אלקטרוניקה ומודינג
חיתוך חלון במארז ובניית פאן באס, פיתוח בסביבת Arduino ועוד - כאן תוכלו לשאול את כל השאלות הנוגעות למודינג ולאלקטרוניקה שכרוכה בו, לפרסם את הפרויקטים שלכם ולקבל השראות
10,629 דיונים בפורום זה
-
שלום נתונה הקונפיגורציה הבאה: מחשב, שאליו מחובר ל-USB מתאם FTDI, ולאחר מכן אל המתאם FTDI מחובר מיקרו-בקר. המתאם FTDI והמיקרו-בקר מדברים בינהם ב-Serial TTL 5v, RX ו-TX. אני רוצה להפוך את התקשורת בין המתאם FTDI ובין המיקרו-בקר, לאלחוטית. מבחינת סוג התקשורת אני גמיש... העיקר שהפתרון יהיה פשוט, ורצוי גם זול. מה מתאים? תודה רבה card
-
- 0 תגובות
- 908 צפיות
-
-
טוב אז כבר קניתי רדיו ישן שעלה בסביבות ה+600 (תמונה מצורפת...)עכשיו כל הרעיון (ובשביל זה ביקשתי באחד הפורומים לוח מאוד זול ולא משנה אפילו גנ'רי...בשביל הפורייקט הזה.)היה להוציא כמה שפחות כסף על חלקים כי יש לי כבר מחשב קניתי את כל הדברים (מעבד כרטיס מסך כרטיס קול ועוד)חוץ מלוח שהוא החלק הכי יקר.......הקיצר אני צריך קודם כל רעיונות איפה לחתוך ואיך וכו.....צירפתי תמונה ראשונית של הרדיו הנ"ל לפני הוצאת תכולתו אבל יש סיכוי שבסטוף אני לא יעשה עליו את הפרוייקט כי יש מצב אני משיכאחר ישן יותר ב100 ש"ח אז בנתיים תנו חוות דעת עליו והאם הוא שווה לעשות עליו מודינג (הוא פשוט ענק במימדים שלו....דוגרי גודל של טלויזיה...)טוב אז מה אפשר לעשות איתו ובאיזה צבעים(עץ מן הסתם....) נ.ב הרדיו …
-
- 8 תגובות
- 908 צפיות
-
-
אני רוצה להכין ראו-באס לארבע מאוררים, שני מאוררים ג'נרים של 120 בהספקשאלו הנתונים שלהם 0.18A ו 2.16W, ושני מאוררים 80 ג'נרים 0.14. ולפי החישוב שלי כל שני המאוררים של ה120 מ"מ צריכים פוטנציומטר של 66 KOhm ושני המאוררים השניים צריכים של 85 KOhm. אני צודק? והאם זה יכול לגרום נזק למאוררים ולספק בארבעתם בפוטנציומטר של 100 או 50 Kohm? כי אני כבר מבולבל, ראיתי במדריך של Bit-Teck שצריך לראו באס 50, ובטרד של ווטוס מלפני שבועיים שצריך 100, אז איזה פוטנציומטר מומלץ?
-
- 0 תגובות
- 908 צפיות
-
-
היי גמרתי כבר חצי מהפרוייקט שלי, ובאתי היום להוציא את הפאנל הקידמי של המארז שלי ( ANTEC 1080) כדי לקחת אותו לצביעה במוסך. פירקתי את כל הקילפסים, ופתאום אני רואה שכפתור ההדלקה , ועוד כמה כרטיסי usb מחוברים אליו. אז לא ידעתי איך לנתק את הכפתור והכרטיסים מהפנאל , אז לא נגגעתי בזה. ??? : :-[ :-X :-\ :'( אז השאלה שלי היא : איך אני מוציא את כל הכפתורים והכרטיסים ?? ??? ??? ??? תודה מראש לכל העוזרים Install
-
- 4 תגובות
- 907 צפיות
-
-
יש לי רעיון אבל הוא בינוני לצבוע את הצדידם והגג של המארז כל אחד בצבע של צבא מסוים לעשות את הסמל של הצבא בעזרת סלוטייפ לשים על המארז ואז לצבוע הכל בשחור אבל זה די בינוני
-
- 2 תגובות
- 907 צפיות
-
-
בהשראת אחד מיומני הפרויקטים בפורום, אני מעוניין לייצר כמה מדבקות עם לוגו\כיתוב עבור מחשב נייד. באילו חומרים עלי להשתמש כדי לקבל תוצאה איכותית? ברשותי מדפסת הזרקת דיו. אם אופציה ביתית אינה מתקבלת על הדעת, האם מישהו מכיר היכן ניתן לעשות זאת ע"י שליחת תמונה לחנות\בעל מקצוע בירושלים או מחוצה לה?
