אלקטרוניקה ומודינג
חיתוך חלון במארז ובניית פאן באס, פיתוח בסביבת Arduino ועוד - כאן תוכלו לשאול את כל השאלות הנוגעות למודינג ולאלקטרוניקה שכרוכה בו, לפרסם את הפרויקטים שלכם ולקבל השראות
10,630 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם, יש ברשותי מחשב נייד IBM THINKPAD T30 עם מקלט IR מובנה. ברצוני לשאול האם ניתן להשתלט עליו ( להשתמש בו לצורכי שלט-רחוק) דרך תוכנת UICE 2.34? אני יודע שיש לתוכנה אפשרויות רבות, אך אני לא יודע באיזו אפשרות לבחור כשיש מקלט מובנה כזה (בדרך כלל אני בונה מקלט רגיל ובוחר basic l lirc deviceאבל הכוונה פה היא להשתמש במקלט של המחשב ולא באחד חיצוני) אם מישהו נתקל בבעיה בעבר ויודע מה לעשות, בבקשה תעזרו. המקלט הוא מדגם: אם יהיה צורך בעוד פרטים, כי למשל במקלט B כתוב משהו עם SIR..... תודה לעוזרים!!!
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
ראיתי את זה כמה פעמים אפשר להסביר לי מה זה?
-
- 2 תגובות
- 697 צפיות
-
-
אז ככה... ניסיתי לחתוך במארז שלי כזאת פצצה(עושה בווום 8))ולא יצא לי טוב/מדויק/יפה. בהמשך הנושא אני יתן תמונות. אני רוצה שתעזרו לי מה לעשות עם החיתוך הזה? האם אני יכול לעשות משהו במקום? אם למישהו זה כבר קרה שלא יצא לו טוב חיתוך-מה עשית? אלה התמונות: סליחה על האיכות. [attachment deleted by admin - 90 dayss]
-
- 2 תגובות
- 685 צפיות
-
-
היי לכולם, ברצוני לבצע פרוייקט קטן ברכב שלי ויש לי מעט מאוד ידע באלקטרוניקה ולכן אשמח להמלצות\הכוונה של החברים בפורום אני צריך להעביר סיגנל של לחיצה על כפתור בנקודה מסויימת ברכב לנקודה אחרת ברכב שאיננה נגישה ישירות. לצורך זה הבנתי שאצטרך להשתמש במקלט ומשדר של 4 ערוצים(אני רוצה לתמוך ב4 כפתורים שונים) הצרכים שלי הם: * הרכיבים יתמכו במתח של 12V כפי שקיים ברכב. * אשמח לאופציה גם עבור משדר שיוכל לקבל מתח מהרכב (+ ו -), אני עדיין לא סגור במאה אחוז שבנקודה המסויימת תיהיה לי נגישות לנקודה של מתח קבוע ברכב ולכן אשמח גם לאופציה נוספת של משדר שיש לו חיבור לסוללה (303 לדוגמא). * המשדר צריך להיות קטן ככל שניתן. * טווח הקליטה של המשדר והמקלט יכ…
-
- 2 תגובות
- 2k צפיות
-
-
שלום, הביאו לי מערכת רמקולים ניידת לפלאפון MP4 וכ"ו אל הקטע שהיה חסר מלא חוטים ולמזלי ליד כל חיבור היה כתוב מה זה אז חיברתי את הסוללה ואת הרמקולים אבל חסרה כניסת אודיו,יש שלוש חיבורים והם ,R INT ,L INT ו GND אבל יש לי חוט אוזניות מסוכך מאוזניות שאני לא צריך ושם יש 2 חיבורים בצבע ירוק אדום וזהב עכשיו על פי מה שהבנתי הירוק זה הארקה האדום זה שמאל וזהוב זה ימין אבל איך אני ילחים את זה? הרי זה מסוכך וחיייב לחמה מיוחדת לא? תודה מראש..
-
- 2 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
היי אני קונה בקרוב את הלוח אם: DFI Lanparty UT Ultra-D. יש לי מסך LCD ואני רוצה לחבר אותו ללוח אם הזה אבל בכל המדריכים שראיתי מחברים את הLCD ליציאת הPARALEL וללוח הזה אין יציאה כזאת... האם יש בכל זאת אפשרות לחבר את המסך ללוח? אם כן יש מדריך שמסביר איך לחבר (אני די חדש בנושא..)? תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 680 צפיות
-
-
שלום לכולם אני מתכנן לבנות מארז מ0 אז יש לי שני שאלות יש איזה בדריך או משהו כזה? והשניה יש תוכנת סירטות?
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
פליקר סוף סוף העלו אתר חדש, ושדרגו כל משתמש חינמי לנפח אחסון בגודל טרה וגישה לרזולוציה מלאה. לכן, החלטתי לעלות עשרות תמונות שאספתי מאתרים שונים של עבודות מודינג יפייפות. אם אתם צריכים השראה לפרויקט איכותי או סתם כדי לשטוף את העיניים! כניסה
-
- 2 תגובות
- 10.9k צפיות
-
-
היי, פעם אחרונה שהלחמתי משהו היה בביה"ס לפני כמה שנים. עכשיו יש לי בעיה בשלט רכב, המגע בין הכפתור ללוח נשבר ואני רוצה להלחים את זה. כמו שאתם מבינים אני לא מחפש מלחם איכותי מכיוון שהוא לא יעבוד אצלי אז חשבתי על משהו כזה ב 15$: https://www.aliexpress.com/item/32931206794.html?spm=2114.search0104.3.163.42e3197bKKvWsf&ws_ab_test=searchweb0_0%2Csearchweb201602_6_10065_10068_319_10059_10884_317_10887_10696_321_322_10084_453_10083_454_10103_10618_10307_537_536%2Csearchweb201603_53%2CppcSwitch_0&algo_expid=8c14fb8e-de2f-41e1-a1c8-12941d4398ba-24&algo_pvid=8c14fb8e-de2f-41e1-a1c8-12941d4398ba השאלה אם מלחם פשוט כזה יעשה את העבודה?
