עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אלקטרוניקה ומודינג

חיתוך חלון במארז ובניית פאן באס, פיתוח בסביבת Arduino ועוד - כאן תוכלו לשאול את כל השאלות הנוגעות למודינג ולאלקטרוניקה שכרוכה בו, לפרסם את הפרויקטים שלכם ולקבל השראות

1. Started by itaysk,

מצטער אם אני מנגס על ה IR Reciver אבל קניתי היום חלקים.. ואי אפשר להכנס למדריך של heatseekerz..מישהויודע איפה אפשר למצוא אותו? עוד שאלה מה ההבדל בין המדריך ניגיד שלהם לבין המדריך של Winlyrc? הם טיפה שונים.. כנראה שאני יבנה לפי WinLyrc כי אני לא מוצא את שלהם. אז אם מישהו יודע איפה אפשר למצוא אותו .. תודה ד"א אני מצלם הכל

• 3 תגובות
    • 918 צפיות
  2. Started by M0P,

אממ שלום שאלה כזאת כמה מאווררים אני יכול לחבר לחיבור מולקס נקבה אחד ?

• 8 תגובות
    • 917 צפיות
  3. אני הולך לקנות דרמל של היונדאי (עכשיו יש מבצע ב 100 שקל עם 40 ראשים) . אבל ידעתי שהדיסקיות שבאות עם הדרמל נשברות במהירות, לכן אני רוצה לקנות דיסקיות מחוזקות ואני מתלבט בין 420 לבין 426 ? מה אתם אומרים ? והאם דרמל 185 וואט מספיק לחתוך ? אשמח לקבל תגובות

• 6 תגובות
    • 917 צפיות
  4. Started by eliil1,

אני רציתי ללמוד לעשות אוברקלוק, אף פעם עוד לא ניסיתי , וחשבתי שעדיף שאני אתחיל מהכרטיס הישן שלי GEFORCE 2 MX, יש לי גם גיפורס 4 אמאיקס,אבל הוא לא עובד בצורה תקינה אז לא נראלי שאפשר לעשות איתו משהו... בכל אופן,אפשר לעשות אוברקלוק לכרטיס הזה? geforce 2 mx 64 mb ייצא מזה משהו? הכרטיס לא יהרס ? ואם אפשר, עד כמה אפשר לעשות את האוברקלוק? אפשרי שהוא יעבור את הגיפורס 4 טי.איי (טיטניום)?

• 8 תגובות
    • 917 צפיות
  5. מארז בז' סטנדרטי . עבודה שעשיתי לבחורצ'יק . מאווררים 9.2סמ מאחור ו12סמ קדימה - חתכתי בפנל האחורי מקום ל12סמ (מבלי לפגוע בחיזוקים של המארז) והייתי חייב לחתוך ולהתאים את הפלסטיק של ה12סמ שיתאים ושלאימנע סגירה של הדלת הצדדית. בנוסף, הסרתי את הגריל מקדימה והרכבתי שם את ה9סמ עם גומי לשיכוך ויברציות. קרור מים BIG WATER של ThermalTake במקום להתקין הכל בתוך המארז , הבחור שעשיתי לו את הפרויקט קנה צנרת ומשאבה, מיכל המים והרדיאטור יהיו מחוץ למארז , כך שמבלוק הקירור יוצאים שני צינורות שמתחברים לצנרת האחרת כ 60סמ מחוץ למארז. כמובן שזה דרש הארכת החוטים של המאוורר של הרדיאטור והמשאבה . המשאבה מדווחת על מהירות סיבוב ! מאד שימושי לבקרה עליה. פנל קדמי - המערכת קרור מגיעה עם פוטנציומטר …

• 3 תגובות
    • 917 צפיות
  6. Started by מאפיונר,

צריך המלצה לקניית 2קטודת uv? תודה מראש!@

• 4 תגובות
    • 917 צפיות
  7. Started by Big_White,

יש לי הגה מייקרוסופט ישן האם ניתן להוסיף עוד כפתורים בנוסף ל 8 שכבר קיימים אם כן אז איך? תודה.

• 2 תגובות
    • 917 צפיות
  8. Started by x-boy_24,

שלום הביאו לי את הדבר הבא http://i51.photobucket.com/albums/f384/todd2000/switch.jpg מה זה עושה הבנתי שזה משהו של אינטרנט אבל מה זה בדיוק ? ומה אני יכול לעשות איתו תודה מראש

• 5 תגובות
    • 917 צפיות
  9. כותרת...תודה.

• 3 תגובות
    • 917 צפיות
  10. אני יודע מה יהיו התגובות שלכם (יש פה מדריך באתר,לא שלא תקנה וכו..) אני יודע שזה קשה אבל קראתי כמה ספרי אלקט' מהפעם שרציתי לעשות מפסקים למאוררים..) אני כמעט בטוח שאי אפשר אבל אולי יש כאן כמה שניסו או קראו על זה באיזשהו מקום.. תודה רבה מראש!

