עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אלקטרוניקה ומודינג

חיתוך חלון במארז ובניית פאן באס, פיתוח בסביבת Arduino ועוד - כאן תוכלו לשאול את כל השאלות הנוגעות למודינג ולאלקטרוניקה שכרוכה בו, לפרסם את הפרויקטים שלכם ולקבל השראות

1. Started by doker,

שלום אני רוצה לבצע חיתוך בדופן של השולחן שלי לעשות מעין חלון ברגל רחבה של השולחן. אני רוצה לשים על קצוות העץ או פס בגוון עץ או פס U יש למישהו המלצות לינקים למשהו דומה או מקומות שמוכרים?

• 0 תגובות
    • 838 צפיות
  2. Started by djelectric,

למחיקה.

• 0 תגובות
    • 838 צפיות
  3. שלום לכולם... יש בידי אוזניות אל חוטיות מדגם לא הכי מוכר (עלו כ160 ש"ח) והם סבבה והכל...הייתי רוצה לשדרג אותם.. החלפתי את הרמקולים לרמקולים איכותיים אך הדבר לא שיפר את איכות הסאונד, מה שמביא אותי למסקנה שהמקלט כנראה לא מספיק איכותי (ולכן גם המחיר)... לכן: הייתי רוצה להחליף את המקלט למקלט יותר איכותי (או אולי גם את המשדר), אבל איפה אני קונה ואיך אני עושה וכו אני לא ממש יודע.. מי שיודע ומוכן להסביר אני חושב שיש סיכוי טוב שאני אבין (יש לי סבלנות ונסיון כזה או אחר בתחום)... תודה לעוזרים.. נ.ב: עדיף הערות בונות ולא מהסוג "לק תקנה ב 500-1000 שקל אוזניות..זה לא הכיוון שאני מחפש למרות שאני מודע אליו..

• 1 תגובה
    • 837 צפיות
  4. ומוכן לבצע עבודות פרטיות קטנות ?

• 2 תגובות
    • 837 צפיות
  5. Started by eladh16,

יש לי סוללה(של ה psp slim), שרשום עליה 1200 mAh. הבנתי שהמונח mAh אומר מיליאמפר שעה. מזה אומר בדיוק? זה אותו דבר כמו mA בלי האות h? אשמח להסבר. תודה

• 4 תגובות
    • 837 צפיות
  6. Started by shronxx,

אני צריך מעגל לבניית מגבר לרמקולים שיש לי: שני רמקולים של 460WATT ועוד 2 של 200WATT ואני רוצה לחבר אותם למחשב...תודה לעוזרים...

• 1 תגובה
    • 837 צפיות
  7. Started by gozz,

יש לי שאלה. מישהו יודע איך עושים מעגל של מכשיר קשר? או סירטוט של מעגל אפילו לא מכשיר קשר אלא לחצן שלוחצים עליו ובצד שני יוצא מתח .??

• 4 תגובות
    • 837 צפיות
  8. Started by zurkin1232,

שלום חברים. כן, אני יודע שהנושא נטחן, וגם עברתי על הרבה ת'רדים קודמים. בכל זאת אני רוצה להעלות שוב את הנושא. אני עומד בפני פרוייקט בניית מארז פרספקס, ואני צריך לחתוך בפרספקס (עובי 6 מ"מ) חורים בגדלים שונים וגם לחרוט חריטות רגילות, וגם עדינות (בעובי של מילימטר או פחות). בכל אופן, אני לא רוצה להשקיע הרבה כסף, ומאחר שאני מתכנן לעבוד (בינתיים) אך ורק על פרספקס חשבתי לקנות את הוולף המדובר. לשאלות: איפה כדאי לקנות? האם אפשר לקנות לו אח"כ ראשים נוספים? ואיפה? יש מבחר גדול וזמין? איך הוא מבחינת איכות? והאם יוכל להתמודד בעתיד גם עם עבודות מתכת לא גדולות? בעלי ניסיון עם המכשיר - אשמח לשמוע את חוות דעתכם לגבי השאלות וגם בכלליות. שאלה נוספת: האם ניתן לקנות את הדרמל המקורי במחיר זול (…

• 2 תגובות
    • 837 צפיות
  9. רוצה להסיר המאורר שבספק כוח מה עליי לעשות לשם כך? להוסיף הטסינקים ומה עוד? תדריכו אותיי .. כי המאורר כבר מרעיש ובכלל לא רוצה אותו... רוצה ספק שקט לחלוטין למי שמבין בזה... שידריך אותיי כי כפי שאני יודע רק 2-3 טרנזסיסטורים מתחממים בספק ...אז אם שיש למישהו ידע ומוכן לעזור לי בבקשההה כי בטוח שהרבה רוצים זאת תודה

