עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אלקטרוניקה ומודינג

חיתוך חלון במארז ובניית פאן באס, פיתוח בסביבת Arduino ועוד - כאן תוכלו לשאול את כל השאלות הנוגעות למודינג ולאלקטרוניקה שכרוכה בו, לפרסם את הפרויקטים שלכם ולקבל השראות

1. Started by pixelsight,

שלום חברה מישהו אוליי מוכן לעזור לי . אני צריך סקיצה למאוורר 80מ'מ

• 13 תגובות
    • 1.1k צפיות
  2. Started by liorgadidi,

שלום אני רוצה להשיג את השמל של חברת האופנה כאוס. אני רוצה אותה בגודל יחסית גדול כדי אני אוכל להדבק אותה על צד המארז ולחתוך אותה. אחרי שאעשה זאת אשים פרספקט מאחוריה וזהו בסך הכל. אז תודה לעוזרים.!

• 6 תגובות
    • 995 צפיות
  3. טוב אז ככה אני בחיים שלי לא עשיתי מודינג או שום דבר שקשור לזה... יש לי רעיון ואני רוצה קצת המלצות ממכם בהתחלה אני מתכוון לחתוך חיתוך כמו שיש בתמונה למארז ואז אני הולך לחרוט נכון איפה שיש כאילו עיגול בפנים סמל של בית"ר... ולעשות עם השיטה הזאת של תאורה שזה יזהר עכשיו את כל הדלת אני הולך לצבוע לשחור לפני שאני מחבר תחלון... הלבן זה החלון למי שלא הבין: http://planet.nana.co.il/damper/maraz.JPG עכשיו הקטע הוא שאני לא יודע אם אני יכול להצליח לעשות את זה (הקטע עם החיתוך והחריטה) יפה,מה ניראה לכם זה מסובך מידי..? עכשיו בקשר לחיבור החלון הרעיון הוא לחבר בלי גומי כי זה יהרוס תיופי יעני לחבר רק עם ברגים זה יהיה טוב? ובכלל בשביל שהפינות יהיו יפות זה קשה?? ועוד שאלה הכלי שהכי…

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  4. הי אנשים כמובן שמי שרוצה לעשות מודינג למחשב צריך לחשוב הרבה ולאיזה כיוון הוא רוצה לעשות אני חשבתי הרבה ואפילו יותר מידי כי אחרי זה קשה להתחרט על מכונית של פרארי על דופן הכונן אני כרגע יתאר לכם איך בניתי ובהמשך אני יתן לכם תמונות אז נתחיל קניתי מחנות כול שהיא תמונה של מכונית אני בחרתי מכונית ספורט מדגם פרארי כמובן שכול אחד יכול לבחור מה שבא לו חתכתי את המארז בצורת חלון והדבקתי פרספרקט לאחר מכן לקחתי את התמונה וחתכתי לה את כול החלקים שאני רוצה שהבלטו באולטרה אני לקחתי את החלקים העיקרים ספוליר חציות טמבון פנסים וגלגלים(לפנסים ולגלגלים נחזור מאוחר יותר אבל גם אותם חתכתי ) ואת כונס האויר הדבקתי את התמונה על גב הפרספרקט במקום הגלגלים שמתי שני מאוררים קטנים ככה ש…

• 2 תגובות
    • 879 צפיות
  5. Started by nehmia,

יש לי דיסקמן וקניתי רמקול קטן...שאני מחבר אותו בחיבור של האוזניות אני שומע קצת יותר חזק מאוזניות אבל זה טוחן תסוללה יש איזה דרך להוסיף איזה טרנזיסטור או משהו בשביל להעלות את הווליום?

• 0 תגובות
    • 641 צפיות
  6. Started by nehmia,

או קי אז אני ממש ממש רוצה לעשות מודינג למחשב יש לי שתי בעיות... אחד אין לי מושג מה לעשות.... ויש לי מלא חוטים מפוזרים במארז כמה שסידרתי עדיין הם ממש מפריעים

• 5 תגובות
    • 743 צפיות
  7. שלום לכולם יש לי כמה שאלות תתיחסו אלייהם בנפרד בבקשה..:] 1.אז ככה נתחיל מהספק : אני קונה ספק tagan tg420-u02 iexe ואני רוצה לשנות בו כמה דברים א.את המולקסים אני רוצה להחליף ב ventec ez-grip molex blue uv אני קונה חבילה אחת כזאת יש בה 10 מולקסים ,השאלה אם זה יתאים לספק הזה..? וגם באותה שאלה בנוגע לספק אני רוצה לקנות לו גם ventec cable sleeving kit uv green ושוב השאלה אם זה מתאים ,ואם כן אז כמה חבילות אני צריך לקנות? 2.aerocool gatewatch אני רוצה לחבר לו ככה.. את המאוורר של המעבד שהו: zalman 7700cu את המאוורר של הכרטיס מסך שהו:zalman vga cooler vf-700cu ועוד 2 מאווררים ג'נרים 80" אחד שיהיה כאילו ל hdd והשני למארז כללי הקטע הוא אם אני יוכל לחבר את שניי הזלמנים ואם הם יעבד…

• 3 תגובות
    • 747 צפיות
  8. Started by maor5,

שלום! מצאתי מדריך לדרמל נחמד וטוב! אז רציתי לשתף אותכם אז בלי הרבה דיבורים קחו את המדריך: http://www.virtual-hideout.net/guides/dremel/index.shtml תהנו!

