אלקטרוניקה ומודינג
חיתוך חלון במארז ובניית פאן באס, פיתוח בסביבת Arduino ועוד - כאן תוכלו לשאול את כל השאלות הנוגעות למודינג ולאלקטרוניקה שכרוכה בו, לפרסם את הפרויקטים שלכם ולקבל השראות
10,630 דיונים בפורום זה
-
יש לי כמה מאווררים של ספקים הבעיה שייש להם 2 פינים ובלוח אם יש חיבורים של 3... יש משהו לעשות כדי לחבר אותם ללוח אם??
-
- 2 תגובות
- 836 צפיות
-
-
איפה ניתן להשיג לחצנים כאלה: כמו של מכונות ארקייד... ושאלה: האם זה אפשרי לפרק מקלדת ואז לחבר אליה את הלחצנים כך שאם לחצים על לחצן זה יפרש את הלחיצה במחשב כלחיצה על מקש מקלדת?
-
- 5 תגובות
- 836 צפיות
-
-
יש לי טטריס שלא עובד ורציתי לדעת אם אני יוכל לחבר את הצג שלו למחשב... כמובן שאני אוסיף לו תאורה מאחורה ע"י שני לדים UB. השאלה היא האם זה אפשרי ב-100%?
-
- 4 תגובות
- 835 צפיות
-
-
שלום. השבוע שדרגתי ספק ובא לי לעשות משהו יפה במארז יש לי מארז CM Scout שיש בו כבר שלושה מאווררים ושניים מהם עם לדים אדומים. יש לי מקום על החלום בשביל עוד שני מאווררי 120MM יש לכם המלצות לדברים מגניבים שלא קורעים את הארנק ושקלים לעשייה? או שלקנות שני מאווררי לד וזהו? הספק שלי הוא: Cougar 550W של Hec יש לי ידע בסיסי באלקטרוניקה של כיתה י. תודה רבה ד"א מצאתי משהו מעניין. http://www.xoxide.com/sounaccat.html אם אני קונה אחד מאלה. הקטודה באמת נדלקת לפי קצב המוזיקה? , לאן אני מחבר את זה חוץ מארבעה פינים. ומה אני עוד צריך לקנות בנוסף?
-
- 0 תגובות
- 835 צפיות
-
-
יש לי מארז ג'נרי מאוד. הדבר היחידי שיש בו, זה צינור עבה שנמצא מול המעבד (כביכול). אין לו מאוורר מקדימה, אבל יש אפשרות כלשהי לשים, יש לו מאוררר אחד מאחורה ששואף החוצה, ואת המאוורר של המעבד, כמובן. המוד שאני חושב עליו די מורכב מהרבה דברים: 1. מאוורר בגג, רצוי 12 מ"מ (אבל לדעתי הוא לא יכנס שם, אז כנראה ש-80מ"מ זה בסיידר) 2. חלון צדדי (אין לי בעיה לחתוך את הצינור הנ"ל כדי ליצור את החלון, אני אוסיף תמונות כדי להבהיר מחר) 3. מאוורר צדדי עליון (אם לא אחתוך את הצינור, ניתן להוסיף שם מאורר[זה נמצא למעלה) 4. מאוורר צדדי תחתון (שיכניס אוויר, אחרי הכל, אין לי משהו ששואף אווירה פנימה) 5. מאוורר קדמי (לא בדיוק מוקד) ועכשיו ל"עיצוב פנים": (במקרה ואעשה חלון באמת) 1. להכניס בתו…
-
- 9 תגובות
- 835 צפיות
-
-
http://www.electronics.up.co.il
-
- 3 תגובות
- 835 צפיות
-
-
יש לי בנתיים צורב שאני משתמש בו בתור כונן סידי. יש ברשותי כונן נוסף אך כשאני מחבר אותו המחשב לא מזהה את שני הכוננים. אני יודע שאני צריך ליצור איכשהו קצר, אבל אני לא יודע בדיוק איך. כי אם אני אעשה את זה לא נכון הלוח אם עלול ללכת לי... אני אודה לכם אם תגידו לי במדוייק איך לחבר את החתיחת מתכת עטופה פלאסטיק (אני לא יודע איך קוראים לה) כך שייוצר קצר נכון. תודה מראש
-
- 3 תגובות
- 835 צפיות
-
-
איפה אני יכול לקנות ספוט לדים כמו שיש ב CHAMELEON של SUNBEAM כדי לחבר אותם ל LIGHTBUS של SUNBEAM ??? (הכוונה לחנויות מקוונות)
-
- 6 תגובות
- 835 צפיות
-
-
שלום לכולם, הבנתי שצריך לחבר את החוט האדום לצהוב ואת השחור לאדום, אבל.. איך מנתקים אותם מהמיקום הנוכחי שלהם מבלי לגרום נזק?