• 4 תגובות
    • 837 צפיות
  10. Started by lollipop15,

שלום, יש לי כמה שאלות בנוגע לדברים שונים ואשמח לעזרה בנושא: 1. מישהו יכול לתת לי קישור לאתר שמוכר מתאם בין חיבור של כונן אופטי slimline של נייד לחיבור ide? זה יכול להיות גם אתר בחו"ל, העיקר שהוא שולח לארץ. 2. מאורר של ZALMAN דגם ZM-OP1, לא הבנתי האם הוא יכול לשמש כמאורר לכל דבר או שהוא חייב להיות עם קירור לכרטיס מסך שלהם? 3. למישהו יש ניסיון בחיבור מתאם שמאפשר שימוש בכרטיס זכרון פלאש מסוג CF כHD? אני חושב להשתמש בזה בשביל HTPC... איך הביצועים שלו? כל מידע יעזור כאן. 4. לא הבנתי משהו בקשר למסך LCD של PS1, אני מבין שהוא צריך כרטיס מסך מיוחד, השאלה היא אם אפשר לחבר אותו לכרטיס מסך פשוט שמתאים לו ובנוסף לזה לעבוד עם כרטיס מסך רגיל בלי בעיות? אם כן, מישהו יודע איפה אפשר לקנות …

• 2 תגובות
    • 837 צפיות
  11. Started by eegg,

יש לי טרנספורמר ורציתי לדעת אם ה זלמן ZM-MFC1 מתאים למארז ובמיוחד לדלת ולמחברים הtool less

• 2 תגובות
    • 837 צפיות
  12. Started by TAsraf,

אני מת אני רואה את המלה הזאת בכל פינה פה אז תסבירו לי בבקשה מזה... ואולי גם על הדרך מזה לעזאזל "ת'ארד"

• 2 תגובות
    • 837 צפיות
  13. Started by Bartleby,

אני עם לוח DFI infinity Nforce 4 SLI. הקירור של הצ'יפטסט (מאוורר, לא קירור פאסיבי), החל להרעיש בצורה מטורפת. אפשר "לתקן" את זה איך שהוא? או שפשוט עדיף לקנות קירור חדש? אני לא עושה OC אז משהו ב-50 ש"ח אמור להספיק לא? ודבר אחרון, האם העובדה שהלוח הגיע עם קירור בצורת מאוורר מונעת ממני להתקין קירור פאסיבי? תודה.

• 5 תגובות
    • 837 צפיות
  14. Started by doker,

יש לי פונתיומטר של 100 אום רציתי לדעת אם אני יכול לחבר אליו חוט אודיו ולשלוט על עוצמת המוזיקה ואם כן אז איזה חוט לחבר לאיזה רגל כי יש לו 3 רגלים

• 6 תגובות
    • 837 צפיות
  15. מזל טוב!! בהצלחה בניהול! מקווה שתעזור ותשפר עוד את הפורום!!! תום, נהננו מכהונתך כמנהל בפורומים, ואנחנו עצובים אתה עוזב. בהצלחה בהמשך דרכך!!!

• 9 תגובות
    • 836 צפיות
  16. Started by night-fire,

שלום, אני רוצה לבנות מחשב HTPC ממארז של וידיאו . כמו שכולכם יודעים אי אפשר להכניס ספק לתוך קופסא של 2 סנטימטר אז צריך לפרק אותו .. עכשיו לשאלה-אני רוצה לפרק את הספק ולהכניס אותו לתוך הקופסא ופעם הקודמת שעשיתי את זה חטפתי זרם (רק הוצאתי תספק מהקופסא ושמתי אותו בתוך מארז של וידיאו יחד עם כל רכיבי המחשב). מה עליי לעשות כדי שזה לא יקרה לי שוב? או יותר מדוייק , איך אני אמור לעשות את זה בצורה נכונה כדיי לא לחטוף זרם ושהוא יפעל גם אחרי שאני יוציא אותו מהקופסא שלו? תודה רבה מראש :]

• 2 תגובות
    • 836 צפיות
  17. אם שום דבר אחר לא עוצר אותי ויש לי מאוורר מיוחד למעבד.. ועדיין החום של המעבד לא עצר אותי.. האם יהיה אפשרי להגיע לכזה OC בלוח הזה כי הבנתי שהוא מתחמם מהר.. ואז האם הלוח הוא זה שיגביל אותי (בגלל החום עזבו את הבאס)

