אלקטרוניקה ומודינג
חיתוך חלון במארז ובניית פאן באס, פיתוח בסביבת Arduino ועוד - כאן תוכלו לשאול את כל השאלות הנוגעות למודינג ולאלקטרוניקה שכרוכה בו, לפרסם את הפרויקטים שלכם ולקבל השראות
10,630 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם, חשבתי לעשות במארז הנ"ל בחלון שלו חור למיקום מאוורר אשר יכניס אוויר(יש לי אחד שמכניס ואחד שמוציא)ורציתי לשאול אם זה יועיל מאוד לסרקולציית האוויר במארז? דבר שני הוא איזה כלים אני צריך להתחיל עם המוד..מתוכנן מאורר 80ס"מ ולפניו רשת אשר תודבק/תמוסגר ע"י עשיית מסגרת עם 4 פינים להחזקת הרשת הצעות למישהו??תיקונים למינהם?
-
- 2 תגובות
- 644 צפיות
-
-
אני הולך להסתובב שבוע בחו"ל עם Google maps. גישה לחשמל לצורך טעינת הטלפון תהיה לי רק בלילות. אני צריך Power Bank שיוכל להטעין לי את המכשיר שלוש ארבע פעמים ביום. (Xiaomi Mi4C) בeBay יש הרבה מטענים זולים, עם נתונים מפוצצים כמו זה: http://www.ebay.com/itm/Universal-100000mAh-Dual-USB-Portable-Solar-Battery-Charger-Power-Bank-For-Phone-/401043432303?hash=item5d600d236f:g:TZAAAOSwSdZWcn7o מה אני צריך לחפש? האם עדיף לקנות של חברה מוכרת? כמו זה? : http://www.ebay.com/itm/Original-Xiaomi-Portable-USB-Power-Bank-Charger-5000-5200-10000-10400-16000mAh-/171849642560?var=&hash=item2803097240:m:mKpsmrHaYYGOqYhizFtxdJQ …
-
- 2 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אני לא מלחים כל היום. אולי פעם בשבוע שבועיים. דברים קטנים. לכן אני לא רוצה משהו יקר. אני מחפש משהו זול שיעשה עבודה ברמה סבירה. עדיף מeBay. (אם זה יותר זול כמובן.) תודה.
-
- 7 תגובות
- 1.8k צפיות
- 1 follower
-
-
יש לי מארז סופרטאלאנט, לכן אני צריך באי באס שיכנס בו בלי בעיות ז'א יש למארז דלת שנסגרת ונועלת את הכוננים לכן הבאי באס חייב להיות מתאים למארז הזה, כי אחרת הדלת לא תוכל להיסגר. אני מוכן לשלם בין 150-280 ש'ח. הצעות רק מפנדה בבקשה... מה אתם אומרים על זה: http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=55_330&products_id=6686 תודה!
-
- 4 תגובות
- 778 צפיות
-
-
שלום לכולם. אני מתכנן עכשיו משהו דיי פרוע למחשב שלי...אני לא אגלה לכם יותר מדי...רק שיהיה מעורב בו ליזר ירוק 50MW 8) . אני קראתי בפורומים בחול שבטריות איכותיות וחזקות יכולות לתת הבדל של שמים וארץ בליזרים... ולכן אני מחפש המלצה לבטריות נטענות איכתויות בתקציב של עד 100 שח ללא מטען ! אני זקוק רק לזוג בטריות אבל גם 4 יכול להיות נחמד ! נ.ב אני קראתי בפורומים בחול שה- Energizer e2 Lithium הם בטריות מעולות ! מה אתם אמורים עליהם ?
