אלקטרוניקה ומודינג
חיתוך חלון במארז ובניית פאן באס, פיתוח בסביבת Arduino ועוד - כאן תוכלו לשאול את כל השאלות הנוגעות למודינג ולאלקטרוניקה שכרוכה בו, לפרסם את הפרויקטים שלכם ולקבל השראות
10,629 דיונים בפורום זה
-
אז יש בפאן באס הזה אפשרות להחליף את הפאנל החיצוני מ 3 צבעים כסף לבן ושחור עכשיו הוצתי את הבגרים אבל אבל זה לא יוצא כפתורים חוסמים את זה
-
- 9 תגובות
- 901 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני רוצה לעשות סליבינג לכל הכבלים במחשב .. אז רציתי לדעת מה המחירים שנעים ? אני רוצה לעשות לכל הכבלים של הספק כוח + למאווררים (: ומאיפה אני יכל להשיג אחד טוב אבל שיהיה בצבע UV כחול או ירוק .. או שחור בלי UV ואם אפשר מדריך איך לעשות את זה כמו שצריך D: עריכה: ראיתי את זה: http://www.xoxide.com/modsmart-supremesystemsleevingkit-white.html ניראה לי יספיק, מה אתם חושבים ? אין לי הרבה כבלים (ספק של 650W של FSP). החנות הזו אמינה ? אפשר להזמין ממנה ? + מאיפה אני יכל להשיג קטודה כחולה / אדומה בזול ?
-
- 1 תגובה
- 901 צפיות
-
-
שלום, חברתי מסך LCD ל-parallel port עפ"י המדריך שפורסם פה באתר. יצא מעולה, מדריך מעולה. עלה במוחי רעיון. מכיוון שה-LPT הוא PORT דו כיווני אנו מנצלים למעשה חצי פורט בלבד. אפשר לחבר להדקי ה-INPUT , מקלדת קטנה (3x3 כמו של אזעקה) וליצור פאנל שליטה נוסף למחשב. האם למישהו רעיון איך לממש את הנ"ל ועם איזה תוכנה מוכנה (מבלי לכתוב קוד בשפת C) ניתן לעבוד? תודה מראש על העזרה. אורן
-
- 3 תגובות
- 901 צפיות
-
-
אהלן, יש לי סרבר freenas שבניתי עם Mini itx עם מארז bitfenix prodigy m. אני מעוניין שהוא יהיה בתוך מזנון סגור, חשבתי להוסיף למזנון מאוורר מאחור, האם מאוורר שימשוך את האוויר החוצה יהיה מספיק? או שאני צריך לחשוב גם על מאוורר שיספק אויר פנימה? אשמח לדעות או ניסיון ממישהו, חשוב לציין שמפרט המחשב וצריכת החשמל שלו היא מינימלית. Intel Core i3 8100 תודה
-
- 2 תגובות
- 901 צפיות
- 1 follower
-
-
אני מודה שהכותרת שבחרתי גרועה, אתם מוזמנים להציע חדשה. (גם הפורום לא ממש מתאים אבל לא מצאתי מתאים יותר). ------ לאור רצון שלי להתקדם מבחינה טכנולוגית מצד אחד ולאור חוסר רצון שלי לקנות מוצרים חדשים בעלי תוכנה שתגביל אותי, ולאור התפתחויות בתחום החומרה הפתוחה כמו אופן מוקו, חשבתי למה שלא נעודד פעילות של קידום חומרה חופשית. למשל אפשר לקחת קיט של חומרה פתוחה מסוימת, למשל הנגן הזה שהייתי קונה אם היה ניתן: http://www.positron.org/projects/juicebox/ ולעשות יום/כנס באיזה חברה/מקום בעל ציוד מעבדה מתאים, ההרשמה תעשה הרבה לפני הכנס לצורך קנית הרכיבים, והזמנת רכיבים מיוחדים, כמו המעגלים המודפסים עצמם (בלי הרכיבים) מה שיאיץ את בנית הערכה.. ובנוסף אפשר שיהיה חדר של מתקדמים (או מפגש דיון…
-
- 0 תגובות
- 901 צפיות
-
-
