עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אלקטרוניקה ומודינג

חיתוך חלון במארז ובניית פאן באס, פיתוח בסביבת Arduino ועוד - כאן תוכלו לשאול את כל השאלות הנוגעות למודינג ולאלקטרוניקה שכרוכה בו, לפרסם את הפרויקטים שלכם ולקבל השראות

1. אוקיי הבנתי שיש לחשב את כל הפרטים וזה חייב להיות נכון. אבל השאלה שלי היא כיצד אני יודע כמה V הלד שברשותי? איך אני יודע פרטים לגביו..? ועוד כמה שאלות: 1) אפשר לקבל אתרים שיש בהם מדריכים למודים או פשוט מודים כלשהם.. אני מעדיף שהם יהיו מדריכים, או מודים שמסבירים יותר כיצד הכל נעשה. אם אפשר, להתמקד בנושא האלקטרוניקה שבמודינג, דברים מדליקים שניתן להכין, ורעיונות. הלחמות וכן הלאה. 2) ניסיתי להכין מקלט IR לפי המדריך שבאתר (שהיה בתחרות המדריכים). זה לא עבד, אבל זה לא העניין. השאלה שלי בעקבות ההתנסות בהלחמה היא... א. האם באריהב יש לוחות PCB שיש עליהם פסים מוליכים לאורך החורים..? ב. אם לא, מה הפיתרון הקל ביותר? (כי [עוד לא שאלתי באריהב- נעשה זאת מחר] בדקתי בהמון חנויות אלקט' בנתניה…

• 1 תגובה
    • 854 צפיות
  2. רציתי לחתוך חלון אבל הבעיה העיקרית שלי יש לי מעברר על הדלת, ביגלל זה אני לא יכול לחתוך אותו בצורה רגילה , למשל עגול או מרובע איך אני פוטר ת'בעיה זאת ,ישמח לתשובות

• 1 תגובה
    • 854 צפיות
  3. Started by Shane McMahon,

שלום ! יש לי בצד מקלדת פשוטה,של מולטימדיה חוטית מעפנה... איך אני צובע אותה ומשאיר את הכיתובים של האותיות מספרים וכו' ?

• 3 תגובות
    • 854 צפיות
  4. Started by MacGyver,

אני מחפש תרשים של 6 לדים שעושים FADE IN AND FADE OUT תודה איתן

• 2 תגובות
    • 854 צפיות
  5. Started by AvieL93,

ראיתי כמה תמונות של כרטיסי מסך שצבעו אם טוש. זה נראה יפה כי זה זוהר אם יש תאורת לדים. עכשיו השאלה שלי אם אני יוכל לפגוע בכרטיס מסך עם סוג מסויים של צבע או שצביע בכללי יוכלה לפגוע. וזה יוכל לפגוע לי באחריות?

• 7 תגובות
    • 853 צפיות
  6. תיראו ראיתי את המוצר הזה בארץ והוא עולה 60 ש"ח ויש אתר של חו"ל שהוא עולה שם 3 דולר אז השאלה שלי היא איפה אפשר למצוא מוצר זה המחיר נמוך למה אני לא קונה החנות של חו"ל ביגלל שהמישלוח עולה 50 דולר... זה המוצר

7. שלום, יש לי שאלה שקשורה להפסקות חשמל, האם מכשיר יכול להיפגע גם אם הוא מכובה שיש הפסקת חשמל? נגיד הלכתי לישון, כיביתי את המחשב, היה הפסקת חשמל בלילה, האם יכול להיות נזק למחשב?