• 2 תגובות
    • 836 צפיות
  18. Started by vini,

מישהוא יודעה איפה אני יכול ליקנות פרספקט לחלון שלי

• 5 תגובות
    • 836 צפיות
  19. Started by Johnny,

ובכן לא קשור ישירות לפורום זה, אך חשבתי לעצמי שאין מקום טוב יותר מכאן לבקש עזרה. אז ככה, סטודנט לאדריכלות ועיצוב פנים (שנה א') ובמסגרת שיעורי עיצוב קיבלנו משימה לעצב תיבת דואר לאישיות נבחרת. מכיוון שאיש חובב מחשבים אנוכי, החלטתי לבחור בביל גייטס (מתוך מחשבה שיהיו לי חיים קלים בהתאמת תיבת דואר לאישיות). אז ככה, היו לי כמה וכמה רעיונות שהמנחה שללה במחי יד. לי אישית התחבר מאוד ביל גייטס וטכנולוגיה מתקדמת, מה שהביא אותי לנושא התיבה: "התיבה החכמה". כפי שציינתי, המנחה לא אהבה את הקו ואמרה שנעשה הבה ונתחכמה, במקום התיבה החכמה בעלת טכנולוגיות מתקדמות, נלך על הכיוון ההפוך, אנטי טכנולוגיה או טכנולוגיה ישנה. ובכן, הטכנולוגיה הישנה היחידה שעלתה בראשי ויכולה להשתלב עם התיבה היא …

20. איפה יש חנות אלקטרוניקה הכי קרובה לאזור חדרה ?

• 0 תגובות
    • 836 צפיות
  21. Started by ElemenTal,

סימתי עכשיו להכין את זה: http://www.danielandrade.net/2005/12/06/howto-blinking-leds/ לא עובד בכלל (בשתי המצבים) כמה שאלות שאולי זאת הבעיה: כתוב במדריך - So you have to decide to get the left or right channel and connect with the left pin from the Tip31 ואחרי זה - You have to connect the ground from P2 connector to the right pin of the Tip31 - מה הם דפוקים ??? איזה מהם הוא הנכון ? לחבר את אחד הקטנים לשמאלי של TIP או את הגדול לימני של TIP ? שאלה שניה: איך אני יודע מה הוא הימני ב TIP31 ? אני חברתי כך: כשמה שכתוב אליו מופנה אלי אז חברתי אל הימני. אבל לפי זה זה מחובר לשמאלי, אז ה TIP31 בתמונה הפוך או מה ? ואז את הימני של ה P2 (שד"א גם פה אני לא יודע מה הימני והשמאלי …

• 4 תגובות
    • 835 צפיות
  22. אוקי אתמול קניתי כלי עבודה וכו... והיום עשיתי את המוד הראשון שלי נכון הוא ברמקולים והוא פשוט אבל עדיין לפעם ראשונה אני דיי מרוצה יצא כמו שציפתי שייפתי כבר נישאר לי רק לצבוע ככה זה היה : http://www.zix.co.il/images/z-1231102820.JPG ככה עשיתי את זה : http://www.zix.co.il/images/z-1060863604.JPG תמונה של שנהם יחד: http://www.zix.co.il/images/z-1139739810.JPG עכשיו יש לי כמה שאלות שאלה ראשונה בשביל ניקוי המארז האלכוהול הזה טוב ?: http://www.zix.co.il/images/z-1530436924.JPG עכשיו שהאר השאלות חבר הביא לי סאב וופר של מערכת קולנוע [זה ששולט בעוצמת השמע מגביר וממניך וכו...] ואני לא צריך אותו אז חשבתי שעם אני יפרק אותו יהיה לו שימושים אחרים הינה תמונה של כול הדברים שהיו בטוחו h…

• 2 תגובות
    • 835 צפיות
  23. כותרת.. כי אין לי דרמל\גיג'סו או כל זה..

• 6 תגובות
    • 835 צפיות
  24. אם אפשר בצפון (חיפה ..), כי המבחר בדובים וכו' ממש עלוב ומכוער.. ואין לי כח להזמין מחול ואני לא יודע גם איפה.. תודה!

• 4 תגובות
    • 835 צפיות
  25. Started by la_pumik,

שלום רב, נשרף לגיסי הספק למחשב , ולי היה ספק אחר והחלפתי לו. הנקודה היא שהספק החדש יותר חלש מהישן, ואני רוצה לדעת האם הוא מספיק. המחשב: p4 2.4 512mb אין לו כרטיסים בכלל, ז"א שיש לו כרטיס מסך מובנה. יש לו חוץ מזה דיסק קשיח, כונן דיוידי וצורב דיוידי. הספק: 250W 3.3v-20A 5v-25A 12v-13A האם אני צריך לקנות ספק חדש או שהוא יחזיק את זה?

• 6 תגובות
    • 835 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.