עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אלקטרוניקה ומודינג

חיתוך חלון במארז ובניית פאן באס, פיתוח בסביבת Arduino ועוד - כאן תוכלו לשאול את כל השאלות הנוגעות למודינג ולאלקטרוניקה שכרוכה בו, לפרסם את הפרויקטים שלכם ולקבל השראות

1. Started by dids22,

תראו אני לא משהו באלקרוניקה ורציתי לדעת ולבין קצת יותר קראתי את הסטיקי אבל עדין לא כתוב שם הרבה אז אפשר איזה מדריך או אולי ספר מומלץ(בעברית)

• 2 תגובות
    • 771 צפיות
  2. Started by amadey,

הי, אני מחפש עכבר גיימינג \שימוש יום יומי קטן מידות. צשנוא באזור : 1200X60X30 MM ושיהיה סמטרי ועם כפתור או 2 בצד העכבר. מחיפושים שלי ראיתי את : - kinzu steelseries (חיסרון שאין כפתורים בצד העכבר או בכלל) - razer orochi לא כול כך סימטרי עם חיישן לייזר. יש עוד עכברים בגדלים האלה?

• 3 תגובות
    • 3.1k צפיות
  3. Started by michael4il,

אני רוצה לתקן את המסך שלי http://www.overclock.net/12714355-post9.html לפי זה אבל אני לא מוצא איפה אפשר לקנות את החלקים הנ"ל בארץ,בסה"כ אני צריך(ואני מצטט) You'll need : two of 820uF or 1000uF /105° / around 25V one of 330uF /105° / around 25V

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  4. ראיתי באינטרנט כמה פרוייקטים שמבוססים על חיישני AVAGO מעכברים, למרות שבינתיים לא מצאתי חיישן מהחברה הזו אלא של MCS, אני מניח שפחות או יותר היכולות דומות. ראיתי פרוייקט של סורק נייד, מד מרחק, ומד מהירות רציתי לדעת האם יש אפשרות להשתמש בחיישן מהסוג הזה כמזהה משטח? נגיד שאני רוצה לבנות מכונית שתנוע רק על רצפה, ותזהה כשהיא יורדת ממנה, או יותר פשוט, תזוז רק על נייר שעל שולחן, וכשהיא תגלוש לשולחן היא תזהה זאת, האם זה החיישן המתאים לעניין? אם לא, מה יכול לעזור? תודה

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  5. Started by yaelb,

מישהו מכיר חנות ירושלמית (או תל אביבית אם זה באמת שווה את הנסיעה..)שניתן למצוא בה דרמל 300-1/55 (או דגם יותר טוב - 400?) במחיר נורמלי...פחות מ-500 ש"ח.. הרבה תודה!!

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  6. Started by bg1987,

אני מתכוון לקנות מארז חדש למחשב, (מסתמן אחד מסדרת ThermalTake Bach VX), עכשיו המארז הזה שחור ואין לו דלת שמסתירה את הצבע של הכוננים האופטים, ולי יש שני כוננים לבנים. אין לי ממש כסף לקנות שני כוננים חדשים (וגם חבל על שלי כרגע שלא יהיה להם שימוש). אז חשבתי על צביעת הפנלים שלהם בשחור, השאלה שלי אם זה בטוח לעשות את זה(אני חושב על ספריי) אם מישהו עשה את זה פעם, ואם יש לכם טיפים מה לא לעשות ומה כן.

• 4 תגובות
    • 688 צפיות
  7. Started by IG,

בשביל המוד שלי: (גג המארז-) רקע לבן, בצדדים פסים בצורת ברק בגוונים של כחול ותכלת, החלון בגודל 80 מ"מ ולפניו יש חלון נוסף בצורת כוכב, עם תאורה אדומה. אני רוצה מאורר 80 מ"מ של COOLER MASTR, שיתאים למוד ושיעבוד טוב (בסביבות ה4K סל"ד). אני יודע שיש מאוררים שזוהרים, וכאלה שנותנים תאורה גם מסביב, אני פתוח להצעות... אבל אני רוצה שהמוד יהייה פחות או יותר אחיד, אז אל תציעו לי כל מיני מאוררים עם תאורה שמתאימה לדיסקוטק (מלא צבעים שלא קשורים אחד לשני ולשאר המוד... זה לא שאני מתנגד לתאורה מגוונת, העיקר שלא יהיה יותר מידי פרוע...) תודה

