עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אלקטרוניקה ומודינג

חיתוך חלון במארז ובניית פאן באס, פיתוח בסביבת Arduino ועוד - כאן תוכלו לשאול את כל השאלות הנוגעות למודינג ולאלקטרוניקה שכרוכה בו, לפרסם את הפרויקטים שלכם ולקבל השראות

1. Started by J0n1,

היה לי פעם מעבד כזה ועשיתי ממנו מחזיק מפתחות, אבל היה קשה מאוד להפריד אותו מהמעגל, אז הוא לא יצא כ"כ טוב עכשיו יש לי עוד אחד, אבל אני רוצה להוציא אותו בדרך נורמלית שלא יפגע, איך מוציאים אותו? הוא מולחם למעגל גדול

• 0 תגובות
    • 897 צפיות
  2. Started by x-boy_24,

שלום הביאו לי את הדבר הבא http://i51.photobucket.com/albums/f384/todd2000/switch.jpg מה זה עושה הבנתי שזה משהו של אינטרנט אבל מה זה בדיוק ? ומה אני יכול לעשות איתו תודה מראש

• 5 תגובות
    • 897 צפיות
  3. Started by re5pect,

מצאתי היום משהו בארגז (הדברים המסומנים באדום) שרשום עליו דרמל זה יכול לעזור לי במודינג למישהו יש כזה?(הדרמל לא מוזר הוא "מיוחד") (נרגילה אם צריך להעביר את זה אז תמחוק את זה כי רציתי לדעת אם אפשר לעשות אם זה משהו למטרות מודינג..)

• 6 תגובות
    • 897 צפיות
  4. שלום בסוכות אני מתכוון לעשות את המודינג הראשון שלי,חלון במארז, יש לי שאלה מכיוון שיש לי בעיה,אני אל יודע באיזו צורה לעשות את החלון הבאתי צילום של המארז שלי,אולי תסמנו בצייר איפה לחתוך.... מאוורר עם לדים+קתודות,איפה אני יכול להשיג באיזור המרכז כי ממה שהבנתי יש רק תחנות הזו PCCOOL בחיפה וזה נורא רחוק ולא מסכימים לי להזמין,אז אם אפשר עזרה תודה. שאלה אחרונה,מישהו יכול להביא תמונה של קליפסים שאיתם ניתן לחבר את הפרספקס לדלת המארז,ועוד משהו שאלה קצת מטומטמת חחח איך אני מסמן את הציור של החלון על דלת המארז,היא שחורה ?.....

• 8 תגובות
    • 897 צפיות
  5. Started by Bashash,

אני רוצה לקנות אלקטרודות כחולות למחשב... מאיפה ניתן לקנות כאלו? (מחנות טובה...)

• 3 תגובות
    • 897 צפיות
  6. Started by asker,

לפני שנה קניתי פאנל ששולט על המאווררים...עברה שנה (לא הספקתי לחבר אותו) ועכשיו אין לי את הכבלים שלו שאמורים להתחבר למאווררים. איזה פאנלים עליי לקנות? כמה הם עולים? :s05: איך מחברים בכלל את הפאנל למאווררים??? מאחורה יש לי כניסה לחשמל ועוד 4 יציאות לבנות שעל כל יציאה יש 3 פסי-מתכת... תודה רבה לכולם מראש

• 6 תגובות
    • 897 צפיות
  7. בדקתי את ההודעות בפורום שנוגעות לבניית "לדים לפי מוזיקה" ויש לי כמה שאלות 1) כל השרטוטים מראים מעגל של 4 לדים על טרנזיסטור tip31 אחד, אז אם אני רוצה להפעיל סטריפ לדים 12V שצורך 0.4 אמפר, הטרנזיסטור יחזיק אותו? עריכה: הפעלתי את המעגל, הטרנזיסטור מחזיק אותו ובקושי מתחמם, מקסימום אני אצמיד גוף קירור 2) הבנתי שכדי למנוע נזק לטרנזיסטור, או הפרעות ברמקולים, צריך לחבר צ'יפ 358, אולי יש שרטוט איך לחבר אותו בדיוק, איזה רגל לאן? (אני אפילו לא יודע כמה רגליים יש לו ) עריכה: שמתי נגד 100 אום ואין הפרעות ברמקולים 3) רגישות למוזיקה, קראתי שהשרטוט הפשוט עם tip31 מתאים לשירים עם באסים חזקים, איך אני יכול לשלוט ברגישות של המעגל על ידי פונציומטר? מה הרכיבים לזה? תודה לעונים

• 0 תגובות
    • 897 צפיות
  8. שלום. אפשר לדעת באיזה חומר מבודד רעשים נעשה כאן שימוש, מה שם החומר, והיכן ניתן להשיגו [כמובן - האם זה באמת עובד?]

