אלקטרוניקה ומודינג
חיתוך חלון במארז ובניית פאן באס, פיתוח בסביבת Arduino ועוד - כאן תוכלו לשאול את כל השאלות הנוגעות למודינג ולאלקטרוניקה שכרוכה בו, לפרסם את הפרויקטים שלכם ולקבל השראות
10,630 דיונים בפורום זה
-
http://www.engadget.com/entry/1234000607029725/
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום... אני מחפש עזרה בחיבור המסך לפורט ה LPT, כמו שהיה באחד מהשרשורים הקודמים. הבעיה היא שבקישור מדובר על חיבורים שהם קלים להלחמה. ובמסך שבידי החיבורים צמודים אחד ליד השני עד כדי כך שכמעט בלתי אפשרי להלחים אליהם חוטים. יש למישהו רעיון איך לפתור את הבעיה הזו? ומה עושים מכאן? איך אני יודע איזה חיבור במסך הוא מס' 1 ואיזה 9? ובקיצור, כל מי שיכול להציע עזרה...מוזמן... תודה רבה לכולכם!
-
- 1 תגובה
- 685 צפיות
-
-
שלום אני רוצה לדעת מאיפה אני יכול לקנות דיסקיות מחוזקות לדרמל במחיר סביר. כשאני אומר מחוזקות אני מדבר על הדיסקיות שבמדריך לדוגמא. אם למישהו יש דיסקיות כאלה והוא הפסיק להשתמש בדרמל מסיבה זו או אחרת ורוצה למכור אותן: לשלוח פרטית או 301149605 icq:
-
- 28 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
למישהוא יש אתר עם שבלונות? (שבלונות להדביק על המחשב ולחתוך)עם דרמל! אשמח לעזרה תודה רבה!@
-
- 2 תגובות
- 752 צפיות
-
-
מאיפה אנ יכול להשיג אייר ברש, במיוחד בירושלים ואיפה אפשר לקנות את הפחיות שלו או יש תחליף טוב יותר? (חברה מסויימת או משהו כזה...)
-
- 0 תגובות
- 746 צפיות
-
-
שלום קניתי ערכת סליבינג. הרכתבי הכל חוץ מדבר אחד-המחבר הגדול(אני חושב atx) מה אני עושה אם אין לי את הערכה של הוצאת החוטים? אני לא יודע איך אני יכול להוציא את החוטים מהמחבר... איך אני יכול לפתור את זה? בתודה מראש ליאור .ג.
-
- 6 תגובות
- 862 צפיות
-
-
-
יש לי מעגל ויש לי שאלה אם ניתן במעגל זה להחליף את הממסר בלד איכשהוא? ובשבי מה צריך P1??? האם אפשר בלעדיו?
-
- 1 תגובה
- 1.7k צפיות
-
-
שלום, עניין אותי מה דעתכם, איזה מכשיר יותר טוב לביצוע מודינג, דרמל או ג'קסון כי לי עצמי אין שום מושג אבל בלי קשר סתם רציתי לדעת...
-
- 14 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
-
שלום רציתי לשאול איפה אפשר לקנות מאווררים אם לדים נאונים וכו' למחשב רציתי גם לשאול איך מחברים לאן ממה וכו' למי שיש מדריכים עוד יותר טוב תודה מראש לכל מי שיעזור \ יונתן
-
- 4 תגובות
- 828 צפיות
-
-
שלום לכולם, לא מזמן קניתי אוטו ויש בו דיבורית של NOKIA 5120/6120 ולי יש MOTOROLA I830 ברשת אמיגו. השאלה שלי היא כזאת, האם ניתן להשתמש בחיבורי החשמל של הדיבורית על מנת לטעון את הטלפון שלי. אני לא צריך את האפשרות של הדיבורית עצמה כי יש לי ספיקר מובנה באיכות מצויינת במכשיר. אם ניתן להשתמש בחשמל האם מישהו יכול לתת לי בבקשה סכמה המפרטת מה תפקיד כל פין בדיבורית (לא הצלחתי למצוא), על מנת שאני אתאים אותה למכשיר שלי. תודה רבה לעוזרים, אביעד.
