אלקטרוניקה ומודינג
חיתוך חלון במארז ובניית פאן באס, פיתוח בסביבת Arduino ועוד - כאן תוכלו לשאול את כל השאלות הנוגעות למודינג ולאלקטרוניקה שכרוכה בו, לפרסם את הפרויקטים שלכם ולקבל השראות
10,630 דיונים בפורום זה
-
אוקיי, אז פירקתי את הספק, ניתקתי את המאוורר, עכשיו אני מחפש את הכבל של הדיסקט ואני לא מוצא כלום שדומה לתמונה. הכל עם 4 חורים ומרווחים גדולים חוץ מאחד שקצת דומה אבל הוא רחב פי 2 ויש בו 4 כבלים. והוא גם לבן מישהו יכול לעזור? נ.ב זה מחשב ישן מאוד (קניתי אתו לפני 6 שנים) עריכה: גם מצאתי כבל שחור-אדום-כלום-לבן, אני אוכל להשתמש בזה? הוא באותו הגודל כמו הראשון רק בלי סלוט שלישי וארוך יותר
-
- 2 תגובות
- 612 צפיות
-
-
יש לי מוד שמתעכב כבר הרבה זמן בגלל שאני לא מצליח למצוא מקור לקנייתי אלומניום. ראיתי כמה פרוייקטים יפים פה, של חברה שבנו עם פלטות אלומניום. וראיתי בקשות שעדיין לא נענו. מי שיודע איפה אפשר להזמין אלומניום 2מ"מ חתוך באיזור המרכז או ירושלים או ראשון לציון - הצילו !
-
- 2 תגובות
- 780 צפיות
-
-
-
אז ככה יש לי מארז שאין לי מושג מאיזה סוג מה שכן אני יודע זה שאני רוצה להתחיל עם נושא המודינג... הייתי רוצה לדעת איך אני יכול להשיג סקיצות או ציורים שאני יוכל להעתיק על המארז? תודה לכם
-
- 2 תגובות
- 664 צפיות
-
-
איפו יש חנות שאפשר להשיג דברים למדינג ניאונים וכזה באזור הקריות
-
- 2 תגובות
- 605 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מחפש חיישן משקל שיתחבר לארדואינו. החיישן צריך להיות יחסית מדויק אבל בעיקר להיות מסוגל לקלוט משקל עד 50 ק"ג. מצאתי את זה: https://www.sparkfun.com/products/10245 למישהו יש מושג אם אני יכול לקנות את זה בארץ או מוצר מקביל בארץ? האם המוצר הנ"ל מתחבר לארדואינו? שאלה נוספת, האם מישהו מכיר מגן טוב לארדואינו לאגירת מידע על כרטיס זיכרון? המערכת תעבוד על בטריות ולכן אשמח אם תהיה צריכת חשמל נמוכה. תודה רבה
-
- 2 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
חסרים לי יציאות מתח על הלוח {1 למעבד ו1 למארז} האם אני יכול לחבר 2 מאווררי מארז ליציאת המתח בודדת על הלוח?
-
- 2 תגובות
- 648 צפיות
-
-
Thermaltake 4-Channel VR Fan Kit with 3.5' Speed Control Panel A1873 Thermaltake Xcontroller A2140 Drive Bay Kit Vantec EZ-Grip Molex Red THERMALTAKE FIREBALL - A1858 SUNBEAM EL side panel - Alien SUNBEAM EL side panel - Biohazard וכמה שאלות: האם יש ערכת 'סליבינג' שמכילה כמה סוגים של צבעים (כחול,אדום,ירוק) ולא צבע אחד בלבד? ואיזה כבל S-ATA רגיש לUV כדאי לקנות (להרד דיסק) וכבל ATA רגיש לUV לפלופי ולצורב (אין דיוידי\סידירום בנתיים) תודה רבה.