-
- 2 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
כמו שרשום בכותרת אני צריך קישור לפרקים של מודינג בשעה
-
- 2 תגובות
- 644 צפיות
-
-
היי, אני מעוניין לצבוע את ה- HAF932 כולו בשחור, אשמח לדעת מהם המוצרים שאני זקוק להם בשביל זה. תודה
-
- 2 תגובות
- 916 צפיות
-
-
-
עד כה רק צפיתי והתרשמתי מהאתר ובעיקר מהמודינג כעט ברצוני לשאול? קניתי והרכבתי פאנל קידמי של:ENERMAX - MULTI FUNCTION PANEL האם מישהו מכיר ויכול להדריך אותי בפונקציות הקימות? ב ת ו ד ה מ ר א ש ושוב כל הכבוד לכולם [br]פורסם בתאריך: 19.05.2008 בשעה 17:17:37 נזכרתי להוסיף תמונה :[attachment deleted by admin]
-
- 2 תגובות
- 768 צפיות
-
-
לא ידעתי איפה לשים את זה אז שמתי את זה כאן... אז ככה בגלל שאני בונה מארז אקרילי מפרספקס... אז אני לא יודע אם צריך להאריק את רכיבי המחשב : \ נגיד את הלוח אם והספק והארד דיסק? אם כן איך אני עושה את זה? ואם אני לא יעשה את זה מה יקרה?? תודה לעוזרים אם זה לא שייך לפה תעבירו בבקשה..
-
- 2 תגובות
- 653 צפיות
-
-
צריך שמות וכתובות של חנויות של רכיבים אלקטרוניים באיזור אשדוד, תודה.
-
- 2 תגובות
- 866 צפיות
-
-
-
קראתי בכל מיני מדריכים באנגלית שבשביל ליצור אפקט מראה צריך אחרי כמה שכבות של צבע ושיוף עם נייר מים לרסס כמה שכבות של clean coat... רציתי לשאול אם מישהו יודע מזה,איפה אני יכול להשיג את זה וכמה זה עולה? והאם אני יכול ליצור אפקט מראה עם ספריי לקה לאחר שאני עושה את אותם הדברים אבל פשוט במקום להשתמש בדבר ההוא אני משתמש בספריי לקה?
-
- 2 תגובות
- 716 צפיות
-
-
אני כבר מטעין אותו יומיים רצוף אוקיי אני מנתק אותו מ ה USB נדה כאילו עדיין סוללה ריקה מה כדאי לעשות מה אתם ממליצים? האם לדעתכם הנגן דפוק? האם להחזיר אותו כמה שיותר מהר? הנגן נקנה ביום שישי האחרון הוא עלה לי 160 שייח 2 גיגה אם תוכלו חברים יקרים לעזור לי ולהגיד לי מה לעשות אני ישמח מאוד בכבוד רב eliran23
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שמעו אני רוצה לחתוך את החלק העליון של המארז שלי ואני לא יודע איזה צורה לחתוך....מישהו יכול בבקשה להביא לי תמונה או צורה כלשהי לחיתוך ושתדעו יש לי מאוורר באמצע החלק שאני רוצה לחתוך בבקשה זה דחוף תודה לעוזרים(עדים תמונה עם חדה ומעוצבת)
-
- 2 תגובות
- 638 צפיות
-
-
אהלן, יש לי סרבר freenas שבניתי עם Mini itx עם מארז bitfenix prodigy m. אני מעוניין שהוא יהיה בתוך מזנון סגור, חשבתי להוסיף למזנון מאוורר מאחור, האם מאוורר שימשוך את האוויר החוצה יהיה מספיק? או שאני צריך לחשוב גם על מאוורר שיספק אויר פנימה? אשמח לדעות או ניסיון ממישהו, חשוב לציין שמפרט המחשב וצריכת החשמל שלו היא מינימלית. Intel Core i3 8100 תודה
-
- 2 תגובות
- 801 צפיות
- 1 follower
-
-
יש לי 2 מצבים (תמונה) איזה מצב יותר טוב כך שהלדים יאירו את כל הפרספקס נ.ב. החץ מציין את כיוון ההארה של הלדים תודה מראש! [attachment deleted by admin]
-
- 2 תגובות
- 711 צפיות
-
-
שלום שאלתי בפורום כללי ולא עונים לי..אני צריך עזרה בתרגיל http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=216701.0 תודה רבה
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
ראיתי שיש כבל מתאם בין IDE ל USB כך שניתן לחבר HD למחשב דרך USB. חשבתי להכין חיבור כזה לבד אבל אני לא מוצא שום הסבר או תרשים שמתאר את צורת החיבור. מישהו נתקל בכזה דבר? תודה.
-
- 2 תגובות
- 720 צפיות
-
-
מישו יודע איפה יש חנויות בניורק של מודינג ומחשבים... בבקשה לינק וכתובת יעזור, תודה
-
- 2 תגובות
- 886 צפיות
-
-
חברה אני זוכר שפירסמו פה את המדריך לתאורת לדים במולקס בעזרת נגד ולד ואני מחפש את זה כבר שעה ללא הצלחה.. מישהו יכול למצוא לי את זה... תודה מראש n0fo
-
- 2 תגובות
- 827 צפיות
-