עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אלקטרוניקה ומודינג

חיתוך חלון במארז ובניית פאן באס, פיתוח בסביבת Arduino ועוד - כאן תוכלו לשאול את כל השאלות הנוגעות למודינג ולאלקטרוניקה שכרוכה בו, לפרסם את הפרויקטים שלכם ולקבל השראות

1. Started by doreven,

שלום אנשים! מישהו יכול להביא לי בבקשה את התרשים של איך בונים את המעגל עם הלדים וה7404? זה שהלדים רצים

• 2 תגובות
    • 657 צפיות
  2. Buy an MSP430™ bundle for $10 only, including a LaunchPad plus Capacitive Touch BoosterPack. Use the coupon code SEABUNM during check out Buy a C2000™ LaunchPad and LED BoosterPack and get a $5 discount. Use the coupon code SEABUNC during check out. קידום מכירות של לוחות ותוספים מתאר לעצמי שבדיון ידונו בכדאיות

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  3. Started by RoNeR,

קיבלתי את הסט רמקולים למחשב Creative I-Trigue 3400 ממישהו שנעלם לו השלט (שלט חוטי) עכשיו בלי שלט בעיקר הרמקולים לא נידלקים ואי אפשר להגביע איתם את הקול.. או לשלוט על הבס או על הטרבל... מישו יודע איך אפשר לבנות שלט או משו בסגנון או אפילו לקנות מאיפה שהוא שלט בניפרד?

• 2 תגובות
    • 1.5k צפיות
  4. האם אפשר לחבר מסך של מחשבון למחשב? ואם אפשר מדריך לזה חיפשתי ולא מצאתי אני יודע שהיה כאן כמה נושאים כאלה בבקשה עזרה.

• 2 תגובות
    • 752 צפיות
  5. לכל הרוחות... נשבר לי הכלי ברגע של חוסר זהירות. יש פה מישהו שיש לו את הכלי וגר במרכז? ר"ג, ת"א גבעתיים, פ"ת... מי שקנה מ MOD, אני מוכן לקנות את כל הסט.. מי שיש לו וכבר לא צריך או משהו.

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  6. אני רוצה לשפר את הקירור של המחשב שלי ובנוסף לעשות אותו יותר שקט מעכשיו, יש לי עכשיו כמה מאווררים ג'נרים שעושים רעש ובקושי דוחפים אוויר אני לא יודע אם לקנות מארז חדש לגמרי או לעשות מודינג ולקנות מאווררים ולהישאר עם המארז שיש לי עכשיו?! זה המארז שיש לי עכשיו: http://img111.exs.cx/img111/7215/IMG_1387.jpg אני חשבתי על כמה אפשרויות... או לקנות את המארז של קופיוקייס ה6A19 ולקנות איתו עוד מאוורר של 120mm ואז יהייה לי אחד של 120 מקדימה שיכניס ואחד של 120 מאחורה שיוציא ואולי אני אקדח גם בגג ואשים 80ממ שיוציא. אפשרות אחרת לקנות את המארז ריידמקס הקטן יותר ואיתו אני מקבל עוד מאווררים של 80מ"מ ואני אוסיף את המאווררים שיש לי עכשיו זאת האפשרות הכי לא כדאית לדעתי... אבל כתבת…

• 2 תגובות
    • 836 צפיות
  7. יש יציאות מתאימות בלוח אם והכנה במארז אבל אני לא יודע מה לקנות. אני צריך פנל קטן עם 2 USB וחיבור לאוזניות ומיקרופון. אני יודע שזה מגיע ברוב המארזים מובנה אבל לא נתנו לי את זה. בקיצור, מה לחפש? איך זה נקרא?

• 2 תגובות
    • 681 צפיות
  8. לקריאת המבזק: http://hwzone.co.il/newsflash/%d7%94%d7%a9%d7%91%d7%91-%d7%94%d7%96%d7%a2%d7%99%d7%a8-%d7%a9%d7%a0%d7%95%d7%aa%d7%9f-%d7%a7%d7%99%d7%a9%d7%95%d7%a8%d7%99%d7%95%d7%aa-wi-fi-%d7%9c%d7%9b%d7%9c-%d7%93%d7%91%d7%a8-%d7%aa%d7%9e%d7%95/

• 2 תגובות
    • 1.9k צפיות
  9. Started by yossik17,

ואני מתכוון לסוללות שלמשל כולם באותו זרם(נטענות 1.2V)

• 2 תגובות
    • 8.4k צפיות
  10. Started by sub_man,

תראו מישהו כתב פה לא מזמן שיש כזה פלג אין למקלדת עם הלדים שמהבהבים לוויננאמפ וזה... עכשיו מענין אותו אם מישהו יכול להכין פה תוכנה(זה פרוייקט ענק) אולי נגייס פה פרוייקט שלם. שכאילו אתה בוחר איזה דברים אתה רוצה שיהבהבו לפי המוזיקה נגיד מקלדת,סידי(המנורה שלו הקטנה שהוא נפתח),ריסט,הדלקה אבל שלא ייגרום להם לעשות תפעולה אלא רק להדליק תלד וזה זה יהיה ממש יפה לדעתי ונגיד אם שה ממש יהיה פרוייקט אולי מישהו ימצה דרך המחשב שיטה להדליק ולכבות באותו שיטה של המקלדת נגיד את הקטודה או אורות אחרים אז תגידו לי אם זה אפשרי ואם כן אולי נתחיל לחשוב אין מכינים דבר כזה...

