עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אלקטרוניקה ומודינג

חיתוך חלון במארז ובניית פאן באס, פיתוח בסביבת Arduino ועוד - כאן תוכלו לשאול את כל השאלות הנוגעות למודינג ולאלקטרוניקה שכרוכה בו, לפרסם את הפרויקטים שלכם ולקבל השראות

1. אני אישית חושב שלדים אדומים\ירוקים\לבנים יפים בדיוק כמו לדים כחולים, אבל הרבה אנשים מתעקשים להחליף את כולם לכחולים. זה קשור לצריכת כוח או משהו? ???

• 6 תגובות
    • 882 צפיות
  2. Started by roei_b,

אם אני יחבר ככה (תמונה), הלד יוריד את מהירות סיבוב המאוורר. אני צודק? תודה מראש! [attachment deleted by admin]

• 10 תגובות
    • 882 צפיות
  3. בוקר טוב, יש לי 2 קתודות עם שנאי, ומעגל לדים מהבהבים. האם ניתן לחבר בין הקתודה לבין הלדים? ואם כן, איזה כבל לחתוך? תודה לעונים! ועוד משהו אם אפשר: יש לי 2 כניסות P2 (לא פלאגים), ויש להם 3 פינים (כמו בתמונה למטה). איזה LEFT איזה RIGHT ואיזה GROUND? http://hwzone.co.il/phpMyWebmin/_uploads/news/pictures/MoRtZkInG/Stereo/TAL_ST%20018_resize.jpg[br]פורסם בתאריך: 14.03.2007 בשעה 08:05:53 עדכון: ציירתי סכמה, אני צריך שתגידו לי את דעתכם, וגם אני צריך לדעת מה קורה אם אני יוצר מפצל P2, אבל משתמש רק בLEFT/RIGHT וGROUND?בעע רגע, זה בסדר בכלל? הרי הקתודה מתחברת ל12V משלה, איפה זה נכנס פה? :s05: [attachment deleted by admin]

• 4 תגובות
    • 882 צפיות
  4. אם אפשר בצפון (חיפה ..), כי המבחר בדובים וכו' ממש עלוב ומכוער.. ואין לי כח להזמין מחול ואני לא יודע גם איפה.. תודה!

• 4 תגובות
    • 882 צפיות
  5. Started by lollipop15,

שלום, יש לי כמה שאלות בנוגע לדברים שונים ואשמח לעזרה בנושא: 1. מישהו יכול לתת לי קישור לאתר שמוכר מתאם בין חיבור של כונן אופטי slimline של נייד לחיבור ide? זה יכול להיות גם אתר בחו"ל, העיקר שהוא שולח לארץ. 2. מאורר של ZALMAN דגם ZM-OP1, לא הבנתי האם הוא יכול לשמש כמאורר לכל דבר או שהוא חייב להיות עם קירור לכרטיס מסך שלהם? 3. למישהו יש ניסיון בחיבור מתאם שמאפשר שימוש בכרטיס זכרון פלאש מסוג CF כHD? אני חושב להשתמש בזה בשביל HTPC... איך הביצועים שלו? כל מידע יעזור כאן. 4. לא הבנתי משהו בקשר למסך LCD של PS1, אני מבין שהוא צריך כרטיס מסך מיוחד, השאלה היא אם אפשר לחבר אותו לכרטיס מסך פשוט שמתאים לו ובנוסף לזה לעבוד עם כרטיס מסך רגיל בלי בעיות? אם כן, מישהו יודע איפה אפשר לקנות …

• 2 תגובות
    • 882 צפיות
  6. Started by Bartleby,

אני עם לוח DFI infinity Nforce 4 SLI. הקירור של הצ'יפטסט (מאוורר, לא קירור פאסיבי), החל להרעיש בצורה מטורפת. אפשר "לתקן" את זה איך שהוא? או שפשוט עדיף לקנות קירור חדש? אני לא עושה OC אז משהו ב-50 ש"ח אמור להספיק לא? ודבר אחרון, האם העובדה שהלוח הגיע עם קירור בצורת מאוורר מונעת ממני להתקין קירור פאסיבי? תודה.