-
- 8 תגובות
- 835 צפיות
-
-
איזה רכיב אני מחבר בין מאוורר לבין פוטנציומטר על מנת שה פוטנציומטר לא יתחמם . כשחיברתי בניהם לנסיון עם שנאי של 6V 350MA גם כן הוא מתחמם, רק כשאני מוריד להכי פחות מהירות הוא מתחמם, אבל ההיפך הוא לא מתחמם.. בתודה .
-
- 1 תגובה
- 835 צפיות
-
-
אם אני יקצץ רגל אחת של הרכיב LM317 לא יקרה לו כלום נכון?
-
- 2 תגובות
- 834 צפיות
-
-
תיראו ראיתי את המוצר הזה בארץ והוא עולה 60 ש"ח ויש אתר של חו"ל שהוא עולה שם 3 דולר אז השאלה שלי היא איפה אפשר למצוא מוצר זה המחיר נמוך למה אני לא קונה החנות של חו"ל ביגלל שהמישלוח עולה 50 דולר... זה המוצר
-
- 1 תגובה
- 834 צפיות
-
-
שלום לכל המבינים והסוסים בפורום הזה! תראו בניתי, בעזרתו האדיבה של Chronick (רשמתי נכון?), מפרט לחבר שלי. עכשיו יש לו עוד תקציב והוא רוצה להוסיף קירור טוב ולא רועש מדיי. אני ישר חשבתי על קירור מים כי זה אחלה של קירור ושקט מאוד. המחשב לא יעבוד במצב של OC רק שתדעו. עשיתי חיפוש בפורום אבל הוא לא ממש עוזר (כל מילה שיש בה - 'מים' הוא רושם לי אותה). אז על איזה קירור מים הייתם ממליצים לי בתקציב של עד 500 ש"ח. תודה מראש לכל העוזרים/ות
-
- 6 תגובות
- 834 צפיות
-
-
יש לי שלושה ספקים שרופים בבית ואני רוצה לעשות את הדבר הזה :http://hwzone.co.il/guides/casefan/ הבעיה שאני לא מצליח להבין את המדריך הזה התמונות לא מובנות בגרוש וגם ההסבר אז מישהו יכול לעזור לי עם זה?
-
- 10 תגובות
- 834 צפיות
-
-
מישהו יכול לתת פירוט איפה הכניסות והיציאות (ולהתאים ביניהם, כמו כן רכיב זה שיך לעכבר ואני רוצה להפוך אותה להגה למשחק,מס' רכיב 330073-02C21.) או להביא לי אתר שיעשה את זה. :s05: אף אחד לא עונה!
-
- 1 תגובה
- 834 צפיות
-
-
היי, אני רוצה לבנות קליפ של FREETRACK שישב על האוזניות שלי בזמן שאני משחק. משהו שהולך לפי ההוראות האלה בערך http://www.crashdome.net/Portals/0/Blog/Files/4/12/FreeTrackHowTo.pdf איפה אני יכול לקנות ציוד כזה?
