אלקטרוניקה ומודינג
חיתוך חלון במארז ובניית פאן באס, פיתוח בסביבת Arduino ועוד - כאן תוכלו לשאול את כל השאלות הנוגעות למודינג ולאלקטרוניקה שכרוכה בו, לפרסם את הפרויקטים שלכם ולקבל השראות
10,630 דיונים בפורום זה
-
קודם כל אני אציין שקראתי את המדריך לצג LCD ואת האשכולות הנוגעים אליו בפורום הזה, אבל יש לי שאלה ספציפית על הצג שלי את הצג לקחתי ממכשיר ישן שמצאתי בבסיס שלי. כשפירקתי את המכשיר המקורי ראיתי שזה 2 לוחות אלק' מחוברים אחד לשני ב-14 פינים (מן הסתם ה-14 מהמדריך) ובצד השני של הצג (לא איפה שה-14 פינים) יש 4 חורים (2 קבוצות של 2) עם המספרים 15 ו-16 אז יש לי 2 שאלות: האם להשאיר את הלוח השני שמחובר ללוח של הצג (מצורפות תמונות) האם ה-15 וה-16 הם בהכרח של תאורה, וזה 2 חורים ליד כל מספר (כל 2 חורים על מגע זהב כזה, צירפתי תמונה), ואם הם אכן של תאורה, לאיזה מהחורים אני צריך לחבר את המעגל? או שזה לא משנה? תודה רבה רבה מראש! [attachment deleted by admin - 90 dayss]
-
- 0 תגובות
- 855 צפיות
-
-
מצאתי סקיצה של מגבר תגידו לי אם זה יעבוד טוב. http://www.redcircuits.com//Page31.htm
-
- 4 תגובות
- 855 צפיות
-
-
יש לי שאלה. מישהו יודע איך עושים מעגל של מכשיר קשר? או סירטוט של מעגל אפילו לא מכשיר קשר אלא לחצן שלוחצים עליו ובצד שני יוצא מתח .??
-
- 4 תגובות
- 855 צפיות
-
-
שלום יש לי מצביע ליזר ואני רוצה לעשות את התהליך הבא יש כאן אולי מישהו שמבין בדברים האילה ויוכל לעשות זאת ?
-
- 2 תגובות
- 855 צפיות
-
-
יש לי תקציב של 100 שקל... הממ וזה צריך להיות מזיגזג כי הם שני מטר מהבית שלי... אני רוצה משהו שיעיר ת'מארז כי חוץ מאיזה מאוורר LED אדום אין לי משהו מיוחד... אם אפשר המלצות, אני יודע שיש קטודות ולייזרים אבל אני לא יודע מה טוב ואיכותי תודה
-
- 12 תגובות
- 855 צפיות
-
-
אני צריך מעגל לבניית מגבר לרמקולים שיש לי: שני רמקולים של 460WATT ועוד 2 של 200WATT ואני רוצה לחבר אותם למחשב...תודה לעוזרים...