• 5 תגובות
    • 882 צפיות
  7. Started by FeedMe,

אהלן חברים, רציתי למדוד מתחים מהספק שלי בעזרת מוטלימטר. מישהו יכול להסביר לי צעד אחרי צעד מה אני אמור לעשות? תודה

• 4 תגובות
    • 882 צפיות
  8. Started by minishay,

שלום לכולם, הודעה ראשונה - נעים מאוד אני מחפש סנסורים עם מודול בלוטות' למערכת שתהיה מבוססת על טלפון סלולרי. סנסור ראשון - רכיב שישדר טלמטריה פשוטה שאפשר לתרגם למרחק (לדוגמא עוצמת קליטה, זמן שידור אות וכו') חזרה אל המקלט (טלפון סלולרי). סנסור שני - Beacon בלוטות' שיודע לעבוד ב Multipoint - להתחבר לכמה התקנים במקביל. עקרונית אני מעדיף רכיבים שאפשר לעבוד איתם לשיבוץ במעגלים אבל היות ומדובר רק בסנסורים עבור המערכת לא אכפת לי גם אם הם יהיו מוצרי מדף. מישהו מכיר חברה/יבואן/חנות אלקטרוניקה שמתעסקת ברכיבים מסוג זה? תודה!! שי

• 0 תגובות
    • 882 צפיות
  9. Started by LuIgI,

אני שמתי לב שיש פה באתר מדבקות להורדה... אבל כל הקטע של ההורדות איך להגיד "נדפק" אז אם הוריד את זה אני ישמח שיצור איתי קשר באי סי קיו:166706954 **ואני ישמח לדעת איך להדביק את המדבקות, איך זה עובד.. תודה מראש, יניב. [אני חייב עזרה ממש דחוף אני מוקצב בזמן]

• 3 תגובות
    • 882 צפיות
  10. Started by eegg,

מצאתי סקיצה של מגבר תגידו לי אם זה יעבוד טוב. http://www.redcircuits.com//Page31.htm

• 4 תגובות
    • 881 צפיות
  11. שלום לכולם!!! אני נוסע מחר לאילת ורציתי לדעת האם מישהו מכיר חנות אלק' או מודינג שם... אחרי הכל אין שם מע"מ ורכיבים צריכים לעלות זול יותר... אז אם מישהו מכיר אני ישמח אם יעזור לי תודה!!!

• 0 תגובות
    • 881 צפיות
  12. Started by avimw,

טוב אז ככה יש לי איזה פנל של מערכת לררכב ויש לו LCD ורציתי לחבר אותו למחשב לפי המדריך הזה.. אבל איזה סוג LCD http://www.hwzone.co.il/guides.php?file=lcdguide

13. Started by re5pect,

ראיתי את הממיר הזה ורציתי לדעת אם ניתן לבנות את זה מחלקים יחסית בסייסים ונגישים יחסית.. אם אי אפשר, אני מבקש לא להתחיל לרשום ספאם וסתם שטויות כמו שלצערי לעתים לא מעטות קורה בת'ראדים מסויימים. תודה מראש.

• 3 תגובות
    • 881 צפיות
  14. יש לי מארז לבן ובהתחלה חשבתי לצבוע אותו בשחור ולעשות חלון, אבל עלה לי רעיון: איך ייראה מארז לבן עם חלון ושיהיה בו לדים UB והכל, מה אתם חושבים?

• 5 תגובות
    • 881 צפיות
  15. אני רוצה לעשות מיזרקה של מים שיהיה לה יציאה למערכת סטריאו כמו חיבור של אוזניות שכאשר אני יחבר אותה למערכת אז המיזרקה תתחיל לעבוד בתדר של הצלילים כאילו שהיא תשמש כמו אורגן אורות רק בלי אורות אלא מיזרקה (שהמים יקפצו לפי הקצב של המוזיקה)....כל מי שיש לו רעיונות סכמות משהו אני יודה לו מאוד...תודה מראש!!

