עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אלקטרוניקה ומודינג

חיתוך חלון במארז ובניית פאן באס, פיתוח בסביבת Arduino ועוד - כאן תוכלו לשאול את כל השאלות הנוגעות למודינג ולאלקטרוניקה שכרוכה בו, לפרסם את הפרויקטים שלכם ולקבל השראות

1. שלום, יש לי מצלמת אינטרנט ישנה, רציתי לדעת האם אפשרי לחבר לה כבל USB ארוך מאוד או שיש איזו מגבלה? אם המגבלה היא במתח - אפשר לחבר שנאי בנקודה מסויימת כדי להגבירו? או שמא אני יפגע בלוח אם או הUSB מטרת המוד היא להפוך את מצלמת הרשת למצלמת אינטרקום או משו בסגנון כמו כן אורך הכבל יהיה כ20 מטר... תודה מראש

• 4 תגובות
    • 882 צפיות
  2. Started by nimrods,

שלום לכולם..! טוב אז ככה אני רוצה לבנות מעטן נייד לפלאפון התחלתי לתכנן בצייר ועכשיו סיימתי אני יעלה לפה את הקובץ ותגידו לי אם עשיתי את זה טוב ואם לא אז תגידו לי איך מה מה לעשות..??!?!? תודה אחים שלי..! NiMrOdS

• 4 תגובות
    • 881 צפיות
  3. יש לי פליקר כמו של מסיבות ואני לא רוצה שהוא יהבהב... איך עושים?

• 5 תגובות
    • 881 צפיות
  4. שלום לכל המבינים והסוסים בפורום הזה! תראו בניתי, בעזרתו האדיבה של Chronick (רשמתי נכון?), מפרט לחבר שלי. עכשיו יש לו עוד תקציב והוא רוצה להוסיף קירור טוב ולא רועש מדיי. אני ישר חשבתי על קירור מים כי זה אחלה של קירור ושקט מאוד. המחשב לא יעבוד במצב של OC רק שתדעו. עשיתי חיפוש בפורום אבל הוא לא ממש עוזר (כל מילה שיש בה - 'מים' הוא רושם לי אותה). אז על איזה קירור מים הייתם ממליצים לי בתקציב של עד 500 ש"ח. תודה מראש לכל העוזרים/ות

• 6 תגובות
    • 881 צפיות
  5. שלום לכולם... יש בידי אוזניות אל חוטיות מדגם לא הכי מוכר (עלו כ160 ש"ח) והם סבבה והכל...הייתי רוצה לשדרג אותם.. החלפתי את הרמקולים לרמקולים איכותיים אך הדבר לא שיפר את איכות הסאונד, מה שמביא אותי למסקנה שהמקלט כנראה לא מספיק איכותי (ולכן גם המחיר)... לכן: הייתי רוצה להחליף את המקלט למקלט יותר איכותי (או אולי גם את המשדר), אבל איפה אני קונה ואיך אני עושה וכו אני לא ממש יודע.. מי שיודע ומוכן להסביר אני חושב שיש סיכוי טוב שאני אבין (יש לי סבלנות ונסיון כזה או אחר בתחום)... תודה לעוזרים.. נ.ב: עדיף הערות בונות ולא מהסוג "לק תקנה ב 500-1000 שקל אוזניות..זה לא הכיוון שאני מחפש למרות שאני מודע אליו..

• 1 תגובה
    • 881 צפיות
  6. אני רוצה לדעת מה אני אצטרך מהמאוורר כדי להפוך אותו למאוורר לדים.. קודם כל, צריך לבצוע בצבע מיוחד או שגם שחור רגיל יהיה בסדר? פשוט אין לי כוח לצביעות >< השאלה השניה והיותר חשובה היא באיזה לדים להשתמש? אני גם רוצה לדחוף לסליבים כחולים של ספק לדים, האם זה ישפיע? ואיזה לדים להשתמש? רצוי כחולים UB? (לא יכול להשיג כחולים רגילים)

• 10 תגובות
    • 881 צפיות
  7. לצורך ביצוע תהליך קטן כלשהו, אני צריך להשיג כלי כלשהו, שנקרא HAMMER CLIP. אני לא יודע איך קוראים לו בעברית (אם יש לו בכלל שם עברי). אז מישהו יודע אולי כמה זה עולה, ואיפה אני יכול להשיג את זה ? או שאם יש פה מישהו שיש לו כזה, ומוכן לתרום אותו לכמה דקות זה יהיה יותר טוב לכל הסקרנים, זה מה שאני מתכנן לעשות: תודה . . .