-
- 1 תגובה
- 855 צפיות
-
-
שלום רציתי לשאול איפה אפשר לקנות מאווררים אם לדים נאונים וכו' למחשב רציתי גם לשאול איך מחברים לאן ממה וכו' למי שיש מדריכים עוד יותר טוב תודה מראש לכל מי שיעזור \ יונתן
-
- 4 תגובות
- 855 צפיות
-
-
שלום, חברתי מסך LCD ל-parallel port עפ"י המדריך שפורסם פה באתר. יצא מעולה, מדריך מעולה. עלה במוחי רעיון. מכיוון שה-LPT הוא PORT דו כיווני אנו מנצלים למעשה חצי פורט בלבד. אפשר לחבר להדקי ה-INPUT , מקלדת קטנה (3x3 כמו של אזעקה) וליצור פאנל שליטה נוסף למחשב. האם למישהו רעיון איך לממש את הנ"ל ועם איזה תוכנה מוכנה (מבלי לכתוב קוד בשפת C) ניתן לעבוד? תודה מראש על העזרה. אורן
-
- 3 תגובות
- 855 צפיות
-
-
אם שום דבר אחר לא עוצר אותי ויש לי מאוורר מיוחד למעבד.. ועדיין החום של המעבד לא עצר אותי.. האם יהיה אפשרי להגיע לכזה OC בלוח הזה כי הבנתי שהוא מתחמם מהר.. ואז האם הלוח הוא זה שיגביל אותי (בגלל החום עזבו את הבאס)
-
- 2 תגובות
- 855 צפיות
-
-
ובכן לא קשור ישירות לפורום זה, אך חשבתי לעצמי שאין מקום טוב יותר מכאן לבקש עזרה. אז ככה, סטודנט לאדריכלות ועיצוב פנים (שנה א') ובמסגרת שיעורי עיצוב קיבלנו משימה לעצב תיבת דואר לאישיות נבחרת. מכיוון שאיש חובב מחשבים אנוכי, החלטתי לבחור בביל גייטס (מתוך מחשבה שיהיו לי חיים קלים בהתאמת תיבת דואר לאישיות). אז ככה, היו לי כמה וכמה רעיונות שהמנחה שללה במחי יד. לי אישית התחבר מאוד ביל גייטס וטכנולוגיה מתקדמת, מה שהביא אותי לנושא התיבה: "התיבה החכמה". כפי שציינתי, המנחה לא אהבה את הקו ואמרה שנעשה הבה ונתחכמה, במקום התיבה החכמה בעלת טכנולוגיות מתקדמות, נלך על הכיוון ההפוך, אנטי טכנולוגיה או טכנולוגיה ישנה. ובכן, הטכנולוגיה הישנה היחידה שעלתה בראשי ויכולה להשתלב עם התיבה היא …
-
- 1 תגובה
- 855 צפיות
-
-
אני צריך למצוא חנות שמוכרת קבלים מהסוג הזה... זה דחוף לי...אני חייב אותם דחוף... בבקשה למי שיש יכולת להשיג או להגיד לי על חנות בישראל שמוכרת קבלים כאלה אני אשמח...
-
- 7 תגובות
- 855 צפיות
-
-
שלומות, נגמר לי מלאי הפרספקס ואני פשוט לא מוצא איפה יש לקנות. בדקתי בטמבוריות ליד הבית, בדקתי בחנויות היצירה ליד הבית, בדקתי באופיס דיפו, בדקתי בהום סנטר, ובשום מקום אין. מישהו מכם יכול להפנות אותי לחנות שמוכרת, עדיף במחירים סבירים עד זולים, לוחות פרספקס באזור ת"א-חולון או שעושה משלוחים לאזור? תודה מראש.
-
- 1 תגובה
- 855 צפיות
-
-
אני מת אני רואה את המלה הזאת בכל פינה פה אז תסבירו לי בבקשה מזה... ואולי גם על הדרך מזה לעזאזל "ת'ארד"
-
- 2 תגובות
- 855 צפיות
-
-
שלום ! קניתי קתודה מחנות מחשבים שהיא לא נראת ממש כמו הקתודות הרגילות אלה יש מסביבה מן צינור זכוכית ובשני הצדדים שלה יש פלסטיקים שאחד מהם הוא בקר וספק כוח. על הצד עם הבקר יש מן גלגלת בצד שלידה מצויר כמו פס כזה של ווליום עם תו מוסיקלי שמסביבו יש כאילו קרני אור. רציתי לדעת אם זה אומר שיש לקתודה שלי את ה- SOUND ACTIVATED כי יש לי 3 חוטים שיוצאים ממנה ו-2 מהם זה של הספק וה-3 אני לא יודע של מה אז בבקשה תעזרו לי זה חשוב כי ביום שבת סיימתי לבנות את המארז השקוף שלי (אני יעלה תמונות) ואני רוצה שהקתודה תתאים יפה למארז . תודה
-
- 2 תגובות
- 855 צפיות
-
-
מה נשמע חברה ? קיבלתי המלצה מאיש אלקטרוניקה ואודיופיל לא קטן להחליף את שתי הקבלים האלו 50V 10000 uf עכשיו הוא המליץ לי על החברה הזאת Nippon Chemicon ואני לא יודע אם http://www.lion.co.il/hindex.html או http://talmir.co.il/index.asp עובדים עם Nippon Chemicon אז אשמח מהמומחים המלצה על חברה איכותית במיוחד של קבלים תודה
-
- 1 תגובה
- 855 צפיות
-
-
ריאתי הרבה מקלטי IR שיש להם תוכנה אבל לא ראיתי שום מדריך סביר למשהו פשוט כמו חמישה כפתורים שמפעילים כמה תוכנות ושולטות עליהם מכירים משהו ?