שלום US $56.92 17% OFF|Steady Gophert CPS 3010II 300W Digital DC Power Supply CPS 3010 Adjustable 0 30V 5V 12V 15V 24V 0 10A Lockable 110V/220V|Switching Power Supply| - AliExpress https://banggood.app.link/oeTLWHgClbb מה דעתכם על המוצרים האלו. תודה
-
- 0 תגובות
- 901 צפיות
-
-
שלום לכולם אשמח להמלצה על בקר טמפרטורה המציג 4 מקומות שונים בדיוק מירבי הסתכלתי על scythe,nzxt ולא מצאתי משהו שנותן קריאה של 4 מקומות בו זמנית אלא אחד אחד. לגבי בקר מאווררים אשמח לאחד שגם כולל מד טמפ" של לפחות 5 מאווררים ו4 מדי טמפ" תודה מראש לעוזרים רון
-
- 0 תגובות
- 901 צפיות
-
-
איפה אני יכול לקנות ספוט לדים כמו שיש ב CHAMELEON של SUNBEAM כדי לחבר אותם ל LIGHTBUS של SUNBEAM ??? (הכוונה לחנויות מקוונות)
-
- 6 תגובות
- 901 צפיות
-
-
מישהוא יודעה איפה אני יכול ליקנות פרספקט לחלון שלי
-
- 5 תגובות
- 900 צפיות
-
-
שלום לכולם!!! אני נוסע מחר לאילת ורציתי לדעת האם מישהו מכיר חנות אלק' או מודינג שם... אחרי הכל אין שם מע"מ ורכיבים צריכים לעלות זול יותר... אז אם מישהו מכיר אני ישמח אם יעזור לי תודה!!!
-
- 0 תגובות
- 900 צפיות
-
-
ראיתי את הממיר הזה ורציתי לדעת אם ניתן לבנות את זה מחלקים יחסית בסייסים ונגישים יחסית.. אם אי אפשר, אני מבקש לא להתחיל לרשום ספאם וסתם שטויות כמו שלצערי לעתים לא מעטות קורה בת'ראדים מסויימים. תודה מראש.
-
- 3 תגובות
- 900 צפיות
-
-
אני רוצה לבנות פאנל עם לדים הבעיה היא שאני לא יודע להגיד למוחר איזה סוג לדים אני צריך החוטים אצלי במולקס מחובר לחוט הצהוב ולחוט השחור אז שאני הולך לחנות אלקטרוניקה מה אני צריך להגיד להם? עכשיו אני יודע שצריך גם נגדים איז מה אני צריך להגיד למוחר שיביא לי לדים_____ ונגד_____ תודה לעוזרים
-
- 6 תגובות
- 900 צפיות
-
-
אהלן. חבר שלי (מהנדס אלקטרוניקה) מצא אצלו בעבודה 2 מסכי LCD קטנים. לאחר שהסברתי לו את פוטנציאל המודינג שלהם הוא נדלק והשיג הסברים מפורטים על איך בדיוק לחבר את המסך ליציאת מדפסת וכמעט סיים (המסך עבד אך ה קונטרסט היה גבוה מידי) יש לי כמה שאלות: 1. עזרה בזיהוי ה LCD, דגם מדוייק, מפרט טכני 2.איך לסדר את בעיית הקונטרסט. חבר שלי אומר שצריך פוטנציומטר הוא פשוט לא יודע איפה לתקוע אותו במסך. 3. האם זה אפשרי לחבר מסך כזה דרך יציאת USB. אם כן מישהו יכול לתת קישור למדריך מפורט? להלן התמונות של המסך:
-
- 7 תגובות
- 900 צפיות
-
-
אני עובד על איזה משהו במסגרת שירותי הצבאי ואני צריך לחשוב על שיטת שידור לבניית משדר ראה דוגמא גוייסטיק ומקלט שזה המוצר שיהיה אפשר להצפין את זה , כמובן לא רדיו ולא אינפרה אדום . רעיונות . תודה
-
- 3 תגובות
- 900 צפיות
-
-
-
שלום, אני רוצה לבנות כפתור ווליום חיצוני (פאסיבי) לכרטיס הקול שלי הוא צריך להיות ממש פשוט (כניסת סטראו -> פוטנציומטר -> יציאת סטראו) והוא צריך להיות הכי הכי הכי הכי הכי איכותי שאפשר. 1. האם באמת כל מה שאני צריך זה כניסה ויצאה סטריאו ופוטנציומטר? 2. איפה אני יכול למצוא את הרכיבים האלו ברמה הכי גבוהה שיש? אשמח לעזרתכם, מני.
