עבור לתוכן

אלקטרוניקה ומודינג

חיתוך חלון במארז ובניית פאן באס, פיתוח בסביבת Arduino ועוד - כאן תוכלו לשאול את כל השאלות הנוגעות למודינג ולאלקטרוניקה שכרוכה בו, לפרסם את הפרויקטים שלכם ולקבל השראות

1. Started by arik89,

קניתי דרמל של וולף עם 128 חלקים. הדיסקיות חיתוך שלו ממש חלשות שברתי אחת בטעות עם האצבע =\ צריך טיפים איך לעבוד איתו בעיקר עם הציר הגמיש וגם הסברים על החלקים שלו מה הם הראשים הוורודים האלה? והדיסקיות ניר זכוכית? יש לי גם ראשים כאלה : http://www.dremeleurope.com/dremelocs-uk/Category.jsp;jsessionid=B4B2559E7DCB1EA64E3E7AA0FC1246A8?&ccat_id=484 מה הם עושים? עם מה אני משייף את המארז? מה היא הדרך הנכונה לחתוך ? וכו' תודה

• 1 תגובה
    • 720 צפיות
  2. Started by kOblenZ,

אהלן חברה, לא מזמן קניתי לוח אם חדש ובמקום 3 חיבורים למאווררי מארז יש לי רק 1. אבל יותר ממאוורר 1 מן הסתם . להבנתי ישנם כבלים המחברים בין הספק כוח ישירות למאווררים. אז מישהו יודע איפה אני יכול לקנות כבל מולקס 4פינים זכר ל3פינים זכר? או אפילו יותר טוב כבל מולקס 4פינים זכר שמתפצל לפעמיים 3פינים זכר? אני יודע שניתן להזמין את הכבלים האלה מחנויות בחול. אני שןאל לגבי הארץ. אם ישנה אפשרות פשוטה יותר של עשה זאת בעצמך, משמע לחבר את חוטי החשמל בעצמי, אשמח לדעת כמה היא קשה לביצוע וכיצד ניתן לבצע אותה. בכללי אם ישנה אופציה נוספת לחיבור 2 מאווררים למחשב אשמח לדעת. תודה מראש, יונתן.

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  3. Started by shronxx,

אני מעוניין לקנות לדים בכמות של בערך 30 או 40 לדים במחיר הזול ביותר בבקשה אם אתם יכולים תנו לי אתרים להזמנת לדים מחו"ל או מהארץ זה לא משנה.... תודה מראש לעוזרים..

• 2 תגובות
    • 566 צפיות
  4. יש לי מארז BOND II (H7650) חשבתי לעשות מודניג חיתוך חלון+תאורה+הוספת מאווררים (ליצור סירקולציה טובה) 1) חיתוך חלונות על שתיי הדפנות+מאוורר בכל חלון (במרכז) 2) הוספת מאווררים 120M(סירקולציה טובה) זקוק לעצות שלכם 3) 2 כבלים מסביב לחלונות (שיבליטו ת'חלקים) חשבתי על זה http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?cPath=174_156&products_id=1112 עכשיו יש לי כמה בעיות איך אפשר לדעת אם הספק יוכל להחזיק את כל זה (4-5 מאווררים תאורה ושתיי גופי קירור למעבד ולכרטיס מסך) ? והמאווררים האלה http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?cPath=174_124_168&products_id=3278 יזהרו עם ה-SUNBEAM cold cathode http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_in…

• 21 תגובות
    • 2k צפיות
  5. Started by Odedb52,

יש לי מסך שבניתי לפני לא מעט זמן.... (LCD קטן בחיבור LPT) כרגע הוא נמצע על המארז בלי שום.... "כיסוי". רציתי להכניס אותו באחד הפאנלים של ה- CD ומכיוון שאין לי דרמל או משהו בסגנון רציתי לדעת אולי יש לכם רעיונות איך לחתוך את הפאנל. חשבתי על קידוח הרבה עיגולים עם המקדחה שבבית, אבל אז שוב נזכרתי שאח"כ לא יהיה לי איך לפתוח את זה... בקיצור, תציעו רעיונות... תודה, עודד

• 6 תגובות
    • 865 צפיות
  6. מחר אני אבנה את מעגל הIR שבעזרתו ניתן לשלוט על המחשב. אני רוצה לעשות מן מארז יפה, אבל אין לי רעיון איך. המידות של המארז הנדרש הן כ5X4 ס"מ וגובה כ3-4 ס"מ חשבתי לקחת פרספקס שחור דק וליצור מארז, אבל אין לי מאיפה להשיג. יש לי רק שקוף ודי עבה (במקור לדלת מחשב) יש לי פח מגולבן אבל זה לא יצא יפה, ולא כ"כ קל לעבוד איתו. יש לכם רעיונות? אני רוצה לשים את המעגל על השולחן ולכן אני רוצה מארז מתאים. תודה

