אלקטרוניקה ומודינג
חיתוך חלון במארז ובניית פאן באס, פיתוח בסביבת Arduino ועוד - כאן תוכלו לשאול את כל השאלות הנוגעות למודינג ולאלקטרוניקה שכרוכה בו, לפרסם את הפרויקטים שלכם ולקבל השראות
10,630 דיונים בפורום זה
-
-
ניראה לי שהכותרת דיי טובה חחח טוב אז ממזן לא הייתי בפורום ופעם שאלתי כמה שאלות והתחלתי במודינג מסוים למארז שלי אז מי שזוכר.. אני עכשיו ממשיך אותו (סוף סוף יש זמן!!!!) אני תכננתי להוסיף עוד חלק שלם למעלה למארז ואני רוצה לעשות שם חור למסך lcd עכשיו קראתי קצת עליהם הבנתי קצת וכ'ו... אבל אני צריך אותכם שתעזרו לי לבחור מסך lcd בגודל נורמלי לא גדול הייתי אומר בערך 5ס"מ גובה על 15ס"מ רוחב.. או 10 ס"מ רוחב... בערך... חיפשתי בגוגל כבר שעה ואני לא מצליח למצוא מסכים אז אם אתם יכולים להביא לי אתרים של חנויות שמוכרות lcd רגיל יענו רק מסך בלי כל החרא וכ'ו... אני צריך רק מסך בלי לחצנים בלי כלום!... יש עדיפות לחנויות מהארץ אבל תביאו גם מחו"ל... ועד דבר: אם אתם יכולים להמליץ לי ע…
-
- 3 תגובות
- 881 צפיות
-
-
טוב אז אני ישבתי וחרשתי על כל העמודים אבל לא מצאתי תשובה לשאלה שלי: איזה דרמל שווה לקנות הדרמל של WOLF או דרמל מקורי היו בפורום שתי דעות אחדים אמרו שהדרמל של וולף לא עושה בעיות והוא טוב בדיוק כמו המקורי והיו כאלו שאמרו שהדרמל המקורי יותר טוב מהדרמל של וולף (יש שאמרו שהדרמל של וולף זה "דרעק"). אני צריך תשובות מאנשים שבאמת יודעים על מה הם מדברים בבקשה תעזרו לי!!!!!!!!!!!!!! תודה מראש ;D
-
- 6 תגובות
- 881 צפיות
-
-
יש לי שני מסכי CRT 17" ישנים שאין לי מושג מה לעשות איתם.. למישהו פה יש רעיון יצירתי לעשות משהו מגניב ויפה ?
-
- 3 תגובות
- 881 צפיות
-
-
מה האופציות העומדות בפניי, למעט השקעה של 400 שקלים (מינימום) בדרמל? יש אפשרות להשאיל או להשכיר דרמל, או לחילופין, לבצע את המוד במקום כלשהו שמבצע דברים כאלה?
-
- 5 תגובות
- 881 צפיות
-
-
מחר אני אבנה את מעגל הIR שבעזרתו ניתן לשלוט על המחשב. אני רוצה לעשות מן מארז יפה, אבל אין לי רעיון איך. המידות של המארז הנדרש הן כ5X4 ס"מ וגובה כ3-4 ס"מ חשבתי לקחת פרספקס שחור דק וליצור מארז, אבל אין לי מאיפה להשיג. יש לי רק שקוף ודי עבה (במקור לדלת מחשב) יש לי פח מגולבן אבל זה לא יצא יפה, ולא כ"כ קל לעבוד איתו. יש לכם רעיונות? אני רוצה לשים את המעגל על השולחן ולכן אני רוצה מארז מתאים. תודה
-
- 6 תגובות
- 880 צפיות
-
-
שלום, אני שובר את הראש ועוד מעט גם מאוורר אין לו מאחורה את הפתח שאפשר לשחרר את הציר, ואין שום בורג, גם לא על החלק המסתובב. אולי הוא לא מתפרק? :s05: מישהו הצליח לפתוח אותו פעם? עריכה: מצטער, שכחתי להוסיף תמונה. [attachment deleted by admin]
-
- 9 תגובות
- 880 צפיות
-
-
