אלקטרוניקה ומודינג
חיתוך חלון במארז ובניית פאן באס, פיתוח בסביבת Arduino ועוד - כאן תוכלו לשאול את כל השאלות הנוגעות למודינג ולאלקטרוניקה שכרוכה בו, לפרסם את הפרויקטים שלכם ולקבל השראות
10,629 דיונים בפורום זה
-
עברנו לפני כמה חודשים לבית חדש אבא רוצה להזמין בחור שעובד באלומיניום לגימורים אחרונים פה של מה שנשאר.. אז זאת ההזדמנות שלי כבר לקנות אלומיניום למארז.. אני מתכוון לקחת ממנו הצעה כמה הוא יקח לי על כמות אלומיניום שתספיק לי למארז.. אם זה לא יהיה סכום גדול מידיי (אני חוסך עכשיו לרישיון לאופנוע =\) אז אני אקנה ואבנה מארז נחמד בהתאמה אישית. עכשיו החלק שאני צריך אתכם! התחלתי לעבוד על כל מיני שרטוטים של מארזים, כל מיני רעיונות ודברים נחמדים. אני רוצה שהחבר'ה היצירתיים פה יתנו רעיונות ואפילו ישרטטו דוגמאות למארזים עם רעיונות נחמדים.. נוראה התלהבתי מהפרוייקט של אריק שיש פה.. תודה לעוזרים
-
- 7 תגובות
- 873 צפיות
-
-
שלום לכולם .... אני רוצה לצייר משהו על המחשב אבל אני לא יודע באיזה נייר להשתמש בשביל לרסס עליו ... תגידו לי את שם הנייר ומאיפה אפשר להשיג אותו ... אם אפשר לינקים בבקשה נ.ב על איזה סוג ספרי אתם ממליצים .. אם אפשר אז תביאו לינקים בבקשה. תודה לעוזרים
-
- 4 תגובות
- 873 צפיות
-
-
DC 15V, 2A זה מה שהוא צורך. מתח כמובן יגיע מהשקע. איפה אני מוצא אחד כזה? הבנתי יש כאלו אוניברסאליים. שווים משהו? תודה, בז'נגלו.
-
- 5 תגובות
- 873 צפיות
-
-
לצורך ביצוע תהליך קטן כלשהו, אני צריך להשיג כלי כלשהו, שנקרא HAMMER CLIP. אני לא יודע איך קוראים לו בעברית (אם יש לו בכלל שם עברי). אז מישהו יודע אולי כמה זה עולה, ואיפה אני יכול להשיג את זה ? או שאם יש פה מישהו שיש לו כזה, ומוכן לתרום אותו לכמה דקות זה יהיה יותר טוב לכל הסקרנים, זה מה שאני מתכנן לעשות: תודה . . .
-
- 4 תגובות
- 872 צפיות
-
-
היום עשיתי קצת סדר בחדר ומצאתי גיים-בוי קולור חסר שימוש, ורציתי לדעת אם המסך שלו יכול לשמש כמסך LCD למחשב :>> אפשרי? אם כן איך אני מחבר אותו למחשב כך שיפעל? תודה לעוזרים
-
- 2 תגובות
- 872 צפיות
-
-
אני אתחיל בזאת שקראתי איזה 10 פוסטים בנושא ואני מרגיש קצת אבוד קיבלתי היום את זה: http://www.dealextreme.com/details.dx/sku.753 ואני מחפש תוכנה שתאפשר לי לשלוט איתו ועם שלט ישן של הDVD, בפונקציות בסיסיות של הוינאמפ. ראיתי פה דיבורים על תוכנות כמו girder,WinLIRC, ו UIRC אם תוכלו להמליץ באיזו תוכנה להשתמש ושתפעל עם השלט, אני אודה לכם מאוד חג שמח
-
- 3 תגובות
- 872 צפיות
-
-
איזה רכיב אני מחבר בין מאוורר לבין פוטנציומטר על מנת שה פוטנציומטר לא יתחמם . כשחיברתי בניהם לנסיון עם שנאי של 6V 350MA גם כן הוא מתחמם, רק כשאני מוריד להכי פחות מהירות הוא מתחמם, אבל ההיפך הוא לא מתחמם.. בתודה .
-
- 1 תגובה
- 872 צפיות
-
-
יש לי מפצל USB לגרסה 1.1 כזה: יש דרך לגרום לו לעבוד כמו מפצל USB 2.0? או שבכלל עדיף לקנות מפצל חדש?
