עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אלקטרוניקה ומודינג

חיתוך חלון במארז ובניית פאן באס, פיתוח בסביבת Arduino ועוד - כאן תוכלו לשאול את כל השאלות הנוגעות למודינג ולאלקטרוניקה שכרוכה בו, לפרסם את הפרויקטים שלכם ולקבל השראות

1. Started by nadav275,

אני צריך שמישהו יכין לי גרילים בצורת האות "B" כמו שמופיעה במארז ה-xspider של צ'נברו... מוכן לשלם כמו שתבקשו. נ.ב- מחפש גם היטשרינקים באופן דחוף(בעיקר כאלה קטנים מ-10 מ"מ, אבל כל מה שיש לכם טוב) מי שיש לו שייפנה אליי, אין לי אפשרות להגיע לחנויות בת"א מי שכבר הכין תגובה. נדב

• 3 תגובות
    • 852 צפיות
  2. אני עומד להכין תאורת מארז ע"י לדים ויהיה גוף תאורה אדום וכחול. לכל אחד מהם יהיה מתג ואז המארז יוכל ליהיות אדום, כחול, או סגול, אם אפעיל את שניהם ביחד. שאלה: איך אני מחבר את המתגים דו מצביים לכל אחד מהם...?

• 4 תגובות
    • 852 צפיות
  3. Started by omfir,

שלום לכולם!. אני חייב הסבר יותר מפורט על איך לחבר את הלדים איך קוראים לכל חלק ממש כאילו שמישהוא יבנה את מחדש אבל ממש מושקע בגלל שאני לא יכול לראות את כל המודינג שאנשם עושים זה מטריף!!! היופי הורג ואני חייב הסבר ממש מפורט!

• 13 תגובות
    • 852 צפיות
  4. פעם הייתי בחוג אלקטרוניקה.. אני מאוד אהבתי לבנות וכאלה השאלה שלי היא מה זה קיט? זה כאילו כל החומרים עם הוראות איך להרכיב? הקיצר אין לי מושג בגרוש אם תכלו לעזור לי אני מאוד אשמח! מה אני צריך ללמוד בתור התחלה? לא מעניין אותי החלק התאורטי אני רוצה לבנות. תודה רבה!! [move][/move]Joey Tribbani

• 4 תגובות
    • 852 צפיות
  5. Started by midnight8,

אני רוצה לעשות חלון למחשב ואני לא יודע איזה צורה לעשות חשבתי על כמה חשבתי על גיטרה חשמלית חשבתי על חייזר כמו של alienware וחשבתי על עוד כמה דברים אבל שללתי אותם אם יש לכם רעיונות נחמדים תגידו לא משנה גם אם אתם חושבים שאני לא יאהב

• 4 תגובות
    • 852 צפיות
  6. Started by kinggil,

שלום ראיתי כבלים מוסלבים של וואנטק ב 52 שח, אין לי חלון או משהו במארז שווה לקנות אותם בשביל סדר וירידה קטנה של מעלות? אלו: Vantec Sleeving Kit חשוב! צריך לפרק את הספק בשביל להשחיל את הכבלים האלו? תודה

• 2 תגובות
    • 852 צפיות
  7. Started by gigabot,

שלום, אז ככה נאי רוצה לתייר להבות כאילו עם ספריי ככה שיצא נחמד בצורת להבה ויפה, עכשיו אני מתאר לעצמי שצריך שבלונה או משהו כזה, אני חדש בעניין הצביעה אבל במודינג לא, את המארז שלי אפשר למצוא כאן: http://www.hwzone.co.il/gallery/albun30, אני רוצה לצבוע את הפרונט, אם יש לכם רעיונות או כל דבר שיעשה נחמד, פתוח להצעות, תודה מראש, נ.ב קניתי x-controller של טרמלטק: http://www.thermaltake.com/accessories/xcontroller.htm שהוא יבוא במקום הפאן באס שיש עכשיו, אז קחו את זה בחשבון, שוב תודה רבה...

