עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אלקטרוניקה ומודינג

חיתוך חלון במארז ובניית פאן באס, פיתוח בסביבת Arduino ועוד - כאן תוכלו לשאול את כל השאלות הנוגעות למודינג ולאלקטרוניקה שכרוכה בו, לפרסם את הפרויקטים שלכם ולקבל השראות

1. שלום לכל המבינים והסוסים בפורום הזה! תראו בניתי, בעזרתו האדיבה של Chronick (רשמתי נכון?), מפרט לחבר שלי. עכשיו יש לו עוד תקציב והוא רוצה להוסיף קירור טוב ולא רועש מדיי. אני ישר חשבתי על קירור מים כי זה אחלה של קירור ושקט מאוד. המחשב לא יעבוד במצב של OC רק שתדעו. עשיתי חיפוש בפורום אבל הוא לא ממש עוזר (כל מילה שיש בה - 'מים' הוא רושם לי אותה). אז על איזה קירור מים הייתם ממליצים לי בתקציב של עד 500 ש"ח. תודה מראש לכל העוזרים/ות

• 6 תגובות
    • 861 צפיות
  2. Started by Black_Citadel,

אם כן, איפה ? אם לא, אני יזמין מפה: http://www.newegg.com/Product/Product.asp?Item=N82E16811998806 \: עריכה: רשום על זה low heat output, ואני שואל את עצמי: "כמה LOW?" כמה מעלות אתם חושבים זה יוסיף לי למערכת ?

• 3 תגובות
    • 861 צפיות
  3. חברה מה דעתכם לגבי הדרמל הזה האם הוא שווה 300 ש"ח? האם הוא מקצועי או בין המקורי ובין החיכוי ? האם הוא יעמיד זמן ( אני רק רוצה לעשות מוד אחד או שנים ) אם יש אחד שנשה אותו אשמח מאד לקבל דעותיו http://www.wallashops.co.il/shopmind_portal_heb/auctionProd.asp?pi=VR1415.1&sp=

• 6 תגובות
    • 861 צפיות
  4. היום עשיתי קצת סדר בחדר ומצאתי גיים-בוי קולור חסר שימוש, ורציתי לדעת אם המסך שלו יכול לשמש כמסך LCD למחשב :>> אפשרי? אם כן איך אני מחבר אותו למחשב כך שיפעל? תודה לעוזרים

5. Started by Merrymoon,

כל זאת ועוד כאן: http://idlepics.idlepimps.com/home.html

• 1 תגובה
    • 861 צפיות
  6. אני רוצה לעשות חלון למארז וחשבתי על לצבוע את המאווררים שיש לי לצבע בולט (כמו כחול או משהו כזה). אבל רציתי לדעת קודם אם אני אצבע את המאווררים בצבע בספריי רגיל הם יכולים להיפגם?

• 3 תגובות
    • 861 צפיות
  7. Started by Shane McMahon,

שלום ! יש לי בצד מקלדת פשוטה,של מולטימדיה חוטית מעפנה... איך אני צובע אותה ומשאיר את הכיתובים של האותיות מספרים וכו' ?

• 3 תגובות
    • 861 צפיות
  8. Started by eegg,

קיבלתי קיט של מחיאט כף כזה שכשמוחאים כף אז מנורה או משהו נדלק. הרכבתי את זה כבר. אני רוצה שזה ידליק את המחשב אבל יש שלושה חיבורים על הקיט: NP/COM/NC אז לאיזה חיבור אני מחבר את שני החוטים שמדליקים את המחשב?

• 9 תגובות
    • 860 צפיות
  9. Started by dany_tab,

שלום, אני רוצה לבנות mono vu meter כזה של 10 לדים אני ישמח אם מישהו יוכל להשיג לי את המעגל של זה.

• 2 תגובות
    • 860 צפיות
  10. Started by PhoenixBoy,

אם אני יקצץ רגל אחת של הרכיב LM317 לא יקרה לו כלום נכון?

• 2 תגובות
    • 860 צפיות
  11. שיהיה יותר אויר במארז אבל שלא יתן להרבה אבק להיכנס... זה אפשרי ואם כדי?

• 1 תגובה
    • 860 צפיות
  12. Started by dbx22,

מה אפשר לעשות איתה? אפשר להגיד שהיא כמעט חדשה כי היא משנת 2000 והשתמשתי בה מקסימום 10 שעות.... זה מה שנקרא made in japan..... לא חשבתי שהיא תתקלקל.... הצעות?(אל תחשבו שההצעות מתייחס למכירה, התכוונתי למודים אבל אם מישהו רוצה לקנות הוא מוזמן)

• 5 תגובות
    • 860 צפיות
  13. אוקיי הבנתי שיש לחשב את כל הפרטים וזה חייב להיות נכון. אבל השאלה שלי היא כיצד אני יודע כמה V הלד שברשותי? איך אני יודע פרטים לגביו..? ועוד כמה שאלות: 1) אפשר לקבל אתרים שיש בהם מדריכים למודים או פשוט מודים כלשהם.. אני מעדיף שהם יהיו מדריכים, או מודים שמסבירים יותר כיצד הכל נעשה. אם אפשר, להתמקד בנושא האלקטרוניקה שבמודינג, דברים מדליקים שניתן להכין, ורעיונות. הלחמות וכן הלאה. 2) ניסיתי להכין מקלט IR לפי המדריך שבאתר (שהיה בתחרות המדריכים). זה לא עבד, אבל זה לא העניין. השאלה שלי בעקבות ההתנסות בהלחמה היא... א. האם באריהב יש לוחות PCB שיש עליהם פסים מוליכים לאורך החורים..? ב. אם לא, מה הפיתרון הקל ביותר? (כי [עוד לא שאלתי באריהב- נעשה זאת מחר] בדקתי בהמון חנויות אלקט' בנתניה…

