אלקטרוניקה ומודינג
חיתוך חלון במארז ובניית פאן באס, פיתוח בסביבת Arduino ועוד - כאן תוכלו לשאול את כל השאלות הנוגעות למודינג ולאלקטרוניקה שכרוכה בו, לפרסם את הפרויקטים שלכם ולקבל השראות
10,629 דיונים בפורום זה
-
אפשר לקחת מקדחה רגילה ולחבר לה ראש של דרמל? ולעשות מודינג איתה: כגון חימתוך המארז יישור פינות שנחתכו לא ישר וכו' ? תודה על העזרה, דני
-
- 7 תגובות
- 921 צפיות
-
-
שלום, אני מעונין במקלט מיניאטורי על צ'יפ שמסוגל לקלוט אות ממרחק של מאות מטרים או קילומטר שניים ולתת אינדיקציה שהאות נקלט. המטרה: שליטה בעזרת משדר תואם מרחוק בפונקציה .ON/OFF אני לא סגור בקשר לפרטים כמו תדר, העברת נתונים נוספים בין משדר למקלט וכדומה. כרגע אני פתוח להצעות. המגבלות היחידות הם: גודל - צ'יפ, יתכן עם כמה רכיבים תומכים מסביב. טווח - לא משהו של עשרות מטרים, לפחות מאות מטרים, רצוי קילומטר לפחות. מחיר - משהו שאוכל להרשות לעצמי, ובקיצור כמה שפחות ושיענה על הדרישות. תודה על העזרה.
-
- 4 תגובות
- 921 צפיות
-
-
התחלתי בשעה טובה ומוצלחת לעשות במחשב של אחי חלון עם חריטה שהוא עשה(יצא משהוא יפה שחבל על הזמן) חתכתי את החלק שצריך לחתוך בהחלה עשיתי עם מגדחה עכשיו נשארו כל מוני חתיכות קטנות איך אני מיישר את זה יש לי הרבה כלים מסור דיסק ג'קסון מקדחה דרמל (שאגב איתו ניסיתי לחתוך את השאריות זה לוקח שעות וגם לוקח הרבה דיסקיות חיתוך) יש רעיונות ? אני יעלה תמונות בהמשך פשוט אני צריך ללכת ללימודים (אני מקווה היום לסיים את זה) בתודה גדולה מראש לעוזרים
-
- 5 תגובות
- 921 צפיות
-
-
יש לי מסך lcd עם תאורה ועברית ובקר מאחורי המסך כתוב ככה itm-1602d-04 ic2- ks0062 ic1- ks0066 רציתי לדעת עם החיבור שלו זה באותה דרך כמו שמסבירים באתר או שזה דרך אחרת חיברתי את המסך כמו שכתוב במדריך והוא לא עובד . הוא נדלק אבל לא רואים כלום ,חשבתי אולי זה בגלל שלא חיברתי את הפוטנציומטר נכון אז הורדתי אותו ועדיין לא רואים כלום בדקתי את החיבורים אלף פעם הכול מחובר כמו שכתוב אבל המסך עדיין לא מגיב . יכול להיות שצריך להגדיר את הlpt דרך הביוס או שזה לא קשור ? את המסך קיבלתי מתנה מחבר שהביא אותו מאיזה מעבדה [attachment deleted by admin - 90 dayss]
-
- 3 תגובות
- 920 צפיות
-
-
שלום לכולם יש למישהו דפי מידע מפורטים מפורטים מפורטים על אינפרא אדום העוסקים בחשמל ובאלקטרוניקה, איך קובעים את המרחק וכו. דרך אגב אני צריך את המידע הזה לפרוייקט שלי באלקטרוניקה והאם יש אפשרות לדוגמה אם יש 4 משדרים ו 4 מקלטים שהמשדרים עומדים בשורה והמקלטים גם כן אז אם משדר מספר 1 משדר אות שרק מקלט מספר 1 יקלוט? אם אפשר הסבר זה יעזור מאוד. תודה מראש יעקוב
-
- 1 תגובה
- 920 צפיות
-
-
היום באתי בבוקר, וגיליתי ש2 הקטודות שלי לא עובדות... איך אני יכול לדעת אם הם שרופות ? האם זה ייתכן בגלל ששמתי עליהם אזיקון אחד באמצע, לא לוחץ מידי כמובן.... ?