• 1 תגובה
    • 852 צפיות
  8. עיקמתי את הברזל כך שהמאוורר ישב מול הכרטיס מסך ולא מתחתיו [attachment deleted by admin]

• 5 תגובות
    • 851 צפיות
  9. אני רוצה לעשות מיזרקה של מים שיהיה לה יציאה למערכת סטריאו כמו חיבור של אוזניות שכאשר אני יחבר אותה למערכת אז המיזרקה תתחיל לעבוד בתדר של הצלילים כאילו שהיא תשמש כמו אורגן אורות רק בלי אורות אלא מיזרקה (שהמים יקפצו לפי הקצב של המוזיקה)....כל מי שיש לו רעיונות סכמות משהו אני יודה לו מאוד...תודה מראש!!

• 3 תגובות
    • 851 צפיות
  10. http://reviews.cnet.com/4520-10163_7-5670307-1.html?tag=cnetfd.ld

• 2 תגובות
    • 851 צפיות
  11. לפי מה שהבנתי זה גלי קול והאוזן האנושית שומעת בין 20H ל 20,000H האם זה נכון??? יש לי מכשיר שקולט תדר של 49MH ואני רוזה לשדר לו את התדר הזה כשאני משדר לו הוא אמור להמשיך את זרימת החשמל ואיך אני משדר לו עם רמקול בתדר גבוה של 49MH ???? תודה לכל מי שעוזר ולפי מה שנראה לי זה הפורום הכי טוב לשאול אם לא אז תעבירו

• 5 תגובות
    • 851 צפיות
  12. Started by GetRich,

אם אני אחבר נגד 620 אוהם ללד במקום 430 הוא רק יעבוד יותר חלש? האורך חיים שלו יגדל? איך ניתן לגלות אם הלד הוא UB או לא? ניתן לחבר מסך של DVD למחשב? תודה מראש

• 2 תגובות
    • 851 צפיות
  13. Started by arcticEEE,

זה המודינג האחרון למחשב העגלה שלי, קצת השקעתי הפעם http://www.fatality-clan.net/arctic/PICT0041.JPG זאת תמונה מזווית אחת של הקייס שלי, היה קצת פלאש מצטער שימו לב למעמד של הקייס מעץ דובדבן מלא, מחזיק כבר 3 שנים, לפי דעתי אחד היפים והנדירים. וכמובן גולת הכותרת: הסמרטוט האדום שאמא שלי שמה שם אחרי שאיבדתי את החלק העליון של הקייס. אם תסתכלו היטב תבחינו בטקסטורה המדוייקת של הסמרטוט וכיצד הוא מכסה בשלמות את כל החלק העליון של הקייס, צבע השני העז שלו, וכו'.. עכשיו יש לי דילמה: http://www.fatality-clan.net/arctic/PICT0042.JPG http://www.fatality-clan.net/arctic/PICT0043.JPG מה כדאי, עם המקלדת הישנה שמתחברת בחיבור ישן ועובדת כשהמקלדת הUSB שלי לא פעילה בדוס, או בלי? תודה …

• 5 תגובות
    • 851 צפיות
  14. Started by n.L,

יש לי כמה שאלות.. אני הולך לבנות אלמנט תאורה לפי המדריך באתר ורציתי לדעת: האם יש כמה סוגים שונים של לדים UB? האם יש עוצמות שונות ואם כן איזה עוצמה מומלצת להשתמש בשביל להאיר חזק את המארז?(באיזה עוצמת לדים השתמשו במדריך) קיימים לדים UB בצבעים צהוב וכתום?

• 7 תגובות
    • 850 צפיות
  15. Started by dbx22,

חשבתי על זה לאחרונה, ורציתי לשאול מה אני צריך לקנות או שאני יכול לבנות לבד ואיזה ציוד אני צריך ומה עולה כמה? תודה.