-
- 1 תגובה
- 834 צפיות
-
-
רציתי לקנות מארז מדגם CM 690 II Plus Black ATX Case ( מה ההבדל בין Plus ל- (Advanced) ) ? ואז באה לי רעיון לקחת מארז ישן (עדיף בצבע שחור) ולקדוח מלמעלה חור למאורר 140 מ"מ (המאורר מלמעלה תפקידו להכניס אויר / להוציא אויר) ? ולקדוח את הניטים שבשלד המארז ולשנות שהספק הייה למטה והלוח הייה למעלה אפשר לשנות את המיקום של הפח מאחורה איפה שכול היציאות + הפח מהצד שלוח-אם יושב עליו (הברגים הקטנים הצהובים) הדבר הזה אפשרי ? או שחבל על הזמן שלי ? תודה
-
- 2 תגובות
- 834 צפיות
-
-
פוטנציומטר של TT למאוורר של TT http://img79.imageshack.us/my.php?image=picture005cj3.jpg אני רוצה לחבר למאוורר אחר שיש לו גם 2 חוטים שלוקחים מתח 12V ממולקס של הספק. איזה חוט של הפוטנציומטר לאיזה חוט של המאוורר מחברים ? מאוורר- חוט אדום - אדום או שחור - מולקס צהוב . או לחוט השחור של המאוורר ?
-
- 2 תגובות
- 834 צפיות
-
-
מספק הכח שלי יוצאים חמישה חיבורים (כמו אצל כל אחד אחר אני מתאר לעצמי) החיבור המלבני ללוח האם החיבור הריבועי ללוח האם חיבור לכונן דיסקטים חיבורי מולקס ועוד חיבור אחד לבן שמורכב מארבעה חוטים... הוא נראה כמו החיבורים ללוחות האם הממש ישנים של פנטיום 1 וכאלה... הוא סתם מפריע לי... אפשר לוותר עליו? אילו מתחים הוא נותן? אולי יהיה אפשר לנצל אותו... אם אתם לא מבינים למה אני מתכוון תגידו אני אתן תמונה או משהו
-
- 2 תגובות
- 834 צפיות
-
-
-
יש לי מארז MIDI ואחרי שמישהו ראה את המחשב שלי אמר לי שאני חייב להחליף מהר את המארז אחרת הוא פשוט יעלה באש. בתוך המארז יש מעבד AMD 2000 וספק שלא יושב מעליו אלא בצד בצמוד למעבד עצמו ואין מאוורר בקופסא אז האם אני יכול (במקום לקנות קופסא חדשה) לעשות חור במארז ולחבר את הספק בלמעלה (כלומר מעל הקופסא) ולהוסיף מאוורר שיכניס אוויר לתוך הקופסא ?
-
- 5 תגובות
- 834 צפיות
-
-
שלום. יש לי מארז בו יש מאוור לדים עם שלושה צבעים,כחול,ירוק,אדום, כך שהכחול פתאום נעלם.! ולפעמים חוזר לחיים. קיצר מה לעשות. תודה-גיל JEus
-
- 7 תגובות
- 834 צפיות
-
-
ראיתי באתר ביקורת על פאנל ששולט בעוצמת האור במארז לפי RGB, ודיי נדלקתי על הרעיון. אני מעוניין לעשות כזה דבר (לקנות 3*3 לדים מכל צבע ולחבר בכמה מקומות במארז), עם פוטנציומטרים. שקלתי לשים קודם נגדים של 470 אום ואחריהם פוטנציומטר, השאלה איזה צריך? יש הבדלים בניהם?
-
- 5 תגובות
- 834 צפיות
-
-
חלקיכם בטוח מכירים את זה אבל בטוח יש פה כאלה שלא!! הוא עבד על זה כ"כ הרבה זמן ואחרי יום הוא יזרוק את זה לפח :screwy: אתם הייתם מכניסית תמחשב שלכם לדבר הזה??
-
- 3 תגובות
- 833 צפיות
-
-
יש לי שני שאלות לפלאפון ישן שלי..! 1. יש לי פלאפון ישן אם אינפרא אדום אז השאלה שלי היא אם אני יכול לפרק את האינפרא אדום ולחבר למחשב.? 2. והשאלה השנייה אם אני יכול לחבר גם את המסך למחשב (מסך קטן) תודה מראש נמרוד
-
- 7 תגובות
- 833 צפיות
-