אלקטרוניקה ומודינג
חיתוך חלון במארז ובניית פאן באס, פיתוח בסביבת Arduino ועוד - כאן תוכלו לשאול את כל השאלות הנוגעות למודינג ולאלקטרוניקה שכרוכה בו, לפרסם את הפרויקטים שלכם ולקבל השראות
10,630 דיונים בפורום זה
-
-
שלום לכולם. אני מחפש לקנות שלט שמאפשר להדליק את המחשב מרחוק.. אם מישהוא מכיר\ שמע \ יודע משהוא אני ישמח לשמוע.. עדיף שהשלט יעבוד על FM מפני שהוא צריך לעבור קומה(פתוחה) ולדעתי אינפרה אדום פשוט לא יקלוט... תודה רבה לעוזרים.
-
- 2 תגובות
- 817 צפיות
-
-
שלום לכולם, האם מישהו מכיר פאן באס ל 4 מאווררים -שיתאים למארז עם דלת. כלומר כפתורים שקועים או שטוחים, פאנל דיגיטאלי ללא כפתור מסתובב. תודה טל
-
- 2 תגובות
- 877 צפיות
-
-
אהלן כולם שמעו יש לי שאלה - במדריכים - כיצד לעשות לדים, ובבניית מערכת ששולטת בזרמים למאווררים לא כתוב את המחירים המוערכים של החלקים או המערכת כולה מישהו בבקשה יכול להגיד לי כמה יכול בערך לעלות דבר כזה? (לבנות מכונה כמו במדריך של בניית מכונת משחקים MAME) או בניית לד במדריך מודינג וכו'?? תודה מראש =)
-
- 2 תגובות
- 664 צפיות
-
-
:kopfpatsch:
-
- 2 תגובות
- 802 צפיות
-
-
http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=55_330&products_id=5077 מישהו יכול לתת לי ביקורות אני יוסיף את זה להזמנה שלי מחר אם הוא יהיה טוב כי אני צריך שיהיה לי מקדימה שלוש יציאות כאלה של קול ובכלל יש לו מה שאני צריך בול אבל אני רוצה ביקורות תודה :xyxthumbs:
-
- 2 תגובות
- 768 צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי בעיה קטנה שמצריכה ממני חלק מסויים להשבוע הקרוב ולכן אני נאלץ לחפש חנויות בארץ או יותר נכון להעזר בכם במציאת חנות שיש לה את מה שאני צריך. מה שאני צריך בגדול זה מחבר IDE שבצד אחד הוא נקבה ובצד השני הוא זכר כמו שיש בקשיח לדוגמה, פשוט פינים חשופים. אני צריך את זה כי אני רוצה להלחים חוטי חשמל מהזכר שבקשיח אבל זה קשה כי הפינים שם שקועים ולכן אני צריך מחבר שיהיה נקבה ויתחבר לקשיח ומהצד השני יהיה זכר חשוף. תמונה להמחשה מאיביי איפה אני יכול למצא כזה דבר בין רחובות לת"א? מצאתי באיביי אבל יקח לזה לפחות שבועיים להגיע לארץ ואני קצת קצר בזמן ולכן מעדיף לקנות בארץ.
-
- 2 תגובות
- 904 צפיות
-
-
שלום לכולם בניתי מעגל באמצעות הרכיב MT8841 שמתחבר לקו הטלפון הביתי שלי ברגע שמתקבלת שיחה הרכיב מזהה את השיחה ושולח למיקרו בקר את המידע על השיחה (תאריך שעה מספר הטלפון של המתקשר) את המידע הרכיב שולח ברגל הDATA שלו השאלה שלי היא: אחרי שקיבלתי את המידע 8bits למיקרו איך אני יודע מה המספר של המתקשר באמצעות המידע שקבלתי ?? תודה לעוזרים
-
- 2 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
בניתי את המקלט אינפרא אדום למחשב ועכשיו הכל עובד סבבה.. אבל יש עוד משהו שאני רוצה לשלוט עליו בעזרת שלט.. במגבר שאני משתמש בו (קצת ישן) אין אפשרות לשליטה עם שלט.. אז רציתי לדעת איך אני אוכל לשלוט בו (מספיק לי ON ו OFF) בעזרת שלט. תודה לעוזרים..
