אלקטרוניקה ומודינג
חיתוך חלון במארז ובניית פאן באס, פיתוח בסביבת Arduino ועוד - כאן תוכלו לשאול את כל השאלות הנוגעות למודינג ולאלקטרוניקה שכרוכה בו, לפרסם את הפרויקטים שלכם ולקבל השראות
10,630 דיונים בפורום זה
-
אנשים!!! לכל מי שחשב שאני מת וכבר לא פעיל בעולמנו טעיתם הצבא הורס אותי אבל אני משתמש כבר בטקטיקות קשות בשביל להילחם על החיים שלי (ראו קב"ן וכלא) בקיצור אני מתכנן את MK3 הפרויקט היחיד שלי שיהיה ללא גבולות ויושלם כראוי בלי קשר לזמן ולתקציב שאני אהיה חייב להוציא עליו התכנון בעיקרו שילדת אלומניום עם מסגרת עץ הדבר הזה יכונה גוף 1 ויכיל בתוכו את כל המחשב חוץ מהספק שישב בשילדה דומה אבל נפרדת מהשילדה הראשית בשביל כל העסק אני ככל הנראה מזמין מגש ללוח אם MINI ATX מחו"ל ועוד כמה חומרים לבניית מארז DIY הדבר החשוב בשבילי הוא ההכנה של השילדה מהאלומיניום אני צריך שיטה (ואם יש למישהו גם מקום שעוסק בזה אז בכלל טוב) לחבר פרופילים של אלומניום (אני רוצה להשתמש בL אבל אם אין ברירה אז O סגורים…
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום, אני משתמש בכרטיס הקלטה בעל חיבור קומפוננט לPS3 שלי שכרגע מתחבר לכרטיס הקלטה דרך הגבל הזה: http://www.newline-el.co.il/topics.php?id=5&productId=260&topicId=36 ואני מנסה עכשיו להשיג את האיכות הכי טובה מהכרטיס ואחרי חרישה של האבה סירטונים על כל מיני הגדרות לתוכנה חשבתי דווקא לחזור לבסיס אז השאלה שלי היא אם אני יקנה את הכבל הזה http://ksp.co.il/?enter_zap=1&uin=14306 (הכבל המקורי של סוני) או את זה http://www.pompa.co.il/Product.asp?Pid=PS3CVFO10&Cat2Cat1ID=101&Cat2ID=504&aff=Zap〈=HE# יהיה איזה הבדל באיכות או שפשוט להישאר עם שלי?
-
- 2 תגובות
- 996 צפיות
-
-
שלום, ברשותי מארז Wavemaster בצבע אלומיניום רגיל מבית Coolermaster ובורצני לצבוע את המארז שלי ובנוסף לכך אני רוצה שיהיה לו גימור מבריק. ברצוני לדעת באיזה צבעים להשתמש,איזה כלים,איזה חומרים וגם שיטות לצביעת המארז וכל מה שקשור לעניין , אם אתם יכולים לתת לי קישורים לפרויקטים כאלה או הסברים זה יעזור לי מאוד. תודה.
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני צריך אתר שמוסבר בו איך להרכיב כבל סינכרון לPalm III הישן שלי, אפילו אתר עם תמונות או כל דבר שיכול לעזור לי איך שהוא להרכיב את הכבל שיעבוד. הרכבתי את הקונקטור לפאלם ע"פ האתר הזה: http://soggie.soti.org/linux/palm יצא לי משהו כזה בערך: ניסיתי לחבר את הכבלים כפי שרשום באתר הנ"ל אבל זה לא עובד! ניסיתי לחבר לפי כמה דברים שראיתי באינטרנט, נאדה, לא עובד. עשיתי את מה שרשום באתר הזה: http://www.bpesolutions.com/gadgets.ws/gtechpalm.html חיברתי כל פין מהכבל הסיריאלי לפין באותו מספר לפאלם, כפי שרשום וזה לא עובד. בתמונה רשום GPi1 וGPi2, מה זה? כל מי שיש לו קצת ידע באלקטרוניקה אולי יוכל קצת לעזור לי כי אני לא מבין שום כלום באלקטרוניקה.
