עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אלקטרוניקה ומודינג

חיתוך חלון במארז ובניית פאן באס, פיתוח בסביבת Arduino ועוד - כאן תוכלו לשאול את כל השאלות הנוגעות למודינג ולאלקטרוניקה שכרוכה בו, לפרסם את הפרויקטים שלכם ולקבל השראות

1. Started by xgamer,

שלום. אני רוצה להחליף את הכבלים בלוח שלי epox 8rda+ הם נפוחים ויוצא מהם החומר שיש בהם. זה משפיע על המתחים של המעבד , אני לא מצליח למצוא לוח יד שנייה בעל יכולות ל OC לכן החלטתי להחליף את הקבלים. הייתי באריהב ואין להם קבלים בטמפ' של 105 יש לך משהו כמו 75 אם אני זוכר. איפה יש מקום ששם יש קבלים מחברות טובות, קניתם או שמעתם. תודה רבה.

• 7 תגובות
    • 818 צפיות
  2. Started by דור28,

אני רוצה להתקין HD הבעיה היא שלא תמיד הוא יהיה מאוזן [ מדובר בשולחן מתכוונן] אם עדיף להתקין אותו בעמידה [עם סיבוב]?? [attachment deleted by admin]

• 2 תגובות
    • 818 צפיות
  3. Started by AvieL93,

ראיתי כמה תמונות של כרטיסי מסך שצבעו אם טוש. זה נראה יפה כי זה זוהר אם יש תאורת לדים. עכשיו השאלה שלי אם אני יוכל לפגוע בכרטיס מסך עם סוג מסויים של צבע או שצביע בכללי יוכלה לפגוע. וזה יוכל לפגוע לי באחריות?

• 7 תגובות
    • 818 צפיות
  4. Started by GetRich,

איפה ניתן להשיג לחצנים כאלה: כמו של מכונות ארקייד... ושאלה: האם זה אפשרי לפרק מקלדת ואז לחבר אליה את הלחצנים כך שאם לחצים על לחצן זה יפרש את הלחיצה במחשב כלחיצה על מקש מקלדת?

• 5 תגובות
    • 818 צפיות
  5. Started by ~BaRaK~,

יש לי כמה מאווררים של ספקים הבעיה שייש להם 2 פינים ובלוח אם יש חיבורים של 3... יש משהו לעשות כדי לחבר אותם ללוח אם??

• 2 תגובות
    • 817 צפיות
  6. יש לי מערכת עם ווליום קבוע (תמיד על פול) שאני רוצה להרכיב לה ווליום. הוצאתי ממערכת ישנה של סוני את רכיב הווליום ואני כבר יודע איך הוא עובד. לרכיב הזה יש מנוע שאפשר להפעיל אותו ע"י מתח של 6 וולט, אם הופכים את כיוון המתח הוא מסתובב הפוך. אני רוצה להרכיב לו שלט שישלוט על הווליום. איך אני עושה לו עיינית שתקלוט את השלט??? תודה מראש לירון.

• 1 תגובה
    • 817 צפיות
  7. כידוע לכולם הפתגם הישן שאומר "מטעויות לומדים" אז אני פותח תרד שבו כל אחד ירשום את הטעויות שהוא עשה בזמן שעשה מודינג או בנה איזה מכשיר אלקטרוני (זה לא חייב להיות מניסיון) שכולם יוכלו ללמוד מה לא כדאי ומומלץ בחום לא לעשות וחובה אפילו לא לנסות בזמן שמתעסקים במודינג/אלקטרוניקה. אני יתחיל: 1. לא להגיד לאבא שאתם יכולים לתקן את הכבל המעריך כי אחרי "תיקון" כל הבנינין יוצא בצעקות החוצה למה אין חשמל (זה מניסיון בטעות לא שמתי לב והשארתי את את הכבל של המסה ואת האדמה חשופים אז מן הסתם אתם יודעים מה קרה) 2. כשמשעמם לכם לא להכניס מהדק לשקע כי השמל בבית נעלם ישר (גם מנסיון תודה לאל לא קרה לי כלום) 3. לא לחבר צורב/הארד/פלופי כשהמחשב עובד. במקרה הטוב יהיה בום קטן והמחשב יתכבה. במרה ה…

• 9 תגובות
    • 817 צפיות
  8. Started by ziv_ew,

היי, אני רוצה לבנות קליפ של FREETRACK שישב על האוזניות שלי בזמן שאני משחק. משהו שהולך לפי ההוראות האלה בערך http://www.crashdome.net/Portals/0/Blog/Files/4/12/FreeTrackHowTo.pdf איפה אני יכול לקנות ציוד כזה?

