עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אלקטרוניקה ומודינג

חיתוך חלון במארז ובניית פאן באס, פיתוח בסביבת Arduino ועוד - כאן תוכלו לשאול את כל השאלות הנוגעות למודינג ולאלקטרוניקה שכרוכה בו, לפרסם את הפרויקטים שלכם ולקבל השראות

1. שלום לכל המבינים והסוסים בפורום הזה! תראו בניתי, בעזרתו האדיבה של Chronick (רשמתי נכון?), מפרט לחבר שלי. עכשיו יש לו עוד תקציב והוא רוצה להוסיף קירור טוב ולא רועש מדיי. אני ישר חשבתי על קירור מים כי זה אחלה של קירור ושקט מאוד. המחשב לא יעבוד במצב של OC רק שתדעו. עשיתי חיפוש בפורום אבל הוא לא ממש עוזר (כל מילה שיש בה - 'מים' הוא רושם לי אותה). אז על איזה קירור מים הייתם ממליצים לי בתקציב של עד 500 ש"ח. תודה מראש לכל העוזרים/ות

• 6 תגובות
    • 888 צפיות
  2. שלום לכולם... יש בידי אוזניות אל חוטיות מדגם לא הכי מוכר (עלו כ160 ש"ח) והם סבבה והכל...הייתי רוצה לשדרג אותם.. החלפתי את הרמקולים לרמקולים איכותיים אך הדבר לא שיפר את איכות הסאונד, מה שמביא אותי למסקנה שהמקלט כנראה לא מספיק איכותי (ולכן גם המחיר)... לכן: הייתי רוצה להחליף את המקלט למקלט יותר איכותי (או אולי גם את המשדר), אבל איפה אני קונה ואיך אני עושה וכו אני לא ממש יודע.. מי שיודע ומוכן להסביר אני חושב שיש סיכוי טוב שאני אבין (יש לי סבלנות ונסיון כזה או אחר בתחום)... תודה לעוזרים.. נ.ב: עדיף הערות בונות ולא מהסוג "לק תקנה ב 500-1000 שקל אוזניות..זה לא הכיוון שאני מחפש למרות שאני מודע אליו..

• 1 תגובה
    • 888 צפיות
  3. אני רוצה לדעת מה אני אצטרך מהמאוורר כדי להפוך אותו למאוורר לדים.. קודם כל, צריך לבצוע בצבע מיוחד או שגם שחור רגיל יהיה בסדר? פשוט אין לי כוח לצביעות >< השאלה השניה והיותר חשובה היא באיזה לדים להשתמש? אני גם רוצה לדחוף לסליבים כחולים של ספק לדים, האם זה ישפיע? ואיזה לדים להשתמש? רצוי כחולים UB? (לא יכול להשיג כחולים רגילים)

• 10 תגובות
    • 888 צפיות
  4. לצורך ביצוע תהליך קטן כלשהו, אני צריך להשיג כלי כלשהו, שנקרא HAMMER CLIP. אני לא יודע איך קוראים לו בעברית (אם יש לו בכלל שם עברי). אז מישהו יודע אולי כמה זה עולה, ואיפה אני יכול להשיג את זה ? או שאם יש פה מישהו שיש לו כזה, ומוכן לתרום אותו לכמה דקות זה יהיה יותר טוב לכל הסקרנים, זה מה שאני מתכנן לעשות: תודה . . .

• 4 תגובות
    • 888 צפיות
  5. כותרת.. כי אין לי דרמל\גיג'סו או כל זה..

• 6 תגובות
    • 888 צפיות
  6. Started by xgamer,

שלום. אני רוצה להחליף את הכבלים בלוח שלי epox 8rda+ הם נפוחים ויוצא מהם החומר שיש בהם. זה משפיע על המתחים של המעבד , אני לא מצליח למצוא לוח יד שנייה בעל יכולות ל OC לכן החלטתי להחליף את הקבלים. הייתי באריהב ואין להם קבלים בטמפ' של 105 יש לך משהו כמו 75 אם אני זוכר. איפה יש מקום ששם יש קבלים מחברות טובות, קניתם או שמעתם. תודה רבה.

• 7 תגובות
    • 888 צפיות
  7. Started by eegg,

עשיתי מוד לספק ישן חלון, לד,חיבורים , כפתור וצבע חתכתי משולש ועל הפרספקס יש שיוף בצורה של ברק ואז החלון נראה כמו שלט של מתח גבוה. כפתור פשוט למעלה פירוק חיבורי מולקס 20 פין וכו הוספת חיבורים של 3.4/5/12 וולט וגם חיבור אדמה וצבעי בשחור מבריק עוד לא סיימתי יש לי עוד להוסיף כמה לדים וגריל למאוור הנה כמה תמונות אני אוסיף עוד http://img128.imageshack.us/my.php?image=img20231lf.jpg http://img45.imageshack.us/my.php?image=img20175dq.jpg