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
קניתי לדים ונגדים צריך עזרה אני רוצה לחבר את הלדים (כחולים) למארז וליצור מערך תאורה להאיר חריטה בפרספקס אני צריך שמישו יצייר לי את המעגל איך להלחים. פעם היה מדריך שהוא בנה גוף תאורה כזה ואני לא מוצא אותו אז אני צריך עזרה אני לא ממש מבין אז תתנו לי תיאור איזה צד של הלד כמה נגדים הכל (5 לדים אני רוצה לחבר)למולקוס 12 V
-
- 2 תגובות
- 993 צפיות
-
-
שלום חברים רציתי לדעת מה היא הדרך הטובה ביותר לשמור על הראש של המלחם, איך צריך לנקות אותו לאחר ההלחמה ככה שלא ישאר עליו בדיל. הבנתי שניתן לקחת את הספוג-מתכת הזה שמנקים איתו כלים, זה עובד? תודה דביר
-
- 2 תגובות
- 847 צפיות
-
-
שלום לכולם, לכל מי שזוכר וכל מי שלא... אני מחפש חוטי ליפוף 42AWG או 43AWG (קרוב ל 0.064 מילימטר...) עדיף ציפוי אמייל מישהו יודע איפה האפשר להסיג\לקנות כמות של 200 גרם בערך... קצת לפה קצת לשם לא משנה...
-
- 2 תגובות
- 5.1k צפיות
-
-
אני צריך עזרה ממכם.... אני רוצה להכניס עוד מאוורר בחלק העליון של המארז ואמרו לי שאם אין לי שם חור אז צריך לקדוח, עכשיו איך בדיוק אני קודח ? אם יש לכם איזשהם מדריכים אז תתנו לי בבקשה
-
- 2 תגובות
- 601 צפיות
-
-
כאילו... אני מחפש חישן כזה שנגיד שהוא מופעל ברגע שהוא קולט באס וחלק אחר שמופעל שהוא קולט צלילים חדים (שבוקעים מהטוויטר למשל...) יש דברים כאלו ? אם כן כמה הם עולים ?
-
- 2 תגובות
- 784 צפיות
-
-
חיברתי 2 מפסקי תאורה שלהם יש נורת סימון כאשר המפסק מחובר. וישנה בעיה מיכוון שכאר מדליקים מפסק אחד נדלקות 2 נוריות הסימון בשני המפסקים למרות שרק אחד מהם דולק/מופעל. למי יש פיתרון?
-
- 2 תגובות
- 894 צפיות
-
-
יש לי מאווררים של טרמלטק והם כתומים(כזה כתום התנתקות) או קי אז אם אני ישים עליהם לדים יראו את זה יפה?
-
- 2 תגובות
- 717 צפיות
-
-
-
אז ככה,אני רוצה לבנות מעגל פשוט (ללא מעגל מודפס) ומה שאני רוצה שיהיה בו זה אלה: סוללות - לא יודע כמה צריך,שיהיו אלה שיש בשעונים המעגל לא אמור להתחבר למחשב מפסק 2 מצבים (סגור/פתוח) 5 לדים אולטרא ברייט ,אם זה יותר מידי אז אפשר להוריד רק שיהיו כמה שיותר חזקים נגד(ים) אם צריך,איזו עוצמה,כמה וכו' אם אפשר שהחלקים יהיו מאריהב וצירוף של סירטוט מה שאני צריך עכשיו זה רק חישוב של כמה בטריות ואיזה ערכי נגדים צריך תודה ;D
-
- 2 תגובות
- 768 צפיות
-
-
הכותרת מדברת בשם עצמה טיבין ותקילין בתרי זוזים . זו לא בדיחה - אני פשוט נואש . אני יודע מה אני רוצה - ולא - עוד אף אחד לא בנה כזה - לפחות ככה אני חושב. בבקשה - אני חוזר ואומר - ***צונזר***
-
- 2 תגובות
- 794 צפיות
-
-
אני רוצה לקחת מד חום לפרק אותו ולסים אותו במחשב עם אפשר! עם אפשר בבקשה מדריך!! תודה לעורים!! :yelclap:
-
- 2 תגובות
- 756 צפיות
-
-
שלום וברכה! אני מוכרח להגיד שזה פרויקט ראשון שלי עם ארדואינו. האם אפשר בעזרת הארדואינו אונו להתחבר ולשלוט על שלושה מנועים בעלי מתח 230 V ? ואם כן, באיזה דרך?