• 1 תגובה
    • 897 צפיות
  9. שלום לכולם, ברצוני להגן מרטיבות על לוחות של גלאי תנועה מסוג hcsr501 שעובדים אצלי בחוץ ומשתוללים כשהרטיבות עולה המליצו לי לצפות אותם במכחול עם conformal coating שזה בעברית (אולי) ציפוי קונפורמי. יש לי כאילה 13 סביב הבית כך שעל פניו 100מל יעשו את העבודה (לפחות טוב באותה מידה כמו 5 ליטרים) שאלה - איפה אפשר לקנות חומר מקצועי או אפילו צבאי בכמות קטנה? תודה מראש

• 0 תגובות
    • 896 צפיות
  10. Started by DARK_KNIGHT,

טוב אז אני ישבתי וחרשתי על כל העמודים אבל לא מצאתי תשובה לשאלה שלי: איזה דרמל שווה לקנות הדרמל של WOLF או דרמל מקורי היו בפורום שתי דעות אחדים אמרו שהדרמל של וולף לא עושה בעיות והוא טוב בדיוק כמו המקורי והיו כאלו שאמרו שהדרמל המקורי יותר טוב מהדרמל של וולף (יש שאמרו שהדרמל של וולף זה "דרעק"). אני צריך תשובות מאנשים שבאמת יודעים על מה הם מדברים בבקשה תעזרו לי!!!!!!!!!!!!!! תודה מראש ;D

• 6 תגובות
    • 896 צפיות
  11. דברו איתי באיסיקיו או פה 333146688

• 1 תגובה
    • 896 צפיות
  12. אמנם אני לא מהתחום אבל מוכן ללמוד (תחביב בלבד), אני מעוניין ליצור מערכת של 2 אורות -לדים- שתתחבר לאקסל, שהוא בלי קשר מחובר לנתונים חיצוניים. זה אפשרי?עד כמה זה מסובך? אשמח להפניות או הכוונה בנושא, "מתחיל" זוכרים? תודה

• 3 תגובות
    • 896 צפיות
  13. Started by Homey,

שלום רציתי לדעת אם הסדר של הרכיבים במעגל כלשהו משנה... כלומר אם יש לי סירטוט של מעגל שהמתח מגיע לרגל אחת של נגד וגם לרגל אחת של טרנזיסטור מסויים ומשם לשאר הרכיבים, זה משנה אם המתח יגיע קודם לנגד ואחר כך לטרנזיסטור? כלומר שאני אחבר על לוח PCB שורות, קודם את הנגד , אחר כך את הטרנזיסטור (ככה ששני הרגליים שצריכות לקבל מתח על אותה השורה) ואז זה משנה אם אני אחבר את המתח בראש השורה, ככה הוא יגיע ראשון לטרנזיסטור, או בתחתית של השורה ככה זה יגיע ראשון לנגד? שירטוט קטן למי שלא הבין - נגד - - טרנזיסטור - מתח - במצב זה המתח יגיע קודם לטרנזיסטור ומשם לנגד (כל ה "-" האלו זה כאילו רגל אחת שנמצאת על אותה השורה כמו השאר) או - טרנזיסטור - - נגד - מתח - תודה

• 3 תגובות
    • 896 צפיות
  14. מישהו מכיר חנות מחשבים שמוכרים שם גם גרילים למאוררים 80mm וגם פקספקט ??? חיפשתי בזיגזג...פנדס...נועה...KSP אין בשום חנות את שני הדברים שאני רוצה... אוףף...אם מישהו מכיר חנות כזאת אז שיגיד לי בבקשה ואם אפשר שיביא לי לינק למוצרים שאני צריך גרילים 80mm+פרספקט לדלת מארז... תודה!