• 2 תגובות
    • 917 צפיות
  11. שלום, קיבלתי במתנה טלפון פנסוניק דגם kx-tg4023 שנקנה בארה״ב ומן הסתם מתאים למתח החשמלי שם שהוא 110v . מה עליי לעשות על מנת להתאימו לשימוש בארץ? להחליף שנאי? לקנות איזשהו מתאם?

• 2 תגובות
    • 917 צפיות
  12. Started by eegg,

בניתי תאורה חיצונית מעל המסך כל שיש מסביבו אור כחול סגול איך? לקחתי מנורה (וממיר מתח) של סורק ועטפתי אותו בצלופן כחול חיברתי לספק חיצוני והנה מה דעתכם? תמונה א: כל המערכת תמונה ב: המסך עם האור תמונה ג: ליד הטרנספרמר תמונה ד: מסך בלי האור [attachment deleted by admin]

• 4 תגובות
    • 916 צפיות
  13. Started by Lol10k,

4 לדים UB בטור + נגד 100-150 אום לחיבור 12V במולקס זה טוב? ותגידו,מזה 100-150? זה סוג של נגד או שיש אחד 100 ואחד 150? ואיזה לקחת? אה ואיפה אפשר לקנות? כמה זה עולה? תודה

• 9 תגובות
    • 916 צפיות
  14. Started by Bartleby,

אני עם לוח DFI infinity Nforce 4 SLI. הקירור של הצ'יפטסט (מאוורר, לא קירור פאסיבי), החל להרעיש בצורה מטורפת. אפשר "לתקן" את זה איך שהוא? או שפשוט עדיף לקנות קירור חדש? אני לא עושה OC אז משהו ב-50 ש"ח אמור להספיק לא? ודבר אחרון, האם העובדה שהלוח הגיע עם קירור בצורת מאוורר מונעת ממני להתקין קירור פאסיבי? תודה.

• 5 תגובות
    • 916 צפיות
  15. שלום אנשים אני מחפש כבל USB עם מספק ON\OFF ככה שאני לא צריך כל שניה לחבר ולנתק את הדיסק הקשיח החיצוני שלי ... האם מישהו יכול לתת לי לינק למוכר ?? הא מישהו רוצה לעשות לי כזה ככבל בבית ואני אשלם לו על זה ? האם יש לכם כל קצה חוט אני אשמח לעזרה חן

• 1 תגובה
    • 916 צפיות
  16. Started by Homey,

שלום רציתי לדעת אם הסדר של הרכיבים במעגל כלשהו משנה... כלומר אם יש לי סירטוט של מעגל שהמתח מגיע לרגל אחת של נגד וגם לרגל אחת של טרנזיסטור מסויים ומשם לשאר הרכיבים, זה משנה אם המתח יגיע קודם לנגד ואחר כך לטרנזיסטור? כלומר שאני אחבר על לוח PCB שורות, קודם את הנגד , אחר כך את הטרנזיסטור (ככה ששני הרגליים שצריכות לקבל מתח על אותה השורה) ואז זה משנה אם אני אחבר את המתח בראש השורה, ככה הוא יגיע ראשון לטרנזיסטור, או בתחתית של השורה ככה זה יגיע ראשון לנגד? שירטוט קטן למי שלא הבין - נגד - - טרנזיסטור - מתח - במצב זה המתח יגיע קודם לטרנזיסטור ומשם לנגד (כל ה "-" האלו זה כאילו רגל אחת שנמצאת על אותה השורה כמו השאר) או - טרנזיסטור - - נגד - מתח - תודה

• 3 תגובות
    • 916 צפיות
  17. Started by Rule The Pc,

אהלן.... יש לי עכבר אופטי רגיל (לא אלחוטי) ורציתי לדעת אם אפשר להחליף את הצבע האדום של האופטי הזה (איך זה בכלל פועל?) לצבע כחול?

• 3 תגובות
    • 916 צפיות
  18. Started by liav25,

יש לי ג'ויסטיק חוטי עם חיבור גם לPC וגם לפלייסטיישן. האם אפשר להפוך אותו לג'ויסטיק אלחוטי ? אם כן באיזה שיטה מומלץ, אינפרה אדום נניח ? לא אכפת לי אם זה יעלה לי בחיבור לפלייסטיישן, גם ככה אני לא משתמש בו. עריכה: אינפרה אדום לא טוב לי כי אני צריך גם שהשלט יעבוד גם כשהמקלט שבמחשב מוסתר.

