עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אלקטרוניקה ומודינג

חיתוך חלון במארז ובניית פאן באס, פיתוח בסביבת Arduino ועוד - כאן תוכלו לשאול את כל השאלות הנוגעות למודינג ולאלקטרוניקה שכרוכה בו, לפרסם את הפרויקטים שלכם ולקבל השראות

1. Started by מאפיונר,

http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=7584 איך זה ומה הוא עושה הוא מראה טמפ? שולט על המאווררים? האם זה יותר מידי בלגן של חוטים? תודה מראש!

• 3 תגובות
    • 930 צפיות
  2. Started by WhatUp,

מישהו יכול להסביר בצורה מפורטת מזה לעזאזל מודינג על כל פרטיו אבא שלי מבין אותי

• 3 תגובות
    • 930 צפיות
  3. ניסיתי לבנות את המקלט....חיברתי אותו והוא לא פועל.... עכשיו לקחתי לד אדום ULTRA BRIGHT..ו(לא IR..) ושמתי אותו על הלוח בלחמות ובכל מקום..הוא דולק(חזק..) HELP? איתן

• 4 תגובות
    • 930 צפיות
  4. אני צריך קודם לשייף אותו? ואם כן אז עם מה ואיזה סוג צבע זה?

• 2 תגובות
    • 930 צפיות
  5. שלום יש לי מארז cm690 ואני רוצה להוסיף קורא כרטיסים, מבחינת האיך לחבר סבבה קלי קלות אבל אני כבר רואה שהולך להיות לי בעיה עם המארז מכיוון שהקורא כרטיסים הוא יותר צר מהכוננים הרגילים ואין לי את המכסה כמו שמוצג בתמונה http://www.siz.co.il/my.php?i=zrtayzzhnyu3.jpg (מה שמוקף בעיגול אין לי ומה שמוקף במרובע יש לי) מקווה שהסברתי את עצמי מספיק טוב... מה יש לי לעשות? האם אפשר לאלתר משהו? (שלא יהיה מכוער ) או שאני חייב לקנות מהחברה? בבקשה עזרה [attachment deleted by admin]

• 4 תגובות
    • 930 צפיות
  6. Started by RunX,

חחחחחחחחח מישהו מסוגל על המודינג המטורף שעשיתי למחשב שלי ? מי שרוצה מדריך איך לעשות מודינג כזה מוזמן לפנות אלי בפרטי חחח ועכשיו בנימה קצת יותר רצינית : את המדבקה קיבלתי בבוגרשוב [attachment deleted by admin - 90 dayss]

• 3 תגובות
    • 930 צפיות
  7. Started by mikko,

http://www.metacafe.com/watch/400937/candle_power_who_needs_batteries/ יפה הא?

• 6 תגובות
    • 930 צפיות
  8. אני הולך לבנות מחשב שלם במארז יחסית קטן (גודל וידיאו או DVD לצורך העניין), הקטע שאני רוצה לשים ספק קטן, ולא ספק סטנדרטי, אז אחרי כמה חיפושים בגוגל, מצאתי משהו כזה: http://www.mini-box.com/PW60-DC-DC-power-supply?sc=8&category=13 הבעיה שהם לא שולחים לישראל, אז אם יש מישהו שיכול לעזור למצוא ספקים קטנים כאלה, או לחילופין, למצוא ספק סטנדרטי יותר קטן ממה ששמים במחשב רגיל - אני יודע שיש גדלים יותר קטנים פשוט לא מצאתי. בתודה מראש [attachment deleted by admin]

• 5 תגובות
    • 930 צפיות
  9. Started by roei_b,

יש לי את הלד הבאתמונה) 1. כמה V הוא צורך? 2. מה ה+ ומה ה-? אם זה יעזור אז פירקתי אותו מלוח אם ישן (האור שהמחשב עושה כשהוא חושב) תודה מראש [attachment deleted by admin]

• 14 תגובות
    • 930 צפיות
  10. Started by kobra12,

שלום לכולם! אני כבר כמה זמן חשבתי לחבר את המסגרת הדיגיטאלית שלי למארז לצורך מודינג ראיתי את הבחור הזהhttp://spritesmods.com/?art=picframe&page=3&showall=true זה פחות או יותר הרעיון. הבעיה שהוא משתמש בלינוקס. מישהו יודע איך אני עושה את אותו הדבר בwindows xp 64bit ? תודה לעוזרים!!

