אלקטרוניקה ומודינג
חיתוך חלון במארז ובניית פאן באס, פיתוח בסביבת Arduino ועוד - כאן תוכלו לשאול את כל השאלות הנוגעות למודינג ולאלקטרוניקה שכרוכה בו, לפרסם את הפרויקטים שלכם ולקבל השראות
10,629 דיונים בפורום זה
-
טוב נתחיל בזה, שהרכבתי מאוורר חדש על המחשב [ מאוורר של ספק ], שמרעיש כמו מנחת מטוסים, בצורה שאי אפשר לתאר, חשבתי על רעיון, והרעיון היה פאן באס... בעזרת אבא שלי [ חוש יצירתי רצח ], בניתי פאן באס מכפתור של מעלית, חחחחיחיחי המעבד היה 51 מעלות במנוחה, עכשיו הוא 45 מעלות... בקרוב אני משיג נורות לכפתור, והכפתור יהיה מואר... קבלו תמונות: חשבתי על לחתוך את הדלת צד של המחשב, ולהרכיב שם חלון פרספקס, ובעתיד להרכיב קטודות וכו'... חשבתי על עוד משהו, נכון המכסה הזה שעשיתי עליו פאן באס? נשארו לי עוד 2 כאלה, יענו חדשים, חשבתי לקחת אחד מהם, לחתוך לו מלבן באמצע המכסה, לשים לו חתיכת פרספקס, ומאחוריה לתקוע איזו קטודה יפה כזאת... איך יצא? בינתיים רק הלחצן השמאלי פועל, כנראה מחר או…
-
- 5 תגובות
- 910 צפיות
-
-
האם קיים איזהשהו צבע או נוזל אחר שאפשר למרוח על פלסטיק והוא יחזק אותו ?
-
- 6 תגובות
- 910 צפיות
-
-
אז הרעיון הוא לקחת את המעגל הקטנטן של השלט (מודינג פרק 6 או משהו כזה) ולפתח אותו קצת.. הידע שלי באלקטרוניקה מצומצם.. והייתי שמח אם מישהו יוכל לעזור לי נראה לי שהדרך לעשות את זה דרך התוכנה שתשלח החוצה פקודה לכבות/להפעיל את המחשב או להפעיל מחדש.. ומהמעגל אולי לחבר לג'מפרים? אשמח לכל רעיון.. עצה.. כל דבר שיעזור
-
- 3 תגובות
- 910 צפיות
-
-
אני מעוניין לרכוש סליל מסדר גודל של 10mH - 1H, שיוליך זרם של 2Arms. נכנסתי לאתר מסויים ממנו אני בד"כ רוכש רכיבים, אולם בדאטאשיט של כל סליל אני רואה רק מאפיין של Max. DC Current, ולא Max. AC Current (או Max RMS current). חיפשתי זאת תחת power inductors. האם מדובר רק בסלילי DC? או שניתן להסיק ממיגבלת DC על מיגבלת AC? תודה רבה.
-
- 2 תגובות
- 910 צפיות
-
-
שלום , יש לי משאבה מסוג Danger Den 12v-d4 , שצורכת 18 וואט בחיבור 12 וולט, ואני מעוניין לחבר לה פוטנצימטר על מנת לשלוט על העוצמה שלה. האם תוכלו להמליץ לי על אחד מוכן (רק לקנות) בזול עדיף בלי פאנל , סה"כ אני מתעצל לחפש בחנויות אלקטוריקה ולחבר לבד, אני מעדיף שזה יראה מקצועי ולא מאולתר כמו שאר העבודות שלי....חחח.. תודה רבה.
-
- 7 תגובות
- 910 צפיות
-
-
האם יש הבדל גדול בין הביצועים של הדרמל המקורי לבין וולף?
