אלקטרוניקה ומודינג
חיתוך חלון במארז ובניית פאן באס, פיתוח בסביבת Arduino ועוד - כאן תוכלו לשאול את כל השאלות הנוגעות למודינג ולאלקטרוניקה שכרוכה בו, לפרסם את הפרויקטים שלכם ולקבל השראות
10,629 דיונים בפורום זה
-
אני מעוניין לררכוש מסך גראפי עם בקר KS0107, עכשיו אין לי מושג איך לחבר אותו לפרללי כי לפי המדריך באתר זה לא מתאים כי כתוב שם שמפין 18 עד 25 לחבר ל0. אבל פה קכות שזה צריך להיות התאורה: אם יש למישהו שירטוט אני אשמח מאוד. נ.ב. שווה לקנות מסך כזה ברזולוציה 128X64 ב25$?
-
- 4 תגובות
- 888 צפיות
-
-
אז יש בפאן באס הזה אפשרות להחליף את הפאנל החיצוני מ 3 צבעים כסף לבן ושחור עכשיו הוצתי את הבגרים אבל אבל זה לא יוצא כפתורים חוסמים את זה
-
- 9 תגובות
- 887 צפיות
-
-
אני רוצה לעשות חור במרכז המארז, שיהיה שם את המאוורר הזה: http://www.ksp.co.il/hpart_uin.php?uin=3323 שיכניס אוויר.. 2 המאווררים שכרגע במארז, יוציאו אוויר... המחשב כרגע שקט, וחשוב לי שהוא ישאר ככה... המאוורר הזה מומלץ מבחינת רעש? ובקשר לחור... יש לי כזה כלי למקדחה בצורת עיגול... הוא נועד לעשות חורים כאלה בעץ, למשל בשולחן עץ.. זה יתאים או לא? והאם הרעיון שלי טוב או לא?
-
- 4 תגובות
- 887 צפיות
-
-
-
כי לפי מדריכים ראיתי שאפשר רק עם נגד משתנה 100 אוהם וזה די סיפור בשבילי לקנות כזה כי אני מהדרום ואין כאן חנויות אלקטרוניקה אז עשיתי משלוח לבית אבל שכחתי נגד משתנה ולא שווה לי לעשות הזמנה רק בשביל פריט אחד
-
- 1 תגובה
- 887 צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי את הספק הנ"ל בערך שנה וחצי. היה אמור להיות שקט למדי, אבל למעשה הוא עושה המון רעש. ביצעתי בו את המוד הבא: החלפתי את המאוורר האחורי (80מ"מ) במאוורר של זלמן ניתקתי את חיבור החשמל של שני המאווררים מהספק והעברתי אותם דרך Fan Mate של זלמן, לחיבור SYSFAN של לוח האם (גידי הכח של שני המאווררים מחוברים ביחד לשקע שנכנס ל-Fan Mate). מהירות הסיבוב של מאורר ה-80מ"מ מנוטרת ע"י MBM5, שמכוון לכבות את המחשב אם היא תיפול מתחת ל-1500 סל"ד. המהירות נקבעת רק ע"י הפוטנציומטר ולא ע"י לוח האם. האם למישהו אחר יש נסיון עם הספק הזה? האם עוד מישהו עשה מוד דומה? ומעבר לזה, מה לדעתכם צריכה להיות מהירות הסיבוב המינימלית בשביל שהספק יעבוד בלי להתחמם יותר מדי / להשרף?
-
- 1 תגובה
- 887 צפיות
-
-
שלום... אני רוצה להתחיל פרוייקט חדש HTPC אני אשמח אם תביאו לי מדריך או מוד קודם שיש בו תמונות. האם אפשר לעשות את זה מפרספקס? ומעבד celron הוא טוב בשביל זה? על המחשב אני מריץ יריחו בלי בעיה... תודה מראש!
