עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אלקטרוניקה ומודינג

חיתוך חלון במארז ובניית פאן באס, פיתוח בסביבת Arduino ועוד - כאן תוכלו לשאול את כל השאלות הנוגעות למודינג ולאלקטרוניקה שכרוכה בו, לפרסם את הפרויקטים שלכם ולקבל השראות

1. Started by jazzman,

כמה משמעותי ההבדל ביניהם?? אם אני מחבר כבל מתאם בין חיבור הHDMI במחשב לDVI שבמסך - האם האיכות תשתפר (בצפיית סרטים נניח)??

• 2 תגובות
    • 885 צפיות
  2. Started by the kon,

שלום מה מצב?? טוב אז ככה קודם כל אני חדש במודינג אוקי אז ככה כנראה בקרוב הולך להיות לי המארז של TT הV7000 או משהו כזה ורציתי לדעת איזה תוספות אני יכול להוסיף למארז אבל שלא יהיה בהרבה כסף נ.ב יש לי ניסיון באלקטוניקה ובחשמל יש לי ידע רב

• 2 תגובות
    • 885 צפיות
  3. Started by Check_Point,

בקרוב אני מתכוון לבצע משלוח של לדים ונגדים מ - Lsdiodes , ורציתי לדעת איזה נגדים לקנות. אני מכיר את שיטת החישוב, אך כרגע חוץ מחריטה מוארת אין לי תכנונים ספציפיים ללדים, לכן רציתי לשאול אתכם מה הנגדים "הכי נפוצים" שאני אוכל להסתדר איתם לביצוע פרוייקטים עתידיים. אין לי בעיה לקנות 10 סוגי נגדים בחבילות של 5, אך חשוב שתציינו איזה נגדים הכי נפוצים ויתאימו לעתיד. אגב- המשלוח של lsdiodes הוא אווירי ?

• 4 תגובות
    • 885 צפיות
  4. Started by PhP dUdE,

כי אני רוצה להוריד את הצבע מהדלת של המארז ואין לי כוח לשפייף אז חשבתי על מלטשת ציר,כמה שאלות העם זה משתלם? אני אוכל ללטש עם זה את הדלתות\גג מה שלא יהיה נכון?

• 0 תגובות
    • 885 צפיות
  5. Started by HiperPsY,

יש בידי שבב אלקטרוני עליו יש שלושה לדים ירוק,צהוב,כחול בין לד ללד יש סוללה קטנה (כמו של שעון) ניראה לי 1.5V פשוט לא רשום עליה יש כאלה 3 סוללות (בין כל לד) המעגל הוא טורי . יש דרך איך שהוא שהשבב הזה יעבוד ע"י חיבור מולקס? תודה מראש. אם יהיה ממש קשה לבין את תיאור השבב אני יביא תמונה.

• 10 תגובות
    • 885 צפיות
  6. Started by gilad0327,

יפה לא?... [attachment deleted by admin]

• 11 תגובות
    • 885 צפיות
  7. Started by or0126,

אני רוצה לנסות את מזלי השנה בתחרות מישהו יכול לתת לי יותר פרטים עליה למשל מה הקטגוריות של השיפוט וכדומה

• 6 תגובות
    • 885 צפיות
  8. קניתי 10 נגדים+10 לדים ועוד דברים כמו דיודות, קבלים וכד'... אני רוצה לעשות נגיד פאן באס.. (ממש קטן, מאורר אחד, תציעו מה עוד אפשר להשים במערכת חוץ מזה...). אם אני מחבר את הנגד 180 אוהם+לד+מאורר+מפסק (3 מצבים)-> לחוט הצהוב והשחור של החיבור מולקס כל העסק אמור לפעול? או שמה הנגד חלש/חזק מדי עבור המערכת? עוד שאלה שקשורה ללוח הלחמה... קניתי לוח הלחמה נראה לי 10 על 10 (משהו די גדול)... איך אני מפעיל לתוכו דברים, אני חייב להלחים ואז לראות את התוצאה? כי ניסיתי נגיד להשים לד שמחובר בפנים ושמתי מתח שחמל (סוללות) על אותו טור (פס) של הלד.. והלד לא פעל למה? מה צריך לעשות נגיד שהוא יפעל? האם אני יכול לגזום מלוח ההלחמה חתיכה קטנה יותר על מנת ליצור בתוכו אינפרא אדום (כמו במדריך) או שמה…