-
- 2 תגובות
- 910 צפיות
-
-
*המוד הוא רק לדגמים שבאים עם הצינור הסגול שמחובר לדלת* מתחילים בלהוציא את הצינור הסגול ואת הגריל פלסטיק שבצד השני. גילית שהחור מתאים בול למאוורר 80מ"מ וכל מה שצריך זה ברגים ארוכים עם אומים. מסדרים את המאוורר ככה שאפשרת להבריג 3 ברגים (אי אפשר להבריג 4, אבל 3 זה מספיק) מחזקים את האומים ויש לכם מאוורר על הדלת. קל פשוט וללא קידוחים. אני התקנתי מאוורר לדים ירוק של TT, הם גם באים עם ברגים ארוכים ואומים התוצאה לפניכם: פה אתם יכול לראות איפה צריך להשחיל את הברגים: פה אפשר לראות את ההברגה: הערות, טענות ובקשות לעוד תמונות יתקבלו בברכה
-
- 3 תגובות
- 910 צפיות
-
-
http://www.metacafe.com/watch/400937/candle_power_who_needs_batteries/ יפה הא?
-
- 6 תגובות
- 910 צפיות
-
-
יש בידי שבב אלקטרוני עליו יש שלושה לדים ירוק,צהוב,כחול בין לד ללד יש סוללה קטנה (כמו של שעון) ניראה לי 1.5V פשוט לא רשום עליה יש כאלה 3 סוללות (בין כל לד) המעגל הוא טורי . יש דרך איך שהוא שהשבב הזה יעבוד ע"י חיבור מולקס? תודה מראש. אם יהיה ממש קשה לבין את תיאור השבב אני יביא תמונה.
-
- 10 תגובות
- 910 צפיות
-
-
יש לי מסך lcd עם תאורה ועברית ובקר מאחורי המסך כתוב ככה itm-1602d-04 ic2- ks0062 ic1- ks0066 רציתי לדעת עם החיבור שלו זה באותה דרך כמו שמסבירים באתר או שזה דרך אחרת חיברתי את המסך כמו שכתוב במדריך והוא לא עובד . הוא נדלק אבל לא רואים כלום ,חשבתי אולי זה בגלל שלא חיברתי את הפוטנציומטר נכון אז הורדתי אותו ועדיין לא רואים כלום בדקתי את החיבורים אלף פעם הכול מחובר כמו שכתוב אבל המסך עדיין לא מגיב . יכול להיות שצריך להגדיר את הlpt דרך הביוס או שזה לא קשור ? את המסך קיבלתי מתנה מחבר שהביא אותו מאיזה מעבדה [attachment deleted by admin - 90 dayss]
-
- 3 תגובות
- 909 צפיות
-
-
שלום לכולם יש למישהו דפי מידע מפורטים מפורטים מפורטים על אינפרא אדום העוסקים בחשמל ובאלקטרוניקה, איך קובעים את המרחק וכו. דרך אגב אני צריך את המידע הזה לפרוייקט שלי באלקטרוניקה והאם יש אפשרות לדוגמה אם יש 4 משדרים ו 4 מקלטים שהמשדרים עומדים בשורה והמקלטים גם כן אז אם משדר מספר 1 משדר אות שרק מקלט מספר 1 יקלוט? אם אפשר הסבר זה יעזור מאוד. תודה מראש יעקוב
-
- 1 תגובה
- 909 צפיות
-
-
רציתי לדעת אם אני יצליח להפוך די וי די רגיל לנייד כמובן שאני יוסיף מסך וכ'ו אבל מה שיותר מעניין אותי זה אם יהיה אפשר לחבר אותו לסוללת ליטיום או אפילו למצת באוטו.... תודה לעוזרים
-
- 5 תגובות
- 909 צפיות
-
-
שלום בשביל מוד שאני עובד עליו אני צריך כבל IDE ארוך מאד {2 מטר לפחות}. מחיפושים שעשיתי לא מצאתי כזה כבל ארוך , למישהו יש ידע או רעיון כיצד להכין כזה כבל? האם ניתן לקנות את החוט ממנו עשויים כבלי IDE לפי מטר ולהכין לבד?
-
- 1 תגובה
- 909 צפיות
-
-
רציתי לדעת אם אפשר להשתמש בצג של טלפון משרדי בתור lcd ? ורציתי לדעת גם: אם יש לי צג איך אני יכול לראות טמפ' אם אין חיישנים ? ו........... רציתי לדעת גם כמה וולט לוקח הצג של הטלפון ???
