אלקטרוניקה ומודינג
חיתוך חלון במארז ובניית פאן באס, פיתוח בסביבת Arduino ועוד - כאן תוכלו לשאול את כל השאלות הנוגעות למודינג ולאלקטרוניקה שכרוכה בו, לפרסם את הפרויקטים שלכם ולקבל השראות
10,629 דיונים בפורום זה
-
אני רוצה לעשות חלון למארז וחשבתי על לצבוע את המאווררים שיש לי לצבע בולט (כמו כחול או משהו כזה). אבל רציתי לדעת קודם אם אני אצבע את המאווררים בצבע בספריי רגיל הם יכולים להיפגם?
-
- 3 תגובות
- 870 צפיות
-
-
איפה ניתן להשיג לחצנים כאלה: כמו של מכונות ארקייד... ושאלה: האם זה אפשרי לפרק מקלדת ואז לחבר אליה את הלחצנים כך שאם לחצים על לחצן זה יפרש את הלחיצה במחשב כלחיצה על מקש מקלדת?
-
- 5 תגובות
- 870 צפיות
-
-
אני מתכנן לבנות מארז כלשהו ורוצה לדעת מה המידות של לוחות אם ממוצעים.... אם יש למישהו עוד רעיון של ע\רה -אני אשמח לשמוע... איתן
-
- 2 תגובות
- 870 צפיות
-
-
ראיתי כמה תמונות של כרטיסי מסך שצבעו אם טוש. זה נראה יפה כי זה זוהר אם יש תאורת לדים. עכשיו השאלה שלי אם אני יוכל לפגוע בכרטיס מסך עם סוג מסויים של צבע או שצביע בכללי יוכלה לפגוע. וזה יוכל לפגוע לי באחריות?
-
- 7 תגובות
- 869 צפיות
-
-
אני רוצה לצבוע להבות אבל אני לא מוצא את ה"שבלונה" שהיתה כאן באתר לא מזמן אז מישהו יכול להביא אותה אני אודה או להביא שבלונה אחרת??? תודות מראש
-
- 6 תגובות
- 869 צפיות
-
-
יש לי שני שאלות לפלאפון ישן שלי..! 1. יש לי פלאפון ישן אם אינפרא אדום אז השאלה שלי היא אם אני יכול לפרק את האינפרא אדום ולחבר למחשב.? 2. והשאלה השנייה אם אני יכול לחבר גם את המסך למחשב (מסך קטן) תודה מראש נמרוד
-
- 7 תגובות
- 869 צפיות
-
-
אם כן, איפה ? אם לא, אני יזמין מפה: http://www.newegg.com/Product/Product.asp?Item=N82E16811998806 \: עריכה: רשום על זה low heat output, ואני שואל את עצמי: "כמה LOW?" כמה מעלות אתם חושבים זה יוסיף לי למערכת ?
-
- 3 תגובות
- 869 צפיות
-
-
שלום, יש לי שאלה שקשורה להפסקות חשמל, האם מכשיר יכול להיפגע גם אם הוא מכובה שיש הפסקת חשמל? נגיד הלכתי לישון, כיביתי את המחשב, היה הפסקת חשמל בלילה, האם יכול להיות נזק למחשב?
-
- 1 תגובה
- 869 צפיות
-
-
שלום בירצוני לבנות תאורת לדים.. רציתי שהיא תפעל לפי קול אבא שלי הוא חשמלאי אבל הוא לא זוכר איך עושים אני צריך תוכניות לזה או משהו שנוכל להעזר בהם רק להעזר בהם.. תודה מראש ...
-
- 4 תגובות
- 869 צפיות
-
-
פוטנציומטר של TT למאוורר של TT http://img79.imageshack.us/my.php?image=picture005cj3.jpg אני רוצה לחבר למאוורר אחר שיש לו גם 2 חוטים שלוקחים מתח 12V ממולקס של הספק. איזה חוט של הפוטנציומטר לאיזה חוט של המאוורר מחברים ? מאוורר- חוט אדום - אדום או שחור - מולקס צהוב . או לחוט השחור של המאוורר ?