• 3 תגובות
    • 881 צפיות
  16. מה אני צריך ואיך אני מחבר.....ולמה... אני יבין אם תסבירו במילולי אבל שיקטוט יהיה גם נחמד.... ;D איתן

• 3 תגובות
    • 881 צפיות
  17. *חיפשתי ולא מצאתי בפורום תשובה לשאלתי* שלום.! קניתי עטים כמו שמישהו רשם בפורום שהוא רנה. עכשיו רשום על העט שהוא עם מטלי(metallic) עכשיו קניתי את העט של stadler 465 איך אני יודע אם העטים רגישים לuv נ.ב הם בצבעים של אדום וכחול.

• 7 תגובות
    • 881 צפיות
  18. איך אפשר לברר מה המידות של החלון הזה: http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_280_847&products_id=4274 אני צריך פרטים ולא רשום שם כלום דרך אגב , זה שווה?

• 3 תגובות
    • 881 צפיות
  19. לפי מה שהבנתי זה גלי קול והאוזן האנושית שומעת בין 20H ל 20,000H האם זה נכון??? יש לי מכשיר שקולט תדר של 49MH ואני רוזה לשדר לו את התדר הזה כשאני משדר לו הוא אמור להמשיך את זרימת החשמל ואיך אני משדר לו עם רמקול בתדר גבוה של 49MH ???? תודה לכל מי שעוזר ולפי מה שנראה לי זה הפורום הכי טוב לשאול אם לא אז תעבירו

• 5 תגובות
    • 881 צפיות
  20. Started by dbx22,

חשבתי על זה לאחרונה, ורציתי לשאול מה אני צריך לקנות או שאני יכול לבנות לבד ואיזה ציוד אני צריך ומה עולה כמה? תודה.

• 2 תגובות
    • 881 צפיות
  21. Started by eegg,

יש לי טרנספורמר ורציתי לדעת אם ה זלמן ZM-MFC1 מתאים למארז ובמיוחד לדלת ולמחברים הtool less

• 2 תגובות
    • 881 צפיות
  22. Started by sh_bmw,

פירקתי מDVD את התצוגה הקדמית שלו, אני מעוניין לחבר אותו למחשב מודינג. מישהו יכול לעזור לי למוא מידע איך לחבר אותו למחשב? :s05: -יש לי ידע רחב באלקטרוניקה אז אני לא אסתבך עם מעגלים- תמונות: החיבור - http://www.zix.co.il/viewer.php?id=978218401.jpg כתוב ליד המעבד - http://www.zix.co.il/viewer.php?id=742995077.jpg מודל - http://www.zix.co.il/viewer.php?id=149532390.jpg מצד שמאל נמחקה חצי מילה, רשום "KEME" המעבד - http://www.zix.co.il/viewer.php?id=958694291.jpg אם לא מובן מה שכתוב על המעבד: TYK-2031 16312 637ZC01P

• 0 תגובות
    • 881 צפיות
  23. Started by qweqweqwe,

שלומות, נגמר לי מלאי הפרספקס ואני פשוט לא מוצא איפה יש לקנות. בדקתי בטמבוריות ליד הבית, בדקתי בחנויות היצירה ליד הבית, בדקתי באופיס דיפו, בדקתי בהום סנטר, ובשום מקום אין. מישהו מכם יכול להפנות אותי לחנות שמוכרת, עדיף במחירים סבירים עד זולים, לוחות פרספקס באזור ת"א-חולון או שעושה משלוחים לאזור? תודה מראש.

• 1 תגובה
    • 881 צפיות
  24. Started by RONG23,

שלום לכולם אשמח להמלצה על בקר טמפרטורה המציג 4 מקומות שונים בדיוק מירבי הסתכלתי על scythe,nzxt ולא מצאתי משהו שנותן קריאה של 4 מקומות בו זמנית אלא אחד אחד. לגבי בקר מאווררים אשמח לאחד שגם כולל מד טמפ" של לפחות 5 מאווררים ו4 מדי טמפ" תודה מראש לעוזרים רון

• 0 תגובות
    • 881 צפיות
  25. Started by Void,

אני רוצה לעשות חלון בגג בכולו יענו ישאר כל צד 3 ס"מ מתכת... עכשיו מה העובי של הפרספקט צריך ליהיות? מה המחיר? ובאיזה מכשיר הכי מומלץ להשתמש לחיתוך מדוייק?

• 9 תגובות
    • 880 צפיות

דיונים חדשים בפורומים