• 1 תגובה
    • 817 צפיות
  9. Started by JSK,

שלום, אני עומד לקנות את המארז Sunbeam Transformer, ורציתי לרכוש לו קתודה או שתיים כחולות. אז דבר ראשון, כמה קתודות צריך כדי להאיר את כל המארז (כל החלל הפנימי)? דבר שני, איפה אפשר לקנות קתודות כחולות איכותיות אבל במחיר זול יחסית? תודה רבה.

• 4 תגובות
    • 817 צפיות
  10. תודההה!! :xyxthumbs:

• 5 תגובות
    • 817 צפיות
  11. Started by HaEsrimVeArba,

איזה גריז תרמי לקנות? והיכן ניתן לרכוש כזה באזור ראשלצ?

• 3 תגובות
    • 816 צפיות
  12. Started by mosheva,

שלום!!! בטח כבר השאלה הזאת נשאלה מלא פעמים אך בכל זאת לא מצאתי תשובה מספקת וחד משמעית בחיפוש.... אז ככה אני רוצה לחבר שני מאווררים ביחד לשם חסיכה בחיבורי מולקס... רציתי לדעת איך בדיוק (אדום לאדום שחור לשחור וזהו???) ואם זה לא יהווה בעיה למחשב מבחינת צריכת כוח מהספק... והאם אפשר גם לחבר שני סמארט פאן ביחד (יש לי שניים של ונטק) תודה רבה!!!

• 7 תגובות
    • 816 צפיות
  13. עשיתי את הלוח כמעט בדיוק (עוד מעט אני יפרט למה כמעט) איך שהיה כתוב במדריך, בדקתי שאין שום בעיות בהלחמה, חיברתי את הכבל למחשב, הדלקתי את המחשב, נכנסתי לתוכנה uice, בחרתי ב "lirc basic device", נכנסתי ל hardware setup ולחצתי על initalize והוא לא מצא כלום, בחרתי ב com2 ושוב ניסיתי ועדיין כלום, ניסיתי לכבות את המחשב, להוציא ולהכניס את הכבל ועדיין כלום, הוא לא מזהה אותו. ההלחמות בסדר, החלקים מאריהב ובדיוק לפי המק"טים, כיווני הדיודה, הקבל, וכל החלקים האחרים בסדר, הדבר היחיד שלא הייתי סגור עליו הוא זה: בציור הזה: במקום לחבר את מה שנראה בציור כחוט "1" חיברתי את החוט שמשמאלו וזה מהסיבה שחשבתי שיש בציור טעות כי באותו חור שמסומן בציור "1" אין חוט, זו נקודה ריקה בחיבור של העכבר …

• 9 תגובות
    • 816 צפיות
  14. Started by Iko89,

תראו בסרטון הבא : לא הצלחתי להבין בדיוק מה הוא עושה .. יש לי סורק שאינו בשימוש ואינו עובד .. אשמח אם תעזרו לי להפוך אותו לקטודה כמו בסירטון

• 1 תגובה
    • 816 צפיות
  15. Started by PhoenixBoy,

במדריך הנ"ל: http://www.heatseekerz.net/index.php?page=articles&id=4&pagenum=3 יש נגד... איזה נגד זה? כי עוד כמה שעות אני הולך לקנות רכיבים אז אני צריך לדעת...

• 1 תגובה
    • 815 צפיות
  16. Started by AnoxiA,

אוקי שתי שאלות..אבל לפני בשביל שיהיה נוח בואו נציב משתנה קטן: ממ"כ = מפסקים\מתגים\כפתורים :) הראשונה היא האם יש אתר או משהו שאפשר לראות סוגים שונים של ממ"כ? והשנייה היא היכן בארץ אפשר לקנות ממ"כ ?האם יש חנות שכוללת את כל הסוגים? חחחחח..תודה מראש לעונים..