• 6 תגובות
    • 896 צפיות
  15. Started by et_gershon,

אוקי השאלה שלי היא האם אני יכול לקחת ממעבד ישן את המד טמפ' שלו ולהעביר למקום אחר ועם כן איך?

• 8 תגובות
    • 896 צפיות
  16. בשעת ציור בגן חובה שלי גיליתי לראשונה מה קורה עם מקשקשים ביחד עם הטוש הכחול והצהוב - יוצא צבע ירוק! בהחלט תגלית מדהימה! האם יצא אותו הדבר אם אני אוסיף קתודה צהובה למארז עם הקתודה הכחולה שכבר יש לי?

• 4 תגובות
    • 895 צפיות
  17. Started by Arik.G,

שלום, אני שובר את הראש ועוד מעט גם מאוורר אין לו מאחורה את הפתח שאפשר לשחרר את הציר, ואין שום בורג, גם לא על החלק המסתובב. אולי הוא לא מתפרק? :s05: מישהו הצליח לפתוח אותו פעם? עריכה: מצטער, שכחתי להוסיף תמונה. [attachment deleted by admin]

• 9 תגובות
    • 895 צפיות
  18. דבר ראשון אני חייב לציין שזה דברים שצריכים להיות ברמה נורמלית, לא שתראו לי איזה פרוייקט ברמה של aliyanyn כי אין לי את הידע והחוש לדברים כאלה דבר שני אני עצלן רצח אז תשתדלו דברים פשוטים ומהירים חח :> דבר שלישי, חומרים רגילים שאפשר למצוא בכל חנות ולא איזה שילוב כימי של מרכיבים שנמצאים רק בקצה של הר האופימפוס (זה בכלל הר?) o_0 www.vl.rehost.co.il/case-front.jpg הנקודה היא שהוא כרגע סתם חסר צרוה חתוך מחורר וכו.. (: במקומות שיש חור (החור הגדול העליון שהוא בעצם ברוחב של 5.25 ובגובה של שני 5.25 + 3.5 והחור התחתון שהיה בו פאנל קדמי שניהם עם רשת... העניין הוא שזה סתם חסר צורה השיטה הקלה ביותר שחשבתי עליה זה להגדיל את החור התחתון, ולעשות גם על החור העליון וגם על התחתון גומי עבה …

• 7 תגובות
    • 895 צפיות
  19. שלום אנשים אני מחפש כבל USB עם מספק ON\OFF ככה שאני לא צריך כל שניה לחבר ולנתק את הדיסק הקשיח החיצוני שלי ... האם מישהו יכול לתת לי לינק למוכר ?? הא מישהו רוצה לעשות לי כזה ככבל בבית ואני אשלם לו על זה ? האם יש לכם כל קצה חוט אני אשמח לעזרה חן

• 1 תגובה
    • 895 צפיות
  20. Started by nice,

אני מעוניין לעשות חור בצורה מקורית (קווים ישרים בלבד) בצד המארז שלי ולבסוף למלא אותם בחלון פרספקס (שכן זאת הדרך הכי נוחה וטובה לפי כפתור החיפוש) הבעיה שלי היא כזאת- אני לא יכול לשים ברגים כדי להחזיק את החלון, זאת לא אפשרות בכלל אז חשבתי על שתי דרכים: 1)לחתוך את הפרספקס בצורה הרצויה ואיך שהוא להדביק בקצוות מבלי שיראו (שזה די בעיה כי דופן המארז מאוד דקה) 2) לחתוך חלון מרובע גדול במקצת מגודל הצורה הרצויה, ואז לחצוב את הצורה הרצויה כך שהיא תבלוט מריבוע הפרספקס וכך אוכל להצמיד מפנים את הפרספקס. הדרך השניה מאוד מסובכת בגלל שאצטרך לשמור על גובה אחיד לאורך כל הפרספקס (חוץ מהחלק הבולט בצורה הרצויה כמובן) והדרך הראשונה מסובכת לא פחות בגלל שצריך לשמור שהדבק גם יצליח להחזיק את הצור…