-
- 3 תגובות
- 696 צפיות
-
-
שלום. אני רוצה לחבר 4 לדים בטור למולקס (12V). הבנתי שהזרם אמור להיות 0.02 אמפר (ללד UB) וכל לד דורש 3V, אז איזה נגד אני צריך לקנות?
-
- 12 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
בוקר טוב! אז יש לי את הדיאגרמה הזו, הכל מובן לי מלבד החיבורים של הנגדים המשתנים (בשרטוט 10K ו-20K) עכשיו, אני יודע שיש לנגד משתנה(פוטנציומטר) 3 פינים, איזה פין אני מחבר לאיזה חוט. לדוגמא בסרטוט של החיבור של הפוטנציומטר של ה-20K, אני רואה 3 חיבורים, איך אני יודע איזה חוט מתחבר לאיזה חיבור בפוצנציומטר (הימיני, השמאלי או האמצעי). אני מקווה שאני מספיק מובן. תודה, חברה! [attachment deleted by admin - 90 dayss]
-
- 3 תגובות
- 942 צפיות
-
-
יש לי בנתיים צורב שאני משתמש בו בתור כונן סידי. יש ברשותי כונן נוסף אך כשאני מחבר אותו המחשב לא מזהה את שני הכוננים. אני יודע שאני צריך ליצור איכשהו קצר, אבל אני לא יודע בדיוק איך. כי אם אני אעשה את זה לא נכון הלוח אם עלול ללכת לי... אני אודה לכם אם תגידו לי במדוייק איך לחבר את החתיחת מתכת עטופה פלאסטיק (אני לא יודע איך קוראים לה) כך שייוצר קצר נכון. תודה מראש
-
- 3 תגובות
- 821 צפיות
-
-
השאלה שלי אולי קצת לא קשורה לפורום אבל עדיין.. בקיצור, אני מחזיק עכשיו בידיים כונן סי די ישן, מסתכל על העינית.. ועולים לי כמה רעיונות לראש... מה לדעתכם ניתן לעשות עם העינית למטרות אחרות? (המכניקה של הסידי דפוקה אבל העינית לא)... יש למישהו רעיונות? חשבתי בכיוון של לנסות לקחת את העינית ולהכניס אותה ל cd player ישן נושן ודפוק שיש לי.. מה אתם אומרים? אפשרי? יש למישהו רעיונות איך? מישהו ניסה? ובבקשה אל תציעו לי לזרוק את הסידי, אני רוצה לעשות משהו "מעניין" איתו... תודה רבה... ביי...
-
- 1 תגובה
- 771 צפיות
-
-
שלום לכולם! חשבתי להחליף במארז את הכבלים לכבלים עגולים שזוהרים! רציתי לשאול נגיד אני רוצה קונה כבלים בצבע אדום כחול וירוק...אז האם כל כבל יזהר בצבע שלו בעזרת אותה קתודה UV? או שצריך לכל צבע קתודה UV משלו...? המידה וכן נגיד אני קונה קתודה UV ירוקה...מה יקרה לצבעים אדום וכחול? הם לא יזהרו? או שיזהרו בצבעים אחרים? אשמח לקבל תשובה!
-
- 4 תגובות
- 831 צפיות
-
-
איך זה נראה מה זה עושה איך זה עובד וכמה זה עולה בערך?
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
ראיתי באריה"ב "סופר לדים" האם הם חזקים יותר מלדים שאקנה בחנות הקרובה לביתי? האם כ-8 לדים יספיקו לתת אור בצורה מכובדת למארז קטן יחסית עם חלון? מה ההבדל בין הלד של ההארדיסק לבין הלדים שמשתמשים בהם להארת המארז? הם שונים לא?, כי הלד של ההארד הוא ממש חלש ואני לא חושב שיתן מספיק אור.
