אלקטרוניקה ומודינג
חיתוך חלון במארז ובניית פאן באס, פיתוח בסביבת Arduino ועוד - כאן תוכלו לשאול את כל השאלות הנוגעות למודינג ולאלקטרוניקה שכרוכה בו, לפרסם את הפרויקטים שלכם ולקבל השראות
10,629 דיונים בפורום זה
-
שלום US $56.92 17% OFF|Steady Gophert CPS 3010II 300W Digital DC Power Supply CPS 3010 Adjustable 0 30V 5V 12V 15V 24V 0 10A Lockable 110V/220V|Switching Power Supply| - AliExpress https://banggood.app.link/oeTLWHgClbb מה דעתכם על המוצרים האלו. תודה
-
- 0 תגובות
- 893 צפיות
-
-
שלום לכולם, הודעה ראשונה - נעים מאוד אני מחפש סנסורים עם מודול בלוטות' למערכת שתהיה מבוססת על טלפון סלולרי. סנסור ראשון - רכיב שישדר טלמטריה פשוטה שאפשר לתרגם למרחק (לדוגמא עוצמת קליטה, זמן שידור אות וכו') חזרה אל המקלט (טלפון סלולרי). סנסור שני - Beacon בלוטות' שיודע לעבוד ב Multipoint - להתחבר לכמה התקנים במקביל. עקרונית אני מעדיף רכיבים שאפשר לעבוד איתם לשיבוץ במעגלים אבל היות ומדובר רק בסנסורים עבור המערכת לא אכפת לי גם אם הם יהיו מוצרי מדף. מישהו מכיר חברה/יבואן/חנות אלקטרוניקה שמתעסקת ברכיבים מסוג זה? תודה!! שי
-
- 0 תגובות
- 893 צפיות
-
-
מה נשמע חברה ? קיבלתי המלצה מאיש אלקטרוניקה ואודיופיל לא קטן להחליף את שתי הקבלים האלו 50V 10000 uf עכשיו הוא המליץ לי על החברה הזאת Nippon Chemicon ואני לא יודע אם http://www.lion.co.il/hindex.html או http://talmir.co.il/index.asp עובדים עם Nippon Chemicon אז אשמח מהמומחים המלצה על חברה איכותית במיוחד של קבלים תודה
-
- 1 תגובה
- 893 צפיות
-
-
מישהוא יודעה איפה אני יכול ליקנות פרספקט לחלון שלי
-
- 5 תגובות
- 892 צפיות
-
-
שלום לכולם!!! אני נוסע מחר לאילת ורציתי לדעת האם מישהו מכיר חנות אלק' או מודינג שם... אחרי הכל אין שם מע"מ ורכיבים צריכים לעלות זול יותר... אז אם מישהו מכיר אני ישמח אם יעזור לי תודה!!!
-
- 0 תגובות
- 892 צפיות
-
-
הקטודה הזאת עושה מספיק אור שיאיר לי את כל המארז? http://www.pccool.co.il/html/index.asp?action=add&item=cck-10-b&count=321&p=cck-10-b
-
- 9 תגובות
- 892 צפיות
-
-
אני רוצה לבנות פאנל עם לדים הבעיה היא שאני לא יודע להגיד למוחר איזה סוג לדים אני צריך החוטים אצלי במולקס מחובר לחוט הצהוב ולחוט השחור אז שאני הולך לחנות אלקטרוניקה מה אני צריך להגיד להם? עכשיו אני יודע שצריך גם נגדים איז מה אני צריך להגיד למוחר שיביא לי לדים_____ ונגד_____ תודה לעוזרים
-
- 6 תגובות
- 892 צפיות
-
-
שלום אני צריך עזרה בבעיה הזאת : יש לי מתחי(0-5) TTL שיוצאים מבקר. מתחים אלו צריכים להגיע אל צרכן כלשהו שמקבל מתחים בטווח 3.6 - 17 וולט .. באותו יחס.. כלומר 0V מהבקר יגרום ל3.6V לצרכן.. 5V יגרום ל17V לצרכן. כלומר אני צריך לבנות מנוף מתחים בין הבקר לצרכן. אני יודע שצריך להשתמש בשיטת PWM אבל אני לא יודע איך זה אמור להשתלב במעגל.
-
- 4 תגובות
- 892 צפיות
-
-
שלום לכולם. אני לא בטוח אם זה הפורום הנכון אבל הנאישם שכאן נראים מבינים באלקטרוניקה לשמה ולא מצאתי פורום אחר שיתאים לנושא ויהיה פעיל בצורה יעילה מספיק כדי לספק לי תשובה. מצטער אם טעיתי. אז ככה, יש לי טלוויזיית AKAI ישנה שקיבלתי במתנה מחבר של אבא שלי, את הטלוויזיה קיבלתי ללא שלט, ומצב הקונטראסט\בהירות בה הוא לא לשביעות רצוני. על הטלוויזיה אני שולט בעזרת שלט הYES שברשותי, ובעזרתו (עד כמה שמצאתי והצלחתי) אני יכול לבצע פעולות בסיסיות בלבד כגון להעביר ערוץ, לשנות ווליום ולהגיע למצב AV\TV. רציתי לדעת אם ישנם דרכים לשנות את הקונטראסט\בהירות בטלוויזיה שלי בעזרת שלט הYES או בלעדיו? תודה מראש לעוזרים.
-
- 2 תגובות
- 892 צפיות
-
-
אם אפשר בצפון (חיפה ..), כי המבחר בדובים וכו' ממש עלוב ומכוער.. ואין לי כח להזמין מחול ואני לא יודע גם איפה.. תודה!
