עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אלקטרוניקה ומודינג

חיתוך חלון במארז ובניית פאן באס, פיתוח בסביבת Arduino ועוד - כאן תוכלו לשאול את כל השאלות הנוגעות למודינג ולאלקטרוניקה שכרוכה בו, לפרסם את הפרויקטים שלכם ולקבל השראות

1. Started by CyberBot,

קניתי את המסך הנ"ל חיברתי אותו לפי מדריך והעלתי את הקוד שהמוכר הביא ואני לא מקבל שום תצוגה http://www.ebay.com/itm/261121636224?ssPageName=STRK:MEWNX:IT&_trksid=p3984.m1497.l2649

• 2 תגובות
    • 1.9k צפיות
  2. Started by Niv golan,

שלום אני צריך לדעת איפה אפשר לקנות פלסטיק פרספקט באזור המרכז אני כל השמן מחפש אבל לא מוצא יפה אבל אני יודע שיש בתל אביב.... מי שיודע איפה אפשר לקנות פרספקט בחנות באזור המרכז (ראשון) שיכתוב לי ..... תודה......ביי

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  3. Started by Spirit Crusher,

אהלן אני מארגן עם חברים מסיבה עוד כמה שבועות וחשבנו לבנות פליקר אין לי בעיה לבנות את המעגל עם 555 זה לא דורש תכנון רב מדיי השאלה זה איזה נורה צריך לקנות בשביל חדר של 25 ממ"ר (בערך)? לא מצאתי בגוגל.. ואם למישהו יש איזה מדריך לבנייה זה יכול לעזור ולחסוך בזמן וכאב ראש.. תודה עריכה : אופס התבלבלתי בפורום..אנא העבירו לפורום אלקטרוניקה ומודינג

4. אני מדבר על הרשת הזאתי שמתלבשת על הרמקול , יש כאלה מבד או מהרזל , אני לא יודע בידיוק , איך קוראים לזה ואיפה אפשר לקנות את זה ?

• 12 תגובות
    • 1.9k צפיות
  5. שלום לכולם אז ככה יש לי מסך 17 של proview דגם 786NS זה מסך מאוד נפוץ עכשיו כל הבלגן התחיל שהכבל שיוצא מהמסך עושה בעיות עם הצבעים המגעים שם דפוקים ונסיתי ואי אפשר לסדר עכשיו אני רוצה לקחת כבל ממסך של LG FALTRON 17 השאלה שלי אם זה יתאים כי יש עם הכבל קונקטורים וגם הסיכוך של הכבל הוא מעין הארקה שמתחברת לגוף המתכת של המסך אני יכול להחליף בין שני הכבלים והקונקטורים בלי בעיה או שאני צריך ידע באלקטרוניקה?? תודה לכל העוזרים

• 9 תגובות
    • 1.3k צפיות
  6. Started by Kitt0s,

שלום לכולם, אני לא יודע אם זה הפורום הנכון, אבל אני מתאר לעצמי שאוכל למצוא כאן פתרון... יש לי מנגנון של מכונת פופקורן ישנה (6oz) שאני רוצה לבנות לה את השלד.. לצורך כך אני צריך (בין היתר) פרופילי אלומיניום עם חריצים לזכוכית/פרספקס.. הנה תמונה: עוד לא ערכתי מחקר מעמיק בנושא, אבל אני מתאר לעצמי שניתן למצוא את זה במחיר לא גבוה.. רציתי לשאול אם מישהו יכול להכווין אותי למקום שמיצר כאלה.. אולי אפילו יוכלו ליצור את השלד.. הנה התכנון (הלא סופי..) תודה מראש לעוזרים

• 4 תגובות
    • 3.7k צפיות
  7. Started by Odedb52,

שלום לכם... קראתי את המדריך שבאריהב (http://www.arihav.com/products/display/LCDInstallation.pdf, ראיתי שם שאני צריך מחבר 25 פין זכר... עכשיו, לפי מה שאני מבין, (תקנו אותי אם אני טועה) צריך לחבר אותו מאחורה (לחיבור המדפסת).... איך אני בדיוק מביא את המסך לתוך המחשב?!? הרי זה מתחבר מאחורה בחוץ... אני צריך כבל מאריך לתוך המארז או משהו??? תודה מראש, עודד ב.

