אלקטרוניקה ומודינג
חיתוך חלון במארז ובניית פאן באס, פיתוח בסביבת Arduino ועוד - כאן תוכלו לשאול את כל השאלות הנוגעות למודינג ולאלקטרוניקה שכרוכה בו, לפרסם את הפרויקטים שלכם ולקבל השראות
10,630 דיונים בפורום זה
-
בעוד כ 20 יום אני מתחיל לשפץ את הפטיפונים שלי... ( על דרך צובעים גם את הנגנים) צריך שילוב של עוד צבע ל וורוד בייבי יותר בהיר מזה.... קצת יותר בהיר... עכשיו... אני צריך עוד צבע נוסף (יותר נכון 2) שאיתו אני יצבע את הרווחים בין הנקודות שיש על הג'וג של הפטיפון... ואת בית הטון ארם (שאותו אני לא צובע) ועוד צבע אחד אני צריך בשביל התאורה של הפטיפון שאני יחליף את הלדים... ועוד שילוב שאני צריך זה כתום ועוד 2 צבעים... אחד לבית הטון ארמ והשני לתאורה... בעיקרון אני מת לעשות אותו כסוף (ניקל כרום) אבל אני לא יודע איפה עושים וכמה זה יעלה לי... אם מישהו מכיר מחירים תגידו לי בבקשה תודה.
-
- 0 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום לכולם פורום נחמד!! רציתי עזרה קטנה, מקווה שתוכלו לעזור לי... קניתי מערכת רמקולם למחשב (5.1 של קריאטיב). עכשיו, הבעיה היא שיש לי כרטיס קול מובנה במחשב ועל מנת לשמוע את מלוא האוצמה ואת מס' הרמקולים המרובה אני חייב לחבר את המערכת לשלושת החורים בכרטיס הקול המובנה, מה שיוצר מצב שלא נשאר לי חור למיקרופון :-\ (ואני משתמש הרבההה במיקרופון, כמו כל הגיימרים למינהם...) אז קניתי מצלמת אינטרנט usb למחשב בעלת מיקרופון מובנה.היא פועלת והכל.. אך הבעיה היא ששומעים אותי דיי חלוד ולא נקי כמו המיקרופון הרגיל. אז אני פשוט שואל אם ניתן לקחת את המיקרוםון הרגיל ולחבר את הכבל שלו לכבל usb ולחבר כמה נגדים או קבלים בדרך(אני לא מבין בזה, מקווה שתעזרו לי) ופשוט לחבר למחשב ואני אוכל להשתמש בזה?…
-
- 16 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
יש לי מארז פנוי בבית שאני רוצה לעשות לו מודינג עצבני אבל אני רוצה נושא מסויים לאורך כל המודינג (theme) אתם יכולים לעזור לי לבחור אחד? אין לי שום רעיון.....\:
-
- 5 תגובות
- 903 צפיות
-
-
איפה קונים באיזור מרכז ת"א לדים ונגדים?, צריך סוג מיחד של חוטים או שאפשר חוט של רמקול או משהו? אייסי 300-476-817 תודה מראש על כל עזרה!
-
- 1 תגובה
- 631 צפיות
-
-
אני רוצה לעשות MOD למאוורר ולהוסיף לו 16 או 8 לדים אדומים קטנים ושיהיה איזשהו אפקט, לדוגמה : הבהוב איטי או החלפה איטית משכן לשכן. אודה מאוד אם מישהוא יוכל להכווין אותי לחלקים שאני צריך ולצייר לי איזה תרשים, אין לי ידע באלקטרוניקה, אז פשוט משהו =) תודה רבה מראש למי שיעזור!