• 3 תגובות
    • 929 צפיות
  11. Started by N N C,

שלום, בתקופה האחרונה החלטתי שאני רוצה לעשות שיפוץ "קל" ללפטופ שלי, כאשר שני התכנונים הראשיים הם צביעת הלפטופ [על זה כבר דיברתי כאן, אבל עדיין לא יצא לפועל] והשני הוא תיקון הסוללה. נתחיל מהשני כי זה קצת יותר חשוב. אני מחפש מקום שמוכר סוללות ליתיום, לא סוללות של לפטופים, אלא ממש את התאי ליתיום [מצורפת תמונה] : בנוסף מצורף מדריך למי שמעוניין גם לשפר את הסוללה שלו במינימום עלות: http://www.summet.com/blog/2007/02/17/laptop-battery-refill/ אוקיי ועכשיו לחלק של המודינג שכולם אוהבים פה. כמו שציינתי בכמה פוסטים אחורה אני מתכנן לצבוע את הלפטופ שלי ונראה שהקיץ סוף סוף יהיה לי זמן לזה, מן הסתם אני לא מתכנן לצבוע ישירות על הפלסטיקה המקורית אלא לקנות אחת חלופית ולצבוע עליה, ולכ…

• 0 תגובות
    • 929 צפיות
  12. האם יש הבדל גדול בין הביצועים של הדרמל המקורי לבין וולף?

• 2 תגובות
    • 929 צפיות
  13. אוקיי אז מה קרה?? קניתי מארז חדש משהו שמגיע כבר שחור עם חלון פצצתי ו-4 מאווררים בכל מקום שאפשר לשים (בגג ,2 בחלון,ואחד ענקי מאחורה) עכשיו כל מה שנישאר לעשות זה לעשות מוד מהמארז הישן אז מה עשיתי פרקתי אותו לגורמים והתחלתי עם זה שעשיתי חור למאוורר בדופן אחרכך רציתי לצבוע לשחור אז קניתי ספריי צבע ב-10 שקל אצל טמבור של ריינבו למי שמבין אבל אחרי הצביעה מספיק שעוברים עם הציפורן כל הצבע מתקלף איתה.... מישהו יודע מה עושים איזה חומר ששמים על או משהו בבקשה לשלוח תגובות ולעזור לייייי

• 11 תגובות
    • 929 צפיות
  14. Started by jazzman,

כמה משמעותי ההבדל ביניהם?? אם אני מחבר כבל מתאם בין חיבור הHDMI במחשב לDVI שבמסך - האם האיכות תשתפר (בצפיית סרטים נניח)??

• 2 תגובות
    • 929 צפיות
  15. Started by bykeking,

שלום, אני רוצה לצבוע את המאוורים במארז שלי לצבע אחר. איך לצבוע? בספריי? באקרילי? יש דברים שאני צריך לכסות? תודה.

• 7 תגובות
    • 929 צפיות
  16. יש אפשרות להפעיל אותו מהספק של המחשב? ואם לא איזה אפשרות בכלל יש לי להפעיל אותו? כתוב לי עליו ככה 115V ~ AC 50/60 HZ .21/.19A המאורר הוא NMB 4715FS-12T-B50 עזרה בבקשה...

• 8 תגובות
    • 929 צפיות
  17. אהלן אנשים! אני רוצה לחתוך את הפאנל, לשים שם חלון שקוף ומנורות לד בצבעים כחול, ירוק, כתום ואדום. אני רוצה לעשות שהמנורה הירוקה תדלק שה-CPU מנצל 0-25% שהוא מ-25% עד 70% יהיה אור כחול מ-70% עד 90% אור כתום ומ-90 עד 100% אור אדום. השאלה אם יש מן מכשיר או אפילו תוכנה שיכולה להדליק את המנורות כאשר ה-CPU מגיע לכך. ועוד שאלה: כמה עולה מסך מגע למסך 18"? ואיך אני מתקין אותו? מחבר ב-USB + שם דריבר וזה פועל?

• 4 תגובות
    • 928 צפיות
  18. Started by yakovkz,

שלום לכולם יש למישהו דפי מידע מפורטים מפורטים מפורטים על אינפרא אדום העוסקים בחשמל ובאלקטרוניקה, איך קובעים את המרחק וכו. דרך אגב אני צריך את המידע הזה לפרוייקט שלי באלקטרוניקה והאם יש אפשרות לדוגמה אם יש 4 משדרים ו 4 מקלטים שהמשדרים עומדים בשורה והמקלטים גם כן אז אם משדר מספר 1 משדר אות שרק מקלט מספר 1 יקלוט? אם אפשר הסבר זה יעזור מאוד. תודה מראש יעקוב

• 1 תגובה
    • 928 צפיות
  19. Started by dany_tab16,

http://www.youtube.com/watch?v=2Vvpn0GaRpI זה המודינג שעשיתי. חתכתי את הרובה אוויר בעזרת דרמל תראו גם את זה: http://www.youtube.com/watch?v=7NEymY_D8hY איך לבנות חץ מעפרון (חח זה הכל בהומור אל תקחו קשה)

• 7 תגובות
    • 928 צפיות
  20. יש לי רשימה של דברים לפרוייקט החדש שלי שמסתכמים לסכום לא קטן וחשבתי לנסות את האופציה של הזמנה מחו"ל כדי לצמצם עלויות. הבעיה שלי היא שאני לא יודע מאיפה להזמין ומאיפה אקבל את המחירים הכי טובים. אשמח לקבל המלצות, תודה.