• 2 תגובות
    • 660 צפיות
  8. שלום, קניתי באיביי פילטר אבק למאווררים 140CM, הבעיה היא שכשאני מנסה להתקין אותם על המאוורר, הברגים קצרים מידיי בשביל לתפוס את המאוורר כמו שצריך ולכן הוא רופף, אני מחפש לקנות ברגים ארוכים יותר מהברגים הסטנדרטים, מישהו יודע על חנות שמוכרת את זה? או אתר שאני יכול להזמין ממנו? כי באיביי לא מצאתי... משהו בסגנון הזה: http://www.frozencpu.com/products/17471/scr-454/FrozenCPU_Extended_Fan_Screw_-_20mm_Long_-_Black.html

9. Started by CyberBot,

חיברתי שני לדים לחיבור מולקס של 5V אני צריך נגד כל שהוא? אני לומד קצת חשמל אבל אני מסתבך קצת בקשה עזרו לי תמונות בקרוב

• 3 תגובות
    • 708 צפיות
  10. Started by dark_elf,

[TABLE=class: tborder, width: 100%, align: center] [TR] [TD=class: alt1, bgcolor: #F0F4F8] אני צריך לחבר את הטלפון הביתי(קוי רגיל) אוטומטית בעת שיחה נכנסת. בעצם, אני צריך לעקוף/לדמות את הרמת השפורפרת. הצצתי בתוך הטלפון, וראיתי שהמתג מחובר ל6 פינים שמחולקים ל2 שורות כשבכל שורה 3 פינים. מעל העמודות רשומות האותיות A R B הוצאתי את המתג, וכעת כשאני מחבר את בשורה 1 את A לB באמצעות מוליך פשוט השיחה נענית. הבעיה היא שברגע שחיברתי למעשה פתחתי את הקו, ואני צריך מענה רק בעת שיחה נכנסת. יש למשהו מושג מה אפשר לעשות?[/TD] [/TR] [/TABLE]

• 18 תגובות
    • 3.6k צפיות
  11. Started by SD Project,

אנשים, איזה ראש הכי טוב לפי דעתכם לחריטה על פרספקס.. תודה לעונים...

• 17 תגובות
    • 1.5k צפיות
  12. Started by K0sTa,

אני רוצה לקנות פאבל קדמי למחשב שלי, בהתחלה חשבתי על זה: http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=958 http://www.coolermaster.com/index.php?LT=english&Language_s=2&url_place=product&ftype=&p_serial=ALD-V02&other_title=0 אבל אז ראיתי שיש גם את זה: http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=2976 http://www.coolermaster.com/index.php?LT=english&Language_s=2&url_place=product&p_serial=ALD-V03&other_title=0 נראה כאילו לשניהם יש אותן פונקציות +\- למי שיש אחד מהם או אפילו את שניהם שיגיב בבקשה ויגיד לי מה יותר משתלם לקחת, ומה יותר מתאים לפאבל שהוא בצבע כחול כהה\שחור. ומי שאין לו פשוט שיגיד מה שיותר נראה לו כמו כן אם יש מש…

• 6 תגובות
    • 636 צפיות
  13. Started by guy124,

רציתי לדעת אם זה אפשרי לבנות נגן mp3 או אפילו כל נגן אחר ?

• 11 תגובות
    • 1.5k צפיות
  14. Started by -OmeR-,

http://www.noacomp.co.il/Product.asp?productid=950&catcod האם היא עושה הרבה אור? האם היא שווה את המחיר?

• 26 תגובות
    • 1.8k צפיות
  15. Started by tamos2006,

בשביל איזה פרוייקטון, יש לי סטריפ לדים רגיל(שקונים באייבי) שעובד על 12V. כאשר אני מחבר אותו מן הסתם, ישר הוא נדלק. אני רוצה שברגע שהוא יופעל, הוא יאיר לאט לאט. יש לי גם סטריפ לדים רגיל וגם RGB אם זה משנה משהו. אם אפשר כיוון מהמוחים כיצד לבנות כזה מעגל, אני אשמח!!

• 7 תגובות
    • 2k צפיות
  16. בבקשה תעזרו לי אני לא יודע מה אנ י לא רשמתי בכותרת הקודמת תתקנו אותי אם לא כתבתי נכון אז השאלה שלי זה איזה דרמל יותר טוב מקורי של חברת דרמל או חיקוי? ומה שווה ליקנות (דגם ספציפי)?????????