• 4 תגובות
    • 881 צפיות
  8. היום עשיתי קצת סדר בחדר ומצאתי גיים-בוי קולור חסר שימוש, ורציתי לדעת אם המסך שלו יכול לשמש כמסך LCD למחשב :>> אפשרי? אם כן איך אני מחבר אותו למחשב כך שיפעל? תודה לעוזרים

9. Started by roei_b,

אני רוצה לעביר/להעתיק את כניסות הUSB מהחלק האחורי לקדמי.. איך אני עושה את זה?? תודה מראש! [attachment deleted by admin]

• 10 תגובות
    • 881 צפיות
  10. Started by oronluko,

1. אני רוצה לצבוע את המארז שלי בשחור אבל עם אפקט מראה. עכשיו הייתי בהום סנטר וראיתי שיש ספריי שחור רגיל ויש ספריי שחור לרכב(סוג של פח/מתכת) איזה מהם עדיף לצביעת מארז? 2. חובה להשים צבע יסוד(פרמייר) לפני צביעת מארז או שלא? 3. איפה קונים בונדו כי בהום סנטר ואייס(עם אוטו דיפו) לא מצאתי? 4. איפה לקנות דבק דו צדדי דק כמו בתמונה הבאה: 5. איפה ניתן להשיג דבר כזה: תודה לעוזרים!

• 1 תגובה
    • 881 צפיות
  11. Started by xgamer,

שלום. אני רוצה להחליף את הכבלים בלוח שלי epox 8rda+ הם נפוחים ויוצא מהם החומר שיש בהם. זה משפיע על המתחים של המעבד , אני לא מצליח למצוא לוח יד שנייה בעל יכולות ל OC לכן החלטתי להחליף את הקבלים. הייתי באריהב ואין להם קבלים בטמפ' של 105 יש לך משהו כמו 75 אם אני זוכר. איפה יש מקום ששם יש קבלים מחברות טובות, קניתם או שמעתם. תודה רבה.

• 7 תגובות
    • 881 צפיות
  12. Started by ofeky1,

יש לי SunBeam Samurai Silver וחשבתי להוציא את החלקים מבפנים ולקדוח לו חור למאוורר למעלה!! עכשיו יש לי שבלונה שהורדתי מהאתר עם המידה המדויקת של המרחקים של החורים לברגים והכל יש לי מקדח כוס של 8 והשאלה אם אני יכול לעשות את החור למאוורר(עם המקדח כוס) עם מברגה של 14.4V וזה לא יוריד את האיכות או היופי??? תודה לעוזרים ועצות יתקבלו בברכה!!

• 7 תגובות
    • 881 צפיות
  13. מה קורה חבר'ס, אז ככה משעמם לי ואני רוצה לעשות מודינג משהו יפה ככה שלא יקח הרבה זמן ויראה טוב, מה אתם מציעים , עדיף להשקיע כמה שפחות כסף, תודה לעוזרים, אלי.

• 5 תגובות
    • 881 צפיות
  14. Started by bezangeloo,

DC 15V, 2A זה מה שהוא צורך. מתח כמובן יגיע מהשקע. איפה אני מוצא אחד כזה? הבנתי יש כאלו אוניברסאליים. שווים משהו? תודה, בז'נגלו.

• 5 תגובות
    • 881 צפיות
  15. רציתי לחתוך חלון אבל הבעיה העיקרית שלי יש לי מעברר על הדלת, ביגלל זה אני לא יכול לחתוך אותו בצורה רגילה , למשל עגול או מרובע איך אני פוטר ת'בעיה זאת ,ישמח לתשובות

• 1 תגובה
    • 881 צפיות
  16. קראתי את רב הנעוצים שיש כאן, ואני רוצה לוודא משהו (ממש לא בא לי להרוס את המארז) כדי לקדוח חורים במארז לצינור קירור מים 3/8" אני צריך לעשות את הקדח (13 מ"מ לכל צינור) ואז לשייף את הקדח עם ראש שיוף וליטוש. האם קיים גם מכסה גומי לקניה כמו זה שמגיע עם מארזים מיועדים לקרור מים ? תודה

• 3 תגובות
    • 881 צפיות
  17. Started by lion03,

אני עושה חלון במחשב ואני רוצה לדעת אם לצבוע לפני החיתוך או אחרי?