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  11. Started by super-MC,

קניתי לידים של 2.5 v אני רוצה לחברק אותם לחיבור של 12v איזה נגדים אני צריך ? :nixweiss:

• 2 תגובות
    • 684 צפיות
  12. אף פעם לא אהבתי את המראה של המסך הזה, המעמד שלו היה מגושם וגובהה מידיי, בקיצור המסך לא מצא-חן-בעיני. אז לאחר שהבנתי, שלא יהיה לי נוח לעבוד איתו כשהוא יהיה תלוי על הקיר, התחלתי לחשוב... פירקתי את המעמד מהמסך עצמו (אל תשימו לב לאבק :): פירקתי את ה"צוואר" מהמעמד: פירקתי את ה"צוואר" עצמו: כעת, חשבתי אייך אוכל לנצל את החלק המתכתי, אולי להכין סביבו מעמד. חיברתי רק את הדבר המתכתי, והופתעתי לגלות שאני לא צריך בכלל להתאמץ - זה יציב מאוד (אף על פי שזה ניראה בכלל לא יציב), בנוסף זה נתן לי את המראה שחיפשתי, מראה של "תמונה", כאילו זה עומד מעצמו. המסך עומד (החלק האחורי): והתוצאה: אני אישית מאוד מרוצה מהתוצאה, ואתם?

• 2 תגובות
    • 935 צפיות
  13. Started by drago,

http://www.mnpctech.com/UChannel.html אני רוצה לדעת מה השם שלו על מנת לבקש מהמוכר את הגומי במדוייק . הייתי בכמה חנויות בב"ש אף אחד לא יודע על מה אני מדבר

• 2 תגובות
    • 730 צפיות
  14. Started by Ariel Style,

מה הוא עושה? איך הוא עובד? למה הוא משמש? מה הוא מקרר? תודה

• 2 תגובות
    • 698 צפיות
  15. Started by Shaul.Zuarets,

שלום רב, יש לי מגן ל microSD. הוא חלק לגמרי. האם ניתן לקנות מחברים שיחברו אותו לארדואינו? אם כן, איזה ואיפה? תודה רבה

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  16. אני רוצה להכין כבל עגול שאני אחבר בו את ה-CD-ROM והצורב ביחד (אני לא מתכוון לעשות אחד לכונן קשיח גי אני דואג שהוא יהפוך לאיטי יותר). עכשיו, אני יודע בדיוק איך להכין את הכבל העגול, רק מה שאני לא יודע זה כל כמה גידים אני צריך לחתוך? אני צריך לחתוך בין החוטים של הכבל, אז רציתי לדעת כל מה חוטים אני צריך לחתוך? כמה חוטים לשים ביחד? מקווה שהבנתם שוב, זה כבל IDE לצורב ולCD-ROM.

• 2 תגובות
    • 927 צפיות
  17. Started by orei,

אני ממש חדש בנושא וקראתי על זה מזמן פשוט לא היה לי זמן להתעסק עם זה עכשיו השאלות שלי הן אם למישהו יש מדריך איך עושים את זה כולל החלקים שצריך? האם יש לכם דגשים מסויימים בעבודה עם הלוח האם לדעתכם זה אפשרי לביצוע עם הידע שלי באלקטרוניקה לא בשמיים? כמה פרוייקט כזה צריך לעלות? ושאלה אחרונה טיפה לא קשורה אם יש אפשרות בגלל שזה מתנגן מהמחשב שבמקרה ואני משמיע מוזיקה הלדים עבדו פי המוזיקה? תודה ושבת שלום!

• 2 תגובות
    • 931 צפיות
  18. Started by barzanger,

יש לי רצועות של פרספקס ואני רוצה לבנות מהם מארז איך אני חותך אותם עם מסור רגיל אני יכול? ועוד שאלה איך אני יכול לחבר אותם בשביל שלד מרובע ?