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  9. Started by Yaron-Cohen,

איו מצב שהמחשב שלכם יהיה חם..!!...שימו אותו גם באפריקה..!!..במדבר... או בקיצור...כנסו לפה: http://www.peteredge.orcon.net.nz/casepics.htm

• 9 תגובות
    • 934 צפיות
  10. Started by Arik.G,

שלום לכולם שוב, אני מתחיל לעבוד על הפרוייקט הבא, זה יקח מלא זמן כי אין לי כמעט זמן אך אני ישתדל להתקדם איתו. קודם אני יספר לכם בקצרה את הרעיון הכללי. אני הולך על מארז עם שלדת אלומיניום כאשר מבחוץ האלומיניות ישוייף או יוברש ועליו יהיה פרספקס. הספק והרדיאטור יהיו למטה והלוח אם בחלק העליון, כאשר בינהם תיהיה מחיצה כדי להחביא את כל החוטים המיותרים מהספק. זה תמונה של הסידור הראשוני של רכיבים. אם יש לכם הצעות חשיפור או הערות אני ישמח לשמוע כדי לשפר. [attachment deleted by admin - 90 dayss]

• 201 תגובות
    • 33.2k צפיות
  11. Started by ranyr,

המטרה היתה להשתיק את ההרדדיסק על ידי הZM-2HC1 של zalman וקלקר התוצאה היתה שההרדיסק היה ממש שקט אבל אחרי רבע שעה הוא הגיע ל52 מעלות +/- ומת רעיונות להמשך? [attachment deleted by admin - 90 dayss]

• 8 תגובות
    • 907 צפיות
  12. אני מחפש לדים ultra bright 3mm (בארהיב יש רק 5mm) חיפוש לא העלה תוצאות...

• 4 תגובות
    • 860 צפיות
  13. Started by dorkiaa,

אני רוצה להציג את הטמפ' על מסך של מחשבון, או משהו בסגנון... (מכיוון שהוא יותר זול מ-LCD) מישהו מכיר רכיב שמקבל מידע מחיישן טמפ', ממיר את המידע לתווים, ושולח אותם למסך? מאיפה אפשר להשיג מסך של מחשבון עם חיבורים נורמליים? כי במסכים שמפרקים ממחשבונים, החיבורים ממש קטנים, לכן אי אפשר סתם להלחים אליהם חוטי חשמל... תודה לכולם, דור

• 2 תגובות
    • 919 צפיות
  14. Started by roeiw,

למה משמש החוט החמישי בכבל חשמל של ה SATA???

• 0 תגובות
    • 671 צפיות
  15. Started by DJPOWER,

אני צריך שמות וכתובות של חנויות מודינג בגרמניה דחוף!!! ואני צריך לדעת מחירים של קטודות בערך תודה מראש לכל מי שעוזר DJ POWER

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  16. לא היה לי שם טוב יותר מצטער.. הציעו הצעות לשם יותר טוב... קיץ קץ. ארקדור בא אלי ועשינו ביחד עם הדרמל והג'יג סו שלו את החיתוך. חתכנו את החלון ואת הדלת של המארז ואז חיברתי אותם ביחד עם "ניט" שזה כמו אקדח... יצא יפה.. חיתוך טיפה עקום חח אבל לא נורא.. אני אקנה גומי U ואז זה יהיה ס22ה... אני גם מחליף את הנורה של הCDROM לאחת כחולה UB(בגלל זה הCDROM בחוץ). יצא(בעתיד) פ33ה! אני חורט יפה יפה את הכינוי שלי עם הדרמל על החלון(DimaX) תמונות..(אני אמשיך את הפרוייקט עם הזמן): לפני: אחרי: עריכה: אני מתקן בכל הפוסטים שלי עד לעמוד 11 את כל התמונות שהיו על השרת של פרש לתמונות שתאוחסנה בשרת של נענע

• 175 תגובות
    • 25k צפיות
  17. מהספק יוצא כבל שבקצהו יש 4 פינים שלא מתחבר לכלום. 2 צהוב. 2 שחור. יש לי 2 מאווררים שאני מעוניין לחבר לחיבור הזה. מאוורר אחד לחבר צהוב לצהוב ושחור לשחור. ומאוורר שני לחבר אותו דבר רק לשני החוטים האחרים. זה יהיה בסדר נכון? אם זה חשוב יש לי מאווררים כאלה: (ולא נשאר מקום לחבר על הלוח).

