עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אלקטרוניקה ומודינג

חיתוך חלון במארז ובניית פאן באס, פיתוח בסביבת Arduino ועוד - כאן תוכלו לשאול את כל השאלות הנוגעות למודינג ולאלקטרוניקה שכרוכה בו, לפרסם את הפרויקטים שלכם ולקבל השראות

1. Started by et_gershon,

אוקי השאלה שלי היא האם אני יכול לקחת ממעבד ישן את המד טמפ' שלו ולהעביר למקום אחר ועם כן איך?

• 8 תגובות
    • 890 צפיות
  2. Started by composite,

שלום... אני מעוניין לקנות פאנבאס חדש, הדרישות: - כמה שיותר ערוצים. - שחור. - אם אפשר, בלי אורות. אם יש בכל זאת, האם יש דרך לנתק אותם? - שיוכל לספק למאווררים את המתח שהם צריכים. - 5.25". תודה מראש!

• 6 תגובות
    • 889 צפיות
  3. Started by iakovl,

יש לנו את גדלי הסליב הבאים 1/8 1/4 3/8 1/2 3/4 תזכירו לי בבקשה למה כל אחד מהם משמש מה לעשות שבחיים לא תכננתי לעשות סליבינג אבל מה לעשות שזה הדרך ההגיונית עם כל שאר הדברים שאני מתכנן לעשות לספק המסכן שלי

• 5 תגובות
    • 889 צפיות
  4. Started by DARK_KNIGHT,

טוב אז אני ישבתי וחרשתי על כל העמודים אבל לא מצאתי תשובה לשאלה שלי: איזה דרמל שווה לקנות הדרמל של WOLF או דרמל מקורי היו בפורום שתי דעות אחדים אמרו שהדרמל של וולף לא עושה בעיות והוא טוב בדיוק כמו המקורי והיו כאלו שאמרו שהדרמל המקורי יותר טוב מהדרמל של וולף (יש שאמרו שהדרמל של וולף זה "דרעק"). אני צריך תשובות מאנשים שבאמת יודעים על מה הם מדברים בבקשה תעזרו לי!!!!!!!!!!!!!! תודה מראש ;D

• 6 תגובות
    • 889 צפיות
  5. צריך שמות וכתובות של חנויות של רכיבים אלקטרוניים באיזור אשדוד, תודה.

• 2 תגובות
    • 889 צפיות
  6. שלום אני בשלבי סיום של בניית BOOMBOX ( תיבת רמקולים + מגבר ניידים ) ניתן לראות דוגמא בלינק המצורף : http://www.instructables.com/id/200W-Punchy-Boombox-How-to-build/?ALLSTEPS , נתקלתי בבעיה שאינני יודע איך לפתור מפאת חוסר ידע הרכיבים שנמצאים בתוך התיבה הם :1. רמקולים 2. מגבר 3. מצבר 4 . מטען למצבר ושנאי למגבר אני רוצה להגיע למצב שבו , כשאני נמצא בבית ואני רוצה לקבל את המתח מהקיר, אז אני יחבר כבל ישיר לתיבה והמתח ילקח מהקיר ובנוסף, אני צריך שברגע שאני מנתק את התיבה מהמתח החיצוני ( הקיר ) אני יקבל מתח מהמצבר השאלה היא איך עושים את זה? ציירתי ציור כלשהו, שבו מתואר מה שאני רוצה אשמח לקבל המלצות , תיקונים, וכדומה תודה רבה!

• 4 תגובות
    • 889 צפיות
  7. Started by 1900GT,

שלום, יש לי DVD APEX 811 והלפני כמה חודשים הסאונד שלו התחרפן. הוא ניהיה מאוד חלש וכדי שימשעו משהו צריך להגביר את הטלויזיה להכי חזק וגם אז לא שומעים כל כך חזק. דבר שני כאשר יש צליל חזק אז שומעים קרטועים. השאלה שלי האם אפשר לתקן אותו (באופן עצמאי) לפני שאני קונה חדש?

• 9 תגובות
    • 889 צפיות
  8. Started by Luffy,

מה האופציות העומדות בפניי, למעט השקעה של 400 שקלים (מינימום) בדרמל? יש אפשרות להשאיל או להשכיר דרמל, או לחילופין, לבצע את המוד במקום כלשהו שמבצע דברים כאלה?

• 5 תגובות
    • 889 צפיות
  9. יש את הלוחות נחושת שאיתם אפשר להכין מעגל מודפס אז האם מוכרים את זה באריה"ב?

• 1 תגובה
    • 889 צפיות
  10. לאחר ההשקה של הבוקס החדשה , והמחיר המשתלם ( 300 דולר? זה לא הרבה כל כך) תהיתי איך אני יחבר אותה למסך שלי. הטלוויזה שיש לי היא מתחת לכל ביקרות! טלוויזת 21 אינצט ת והיא אפילו לא שטוחה. לעומת זאת יש לי מסך lcd 19 מעולה ומאוד חד וחשבתי שאם יש אפשרות לחבר את הקונסולה למסך , אז איכות התמונה תיהיה הרבה יותר טובה. קיצקצס..האם יש אפשרות כזאת? בלי הרבה סיבוכים של חיבור הטלוויזה למחשב והמכשיר לtv....אולי יש מתאם או חיבורים בקונסולה עצמה?

