עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אלקטרוניקה ומודינג

חיתוך חלון במארז ובניית פאן באס, פיתוח בסביבת Arduino ועוד - כאן תוכלו לשאול את כל השאלות הנוגעות למודינג ולאלקטרוניקה שכרוכה בו, לפרסם את הפרויקטים שלכם ולקבל השראות

1. שלום, יש לי מחשב נייד ישן ואני מנסה הרבה זמן למצוא לאן החוטים של המסך שלו מתחברים למחשב ומצאתי בקר עם יציאה כמו של המסך ורציתי לדעת מאיפה קונים אחד כזה: http://www.suchtech.de/down/controller/NCB100X1.pdf תודה מראש

• 0 תגובות
    • 677 צפיות
  2. טוב, שלום לחברים, די חדש בפורום. לא הפרויקט הראשון שלי, אבל יצריך די הרבה השקעה, אז החלטתי לשתף, לקבל קצת משוב וטיפים. מדובר ב Firewall/Router לבית. דרישות הן כמובן: קטן, שקט, יפה ופונקציונאלי. החומרה היא PII 266MMX (לא צריך יותר בשביל להעביר חבילות מידע מכרטיס לכרטיס), 128M RAM, שלושה כרטיסי 10/100 ואחד אלחוטי. ישלט ע"י כבל סריאלי בלבד, בלי כרטיס מסך או מקלדת. יריץ לינוקס מוקטן שיטען מכרטיס CompactFlash (עוד על זה בהמשך) וירוץ כולו מהזכרון (כל המ"ה הפעלה היא בגודל 7M). טוב, אז לפרויקט. המארז יהיה מעץ, כנראה צבוע בשחור, אבל זה בסוף, שכבר יהיה משהו מורכב. התחלתי ב"שחיטה" של המארז שבו ישב הלוח, בשביל חלקים בשביל המארז החדש. לקחתי את תושבת לוח האם, ואת הפאנל האחורי בשביל הכר…

• 65 תגובות
    • 8.7k צפיות
  3. Started by harry,

אני מעוניין לצבוע את המארז שלי עם אפקט מראה, איך אני עושה את זה?? (קראתי מדריך גדול באנגלית אבל אנגלית זה לא הצד החזק שלי, אז אני ישמח אם מישהוא מכאן יסביר איך עושים צביעת מראה..) וגם איזה צבע הכי מתאים לצבוע פלסטיק?

• 21 תגובות
    • 5.2k צפיות
  4. Started by maor5,

zipoo's modding progect :jump1: :jump1: :jump1: :jump1: :jump1: לפני שאני פותח את דברי. אני רוצה להגיד תודה רבה רבה ל component (עדי רובין,מנהל פורום תוכנה) שעזר לי בכל מה שלא ידעתי איך עושים בפרוייקט תודה עדי עזרת לי המון!!!!! קבל שורת נשיקת :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* אוקיי הרבה זמן שאני מתכנן את הפרוייקט הזה... יש לי די הרבה רעיונות אני מקווה מאוד מאוד שיצאו לפועל ;D חיתוך הדלת שהיתי עוד מודר מתחיל לא ידעתי לעשות צורות מסובכות ולא ידעתי גם לשלוט בדרמל עצמו כל כך אז עשיתי מלבן פשוט ביותר קטן.... רציתי כול כך לעשות כבר אז עשיתי ולא יכולתי כבר להתאפק הריבוע יצא קטן שעשיתי כי גם לא היתי מאומן וגם …

• 64 תגובות
    • 9.4k צפיות
  5. טוב היום קניתי ספריי צבע דמוי ניקל של יעקובי הספריי כל כך גרוע, אני מניח את מה שצבעתי על השולחן והכל מתמלא שריטות למזלי ניסיתי את הצבע על פלופי ישן אז אני צריך שתמליצו לי על חברה טובה שמייצרת ספריים ושיש לה ספריי דמוי ניקל, אני לא רוצה לראות שוב שריטות תודה מראש

• 5 תגובות
    • 2.2k צפיות
  6. Started by doker,

לפני כמה זמן בניתי מסך עם המדריך של האתר עכשיו יש לי בעיה פירקתי את הזכוכית ועכשיו אני לא מצליח לחזק את זה אם זה לא ממ חזק לא רואים טוב מה אני יכול לעשות תודה