• 1 תגובה
    • 853 צפיות
  8. Started by zivM,

יש ברשותי 2 קתודות של קולר מסטר בצבע כחול שמחזיקות כבר למעלה מחודשיים והן עושות את עבודתן. יש לי גם מפסק כזה: OFF ON OC שזה דולק לפי הסאונד (מגניב). יש לי 2 כאלו. אחד למעלה אחד למטה במארז של טרמלטייק. הקתודות מחוברות לספק כסוף כזה,ולספק יש למעלה 2 חיבורים כאלו כמו של טלפון שלדעתי זה מה שמחבר את הקתודה. אם אני רוצה להחליף קתודה אחת שיהיה למשל במקום 2 קתודות כחולות אחד אדום אחד כחול,ואותו מפסק ידליק והכול ישאר אותו דבר רק לשנות צבע קתודה? האם זה מסובך לנתק את הקתודה מהספק? זה אפשרי בכלל הדבר ? כמובן שהקתודה תיהיה מאותו סוג של קולר מסטר רק בצבע שונה וגם כן תומכת באפקט סאונד. מקווה שלא בילבלתי אתכם יותר מדי תודה מראש לעוזרים.

• 3 תגובות
    • 853 צפיות
  9. Started by zam,

אם מישהו מכיר, מקום אמין עם מחירים טובים, אני אשמח לכתובת.

• 0 תגובות
    • 853 צפיות
  10. אני רוצה לעשות חור בצד למאוור במארז יש כזה כוס כמו שפורסם באתר שמתלבש על מקדחה איפה אני יכול לקנות כזה באזור של ראשון משהו יודע ???

• 9 תגובות
    • 853 צפיות
  11. Started by lion03,

אני עושה חלון במחשב ואני רוצה לדעת אם לצבוע לפני החיתוך או אחרי?

• 3 תגובות
    • 853 צפיות
  12. Started by ShowstoppeR,

אני מניח שזה דיי גובל בפרסום אבל אני לא עושה את זה למטרות רווח אלה מנסה לקדם את הקהילה. מדובר באתר שמציע תחרות אונליין למחשבים על בסיס חודשי. כל חודש נבחרים 64 מארזים (נכון לעכשיו) ימתקיימת תחרות בשיטת ההצלבה (1על1) סה"כ יש 6 סיבובים כאשר המנצח נקבע ע"י כמות הקולות שהוא מקבל מחברי האתר. כל אחד יכול להירשם. כל מה שנדרש הוא להירשם לאתר ולהעלות תמונות של הפרוייקטים שלכם. במידה והפרוייקט גמור יש לסמן אותו כ ready for battle. לאחר מכן תגידו לכל מי שאתם מכירים לבוא לאתר ולהצביע למחשב שלכם. ה 64 מארזים שקיבלו הכי הרבה קולות יעברו לשלב הבא ויזכו להשתתף בתחרות החודשית. יש פרסים ל 8 מקומות ראשונים (פרסים כספיים ל 3 המקומות הראשונים) כל הפרטים באתר http://modshop.net נכון לעכשיו אני…

• 4 תגובות
    • 852 צפיות
  13. Started by eegg,

קיבלתי קיט של מחיאט כף כזה שכשמוחאים כף אז מנורה או משהו נדלק. הרכבתי את זה כבר. אני רוצה שזה ידליק את המחשב אבל יש שלושה חיבורים על הקיט: NP/COM/NC אז לאיזה חיבור אני מחבר את שני החוטים שמדליקים את המחשב?

• 9 תגובות
    • 852 צפיות
  14. שיהיה יותר אויר במארז אבל שלא יתן להרבה אבק להיכנס... זה אפשרי ואם כדי?

• 1 תגובה
    • 852 צפיות
  15. יש לי שלושה ספקים שרופים בבית ואני רוצה לעשות את הדבר הזה :http://hwzone.co.il/guides/casefan/ הבעיה שאני לא מצליח להבין את המדריך הזה התמונות לא מובנות בגרוש וגם ההסבר אז מישהו יכול לעזור לי עם זה?