-
- 4 תגובות
- 872 צפיות
-
-
אני מחפש תרשים של 6 לדים שעושים FADE IN AND FADE OUT תודה איתן
-
- 2 תגובות
- 872 צפיות
-
-
תיראו ראיתי את המוצר הזה בארץ והוא עולה 60 ש"ח ויש אתר של חו"ל שהוא עולה שם 3 דולר אז השאלה שלי היא איפה אפשר למצוא מוצר זה המחיר נמוך למה אני לא קונה החנות של חו"ל ביגלל שהמישלוח עולה 50 דולר... זה המוצר
-
- 1 תגובה
- 871 צפיות
-
-
-
אני באמצע פרוייקט שבו עשיתי מארז מפרספקס. והMOBO יושב ישר על אחד הלוחות. היה לי סיוט לנסות להעשות חורים בדיוק במקום בלי שבלונה. בעזר השם אני רוצה לעשות עוד ועוד מארזים, ואני רוצה שיהיה לי שבלונה/הספקה של מגשים כאלה. אז אולי יש למשהו שבלונה שרטוט מדוייק שאפשר להוריד, להדפיס ולחתוך בהתאם. או שאולי מישהו יכול להציע לי דגם זול ממש שממנו אפשר להוציא? כי היה לי מארז מגעיל, אבל הוא היה מפח דק ולא הצלחתי להוצי ממנו שום דבר.
-
- 1 תגובה
- 871 צפיות
-
-
שלום ! יש לי בצד מקלדת פשוטה,של מולטימדיה חוטית מעפנה... איך אני צובע אותה ומשאיר את הכיתובים של האותיות מספרים וכו' ?
-
- 3 תגובות
- 871 צפיות
-
-
כי עשיתי לפיו וחיברתי מסך LCD לכבל מדפסת וזה לא עובד :\ הוא לא נדלק במצב אתחול והלחמתי כמו שכתוב שם בדיוק זה יכול להיות אולי בגלל נגיעה קטנה בין החיבורים בLCD עצמו או בגלל שכמה פעמים בטעות פגעתי עם המלחם בנקודות להלחמה על הLCD?
-
- 6 תגובות
- 871 צפיות
-
-
אני עושה חלון במחשב ואני רוצה לדעת אם לצבוע לפני החיתוך או אחרי?
-
- 3 תגובות
- 871 צפיות
-
-
אני רוצה לבנות פנל שליטה על מאווררים אבל לא בעזרת מפסקים, זה נראה מכוער. אני רוצה בעזרת פוטנציומטרים. יש למישהו רעיון? [attachment deleted by admin]
-
- 4 תגובות
- 871 צפיות
-
-
אני הולך לעשות את הפרויקט מודינג הראשון שלי. הפרויקט יהיה בעצם יצירת מחשב "לינוקסי" מחשב ללינוקס (פרטים בעוד כמה זמן) בקיצור יש לי כמה שאלות בשביל ההתחלה שאני אדע איך לתכנן את העשייה שאלה ראשונה,יש לי מאורר קטן של כרטיס מסך ישן,רציתי לדעת אם אפשר להאריך את החוט שלו,וזה לא יזיק הוא נראה ככה: רציתי לדעת אם אני יכול פשוט לחתוך ולהוסיף מפסק או להאריך או להוסיף נורה הקטע שאני רוצה לשים כאלה לדים כמו שאנשים עושים בצדי המאורר שיאירו ואני חשבתי אולי לחבר את זה למתח שהמאוור מחובר אליו וראיתי גם בכמה אשכולות שיש בעיות עם כל הלדים והספקים ורציתי לדעת איך אפשר ליצור מן גוף תאורה קטן וחלש שהוא נסתר.. לא צריך להאיר את כל המארץ אלה ממש ממש קטן... פשוט יש לי מקום ערום מעל הצור…
-
- 4 תגובות
- 870 צפיות
-
-
יש לי טטריס שלא עובד ורציתי לדעת אם אני יוכל לחבר את הצג שלו למחשב... כמובן שאני אוסיף לו תאורה מאחורה ע"י שני לדים UB. השאלה היא האם זה אפשרי ב-100%?
-
- 4 תגובות
- 870 צפיות
-
-
שאלה אוליי טיפשית אבל אני רק נכנס קטע הזה....אז יש לי שאלה....יש לי עכשיו מארז שקוף במחשב החדש...איך אני מחבר קטודה...כלומר היא מגיעה עם חיבור לספק כוח של המחשב?
