עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אלקטרוניקה ומודינג

חיתוך חלון במארז ובניית פאן באס, פיתוח בסביבת Arduino ועוד - כאן תוכלו לשאול את כל השאלות הנוגעות למודינג ולאלקטרוניקה שכרוכה בו, לפרסם את הפרויקטים שלכם ולקבל השראות

1. Started by nadav275,

אני צריך שמישהו יכין לי גרילים בצורת האות "B" כמו שמופיעה במארז ה-xspider של צ'נברו... מוכן לשלם כמו שתבקשו. נ.ב- מחפש גם היטשרינקים באופן דחוף(בעיקר כאלה קטנים מ-10 מ"מ, אבל כל מה שיש לכם טוב) מי שיש לו שייפנה אליי, אין לי אפשרות להגיע לחנויות בת"א מי שכבר הכין תגובה. נדב

• 3 תגובות
    • 843 צפיות
  2. Started by albert13,

אני רוצה להתחיל לעשות למארדז ישן שלי מודינג אבל איך להתחיל ואיזה מדריכים הכי בסיסיים וקלים?

• 2 תגובות
    • 843 צפיות
  3. Started by SD Project,

אוקיי הזמתי 4 מאוררי Silent Wheel של Termaltake שקטים שקטים מיש'ו יודע איפה אני יכול להשיג להם גרילים ?! כאילו גריל רגיל לא יעלה עליו טוב, קבלו תמונה... http://www.zigzag2000.co.il/catalog/images/thermaltake_Silent_Wheel_A2330.jpg תודה רבה לעונים

• 9 תגובות
    • 843 צפיות
  4. אני רוצה לעשות מיזרקה של מים שיהיה לה יציאה למערכת סטריאו כמו חיבור של אוזניות שכאשר אני יחבר אותה למערכת אז המיזרקה תתחיל לעבוד בתדר של הצלילים כאילו שהיא תשמש כמו אורגן אורות רק בלי אורות אלא מיזרקה (שהמים יקפצו לפי הקצב של המוזיקה)....כל מי שיש לו רעיונות סכמות משהו אני יודה לו מאוד...תודה מראש!!

• 3 תגובות
    • 843 צפיות
  5. http://reviews.cnet.com/4520-10163_7-5670307-1.html?tag=cnetfd.ld

• 2 תגובות
    • 843 צפיות
  6. Started by doker,

שלום מצאתי את המדריך הזה http://www.aaroncake.net/circuits/vumeter.htm ויש לי שאלה זה כמו המדריך של הלדים שמתחברים לlpt והאורות רצים לפי המוזיקה ועוד שאלה אם יש לי מסך lcd ואת המעגל השני של האורות שמיתחברים לlpt אפשר לחבר את זה לאותו חיבור וזה לא יפריע אחד לשני

• 1 תגובה
    • 843 צפיות
  7. שלום! עלה לי רעיון למוד קטן ויפה למארז. אני הולך לקנות את המארז APOLLO ומקדימה יש פלסטיק כהה עם שקיפות שנועדה כדי לראות את המסכים בלי לפתוח את דלת המארז. תמונות באתר המוצר: http://www.nzxt.com/products/apollo/ הרעיון שלי הוא לשים אייקונים מוארים של המותגים של חלקי המחשב. איך אני הולך לעשות את זה? כך: ולהדביק את זה מאחורי הפלסטיק. אל תתיחסו לזה שציירתי בצייר. (המחשב שלי בתיקון ואני משתמש כרגע במחשב אחר בבית שאין לי בו פוטו. מה אתם חושבים? הערות הצעות? הכל יתקבל בברכה. עוד משהו אני חייב את המדריך בשביל לעשות את זה והתמונות במדריך של האתר מחוקות. אשמח אם מישהו מהמנהלים יחדש את התמונות או שהחבר'ה פה יתנו לי מדריך איך לחבר כמה לדים לספק כוח. (נראה לי צריך משהו שמורי…

• 2 תגובות
    • 842 צפיות
  8. Started by GetRich,

אם אני אחבר נגד 620 אוהם ללד במקום 430 הוא רק יעבוד יותר חלש? האורך חיים שלו יגדל? איך ניתן לגלות אם הלד הוא UB או לא? ניתן לחבר מסך של DVD למחשב? תודה מראש

• 2 תגובות
    • 842 צפיות
  9. Started by פ י נ י,

אני חדש פה,, ונהנה לקרוא את האתר, התחלתי לעשות מודינג למארז ישן מודינג ראשון שלי אני מקווה לסיים תוך יום או יומיים, את התמונות אני יפרסם בכייף באתר,,, שיהיה לכולנו בוקר טוב וסוף שבוע רגוע.

• 6 תגובות
    • 842 צפיות
  10. Started by YK24,

שלום קניתי לשני שנה LCD תצוגה של 4X20 הכל מחובר מצויין רק שזה לא עובד שאני מחבר מתח אני מקבל שתי שורות של בקרה (כמו שצריך להיות) אבל לעבוד זה לא עובד מה אפשר לעשות ? תודה

• 7 תגובות
    • 842 צפיות
  11. נכון יש את החיבורים בצד ימין (שזה של המסך..) ויש בצד שמאל , אז מה הם(הכבל של המדפסת יענו)?