• 2 תגובות
    • 986 צפיות
  19. Started by oplemen,

שלום, אשמח לעזרה בפרויקט שחשבתי עליו. אני רוצה לבנות לבית שלי, מכשיר שכולל בתוכו, מצלמה וחיישן תנועה פסיבי. חשבתי על הדבר הבא קניית בקר ארדואינו\רספברי פיי אליו לחבר את החיישן תנועה, ברגע שהחיישן מזהה תנועה (ע"י חום או תזוזה), הוא שולח סיגנל לבקר, והוא בתורו מפעיל את המצלמה ומתחיל להקליט.(בעתיד לכתוב אפליקציה ולשלוח אליה את התמונה, אולי) באותו זמן גם נשלחת הודעה לפעמון שנמצא באיזור כלשהוא בבית. יש לי ידע בשפות תכנות, כולל בארדואינו. אשמח לדעת אם אתם מכירים מדריכים טובים בנושא, או בכללי, כיצד לדעת איזה רכיבים יעבדו עם הבקרים וכו', אני לא רוצה להתמודד עם בעיות תאימות. תודה על העזרה.

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  20. אני מתלבט בין 2 הפאנלים הנ"ל לשליטה על המאווררים אבל חשוב לי לבחור את הפאנל הנכון מכיון שאני רוצה שמאוורר ספיציפי אחד SUNON KD1212PMB1-6A יופעל על ידם. המאוורר מספק 6.8WAT, הפאנל של זלמן מספק 7WAT PER CHANNEL סה"כ 4 ערוצים. מצד שני ישנם ביקורות טובות על ה-KAMA-METER אבל לא מצאתי מה ההספק שלו לכל ערוץ. למי שמבין ויודע, האם ה-KAMA-METER יכול לעבוד עם המאווררים הנ"ל או שהזלמן יהיה עדיף במקרה זה? הצעות נוספות לפאנלים יתקבלו בברכה. תודה.

• 2 תגובות
    • 757 צפיות
  21. Started by Mike-,

שלום לכולם, היום חזרתי הביתה והופתעתי לראות שהמחשב לא נדלק כלל. אחרי בירור קצר מסתבר שבבית הודלק דוד שמש + מזגן מרכזי + תנור וכניראה עקב צריכת זרם גבוהה מידי קפץ הממסר פחת הראשי. עוד לא יצא לי לבדוק לעומק אבל אני חושד שהספק לא שרד. כעת אני מנסה להבין איך וממה בדיוק השרף יכול להשרף. אני לא מבין כלל ברשת החשמל הביתית אבל התיאוריה שלי היא שעקב הפסקת המתח הפיתאומית יכול להיות שהספק נחשף למתח גבוה עקב חוק לנץ (Inductive kick), האם זה אפשרי ? מדובר בספק של HEC ישן במקצת (כ4-5 שנים כבר). עריכה: מצאתי קצת זמן לפתוח אותו ומבעד לאבק גיליתי כמה קבלים מנופחים מעט וחלקם ניראים כאילו נזלו. אני מתאר לעצמי שזרק כזה לא נגרם בבת אחת אלה לאט לאט כנזק מצתבר, או שאני טועה ? יכול להיות שנפילת…

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  22. Started by dany_tab,

מישהו פה מכיר מעגל לבניית רדיו FM?

• 2 תגובות
    • 2k צפיות
  23. אז ככה, ברשותי פאנל התאורה Sunbeam Chameleon, אחלה פאנל, עושה מעולה את מה שהוא יועד לעשות. אבל מה, יש לו חסרון אחד. הכבלים של הלדים שלו קצרים, מה שגורם לפשרה בעניין סידור החוטים במארז. אחרי בירור בחנות האלקטרוניקה הקרובה, והבנה שקונקטורים מתאימים להכנת כבל מאריך אני לא אמצא, ישבתי וחשבתי מה מה אפשר לעשות עם הכבלים הסוררים. אז ככה, מצרכים להכנת כבל מאריך לפאנל Sunbeam Chameleon: 1 כונן אופטי תקול \ חסר שימוש, לצורך לקיחת פינים מחיבור הIDE מאחורה (או כל רכיב עם חיבור IDE זכר, או אפילו לקנות קונקטור כזה ) 1 כבל USB לפרונט פאנל. בידוד מתכווץ, לצרכי אסתטיקה בלבד. הסבר מפורט לא נראה לי צריך פה, כי התמונות שוות יותר ממילים. [attachment deleted by admin]

• 2 תגובות
    • 894 צפיות
  24. Started by x-pac,

אני מתחיל במודניג ואני רוצה לעשות חלון שקוף במארז יש לי צד ממתכת עזרה בבקשה

• 2 תגובות
    • 748 צפיות
  25. Started by Refaelo,

שלום לכולם ! אני לא יודע אם זה המקום הנכון לשאול הממיר שלי (yes max ) נמצא במקום כזה שממקום הצפיה שלי קשה לשלט לקלוט אותו , רציתי לדעת אם יש איזהשהוא עינית שאפשר לחבר , או אם מישהו יודע איך בונים דבר כזה . תודה

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.