-
- 0 תגובות
- 907 צפיות
-
-
שלום אנשים אני מחפש כבל USB עם מספק ON\OFF ככה שאני לא צריך כל שניה לחבר ולנתק את הדיסק הקשיח החיצוני שלי ... האם מישהו יכול לתת לי לינק למוכר ?? הא מישהו רוצה לעשות לי כזה ככבל בבית ואני אשלם לו על זה ? האם יש לכם כל קצה חוט אני אשמח לעזרה חן
-
- 1 תגובה
- 907 צפיות
-
-
את הרגליים עם הלדים למארז של Sunbeam מכירים ? את המארז Alien של חברת Atop מכירים ? ראיתם אותם פעם ביחד ? אני מניח שלא, כי הם לא מיועדים להיות ביחד, עד שאני באתי, כמה שינויים בפלסטיק של הרגל,+בורג לכל רגל והעניינים התחילו להסתדר. בנוסף המחבר מפלסטיק של החשמל לא נכנס בחור של המארז, אז פירקתי את המחברים של החשמל מהפלסטיק העברתי אותם בחור חוט חוט ואז הרכבתי את המחבר בחזרה, ככה עשיתי ל 4 הרגליים, ההרכבה לא הייתה קלה, אך זה יצא כל כך טוב שזה יותר טוב מהרגליים המקוריות המחורבנות של המארז ש2 מהן כבר התפרקו. אז ככה שתפסתי 2 ציפורים במכה אחת ! ולבסוף, התוצאה מהממת... אני אתן לתמונות לדבר בעד עצמן !
-
- 5 תגובות
- 907 צפיות
-
-
מחפש פילטר אבק לקדימה של המארז למישהו יש רעיון המארז הוא אנטק 900 בעקרון אני יכול אפילו למצוא איזה משהו ולחתוך אותו בדיוק בגודל המתאים שיתאים מקדימה איפה שני המאווררים ששואבים אוויר לתוך המארז איפה אני יכול למצוא מין רשתות/מסננים כאלו מישהו יודע?
-
- 3 תגובות
- 907 צפיות
-
-
שלום בסוכות אני מתכוון לעשות את המודינג הראשון שלי,חלון במארז, יש לי שאלה מכיוון שיש לי בעיה,אני אל יודע באיזו צורה לעשות את החלון הבאתי צילום של המארז שלי,אולי תסמנו בצייר איפה לחתוך.... מאוורר עם לדים+קתודות,איפה אני יכול להשיג באיזור המרכז כי ממה שהבנתי יש רק תחנות הזו PCCOOL בחיפה וזה נורא רחוק ולא מסכימים לי להזמין,אז אם אפשר עזרה תודה. שאלה אחרונה,מישהו יכול להביא תמונה של קליפסים שאיתם ניתן לחבר את הפרספקס לדלת המארז,ועוד משהו שאלה קצת מטומטמת חחח איך אני מסמן את הציור של החלון על דלת המארז,היא שחורה ?.....
-
- 8 תגובות
- 907 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות אלקטרודות כחולות למחשב... מאיפה ניתן לקנות כאלו? (מחנות טובה...)
-
- 3 תגובות
- 907 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות בקר תאורה למחשב שלי ואני רוצה שהוא יהיה לא יקר כ"כ עד 200 או 250 שקל!! ושיהיה כולל את המנורות וכל מה שצריך תודה מראש
-
- 8 תגובות
- 907 צפיות
-
-
יש את הלוחות נחושת שאיתם אפשר להכין מעגל מודפס אז האם מוכרים את זה באריה"ב?
-
- 1 תגובה
- 907 צפיות
-
-
אני מתגורר באילת ולכן אוםציות לגבי חנויות רכב וכו' הן לא אפשריות. מי יודע? :s05:
-
- 2 תגובות
- 907 צפיות
-
-
אממ שלום שאלה כזאת כמה מאווררים אני יכול לחבר לחיבור מולקס נקבה אחד ?
-
- 8 תגובות
- 906 צפיות
-
-
בשעת ציור בגן חובה שלי גיליתי לראשונה מה קורה עם מקשקשים ביחד עם הטוש הכחול והצהוב - יוצא צבע ירוק! בהחלט תגלית מדהימה! האם יצא אותו הדבר אם אני אוסיף קתודה צהובה למארז עם הקתודה הכחולה שכבר יש לי?