• 10 תגובות
    • 852 צפיות
  16. חברה מה דעתכם לגבי הדרמל הזה האם הוא שווה 300 ש"ח? האם הוא מקצועי או בין המקורי ובין החיכוי ? האם הוא יעמיד זמן ( אני רק רוצה לעשות מוד אחד או שנים ) אם יש אחד שנשה אותו אשמח מאד לקבל דעותיו http://www.wallashops.co.il/shopmind_portal_heb/auctionProd.asp?pi=VR1415.1&sp=

• 6 תגובות
    • 852 צפיות
  17. היום עשיתי קצת סדר בחדר ומצאתי גיים-בוי קולור חסר שימוש, ורציתי לדעת אם המסך שלו יכול לשמש כמסך LCD למחשב :>> אפשרי? אם כן איך אני מחבר אותו למחשב כך שיפעל? תודה לעוזרים

18. הם באים הגודל הזה לפי מה שאני יודע רק במארזים מסויימים של TT יש כאלו יותר קטנים שמצאתי באייבי אבל מעוניין בכאלו (בעל קוטר ראש של 15 מילימטר בערך) מישהו מכיר איפה ניתן לרכוש?

• 2 תגובות
    • 852 צפיות
  19. אני מדגיש לא אני כתבתי את הקובץ הנ"ל זה העתק של איזה אתר בענייני אלקטרוניקה שנסגר ואני הורדתי את המידע שבו לקובץ הנ"ל הלינק http://rapidshare.com/files/81901912/AKEKTRONIKA.doc

• 2 תגובות
    • 852 צפיות
  20. Started by bezangeloo,

DC 15V, 2A זה מה שהוא צורך. מתח כמובן יגיע מהשקע. איפה אני מוצא אחד כזה? הבנתי יש כאלו אוניברסאליים. שווים משהו? תודה, בז'נגלו.

• 5 תגובות
    • 852 צפיות
  21. Started by ofeky1,

חלקיכם בטוח מכירים את זה אבל בטוח יש פה כאלה שלא!! הוא עבד על זה כ"כ הרבה זמן ואחרי יום הוא יזרוק את זה לפח :screwy: אתם הייתם מכניסית תמחשב שלכם לדבר הזה??

• 3 תגובות
    • 851 צפיות
  22. Started by st0m,

שלום ... איך אני מרכיב את הפאן באס ? אם יש לכם מדריך מפורט אז תביאו לי . נ.ב אני אודה לכם מאוד עם המדריך יהיה עם תמונות . תודה

• 4 תגובות
    • 851 צפיות
  23. Started by Mr Gadget,

איך זה למעשה עובד הרי UV היא קרינה נכון?(לא אמור להיות לה צבע) אז איך זה שראיתי קטודה בצבע ירוק UV?

• 1 תגובה
    • 851 צפיות
  24. ואווו כמה זמן לא כתבתי בפורום אני מקווה שמישו יכול לעזור לי.. אני רוצה לבנות מעגל אשר מכיר מספר עמודות של +- 7 לדים אשר ידלקו לפי עוצמת האות בתחום תדרים מסויים. הכוונה הינה לבנות מעגל בו ישנם נגיד 7 עמודות של 10 לדים אשר כל עמודה "אחראית" על תחום אחר של תדרים והלדים ידלקו לפי העוצמה של הסאונד באותו תחום.. ככל שהעוצמה יותר גדולה יותר לדים ידלקו (הלדים יהיו בצבעים שונים) ממש כמו הצגים של מערכות סטריאו שרואים עמודות קופצות לפי המוסיקה. הכוונה היא שהמעגל יתחבר ליציאת האודיו מכרטיס הקול ולא ממקרופון או משו... וכמובן יקבל מתח של 5 או 12 וולט... אם למישו יש מושג איך אני יכול לבנות דבר כזה אני אשמח לקצת עזרה צרפתי תמונה של מה שאני מנסה לעשות מ-WMP כדי לעזור להמחיש.... מ…

• 2 תגובות
    • 851 צפיות
  25. יש לשם כך איזו תוכנה או שעושים את זה דרך הביוס או מה?

• 2 תגובות
    • 851 צפיות

דיונים חדשים בפורומים