• 7 תגובות
    • 811 צפיות
  7. Started by HellBoY,

מה דדעתכם עליו? ZALMAN ZM-MFC1 עולה 148 שקל מפנדה.. שווה? אמשח לקבל עוד הצעות לגבי פאנלים.. תודה

• 0 תגובות
    • 804 צפיות
  8. אני צריך להשיג גליל חלול שקוף עדיף פרספקס אפשר זכוכית או כל דבר אחר אבל שיהיה כמה שיותר זול אני צריך איזה 4 או 8 כאלו. גובה בערך של 10 סנטימטרים ובקוטר של 4 סנטימטר יש למישהוא הצעות איפה אפשר למצוא באיזור נתניה או איך אפשר להכין? אני רוצה ליצור משהוא כזה [attachment deleted by admin - 90 dayss]

• 6 תגובות
    • 2.7k צפיות
  9. Started by menos,

הזמנתי מהבחור הזה מדבקות למארז , אחלה של דבר זה נוח זה יפה לאללה וזה הגיע מהר (תוך שבוע) אפשר גם לדבר איתו וליצור מדבקות מותאמות אישית http://www.shatteredweb.com מומלץ ביותר

• 1 תגובה
    • 882 צפיות
  10. Started by borg,

יש לי לוח אם עם שני פורטים של USB 1.1 בצד האחורי של המחשב. בצד הקדמי של המארז יש לי שני פורטים של USB, אבל אין לי על הלוח אם יציאות USB שאפשר לחבר למארז. השאלה שלי היא האם יש מצב להעביר כבל USB מהחלק האחורי של המחשב לתוך המארז, ולחבר אותו לשני הפורטים בחלק הקדמי של המארז. אני לא מבין באלקטרוניקה ובחשמל, כך שאני צריך כבל מוכן שאפשר להשיג בחנויות.

• 11 תגובות
    • 1.9k צפיות
  11. 2 שאלות: מאיפה אפשר להשיג ציפוי מיוחד לכבלי IDE, וכל כבלי שבתוך המארז? ואיך זה נקרא, אם אפשר קישור גם בבקשה. מאיפה אפשר להשיג פלסטיק שקוף להכנת חלון למארז? בתודה מנור.

• 13 תגובות
    • 1.2k צפיות
  12. Started by taotao,

מזה חוטי UV? ואיזה סוג יש?

• 9 תגובות
    • 1.2k צפיות
  13. Started by taotao,

אתם יודעים פסח מנקים והיום אבא שלי הביא לי דיבורית כזאת של פלאפון שמצא והוא לא צריך עכשיו פתחתי היא כוללת : 1. רמקול-לשמוע את המתקשר 2. מיקרופון - מין הסתם לדבר 3. תקע כזה של 12V לחשמל שנכנס לדיבורית ויוצא מימנו חוטים (אדום צהוב שחור וכו) 4. ואת המתקן של הפלאפון עצמו עכשיו בדקתי את החיבור פתחתי תמחשב וראיתי שמהספק יוציאים שתי זוגות חוטים (2צהובים-2שחורים) לחיבור מרובע כזה כמו בדיבורית ומתחבר ללוח אם עכשיו אני שואל אם יש מצב לחבר תדיבורית לחיבור הזה או כול דרך לפצל אותו או משהו כזה כי יש לי רק אחד כזה? יש למישהו רעיון ככה?

• 9 תגובות
    • 1.5k צפיות
  14. גם אני קניתי בשעה טובה "דרמל" של וולף. (להפתעתי גם היה עליו מבצע ככה שאני ממש מבסוט). קניתי אותו אתמול, הספקתי כבר לטחון אותו לא מעט ואני בהחלט מרוצה מהביצועים ביחס למחיר שלו. רק בעיה קטנה אחת... הכבל המתכתי בתוך הכבל מאריך שלו משוחרר. כלומר אם אני מושך אותו מהצד שמתחבר למכשיר אז הוא יוצא לגמרי החוצה (אפילו אם אני לא ממש מושך). באחת הפעמים הוא (הכבל הפנימי) גם התרופף לי בזמן העבודה - מה שגרם לראש להפסיק להסתובב. השאלה שלי היא האם אני עושה משהו לא בסדר? צריך לחזק את זה איך שהוא או משהו. או שהוא פשוט לא תקין ויש כאן עילה להחלפה...? :s05: תודה מראש ;D

• 5 תגובות
    • 917 צפיות
  15. Started by borg,

אני מחפש פאנל שחור "5.25 עם תצוגה גדולה של שעה ותאריך שכולל תאורה אחורית (רצוי כחולה) וכפתורים לכוונונים של התאריך והשעה, ומתחבר למחשב בחיבור מולקס (בלי דרייברים). חיפשתי בפנדה ובכמה חנויות, אבל לא מצאתי משהו מתאים. אני לא ממש מבין באלקטרוניקה וחשמל, כך שאני לא יכול לבנות פאנל בעצמי. התקציב שלי הוא בסביבות 100 ש"ח.

