות מארז חדש לגמרי או לעשות מודינג ולקנות מאווררים ולהישאר עם המארז שיש לי עכשיו?! זה המארז שיש לי עכשיו: http://img111.exs.cx/img111/7215/IMG_1387.jpg אני חשבתי על כמה אפשרויות... או לקנות את המארז של קופיוקייס ה6A19 ולקנות איתו עוד מאוורר של 120mm ואז יהייה לי אחד של 120 מקדימה שיכניס ואחד של 120 מאחורה שיוציא ואולי אני אקדח גם בגג ואשים 80ממ שיוציא. אפשרות אחרת לקנות את המארז ריידמקס הקטן יותר ואיתו אני מקבל עוד מאווררים של 80מ"מ ואני אוסיף את המאווררים שיש לי עכשיו זאת האפשרות הכי לא כדאית לדעתי... אבל כתבת…

• 2 תגובות
    • 843 צפיות
  3. Started by Iko89,

תראו בסרטון הבא : לא הצלחתי להבין בדיוק מה הוא עושה .. יש לי סורק שאינו בשימוש ואינו עובד .. אשמח אם תעזרו לי להפוך אותו לקטודה כמו בסירטון

• 1 תגובה
    • 843 צפיות
  4. Started by Walter Samuel,

שלום לכולם, הבנתי שצריך לחבר את החוט האדום לצהוב ואת השחור לאדום, אבל.. איך מנתקים אותם מהמיקום הנוכחי שלהם מבלי לגרום נזק?

5. אורח ztos--
    Started by אורח ztos--,

שלום. יש לי מארז בו יש מאוור לדים עם שלושה צבעים,כחול,ירוק,אדום, כך שהכחול פתאום נעלם.! ולפעמים חוזר לחיים. קיצר מה לעשות. תודה-גיל JEus

• 7 תגובות
    • 843 צפיות
  6. Started by Art Tatum,

במקרה נתקלתי בזה. http://www.gizmowatch.com/entry/8-best-pc-case-mods-money-can-buy/ תהנו.

• 0 תגובות
    • 843 צפיות
  7. אני רוצה להוריד את הגרילים האלה ככה שיהיה פשוט חור אחד גדול... איך אני עושה את זה? והם אני יכול לעשות את זה כאשר המחשב מורכב בפנים בלי שהרכיבים בפנים יפגעו? תודה מראש, ניר.

• 2 תגובות
    • 842 צפיות
  8. Started by ofeky1,

חלקיכם בטוח מכירים את זה אבל בטוח יש פה כאלה שלא!! הוא עבד על זה כ"כ הרבה זמן ואחרי יום הוא יזרוק את זה לפח :screwy: אתם הייתם מכניסית תמחשב שלכם לדבר הזה??

• 3 תגובות
    • 842 צפיות
  9. Started by ziv_ew,

היי, אני רוצה לבנות קליפ של FREETRACK שישב על האוזניות שלי בזמן שאני משחק. משהו שהולך לפי ההוראות האלה בערך http://www.crashdome.net/Portals/0/Blog/Files/4/12/FreeTrackHowTo.pdf איפה אני יכול לקנות ציוד כזה?

• 1 תגובה
    • 842 צפיות
  10. יש לי מארז ג'נרי מאוד. הדבר היחידי שיש בו, זה צינור עבה שנמצא מול המעבד (כביכול). אין לו מאוורר מקדימה, אבל יש אפשרות כלשהי לשים, יש לו מאוררר אחד מאחורה ששואף החוצה, ואת המאוורר של המעבד, כמובן. המוד שאני חושב עליו די מורכב מהרבה דברים: 1. מאוורר בגג, רצוי 12 מ"מ (אבל לדעתי הוא לא יכנס שם, אז כנראה ש-80מ"מ זה בסיידר) 2. חלון צדדי (אין לי בעיה לחתוך את הצינור הנ"ל כדי ליצור את החלון, אני אוסיף תמונות כדי להבהיר מחר) 3. מאוורר צדדי עליון (אם לא אחתוך את הצינור, ניתן להוסיף שם מאורר[זה נמצא למעלה) 4. מאוורר צדדי תחתון (שיכניס אוויר, אחרי הכל, אין לי משהו ששואף אווירה פנימה) 5. מאוורר קדמי (לא בדיוק מוקד) ועכשיו ל"עיצוב פנים": (במקרה ואעשה חלון באמת) 1. להכניס בתו…

• 9 תגובות
    • 842 צפיות
  11. אני מדגיש לא אני כתבתי את הקובץ הנ"ל זה העתק של איזה אתר בענייני אלקטרוניקה שנסגר ואני הורדתי את המידע שבו לקובץ הנ"ל הלינק http://rapidshare.com/files/81901912/AKEKTRONIKA.doc

• 2 תגובות
    • 842 צפיות
  12. Started by Ancient1,

פוטנציומטר של TT למאוורר של TT http://img79.imageshack.us/my.php?image=picture005cj3.jpg אני רוצה לחבר למאוורר אחר שיש לו גם 2 חוטים שלוקחים מתח 12V ממולקס של הספק. איזה חוט של הפוטנציומטר לאיזה חוט של המאוורר מחברים ? מאוורר- חוט אדום - אדום או שחור - מולקס צהוב . או לחוט השחור של המאוורר ?