היי גמרתי כבר חצי מהפרוייקט שלי, ובאתי היום להוציא את הפאנל הקידמי של המארז שלי ( ANTEC 1080) כדי לקחת אותו לצביעה במוסך. פירקתי את כל הקילפסים, ופתאום אני רואה שכפתור ההדלקה , ועוד כמה כרטיסי usb מחוברים אליו. אז לא ידעתי איך לנתק את הכפתור והכרטיסים מהפנאל , אז לא נגגעתי בזה. ??? : :-[ :-X :-\ :'( אז השאלה שלי היא : איך אני מוציא את כל הכפתורים והכרטיסים ?? ??? ??? ??? תודה מראש לכל העוזרים Install
-
- 4 תגובות
- 880 צפיות
-
-
אני צריך לחבר אותם ל מאווררים 12V הם יתאימו? זה חוטים לחיבור רמקולים במערכת סטריאו [attachment deleted by admin]
-
- 7 תגובות
- 880 צפיות
-
-
שלום אנשים אני מחפש כבל USB עם מספק ON\OFF ככה שאני לא צריך כל שניה לחבר ולנתק את הדיסק הקשיח החיצוני שלי ... האם מישהו יכול לתת לי לינק למוכר ?? הא מישהו רוצה לעשות לי כזה ככבל בבית ואני אשלם לו על זה ? האם יש לכם כל קצה חוט אני אשמח לעזרה חן
-
- 1 תגובה
- 880 צפיות
-
-
דברו איתי באיסיקיו או פה 333146688
-
- 1 תגובה
- 880 צפיות
-
-
אני מעוניין לעשות חור בצורה מקורית (קווים ישרים בלבד) בצד המארז שלי ולבסוף למלא אותם בחלון פרספקס (שכן זאת הדרך הכי נוחה וטובה לפי כפתור החיפוש) הבעיה שלי היא כזאת- אני לא יכול לשים ברגים כדי להחזיק את החלון, זאת לא אפשרות בכלל אז חשבתי על שתי דרכים: 1)לחתוך את הפרספקס בצורה הרצויה ואיך שהוא להדביק בקצוות מבלי שיראו (שזה די בעיה כי דופן המארז מאוד דקה) 2) לחתוך חלון מרובע גדול במקצת מגודל הצורה הרצויה, ואז לחצוב את הצורה הרצויה כך שהיא תבלוט מריבוע הפרספקס וכך אוכל להצמיד מפנים את הפרספקס. הדרך השניה מאוד מסובכת בגלל שאצטרך לשמור על גובה אחיד לאורך כל הפרספקס (חוץ מהחלק הבולט בצורה הרצויה כמובן) והדרך הראשונה מסובכת לא פחות בגלל שצריך לשמור שהדבק גם יצליח להחזיק את הצור…
-
- 9 תגובות
- 880 צפיות
-
-
http://www.hwzone.co.il/community/index.php?topic=67751.0 לאן מחברים את הרגליים של ה-PIC כדי לצרוב?
-
- 2 תגובות
- 880 צפיות
-
-
שלום, יש לי DVD APEX 811 והלפני כמה חודשים הסאונד שלו התחרפן. הוא ניהיה מאוד חלש וכדי שימשעו משהו צריך להגביר את הטלויזיה להכי חזק וגם אז לא שומעים כל כך חזק. דבר שני כאשר יש צליל חזק אז שומעים קרטועים. השאלה שלי האם אפשר לתקן אותו (באופן עצמאי) לפני שאני קונה חדש?
-
- 9 תגובות
- 880 צפיות
-
-
לפני שנה קניתי פאנל ששולט על המאווררים...עברה שנה (לא הספקתי לחבר אותו) ועכשיו אין לי את הכבלים שלו שאמורים להתחבר למאווררים. איזה פאנלים עליי לקנות? כמה הם עולים? :s05: איך מחברים בכלל את הפאנל למאווררים??? מאחורה יש לי כניסה לחשמל ועוד 4 יציאות לבנות שעל כל יציאה יש 3 פסי-מתכת... תודה רבה לכולם מראש
-
- 6 תגובות
- 880 צפיות
-
-
שלום... אני מעוניין לקנות פאנבאס חדש, הדרישות: - כמה שיותר ערוצים. - שחור. - אם אפשר, בלי אורות. אם יש בכל זאת, האם יש דרך לנתק אותם? - שיוכל לספק למאווררים את המתח שהם צריכים. - 5.25". תודה מראש!
-
- 6 תגובות
- 879 צפיות
-
-
אהלן, אני מתלבט מאיפה להזמין פילטרים למאווררים שלי, למישהו יש ניסיון עם אחת מהחנויות ויכול להמליץ?