• 5 תגובות
    • 928 צפיות
  21. כן כן אחרי הרבה זמן אני שב ומעדכן אותכם בקצת תמונות אני חושב שזה יותר מתאים ליומני פרויקטים אבל אני לא בטוח וגם הפרויקט עוד לא הושלם במלואו חיבורי החשמל מהמקלדת ללדים: לחץ על הקישור הבאה להגדלה: http://213.8.161.147/motyp.co.il/Moding2/7.jpg ככה זה נראה בצד השני: המפסק והלד: מחברים את זה ככה: שני החלקים מופרדים: ככה זה נראה מבחוץ: שימו לב מתי שהאור לא פועל הלד הרגיל האדום דולק מתי שזה כן פעיל אז הלדים האחרים פועלים איך זה? ואגב אני עדיין מחפש להזמין דרך האינטרנט לדים UV וטוש UV

• 8 תגובות
    • 928 צפיות
  22. Started by Blinker,

אז ככה גדול שחור וכסוף (מתקלף) על גלגלים בלי דלתות צד ועם פאנל קדמי מעפן והכי חשוב עצות לגבי מכסה עליון פעם הוצע ל SSR לעשות חלק עליון כזה : נורא אהבתי את העיצוב אבל יש לי בעיה מתחת למכסה יש עוד מתכת כזה (תמונות מצורפות) כך שאני לא אוכל להכניס לשם את המאורר וכבר יש לי חריצים למאוורר (אגב האם זה בסדר אם אממש את העיצוב ? ) דבר ראשון כל המכסה ישתייף יהיה נקי מכל מזיק מחפש להוריד את שאר הצבע מהמארז .. פתרון נחמד יהיה לזרוק את כולו למיכל טרמפנטין (בעיה שאין לי כזה) כנראה שאצתרך לפרק את כולו ולשייף את הכל הרבה פריימר וצבע וגם לקה אם צריך תודה לכל המייעצים [attachment deleted by admin]

• 2 תגובות
    • 928 צפיות
  23. Started by Drek Boy,

טוב יש לי רעיון אבל אין לי הרבה ידע באלקטרוניקה אז חשבתי שתוכלו לעזור לי בזה. חשבתי לקחת את השפיץ הזה של המד חום שאם אני לא טועה זה כמו נגד שמשתנה לפי החום לא?! טוב חשבתי שאפשר לשים את המד הזה עם מקור מטח וטרנזיסטור ככה שאם המד יגיד שיש כך וכך חום (אומים) נגיד 40 מעלות אז זה יספיק כדי לפתוח את הטרנזיסטור. הטרנזיסטור יתחבר לעוד חלק(לא רכיב, חלק מעגלי) שאני לא בדיוק יודע איך מרקיבים אבל אני יודע שזה אפשרי; הוא יתחבר לחלק עם קבל ונגד בטור ועוד טרנזיסטור. המטרה היא שהקבל יתמלא לאט עם הנגד וכשהטרנזיסטור יפתח את הטרנזיסטור השני הקבל יתרוקן לאט בכך שהוא יפעיל את המאוורר נגיד ל2-3 דקות. וכל כל פעם שהמעלות יעברו נגיד את ה40 אז המאוורר יעבוד ל2-3 דקות. זה חוסך רעש ולא דורש ממך אישי…

• 2 תגובות
    • 928 צפיות
  24. Started by shlomom,

שלום, אני מעונין במקלט מיניאטורי על צ'יפ שמסוגל לקלוט אות ממרחק של מאות מטרים או קילומטר שניים ולתת אינדיקציה שהאות נקלט. המטרה: שליטה בעזרת משדר תואם מרחוק בפונקציה .ON/OFF אני לא סגור בקשר לפרטים כמו תדר, העברת נתונים נוספים בין משדר למקלט וכדומה. כרגע אני פתוח להצעות. המגבלות היחידות הם: גודל - צ'יפ, יתכן עם כמה רכיבים תומכים מסביב. טווח - לא משהו של עשרות מטרים, לפחות מאות מטרים, רצוי קילומטר לפחות. מחיר - משהו שאוכל להרשות לעצמי, ובקיצור כמה שפחות ושיענה על הדרישות. תודה על העזרה.

• 4 תגובות
    • 928 צפיות
  25. Started by AdarShalev,

היי. קוראים לי אדר ואני כתבת של ynet. אני מנסה לחפש חובב מודינג או שניים שיהיו מוכנים להתראיין טלפונית בקצרה בנושא. אפשר להשיג אותי ב-shalev.adar!@gmail.com. תודה!

• 4 תגובות
    • 927 צפיות

דיונים חדשים בפורומים