-
- 2 תגובות
- 710 צפיות
-
-
לכל מי שניסה, התקשה, וקילל בעצבים את הספק שלו, את הסליבים ואת עצמו, הקץ לסבל! FrozenCPU מצאו פתרון שיפתור לכולכם את הבעיה בקלות ובמהירות http://www.frozencpu.com/cgi-bin/frozencpu/scroll-01.html
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
תגידו, מה ההגדרה של גלUV? יש לי מנורה סגולה שנקנתה בשז"ר בשביל להחליף מנורה של קוטל חרקים היא מתחברת לשקע נורה רגיל וכתוב על הקרטון שלה: חברה: ORLITE דגם: T10 230V 25W BLB UV 360NM (כלומר אורך גל 360 ננומטר) אבל היא לא "מדליקה" את הכבלי UV העגולים שלי בניגוד לנורת האולטרא שבחדר של אחי...
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני מעוניין לחבר 3 נורות כאלה דרך שנאי מהחשמל http://www.dealextreme.com/p/mr16-3w-rgb-multicolored-ir-remote-control-light-bulb-12v-42284 עכשיו לפי מיטב הבנתי עדיף לחבר אותם במקביל משנאי 12V בעל זרם 1A (אם חישבתי נכון כל אחד צורך 0.25A, במקביל ביחד 0.75A אז 1A יהיה טוב). מה אתם אומרים זה בסדר או לא?
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יש לי בעיה עם מאוורר לפני שבועיים שימנתי אותו כי הוא הרעיש והיום הוא שוב מרעיש לי ופני כן גם שימנתי אותו ואחרי שבוע הוא הרעיש ושימנתי טוב לפי המדריך ולפי הכל (המאוורר עובד על 12V) מה אפשר לעשות?
-
- 2 תגובות
- 609 צפיות
-
-
בוקר טוב אז אחרי שהצלחתי לתקן את הפטיפון שהוחלפה מחט וגומיה והכל עבד מצויין, פתאום היום באתי שמתי תקליט הכל כמו תמיד ואין קול מהרמקולים, כמובן חשבתי אולי משהו לא מחובר משהו התנתק אבל הכל מחובר, קרבתי את האוזן למחט ושמעתי ממנה שבוקע צליל חלש חלש, פתחתי החלפתי את הכל RCA כי הוא היה דפוק וחשדתי ששם הבעיה אבל עדיין לא יוצא לי קול מהרמקולים. מישהו מכיר את הבעיה ויודע איך לסדר, השלב הבא שאני חושד שאולי אחד מ4 הכבלים שמחוברים מהמחט לכבלים של ה RCA נדפק בדרך .
-
- 2 תגובות
- 977 צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין לבנות מצלת IP לבית באמצעות ארדואינו ומצלמת DVR HD של רכב, כך שהמצלמה תהיה נגישה דרך ממשק WEB מרחוק, אבל זה כבר אתגר לשלם מאוחר יותר. תחילה אני צריך לחבר את המצלמה לארדואינו בדרך שתאפשר לי לדגום את הוידאו. יש לי כרגע את הרכיבים הבאים: 1. ערכת Starter KIT של Arduino Uno R3 2. Ethernet Schield 3. בקר Bluetooth למצלמת הרכב יש את היציאות הבאות: 1. mini usb עבור מתח או חיבור ל- PC, כשמחברים ל-PC לא ניתן לצלם, רק לקרוא את תוכן ה- SD. 2. SD עבור כרטיס זכרון 3. AV אנלוגי לכבל 3.5MM ו- RCA בצידו השני. המצלמה ניזונה מסוללת 3.7 וולט כך שהיא יכולה בקלוט לקבל מטח ישירות מהארדואינו. למישהו יש רעיון, מה היא הדרך היעלה ביותר לחבר את המצלמה לארדואינו אונו? אני חשבתי על ה…
-
- 2 תגובות
- 4.7k צפיות
-
-
שלום, אני רוצה לבנות מכונת ארקייד ויש לי 2 סרטוטים(מצורף), זה אינצ'ים או סנטימטרים? מה אני אומר לנגר שיעשה לי את זה פשוט נותן לו את הסרטוט? הרי אין פה זוויות, אז איך הוא יעשה את זה? ואני גם לא כל כך מבין את הסרטוט השני. תודה מראש על העזרה. [attachment deleted by admin]
-
- 2 תגובות
- 5.2k צפיות
-
-