-
- 6 תגובות
- 887 צפיות
-
-
הי חברה אני בבעיה רצינית אני עשיתי עדכון תוכנה למכשיר דיוידי וזה לא טוב!!! עכשיו ראיתי מדריך לבנות כבל לעדכון תכונה דרך המחשב כל החלקים פה לא מובנים לי ואני לא וידע מזה מה!!! בבקשה לעזור לי לבנות את זה!!! יש פה כבלים מה אינ אמור לקנות מי שיכול לקרוא ולכתוב ל מה לקנות שאני ינקה מחנות אלקטרוניקה שיכתוב לייי תודההה http://www.xmixdrix.com/mtk/biko-firmware-upgrade-using-cable.pdf
-
- 1 תגובה
- 887 צפיות
-
-
שלום! עלה לי רעיון למוד קטן ויפה למארז. אני הולך לקנות את המארז APOLLO ומקדימה יש פלסטיק כהה עם שקיפות שנועדה כדי לראות את המסכים בלי לפתוח את דלת המארז. תמונות באתר המוצר: http://www.nzxt.com/products/apollo/ הרעיון שלי הוא לשים אייקונים מוארים של המותגים של חלקי המחשב. איך אני הולך לעשות את זה? כך: ולהדביק את זה מאחורי הפלסטיק. אל תתיחסו לזה שציירתי בצייר. (המחשב שלי בתיקון ואני משתמש כרגע במחשב אחר בבית שאין לי בו פוטו. מה אתם חושבים? הערות הצעות? הכל יתקבל בברכה. עוד משהו אני חייב את המדריך בשביל לעשות את זה והתמונות במדריך של האתר מחוקות. אשמח אם מישהו מהמנהלים יחדש את התמונות או שהחבר'ה פה יתנו לי מדריך איך לחבר כמה לדים לספק כוח. (נראה לי צריך משהו שמורי…
-
- 2 תגובות
- 887 צפיות
-
-
הוצאתי מאיזה שרת ישן מסך mk620ny-ly תגידו אפשר לחבר אותו למחשב הרגיל?
-
- 1 תגובה
- 887 צפיות
-
-
-
שלום. אני מחפש פרספקס 5 מ"מ ואני פשוט לא מכיר שום מפעל שמוכר את זה.. אני צריך את הפרספקס ללייט פד ואני צריך מפעל שנמצא במרכז (אני מראשל"צ, מוכן להגיע עד ת"א והסביבה) תודה מראש..
-
- 3 תגובות
- 886 צפיות
-
-
רציתי לדעת כמה וואט צורך מאוורר פשוט של 60mm??
-
- 4 תגובות
- 886 צפיות
-
-
קיבלתי שרת שכזה, לוח אם מחולק ל2 ותומך בשני מעבדים, אבל עדיין פנטיום 2. יש לי מארז נוסף של פנטיום 4 (תושבת 478) שאני יכול לפרק ולהוציא ממנו את הלוחות הרלוונטיים לטובת התושבות ללוח אם, ספק וכל השאר. שאלות. 1. האם תושבת של לוח אם עם תושבת 478 תתאים גם ללוח אם חדש יותר (775)? 2. יש בכלל טעם? הוא גדול, כבד ויש לו המון דופן צד, זה בערך היתרון היחיד שלו.