-
- 3 תגובות
- 854 צפיות
-
-
טוב אז ככה יש לי איזה פנל של מערכת לררכב ויש לו LCD ורציתי לחבר אותו למחשב לפי המדריך הזה.. אבל איזה סוג LCD http://www.hwzone.co.il/guides.php?file=lcdguide
-
- 8 תגובות
- 854 צפיות
-
-
http://www.ilovebacon.com/041505/g.shtml ולא פחות מגניב: http://overklokking.no/art.php?artikkelid=14773 תלחצו למטה NEXT (זה כתוב בשוודית), ותראו צעד צעד, איך בנו את זה...
-
- 3 תגובות
- 854 צפיות
-
-
יש אפשרות לחבר 2 לדים על נגד 430 אוהם אחד , ל 12v
-
- 11 תגובות
- 854 צפיות
-
-
יש לי סוללה(של ה psp slim), שרשום עליה 1200 mAh. הבנתי שהמונח mAh אומר מיליאמפר שעה. מזה אומר בדיוק? זה אותו דבר כמו mA בלי האות h? אשמח להסבר. תודה
-
- 4 תגובות
- 854 צפיות
-
-
ומוכן לבצע עבודות פרטיות קטנות ?
-
- 2 תגובות
- 854 צפיות
-
-
-
שלום אני מחר קונה מההום סנטר את הדרמל של וולף עכשיו יש לי כמה שאלות: 1.) איך אני יודע איזה מהירות לקבוע למכשיר לחתוך דברים? לכל ראש יש את המהירות שלו? אם כן איפה אני יכול למצוא רשימה של כל ראש והמהירות המתאימה? 2.) האם לכל חומר יש מהירות משלו? (כגון: פרספקט, פח וכדומה..) 3.) אם אפשר טיפים מאנשים שעובדים עם הדרמל ביום יום ולמדו טיפים שישפרו את העבודה עם הדרמל (קראתי מדריכים כבר אבל תמיד טוב עוד ידע ) 4.) מישהו יודע במדויק את המספרים של הראשים שאני מקבל באריזה? 5.) האם מישהו יודע מה זה חבילה של פירזול? כאילו מה אני יכול לעשות עם זה? 6.) האם יש דבר כזה שאומר נגיד ככל שהמהירות גדולה יותר זה טוב יותר? או רע יותר? וככל שהמהירות קטנה יותר זה טוב יותר או רע יותר? תודה ר…
-
- 1 תגובה
- 854 צפיות
-
-
-
היי. רציתי לשתף אתכן בפרוייקט המודינג הראשוני שלי. בהתחלה האמת לא רציתי להתקרב לזה,עניתי בתגובה: "זה סתם הורס את המארז. אבל זה יפה למי שמבין.." ולאט לאט הבנתי שמודינג,זו לא בעיה. בקיצור,אתמול הייתי עם אבא שלי. (תכנאי מחשבים) הוא הרכיב איזה מחשב והעביר אותו למארז אחר,ואת המארז שהיה התכוון לזרוק. ראיתי את המארז הישן,לבן (לבן כזה ישן) אבל הדוגמא של המארז היית מוצאת חן בעיניי. אז ביקשתי מימנו את המארז. בקיצור לקחתי אותו וניקיתי אותו (שעה שלמה,הוא היה מלוכלך חבל"ז.) אחר כך,הלכתי לאיזו חנות ליד הבית (יש להם צבעים לצביעת מתכת וכו'). וקניתי צבעים לצביעה - כחול תכלת. בנוסף, יש לי לוח ASUS ישן שתיקנתי לא מזמן (היה לו נכשול חשמל קטן,לא רציני.) ומעבד מהמחשב הקודם (סלרון …
-
- 3 תגובות
- 854 צפיות
-