עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אלקטרוניקה ומודינג

חיתוך חלון במארז ובניית פאן באס, פיתוח בסביבת Arduino ועוד - כאן תוכלו לשאול את כל השאלות הנוגעות למודינג ולאלקטרוניקה שכרוכה בו, לפרסם את הפרויקטים שלכם ולקבל השראות

1. היי גמרתי כבר חצי מהפרוייקט שלי, ובאתי היום להוציא את הפאנל הקידמי של המארז שלי ( ANTEC 1080) כדי לקחת אותו לצביעה במוסך. פירקתי את כל הקילפסים, ופתאום אני רואה שכפתור ההדלקה , ועוד כמה כרטיסי usb מחוברים אליו. אז לא ידעתי איך לנתק את הכפתור והכרטיסים מהפנאל , אז לא נגגעתי בזה. ??? : :-[ :-X :-\ :'( אז השאלה שלי היא : איך אני מוציא את כל הכפתורים והכרטיסים ?? ??? ??? ??? תודה מראש לכל העוזרים Install

• 4 תגובות
    • 862 צפיות
  2. Started by g_s,

סוף סוף הגיע החופש הגדול ויש לי זמן לבנות את המארז למחשב החדש שאני יקנה בסוף החופש.... אז ככה התיכנון שלי הוא לבנות מארז מעץ כי אני יכול להזמין חתיכות בדיוק בגודל שאני רוצה מהנגרייה בקיבוץ של סבא שלי.... המחשב יהיה לאובר אז הקירור יהיה בהתאם...4 מאווררים של 120MM מקדימה ולמעלה- מכניס ומאחורה ובספק מוציא. ההשראה לעיצוב נלקחה מהLIAN_LI הזה: http://www.lian-li.com/Product/Chassis/M_V_C_PC-V1000plus.htm ככה שהלוח אם והכטיסים הפוכים... המאוורר מלמעלה יכניס אוויר ישר על הכרטיס מסך ההפוך...ויאפשר לי אובר רציני... אשמח גם לתגובות על הסירקולציה :s05: תודה לעוזרים [attachment deleted by admin]

• 6 תגובות
    • 862 צפיות
  3. Started by iakovl,

יש לנו את גדלי הסליב הבאים 1/8 1/4 3/8 1/2 3/4 תזכירו לי בבקשה למה כל אחד מהם משמש מה לעשות שבחיים לא תכננתי לעשות סליבינג אבל מה לעשות שזה הדרך ההגיונית עם כל שאר הדברים שאני מתכנן לעשות לספק המסכן שלי

• 5 תגובות
    • 862 צפיות
  4. אני צריך עזרה לכתיבה של קוד לisd 4002 ו ל isd2590 תודה רבה

• 0 תגובות
    • 862 צפיות
  5. Started by Director,

אפשר לעשות איתו איזה משהוא ?

• 4 תגובות
    • 862 צפיות
  6. אני מחפש חנות באיזור נתניה קדימה שמוכרת דיסקיות לדרמל וראשים וכמה שיותר דברים לדרמל שיהיה מבחר מישהוא מכיר יכול להמליץ?

• 4 תגובות
    • 862 צפיות
  7. Started by orenc17,

לקחתי ממחשב יש את המסך הקטן שכותב HI ו LO עכשיו מאחורה יש 7 רגליים 5+ שזה החיבור המתח G אדמה H קובע שעל המסך יהיה כתוב HI L קובע שיהיה כתובLO C האדמה של H ו L ויש T+ ו T- מזה בכלל?

• 2 תגובות
    • 862 צפיות
  8. Started by 1900GT,

שלום, יש לי DVD APEX 811 והלפני כמה חודשים הסאונד שלו התחרפן. הוא ניהיה מאוד חלש וכדי שימשעו משהו צריך להגביר את הטלויזיה להכי חזק וגם אז לא שומעים כל כך חזק. דבר שני כאשר יש צליל חזק אז שומעים קרטועים. השאלה שלי האם אפשר לתקן אותו (באופן עצמאי) לפני שאני קונה חדש?

• 9 תגובות
    • 862 צפיות
  9. Started by Rule The Pc,

אהלן.... יש לי עכבר אופטי רגיל (לא אלחוטי) ורציתי לדעת אם אפשר להחליף את הצבע האדום של האופטי הזה (איך זה בכלל פועל?) לצבע כחול?