• 6 תגובות
    • 847 צפיות
  7. Started by big foot,

ברצוני לעשות מודינג קטן למחשב, אבל אני חייב לדים RGB. חפשתי בחנויות באזור תל אביב ולא מצאתי. אינני מעונין לקנות דרך האינטרנט וחשוב שהחנות תיהיה באזור תל אביב. האם משהו יכול לעזור לי בנושא? תודה מראש

• 26 תגובות
    • 2.1k צפיות
  8. אני צריך להאיר מודל מסויים, יש לו פס שקוף באמצע והמטרה שהפס יואר. כדי להשיג את האפקט אני רוצה להשתמש בלד כחול. נאמר שגודל המודל הוא 4 על 4 ס"מ, ואני רוצה להאיר רק את ההיקף החיצוני שלו. הדגש בתכנון הוא שצריך להשתמש ברכיבים הכי זמינים שיש (אפשר גם בכשיוף) כמה ואיזה לדים לבחור?

• 2 תגובות
    • 1.8k צפיות
  9. Started by MichaelZ,

hope I didn't butcher what you're supposed to call those things anyway.. יש פה את שני הדגמים האלה: http://www.ebay.com/itm/UNI-T-UT139C-True-RMS-LCD-Digital-Auto-Range-Multimeter-AC-DC-Tester-Meter-/262506462347 http://www.ebay.com/itm/UNI-T-UT139A-True-RMS-LCD-Digital-Multimeters-AC-DC-Auto-Range-Tester-Meter-/262636855307 המחיר הוא ~זהה והפונקציות מאוד דומות. מתישהו בחיים הקודמים שלי למדתי חשמל ואלקטרוניקה. היום אני צריך רק פה ושם למדוד מתח ולפעמים זרם. פעם בכמה שנים יוצא לי לעבוד על פרוייקט DIY כזה או אחר שקשור לאלקטרוניקה. שם אני גם צריך למדוד התנגדות. מדידת קיבולת של קבלים זה גם משהו שאני עלול להזדקק לו. עם זאת, רוב הש…

10. הבקר של הסאונד התקלקל לא שומעים טוב ויש רעשים ואני רוצה להחליף את הבקר של הסאונד במערכת של קרייטיב אבל אני לא יודע מאיפה להשיג את החלק הזה ואם אי אפשר להשיג את החלק אז אולי אפשר לתקן את זה עדיף להחליף לבקר סאונד חדש התמונות של המערכת קרייטיב 2.1 [attachment deleted by admin]

• 9 תגובות
    • 1k צפיות
  11. היי 2*1.5W ככל שידוע לי. אני לא רוצה לפרק רק כדי לראות התנגדות ומידות אבל נראה לי שאין ברירה. אני מחפש לקנות , ולא מוצא היכן , רמקולים שונים , איכותיים . מצאתי ביוטיוב מישהו שהחליף, בנטבוק אחר אמנם, עם רמקולים של סוני מסלולרי-ווקמן W550i יש גם רמקולים של הרמן קרדון בלפטופים של טושיבה .. אני מעונין לבדוק גם את הווקמן החדש של סוני ( live with walkman ) הבעיה = איפה פאקינג קונים . אני פשוט לא מוצא ! ( באיביי יש רק earpiece של ה סוני לעיל) תודה

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  12. Started by iakovl,

!!! אני לא בטוח אם זה המקום הנכון, אז אם הוא לא אנא העבירו אותו למקום הנכון !!! אני מתכוון לבנות בקרוב אתר שיקרא GUIDE LINK כאמור הוא יהיה אתר עם לינקים למדריכים, מכיוון שאני רואה המון מקרים שאנשים מחפשים מדריכים ולא מוצאים אותם. אני מעוניין בעזרתכם על מנת למצוא את כל הלינקים האפשריים על מנת שהאתר אכן יוכל לעזור לכל מי שירצה. מדריכים מתקבלים בברכה מכל שפה , מה שיהיה שונה מאנגלית ועברית יתורגם בעמצאות אתרים המתמחים בכך. תודה ;D

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  13. Started by itaim,

אני רוצה להכניס מחשב לאוטו שיהיה בעיקר למוזיקה ואולי גם סרטים עכשיו אני פוחד על הארדיסק... הוא יקבל הרבה זעזועים לא? ראיתי פה מישהו שעשה משהו עם גומיות... אבל אני לא חושב שזה פיתרון טוב מספיק... אני חושב שמהר מאוד זה יצא מהגומיות וגם זה יזוז הרבה עם הגומיות, לא? חשבתי על הארדיסק חיצוני שבדרך כלל יש לו מארז שיחסית עמיד בזעזועים, או לקנות מארז חיצוני והארדיסק רגיל... אבל אף פעם לא נגעתי בכאלה אז אני לא יודע אם אפשר להפעיל אותו בתור כונן C (כלומר לתקין עליו ווינדוס) כי הוא מתחבר דרך USB איזה פתרון מבין ה2 יותר טוב? אולי יש לכם פתרונות אחרים?? ואל תגידו לי לקנות מחשב נייד כי אני רוצה לעשות את זה לבד 8)