פשוט מצאתי שלשום בלילה גג של מלונה והחלטתי לעבוד עליו. מהיום בבוקר עשיתי ניסויים וזה...פעם ראשונה שלי. עבדתי רק עם סכין יפנית סרגל ומסקינטייפ. http://www.facebook.com/album.php?aid=2049394&id=1545933288&l=1323c4e0b8 זה לא ממש מסודר כרונולוגית בפנים מצטער... אני סתם רוצה חוות דעת על איך זה נראה מה אפשר לשפר וכאלה זה פנטיום 4 עם 256 ראם וראפטור ממש ישן של 40 ג'יגה... העסק ממש לא מתחמם
-
- 2 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
יש הרבה בפורום שקשה להם באנגלית אז אולי נקח כל כמה זמן ניקח עבודות bit-tech ונתרגם אותם ונרשום בסוף שזה העבודות שלהם והכל אבל לא נעשה את זה בפורום אלה באתר שזה ישאר לאורך זמן ושלא יהיה צריך לחפש את זה!!! אני יכול לעזור לתרגם אם תרצו
-
- 2 תגובות
- 739 צפיות
-
-
היי, רציתי לשאול אם זה אפשרי לקחת את Bluetooth module של רמקול אלחוטי ולחבר אותה לרסיבר מודע לזה שיש פיתרונות כאלו שאפשר לקנות אבל רוצה לנסות לקחת את זה כפרויקט
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום!!! אני רוצה לבנות מודינג לדים "קופצים" שיאירו לפי הוינאמפ או לפי אודיו יוצא שככה גם במשחקים זה יקפוץ ... מה צריך לקנות לעשות או בקיצור מדריך....
-
- 2 תגובות
- 911 צפיות
-
-
ובנוסף אעיפה אפשר לקנות חוטי EL באזור רמת-גן תל אביב
-
- 2 תגובות
- 875 צפיות
-
-
איך להפוך מחשבון מדעי לעוזר במבחנים!!! http://www.instructables.com/id/Calculator-prank-How-to-display-whatever-you-want-/ אני אהבתי, אז הייתי חייב לשתף אותכם
-
- 2 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
יש לי שאלה מזה משנה אם משאבה חזקה או חלשה? אם המשאבה חלשה אז המים שזורמים מהר יעברו דרך הבלוק מים ולא יספיקו לקבל את החום מהבלוק ולהעביר אותו הלאה אז המים יוצאים קצת חמים, מגיעים אל הרדיאטור ושם הם גם עוברים מהר ולא מספיקים להעביר את כל החום אל הרדיאטור. במשאבה חלשה נגיד המים שהם יותר איטיים נכנסים לבלוק ויכולים לקבל יותר חום כי הם יותר זמן בתוך הבלוק ואז המים החמים יותר עוברים לרדיאטור ושם הם גם מקוררים יותר כי הם נמצאים יותר זמן בתוך הרדיאטור ויכולים להעביר יותר חום לצלעות הקירור ולאויר. כך שבסופו של דבר משאבה של 80 ליט לשעה יש לה בדיוק אותם ביצועים כמו של 150 ליטר לשעה. לא?! תקנו אותי אם אני טועה אבל לפי דעתי זה מתקזז בדיוק באותה מידה כך שמהירות זרימת המים לא משנה בגרו…
-
- 2 תגובות
- 717 צפיות
-
-
אהלן, אני מחפש את המיקרו-סוויצ' הבא http://www.tenrod.com.au/pdf/zippy/DF(fp).pdf Tenrod zippy DF 3A 5VDC לצורך איזשהו פרוייקט, איפה אני יכול למצוא אותו? העניין דחוף, תודה!
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
חברה בבקשה מי שיכול שיעזור לי. כמה שיותר מהר כי אני חייב לעוף ואני לא חוזר הבית עוד איזה שבוע שבועיים אני נוסע לבסיס.. קניתי HARDCANO13 של טרמלטייק... וזה בא עם 4 חיישני טמפרטורה... אבל אחי לקח את האריזה מהחנות כי הייתי בבסיס והוא איבד לי שני חיישני טמפרטורה... איפה אני יכול לקנות עכשיו חיישני טמפרטורה כאלו - או לפחות כאלו שיעבדו עם הארדקנו 13 שקניתי.. (החיישן הזה דק מאוד ומחובר עם שני חוטים אדום ושחור לארד קנו) ומה המחיר ??? תודה
-
- 2 תגובות
- 684 צפיות
-