• 7 תגובות
    • 828 צפיות
  8. Started by Dr__MIKO,

שלום לכולם מתחת למחשב יש לי תעלה ישנה עם כמה חוטי חשמל. עכשיו העברתי טלויזיה לחדר והחלפתי תעלה לתעלה הרבה יותר גדולה (עוד חוטים...) תוך כדי צץ לי רעיון- אני רוצה לעשות שורה של לדים בצע כחול (לפחות כרגע) על התעלה. מהבגרות בחשמל אני לא זוכר הרבה אז רציתי להתיעץ איתכם קצת- את הלדים אני אחבר במקביל כל אחד בניפרד לטרנספורמטור ישן. אם אני זוכר נכון אז המתח שאני מחפש הוא 1.5 אבל מה אם הזרם? אני ממש לא בטוח בקטע הזה (מישהו אמר לי שהטרנספורמטור משנה את הזרם אוטומטי אבל אני מעדיף לוודא איתכם). בכל מקרה לכל העסק אני אחבר מפסק ואולי אני אאלתר איזה משהו שידליק ויכבה אורות בקצב אבל זה יותר מאוחר. השאלה שלי- האם זה יעבוד? או שאני צריך נגדים או משהו אחר? ומה עם הזרם? תודה מראש תו…

• 19 תגובות
    • 2.4k צפיות
  9. Started by genia,

/

• 5 תגובות
    • 863 צפיות
  10. Started by shimi-sh,

יש לי לוח אם matx והכרטיס מסך שלי חוסם סלוט אחד של PCI, וסלוט נוסף מאוד צמוד לכרטיס, כך שאני לא יכול להשתמש בהם, ואין לי סלוטים נוספים. האם אפשר לקחת את הפלסטיק של החיבור PCI מלוח אם במחשב ישן, לשים אותו על משטח שיהיה מחובר ללוח אם מלמטה ויאריך אותו, ולחבר אותו עם חוטים ל-PCI המוסתר?

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  11. Started by lior8219,

שלום אני צריך עזרה בתכנון מעגל שסוגר ממסר ברגע שהוא מקבל 220VAC ומשאיר אותו סגור במשך שעה מרגע ניתוק ה - 220VAC. תודה מראש.

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  12. Started by -LosNir-,

אהלן, האם יש איזשהו מסך LCD, פשוט 2 שורות בחיבור USB?

• 8 תגובות
    • 1.4k צפיות
  13. Started by CyberBot,

יש לי פרוייקט על UNO ואני רוצה להעביר אותו לnano הזה http://cdn.hobbyking.com/hobbyking/store/catalog/25086.jpg תהיה בעיה עם הקוד? /** Clapper project * Author: Manoj Kunthu * Update: 2/2/13 */ /*----------------------------- * Method Prototypes *-----------------------------*/ void initialize(); void runDetector(); boolean clapDetected(); int detectClaps(int numClaps); void indicateClaps(); void readMic(); void printStats(); /*----------------------------- * Variable Declarations *-----------------------------*/ int TOTAL_CLAPS_TO_DETECT = 2; //The number of claps detected before output is toggled int offset = 80; // The point above average that the c…

• 1 תגובה
    • 1.7k צפיות
  14. Started by Bumpy123,

כל מי שמעוניין שייתפקד כאן ואולי נראה שמשתלם לנו

• 15 תגובות
    • 2.8k צפיות
  15. בקשר למחברים....איך כל מחבר יודע שהוא צריך לקבל CARRY? מחסרים - איך כל מחסר יודע שהוא צריך לתת BORROW למחסר שאחריו שזקוק לו?

• 1 תגובה
    • 4.4k צפיות
  16. Started by Yehudaa,

את הערך של הנגד למדתי איך מוצאים אבל איך יודעים כמה וואט הנגד ? כלומר כמה וואט הנגד מסוגל לספוג ? תודה לעונים

• 11 תגובות
    • 3.3k צפיות
  17. אני עובד עם מיקרו בקר אשר לא מוציא מספיק זרם לMOC ולכן אני צריך להשתמש עם טרנזיסטור שיגביר לי את הזרם.. עכשיו השאלת מיליון הדולר היא באיזה טרנזיסטור אני צריך להשתמש שיעשה את הפעולה הזו בצורה ההכי איכותית וטובה? איזה טרנזיסטורים מגברי זרם טובים אפשר להמליץ עליהם?

