עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אלקטרוניקה ומודינג

חיתוך חלון במארז ובניית פאן באס, פיתוח בסביבת Arduino ועוד - כאן תוכלו לשאול את כל השאלות הנוגעות למודינג ולאלקטרוניקה שכרוכה בו, לפרסם את הפרויקטים שלכם ולקבל השראות

1. אורח ztos--
    Started by אורח ztos--,

שלום. יש לי מארז בו יש מאוור לדים עם שלושה צבעים,כחול,ירוק,אדום, כך שהכחול פתאום נעלם.! ולפעמים חוזר לחיים. קיצר מה לעשות. תודה-גיל JEus

• 7 תגובות
    • 827 צפיות
  2. לפני תחילת הפרויקט שלי שהוא יתחיל רק שבוע הבא שאני יחזור מהבסיס .... אני רוצה לראות כמה שיותר תמונות של מארזים שנעשו לגמרי מפרספקט לראות צורות צבעים וכו וכו כול רעיון שרק אפשר בכדי לעשות לי מארז מטורףףף ומבטיח שיהייה כזה חח.. תודה יחיאל בן חמו

• 3 תגובות
    • 826 צפיות
  3. Started by PhoenixBoy,

יש לי טטריס שלא עובד ורציתי לדעת אם אני יוכל לחבר את הצג שלו למחשב... כמובן שאני אוסיף לו תאורה מאחורה ע"י שני לדים UB. השאלה היא האם זה אפשרי ב-100%?

• 4 תגובות
    • 826 צפיות
  4. Started by D.M.XXX,

אני צריך לבנות מעגל שקולט אור במשך 10-20 שניות ושידליק לד בסיום . תודה

• 3 תגובות
    • 826 צפיות
  5. יש לי שלושה ספקים שרופים בבית ואני רוצה לעשות את הדבר הזה :http://hwzone.co.il/guides/casefan/ הבעיה שאני לא מצליח להבין את המדריך הזה התמונות לא מובנות בגרוש וגם ההסבר אז מישהו יכול לעזור לי עם זה?

• 10 תגובות
    • 826 צפיות
  6. Started by ziv_ew,

היי, אני רוצה לבנות קליפ של FREETRACK שישב על האוזניות שלי בזמן שאני משחק. משהו שהולך לפי ההוראות האלה בערך http://www.crashdome.net/Portals/0/Blog/Files/4/12/FreeTrackHowTo.pdf איפה אני יכול לקנות ציוד כזה?

• 1 תגובה
    • 826 צפיות
  7. Started by ~BaRaK~,

יש לי כמה מאווררים של ספקים הבעיה שייש להם 2 פינים ובלוח אם יש חיבורים של 3... יש משהו לעשות כדי לחבר אותם ללוח אם??

• 2 תגובות
    • 826 צפיות
  8. תודההה!! :xyxthumbs:

• 5 תגובות
    • 826 צפיות
  9. Started by PhoenixBoy,

אם אני יקצץ רגל אחת של הרכיב LM317 לא יקרה לו כלום נכון?

• 2 תגובות
    • 825 צפיות
  10. Started by Mr Gadget,

איך זה למעשה עובד הרי UV היא קרינה נכון?(לא אמור להיות לה צבע) אז איך זה שראיתי קטודה בצבע ירוק UV?

• 1 תגובה
    • 825 צפיות
  11. תיראו ראיתי את המוצר הזה בארץ והוא עולה 60 ש"ח ויש אתר של חו"ל שהוא עולה שם 3 דולר אז השאלה שלי היא איפה אפשר למצוא מוצר זה המחיר נמוך למה אני לא קונה החנות של חו"ל ביגלל שהמישלוח עולה 50 דולר... זה המוצר

12. שלום לכל המבינים והסוסים בפורום הזה! תראו בניתי, בעזרתו האדיבה של Chronick (רשמתי נכון?), מפרט לחבר שלי. עכשיו יש לו עוד תקציב והוא רוצה להוסיף קירור טוב ולא רועש מדיי. אני ישר חשבתי על קירור מים כי זה אחלה של קירור ושקט מאוד. המחשב לא יעבוד במצב של OC רק שתדעו. עשיתי חיפוש בפורום אבל הוא לא ממש עוזר (כל מילה שיש בה - 'מים' הוא רושם לי אותה). אז על איזה קירור מים הייתם ממליצים לי בתקציב של עד 500 ש"ח. תודה מראש לכל העוזרים/ות

• 6 תגובות
    • 825 צפיות
  13. Started by Thunder^,

סליחה טעות בפורום....

• 0 תגובות
    • 825 צפיות
  14. Started by וירוס,

מישהו יכול לתת פירוט איפה הכניסות והיציאות (ולהתאים ביניהם, כמו כן רכיב זה שיך לעכבר ואני רוצה להפוך אותה להגה למשחק,מס' רכיב 330073-02C21.) או להביא לי אתר שיעשה את זה. :s05: אף אחד לא עונה!