-
- 4 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
שלום אני צריך עזרה בניתוח המעגל, כלומר מה קורה במעגל, מה הוא מבצע? עי מתחי צמתים ומשוואות פשוטות, מוכן גם לשלם לעוזרים. https://www.mathscinotes.com/2014/03/a-simple-frequency-to-voltage-converter/
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני ראיתי את התרשים הזה: http://hackedgadgets.com/wp-content/img-schematic-8led3.gif ויש לי כמה שאלות שלא הבנתי בו השאלות היו בקובץ המצורף שעבר עריכה על ידי [attachment deleted by admin]
-
- 14 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום, יש לי מס' שאלות בקשר למודינג של מארז שאני הולך להתחיל בימים הקרובים. קודם כל המארז שלי הוא Raidmax Scorpio ( בצבע שחור ) אני יודע שאין הכי הרבה מה לעשות בו כי הוא כבר מארז ממודר, אבל בכל מקרה אני מצאתי דיי הרבה דברים לעשות לו! השאלות שלי הם : 1) אני רוצה לחתוך את הפח של מארז אבל אני מפחד להרוס את הצבע המבריק והיפה שבא איתו ממס' סיבות - אני מפחד שברגע שאני יחתוך הצבע יתקלף, וגם בנוסף הוא יקבל סריטות, מה אני יכול לעשות בנושא ? ואיך עם קורה משהו כזה אני מתקן את זה האם אני צריך להשתמש בספריים כלשהם ? והאם יש אפשרות למנוע מראש תהתקלפות ? ( בקשר לשריטות אני יודע שאני עושה את זה מהצד השני וזה לא משנה אבל עדיין אני רוצה לדעת מה לעשות עם יש לי סריטה בצבע ? ) 2) האם יש…
-
- 7 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אז ככה, יש לי מארז ואני רוצה לפרק אותו כדי לבנות מארז HTPC ואני לא מצליח לפרק את המארז, יש משהו כזה שמחבר את כל החלקים של המארז אחד לשני, יש את זה בכל מארז אז אם אתם לא יודעים למה אני מתכוון תסתכלו על המארז שלכם ותדעו, מישהו יודע איך לפרק דבר כזה ?
-
- 10 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
היי, אני רוצה לבנות פאן באס או איך שזה נקרא שיתחבר למקום שיש אפשרות לחבר כונן, לפלסטיק הזה ושיהיה שם מסך שיראה את טמפ' המעבד, 4 נגדים משתנים לשליטה במהירות המאוורר, כאלה שאם אני מסובב עד הסוף זה מכבה את המאוורר לגמרי, ולדים מעל הנגדים שמראים איזה מאוורר פועל ואיזה לא. כמו כן אני רוצה לשים בצד מתג 2 אפשרויות שיכול במידת הצורך לנתק את המאווררים ממערכת הפאן באס ושיעבדו רגיל אך לא יינתק את המסך. אפשרי? יש מדריך ? אשמח לעזרה והערות
-
- 1 תגובה
- 627 צפיות
-
-
אוקיי שלום =] יש לי מארז.. לא זוכר את הדגם, עכשיו יש לי מיקדימה חור למאוורר.. ובצד כזה גם חור למאוורר אבל מקומו יש שם מין משפך כזה לתוך המעבד.. שהמאוור של המעבד כיאילו לוקח אוויא מבחוץ ולא מן המארז... אני רוצה לעשות בצד עוד חור אחד למאוורר, עכשיו איך אני עושה את זה?יש שם חלון פלסטיק, ואחרי שאני עושה את החור איך אני מחר לשם מאוורר ואז מחבר את זה לספק?