• 9 תגובות
    • 895 צפיות
  21. שלום אני בשלבי סיום של בניית BOOMBOX ( תיבת רמקולים + מגבר ניידים ) ניתן לראות דוגמא בלינק המצורף : http://www.instructables.com/id/200W-Punchy-Boombox-How-to-build/?ALLSTEPS , נתקלתי בבעיה שאינני יודע איך לפתור מפאת חוסר ידע הרכיבים שנמצאים בתוך התיבה הם :1. רמקולים 2. מגבר 3. מצבר 4 . מטען למצבר ושנאי למגבר אני רוצה להגיע למצב שבו , כשאני נמצא בבית ואני רוצה לקבל את המתח מהקיר, אז אני יחבר כבל ישיר לתיבה והמתח ילקח מהקיר ובנוסף, אני צריך שברגע שאני מנתק את התיבה מהמתח החיצוני ( הקיר ) אני יקבל מתח מהמצבר השאלה היא איך עושים את זה? ציירתי ציור כלשהו, שבו מתואר מה שאני רוצה אשמח לקבל המלצות , תיקונים, וכדומה תודה רבה!

• 4 תגובות
    • 895 צפיות
  22. טוב אז קניתי דרמל של HYUNDAI לפני שלוש ימים - ואתמול והיום חתכתי איתו עם הציר הגמיש - ואני די מרוצה מאיך שהוא חתך ומהחלקים שקיבלתי איתו (חוץ מזה ששברתי 2 דיסקיות על שטויות - אבל זה היה באשמתי...) והיום באמצע שאני חותך עם הציר הגמיש פתאום אני רואה שהדסקית שעל הציר לא מסתובבת. ואז עצרתי את הדרמל וראיתי שהפלסטיק השחור הזה יצא מהמקום , הנה תמונה שתבינו אותי יותר . ואיפה שסימנתי את הפס הלבן משם הוא יצא . וגם המסמר הארוך שבפנים נופל ... עכשיו אני כשאני שם את המסמר הזה שוב בפנים ודוחך אותו ממש קרוב ואז מסובב את הראש של הצד השני(איפה שמכניסים את הדיסקית) אז זה עובד. אבל הבעיה שכל רגע הפלסטיק שוב נופל... וגם אני לא מבין למה זה קרה- לא קיפלתי את הציר ועבדתי בעידינות... אתם…

• 4 תגובות
    • 895 צפיות
  23. Started by Luffy,

מה האופציות העומדות בפניי, למעט השקעה של 400 שקלים (מינימום) בדרמל? יש אפשרות להשאיל או להשכיר דרמל, או לחילופין, לבצע את המוד במקום כלשהו שמבצע דברים כאלה?

• 5 תגובות
    • 895 צפיות
  24. עם למישו יש רעיונות לשיפור אני פה להקשיב וגם ככה סתם תנו דעות [attachment deleted by admin]

• 12 תגובות
    • 895 צפיות
  25. קודם כל אני אציין שקראתי את המדריך לצג LCD ואת האשכולות הנוגעים אליו בפורום הזה, אבל יש לי שאלה ספציפית על הצג שלי את הצג לקחתי ממכשיר ישן שמצאתי בבסיס שלי. כשפירקתי את המכשיר המקורי ראיתי שזה 2 לוחות אלק' מחוברים אחד לשני ב-14 פינים (מן הסתם ה-14 מהמדריך) ובצד השני של הצג (לא איפה שה-14 פינים) יש 4 חורים (2 קבוצות של 2) עם המספרים 15 ו-16 אז יש לי 2 שאלות: האם להשאיר את הלוח השני שמחובר ללוח של הצג (מצורפות תמונות) האם ה-15 וה-16 הם בהכרח של תאורה, וזה 2 חורים ליד כל מספר (כל 2 חורים על מגע זהב כזה, צירפתי תמונה), ואם הם אכן של תאורה, לאיזה מהחורים אני צריך לחבר את המעגל? או שזה לא משנה? תודה רבה רבה מראש! [attachment deleted by admin - 90 dayss]

• 0 תגובות
    • 894 צפיות

דיונים חדשים בפורומים