• 2 תגובות
    • 842 צפיות
  13. Started by zam,

אם מישהו מכיר, מקום אמין עם מחירים טובים, אני אשמח לכתובת.

• 0 תגובות
    • 842 צפיות
  14. הוא יכול?, ואם כן, מה ההשלכות?, תודה, אבי..

• 2 תגובות
    • 842 צפיות
  15. Started by oded6188,

המחשב הנייד שלי היה שרוף שנה וחצי עד שהחלטתי לטפל בו, ותיקנתי אותו בכוחות עצמי. אבל בגלל שמשהו היה חייב להידפק - נדבק לי כבל שמעביר את נתונים של של מנורות החיווי והטאצ'פאד (העכבר). ככה נראה הקצה של הכבל: אפשר למצוא כאלה דברים בחנויות אלקטרוניקה? או שחייב לפנות לחברה של המחשב? תודה.

• 7 תגובות
    • 842 צפיות
  16. Started by fuck off,

יש לי מארז ג'נרי מכוער. אין אפילו טעם לשים תמונות. אני חייב לעשו לו חור בגג המארז ולשים מאוורר של 80 מ"מ שאמור להגיע תוך כמה ימים. עכשיו חשבתי לשלב גם פרספקס. יש לי את כל החומרים. אני רק לא סגור איזה צורה לעשות.. והאים לשים את המאוורר על הפרספקס או להשאיר לו חלק מתחתי.. הכל יתקבל בברכה. :] ציירו בצייר כל מה שיעלה לכם לראש. כי זה מעצבן אותי כמה הוא חם..

• 7 תגובות
    • 842 צפיות
  17. Started by shaks,

אני רוצה לחבר 3 לדים (באותו הצבע) בחיבור מקבילי למקור מתח של 5V איזה נגד אני צריך בשביל זה?

• 1 תגובה
    • 842 צפיות
  18. Started by bluz,

ראיתי באתר ביקורת על פאנל ששולט בעוצמת האור במארז לפי RGB, ודיי נדלקתי על הרעיון. אני מעוניין לעשות כזה דבר (לקנות 3*3 לדים מכל צבע ולחבר בכמה מקומות במארז), עם פוטנציומטרים. שקלתי לשים קודם נגדים של 470 אום ואחריהם פוטנציומטר, השאלה איזה צריך? יש הבדלים בניהם?

• 5 תגובות
    • 842 צפיות
  19. Started by ShowstoppeR,

אני מניח שזה דיי גובל בפרסום אבל אני לא עושה את זה למטרות רווח אלה מנסה לקדם את הקהילה. מדובר באתר שמציע תחרות אונליין למחשבים על בסיס חודשי. כל חודש נבחרים 64 מארזים (נכון לעכשיו) ימתקיימת תחרות בשיטת ההצלבה (1על1) סה"כ יש 6 סיבובים כאשר המנצח נקבע ע"י כמות הקולות שהוא מקבל מחברי האתר. כל אחד יכול להירשם. כל מה שנדרש הוא להירשם לאתר ולהעלות תמונות של הפרוייקטים שלכם. במידה והפרוייקט גמור יש לסמן אותו כ ready for battle. לאחר מכן תגידו לכל מי שאתם מכירים לבוא לאתר ולהצביע למחשב שלכם. ה 64 מארזים שקיבלו הכי הרבה קולות יעברו לשלב הבא ויזכו להשתתף בתחרות החודשית. יש פרסים ל 8 מקומות ראשונים (פרסים כספיים ל 3 המקומות הראשונים) כל הפרטים באתר http://modshop.net נכון לעכשיו אני…

• 4 תגובות
    • 841 צפיות
  20. Started by dany_tab,

שלום, אני רוצה לבנות mono vu meter כזה של 10 לדים אני ישמח אם מישהו יוכל להשיג לי את המעגל של זה.

• 2 תגובות
    • 841 צפיות
  21. אני חייב תמונות יפות של דרקונים אבל ממש יפות כי אני רוצה לעשות חריטה חיפשתי בגוגל וכאלה אבל לא ממש מצאתי משהו חזק ביותר אני יודע שאתם תעזרו לי תודה לכל מי שיעזור לי מי שיעזור לי בעצם יהיה שותף בDragon Project תודה

• 7 תגובות
    • 841 צפיות
  22. Started by eegg,

• 5 תגובות
    • 841 צפיות
  23. שלום, יש לי שאלה שקשורה להפסקות חשמל, האם מכשיר יכול להיפגע גם אם הוא מכובה שיש הפסקת חשמל? נגיד הלכתי לישון, כיביתי את המחשב, היה הפסקת חשמל בלילה, האם יכול להיות נזק למחשב?

• 1 תגובה
    • 841 צפיות
  24. הנה כמה רעיונות למודינג לימי הקיץ המשעממים. http://www.mivzakon.co.il/fun/b.aspx?b=173 לדעתי המנוע V8 אדיר - מקווה שהפרופלור לא מסתובב . . .

• 4 תגובות
    • 841 צפיות
  25. Started by Moty_p,

שני לדים (ירוק וכחול) הפחו לסדים בגלל שחיברתי את ה - 9 הלדים הפשוטים ללדים לאותו הנגד (390 אוהם מ - 9V) אני לא מבין למה זה קרה כי סה"כ הנגד צריך להביא לכל אחד מהלדים 3V או לחלק את הלחץ שווה בשווה למה זה קרה?

• 9 תגובות
    • 841 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

חיפוש

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.