• 1 תגובה
    • 860 צפיות
  14. הם באים הגודל הזה לפי מה שאני יודע רק במארזים מסויימים של TT יש כאלו יותר קטנים שמצאתי באייבי אבל מעוניין בכאלו (בעל קוטר ראש של 15 מילימטר בערך) מישהו מכיר איפה ניתן לרכוש?

• 2 תגובות
    • 860 צפיות
  15. יש לי מערכת עם ווליום קבוע (תמיד על פול) שאני רוצה להרכיב לה ווליום. הוצאתי ממערכת ישנה של סוני את רכיב הווליום ואני כבר יודע איך הוא עובד. לרכיב הזה יש מנוע שאפשר להפעיל אותו ע"י מתח של 6 וולט, אם הופכים את כיוון המתח הוא מסתובב הפוך. אני רוצה להרכיב לו שלט שישלוט על הווליום. איך אני עושה לו עיינית שתקלוט את השלט??? תודה מראש לירון.

• 1 תגובה
    • 860 צפיות
  16. http://europe.hercules.com/images/Wallpapers/9800/wal_9800_1024768.jpg

• 4 תגובות
    • 860 צפיות
  17. אני רוצה לעשות חור בצד למאוור במארז יש כזה כוס כמו שפורסם באתר שמתלבש על מקדחה איפה אני יכול לקנות כזה באזור של ראשון משהו יודע ???

• 9 תגובות
    • 860 צפיות
  18. אני אתחיל בזאת שקראתי איזה 10 פוסטים בנושא ואני מרגיש קצת אבוד קיבלתי היום את זה: http://www.dealextreme.com/details.dx/sku.753 ואני מחפש תוכנה שתאפשר לי לשלוט איתו ועם שלט ישן של הDVD, בפונקציות בסיסיות של הוינאמפ. ראיתי פה דיבורים על תוכנות כמו girder,WinLIRC, ו UIRC אם תוכלו להמליץ באיזו תוכנה להשתמש ושתפעל עם השלט, אני אודה לכם מאוד חג שמח

• 3 תגובות
    • 860 צפיות
  19. Started by dj shay 30010,

שלום לכולם אני רוצה להוסיף פוטנציומטר (נגד משתנה) ל FAN הגדול איזה נגד אני צריך

20. Started by MacGyver,

אני מחפש תרשים של 6 לדים שעושים FADE IN AND FADE OUT תודה איתן

• 2 תגובות
    • 860 צפיות
  21. Started by aviz,

כי עשיתי לפיו וחיברתי מסך LCD לכבל מדפסת וזה לא עובד :\ הוא לא נדלק במצב אתחול והלחמתי כמו שכתוב שם בדיוק זה יכול להיות אולי בגלל נגיעה קטנה בין החיבורים בLCD עצמו או בגלל שכמה פעמים בטעות פגעתי עם המלחם בנקודות להלחמה על הLCD?

• 6 תגובות
    • 860 צפיות
  22. יש לי מערכת מוזיקה 12V ובקיצר אני רוצה מעגל פשוט שיגיד לי כמה נשאר מהסוללה ויהיה על לדים בטור או שיגיד לי בערך מספרי על צג 7 סגמנט ואם אפשר גם מעגל קטן שאני יחבר בין המצבר למטען ושיסיים להטעין עד הסוף תידלק נורה וההטענה תיפסק. תודה מראש למומחים

• 4 תגובות
    • 859 צפיות
  23. תיראו ראיתי את המוצר הזה בארץ והוא עולה 60 ש"ח ויש אתר של חו"ל שהוא עולה שם 3 דולר אז השאלה שלי היא איפה אפשר למצוא מוצר זה המחיר נמוך למה אני לא קונה החנות של חו"ל ביגלל שהמישלוח עולה 50 דולר... זה המוצר

24. שלום, יש לי שאלה שקשורה להפסקות חשמל, האם מכשיר יכול להיפגע גם אם הוא מכובה שיש הפסקת חשמל? נגיד הלכתי לישון, כיביתי את המחשב, היה הפסקת חשמל בלילה, האם יכול להיות נזק למחשב?

• 1 תגובה
    • 859 צפיות
  25. מספק הכח שלי יוצאים חמישה חיבורים (כמו אצל כל אחד אחר אני מתאר לעצמי) החיבור המלבני ללוח האם החיבור הריבועי ללוח האם חיבור לכונן דיסקטים חיבורי מולקס ועוד חיבור אחד לבן שמורכב מארבעה חוטים... הוא נראה כמו החיבורים ללוחות האם הממש ישנים של פנטיום 1 וכאלה... הוא סתם מפריע לי... אפשר לוותר עליו? אילו מתחים הוא נותן? אולי יהיה אפשר לנצל אותו... אם אתם לא מבינים למה אני מתכוון תגידו אני אתן תמונה או משהו

• 2 תגובות
    • 859 צפיות

דיונים חדשים בפורומים