• 3 תגובות
    • 842 צפיות
  12. Started by LuIgI,

אני שמתי לב שיש פה באתר מדבקות להורדה... אבל כל הקטע של ההורדות איך להגיד "נדפק" אז אם הוריד את זה אני ישמח שיצור איתי קשר באי סי קיו:166706954 **ואני ישמח לדעת איך להדביק את המדבקות, איך זה עובד.. תודה מראש, יניב. [אני חייב עזרה ממש דחוף אני מוקצב בזמן]

• 3 תגובות
    • 842 צפיות
  13. ו-:לחבר ל12V או ל5V? תודה.

• 2 תגובות
    • 841 צפיות
  14. אני אישית חושב שלדים אדומים\ירוקים\לבנים יפים בדיוק כמו לדים כחולים, אבל הרבה אנשים מתעקשים להחליף את כולם לכחולים. זה קשור לצריכת כוח או משהו? ???

• 6 תגובות
    • 841 צפיות
  15. Started by nimrods,

(זה ניראה לי לא כול כך קשור לכאן) האם זה אפשרי לעשות ממצלמת אינטרנט רגילה למצלמת אינטרנט אלחוטת?? ואם כן כיצד...?

• 5 תגובות
    • 841 צפיות
  16. Started by dbx22,

חשבתי על זה לאחרונה, ורציתי לשאול מה אני צריך לקנות או שאני יכול לבנות לבד ואיזה ציוד אני צריך ומה עולה כמה? תודה.

• 2 תגובות
    • 841 צפיות
  17. יש איזה מדריך בעניין של לדים שנדלקים לפי המוזיקה ושם כתוב שצריך רכיב בשם TIP31 ושאלתי היא האם רכיב זה הוא רכיב מייצב מתח MC 7805CT? ואם זה לא אותו הרכיב מה אני צריך לומר למוכר כדי לקנות ממנו את הרכיב TIP31? תודה מראש לעונים

• 4 תגובות
    • 841 צפיות
  18. Started by ofird,

סרט להגנה על חתכים אם יש למישהוא קצת שארית אשמח לקחת / לקנות - צריך כ 50 ס"מ תודה!

• 1 תגובה
    • 841 צפיות
  19. יש לי שאלה כי אני רוצה לעאשות כזה דבר יש כזאת אפשרות לעשות מערכת בקרת תאורה במארז? כמו נגיד ביי באס למאווררים? תודה לעונים

• 2 תגובות
    • 841 צפיות
  20. Started by albert13,

אני קונה השבוע לדים והייתי רוצה מדריך לאיך לחבר אותם ואיך הם עובדים בכללי תודה עוזרים

• 1 תגובה
    • 841 צפיות
  21. Started by simla101,

שלום למישהו יש איזו סכמה שבה מפורטים רכיבים לבניית Buck converter? אני יודע איך הרכיב בנוי ואני גם מכיר את המשוואות איך לחשב שהוא יעבוד בcontinuous mode אבל השאלה אם למישהו יש סכמה מוכנה של איזה ערכי סליל/קבל ואיזה טרנזיסטור לקחת בשביל שהרכיב יעבוד (ובאיזה תדירות מיתוג)? הממיר אמור לקבל מתח כניסה של 5-10 וולט בערך...למרות שהערך לא קריטי...הזרם שהוא יספק לא משנה. תודה בכל מקרה!

• 0 תגובות
    • 841 צפיות
  22. Started by eegg,

עשיתי מוד קטן לטרנסורמר בקדימה במקום הקטודה הירוקה שמתי 5 לדים כחולים 3mm וזה יצא דיי נחמד ורק לקח לי 5 דקות: הנה הלדים והכל לאחר הרכבה: והנה הם דלוקים במארז: (בחושך כמובן)

• 5 תגובות
    • 841 צפיות
  23. (בתקווה שזה הפורום הנכון...) 1) קיימים בקרי מאווררים שיושבים בביי 3.5 חיצוני ולא 5.25? 2) יש אפשרות לחבר יותר ממאוורר אחד לערוץ בקרה נתון, בהנחה שהערוץ יכול לספק את האמפים הדרושים? 3) האם יש בארץ כלובים של 3X5.25" שניתן לחבר אליהם מאוורר אך מגיעים בלעדיו? לחילופין, מישהו מכיר שיטה אחרת לחבר מאוורר על 3 ביים פנויים?

• 3 תגובות
    • 841 צפיות
  24. Started by Void,

אני רוצה לעשות חלון בגג בכולו יענו ישאר כל צד 3 ס"מ מתכת... עכשיו מה העובי של הפרספקט צריך ליהיות? מה המחיר? ובאיזה מכשיר הכי מומלץ להשתמש לחיתוך מדוייק?

• 9 תגובות
    • 841 צפיות
  25. יש אפשרות לחבר 2 לדים על נגד 430 אוהם אחד , ל 12v

• 11 תגובות
    • 841 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.