-
- 4 תגובות
- 722 צפיות
-
-
מה קורה חבר'ה? אני צריך עזרה חשבתי לקנות 2 משטחי פרספקס, לשים אותם בצורת V (הקודקוד יהיה בחלק הקרוב למשתמש), לשים מתחת למשטח העליון 2 מאוררים 120MM (אם תמליצו http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=361956.0 פה עליהם אני אשמח ) הV יחובר עם ציר, כמו בדלתות של פעם, וככה אפשר יהיה להגביה את המחשב לזויות אחרות במידה וארצה (כמובן שזה מצריך בניית תומך בצד השני). העניין הוא שלפי מיטב הבנתי, מאוררים מגיעים ב12/7V לכן, אם אני ארצה לארגן גם מפצל USB שמקבל מתח חיצוני, אני אצטרך לאלתר מקור מתח למאוררים, ובמקביל להמיר אותו ל5V לUSB. שאלותי הן כאלה: יש לכם אולי הצעה אחרת חוץ מפרספקס על מנת לבנות את המשטח הזה? (צריך משהו קשיח וקל). מישהו יודע היכן אפשר לקנות בב"ש? כי אני לא…
-
- 10 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
ראיתי בקר טוב (Sunbeam Rheobus Extreme) אבל אני לא רואה שיש אותו בארץ. אז יש לכן המלצה לבקר טוב בעל 6 ערוצים, בלי תצוגה של מהירות וטמפ' - לא צריך את זה, שיש בחנויות עד 200 ש"ח ? (ושיבוא עם חותים מעריכים, ומפצלים שיהיה אפשר לחבר גם לבקר וגם ללוח אם)
-
- 0 תגובות
- 621 צפיות
-
-
אני לא מתמצא בזה בכלל, ואני לא מקיר שום דגם, ואני לא מקיר שום מקום לבדוק אפילו מתוך רשימה (אפילו בזפ אין קטגוריה כזאת) אני לא צריך משהו מיוחד, כמו שלמשל קראתי ביקורת באתר על אחד שנותן אפשרות שליטה נפרדת בכל ערוץ. אני רק צריך שיהיה מצב דלוק/מכובה והיבהוב לפי קצב המוזיקה, ועדיף עם חיבור לכרטיס קל ולא מיקרופון (כי ניראה לי מיקרופון זה יהיה פחות מדויק.. לא ?) תקציב - אין לי מושג מה תווך המחירים, אז תתנו כמה הצעות ותגידו מה בערך התווך בין היקרים לזולים ואני אתן את התקציב שלי. תודה לעוזרים
-
- 1 תגובה
- 673 צפיות
-
-
טוב אז ככה אני קונה מארז קוברה של ריידמקס ויש לי 200 שקל למודינג... בעיקרון אני תכננתי לשים במארז- 1. קטודה אדומה של TT 2.2 מאווררים לדים בצבע ירוק COOLERMASTER 3.כבל SATA מואר של TT מה הייתם משנים פה כדיי שיצא יותר טוב? תודה לעוזרים
-
- 35 תגובות
- 3.3k צפיות
-
-
שלום לכם! הרכבתי קומפוננטים באוטו ואני צריך להדביק את הטויטרים לפינה של הדלת בקיצור זה סט מאוד יקר והדבק ד"צ שמגיע עם הסט על הפנים הטויטרים נופלו אחרי יום ושהם נופלים הם נופלים בדיוק בין הדלת לדשבורד ככה שאם אני סוגר עליהם את הדלת הם נמעכים ואני לא רוצה לחשוב על זה עוד ולכן אני צריך המלצה לדבק דו צדדי חזק העובי לא כ"כ משנה אבל שיהיה עד חצי ס"מ אין הגבלה למחיר העיקר יהיה חזק ועמיד לחום שיש ברכב תודה רבה!
-
- 14 תגובות
- 4.2k צפיות
-
-
אני רוצה לעשות חריטה אבל אני לא יודע איזה... :\ מישהו יכול להציע לי משהו פשוט לא ממש מסובך לעשות הינה המחשב שלי החריטה תבוא בפרספקס מקדימה [attachment deleted by admin - 90 dayss]
-
- 20 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
צריך המלצה לחריטה על פאנל קידמי פאנל של כונן
-
- 4 תגובות
- 747 צפיות
-
-
אממ, אני צריך מאורר למארז 120 MM שקט עם לד, אני מעדיף ירוק.. כי זה לפרויקט שאני עושה.. שיהיה משהו טוב! תודה,
-
- 13 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני מחפש ספק ומארז טובים מעבד AMD 64 3000 כרטיס מסך רדאון 9700 PRO
-
- 2 תגובות
- 613 צפיות
-
-
האם תוכלו להמליץ לי על מארז למחשב, לא משנה איך הוא נראה, העיקר שיהיה שקט ויקרר טוב.
-
- 7 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום יש לי מולטימטר שאני מאד מרוצה ממנו, אבל הוא בצורה הסטנדרטית (מלבן, עם 2 פרובים שמחוברים אליו) אני מעוניין לקנות גם מולטימטר בצורה של עט, בסגנון הזה: חשוב לי אבל שזה יהיה מולימטר אמיתי, כלומר שיכלול גם מדידת זרם, ורצוי שלא יוגבל לזרמים ממש ממש נמוכים(משום מה הרבה מולטימטרים בצורה של עט הם ככה.. למה?). מקווה שמישהו מכיר תודה
-
- 4 תגובות
- 1.8k צפיות
- 1 follower
-
-
יש לי מולטימטר איכותי של Mastech שפרחה נשמתו, מעוניין לקנות אחד חדש באותה רמה ~ אני ממש לא זוכר כמה הוא עלה לי (לדעתי 100ש"ח~), אך אני מחפש משהו בין 100-200ש"ח. לא מוגבל לקניה בארץ (מעדיף ebay). אודה להמלצות.
-
- 16 תגובות
- 4.8k צפיות
-
-
שלום אני צריך המלצה למולטימטר חדש לאחר שהפשוט שלי נשבר בארגז כלים התקציב הוא עד 150 שקל אפשר לחרוג עד 200 אם ממש כדאי הכי חשוב לי שיהיה חזק!! ראיתי באיביי את ה VC99 וה VC97+ הם כדאיים?