-
- 5 תגובות
- 578 צפיות
-
-
עשיתי חור למאוור בגג המארז שלי... הבעייה היא שעשיתי את החור עם ג'קסון :-\ (מה לעשות כשאין דרמל ???) בכל מקרה הצלחתי גם לשרוט קצת את המארז... המארז בצבע שחור מבריק ולי יש ספרי שחור רגיל נראה לי. בכל מקרה אני לא מבין בגרוש בצביעה אז אני צריך את העזרה שלכם... האם אני צריך ישר לרסס על המארז או שאני צריך לשייף את כל האזור של השריטה ואז לשייף? איך השחור הרגיל הזה יראה ביחד עם המבריק? ומה בעצם אני צריך לעשות כדי לקבל תוצאה סופית מוצלחת? תודההה
-
- 7 תגובות
- 978 צפיות
-
-
היי, אני בונה רובוט HEXAPOD כעבודת גמר שלי במגמה שלי עכשיו נתקעתי בבעיה שאני לא יודע מה צריך לרשום בקוד בשביל שיעבוד. הבעיה היא כזאת: המפסק של הרובוט הוא שלט אינפרא אדום, מתי שאני לוחץ על כפתור מסויים הרובוט מתחיל לפעול ומתי שאני לוחץ על כפתור אחר הרובוט עוצר. הבעיה היא שאני לא יודע מה צריך לרשום בקוד בשביל שהרובוט יעצור ולא יעשה כלום, במצב Stand by הינה הקוד: http://pastebin.com/VHsujr40 (לא הצלחתי לשים אותו באתר ) עכשיו כמו שאתם רואים ניסיתי להגדיר שמתי שמתקבל הערך 16753245 התוכנית תתחיל לפעול ולד 3 יתכבה, ומתי שיתקבל הערך 16736925 הלד ידלק, מה שהתכוונתי לעשות הוא שרק הלד ידלק אבל הבעיה שגם הלד נדלק וגם התוכנית כולה מה אני צריך לרשום אחרי השורה if( result…
-
- 21 תגובות
- 4.1k צפיות
-
-
אני צריך למצוא חנות שמוכרת קבלים מהסוג הזה... זה דחוף לי...אני חייב אותם דחוף... בבקשה למי שיש יכולת להשיג או להגיד לי על חנות בישראל שמוכרת קבלים כאלה אני אשמח...
-
- 7 תגובות
- 831 צפיות
-
-
אני רוצה לבנות פרוייקט או משו ויש לי סכימות של פרוייקטים אבל אני לא מבין מה צריך לחבר למה מישהו יכול לתת פה דוגמא או לתת קישור לאתר שמראה בערך איך? זה דחוף תודה לעזורים.
-
- 16 תגובות
- 7.2k צפיות
-
-
טוב אז ככה.. הייתה לי פעם מערכת עכשיו היא נהרסה קצת(הרבה), אז החלטתי להשתמש בה כמאין מגבר שיחובר למחשב..אגב זה מחשב נייד. קודם כל ה"מגבר" היה מחובר למחשב רגיל וגדול ושם העברתי את הכבל ל-aux של המערכת(auxiliary)-נראה לי שכותבים את זה ככה, וזה עבד לי טוב ויפה. כמו שאתה בטח יודעים אז ל-aux מועבר אלקטרוניקה ולא שמע רגיל. זאת אומרת שאני יכול לשמוע סטריאופוני. במחשב נייד אני לא מוצא את היציאה האלקטרונית אז לבינתיים כדי לשמוע חיברתי את זה מהיציאה לאוזניות במחשב לכניסה של המיקרופון במערכת ז"ל, וזה עובד אבל רק ברמקול אחד, כי המחשב נותן לו תדרים רק במישור אחד ולא בכמה. אני מנסה לחבר עוד רמקולים והם לא פועלים, רק מאחד. א. אני מקווה שהייתי ברור. ב. תקנו על טעויותי בבקשה אם יש. ג. יש …
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי מארז ישן שאין לי חיבורי אודיו מקדימה ואני רוצה לעשות חיבור לאוזניות. יש לי מין דבר כזה כמו בתמונה : http://www.gigabyte.us/FileList/Accessory/mb_accessory_spdif_33.jpg רק שלי בנוסף לחיבורים האופטיים יש גם חיבורים של 6 ערוצים (שניים קדימה, שניים אחורה, סנטר וסאב) החיבורים בלוח אם הולכים ככה (אין לי תמונה) של כוככבית זה פין. (מצורפת גם תמונה) ***** *** * יש שם פין חסר כמו שאתם רואים. השאלה שלי איזה פינים אני צריך כדי להכין יציאה לאוזניות? כאמור יש לי את החיבורים, אני רק צריך לדעת איזה פינים לחבר. ויש לי גם חיבור בלוח אם של הS/PDIF אבל הוא לא חשוב לי. [attachment deleted by admin]
-
- 6 תגובות
- 875 צפיות
-
-
אוקי.. אצלי [כפר סבא] בחנות מחשבים עורכים תחרות מודינג.... ועכשיו אני לא יודע איך לעשות את זה.. אני חיפשתי באתר מדריכים איך לחתוך ואיך לעשות משהוא בכלל אבל אין... יש מדריכים לדברים מסובכים שלא נחוצים [לי].. אז מה שאני רוצה ממכם המשתמשים, שתעזרו לי ושתיתנו לי הצעות למודינג.. [יש לי את כל הכלים הנחוצים מבחינת כלי עבודה] ואני מבקש כמה שיותר מהר.. כי התחרות הולכת להתחיל!!!!! :-\ תודה מראש !!!!