• 3 תגובות
    • 862 צפיות
  10. שלום לכולם, מקווה שזאת שאלה לפורום הזה, אם לא איתכם הסליחה. קניתי מחשב חדש עם מעבד e6600 קירור רגיל של sunbeam למעבד. מארז p150 , לוח אם ab9 pro מערכת הפעלה vista . יש תוכנה מצורפת ללוח אם בשם Guru , כשהפעלתי את התוכנה היא הראתה טמפ' עבודה (במצב מנוחה של המחשב) של 41 מעלות ל - cpu . 35 מעלות כללי וסימנה את המצב באדום עם הערת warning . האם יש בעיה עם הטמפ ? מה אמורה לדעתכם להיות הטמפ' במצב כזה עם מערכת כזאת? תודה מראש.

• 2 תגובות
    • 862 צפיות
  11. שלום. אפשר לדעת באיזה חומר מבודד רעשים נעשה כאן שימוש, מה שם החומר, והיכן ניתן להשיגו [כמובן - האם זה באמת עובד?]

• 1 תגובה
    • 862 צפיות
  12. Started by Moty_p,

בקשר לשירשור הזה: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=224286 האם יש מפסק כזה (DPDT toggle) רק עם 3 מצבים? זאת אומרת המפסק DPDT toggle הוא ON, ON ואני רוצה מפסק שיעשה בדיוק את אותה הפעולה רק עם אפשרות ל - ON, OFF, ON שזאת אומרת 3 מצבים יש כזה מפסק? אם כן מה השם שלו?

• 6 תגובות
    • 861 צפיות
  13. Started by ToMeRv32,

ניסיתי לעשות בעזרת השבלונה חור נוסף למאוורר במארז כלשהו, אבל נורא התקשתי לעשות זאת עם סכין יפנית (יותר מדי זמן..) וגם אני לא בטוח מה אני אעשה בחורי הברגים.. יש למישהו רעיון? אין לי כלים חשמלים כלשהו שאני יכול להשתמש בהם..

• 5 תגובות
    • 861 צפיות
  14. Started by iakovl,

יש לי ספק HEC 300W ששוכב אצלי בצד (אם מישהו מעוניין) אני שוקל לעשות לו מודינג נרחב (לתרגל קצת) ולמכור אותו הרעיונות שאני מקווה לישם: צביעה - כחול או שחור סליבינג - שחור או כחול UV החלפה של כל המולקים למינהם מודליזציה (אפשרות להסרה של הכבלים המיותרים) חלון + תאורה החלפה של מאווררי ה80 מ"מ יש עוד רעיון למישהו?

• 7 תגובות
    • 861 צפיות
  15. Started by nahum8,

חשבתי ליצור ספק מודולארי, הבעיה היחידה היא שאין לי מושג איפה ניתן למצוא את האמצעים המתאימים. בין אם זה מולקס 4 פינים,6 ו8. אם אתם יודעים איפה ניתן להשיג דברים שכאלה, אשמחה מאוד!

• 5 תגובות
    • 861 צפיות
  16. במדריך כתוב LM7805ct אבל בחנות שקניתי המוכר אמר שאין לו את הדגם הזה, אבל יש לו דגם מקביל שהוא זהה LM7805cv האם זה נכון (כבר קניתי, 2 שקל לא רציני) והאם כדאי לי בכלל לנסות להלחים את העסק? אין לי מצלמה להעלות איתה תמונות, אבל יש הבדל ויזואלי, במייצב במדריך החלק האחרוי של הציפ שחור, אצלי הוא מתכתי (הכוונה לחלק עם החור)

• 3 תגובות
    • 861 צפיות
  17. בבקשה תענו לי! אני יקנה כבלים מעוגלים בקרוב להארד דיסק ולפלופי ואני צריך כבלים שאורכם 18ס"מ להארד דיסק ו24ס"מ לפלופי... יש את הכבלים האלו http://www.pchardware.co.il/docs/pi2077820465_2.htm ולא הבנתי מהי היחידת אורך cm אז אני צרךי לדעת אם האורך משתווה בסנטימטרים למה שאני צריך.. אני נוב אני יודע ???

• 8 תגובות
    • 861 צפיות
  18. Started by ELiA,

הנה כבל 2.5 של אוזניות סטריאו של פלאפון עכשיו אני רוצה להכין ממנו מתאם ל-3.5 של אוזניות רגילות עכשיו גיליתי את החוטים ועם זה גיליתי שבכל כבל יש 2 כבלים ולעומת זאת בכבל נקבה של ה3.5 יש רק 2 כבלים ולא 4 אז מה מחברים למה?