• 2 תגובות
    • 850 צפיות
  16. Started by D@rk3y,

אני רוצה להוציא את הגג של המארז כדי לקדוח למאוורר, והבנתי שצריך לקדוח את הניטים ואז זה יוצא. עכשיו רציתי לדעת האם אני צריך להוציא את הHD בזמן שאני עושה את זה כדי למנוע ויברציות מיותרות, והאם צריך לכסות את הלוח אם כי עפים שבבים

• 5 תגובות
    • 850 צפיות
  17. Started by albert13,

אני רוצה להתחיל לעשות למארדז ישן שלי מודינג אבל איך להתחיל ואיזה מדריכים הכי בסיסיים וקלים?

• 2 תגובות
    • 850 צפיות
  18. (בתקווה שזה הפורום הנכון...) 1) קיימים בקרי מאווררים שיושבים בביי 3.5 חיצוני ולא 5.25? 2) יש אפשרות לחבר יותר ממאוורר אחד לערוץ בקרה נתון, בהנחה שהערוץ יכול לספק את האמפים הדרושים? 3) האם יש בארץ כלובים של 3X5.25" שניתן לחבר אליהם מאוורר אך מגיעים בלעדיו? לחילופין, מישהו מכיר שיטה אחרת לחבר מאוורר על 3 ביים פנויים?

• 3 תגובות
    • 850 צפיות
  19. Started by minishay,

שלום לכולם, הודעה ראשונה - נעים מאוד אני מחפש סנסורים עם מודול בלוטות' למערכת שתהיה מבוססת על טלפון סלולרי. סנסור ראשון - רכיב שישדר טלמטריה פשוטה שאפשר לתרגם למרחק (לדוגמא עוצמת קליטה, זמן שידור אות וכו') חזרה אל המקלט (טלפון סלולרי). סנסור שני - Beacon בלוטות' שיודע לעבוד ב Multipoint - להתחבר לכמה התקנים במקביל. עקרונית אני מעדיף רכיבים שאפשר לעבוד איתם לשיבוץ במעגלים אבל היות ומדובר רק בסנסורים עבור המערכת לא אכפת לי גם אם הם יהיו מוצרי מדף. מישהו מכיר חברה/יבואן/חנות אלקטרוניקה שמתעסקת ברכיבים מסוג זה? תודה!! שי

• 0 תגובות
    • 850 צפיות
  20. Started by פ י נ י,

אני חדש פה,, ונהנה לקרוא את האתר, התחלתי לעשות מודינג למארז ישן מודינג ראשון שלי אני מקווה לסיים תוך יום או יומיים, את התמונות אני יפרסם בכייף באתר,,, שיהיה לכולנו בוקר טוב וסוף שבוע רגוע.

• 6 תגובות
    • 850 צפיות
  21. Started by eegg,

מצאתי סקיצה של מגבר תגידו לי אם זה יעבוד טוב. http://www.redcircuits.com//Page31.htm

• 4 תגובות
    • 849 צפיות
  22. ו-:לחבר ל12V או ל5V? תודה.

• 2 תגובות
    • 849 צפיות
  23. Started by Void,

אני רוצה לעשות חלון בגג בכולו יענו ישאר כל צד 3 ס"מ מתכת... עכשיו מה העובי של הפרספקט צריך ליהיות? מה המחיר? ובאיזה מכשיר הכי מומלץ להשתמש לחיתוך מדוייק?

• 9 תגובות
    • 849 צפיות
  24. Started by nighthawk_ok,

בעקבות כך שהמעבד שלי שווק חיים (יותר נוח כנראה פגעתי בו) - הוא לא עובד בכל מקרה, אני מחפש רעיונות מה אפשר לעשות איתו (נראה לי לזרוק לפח זה בזבוז לא?) אז מה היתם עושים עם מעבד (אי אפשר לשים אותו במחשב, הוא לא עובד, אז זה רק ליופי) ?

• 6 תגובות
    • 849 צפיות
  25. אני צריך למצוא חנות שמוכרת קבלים מהסוג הזה... זה דחוף לי...אני חייב אותם דחוף... בבקשה למי שיש יכולת להשיג או להגיד לי על חנות בישראל שמוכרת קבלים כאלה אני אשמח...

• 7 תגובות
    • 849 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.