-
- 6 תגובות
- 886 צפיות
-
-
-
שלום ! קניתי קתודה מחנות מחשבים שהיא לא נראת ממש כמו הקתודות הרגילות אלה יש מסביבה מן צינור זכוכית ובשני הצדדים שלה יש פלסטיקים שאחד מהם הוא בקר וספק כוח. על הצד עם הבקר יש מן גלגלת בצד שלידה מצויר כמו פס כזה של ווליום עם תו מוסיקלי שמסביבו יש כאילו קרני אור. רציתי לדעת אם זה אומר שיש לקתודה שלי את ה- SOUND ACTIVATED כי יש לי 3 חוטים שיוצאים ממנה ו-2 מהם זה של הספק וה-3 אני לא יודע של מה אז בבקשה תעזרו לי זה חשוב כי ביום שבת סיימתי לבנות את המארז השקוף שלי (אני יעלה תמונות) ואני רוצה שהקתודה תתאים יפה למארז . תודה
-
- 2 תגובות
- 886 צפיות
-
-
שלום חברים. כן, אני יודע שהנושא נטחן, וגם עברתי על הרבה ת'רדים קודמים. בכל זאת אני רוצה להעלות שוב את הנושא. אני עומד בפני פרוייקט בניית מארז פרספקס, ואני צריך לחתוך בפרספקס (עובי 6 מ"מ) חורים בגדלים שונים וגם לחרוט חריטות רגילות, וגם עדינות (בעובי של מילימטר או פחות). בכל אופן, אני לא רוצה להשקיע הרבה כסף, ומאחר שאני מתכנן לעבוד (בינתיים) אך ורק על פרספקס חשבתי לקנות את הוולף המדובר. לשאלות: איפה כדאי לקנות? האם אפשר לקנות לו אח"כ ראשים נוספים? ואיפה? יש מבחר גדול וזמין? איך הוא מבחינת איכות? והאם יוכל להתמודד בעתיד גם עם עבודות מתכת לא גדולות? בעלי ניסיון עם המכשיר - אשמח לשמוע את חוות דעתכם לגבי השאלות וגם בכלליות. שאלה נוספת: האם ניתן לקנות את הדרמל המקורי במחיר זול (…
-
- 2 תגובות
- 885 צפיות
-
-
אתמול קניתי דרמל של HYUNDAI... והיום ניסיתי לחתוך ריבוע במארז של 3X3 ס"מ בערך וזה בזבז לי משהו כמו 10 דיסקיות... וגם היו פעמים שזה פשוט נשבר בחיתוך... מה הבעיה פה? גם החיתוך לא נחתך יפה בכלל וזה ממש לא קל לחתוך איתו אולי אני לא יודע לחתוך? תודה רבה!
-
- 8 תגובות
- 885 צפיות
-
-
-
יש לי שאלה כי אני רוצה לעאשות כזה דבר יש כזאת אפשרות לעשות מערכת בקרת תאורה במארז? כמו נגיד ביי באס למאווררים? תודה לעונים
-
- 2 תגובות
- 885 צפיות
-
-
אני עומד להכין תאורת מארז ע"י לדים ויהיה גוף תאורה אדום וכחול. לכל אחד מהם יהיה מתג ואז המארז יוכל ליהיות אדום, כחול, או סגול, אם אפעיל את שניהם ביחד. שאלה: איך אני מחבר את המתגים דו מצביים לכל אחד מהם...?
-
- 4 תגובות
- 885 צפיות
-
-
-
-
שלום ראיתי כבלים מוסלבים של וואנטק ב 52 שח, אין לי חלון או משהו במארז שווה לקנות אותם בשביל סדר וירידה קטנה של מעלות? אלו: Vantec Sleeving Kit חשוב! צריך לפרק את הספק בשביל להשחיל את הכבלים האלו? תודה
-
- 2 תגובות
- 885 צפיות
-
-
זה המודינג האחרון למחשב העגלה שלי, קצת השקעתי הפעם http://www.fatality-clan.net/arctic/PICT0041.JPG זאת תמונה מזווית אחת של הקייס שלי, היה קצת פלאש מצטער שימו לב למעמד של הקייס מעץ דובדבן מלא, מחזיק כבר 3 שנים, לפי דעתי אחד היפים והנדירים. וכמובן גולת הכותרת: הסמרטוט האדום שאמא שלי שמה שם אחרי שאיבדתי את החלק העליון של הקייס. אם תסתכלו היטב תבחינו בטקסטורה המדוייקת של הסמרטוט וכיצד הוא מכסה בשלמות את כל החלק העליון של הקייס, צבע השני העז שלו, וכו'.. עכשיו יש לי דילמה: http://www.fatality-clan.net/arctic/PICT0042.JPG http://www.fatality-clan.net/arctic/PICT0043.JPG מה כדאי, עם המקלדת הישנה שמתחברת בחיבור ישן ועובדת כשהמקלדת הUSB שלי לא פעילה בדוס, או בלי? תודה …
-
- 5 תגובות
- 885 צפיות
-