• 6 תגובות
    • 861 צפיות
  19. שלום, יש לי את הפוטנציומטר הבא: (תמונה) מי שלא הבין הפוטנציומטר הוא של 3 רגליים עכשיו, שאלתי היא איך לחבר אליו מאורר רגיל של 12V (עם חיבור מולקס רגיל) ? בתודה מראש, רועי [attachment deleted by admin]

• 5 תגובות
    • 861 צפיות
  20. Started by The-Fox,

את הרגליים עם הלדים למארז של Sunbeam מכירים ? את המארז Alien של חברת Atop מכירים ? ראיתם אותם פעם ביחד ? אני מניח שלא, כי הם לא מיועדים להיות ביחד, עד שאני באתי, כמה שינויים בפלסטיק של הרגל,+בורג לכל רגל והעניינים התחילו להסתדר. בנוסף המחבר מפלסטיק של החשמל לא נכנס בחור של המארז, אז פירקתי את המחברים של החשמל מהפלסטיק העברתי אותם בחור חוט חוט ואז הרכבתי את המחבר בחזרה, ככה עשיתי ל 4 הרגליים, ההרכבה לא הייתה קלה, אך זה יצא כל כך טוב שזה יותר טוב מהרגליים המקוריות המחורבנות של המארז ש2 מהן כבר התפרקו. אז ככה שתפסתי 2 ציפורים במכה אחת ! ולבסוף, התוצאה מהממת... אני אתן לתמונות לדבר בעד עצמן !

• 5 תגובות
    • 861 צפיות
  21. זה המודלינג הראשון שלי... אז כצאת רחמים אם כתבתי משהו לא נכון :s05: המחשב הוא מנטיום 4 (אני לא יודע יותר מיזה על הלוח M) 512 ראם (לפי דעתי זה DDR) כרטיס קול כרטיס קול Live 5.1וCreative- הכי זול שיש, כיוון שזאת הבניה הראשונה לא רציתי סתם להוציא כסף... חשבתי לקנות את הכרטיס הגרפי הזה- nVIDIA GeForce PX6200TC 256MBוLeadtek אבל אני לא סגור עם זה מה שאני צריך. ממה שהבנתי לכרטיס הזה יש יציאה של HDTV מה שיאפשר לי בעתיד לחבר אותו לLCD תודה מראש

• 6 תגובות
    • 861 צפיות
  22. Started by RoNeR,

יש לי כרטי סטלוויזיה של lifeview ללא שלט לא ממש כרטיס חדש אבל מספק למי שלא מתכוון ביכלל ליראות איתו אלוויזיה(כלומר היה אמור ליהיות שלט אבל ממי שקיבלתי אותו לא היה לו שלט) עכשיו השלט היחיד שהצלחתי להשיג זה השלט של leadtek winfast tv 2000 Xp יש לי את המקלט ואת השלט הבעיה שהחיבור שלו שונה מהחיבור של הכרטיס טלוויזיה שלי החיבור כמו חיבור 3.5 רגיל של אוזניות הכניסה הרבה הרבה יותר קטנה אבל גם עגולה (לא 2.5 יותר קטנה) יש דרך להתאים את השלט של הכרטיס טלוויזיה שהבאתי לכרטיס טלוויזיה הקיים שלי?? הבנתי שכל מקלטי הir של הכרטיסי טלוויזיה זהים במבנה שלהם... משו מעניין שמצאתי בנושא... http://slydiman.narod.ru/sce/plugins/sndremote.htm אולי עם קצת התעסקות אני יצליח להפעיל את זה זאת דרך …

• 0 תגובות
    • 861 צפיות
  23. יש את הלוחות נחושת שאיתם אפשר להכין מעגל מודפס אז האם מוכרים את זה באריה"ב?

• 1 תגובה
    • 861 צפיות
  24. באופן כללי מה שאני צריך זה איזושהי דוושה נוחה שתשדר למחשב משהו שיקלט כלחיצה מטווח מסויים עד טווח מסויים דרגות לחיצהכמו ג'ויסטיק, או דרך מידי, או כל דרך אחרת שיכולה להתפרש כמקש ותיקלט ואני אוכל אחרי זה להשתמש בזה לשליטה. אני משחק עם התוכנה גיטר ריג ואני לא רואה סיבה לקנות פדל בהמון כסף כשהמנגנון צריך להיות נורא פשוט. אין לי בעיה להסב מקלדת למקשים יש לי תוכנה שעושה את הגישור נפלא אבל מקשים לא ממש מעניינים. עכשיו יש לי שני פדלים של משחק מירוץ שפירקתי, הבעיה היא שהוא לא נוח וציר התנועה שלו מחולק בין שני פדלים ואי אפשר לכוון. ציר התנועה של ההגה גם לא התאים לדוושה מכיוון שיש לו טווח שונה. ממה שידוע לי כרטיס הקול שלי מכיל רק כניסת מידי דרך FIREWIRE שכחתי לציין חלק חשוב, מוכר בחנ…

25. Started by M0P,

אממ שלום שאלה כזאת כמה מאווררים אני יכול לחבר לחיבור מולקס נקבה אחד ?

• 8 תגובות
    • 860 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.