אלקטרוניקה ומודינג
חיתוך חלון במארז ובניית פאן באס, פיתוח בסביבת Arduino ועוד - כאן תוכלו לשאול את כל השאלות הנוגעות למודינג ולאלקטרוניקה שכרוכה בו, לפרסם את הפרויקטים שלכם ולקבל השראות
10,630 דיונים בפורום זה
-
שיהיה יותר אויר במארז אבל שלא יתן להרבה אבק להיכנס... זה אפשרי ואם כדי?
-
- 1 תגובה
- 845 צפיות
-
-
שאלה אוליי טיפשית אבל אני רק נכנס קטע הזה....אז יש לי שאלה....יש לי עכשיו מארז שקוף במחשב החדש...איך אני מחבר קטודה...כלומר היא מגיעה עם חיבור לספק כוח של המחשב?
-
- 2 תגובות
- 845 צפיות
-
-
שלום לכל המבינים והסוסים בפורום הזה! תראו בניתי, בעזרתו האדיבה של Chronick (רשמתי נכון?), מפרט לחבר שלי. עכשיו יש לו עוד תקציב והוא רוצה להוסיף קירור טוב ולא רועש מדיי. אני ישר חשבתי על קירור מים כי זה אחלה של קירור ושקט מאוד. המחשב לא יעבוד במצב של OC רק שתדעו. עשיתי חיפוש בפורום אבל הוא לא ממש עוזר (כל מילה שיש בה - 'מים' הוא רושם לי אותה). אז על איזה קירור מים הייתם ממליצים לי בתקציב של עד 500 ש"ח. תודה מראש לכל העוזרים/ות
-
- 6 תגובות
- 845 צפיות
-
-
לצורך ביצוע תהליך קטן כלשהו, אני צריך להשיג כלי כלשהו, שנקרא HAMMER CLIP. אני לא יודע איך קוראים לו בעברית (אם יש לו בכלל שם עברי). אז מישהו יודע אולי כמה זה עולה, ואיפה אני יכול להשיג את זה ? או שאם יש פה מישהו שיש לו כזה, ומוכן לתרום אותו לכמה דקות זה יהיה יותר טוב לכל הסקרנים, זה מה שאני מתכנן לעשות: תודה . . .
-
- 4 תגובות
- 845 צפיות
-
-
אוקיי הבנתי שיש לחשב את כל הפרטים וזה חייב להיות נכון. אבל השאלה שלי היא כיצד אני יודע כמה V הלד שברשותי? איך אני יודע פרטים לגביו..? ועוד כמה שאלות: 1) אפשר לקבל אתרים שיש בהם מדריכים למודים או פשוט מודים כלשהם.. אני מעדיף שהם יהיו מדריכים, או מודים שמסבירים יותר כיצד הכל נעשה. אם אפשר, להתמקד בנושא האלקטרוניקה שבמודינג, דברים מדליקים שניתן להכין, ורעיונות. הלחמות וכן הלאה. 2) ניסיתי להכין מקלט IR לפי המדריך שבאתר (שהיה בתחרות המדריכים). זה לא עבד, אבל זה לא העניין. השאלה שלי בעקבות ההתנסות בהלחמה היא... א. האם באריהב יש לוחות PCB שיש עליהם פסים מוליכים לאורך החורים..? ב. אם לא, מה הפיתרון הקל ביותר? (כי [עוד לא שאלתי באריהב- נעשה זאת מחר] בדקתי בהמון חנויות אלקט' בנתניה…
-
- 1 תגובה
- 845 צפיות
-
-
הם באים הגודל הזה לפי מה שאני יודע רק במארזים מסויימים של TT יש כאלו יותר קטנים שמצאתי באייבי אבל מעוניין בכאלו (בעל קוטר ראש של 15 מילימטר בערך) מישהו מכיר איפה ניתן לרכוש?
-
- 2 תגובות
- 845 צפיות
-
-
מספק הכח שלי יוצאים חמישה חיבורים (כמו אצל כל אחד אחר אני מתאר לעצמי) החיבור המלבני ללוח האם החיבור הריבועי ללוח האם חיבור לכונן דיסקטים חיבורי מולקס ועוד חיבור אחד לבן שמורכב מארבעה חוטים... הוא נראה כמו החיבורים ללוחות האם הממש ישנים של פנטיום 1 וכאלה... הוא סתם מפריע לי... אפשר לוותר עליו? אילו מתחים הוא נותן? אולי יהיה אפשר לנצל אותו... אם אתם לא מבינים למה אני מתכוון תגידו אני אתן תמונה או משהו
-
- 2 תגובות
- 845 צפיות
-
-
אני רוצה לעשות חלון למארז וחשבתי על לצבוע את המאווררים שיש לי לצבע בולט (כמו כחול או משהו כזה). אבל רציתי לדעת קודם אם אני אצבע את המאווררים בצבע בספריי רגיל הם יכולים להיפגם?