-
- 2 תגובות
- 814 צפיות
-
-
יש לי 3 לדים UB שחיברתי בטור. איזה נגד צריך לשים לפניהם או אחריהם כדי שניתן יהיה לחבר ל 12 וולט?
-
- 2 תגובות
- 591 צפיות
-
-
http://reviews.cnet.com/4520-10163_7-5670307-1.html?tag=cnetfd.ld
-
- 2 תגובות
- 861 צפיות
-
-
באיזור ירושלים איפה אני קונה? בהום סנטר וכל החנויות האלה יש? אם כן אני פשוט אומר למוכר דיסקיות חיתוך לדרמל?
-
- 2 תגובות
- 795 צפיות
-
-
אחרי שפרויקט הגטו אחרון שלי נכשל עקב זה שלא היה לי זמן פנוי מתחיל לו הגטו מודינג הנוכחי ואיתו השינויים: - החלפת מארז המידי במיני (אני לא צריך מארז גדול , סתם תופס מקום, וגם אני לא אשלם שקל על החדש) - הכנת קירור+השקטה על ידי סנדוויץ' של הHDD בין 2 לוחות אלומיניום מחורצים והשמת חומר משתיק בצדדים והשמה של הHDD במקום של הCD עם תוספת מאוורר 80 מ"מ - BLOWHOLE עם DUCT לאחור - העברה של המארז למקום מיוחד (ממעל השולחן לבפנים) אל תוך כוך מיוחד מכוסה שטיח - כיסוי כל החוטים והכבלים עם צינור של מזגנים או פשוט דבק סלוטייפ מיוחד - הסרה של הCD (יש לי CD-RW ) - החלפה של כל צדדי המארז בקרטון מכוסה פלסטיק שחור + חלון שקופית - הכנת DUCT נייר למאוורר של המעבד - הכנת פילטרים למאווררים - השקטה ש…
-
- 2 תגובות
- 753 צפיות
-
-
שלום לכולם יש ברשותי פאלם מסוג Palm M515 תמונות : http://images.google.co.il/images?ndsp=18&um=1&hl=iw&q=Palm+M515&start=90&sa=N יש לי בישבילו כבל USB שמיתחבר למחשב .. אני רוצה להפוך רק את המסך שלו (מסך טאצ' 3.2") למוניטור של המעלות והמתחים של המחשב .. איך אני עושה זאת בלי לפרק אותו ? הינה דוגמא http://il.youtube.com/watch?v=7s2qIVPzyDA
-
- 2 תגובות
- 882 צפיות
-
-
ראיתי תוכנה כזו אבל אני לא יודע את השם, תודה
-
- 2 תגובות
- 782 צפיות
-
-
-
שלום אנשים יקרים. שמי זיו ואני סטודנט שנה ב' בתואר עיצוב תעשייתי בhit מכון טכנולוגי חולון. יש לי פרויקט ואני מעצב פנסי תיחום לאופניים. חיפשתי בדף הנושאים בהתחלה אך לא מצאתי תשובה ולכן אני כותב כאן. אני מעוניין למקד תאורת לדים (או סוג אחר אני לא מבין בתחום.) לפס של אור על הריצפה. אני לא מעוניין להשתמש בלייזר. אשמח להבין איך אני ממקד אור לכדי הלומה חזקה ומה אני צריךבשביל לבנות דבר כזה. ואיפה. אם תוכלו להפנות אותי למעבדה המתאימה או להאיש המדהים שיוכל ללמד אותי את הידע הדרוש ובעצם להציל אותי אני יותר מאשמח. תודה מראש! זיו שפר