18. האם אני יכול לגהץ על פרספרקטס נייר כזה שדפיסים עלייו ואז מגהצים לחולצות?

• 14 תגובות
    • 1.5k צפיות
  19. Started by arnoNz,

שלום אני רוצה לעשות חלון במארז שלי וגם לשים תאורה עכשיו בחיים שלי לא עשיתי מודינג ... 1. מאיפה אני מזמין את החלון (ואיך אני דואג שיתאים בידיוק) ? 2.בשביל לשים תאורה אני צריך לבדוק אם יש מספיק מתח מהספק? 3 איפה המקום הכי טוב לקנות את החומרים בארץ..? ושאלה אחרונה ראיתי מדריך לחריטה.. אם אני רוצה לעשות חריטה אני יכול להוסיך אחרי זה או ליפני שאני מרכיב את החלון?? תודה מראשש!!!!

• 3 תגובות
    • 714 צפיות
  20. Started by ranyr,

אני צריך ארבע לדים ירוקים או אולי אדומים 3mm מישהו מכיר חנות שאפשר להזמין ממנה?

• 5 תגובות
    • 958 צפיות
  21. זה רעיון טוב לכל מי שלא רוצה לפרק את כל המחשב אם הוא רוצה לקדוח במארז. דבר ראשון אפשר לפרק חלקים מהמארז כמו גג, דפנות וכו'... ומי שלא יכול לפרק (או לא רוצה) אז שישתמש ברעיון הבא: בזמן הקדיחה לוקחים שואב אבק ומצמידים אותו למקום שרוצים לקדוח בו. כשכבר עוד מעט עוברים צד, מכניסים את השואב לצד השני וכל מה אמור להכנס למארז (הגראד או הנסורת) נכנס לשואב! נו, איך הרעיון???

• 7 תגובות
    • 1k צפיות
  22. אני לא ממש אלקטרונאי גדול, אז אני מקווה שאני לא מדבר יותר שטויות ושהדבר אפשרי: יש לי במחשב מסך LCD שעד היום קיבל מידע מתוכנת crystalfontz שקיבלה מידע על טמפרטורות המעבדים מהחיישנים של לוח האם. לאחרונה הוספתי התקני xp-tmc (שמאפשרים לפתוח מכפלה בלוחות שחוסמים את זה). הבעיה שהם הגביהו את המעבדים מעל הסוקט ועכשיו חיישני הטמפרטורה של לוח האם לא יעילים יותר ואני צריך תחליף. אפשר כמובן לקנות מוניטור טמפרטורה מוכן, אבל כבר יש לי מסך LCD ואני לא רוצה לתקוע עוד אחד. מצד שני, יש לי בבית כל מיני חיישני טמפרטורה שהורדתי ממאווררים, מאיזה hardcano ששחטתי פעם וכ"ו. השאלה שלי היא, האם ניתן לקחת את החיישנים האלו ולחבר אותם איכשהו למסך ה LCD הקיים שלי, או אפילו ישירות למחשב דרך אחת היציאות …

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  23. שלום לכם... מיצטער אם הכותרת שלי לא הייתה אינפורמטיבית מספיק פשוט קשה היה לי להסביר את עצמי במרווח קטן כזה. אז ככה... אני רוצה לעשות מודינג חדשני לספק הכוח שלי, זהו ספק ישן של 350 נידמה לי... פתחתי אותו כדי לבדוק את פני השטח, ובתוכו מצאתי מין פלטות מתכת כאלו שתופסות הרבה מנפח הספק. רציתי לשאול אם אפשר להסיר אותן או לפחות לחתוך אותן קצת כדי לחסוך מקום... אני מאמין שהן מיועדות לקירור מכיוון שמחוברים לתחתיהן מספר טרנזיסטורים... בקיצור אלו הפלטות: מה דעתכם? [attachment deleted by admin - 90 dayss]

• 9 תגובות
    • 946 צפיות
  24. Started by doker,

יש לי שאלה כמה בערך עולה מסך lcd HD4478 עם תאורה ותמיכה בעברית ואם אתם יכולים להגיד לי מכיר לכל גודל (לא הגדולים, הסטנדרטים)

• 4 תגובות
    • 814 צפיות
  25. Started by nadavov,

טוב מי שמכיר את זה אז רציתי לישאול כמה הוא יכול לעלות כי ניכנסתי לאתר של אסוס ולא רשום שם את המחיר!!! וגם מה אתם אומרים עליו שווה או לא שווה???? סתכלו כאן: http://uk.asus.com/products/desktop/dktindex.htm# תודה!!!

• 4 תגובות
    • 1.5k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.