• 17 תגובות
    • 3k צפיות
  14. שלום, אני לא כל כך מסתדר עם האנגלית אז אשמח אם מישהו יכול להסתכל בדפי נתונים ולהגיד לי מהי צריכת הזרם והמתח של כל רכיב ממש תודה! http://www.analog.com/static/importe.../ADF7023-J.pdf http://cds.linear.com/docs/en/datasheet/1963fc.pdf http://www.atmel.com/Images/doc32058.pdf

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  15. טוב היום קניתי ספריי צבע דמוי ניקל של יעקובי הספריי כל כך גרוע, אני מניח את מה שצבעתי על השולחן והכל מתמלא שריטות למזלי ניסיתי את הצבע על פלופי ישן אז אני צריך שתמליצו לי על חברה טובה שמייצרת ספריים ושיש לה ספריי דמוי ניקל, אני לא רוצה לראות שוב שריטות תודה מראש

• 5 תגובות
    • 2.2k צפיות
  16. Started by Electric Boom,

אתם יודעים מה זה חוגה,שמציגה מתח..............(עם מעגל פשוט אני רוצה לסדר hd tray ,אחד פה בקהילה ,אם אני זוכר נכון,הכין אחד עם נגד וזהו....)

17. Started by alergic,

המחשב שלי הוא P4 3.0 FSB 533 אם GEFORCE 6600 ואני צריך מאוורר חזק אך שיהיה שקט ככל האפשר(גם בעומס הציעו לי את BIG TYPHOON של THERMALTAKE אך ראיתי כמה מאווררים יותר חזקים רציתי לשאול אם לקחת את ה TYPHOON או שיש לכם הצעה אחרת. מחכה לתגובה מהירה אני רוצה לקנות היום 29/5/06 טווח הכסף הוא עד 300-400 אם יש הצעה יותר יקרה תשימו אותה ליד הרגילה ואני אבחר. עוד דבר אם מישהו יכול להסביר לי איך יודעים שהוא שקט ? על מה מסתכלים?

• 4 תגובות
    • 818 צפיות
  18. Started by aviram20,

היי כולם אני צריך מאורר מיוחד למחשב בקוטר של 80 רגיל אבל שהעובי שלו לא יעלה על 12 מ''מ זאת אומרת סנטים וקצת וזאת מאחר שבין הלוח לדלת אין הרבה מקום ממש 13-12 מ'ממ הנה התמונה אני רוצה מאורר רגיל שחור שקט וחזק יש מישהו שיודע איפה אוכל למצוא כזה??? [attachment deleted by admin]

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  19. אז ככה נכון יש את הפלג ביונאפ שמדליק לך את הנורות במיקלדת לפי הקצב של השיר? אז היה לי פעם מדריך איך לעשות אורגן נורות של איזה 8 מנורות שמתחבר למחשב של מנורות לד למי שיש אבל מדריך קל לא מסובך מלא דברים ושיהיה תמונות תודה לעוזרים =]

• 3 תגובות
    • 1.5k צפיות
  20. Started by שחורי מן,

תודה לעוזרים

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  21. לאיפה אני מאור לחבר אותו? ואיך אני אמור לשמור אותו שלא יזוז?

• 5 תגובות
    • 916 צפיות
  22. Started by Idan-h,

זכור לי שבעבר ראיתי באחד מאתרי החומרה בארץ מדריך כזה אבל משום מה אני לא מוצא את המדריך הזה. למישהו יש מדריך ? אפשר גם באנגלית, תודה.

• 5 תגובות
    • 736 צפיות
  23. אני חדש ואני רוצה מדריך בעברית איך לעשות לדים רצים לפי המוזיקה בוינאמפ. תודה רבה! (:

• 22 תגובות
    • 2.7k צפיות
  24. Started by The Vile,

שחורר מודגשש אני רוצה מדריך הכי קל וברור (עדיף בעברית) אני רוצה שבמדריך יסבירו איך לעשות עם מפסקים עם שלוש אפשרויות 5v/off/12v שמעל ומתחת של כל מפסק יהיה לדים (נגיד ירוק ואדום) ואני רוצה גם שאחד יפעים לדים או קתודה..(: תודה

• 12 תגובות
    • 1.7k צפיות
  25. Started by spooky,

הרצתי חיפוש אבל לא מצאתי ואני זוכר שהיה פה פעם איזה מדריך מישהו מוכן להביא לי קישור אליו בבקשה

• 3 תגובות
    • 933 צפיות

דיונים חדשים בפורומים