-
- 2 תגובות
- 869 צפיות
-
-
אני רוצה להכין מתאם מהממיר שלי למסך מחשב שלי.. הכניסה היחידה שלו זו הכניסה הרגילה שיש בכל מחשב אם אני לא טועה VGA יש לי חיבור vga עם פינים חשופים שהוצאתי מכרטיס מסך ועכשיו הבעיה היא רק לדעת איזה חוטים לחבר מהיחבור הזה לכבל של הממיר.. אם מישהו יכול להסביר לי אני ישמח..תודהה
-
- 1 תגובה
- 869 צפיות
-
-
מספק הכח שלי יוצאים חמישה חיבורים (כמו אצל כל אחד אחר אני מתאר לעצמי) החיבור המלבני ללוח האם החיבור הריבועי ללוח האם חיבור לכונן דיסקטים חיבורי מולקס ועוד חיבור אחד לבן שמורכב מארבעה חוטים... הוא נראה כמו החיבורים ללוחות האם הממש ישנים של פנטיום 1 וכאלה... הוא סתם מפריע לי... אפשר לוותר עליו? אילו מתחים הוא נותן? אולי יהיה אפשר לנצל אותו... אם אתם לא מבינים למה אני מתכוון תגידו אני אתן תמונה או משהו
-
- 2 תגובות
- 869 צפיות
-
-
אני רוצה לשפר את הקירור של המחשב שלי ובנוסף לעשות אותו יותר שקט מעכשיו, יש לי עכשיו כמה מאווררים ג'נרים שעושים רעש ובקושי דוחפים אוויר אני לא יודע אם לקנות מארז חדש לגמרי או לעשות מודינג ולקנות מאווררים ולהישאר עם המארז שיש לי עכשיו?! זה המארז שיש לי עכשיו: http://img111.exs.cx/img111/7215/IMG_1387.jpg אני חשבתי על כמה אפשרויות... או לקנות את המארז של קופיוקייס ה6A19 ולקנות איתו עוד מאוורר של 120mm ואז יהייה לי אחד של 120 מקדימה שיכניס ואחד של 120 מאחורה שיוציא ואולי אני אקדח גם בגג ואשים 80ממ שיוציא. אפשרות אחרת לקנות את המארז ריידמקס הקטן יותר ואיתו אני מקבל עוד מאווררים של 80מ"מ ואני אוסיף את המאווררים שיש לי עכשיו זאת האפשרות הכי לא כדאית לדעתי... אבל כתבת…
-
- 2 תגובות
- 869 צפיות
-
-
אני רוצה לעשות חור בצד למאוור במארז יש כזה כוס כמו שפורסם באתר שמתלבש על מקדחה איפה אני יכול לקנות כזה באזור של ראשון משהו יודע ???
-
- 9 תגובות
- 869 צפיות
-
-
שלום לכם.. אני החלטתי לעשות מודינג מטורף למארז (אף פעם לא ניסיתי אבל החלטתי לנסות) והתחלתי עם צביעה. הבאסה זה שזיינתי תמארז... הצבע היה לא טוב (היה לי כבר גימור לק אז זה לא נתפס) יצא ממש גרוע- כל נגיעה במארז קילפה חתיכות צבע. המארז נראה ממש מזוויע אז פשוט הורדתי את הצבע עם מדלל והוא הוריד גם חלק מהלק ומהצבע המקורי ככה שעדיין נראה ממש ממש לא טוב. עכשיו לשאלה שלי: האם יש כזה דבר צבע שיתפס לי על לק-צבע קיים? אם כן אז אם אפשר לדעת איך קוראים לו? אם יש כזה דבר אני מחר על הבוקר רץ לקנות תודה והמשך יום נעים.
-
- 4 תגובות
- 869 צפיות
-
-
יש ברשותי שני כונני HD בתוך מארז CM690.. ראיתי קירורי HS רבים ברשת במחירים סבירים.. מה שכן אני מעדיף לבנות לבד אני הרבה יותר מסופק מזה חחח.. גם מה שכן חשבתי על זה ובגלל שאני משתמש בשני HD המאורר מוציא החום של התחתון יחמם את העליון במידה מסוימת.. וגם אני בכלל לא בטוח שהקירור יכנס עם הפטנט של ה TOOLESS למישו יש ניסיון עם קירור HD במארז CM690? בכל מקרה אני אשמח לשמוע המלצות בעיקר מכאלה שכבר ניסו לגבי בנית קירור לHD..