• 7 תגובות
    • 1.3k צפיות
  16. מחשב נייד ישן בטירוף אבל המסך תקין יש מצב לשמש את המסך שלו איכשהו? יש רעיונות?

• 12 תגובות
    • 1.3k צפיות
  17. אני בדרך לסליבינג הצלחתי לאלתר חלק של אנטנה שמשחרר את המולקסים... את החיבור של הפלופי גם בקלות אני משחרר עם מברג אלן קטן אבל ניתקעתי בעיקר עם ה ATX איך אתם שיחררתם אותו? ואל תגידו לי ללכת לקנות איזה כלי, או שתתנו לינק באינטרנט למקום שאפשר לקנות או שתסבירו איך לאלתר אחד... תודה מראש

• 9 תגובות
    • 1k צפיות
  18. Started by rock-night,

האם אפשר לנתק את מנורת המסך מהשקק או או שמנורת המסך היא בעצם השקק אם אפשר לנתק אז איך? תודה מראש

• 5 תגובות
    • 1.6k צפיות
  19. Started by doreiny,

אני מעוניין לקנות אחד מהפריטים הנ"ל gatewatch: http://www.aerocool.com.tw/aerocool-files-v3/peripheral/gatewatch/gatewatch.htm L.I.S2: http://www.short-media.com/review.php?r=264&p=1 יתרונות של ה gatewatch לפי דעתי הם שהוא קורא את הנתונים שלו דרך חיישנים לעומת ה lis שקורא מהלוח...(גם פה זה קצת בעיתי כי אני לא יודע עד כמה אני יכול לסמוך על ה gatewatch שיעשה את העבודה הזאת) יתרונות של ה lis 2 הם : בעיקרון הlis 2 יותר חמוד מבחינה ויזואלית יש בו מלא שטויות וזה נחמד השאלה אם הוא שווה את זה ומתעלה על ה gatewatch בקיצור אני דיי מבולבל וצריך עזרה אם אתם יכולים לעזור לי..:\

• 6 תגובות
    • 927 צפיות
  20. בניתי כבר פעם אחת את המעגל הפשוט הרגיל עם 8 לדים בשביל המודינג שלי אני צריך עזרה בהרחבת המעגל לכמות גדולה יותר של לדים קראתי הרבה בנושא ואני בערך יודע איך זה הולך אבל אני לא סגור ב100% אז רציתי שאחד מהחבר'ה המבינים פה יכין לי איזה מעגל שיתאים למה שאני צריך תודה מראש

• 2 תגובות
    • 782 צפיות
  21. ^ באריהב אין, וגם לא ב4 חנויות האלקטרוניקה שהייתי בהן... help... אגב, הדגש הוא על "להזמין"... אני די תקוע בסוף העולם ואין לי אפשרות לנסוע למרכז כדי לקנות שני חיבורים... תודה.

• 14 תגובות
    • 2.3k צפיות
  22. אז חיברתי מאוורר 80 מ"מ והחיתוך יצא לא במדוייק מול המעבד אלא טיפה מתחת.. כיוון זרימת האויר הוא כלפי פנים. ומאז הטמפ' גבוהה משהייתה, למה?

• 18 תגובות
    • 1.5k צפיות
  23. Started by O.G.D 2k5,

אני רוצה לצבוע את המארז בלהבות איזה ספריים של צבע ואיזה צבע ספריי כדי לצבוע אז המארז ולקבל מירור פיניש בנוסף. אם אפשר אני רוצה לדעת איפה אפשר לקנות אותם באזור נתניה????

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  24. המבצע על הוולף עם ה200 חלקים, ומעין סטנד כזה? בא באריזה גדולה, שנראית די נוחה לשימוש שעולה 200? שווה? או שאם כבר מוציאים 200 שקל - להוציא את זה על דרמל אמיתי - וזהו

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  25. Started by MasterDK,

איך בונים את זה פעם ראיתי איפושהוא אבל לא זוכר איפה מישו יכול להסביר בבקשה?

• 1 תגובה
    • 826 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.