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום מישהו יכול לתת המלצה למיקרובקר שכולל Ethernet בילט-אין? אני כרגע פתוח מבחינת ה"סוג", כלומר אם זה ארדואינו, או איזה ARM, או משהו אחר. העיקר שה-Ethernet יהיה כלול. כמו כן, חשוב שזה יהיה בקר, ולא מחשב. כלומר Raspberri Pi לא יתאים כאן, כי אני צריך משהו שמרגע שנותנים לו מתח, הוא מייד מסוגל לבצע את העבודה, ולא צריך לעלות, כמו מחשב. וכמובן, בשאיפה למחיר סביר ולא יקר. תודה רבה card
-
- 24 תגובות
- 4k צפיות
-
-
היה לי מלחם שקניתי לפני הרבה זמן בACE והוא היה כלכך גרוע, תכלס לא באמת היה אפשר להשתמש בו, היה שימושי לחיתוך פלסטיק רק. זרקתי אותו כי חטפתי עליו עצבים, תכלס הוא עדיין יכל לשמש לחיתוך פלסטיק אבל שיהיה. מדובר במלחם שכתוב עליו 30W אני חושב של חברת זיקו אבל לא בטוח. בכל אופן אני צריך מלחם לעבודות ממש פשוטות, נגיד עכשיו יש לי פה אוזניות שצריך להחליף להם כבל. ככה שמצד אחד אני לא צריך משהוא חזק ומקצועי ומצד שני אני כן מחפש משהוא שיעשה את העבודה כמו שצריך בלי שאני יחטוף עליו עצבים, שיעשה מה שהוא אמור לעשות באופן מיטבי ומהיר. הזמנתי את המלחם הבא מאיביי לפני כחודשיים: http://www.ebay.com/itm/120926098920?ssPageName=STRK:MEWNX:IT&_trksid=p3984.m1439.l2649 אבל החבילה מעולם לא הגי…
-
- 5 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
צריך המלצה למסך 2 שורות פשוט שעובד אם Arduino UNO אאשמח אם מישהו יוכל לעזור בנושא
-
- 2 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
שלום אני מחפש מקור מתח שלא מחובר לקיר, כלומר סוללה, ושהוא נטען גם, שיתאים להפעלה של מיקרו-בקרים. המיקרו-בקרים שאני עובד איתם הם של 5v, ולא 3.3v. חשבתי על שתי אפשרויות, אודה לכם אם תגידו לי מי מבינהן עדיפה, או אם יש אפשרות אחרת יותר טובה.. האפשרות הראשונה היא סוללות 9v נטענות. המיקרו-בקר יכול לקבל שני מתחים ככניסה: 1) 5v מיוצב - מה שלא יהיה רלוונטי לכאן 2) 7-12v לא מיוצב, מה ש-כן יהיה רלוונטי לכאן - נוכל לחבר את ה-9v לשם. האפשרות השנייה, היא את ה-"External Power Bank" למינהם, שכוללים יציאת USB שנותנת 5v. לדוגמא זה: מי מבין 2 האפשרויות הנ"ל עדיפה? והאם יש אולי עוד אחת? העיקר שזה יהיה מנותק מהקיר, ונטען.. תודה רבה card
-
- 22 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
-
שלום לכולם (איזה באסה, כתבתי קודם הודעה ענקית, והיא לא נשלחה והכל נמחק, אז נתחיל לכתוב הכל מחדש ) אז ככה יש לי מחשב פשוט, "מחשב הורדות" המפרט בצד ימין, ואני הולך לדחוף אותו לתוך מארז מניאטורי, שהיה בעבר קומפקט דיסק של מערכת סטריאו. מצורף כאן, JPG של האופציות + קובץ SKP תלת מימדי את התוכנה אפשר להוריד ב http://www.google.com/sketchup/download/ ואת הקובץ המצורף http://rapidshare.com/files/146039489/modnew.skp.html מידות המארז 34.7 על 24.2 על 8. אז ככה, כפי שרואים יש 3 אופציות לבינתיים אופציה ראשונה: HD+שילוש+ספק. יתרונות: הרבה מקום פנוי, במיוחד אם השילוש יסובב ב90 מעלות, לכן אפשר לשים איזה מאוררים שרוצים איפה שרוצים, החיבורים מאחורה. חסרונות: אין מקום לכונן דיסק…
-
- 18 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום. אני יש לי מארז ג'נרי דיי מעפן, אבל הוא מתאים למחשב שלי, אז חשבתי לעשות לו מודניג, עכשיו חלק מהמודינג הוא צביעת המארז, אז אני צריך המלצה לאיזה ספריי טוב, טווח מחירים של 50 שקל (נראה לי זה מספיק...) ובנוסף יש לי שאלה, אני רוצה לעשות חלון גם כן, כל פרספקט שאני אקנה, יתאים ? או שיש סוג מיוחד ?
-
- 17 תגובות
- 1.6k צפיות
-