• 5 תגובות
    • 884 צפיות
  9. אני מנסה לחבר מחשב למצבר של רכב. בהתחלה חשבתי לבנות ממיר מתחים אבל הסתבר לי שלא כדאי לי ללכת בכיוון הזה. אז חשבתי על רעיון ואני מבקש שתחוו את דעתכם על הרעיון. כאמור מצבר פולט DC, ויש (אפילו בארץ) ספקים למחשב שמותאמים לשיטה האמריקאית. הכוונה היא שהאינפוט שלהם הוא זרם ישר. אז פשוט מה שאני אעשה הוא לחבר למחשב שלי ספק כזה ואז כל מה שאני אצטרך לבנות זה בסך הכל מעגל שממיר מתח של 12V ל150V ואז זה יתחבר לספק.(במצבר יש 60A לעומת 2-3A שאני צריך). מה אתם אומרים? יש לכם הצעות יותר טובות? ???

• 6 תגובות
    • 884 צפיות
  10. שלום לכולם יש ברשותי פאלם מסוג Palm M515 תמונות : http://images.google.co.il/images?ndsp=18&um=1&hl=iw&q=Palm+M515&start=90&sa=N יש לי בישבילו כבל USB שמיתחבר למחשב .. אני רוצה להפוך רק את המסך שלו (מסך טאצ' 3.2") למוניטור של המעלות והמתחים של המחשב .. איך אני עושה זאת בלי לפרק אותו ? הינה דוגמא http://il.youtube.com/watch?v=7s2qIVPzyDA

• 2 תגובות
    • 884 צפיות
  11. פעם היה באתר הזה ציור כזה שאפשר להדפיס אותו ואז לדעת איפה צריך לעשות חורים. מישהו יודע איפה זה נמצא ? תודה מראש

• 2 תגובות
    • 884 צפיות
  12. Started by מאפיונר,

יש לי במארז כרגע מאוור 120 עם 4 לדים כחולים על הצד של המארז (תמונה בסוף ההסבר)ועוד 4 רגליות כחולות אני רוצה לדעת עם אני יקנה קתודה קרה uv יראו אותה עדיין וכשאני ישים Cable Sleeving Kit ו- SUNBEAM Molex Light יראו את זה? והכול יצא יפה? האור הכחול עם הסגול(uv) http://i15.tinypic.com/2j3r34j.jpg

13. ה-X זה XCONTROLLER של TT מצטער מראש על האיכות בעיות בPAINT בתמונה המצולמת עדיין אין את הקונטרולר אבל אתם יכולים לדמיין אותו [attachment deleted by admin]

• 8 תגובות
    • 884 צפיות
  14. Started by thedag,

האם הפריטים באתר, זה האתר מוכר או שאנשים מוכרים?? כאילו כמו ebay? וגם יש שם נגיד אייפוד טאצ' ב100 ומשהו דולר זה הגיוני? האתר אמין?? איך אפשר לשלם על מוצר? דרך paypal??

• 2 תגובות
    • 883 צפיות
  15. Started by XGALX,

אני רוצה לקנות מין כבלים זוהרים משו כזה: Thermaltake XR-Cable Floppy UV 45cm Orange (אני לא מבין בזה כלום) אני לא יודע איזה כבלים אני צריך גודל סוג וכו' תקציב 80-100 שקל (כמה שיותר פחות) תנו כמה אפשרויות זה המפרט של המחשב: TMS: לוחות אם Gigabyte GA-P35-DS3L Conroe Support GP35DS3L ¤ 599 1 מארזים 1 NZXT Lexa Aluminum No PSU ¤626 קירור למעבד Arctic Cooling Freezer 7 Pro ¤ 125 1 ספק כוח 1 Enermax Liberty 400W 30A @ 12V ¤ 399 קירור למארז Zalman F3 120MM Case Fan ¤ 49 1 קירור לקשיחים1 Thermaltake Cyclo HD Fan A2427 ¤ 44 קירור לזיכרונות 1 Thermaltake Cyclo Memory Cooling CL-R0023 ¤ 49 זיכרונות Corsair 2GB (2x1GB) Value Select DDR2-800 CL5 C2G800 ¤446 קשיחים למחשבים שו…

• 6 תגובות
    • 883 צפיות
  16. Started by AdarShalev,

היי. קוראים לי אדר ואני כתבת של ynet. אני מנסה לחפש חובב מודינג או שניים שיהיו מוכנים להתראיין טלפונית בקצרה בנושא. אפשר להשיג אותי ב-shalev.adar!@gmail.com. תודה!