• 7 תגובות
    • 1.3k צפיות
  18. העלתי הכל (כולל קובץ הSKP למי שרוצה לבחון מקרוב) לפה: http://hill.4save.net/COMP/ בתמונה COMP_INF יש מידע על החלקים שבתוך.. עכשיו ככה: 1. התקציב (הראשוני! כלומר בניית המארז בלבד, לא מאווררים ולא בטיח) הוא 300 ש"ח עם גמישות של 100 ש"ח~ 2. לא החלטתי על החומר עוד. מה מחיר אלומניום שיספיק לכזה דבר? 3. צבע: אני רוצה סגנון כחול תכלת, אבל חשבתי שיהיה יפה שחור עם פסי תכלת (כמו בתמונה שהעלתי לפה) 4. למעלה יש פאן באס (או ריאו באס, נראה מה יתחשק לי כי פאן באס כבר יש לי), מסך LCD ופוטנציומטרים ששולטים על עוצמת התאורה (על UB שיהיו מפוזרים במארז). 5. בקשר לLCD, אני לא רוצה לחבר את זה לחיבור הפרללי, כי זה אמור להיות בתוך המחשב. לאן אני אחבר אותו? 6. יש דרך להשתמש בחיבור COM פנימי? יש יצ…

• 24 תגובות
    • 2.1k צפיות
  19. Started by exXxTreAm,

עשיתי לפי המדריך שבאתר, ושפוט לא עובד, אולם הנורה של הanalog פועלת אבל זה לא פועל בשום משחק וכשאני במשחק מפעיל ת'אנאלוג המנורה פשוט מהבהבת, הבנתי שאני צריך שחוט מספר 5 (האדום בפאד) ילך ל5 וולט במחשב ושאני בכלל לא צריך דיודות, מישו יכול להסביר לי למה זה לא פועל? ואיך לבנות אותו נכון?

• 3 תגובות
    • 701 צפיות
  20. Started by wombat,

יש לי בטרייה שמוגבלת על ידי דיודה חיצונית לזרם של 20A, את המתח של הבטרייה אני יכול לבחור כרצוני. האם ישנה אפשרות להגביר את הזרם על חשבון המתח? מן Joule Thief הפוך. אם לדוגמא המתח של הבטרייה הוא 10V והזרם הוא 20A אז אני אקבל 40A במתח של 5V(פחות הבזבוז אנרגיה במעבר כמובן).

• 14 תגובות
    • 2.2k צפיות
  21. Started by schredder,

היי לכולם. אם מישהו פה רצה אי פעם לבנות איזה פאנל - קוקפיט למשחקים , גו'יסטיק או הגה ונתקע עם הבעיה של חיבור למחשב יש לי פתרון... מזמן כבר בניתי את זה אבל רק לאחרונה יש התעניינות. מדובר בכרטיס אלקטרוני שמתחבר למחשב ע"י USB. הממשק הזה כאמור יכול לשמש כסטיק או הגה ויש לו הממממון אפשרויות. על המחיר שאמכור עוד לא חשבתי.... צריך לבדוק כמה עולים החלקים ועלויות הייצור. ישנן שתי גרסאות עיקריות: אחת ה"פשוטה" מעגל שיכול להכיל עד 24 כפתורים ו 6 צירים נפרדים (אתם מוזמנים לבדוק - אין סטיק מסחרי עם כל כך הרבה) השנייה - מורכבת יותר: מעגל שעשוי לקלוט עד 64 כפתורי לחיצה פשוטים + 16 כפתורי "טוגל " דו מצבי או תלת מצבי + 4 אנקודרים (כמו גלגלת בעכבר) ובנוסף 8 צירים. על המעגל הזה א…

• 0 תגובות
    • 973 צפיות
  22. Started by sollito,

מישהו יודע איפה אני יכול לקנות רשת כזאת? או משהו בסגנון עדיפות לאיזור ירושלים

• 5 תגובות
    • 923 צפיות
  23. המעגל הוא של 24V שהמטרה להעביר 24V דרך מפסק ולהדליק LED בשביל אינדיקציה שהמפסק עובד בניתי את המעגל מה- אל המפסק אל הLED כבל ו+ (הLED נדלק אין בעיה כאן הבעיהנוצרת כאשר אני מנסה לוסיף חוט מהמפסק - ישירות אל + (בפועל יהיה שם ריליי) ואז הLED כבה מה הבעיה פה?

• 2 תגובות
    • 811 צפיות
  24. שלום אשמח אם למישהו יש את המידות המדויקות של החורים של הסוקטים השונים ביחס למיקום המעבד בעיקר AM2 ו775 אבל אשמח לקבל גם יותר ישנים זה למען גוף קירור שבניתי תמונות בקרוב תודה מראש sa_ka

• 0 תגובות
    • 784 צפיות
  25. לא בטוח אם זה הפורום הנכון אבל אני צריך פירוט של מה תפקידו של כל פין בחיבור של האייפוד או סתם הוראות ליצירת מיקרופון לאייפוד טאצ'

• 3 תגובות
    • 992 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.