-
- 7 תגובות
- 920 צפיות
-
-
http://www.youtube.com/watch?v=2Vvpn0GaRpI זה המודינג שעשיתי. חתכתי את הרובה אוויר בעזרת דרמל תראו גם את זה: http://www.youtube.com/watch?v=7NEymY_D8hY איך לבנות חץ מעפרון (חח זה הכל בהומור אל תקחו קשה)
-
- 7 תגובות
- 920 צפיות
-
-
היי לכולם, חשבתי לפרסם כאן שקריקטור (שזהשעזרתי בטעות להקים) יוצא בפרויקט האקינג. בגדול חשבו לרכז הרבה פרויקטים מגניבים. יש ווידאו שמסביר את כל הרעיון כאן (כן זה אני מופיע) וגם כתבתי על זה בבלוג שלי אשמח אם אנשים כאן ייקחו חלק. יש לנו סיכוי להרים קהילה נוספת להאקינג ואלקטרוניקה.
-
- 0 תגובות
- 920 צפיות
-
-
שלום, בתקופה האחרונה החלטתי שאני רוצה לעשות שיפוץ "קל" ללפטופ שלי, כאשר שני התכנונים הראשיים הם צביעת הלפטופ [על זה כבר דיברתי כאן, אבל עדיין לא יצא לפועל] והשני הוא תיקון הסוללה. נתחיל מהשני כי זה קצת יותר חשוב. אני מחפש מקום שמוכר סוללות ליתיום, לא סוללות של לפטופים, אלא ממש את התאי ליתיום [מצורפת תמונה] : בנוסף מצורף מדריך למי שמעוניין גם לשפר את הסוללה שלו במינימום עלות: http://www.summet.com/blog/2007/02/17/laptop-battery-refill/ אוקיי ועכשיו לחלק של המודינג שכולם אוהבים פה. כמו שציינתי בכמה פוסטים אחורה אני מתכנן לצבוע את הלפטופ שלי ונראה שהקיץ סוף סוף יהיה לי זמן לזה, מן הסתם אני לא מתכנן לצבוע ישירות על הפלסטיקה המקורית אלא לקנות אחת חלופית ולצבוע עליה, ולכ…
-
- 0 תגובות
- 920 צפיות
-
-
מישו יודע איפה יש חנויות בניורק של מודינג ומחשבים... בבקשה לינק וכתובת יעזור, תודה
-
- 2 תגובות
- 920 צפיות
-
-
http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=7584 איך זה ומה הוא עושה הוא מראה טמפ? שולט על המאווררים? האם זה יותר מידי בלגן של חוטים? תודה מראש!
-
- 3 תגובות
- 920 צפיות
-
-
שלום אני מקווה שזה שייך לכאן ניסיתי לחבר משהו למארז לא נרחיב מה עכשיו הבעיה היא ששמתי בתוך הברגה אום וההברגה נשחקה קצת, יש להברגה 2 צדדים האום נתקע בתוכה עכשיו יוצר מצב שאני לא יכול להוציא את האום מתוך ההברגה זה נשאר תקוע מישהו יודע איך אני יכול להוציא את זה?
-
- 5 תגובות
- 920 צפיות
-
-
האם קיים איזהשהו צבע או נוזל אחר שאפשר למרוח על פלסטיק והוא יחזק אותו ?
-
- 6 תגובות
- 920 צפיות
-
-
האם יש הבדל גדול בין הביצועים של הדרמל המקורי לבין וולף?