• 1 תגובה
    • 825 צפיות
  15. הם באים הגודל הזה לפי מה שאני יודע רק במארזים מסויימים של TT יש כאלו יותר קטנים שמצאתי באייבי אבל מעוניין בכאלו (בעל קוטר ראש של 15 מילימטר בערך) מישהו מכיר איפה ניתן לרכוש?

• 2 תגובות
    • 825 צפיות
  16. Started by Nugget,

שלום. השבוע שדרגתי ספק ובא לי לעשות משהו יפה במארז יש לי מארז CM Scout שיש בו כבר שלושה מאווררים ושניים מהם עם לדים אדומים. יש לי מקום על החלום בשביל עוד שני מאווררי 120MM יש לכם המלצות לדברים מגניבים שלא קורעים את הארנק ושקלים לעשייה? או שלקנות שני מאווררי לד וזהו? הספק שלי הוא: Cougar 550W של Hec יש לי ידע בסיסי באלקטרוניקה של כיתה י. תודה רבה ד"א מצאתי משהו מעניין. http://www.xoxide.com/sounaccat.html אם אני קונה אחד מאלה. הקטודה באמת נדלקת לפי קצב המוזיקה? , לאן אני מחבר את זה חוץ מארבעה פינים. ומה אני עוד צריך לקנות בנוסף?

• 0 תגובות
    • 825 צפיות
  17. Started by oded6188,

המחשב הנייד שלי היה שרוף שנה וחצי עד שהחלטתי לטפל בו, ותיקנתי אותו בכוחות עצמי. אבל בגלל שמשהו היה חייב להידפק - נדבק לי כבל שמעביר את נתונים של של מנורות החיווי והטאצ'פאד (העכבר). ככה נראה הקצה של הכבל: אפשר למצוא כאלה דברים בחנויות אלקטרוניקה? או שחייב לפנות לחברה של המחשב? תודה.

• 7 תגובות
    • 825 צפיות
  18. Started by dani,

יש לי מערכת חדשה בניה ביתית http://photos.walla.co.il/loi_gie תבלו

• 1 תגובה
    • 825 צפיות
  19. Started by shaks,

אני רוצה לחבר 3 לדים (באותו הצבע) בחיבור מקבילי למקור מתח של 5V איזה נגד אני צריך בשביל זה?

• 1 תגובה
    • 825 צפיות
  20. ומה הדרך הכי טובה לצבוע מקלדת נורמלית פשוטה...?

• 1 תגובה
    • 825 צפיות
  21. Started by re5pect,

הרגע קיבלתי קתודה בצבע סגול שנשלטת גם ע"י קול היא ממש חלשה גם אם אני מגביר את הפוטנציומטר זה לא משנה אז חשבתי שהיא אולטרא סגול אבל היא לא מאירה שום דבר כגון חולצה לבנה ,דברים לבנים אחרי.. בנתיים אין לי תמונות.. תודה לעוזרים!

• 6 תגובות
    • 825 צפיות
  22. Started by ofeky1,

חלקיכם בטוח מכירים את זה אבל בטוח יש פה כאלה שלא!! הוא עבד על זה כ"כ הרבה זמן ואחרי יום הוא יזרוק את זה לפח :screwy: אתם הייתם מכניסית תמחשב שלכם לדבר הזה??

• 3 תגובות
    • 824 צפיות
  23. יש לי שני שאלות לפלאפון ישן שלי..! 1. יש לי פלאפון ישן אם אינפרא אדום אז השאלה שלי היא אם אני יכול לפרק את האינפרא אדום ולחבר למחשב.? 2. והשאלה השנייה אם אני יכול לחבר גם את המסך למחשב (מסך קטן) תודה מראש נמרוד

• 7 תגובות
    • 824 צפיות
  24. אני חייב תמונות יפות של דרקונים אבל ממש יפות כי אני רוצה לעשות חריטה חיפשתי בגוגל וכאלה אבל לא ממש מצאתי משהו חזק ביותר אני יודע שאתם תעזרו לי תודה לכל מי שיעזור לי מי שיעזור לי בעצם יהיה שותף בDragon Project תודה

• 7 תגובות
    • 824 צפיות
  25. חברה מה דעתכם לגבי הדרמל הזה האם הוא שווה 300 ש"ח? האם הוא מקצועי או בין המקורי ובין החיכוי ? האם הוא יעמיד זמן ( אני רק רוצה לעשות מוד אחד או שנים ) אם יש אחד שנשה אותו אשמח מאד לקבל דעותיו http://www.wallashops.co.il/shopmind_portal_heb/auctionProd.asp?pi=VR1415.1&sp=

• 6 תגובות
    • 824 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.