• 0 תגובות
    • 916 צפיות
  19. באופן כללי מה שאני צריך זה איזושהי דוושה נוחה שתשדר למחשב משהו שיקלט כלחיצה מטווח מסויים עד טווח מסויים דרגות לחיצהכמו ג'ויסטיק, או דרך מידי, או כל דרך אחרת שיכולה להתפרש כמקש ותיקלט ואני אוכל אחרי זה להשתמש בזה לשליטה. אני משחק עם התוכנה גיטר ריג ואני לא רואה סיבה לקנות פדל בהמון כסף כשהמנגנון צריך להיות נורא פשוט. אין לי בעיה להסב מקלדת למקשים יש לי תוכנה שעושה את הגישור נפלא אבל מקשים לא ממש מעניינים. עכשיו יש לי שני פדלים של משחק מירוץ שפירקתי, הבעיה היא שהוא לא נוח וציר התנועה שלו מחולק בין שני פדלים ואי אפשר לכוון. ציר התנועה של ההגה גם לא התאים לדוושה מכיוון שיש לו טווח שונה. ממה שידוע לי כרטיס הקול שלי מכיל רק כניסת מידי דרך FIREWIRE שכחתי לציין חלק חשוב, מוכר בחנ…

20. בשעת ציור בגן חובה שלי גיליתי לראשונה מה קורה עם מקשקשים ביחד עם הטוש הכחול והצהוב - יוצא צבע ירוק! בהחלט תגלית מדהימה! האם יצא אותו הדבר אם אני אוסיף קתודה צהובה למארז עם הקתודה הכחולה שכבר יש לי?

• 4 תגובות
    • 915 צפיות
  21. Started by -casper-,

ניראה לי שהכותרת דיי טובה חחח טוב אז ממזן לא הייתי בפורום ופעם שאלתי כמה שאלות והתחלתי במודינג מסוים למארז שלי אז מי שזוכר.. אני עכשיו ממשיך אותו (סוף סוף יש זמן!!!!) אני תכננתי להוסיף עוד חלק שלם למעלה למארז ואני רוצה לעשות שם חור למסך lcd עכשיו קראתי קצת עליהם הבנתי קצת וכ'ו... אבל אני צריך אותכם שתעזרו לי לבחור מסך lcd בגודל נורמלי לא גדול הייתי אומר בערך 5ס"מ גובה על 15ס"מ רוחב.. או 10 ס"מ רוחב... בערך... חיפשתי בגוגל כבר שעה ואני לא מצליח למצוא מסכים אז אם אתם יכולים להביא לי אתרים של חנויות שמוכרות lcd רגיל יענו רק מסך בלי כל החרא וכ'ו... אני צריך רק מסך בלי לחצנים בלי כלום!... יש עדיפות לחנויות מהארץ אבל תביאו גם מחו"ל... ועד דבר: אם אתם יכולים להמליץ לי ע…

• 3 תגובות
    • 915 צפיות
  22. Started by DJPOWER,

שלום רציתי לשאול איפה אפשר לקנות מאווררים אם לדים נאונים וכו' למחשב רציתי גם לשאול איך מחברים לאן ממה וכו' למי שיש מדריכים עוד יותר טוב תודה מראש לכל מי שיעזור \ יונתן

• 4 תגובות
    • 915 צפיות
  23. יש לי כרגע זוג רמקולים פשוטים איך מהם שולט על עוצת הקול וגם ממנו ניתן להדליק לכבות את הרמקולים. הם מחוברים ליציא של הרמקולים מכרטיס מסך. נגיד אני רוצה לחבר עוד זוג רמקולים פשוטים. האם אני יכול לעשות זאת עלידי מפצל? אם כן איפה קונים או שניתן לעשות לבד? שאלה בקשר לבניית רמקול פשוט: אני פירקתי רמקולים אז אני יכול לבנות מהדבר העגול השחור הזה (אני יודע שבאנגלית קוראים לו Dynamic נראה לי =\ )? ועוד שאלה אם נגיד אני ישתמש במפצל לחיבור זוג רמקולים נוספים (הרמקולים פשוטים אין שם שליטה על ווליום) האם ניתן איכשהו לעשות ככה שהרמקולים שלי שיש לי כגע ישלטו גם על אותו זוג שאני יחבר?

• 5 תגובות
    • 915 צפיות
  24. Started by TheShadow,

חח לעשות איזה ספה או משו שמתחת מוברג מחשב... את האוויר החם יפלוט על הרגלים (ררררר איזה כייף בחרוף.. במקום להביא שמחה) ויוצאת זרוע שתחזיק את המסך ועוד אחת לעכבר ולמקלדת (והזרעות מתקפלות לצד כזה..) תדמינו איזה ענק זה להיות על ספה בסטאלבת לשקוע בספה ולשחק מקס פין 2 או משו כזה...

• 7 תגובות
    • 915 צפיות
  25. Started by re5pect,

מצאתי היום משהו בארגז (הדברים המסומנים באדום) שרשום עליו דרמל זה יכול לעזור לי במודינג למישהו יש כזה?(הדרמל לא מוזר הוא "מיוחד") (נרגילה אם צריך להעביר את זה אז תמחוק את זה כי רציתי לדעת אם אפשר לעשות אם זה משהו למטרות מודינג..)

• 6 תגובות
    • 915 צפיות

דיונים חדשים בפורומים