• 10 תגובות
    • 1.5k צפיות
  17. Started by Mike-,

אהלן חברה, אני מנסה לתכנן מגבר למיקרופון אלקטרט, אני דש בנושא כבר כמה ימים בחיפושים באינטרנט ואני רק מתבלבל יותר ויותר. השאלה הראשונה והעיקרית היא: כמה הגבר בכלל צריך ? ניתקלתי בלוחות מוכנים (breakout boards) עם הגבר של 100, נתקלתי במגברים מוכנים בג'וק אחד של Maxim עם הכבר מתכונן בין 40dB ל 60dB שזה בין 100 ל 1000. לפי סימולציות בLTspice ראיתי שצריך הרבה יותר הגבר מזה (בערך 3000+). קישור לדף הנתונים של המיקרופון שברשותי, איך ניתן לדעת כמה מתח הוא באמת מוציא ?

• 8 תגובות
    • 2.2k צפיות
  18. Started by mikko,

http://www.metacafe.com/watch/400937/candle_power_who_needs_batteries/ יפה הא?

• 6 תגובות
    • 885 צפיות
  19. במכשירי קשר בצבא יש חיבור שנקרא "5 נקודות" לפחות ככה אני הבנתי שזה השם שלו, זה חיבור עגול שיש לו פשוט 5 פינים, האוזניות הגדולים של הצבא מתחברים לזה ואני רוצה להביא פשוט אוזניות רגילות מהבית, השאלה שלי היא איך אני יכול להמיר את החיבור של ה5 נק' לחיבור רגיל שאני יכול לחבר את האוזניות הרגילות שלי, תודה מראש.

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  20. Started by online,

אני מחפש מד הספק פשוט שאפשר לחבר בין שקע לבין מכשיר חשמלי ולראות כמה חשמל המכשיר צורך בוואטים. בארה"ב נפוץ מוצר בשם Kill-A-Watt שעולה בערך $20 האם קיים בארץ מוצר דומה, בלי לגלוש לציוד מקצועי?

• 6 תגובות
    • 4.2k צפיות
  21. Started by urinka,

הי שלום קראתי באיזה עיתון מחשבים על נושא שנקרא פריצת חומרה (למרות השם המפחיד מדובר בתהליך חוקי לגמרי בחלק מהמקרים) למשל היה שם מדריך איך לבנות אנטנה משופרת ל WI FI או איך להפוך את האיפוד שלך למקרין סרטים ואפילו לשחק עליו DOOM (הראשון כמובן) ועוד כל מני דברים נחמדים עכשיו שתי שאלות לי אחת למנהלי הפורום : האם זה בסדר לסרוק את הכתבות ולהעלות אותן לאתר?? והשניה אני לא מצאתי שום אתר שמרכז בתוכו מדריכים כאלה האם תוכלו לעזור לי למצוא כמה?? תודה מראש אורי

• 5 תגובות
    • 909 צפיות
  22. Started by midnight8,

דוד שלי הביא לי סנטר 100W בלי הגברה בכלל לסנטר עצמו יש רק כניסה אחת לחוטים פלוס ומינוס ולידה כתוב INPUT איך אני יכול להפעיל את זה עם המחשב לפי מה שהבנתי אני צריך מגבר אבל איזה ואיפה קונים כזה ?

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  23. Started by nnfyrbsnss,

השבוע אני מתחיל עם חבר שלי איזה פרויקטון (חח פרויקט + קטן ;D) בנתיים לא אומר.. בכל מקרה אנחנו צריכים לחבר לדים בטור אני יודע איך וממש לא טוב כי יהיו שני צבעים ואני לא יודע איך מחברים במקביל. עכשיו אני אתחבר עם הלדים (4) (אני מקווה) לחמשל של הUSB שזה 5V אם אני לא טועה אז עכשיו יש את השאלות הבאות: 1.איזה לד מומלץ לי? 2.איך מחברים במקביל? 3. אחרי שאני אבחר לד איזה נגד אני צריך? תודה לעוזרים וסליחה על החפירה מעכשיו אני :-X.

• 14 תגובות
    • 5.2k צפיות
  24. Started by elad13net,

יש לי שאלה.. האם ניתן לבנות טיסן ביתי? אם כן כיצד? (אשמח לקבל שירטוטים..) בתודה אלעד..

• 2 תגובות
    • 943 צפיות
  25. קניתי לפני כמה ימים מחשב כף יד ואני רוצה לחבר אותו לרמקולים של האוטו ... אז חשבתי לחבר את יציאת האודיו מהמחשב כף יד לריליי שברגע שמקבל אות חשמלי אז הוא מפסיק את פעילות הרדיו דייסק ושומעים את הפוקט פי סי , האם זה אפשרי ואיזה בעיות יכולות להתעורר במהלך השדרוג ...

• 1 תגובה
    • 657 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.