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום, מקווה שאני בפורום הנכון. השאלה בקיצור: איך מאפשרים ברספברי פי4 קישוריות Wifi בזמן שלEthernet port מחוברת מצלמת IP? האם ניתן במקביל? ובפירוט: אני עוסק בפרוייקט הקשור בעיבוד תמונה על גבי רספברי פי4 (מריץ ראספביאן). בגדול, פיד ממצלמה (ספריית opencv בפיית'ון) עובר עיבוד ראשוני לוקאלי על הרספברי (קוד פיית'ון) והדאטה המתקבל מכל פריים נשלח לשרת בענן להמשך הפייפליין. עד כה עבדנו עם מצלמות web שונות ומודול הPiCamera, והתקשורת לענן הן דרך תקשורת קווית והן אלחוטית (לראוטר) עבדה ללא דופי. לאחרונה עלתה דרישה עסקית לאפשר גם חיבור מצלמות IP באמצעות כבל ethernet עם תקשורת אלחוטית לראוטר. לצורך העניין הגדרתי כתובת static ip לרספברי כך ש…
-
- 2 תגובות
- 1.9k צפיות
- 1 follower
-
-
אז ככה מחפש פאנל שליטה למארז antec P182 se אבל עכשיו יש פה קצת קטע למארז אני הולך להוסיף 2 מאוררים [ s flex ] ואני רוצה לשיטה בכל המואררים שאאני יכול אבל מה יש לאחורי ולעליון כבר שליטה בנפרד ... אז אני לא יודע על כמה מאוררים זה יכול לשלוט לא צריך צג כי זה סתם מייקר את העסק [ לא? ] וגם שלא יראה טמפ רק שיתן לי שליטה במאוררים ושאני באמת יוכל לשלוט בעוצמה שלהם בשביל שאינ יוכל להחליש אותה בלילה .. לא יודע כל כך מה התקציב המדיוק אבל לא מתכנן להפתרע אאשמח לקבל המלצות ולפי זה אני ינסה להתחום יותר או פחות את התקציב בתודה מראש junior_mg ליאור
-
- 2 תגובות
- 630 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני תוהה האם יש צורך להפריד את האדמות במקרה הבא: אות אנלוגי נכנס מיציאת כרטיס הקול של המחשב, עובר דרך מגבר שרת ויוצא למעגלים דיגיטאלים (משווה לצורך העניין). קו היחוס של השמע הוא אינו עומד על 0v קבוע אלא יש לו איזה היסט של כמה עשרות מיליוולט (עד 200mv). האם זה חכם לחבר את נקודת היחוס של אות השמע לאדמה ישירות ? האם חיבור האדמות יחדיו דרך נגד יכול לשבש את פעולת המעגל ? אין לי הרבה חשיבות לדיוק האותות האנלוגים.
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
יש לנו להגיש פורייקט בגרות השנה קיצור אני צריך לשרטט מעגל שמעתי על התוכנה ewb 5 אבל לא מצאתי אותה בשום אתר מישהו יודע? תודה
-
- 2 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
איך אני מרכיב? איך אני בונה? איך אני עושה את זה ?
-
- 2 תגובות
- 750 צפיות
-
-
מחפש שותף או שותפה ( ) מאזור ראשל"צ לפרוייקט לכל המעוניין : imdjx@mail.co.il בעיקרון זה ככה... חברה מסויימת הציע לי סכום נכבד בתמורה למארז מעוצב אני מחפש שותף כדי לעשות מוד רציני ביותר והרווח הייה 50-50 המארז הייה למחשבי פנטיום 4 וצריך שהייה בו לפחות 4 מאווררים. ספק של לפחות 400 והוא צריך להיות בצבע כסף או כל צבע בהיר מי שחושב שהוא מודר טוב ומי אזור ראשל"צ מוזמן להיצטרף אלי אבל אני כבר אומר שההוצעות היו עלינו ולבקשת אחראי הפורום אני לא יכול להוסיף בקשר לכסף בקיצור שלחו לי מייל מי שרוצה זמן העבודה המוקצב הוא עד 25-01-05
-
- 2 תגובות
- 881 צפיות
-
-
מישהו מכיר איזשהי חנות אלקטרוניקה באינטרנט בארץ שמוכרת טרנזיסטורים קבלים וכל מיני דברים דומים
-
- 2 תגובות
- 737 צפיות
-
-
-