-
- 0 תגובות
- 879 צפיות
-
-
סוף סוף הגיע החופש הגדול ויש לי זמן לבנות את המארז למחשב החדש שאני יקנה בסוף החופש.... אז ככה התיכנון שלי הוא לבנות מארז מעץ כי אני יכול להזמין חתיכות בדיוק בגודל שאני רוצה מהנגרייה בקיבוץ של סבא שלי.... המחשב יהיה לאובר אז הקירור יהיה בהתאם...4 מאווררים של 120MM מקדימה ולמעלה- מכניס ומאחורה ובספק מוציא. ההשראה לעיצוב נלקחה מהLIAN_LI הזה: http://www.lian-li.com/Product/Chassis/M_V_C_PC-V1000plus.htm ככה שהלוח אם והכטיסים הפוכים... המאוורר מלמעלה יכניס אוויר ישר על הכרטיס מסך ההפוך...ויאפשר לי אובר רציני... אשמח גם לתגובות על הסירקולציה :s05: תודה לעוזרים [attachment deleted by admin]
-
- 6 תגובות
- 879 צפיות
-
-
יש לנו את גדלי הסליב הבאים 1/8 1/4 3/8 1/2 3/4 תזכירו לי בבקשה למה כל אחד מהם משמש מה לעשות שבחיים לא תכננתי לעשות סליבינג אבל מה לעשות שזה הדרך ההגיונית עם כל שאר הדברים שאני מתכנן לעשות לספק המסכן שלי
-
- 5 תגובות
- 879 צפיות
-
-
אני צריך עזרה לכתיבה של קוד לisd 4002 ו ל isd2590 תודה רבה
-
- 0 תגובות
- 879 צפיות
-
-
יש לי רק כבלים שרגישים ל UV עכשיו אני מתלבט אם לקנות קטודה רגילה שתאיר את כול המארז או לקנות קתודת UV לכבלים הייתי קונה את שתיהם אבל לא הולך ביחד
-
- 4 תגובות
- 879 צפיות
-
-
הנה כבל 2.5 של אוזניות סטריאו של פלאפון עכשיו אני רוצה להכין ממנו מתאם ל-3.5 של אוזניות רגילות עכשיו גיליתי את החוטים ועם זה גיליתי שבכל כבל יש 2 כבלים ולעומת זאת בכבל נקבה של ה3.5 יש רק 2 כבלים ולא 4 אז מה מחברים למה?
-
- 6 תגובות
- 879 צפיות
-
-
קניתי דרמל ואני צריך לדעת איך מרכיבים את הראשים , איך מרכיבים את הציר גמיש, למה כל דיסקית משמשת, תודה, אבי
-
- 7 תגובות
- 879 צפיות
-
-
יש לי כרטי סטלוויזיה של lifeview ללא שלט לא ממש כרטיס חדש אבל מספק למי שלא מתכוון ביכלל ליראות איתו אלוויזיה(כלומר היה אמור ליהיות שלט אבל ממי שקיבלתי אותו לא היה לו שלט) עכשיו השלט היחיד שהצלחתי להשיג זה השלט של leadtek winfast tv 2000 Xp יש לי את המקלט ואת השלט הבעיה שהחיבור שלו שונה מהחיבור של הכרטיס טלוויזיה שלי החיבור כמו חיבור 3.5 רגיל של אוזניות הכניסה הרבה הרבה יותר קטנה אבל גם עגולה (לא 2.5 יותר קטנה) יש דרך להתאים את השלט של הכרטיס טלוויזיה שהבאתי לכרטיס טלוויזיה הקיים שלי?? הבנתי שכל מקלטי הir של הכרטיסי טלוויזיה זהים במבנה שלהם... משו מעניין שמצאתי בנושא... http://slydiman.narod.ru/sce/plugins/sndremote.htm אולי עם קצת התעסקות אני יצליח להפעיל את זה זאת דרך …
-
- 0 תגובות
- 879 צפיות
-
-
היי אתמול ראיתי ביקורת על הChameleon של SUNBEAM ואני מאוד רוצה לקנות אותו הבעיה היא שלא מצאתי חנויות בארץ שמוכרים אותו ולא מצאתי אף חנות בחו"ל שמוכרת אותו ויכולה לעשות משלוחים לארץ בבקשה תעזרו לי למצוא חנות בארץ שמוכרת אותו או חנות בחו"ל שעושה משלוחים לארץ תודה לכל העוזרים למי שמעוניין לראות באיזה מוצר מדובר הנה http://www.sunbeamtech.com/PRODUCT11.html
-
- 3 תגובות
- 879 צפיות
-