• 9 תגובות
    • 888 צפיות
  8. אני רוצה לחבר את המסך LCD של NEC MODEL : NL8060BC26-12 יש למישהו הסבר

• 4 תגובות
    • 888 צפיות
  9. Started by Merrymoon,

כל זאת ועוד כאן: http://idlepics.idlepimps.com/home.html

• 1 תגובה
    • 888 צפיות
  10. http://europe.hercules.com/images/Wallpapers/9800/wal_9800_1024768.jpg

• 4 תגובות
    • 888 צפיות
  11. Started by Iko89,

תראו בסרטון הבא : לא הצלחתי להבין בדיוק מה הוא עושה .. יש לי סורק שאינו בשימוש ואינו עובד .. אשמח אם תעזרו לי להפוך אותו לקטודה כמו בסירטון

• 1 תגובה
    • 888 צפיות
  12. רציתי לחתוך חלון אבל הבעיה העיקרית שלי יש לי מעברר על הדלת, ביגלל זה אני לא יכול לחתוך אותו בצורה רגילה , למשל עגול או מרובע איך אני פוטר ת'בעיה זאת ,ישמח לתשובות

• 1 תגובה
    • 888 צפיות
  13. Started by shaks,

אני רוצה לחבר 3 לדים (באותו הצבע) בחיבור מקבילי למקור מתח של 5V איזה נגד אני צריך בשביל זה?

• 1 תגובה
    • 888 צפיות
  14. שלום, יש לי מצלמת אינטרנט ישנה, רציתי לדעת האם אפשרי לחבר לה כבל USB ארוך מאוד או שיש איזו מגבלה? אם המגבלה היא במתח - אפשר לחבר שנאי בנקודה מסויימת כדי להגבירו? או שמא אני יפגע בלוח אם או הUSB מטרת המוד היא להפוך את מצלמת הרשת למצלמת אינטרקום או משו בסגנון כמו כן אורך הכבל יהיה כ20 מטר... תודה מראש

• 4 תגובות
    • 888 צפיות
  15. Started by m.l,

שאלה אוליי טיפשית אבל אני רק נכנס קטע הזה....אז יש לי שאלה....יש לי עכשיו מארז שקוף במחשב החדש...איך אני מחבר קטודה...כלומר היא מגיעה עם חיבור לספק כוח של המחשב?

• 2 תגובות
    • 887 צפיות
  16. Started by liorgadidi,

השאלה בכותרת

• 2 תגובות
    • 887 צפיות
  17. Started by Ori The Man,

יש אפשרות לעשות שלט למחשב? יש לי אינפרא אדום מחובר למחשב (שדרכו אני מעביר דברים לפאלפון) יש דרך לעשות שמתי שאני לוחץ נגיד על להדליק את הטלוויזיה זה בעצם ידליק את המחשב? אפשרי לעשות את זה עם שלט של hot?

• 6 תגובות
    • 887 צפיות
  18. היום עשיתי קצת סדר בחדר ומצאתי גיים-בוי קולור חסר שימוש, ורציתי לדעת אם המסך שלו יכול לשמש כמסך LCD למחשב :>> אפשרי? אם כן איך אני מחבר אותו למחשב כך שיפעל? תודה לעוזרים

19. Started by tmpusr,

מאמר נחמד על צביעה - http://www.overclockers.com/articles1407/

• 0 תגובות
    • 887 צפיות
  20. הוא יכול?, ואם כן, מה ההשלכות?, תודה, אבי..

• 2 תגובות
    • 887 צפיות
  21. Started by dj shay 30010,

שלום לכולם אני רוצה להוסיף פוטנציומטר (נגד משתנה) ל FAN הגדול איזה נגד אני צריך

22. Started by MacGyver,

אני מחפש תרשים של 6 לדים שעושים FADE IN AND FADE OUT תודה איתן

• 2 תגובות
    • 887 צפיות
  23. Started by st0m,

שלום ... איך אני מרכיב את הפאן באס ? אם יש לכם מדריך מפורט אז תביאו לי . נ.ב אני אודה לכם מאוד עם המדריך יהיה עם תמונות . תודה

• 4 תגובות
    • 886 צפיות
  24. Started by PhoenixBoy,

יש לי טטריס שלא עובד ורציתי לדעת אם אני יוכל לחבר את הצג שלו למחשב... כמובן שאני אוסיף לו תאורה מאחורה ע"י שני לדים UB. השאלה היא האם זה אפשרי ב-100%?

• 4 תגובות
    • 886 צפיות
  25. תיראו ראיתי את המוצר הזה בארץ והוא עולה 60 ש"ח ויש אתר של חו"ל שהוא עולה שם 3 דולר אז השאלה שלי היא איפה אפשר למצוא מוצר זה המחיר נמוך למה אני לא קונה החנות של חו"ל ביגלל שהמישלוח עולה 50 דולר... זה המוצר

דיונים חדשים בפורומים