-
- 4 תגובות
- 892 צפיות
-
-
שלום... אני רוצה להתחיל פרוייקט חדש HTPC אני אשמח אם תביאו לי מדריך או מוד קודם שיש בו תמונות. האם אפשר לעשות את זה מפרספקס? ומעבד celron הוא טוב בשביל זה? על המחשב אני מריץ יריחו בלי בעיה... תודה מראש!
-
- 6 תגובות
- 892 צפיות
-
-
חשבתי על זה לאחרונה, ורציתי לשאול מה אני צריך לקנות או שאני יכול לבנות לבד ואיזה ציוד אני צריך ומה עולה כמה? תודה.
-
- 2 תגובות
- 892 צפיות
-
-
שלומות, נגמר לי מלאי הפרספקס ואני פשוט לא מוצא איפה יש לקנות. בדקתי בטמבוריות ליד הבית, בדקתי בחנויות היצירה ליד הבית, בדקתי באופיס דיפו, בדקתי בהום סנטר, ובשום מקום אין. מישהו מכם יכול להפנות אותי לחנות שמוכרת, עדיף במחירים סבירים עד זולים, לוחות פרספקס באזור ת"א-חולון או שעושה משלוחים לאזור? תודה מראש.
-
- 1 תגובה
- 892 צפיות
-
-
שלום לכולם! אני כבר כמה חודשים מחפש אתרים שיתנו לי מידע על איך ליבנות מעגלים חשמליים רציניים (לא מנורה וסוללה ) , יותר רציני כמו לוחות של מגברים, אז מי שמכיר אתרים כאלה אז בבקשה חבר'ה זה ממש דחוך לי. תודה רבה מראש!
-
- 1 תגובה
- 892 צפיות
-
-
מישהו יכול להגיד לי מידות של מאוורר של 80 מ''מ כי אני בונה באיזה פרוייקט חלון פרספקס קטן (ראה פרוייקט "מחשבפון") אז אני צריך מידות כי אני עושה חלון שיהיה גדול ב-10 ס''מ מכל כיוון תודה ומחכה לתשובה
-
- 8 תגובות
- 892 צפיות
-
-
סרט להגנה על חתכים אם יש למישהוא קצת שארית אשמח לקחת / לקנות - צריך כ 50 ס"מ תודה!
-
- 1 תגובה
- 892 צפיות
-
-
http://www.ilovebacon.com/041505/g.shtml ולא פחות מגניב: http://overklokking.no/art.php?artikkelid=14773 תלחצו למטה NEXT (זה כתוב בשוודית), ותראו צעד צעד, איך בנו את זה...
-
- 3 תגובות
- 891 צפיות
-
-
אני אישית חושב שלדים אדומים\ירוקים\לבנים יפים בדיוק כמו לדים כחולים, אבל הרבה אנשים מתעקשים להחליף את כולם לכחולים. זה קשור לצריכת כוח או משהו? ???
-
- 6 תגובות
- 891 צפיות
-
-
אני רוצה לעשות מיזרקה של מים שיהיה לה יציאה למערכת סטריאו כמו חיבור של אוזניות שכאשר אני יחבר אותה למערכת אז המיזרקה תתחיל לעבוד בתדר של הצלילים כאילו שהיא תשמש כמו אורגן אורות רק בלי אורות אלא מיזרקה (שהמים יקפצו לפי הקצב של המוזיקה)....כל מי שיש לו רעיונות סכמות משהו אני יודה לו מאוד...תודה מראש!!
-
- 3 תגובות
- 891 צפיות
-
-
אני קונה השבוע לדים והייתי רוצה מדריך לאיך לחבר אותם ואיך הם עובדים בכללי תודה עוזרים
-
- 1 תגובה
- 891 צפיות
-
-
יש לי מנוע של הרדדיסק רציתי לדעת איך אני יכול לעשות שהוא יסתובב בלי הפבקה כי עכשיו זה עושה שתי סיבובים ומפסיק
-
- 7 תגובות
- 891 צפיות
-
-
קניתי מסך LCD 4X20, והמסך תומך עברית. עכשיו, אני מחפש תוכנה שתוכל לשלוח לו מידע גם בעברית כדי שאוכל לנצל את זה שהמסך יכול להציג עברית.... מישהו מכיר משהו? או יכול לעזור לי? תודה, שחר.
-
- 0 תגובות
- 891 צפיות
-
-
שלום לכולם אשמח להמלצה על בקר טמפרטורה המציג 4 מקומות שונים בדיוק מירבי הסתכלתי על scythe,nzxt ולא מצאתי משהו שנותן קריאה של 4 מקומות בו זמנית אלא אחד אחד. לגבי בקר מאווררים אשמח לאחד שגם כולל מד טמפ" של לפחות 5 מאווררים ו4 מדי טמפ" תודה מראש לעוזרים רון
-
- 0 תגובות
- 891 צפיות
-
-
נכון יש את החיבורים בצד ימין (שזה של המסך..) ויש בצד שמאל , אז מה הם(הכבל של המדפסת יענו)?
-
- 3 תגובות
- 891 צפיות
-
-
ראיתי את הממיר הזה ורציתי לדעת אם ניתן לבנות את זה מחלקים יחסית בסייסים ונגישים יחסית.. אם אי אפשר, אני מבקש לא להתחיל לרשום ספאם וסתם שטויות כמו שלצערי לעתים לא מעטות קורה בת'ראדים מסויימים. תודה מראש.
-
- 3 תגובות
- 890 צפיות
-