-
- 0 תגובות
- 869 צפיות
-
-
איך נקרא הנגד הרגיל כמו בתמונה למטה משהו יכול למצוא לי נגד של 85 OHM באריהב [attachment deleted by admin]
-
- 1 תגובה
- 868 צפיות
-
-
אני מניח שזה דיי גובל בפרסום אבל אני לא עושה את זה למטרות רווח אלה מנסה לקדם את הקהילה. מדובר באתר שמציע תחרות אונליין למחשבים על בסיס חודשי. כל חודש נבחרים 64 מארזים (נכון לעכשיו) ימתקיימת תחרות בשיטת ההצלבה (1על1) סה"כ יש 6 סיבובים כאשר המנצח נקבע ע"י כמות הקולות שהוא מקבל מחברי האתר. כל אחד יכול להירשם. כל מה שנדרש הוא להירשם לאתר ולהעלות תמונות של הפרוייקטים שלכם. במידה והפרוייקט גמור יש לסמן אותו כ ready for battle. לאחר מכן תגידו לכל מי שאתם מכירים לבוא לאתר ולהצביע למחשב שלכם. ה 64 מארזים שקיבלו הכי הרבה קולות יעברו לשלב הבא ויזכו להשתתף בתחרות החודשית. יש פרסים ל 8 מקומות ראשונים (פרסים כספיים ל 3 המקומות הראשונים) כל הפרטים באתר http://modshop.net נכון לעכשיו אני…
-
- 4 תגובות
- 868 צפיות
-
-
כנראה בסוכות אני עושה את המודינג הראשון שלי,חיתוך חלון במארז ואני שם 2 מאווררים בעלי לדים ו2 קתודות קרות בצבע כחול. בקיצור אני רוצה לדעת איפה אני יכול לראות כול מיני ציורים ש שבעצם הם יהיו החלון,ומאיזה ציור אני יקבל את אפקט התאורה הכי טוב? והשאלה השניה היא האם דיסקית רגילה יכולה לשמש אותי במקום דרמל ?[כי אין לי]
-
- 5 תגובות
- 868 צפיות
-
-
שיהיה יותר אויר במארז אבל שלא יתן להרבה אבק להיכנס... זה אפשרי ואם כדי?
-
- 1 תגובה
- 868 צפיות
-
-
תקשיבו הכנתי חריטות והכנתי הכל... ואני מחפש מלא בחנויות לדים UB .. בצבע כחול ואדום.. הכי טוב זה לד כמו של עכבר אופטי (שזה גם UB) אבל אני לא מוצא מאיפה לקנות כאלה... תנו לי שמות של חנויות ואיפה הם נימצאות בדיוק.. אהה ועדיף גם שיהיו בסביבה של אשדוד.. בקשה כי אני לא יכול לחכות עוד..
-
- 4 תגובות
- 868 צפיות
-
-
שלום, אני רוצה לעשות מודינג למחשב שלי שיכלול את הדברים הבאים: חלון ה-ר-ב-ה תאורה, כמה שיותר יותר טוב רכיב קירור חיצוני לכרטיס מסך עם לדים לכרטיס מסך (בינתיים אני חושב על זה של Vantec שעולה 82 שקל) כל מה שעולה בדעתכם, אתם מוזמנים להציע ולתת מחירים חריגה קטנה (לא 100 שקל!) אפשרית.
-
- 7 תגובות
- 868 צפיות
-
-
-
היי, אני רוצה לבנות קליפ של FREETRACK שישב על האוזניות שלי בזמן שאני משחק. משהו שהולך לפי ההוראות האלה בערך http://www.crashdome.net/Portals/0/Blog/Files/4/12/FreeTrackHowTo.pdf איפה אני יכול לקנות ציוד כזה?
-
- 1 תגובה
- 868 צפיות
-
-
http://img190.exs.cx/img190/6388/lcdscreen29yj.jpg מצטער שאני מציק פשוט אני חדש בזה!
-
- 1 תגובה
- 868 צפיות
-