-
- 9 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
במדריך למסכי LCD שפה באתר כתוב שם אני רוצה מסך TFT צבעוני אני צריך לקנות מסך כמו של די וי די לרכב או משו כזה.... רציתי לדעת אם אני יכול לעשות את אותו הדבר עם מסך ישן של מחשב נייד... ואם כן אז איך??? זה אותם חיבורים או שצריץ לעשות משו אחר???
-
- 0 תגובות
- 678 צפיות
-
-
יש לי את הכבל יש לו 4 חוטים בצבעים חום,אדום,כתום ושחור. אני כבר יודע שהאדום וכתום=מתח. בדקתי עם לד. מה קורה עם החוט החום והשחור ? "2 חוטים למתח 1 ל-TX 1 ל-RX" איך אני יודע אם החום הוא TX או RX ואותו דבר לשחור..?
-
- 0 תגובות
- 611 צפיות
-
-
בקשר להוצאת הכבל של הATX אז הבנתי שצריך להוציא אותו עם 2 סיכות בצדדים אבל כשאני מכניס סיכה אחת אין מקום לסיכה השניה אין איזה שיטה אחרת ? חוץ מגזירה והלחמה תודה מראש
-
- 15 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אני רוצה לקנות קטודה ויש לי כמה שאלות זה מתחבר לספק? צריך לקנות כבלים מיוחדים או משהו?? מה האורך של זה? זה מתחמם? איפה אפשר לקנות את זה? תודה..
-
- 4 תגובות
- 802 צפיות
-
-
קודם כל שלום אני משתמש חדש..ואני שמח להיות פה לעניין, אני מעוניין לקנות פאנבאס והמליצו לי על Enermax UC-A5FATR2. עכשיו הוא נראה סבבה והכל...אבל מעצבן אותי טיפה שאשפר לראות רק את ה rpm של 2 מאווררים מתוך ה 6.....איך אפשר להוריד בצורה נכונה את המהירות של כל שאר המאוררים אם לא רואים את ה rpm ?? =\ ושנית....כל היציאות מהמאוררים שלי הם של 4 פינים...וראיתי שלפאנבאס הזה יש רק כניסות של 3...וחיפשתי בכל הרשת מתאם זכר שיתאם ב ין 4 פינים ל 3...ולא מצאתי למישהו פה אולי יש את הפאנבאס הזה ויכול לתת עליו תגובות? זה ממש חשוב לי כי אני רוצה לקנות בימים הקרובים. ואם כבר בעניין....האם יותר כדיי לקנות את Coolermaster Aerogate II ? כי הוא נראה טוב אבל הושא שולט רק על 4 מאוררים...וזה תוקע …
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, לאחרונה ניסיתי לבנות רדיו פשוט הכולל סליל, דיודה, אנטנה והארקה (פרטים באתר זה:http://sci-toys.com/scitoys/scitoys/radio/radio.html). בניתי בדיוק כמו שמסבירים באתר אולם שמעתי רק רעש של תדר ("זזזזזזז") מה שמעיד על זה שהרדיו עובד אבל לא הצלחתי לתפוס שום תחנה. ניסיתי לשחק עם האנטנה וזה לא עזר. מישהו יכול לעזור? תודה, wannakill99
-
- 2 תגובות
- 792 צפיות
-
-
אני צריך להכין מבוא לאלקטרוניקה, אז אני רוצה להוסיף את החלקים הללו למין מילון קטן אני צריך לדית איך קוראים להם, ומה תפקידם העיקרי... תודה לעוזרים [attachment deleted by admin - 90 dayss]
-
- 7 תגובות
- 917 צפיות
-