-
- 2 תגובות
- 920 צפיות
-
-
הייי אני רוצה לפרק כמה חלקים מה מארז שיש לי אני רוצה להחליף את המאורר מה הפנאל הקדמי וגם את המגירה של 1.44 GIGABYTE ALUMINIUM 3D AURORA 570 סתי היום לפרק ואני לא מצליח משהו יודע איך? תודה לעוזרים
-
- 6 תגובות
- 920 צפיות
-
-
שלום מה מצב?? טוב אז ככה קודם כל אני חדש במודינג אוקי אז ככה כנראה בקרוב הולך להיות לי המארז של TT הV7000 או משהו כזה ורציתי לדעת איזה תוספות אני יכול להוסיף למארז אבל שלא יהיה בהרבה כסף נ.ב יש לי ניסיון באלקטוניקה ובחשמל יש לי ידע רב
-
- 2 תגובות
- 920 צפיות
-
-
-
השנה אני כיתה יב' ואנחנו עושים פרוייקט גדול כותבים תוכנה והכל ממש גדול בסדר גודל של הנדסאים..( אל תפחדו לתת פרוייקט קשה מדי ) עכשיו אנ יוחבר שלי חשבנו לבנות שער שניפתח כמו שיש בכניסה למקומות עבודה אבל יש מאגר של מספרי טלפון ואנחנו מתקשרים מהמספר שלנו לטלופון של השער ואם יש את המספר שאנחנו מתקשרים ממנו במאגר של המספרי טלפון שבשער אז השער ניפתח... ואנחנו גם נוסיף לו חיישן שכשיש אור אז השער תמיד פתוח ומכמות מסויימת של אור הוא נסגר ומתחיל לפעול עם המספרי טלפון.. כמו שיש שערים בקיבוצים שבלילה מתחיל לעבוד אבל אנחנו לא שלמים עם ההחלטה תנו לי עצות לפרוייקטי טובים ... תודה מראשש אחים שלי
-
- 5 תגובות
- 919 צפיות
-
-
שלום לכולם! אני כבר כמה זמן חשבתי לחבר את המסגרת הדיגיטאלית שלי למארז לצורך מודינג ראיתי את הבחור הזהhttp://spritesmods.com/?art=picframe&page=3&showall=true זה פחות או יותר הרעיון. הבעיה שהוא משתמש בלינוקס. מישהו יודע איך אני עושה את אותו הדבר בwindows xp 64bit ? תודה לעוזרים!!
-
- 3 תגובות
- 919 צפיות
-
-
אז הרעיון הוא לקחת את המעגל הקטנטן של השלט (מודינג פרק 6 או משהו כזה) ולפתח אותו קצת.. הידע שלי באלקטרוניקה מצומצם.. והייתי שמח אם מישהו יוכל לעזור לי נראה לי שהדרך לעשות את זה דרך התוכנה שתשלח החוצה פקודה לכבות/להפעיל את המחשב או להפעיל מחדש.. ומהמעגל אולי לחבר לג'מפרים? אשמח לכל רעיון.. עצה.. כל דבר שיעזור
-
- 3 תגובות
- 919 צפיות
-
-
כן שלום רב יש לי כמה אוזניות ל מפ3. חתחתי אותם ל חצי בכידי לחבר חצי אחד של חיבור לחצי אחר של אוזניות החשב יש לי שם חוטים . בצד שמאל אדום ורגיל (צבע עור) ובצד ימין ירוק ורגיל . ובחצי של האוזניות יש לי בצד שמאל אדום ורגיל ומימין ירוק ורגיל החשב איך אני מחבר אותם בכידי שהאוזינות יעבדו ...איך שאני לא מנסה לא עובד!!!! ??? לתמונה כידי לעשות SAVE כי רק כך אפשר לראות בברור צבעים והכול [attachment deleted by admin]
-
- 4 תגובות
- 919 צפיות
-
-
יש לי דרמל, ויש לי את הדיסקיות. הדרמל מבית Wolf. עכשיו יש לי בעיה, אין לי את הבורג שאמור להתברג על התושבת הארוכה מאלומניום. זה בורג קטן, מה אני יכול לעשות? אני לא יכול לחתוך אם אין לי את הבורג הקטן הזה. :-[
-
- 7 תגובות
- 919 צפיות
-
-
האם אפשר לחבר לחיבור אחד של פאן באס כמה מאווררים (ולשלוט על כמה עם פוצימטר אחד)? במה זה תלוי?
-
- 2 תגובות
- 919 צפיות
-
-
שאלום לכולם, יש לי בעיה, כאשר אני מנסה לעשות חור במארז, המקדח כוס תופס את המארז ומסובב אותו איתו.. חחחח רק שאלה ליתר בטחון, כאשר עשיתם חור בגג המארז יצאו גיצים? ועוד משהו, האם יש איזה דרך לתפוס את המארז בשביל שהוא לא יעוף..?
-
- 6 תגובות
- 919 צפיות
-
-
יש לי במארז כרגע מאוור 120 עם 4 לדים כחולים על הצד של המארז (תמונה בסוף ההסבר)ועוד 4 רגליות כחולות אני רוצה לדעת עם אני יקנה קתודה קרה uv יראו אותה עדיין וכשאני ישים Cable Sleeving Kit ו- SUNBEAM Molex Light יראו את זה? והכול יצא יפה? האור הכחול עם הסגול(uv) http://i15.tinypic.com/2j3r34j.jpg
-
- 6 תגובות
- 919 צפיות
-