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני מתחיל לבנות את הפרוייקט גמר שלי ליד' חשבתי על להשתמש בבקר מסידרת PIC24 - לפי הנתונים הוא נישמע משהו שמעניין ללמוד ושיתאים לפרוייקט שלי הבעיה ששוטטתי לי ברחבי הרשת ולא מצאתי יותר מידי מידע לגבי תכנתים של הבקרים הללו ומידע לגבי תיכנות שלהם... למישהו יש אתרים בנושאים האלה? ד"א הבנתי שהבקרים החל מה16BIT של מיקרוצ'יפ מותאמים לUSB (בלי צורך בשבב ממיר) ואלגוריתמי קידוד - למישהו יש מושג בנושא? תשימו לב לתמונה הבאה: http://www.microchipc.com/sourcecode/images/glcd_schematic.jpg למטה ניתן לראות חיבור USB, יש מצב שזה תכנת? (באתר לא ממש מוסבר על הסירטוט... אלה יותר מוסבר על תוכנית שכותבת על הLCD כתובית קטנה.)
-
- 2 תגובות
- 803 צפיות
-
-
כי שמתי לב שהיא משתמשת בלדים רגילים, אבל אני רוצה לשים שם אחד כחול שצורך 3V.. השאלה אם הוא ידלק בכלל?
-
- 2 תגובות
- 892 צפיות
-
-
אני רוצה לחבר את המספק הזה: http://www.ebay.com/itm/3-x-Mini-Toggle-Switch-DPDT-On-Off-On-High-Quality-/250753947795?pt=LH_DefaultDomain_0&hash=item3a62199893#ht_1429wt_698 לדים שיתחברו עם מולקס איך אני עושה את זה?
-
- 2 תגובות
- 828 צפיות
-
-
מאיפה אני יכול להשיג את התושבות של הזלמן cnps7000b-alcu בשביל סוקט 462???
-
- 2 תגובות
- 664 צפיות
-
-
מכמה לוחות אם שפירקתי יש לי כמה ביתי סוללות, חיבורים של AUX, COM, USB, LPT ועוד מסילות של PCI, AGP שעושים ברגע זה שימוש כמגן על הפינים של הכרטיס עכשיו, אני בטוח שאני לא יעשה עם זה שימוש כל שהוא השאלה בכמה אני יכול למכור את זה כי למכור באחדים המשלוח יעלה יותר! ולמכור כמות זה לא ילך כי יש לי כמה בודדים מה לעשות?
-
- 2 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
חשבתי על כבל usb אז אם יש למשהו איזה פירוט או איזה blue print של מה שהולך בבפנוכו שלו... או אולי רעין אחר...
-
- 2 תגובות
- 786 צפיות
-
-
אני רוצה להתחיל לעשות למארדז ישן שלי מודינג אבל איך להתחיל ואיזה מדריכים הכי בסיסיים וקלים?
-
- 2 תגובות
- 858 צפיות
-
-
שלום במפרט של Arduino Uno, החל מ-Revision 3, במקום להשתמש בשבב FTDI, משתמשים בשבב ATmega16U2, שהוא גם כן של Atmel, והוא מריץ תוכנה שגורמת לולתפקד כ-USB-to-Serial Converter. השאלה שלי: אם עכשיו גם השבב השני הוא של Atmel, אז מה בעצם ההבדל בין ATmega16U2 ל-ATmega328? ולמה למשל לא להשתמש בשני שבבים זהים, למשל פעמיים ATmega16U2 בתוך הבקר, אחד מתוכנת לשמש כ-USB-to-Serial Converter, והשני עבור התוכנה שאנחנו כותבים? תודה card
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אני לא רוצה שבלונות של אש...אלא שבלונות כללי....בגוגל הבאתם רק של אש ואני מסתבך עם גוגל מה שיש באתר לא טוב לי....מישהו יכול לעזור לי ולהביא לי שבלונות מגוונות?
-
- 2 תגובות
- 971 צפיות
-