-
- 0 תגובות
- 900 צפיות
-
-
יש לי שאלה כי אני רוצה לעאשות כזה דבר יש כזאת אפשרות לעשות מערכת בקרת תאורה במארז? כמו נגיד ביי באס למאווררים? תודה לעונים
-
- 2 תגובות
- 900 צפיות
-
-
אני מתקוון ביציאות מולקס כמה V יש בכל אחת מהם ואם אני רוצה לחבר את היציאה ללד של 3V למשל אז נגד של כמה אני צריך וד"א יש למישהו מדריך לאלקטרוניקה אבל משהו רציני לא כמו בעוגן
-
- 5 תגובות
- 900 צפיות
-
-
קודם כל, אני מבקש סליחה מהמנהלים אם אנוכי עובר על כלשהו חוק... אם כן, אנא תקנו אותי ואל תמחקו\תנעלו נושא זה או תזהירו אותי.. אובכן לנושא.... זה: http://www.nanashops.co.il/sale.php?sale=3056184&refid=6 נקרא דרמל? כדי לקנות את זה? זה טוב? איכותי?
-
- 4 תגובות
- 900 צפיות
-
-
אני רוצה להתחיל לעשות למארדז ישן שלי מודינג אבל איך להתחיל ואיזה מדריכים הכי בסיסיים וקלים?
-
- 2 תגובות
- 900 צפיות
-
-
שלום אני מחר קונה מההום סנטר את הדרמל של וולף עכשיו יש לי כמה שאלות: 1.) איך אני יודע איזה מהירות לקבוע למכשיר לחתוך דברים? לכל ראש יש את המהירות שלו? אם כן איפה אני יכול למצוא רשימה של כל ראש והמהירות המתאימה? 2.) האם לכל חומר יש מהירות משלו? (כגון: פרספקט, פח וכדומה..) 3.) אם אפשר טיפים מאנשים שעובדים עם הדרמל ביום יום ולמדו טיפים שישפרו את העבודה עם הדרמל (קראתי מדריכים כבר אבל תמיד טוב עוד ידע ) 4.) מישהו יודע במדויק את המספרים של הראשים שאני מקבל באריזה? 5.) האם מישהו יודע מה זה חבילה של פירזול? כאילו מה אני יכול לעשות עם זה? 6.) האם יש דבר כזה שאומר נגיד ככל שהמהירות גדולה יותר זה טוב יותר? או רע יותר? וככל שהמהירות קטנה יותר זה טוב יותר או רע יותר? תודה ר…
-
- 1 תגובה
- 900 צפיות
-
-
הוצאתי מאיזה שרת ישן מסך mk620ny-ly תגידו אפשר לחבר אותו למחשב הרגיל?
-
- 1 תגובה
- 900 צפיות
-
-
טוב אז ככה יש לי איזה פנל של מערכת לררכב ויש לו LCD ורציתי לחבר אותו למחשב לפי המדריך הזה.. אבל איזה סוג LCD http://www.hwzone.co.il/guides.php?file=lcdguide
-
- 8 תגובות
- 899 צפיות
-
-
http://www.ilovebacon.com/041505/g.shtml ולא פחות מגניב: http://overklokking.no/art.php?artikkelid=14773 תלחצו למטה NEXT (זה כתוב בשוודית), ותראו צעד צעד, איך בנו את זה...
-
- 3 תגובות
- 899 צפיות
-
-
יש אפשרות לחבר 2 לדים על נגד 430 אוהם אחד , ל 12v
-
- 11 תגובות
- 899 צפיות
-