-
- 3 תגובות
- 845 צפיות
-
-
יש לי בנתיים צורב שאני משתמש בו בתור כונן סידי. יש ברשותי כונן נוסף אך כשאני מחבר אותו המחשב לא מזהה את שני הכוננים. אני יודע שאני צריך ליצור איכשהו קצר, אבל אני לא יודע בדיוק איך. כי אם אני אעשה את זה לא נכון הלוח אם עלול ללכת לי... אני אודה לכם אם תגידו לי במדוייק איך לחבר את החתיחת מתכת עטופה פלאסטיק (אני לא יודע איך קוראים לה) כך שייוצר קצר נכון. תודה מראש
-
- 3 תגובות
- 845 צפיות
-
-
אני רוצה לעשות חור בצד למאוור במארז יש כזה כוס כמו שפורסם באתר שמתלבש על מקדחה איפה אני יכול לקנות כזה באזור של ראשון משהו יודע ???
-
- 9 תגובות
- 845 צפיות
-
-
איזה רכיב אני מחבר בין מאוורר לבין פוטנציומטר על מנת שה פוטנציומטר לא יתחמם . כשחיברתי בניהם לנסיון עם שנאי של 6V 350MA גם כן הוא מתחמם, רק כשאני מוריד להכי פחות מהירות הוא מתחמם, אבל ההיפך הוא לא מתחמם.. בתודה .
-
- 1 תגובה
- 845 צפיות
-
-
אני עושה חלון במחשב ואני רוצה לדעת אם לצבוע לפני החיתוך או אחרי?
-
- 3 תגובות
- 845 צפיות
-
-
ראיתי כמה תמונות של כרטיסי מסך שצבעו אם טוש. זה נראה יפה כי זה זוהר אם יש תאורת לדים. עכשיו השאלה שלי אם אני יוכל לפגוע בכרטיס מסך עם סוג מסויים של צבע או שצביע בכללי יוכלה לפגוע. וזה יוכל לפגוע לי באחריות?
-
- 7 תגובות
- 844 צפיות
-
-
שלום ... איך אני מרכיב את הפאן באס ? אם יש לכם מדריך מפורט אז תביאו לי . נ.ב אני אודה לכם מאוד עם המדריך יהיה עם תמונות . תודה
-
- 4 תגובות
- 844 צפיות
-
-
ואווו כמה זמן לא כתבתי בפורום אני מקווה שמישו יכול לעזור לי.. אני רוצה לבנות מעגל אשר מכיר מספר עמודות של +- 7 לדים אשר ידלקו לפי עוצמת האות בתחום תדרים מסויים. הכוונה הינה לבנות מעגל בו ישנם נגיד 7 עמודות של 10 לדים אשר כל עמודה "אחראית" על תחום אחר של תדרים והלדים ידלקו לפי העוצמה של הסאונד באותו תחום.. ככל שהעוצמה יותר גדולה יותר לדים ידלקו (הלדים יהיו בצבעים שונים) ממש כמו הצגים של מערכות סטריאו שרואים עמודות קופצות לפי המוסיקה. הכוונה היא שהמעגל יתחבר ליציאת האודיו מכרטיס הקול ולא ממקרופון או משו... וכמובן יקבל מתח של 5 או 12 וולט... אם למישו יש מושג איך אני יכול לבנות דבר כזה אני אשמח לקצת עזרה צרפתי תמונה של מה שאני מנסה לעשות מ-WMP כדי לעזור להמחיש.... מ…
-
- 2 תגובות
- 844 צפיות
-
-
יש לשם כך איזו תוכנה או שעושים את זה דרך הביוס או מה?
-
- 2 תגובות
- 844 צפיות
-
-
היום עשיתי קצת סדר בחדר ומצאתי גיים-בוי קולור חסר שימוש, ורציתי לדעת אם המסך שלו יכול לשמש כמסך LCD למחשב :>> אפשרי? אם כן איך אני מחבר אותו למחשב כך שיפעל? תודה לעוזרים
-
- 2 תגובות
- 844 צפיות
-
-
http://europe.hercules.com/images/Wallpapers/9800/wal_9800_1024768.jpg
-
- 4 תגובות
- 844 צפיות
-
-
איך אני יכול לחבר אותם לספק?
-
- 4 תגובות
- 844 צפיות
-
-
שלום ! יש לי בצד מקלדת פשוטה,של מולטימדיה חוטית מעפנה... איך אני צובע אותה ומשאיר את הכיתובים של האותיות מספרים וכו' ?
-
- 3 תגובות
- 844 צפיות
-
-
אני מחפש תרשים של 6 לדים שעושים FADE IN AND FADE OUT תודה איתן
-
- 2 תגובות
- 844 צפיות
-
-
יש לי טטריס שלא עובד ורציתי לדעת אם אני יוכל לחבר את הצג שלו למחשב... כמובן שאני אוסיף לו תאורה מאחורה ע"י שני לדים UB. השאלה היא האם זה אפשרי ב-100%?
-
- 4 תגובות
- 843 צפיות
-
-
אני צריך לבנות מעגל שקולט אור במשך 10-20 שניות ושידליק לד בסיום . תודה
-
- 3 תגובות
- 843 צפיות
-
-
-
יש לי שלושה ספקים שרופים בבית ואני רוצה לעשות את הדבר הזה :http://hwzone.co.il/guides/casefan/ הבעיה שאני לא מצליח להבין את המדריך הזה התמונות לא מובנות בגרוש וגם ההסבר אז מישהו יכול לעזור לי עם זה?
-
- 10 תגובות
- 843 צפיות
-