• 2 תגובות
    • 888 צפיות
  11. מחר אני אבנה את מעגל הIR שבעזרתו ניתן לשלוט על המחשב. אני רוצה לעשות מן מארז יפה, אבל אין לי רעיון איך. המידות של המארז הנדרש הן כ5X4 ס"מ וגובה כ3-4 ס"מ חשבתי לקחת פרספקס שחור דק וליצור מארז, אבל אין לי מאיפה להשיג. יש לי רק שקוף ודי עבה (במקור לדלת מחשב) יש לי פח מגולבן אבל זה לא יצא יפה, ולא כ"כ קל לעבוד איתו. יש לכם רעיונות? אני רוצה לשים את המעגל על השולחן ולכן אני רוצה מארז מתאים. תודה

• 6 תגובות
    • 888 צפיות
  12. אהלן, אני מתלבט מאיפה להזמין פילטרים למאווררים שלי, למישהו יש ניסיון עם אחת מהחנויות ויכול להמליץ?

• 0 תגובות
    • 888 צפיות
  13. דברו איתי באיסיקיו או פה 333146688

• 1 תגובה
    • 888 צפיות
  14. Started by nice,

אני מעוניין לעשות חור בצורה מקורית (קווים ישרים בלבד) בצד המארז שלי ולבסוף למלא אותם בחלון פרספקס (שכן זאת הדרך הכי נוחה וטובה לפי כפתור החיפוש) הבעיה שלי היא כזאת- אני לא יכול לשים ברגים כדי להחזיק את החלון, זאת לא אפשרות בכלל אז חשבתי על שתי דרכים: 1)לחתוך את הפרספקס בצורה הרצויה ואיך שהוא להדביק בקצוות מבלי שיראו (שזה די בעיה כי דופן המארז מאוד דקה) 2) לחתוך חלון מרובע גדול במקצת מגודל הצורה הרצויה, ואז לחצוב את הצורה הרצויה כך שהיא תבלוט מריבוע הפרספקס וכך אוכל להצמיד מפנים את הפרספקס. הדרך השניה מאוד מסובכת בגלל שאצטרך לשמור על גובה אחיד לאורך כל הפרספקס (חוץ מהחלק הבולט בצורה הרצויה כמובן) והדרך הראשונה מסובכת לא פחות בגלל שצריך לשמור שהדבק גם יצליח להחזיק את הצור…

• 9 תגובות
    • 888 צפיות
  15. יש לי שני מסכי CRT 17" ישנים שאין לי מושג מה לעשות איתם.. למישהו פה יש רעיון יצירתי לעשות משהו מגניב ויפה ?

• 3 תגובות
    • 888 צפיות
  16. Started by Moty_p,

בקשר לשירשור הזה: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=224286 האם יש מפסק כזה (DPDT toggle) רק עם 3 מצבים? זאת אומרת המפסק DPDT toggle הוא ON, ON ואני רוצה מפסק שיעשה בדיוק את אותה הפעולה רק עם אפשרות ל - ON, OFF, ON שזאת אומרת 3 מצבים יש כזה מפסק? אם כן מה השם שלו?

• 6 תגובות
    • 887 צפיות
  17. בשעת ציור בגן חובה שלי גיליתי לראשונה מה קורה עם מקשקשים ביחד עם הטוש הכחול והצהוב - יוצא צבע ירוק! בהחלט תגלית מדהימה! האם יצא אותו הדבר אם אני אוסיף קתודה צהובה למארז עם הקתודה הכחולה שכבר יש לי?

• 4 תגובות
    • 887 צפיות
  18. היי גמרתי כבר חצי מהפרוייקט שלי, ובאתי היום להוציא את הפאנל הקידמי של המארז שלי ( ANTEC 1080) כדי לקחת אותו לצביעה במוסך. פירקתי את כל הקילפסים, ופתאום אני רואה שכפתור ההדלקה , ועוד כמה כרטיסי usb מחוברים אליו. אז לא ידעתי איך לנתק את הכפתור והכרטיסים מהפנאל , אז לא נגגעתי בזה. ??? : :-[ :-X :-\ :'( אז השאלה שלי היא : איך אני מוציא את כל הכפתורים והכרטיסים ?? ??? ??? ??? תודה מראש לכל העוזרים Install

• 4 תגובות
    • 887 צפיות
  19. Started by Lol10k,

4 לדים UB בטור + נגד 100-150 אום לחיבור 12V במולקס זה טוב? ותגידו,מזה 100-150? זה סוג של נגד או שיש אחד 100 ואחד 150? ואיזה לקחת? אה ואיפה אפשר לקנות? כמה זה עולה? תודה