• 6 תגובות
    • 815 צפיות
  17. Started by fuck off,

יש לי מארז ג'נרי מכוער. אין אפילו טעם לשים תמונות. אני חייב לעשו לו חור בגג המארז ולשים מאוורר של 80 מ"מ שאמור להגיע תוך כמה ימים. עכשיו חשבתי לשלב גם פרספקס. יש לי את כל החומרים. אני רק לא סגור איזה צורה לעשות.. והאים לשים את המאוורר על הפרספקס או להשאיר לו חלק מתחתי.. הכל יתקבל בברכה. :] ציירו בצייר כל מה שיעלה לכם לראש. כי זה מעצבן אותי כמה הוא חם..

• 7 תגובות
    • 815 צפיות
  18. Started by Moty_p,

שני לדים (ירוק וכחול) הפחו לסדים בגלל שחיברתי את ה - 9 הלדים הפשוטים ללדים לאותו הנגד (390 אוהם מ - 9V) אני לא מבין למה זה קרה כי סה"כ הנגד צריך להביא לכל אחד מהלדים 3V או לחלק את הלחץ שווה בשווה למה זה קרה?

• 9 תגובות
    • 815 צפיות
  19. Started by AmStAf-,

אהלן D: מממ אני רוצה לבנות מערכת לשליטה עם המאוורים + לד לכול מפסק [ ביחד 4 מאווררים ] מממ אח'כ אני פשוט מחבר את המאוורר לרגל של המפסק לאן שמחובר הלד . ככה אני עושה X 4 אין לי מושג מה ההספק של המאווררים , אני לא רוצה לשנות מהירות ולא כלום אני רק רוצה On/Off וכשזה ON הלד דולק . השאלה שלי אם אני צריך גם לשים נגד למאוורר למרות שאני לא רוצה להוריד את מהירותו ולא לשנות שום דבר . המאווררים הם של Antec 900 עם מתג מהירות מובנה , היציאה של החשמל היא Molax . והאם הנגד הבא : 4.65Kohm יתאים לי לבנייה הזו . הלד הוא לד פשוט 5mm בצבע שקוף אשר מפית אור כחול . אם עשיתי משו לא בסדר אנא תקנו אותי . תודה רבה !

• 1 תגובה
    • 815 צפיות
  20. Started by dani,

יש לי מערכת חדשה בניה ביתית http://photos.walla.co.il/loi_gie תבלו

• 1 תגובה
    • 815 צפיות
  21. Started by PhoenixBoy,

אם אני יקצץ רגל אחת של הרכיב LM317 לא יקרה לו כלום נכון?

• 2 תגובות
    • 815 צפיות
  22. יש לי שני שאלות לפלאפון ישן שלי..! 1. יש לי פלאפון ישן אם אינפרא אדום אז השאלה שלי היא אם אני יכול לפרק את האינפרא אדום ולחבר למחשב.? 2. והשאלה השנייה אם אני יכול לחבר גם את המסך למחשב (מסך קטן) תודה מראש נמרוד

• 7 תגובות
    • 815 צפיות
  23. Started by Ancient1,

פוטנציומטר של TT למאוורר של TT http://img79.imageshack.us/my.php?image=picture005cj3.jpg אני רוצה לחבר למאוורר אחר שיש לו גם 2 חוטים שלוקחים מתח 12V ממולקס של הספק. איזה חוט של הפוטנציומטר לאיזה חוט של המאוורר מחברים ? מאוורר- חוט אדום - אדום או שחור - מולקס צהוב . או לחוט השחור של המאוורר ?

• 2 תגובות
    • 815 צפיות
  24. יש לי ספק ישן ויש לו יציאה שרשום עלייה P14 ואני לא יודע מזה היציאה הזו מישהו יכול לעזור לי זה דחוף

• 1 תגובה
    • 815 צפיות
  25. Started by Guarding angel,

http://www.techpowerup.com/gallery/90

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.