• 3 תגובות
    • 881 צפיות
  18. Started by Kalim3ro,

שלום לכולם, אני רוצה לתכנן כבל שיחובר מדיסק קשיח (ATA) לטלוויזיה, ואני יוכל לנגן ממנו את הסרטים, ובוא נגיד על ההרד דיסק תהיה תוכנה (לדוגמא: BS player) שתנגן את הסרטים שבתוך ההרד דיסק... האם זה אפשרי? ואם כן, למישהו יש סירטוט או שיכול לעזור? תודה לעונים... ??? ??? ???

• 6 תגובות
    • 880 צפיות
  19. Started by st0m,

שלום ... איך אני מרכיב את הפאן באס ? אם יש לכם מדריך מפורט אז תביאו לי . נ.ב אני אודה לכם מאוד עם המדריך יהיה עם תמונות . תודה

• 4 תגובות
    • 880 צפיות
  20. אני הולך לעשות את הפרויקט מודינג הראשון שלי. הפרויקט יהיה בעצם יצירת מחשב "לינוקסי" מחשב ללינוקס (פרטים בעוד כמה זמן) בקיצור יש לי כמה שאלות בשביל ההתחלה שאני אדע איך לתכנן את העשייה שאלה ראשונה,יש לי מאורר קטן של כרטיס מסך ישן,רציתי לדעת אם אפשר להאריך את החוט שלו,וזה לא יזיק הוא נראה ככה: רציתי לדעת אם אני יכול פשוט לחתוך ולהוסיף מפסק או להאריך או להוסיף נורה הקטע שאני רוצה לשים כאלה לדים כמו שאנשים עושים בצדי המאורר שיאירו ואני חשבתי אולי לחבר את זה למתח שהמאוור מחובר אליו וראיתי גם בכמה אשכולות שיש בעיות עם כל הלדים והספקים ורציתי לדעת איך אפשר ליצור מן גוף תאורה קטן וחלש שהוא נסתר.. לא צריך להאיר את כל המארץ אלה ממש ממש קטן... פשוט יש לי מקום ערום מעל הצור…

• 4 תגובות
    • 880 צפיות
  21. Started by Mr Gadget,

איך זה למעשה עובד הרי UV היא קרינה נכון?(לא אמור להיות לה צבע) אז איך זה שראיתי קטודה בצבע ירוק UV?

• 1 תגובה
    • 880 צפיות
  22. Started by mosheva,

שלום!!! בטח כבר השאלה הזאת נשאלה מלא פעמים אך בכל זאת לא מצאתי תשובה מספקת וחד משמעית בחיפוש.... אז ככה אני רוצה לחבר שני מאווררים ביחד לשם חסיכה בחיבורי מולקס... רציתי לדעת איך בדיוק (אדום לאדום שחור לשחור וזהו???) ואם זה לא יהווה בעיה למחשב מבחינת צריכת כוח מהספק... והאם אפשר גם לחבר שני סמארט פאן ביחד (יש לי שניים של ונטק) תודה רבה!!!

• 7 תגובות
    • 880 צפיות
  23. Started by Thunder^,

סליחה טעות בפורום....

• 0 תגובות
    • 880 צפיות
  24. הם באים הגודל הזה לפי מה שאני יודע רק במארזים מסויימים של TT יש כאלו יותר קטנים שמצאתי באייבי אבל מעוניין בכאלו (בעל קוטר ראש של 15 מילימטר בערך) מישהו מכיר איפה ניתן לרכוש?

• 2 תגובות
    • 880 צפיות
  25. Started by dvirb,

שלום חברים רציתי לדעת מה היא הדרך הטובה ביותר לשמור על הראש של המלחם, איך צריך לנקות אותו לאחר ההלחמה ככה שלא ישאר עליו בדיל. הבנתי שניתן לקחת את הספוג-מתכת הזה שמנקים איתו כלים, זה עובד? תודה דביר

• 2 תגובות
    • 880 צפיות

דיונים חדשים בפורומים