-
- 2 תגובות
- 870 צפיות
-
-
-
חברה מה דעתכם לגבי הדרמל הזה האם הוא שווה 300 ש"ח? האם הוא מקצועי או בין המקורי ובין החיכוי ? האם הוא יעמיד זמן ( אני רק רוצה לעשות מוד אחד או שנים ) אם יש אחד שנשה אותו אשמח מאד לקבל דעותיו http://www.wallashops.co.il/shopmind_portal_heb/auctionProd.asp?pi=VR1415.1&sp=
-
- 6 תגובות
- 870 צפיות
-
-
אוקיי הבנתי שיש לחשב את כל הפרטים וזה חייב להיות נכון. אבל השאלה שלי היא כיצד אני יודע כמה V הלד שברשותי? איך אני יודע פרטים לגביו..? ועוד כמה שאלות: 1) אפשר לקבל אתרים שיש בהם מדריכים למודים או פשוט מודים כלשהם.. אני מעדיף שהם יהיו מדריכים, או מודים שמסבירים יותר כיצד הכל נעשה. אם אפשר, להתמקד בנושא האלקטרוניקה שבמודינג, דברים מדליקים שניתן להכין, ורעיונות. הלחמות וכן הלאה. 2) ניסיתי להכין מקלט IR לפי המדריך שבאתר (שהיה בתחרות המדריכים). זה לא עבד, אבל זה לא העניין. השאלה שלי בעקבות ההתנסות בהלחמה היא... א. האם באריהב יש לוחות PCB שיש עליהם פסים מוליכים לאורך החורים..? ב. אם לא, מה הפיתרון הקל ביותר? (כי [עוד לא שאלתי באריהב- נעשה זאת מחר] בדקתי בהמון חנויות אלקט' בנתניה…
-
- 1 תגובה
- 870 צפיות
-
-
הם באים הגודל הזה לפי מה שאני יודע רק במארזים מסויימים של TT יש כאלו יותר קטנים שמצאתי באייבי אבל מעוניין בכאלו (בעל קוטר ראש של 15 מילימטר בערך) מישהו מכיר איפה ניתן לרכוש?
-
- 2 תגובות
- 870 צפיות
-
-
יש ברשותי 2 קתודות של קולר מסטר בצבע כחול שמחזיקות כבר למעלה מחודשיים והן עושות את עבודתן. יש לי גם מפסק כזה: OFF ON OC שזה דולק לפי הסאונד (מגניב). יש לי 2 כאלו. אחד למעלה אחד למטה במארז של טרמלטייק. הקתודות מחוברות לספק כסוף כזה,ולספק יש למעלה 2 חיבורים כאלו כמו של טלפון שלדעתי זה מה שמחבר את הקתודה. אם אני רוצה להחליף קתודה אחת שיהיה למשל במקום 2 קתודות כחולות אחד אדום אחד כחול,ואותו מפסק ידליק והכול ישאר אותו דבר רק לשנות צבע קתודה? האם זה מסובך לנתק את הקתודה מהספק? זה אפשרי בכלל הדבר ? כמובן שהקתודה תיהיה מאותו סוג של קולר מסטר רק בצבע שונה וגם כן תומכת באפקט סאונד. מקווה שלא בילבלתי אתכם יותר מדי תודה מראש לעוזרים.
-
- 3 תגובות
- 870 צפיות
-
-
שלום. השבוע שדרגתי ספק ובא לי לעשות משהו יפה במארז יש לי מארז CM Scout שיש בו כבר שלושה מאווררים ושניים מהם עם לדים אדומים. יש לי מקום על החלום בשביל עוד שני מאווררי 120MM יש לכם המלצות לדברים מגניבים שלא קורעים את הארנק ושקלים לעשייה? או שלקנות שני מאווררי לד וזהו? הספק שלי הוא: Cougar 550W של Hec יש לי ידע בסיסי באלקטרוניקה של כיתה י. תודה רבה ד"א מצאתי משהו מעניין. http://www.xoxide.com/sounaccat.html אם אני קונה אחד מאלה. הקטודה באמת נדלקת לפי קצב המוזיקה? , לאן אני מחבר את זה חוץ מארבעה פינים. ומה אני עוד צריך לקנות בנוסף?
-
- 0 תגובות
- 870 צפיות
-