-
- 4 תגובות
- 906 צפיות
-
-
שלום רציתי לשאול איפה אפשר לקנות מאווררים אם לדים נאונים וכו' למחשב רציתי גם לשאול איך מחברים לאן ממה וכו' למי שיש מדריכים עוד יותר טוב תודה מראש לכל מי שיעזור \ יונתן
-
- 4 תגובות
- 906 צפיות
-
-
3.6v אפשר להשתמש בבטריה הזאת לסופר לדים?(בלי קשר לנגדים) או שימושים אחרים חוץ מאלחוטי בקיצור,אפשר להשתמש בה לשימושים אחרים חוץ מלאלחוטי?
-
- 2 תגובות
- 906 צפיות
-
-
כי לפי מדריכים ראיתי שאפשר רק עם נגד משתנה 100 אוהם וזה די סיפור בשבילי לקנות כזה כי אני מהדרום ואין כאן חנויות אלקטרוניקה אז עשיתי משלוח לבית אבל שכחתי נגד משתנה ולא שווה לי לעשות הזמנה רק בשביל פריט אחד
-
- 1 תגובה
- 906 צפיות
-
-
עם דסקיות 420,של וולף לא מהדגם החדש הישן יותר זה הכחול,כי היתי צריך לעבוד במהירות הכי גובה למה זה לא חתך כלום ונתקע במהירויות יותר נמוכות.
-
- 6 תגובות
- 906 צפיות
-
-
-
מישהו מכיר חנות מחשבים שמוכרים שם גם גרילים למאוררים 80mm וגם פקספקט ??? חיפשתי בזיגזג...פנדס...נועה...KSP אין בשום חנות את שני הדברים שאני רוצה... אוףף...אם מישהו מכיר חנות כזאת אז שיגיד לי בבקשה ואם אפשר שיביא לי לינק למוצרים שאני צריך גרילים 80mm+פרספקט לדלת מארז... תודה!
-
- 6 תגובות
- 906 צפיות
-
-
באופן כללי מה שאני צריך זה איזושהי דוושה נוחה שתשדר למחשב משהו שיקלט כלחיצה מטווח מסויים עד טווח מסויים דרגות לחיצהכמו ג'ויסטיק, או דרך מידי, או כל דרך אחרת שיכולה להתפרש כמקש ותיקלט ואני אוכל אחרי זה להשתמש בזה לשליטה. אני משחק עם התוכנה גיטר ריג ואני לא רואה סיבה לקנות פדל בהמון כסף כשהמנגנון צריך להיות נורא פשוט. אין לי בעיה להסב מקלדת למקשים יש לי תוכנה שעושה את הגישור נפלא אבל מקשים לא ממש מעניינים. עכשיו יש לי שני פדלים של משחק מירוץ שפירקתי, הבעיה היא שהוא לא נוח וציר התנועה שלו מחולק בין שני פדלים ואי אפשר לכוון. ציר התנועה של ההגה גם לא התאים לדוושה מכיוון שיש לו טווח שונה. ממה שידוע לי כרטיס הקול שלי מכיל רק כניסת מידי דרך FIREWIRE שכחתי לציין חלק חשוב, מוכר בחנ…
-
- 0 תגובות
- 905 צפיות
-
-
דבר ראשון אני חייב לציין שזה דברים שצריכים להיות ברמה נורמלית, לא שתראו לי איזה פרוייקט ברמה של aliyanyn כי אין לי את הידע והחוש לדברים כאלה דבר שני אני עצלן רצח אז תשתדלו דברים פשוטים ומהירים חח :> דבר שלישי, חומרים רגילים שאפשר למצוא בכל חנות ולא איזה שילוב כימי של מרכיבים שנמצאים רק בקצה של הר האופימפוס (זה בכלל הר?) o_0 www.vl.rehost.co.il/case-front.jpg הנקודה היא שהוא כרגע סתם חסר צרוה חתוך מחורר וכו.. (: במקומות שיש חור (החור הגדול העליון שהוא בעצם ברוחב של 5.25 ובגובה של שני 5.25 + 3.5 והחור התחתון שהיה בו פאנל קדמי שניהם עם רשת... העניין הוא שזה סתם חסר צורה השיטה הקלה ביותר שחשבתי עליה זה להגדיל את החור התחתון, ולעשות גם על החור העליון וגם על התחתון גומי עבה …
-
- 7 תגובות
- 905 צפיות
-
-
שלום. אני מחפש פרספקס 5 מ"מ ואני פשוט לא מכיר שום מפעל שמוכר את זה.. אני צריך את הפרספקס ללייט פד ואני צריך מפעל שנמצא במרכז (אני מראשל"צ, מוכן להגיע עד ת"א והסביבה) תודה מראש..
-
- 3 תגובות
- 905 צפיות
-