-
- 3 תגובות
- 667 צפיות
-
-
ברצוני לבנות או לדאוג שיכינו לי (קניה) קופסאות אלומיניום מפרופילי "ר". להלן דוגמא: הצעות מהיכן באיזור תל אביב ניתן להשיג פרופילים של אלומיניום מהסוג הזה, או הצעות לגבי מי מסוגל לעשות עבודות כאלו - יתקבלו בברכה.
-
- 12 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
ובכן לא קשור ישירות לפורום זה, אך חשבתי לעצמי שאין מקום טוב יותר מכאן לבקש עזרה. אז ככה, סטודנט לאדריכלות ועיצוב פנים (שנה א') ובמסגרת שיעורי עיצוב קיבלנו משימה לעצב תיבת דואר לאישיות נבחרת. מכיוון שאיש חובב מחשבים אנוכי, החלטתי לבחור בביל גייטס (מתוך מחשבה שיהיו לי חיים קלים בהתאמת תיבת דואר לאישיות). אז ככה, היו לי כמה וכמה רעיונות שהמנחה שללה במחי יד. לי אישית התחבר מאוד ביל גייטס וטכנולוגיה מתקדמת, מה שהביא אותי לנושא התיבה: "התיבה החכמה". כפי שציינתי, המנחה לא אהבה את הקו ואמרה שנעשה הבה ונתחכמה, במקום התיבה החכמה בעלת טכנולוגיות מתקדמות, נלך על הכיוון ההפוך, אנטי טכנולוגיה או טכנולוגיה ישנה. ובכן, הטכנולוגיה הישנה היחידה שעלתה בראשי ויכולה להשתלב עם התיבה היא …
-
- 1 תגובה
- 836 צפיות
-
-
או קיי אז ככה ... יש לי מקלט אינפרא אדום ישן של PB פאקארד בל אני רוצה לחבר אותו למחשב ואני לא מצליח להגדיר אותו בשום דרך יעני זה לא מזהה לי אותו... יש איזהשהו דרייבר או משהו שיכול לעזור לי לדעתכם!? מצורפת תמונה .. אם אני לא טועה זה מתחבר ל COM ופשוט זה לא מזהה ... מה יכולה להיות הבעיה!? הנה קישור לתמונה http://j103.spd.co.il/I3010001.JPG
-
- 0 תגובות
- 832 צפיות
-
-
אם אני רוצה לשהתמש ביותר מספק אחד במחשב איך אני עושה את זה??? איך אפשר להדביק צלעות קירור על הלוח אם??? תודה לעוזרים...
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני רוצה שכמה שפחות הם יראו וכמה שפחות יזוזו. אם היה אפשר להדביק אותם לצדדים ולהזיז אותם רק כשצריך הייתי עושה זאת בשימחה (הבעיה שאני אפילו לא יודע אם אפשר) יש לכם טיפים בשבילי ?
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני רוצה להתקדם הלאה באלקטרוניקה ורוב המעגלית שאני מתכנת לבנות זה בחיבור של כ 10V 12V וזה קצת הרבה סוללות וחבל . עכשיו אני רוצה לבנות ספק שהוא בעצם הופך את המתח מ 220V AC למתח של 1.5V-12V DC לבדיקת המעגלים שלי. עכשיו אני גם רוצה שיהיה ניתן לחליף מתח כלומר שיהיה אפשר לשים מתחים: 1.5V 3V 5V 7.5V 10V 12V ושיהיה חיבור מולקס קטן אם שני חוטים מתח ואדמה או בלי מולקסם שני חוטים. במקור הוא יתחבר לשקע בבקיר 220V AC. האם זה אפשרי אם כן איך? אם למישהוא אולי מעגל מוכן? עדיף גם אם אתם מביאים מעגל מוכן אז להסביר למה צריך כל רכיב במעגל
-
- 1 תגובה
- 1.5k צפיות
-