• 4 תגובות
    • 883 צפיות
  17. יש 6 חוטים( 3 שחורים 2 כתומים ואחד אדום) הם יוצאים ישר מהספק והם לא מחוברים לכלום... מה הם עושים ומה המתח שלהם?

• 2 תגובות
    • 883 צפיות
  18. Started by eizik26,

שלום אנשים יש לי CDROM ושני רמקולים למחשב. השאלה שלי היא האם אפשר לנגן שירים מהכונן אל הרמקולים בלי ספק כוח של מחשב (אבל עם מקור מתח אחר) ובלי לחבר אותו למערכת סטריאו?

• 3 תגובות
    • 883 צפיות
  19. Started by מאפיונר,

http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=7584 איך זה ומה הוא עושה הוא מראה טמפ? שולט על המאווררים? האם זה יותר מידי בלגן של חוטים? תודה מראש!

• 3 תגובות
    • 883 צפיות
  20. שלום בשביל מוד שאני עובד עליו אני צריך כבל IDE ארוך מאד {2 מטר לפחות}. מחיפושים שעשיתי לא מצאתי כזה כבל ארוך , למישהו יש ידע או רעיון כיצד להכין כזה כבל? האם ניתן לקנות את החוט ממנו עשויים כבלי IDE לפי מטר ולהכין לבד?

21. Started by liorgadidi,

שלום קניתי ערכת סליבינג. הרכתבי הכל חוץ מדבר אחד-המחבר הגדול(אני חושב atx) מה אני עושה אם אין לי את הערכה של הוצאת החוטים? אני לא יודע איך אני יכול להוציא את החוטים מהמחבר... איך אני יכול לפתור את זה? בתודה מראש ליאור .ג.

• 6 תגובות
    • 883 צפיות
  22. שלום יש לי מארז cm690 ואני רוצה להוסיף קורא כרטיסים, מבחינת האיך לחבר סבבה קלי קלות אבל אני כבר רואה שהולך להיות לי בעיה עם המארז מכיוון שהקורא כרטיסים הוא יותר צר מהכוננים הרגילים ואין לי את המכסה כמו שמוצג בתמונה http://www.siz.co.il/my.php?i=zrtayzzhnyu3.jpg (מה שמוקף בעיגול אין לי ומה שמוקף במרובע יש לי) מקווה שהסברתי את עצמי מספיק טוב... מה יש לי לעשות? האם אפשר לאלתר משהו? (שלא יהיה מכוער ) או שאני חייב לקנות מהחברה? בבקשה עזרה [attachment deleted by admin]

• 4 תגובות
    • 883 צפיות
  23. Started by gabza,

שלום חברה, אני מעוניין לקנות מקדח 120 מ"מ בשביל לקדוח חור למאורר, איפה אפשר להשיג מקדחים בגודל כזה? תודה מראש.

• 5 תגובות
    • 883 צפיות
  24. Started by Electrobunny,

שלום לכולם ..... לפני כמה זמן מסך ישן שבראשותי הפסיק לעבוד ......הוא משמיעה "טיקים בילתי פוסקים ולא מראה כלום" אני חושש שאיזה ממסר בפנים נשרף או משהו כזה... השאלה שלי היא האם אפשר לנצל את המסך בדרך אחרת כגון חלקים מסוימים בתוכו.. ( אני יודע שזה מסוכן לתקן אותו ) ...או שפשוט כדי להיפטר מימנו..... מישהו מאיזה פורם הציע אקווריום אבל אני בטוח שיש איזה חלקים ביפנים שאפשר לעשות איתם משהו......

• 2 תגובות
    • 882 צפיות
  25. רציתי לדעת אם אני יצליח להפוך די וי די רגיל לנייד כמובן שאני יוסיף מסך וכ'ו אבל מה שיותר מעניין אותי זה אם יהיה אפשר לחבר אותו לסוללת ליטיום או אפילו למצת באוטו.... תודה לעוזרים

• 5 תגובות
    • 882 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.