• 9 תגובות
    • 887 צפיות
  20. Started by -casper-,

ניראה לי שהכותרת דיי טובה חחח טוב אז ממזן לא הייתי בפורום ופעם שאלתי כמה שאלות והתחלתי במודינג מסוים למארז שלי אז מי שזוכר.. אני עכשיו ממשיך אותו (סוף סוף יש זמן!!!!) אני תכננתי להוסיף עוד חלק שלם למעלה למארז ואני רוצה לעשות שם חור למסך lcd עכשיו קראתי קצת עליהם הבנתי קצת וכ'ו... אבל אני צריך אותכם שתעזרו לי לבחור מסך lcd בגודל נורמלי לא גדול הייתי אומר בערך 5ס"מ גובה על 15ס"מ רוחב.. או 10 ס"מ רוחב... בערך... חיפשתי בגוגל כבר שעה ואני לא מצליח למצוא מסכים אז אם אתם יכולים להביא לי אתרים של חנויות שמוכרות lcd רגיל יענו רק מסך בלי כל החרא וכ'ו... אני צריך רק מסך בלי לחצנים בלי כלום!... יש עדיפות לחנויות מהארץ אבל תביאו גם מחו"ל... ועד דבר: אם אתם יכולים להמליץ לי ע…

• 3 תגובות
    • 887 צפיות
  21. Started by MightYaad,

אני כרגע מתכנן איזהו פרויקט של מערכת שמע כלשהי יש ברשותי את הרמקולים האלה: http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=577005 עכשיו יש בתוכם מגבר שמגביר את עוצמת השמע (מן הסתם) המגבר מחובר לחשמל (בקיר)....יש לו שנאי בתוך הרמקול וכתוב שהשנאי מוציא 10v 1.5a הרעיון הכללי הוא להפעיל את המגבר על סוללות כדי שכל העסק יהיה נייד.... עכשיו לשאלות: 1) איך אני יכול להפעיל את המגבר על סוללות (או משהו נייד דומה) 2) אם אני יפעיל את המגבר על 6v 0.5a למשל...הוא יעבוד אבל יגביר פחות? לא יעבוד בכלל? או...? 3) רעיונות אחרים כיצד להפעיל את המגבר כך שיהיה נייד תודה מראש.

• 0 תגובות
    • 887 צפיות
  22. Started by dorkiaa,

http://www.hwzone.co.il/community/index.php?topic=67751.0 לאן מחברים את הרגליים של ה-PIC כדי לצרוב?

• 2 תגובות
    • 887 צפיות
  23. זה המודלינג הראשון שלי... אז כצאת רחמים אם כתבתי משהו לא נכון :s05: המחשב הוא מנטיום 4 (אני לא יודע יותר מיזה על הלוח M) 512 ראם (לפי דעתי זה DDR) כרטיס קול כרטיס קול Live 5.1וCreative- הכי זול שיש, כיוון שזאת הבניה הראשונה לא רציתי סתם להוציא כסף... חשבתי לקנות את הכרטיס הגרפי הזה- nVIDIA GeForce PX6200TC 256MBוLeadtek אבל אני לא סגור עם זה מה שאני צריך. ממה שהבנתי לכרטיס הזה יש יציאה של HDTV מה שיאפשר לי בעתיד לחבר אותו לLCD תודה מראש

• 6 תגובות
    • 887 צפיות
  24. Started by RoNeR,

יש לי כרטי סטלוויזיה של lifeview ללא שלט לא ממש כרטיס חדש אבל מספק למי שלא מתכוון ביכלל ליראות איתו אלוויזיה(כלומר היה אמור ליהיות שלט אבל ממי שקיבלתי אותו לא היה לו שלט) עכשיו השלט היחיד שהצלחתי להשיג זה השלט של leadtek winfast tv 2000 Xp יש לי את המקלט ואת השלט הבעיה שהחיבור שלו שונה מהחיבור של הכרטיס טלוויזיה שלי החיבור כמו חיבור 3.5 רגיל של אוזניות הכניסה הרבה הרבה יותר קטנה אבל גם עגולה (לא 2.5 יותר קטנה) יש דרך להתאים את השלט של הכרטיס טלוויזיה שהבאתי לכרטיס טלוויזיה הקיים שלי?? הבנתי שכל מקלטי הir של הכרטיסי טלוויזיה זהים במבנה שלהם... משו מעניין שמצאתי בנושא... http://slydiman.narod.ru/sce/plugins/sndremote.htm אולי עם קצת התעסקות אני יצליח להפעיל את זה זאת דרך …

• 0 תגובות
    • 887 צפיות
  25. Started by itaysk,

מצטער אם אני מנגס על ה IR Reciver אבל קניתי היום חלקים.. ואי אפשר להכנס למדריך של heatseekerz..מישהויודע איפה אפשר למצוא אותו? עוד שאלה מה ההבדל בין המדריך ניגיד שלהם לבין המדריך של Winlyrc? הם טיפה שונים.. כנראה שאני יבנה לפי WinLyrc כי אני לא מוצא את שלהם. אז אם מישהו יודע איפה אפשר למצוא אותו .. תודה ד"א אני מצלם הכל

• 3 תגובות
    • 887 צפיות

דיונים חדשים בפורומים