-
- 2 תגובות
- 909 צפיות
-
-
יש לי במארז כרגע מאוור 120 עם 4 לדים כחולים על הצד של המארז (תמונה בסוף ההסבר)ועוד 4 רגליות כחולות אני רוצה לדעת עם אני יקנה קתודה קרה uv יראו אותה עדיין וכשאני ישים Cable Sleeving Kit ו- SUNBEAM Molex Light יראו את זה? והכול יצא יפה? האור הכחול עם הסגול(uv) http://i15.tinypic.com/2j3r34j.jpg
-
- 6 תגובות
- 909 צפיות
-
-
כי אני רוצה להוריד את הצבע מהדלת של המארז ואין לי כוח לשפייף אז חשבתי על מלטשת ציר,כמה שאלות העם זה משתלם? אני אוכל ללטש עם זה את הדלתות\גג מה שלא יהיה נכון?
-
- 0 תגובות
- 909 צפיות
-
-
שלום, אני רוצה לצבוע את המאוורים במארז שלי לצבע אחר. איך לצבוע? בספריי? באקרילי? יש דברים שאני צריך לכסות? תודה.
-
- 7 תגובות
- 909 צפיות
-
-
-
שלום לכולם יש לי שאלה חשובה מאוד ... אז ככה יש לי מאוורר 220V 235CFM SYM BANG - A17251V2H אני רציתי לדעת אם אני שם אותו במארזהוא לא יגרום לכך ש ה HDD שלי יהרס ?
-
- 9 תגובות
- 908 צפיות
-
-
היי. קוראים לי אדר ואני כתבת של ynet. אני מנסה לחפש חובב מודינג או שניים שיהיו מוכנים להתראיין טלפונית בקצרה בנושא. אפשר להשיג אותי ב-shalev.adar!@gmail.com. תודה!
-
- 4 תגובות
- 908 צפיות
-
-
יש לי מחשב שקניתי מאייבורי והוספתי לו כרטיס מסך 9800gt xxt אבל זה לא משנה בימים האחרונים המחשב ממש חם ובדקתי וגיליתי שאייבורי הגאונים שמו את כל המאווררים מוציאי אוויר ויש לי את המארזים הרגילים האלה ופתחתי את הצד קיצור יש מאוורר 72 מילימטר מקדימה שמוציא אוויר החוצה(לאן ?!) ועוד מאוורר 45מילימטר(נראלי) שגם מוציא אוויר החוצה ועל הדלת של המארז לא קיבלתי מאורר קיצור לא נראלי שיש מקום בלוח אם לעוד מאורר ? מה לעשות ? המערכת שלי : מעבד : DualCore AMD Athlon 64 X2, 2800 MHz (14 x 200) 5600+ לוח אם MSI K9N6PGM-F/FI / K9N6SGM-V / K9N6VGM-V (MS-7309) צ'יפסט לוח אם nVIDIA nForce 6100-4xx, AMD Hammer זיכרון 2GB DDR2-800 DDR2 SDRAM (5-5-5-15 @ 400 MHz) (4-4-4-10 @ 266 MHz) (3-3-3-8 @ 20…
-
- 2 תגובות
- 908 צפיות
-
-
יש 6 חוטים( 3 שחורים 2 כתומים ואחד אדום) הם יוצאים ישר מהספק והם לא מחוברים לכלום... מה הם עושים ומה המתח שלהם?
-
- 2 תגובות
- 908 צפיות
-
-
שלום אנשים יש לי CDROM ושני רמקולים למחשב. השאלה שלי היא האם אפשר לנגן שירים מהכונן אל הרמקולים בלי ספק כוח של מחשב (אבל עם מקור מתח אחר) ובלי לחבר אותו למערכת סטריאו?
-
- 3 תגובות
- 908 צפיות
-
-
פעם היה באתר הזה ציור כזה שאפשר להדפיס אותו ואז לדעת איפה צריך לעשות חורים. מישהו יודע איפה זה נמצא ? תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 908 צפיות
-
-
שאלום לכולם, יש לי בעיה, כאשר אני מנסה לעשות חור במארז, המקדח כוס תופס את המארז ומסובב אותו איתו.. חחחח רק שאלה ליתר בטחון, כאשר עשיתם חור בגג המארז יצאו גיצים? ועוד משהו, האם יש איזה דרך לתפוס את המארז בשביל שהוא לא יעוף..?
-
- 6 תגובות
- 908 צפיות
-