אלקטרוניקה ומודינג
חיתוך חלון במארז ובניית פאן באס, פיתוח בסביבת Arduino ועוד - כאן תוכלו לשאול את כל השאלות הנוגעות למודינג ולאלקטרוניקה שכרוכה בו, לפרסם את הפרויקטים שלכם ולקבל השראות
10,630 דיונים בפורום זה
-
שלום יש ברשותי מסך של game gear ישן לינק לתמונה: http://photos.walla.co.il/ohadpas2003 יש אפשרות לחבר אותו למחשב???
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום, יש לי שני שאלות שממש לא קשורות אחת לשניה אז תסלחו לי על זה 1. האם יש פה למישהו רעיון איך לסדק הגדים בצורה חכמה ונוחה? הגיעו אלי היום 600 גדים שמחולקים ל30 סוגים שונים ולצערי זה אפילו לא הגיע בשקיות נפרדות אלא פשוט בגוש של נגדים וזה ממש לא צורה מסודרת וזה מתבלגן אני ישמח אם למישהו פה יהיה רעיון איך אפשר לסדר את זה בצורה שזה גם יהיה נוח למצוא את הנגד שצריך וגם שהם לא יתבלגנו ויסתבכו אחד בשני כרגע עלה לי רק הרעיון הפשוט של לקנות 30 שקיות קטנות שאפשר לסגור ולשים כל שוג בשקית 2.דוד שלי רוצה לקנות סורק תלת מימד לסריקת אפים (של בני אדם כמובן) את רמת הדיוק אני לא יודע אבל אם זה חשוב אני יכול לברר התקציב שלו עומד על 100 דולר אבל מבדיקה מהירה באיבי הבנתי שזה בלתי אפשרי למצוא …
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
1. כמה עולה ספריי טוב לצביעת מארז ואיפה ניתן להשיגו? 2. כמה עולה חלון ומאיפה ניתן להשיגו? 3. כמה עולים לדים, מאיפה משיגים אותם ובאיזה אופן מחברים אותם?
-
- 2 תגובות
- 818 צפיות
-
-
-
יש לי כבל רמקולים די עבה של 2.5 מ"מ שאני מעוניין להלחים לו לשני הצדדים מחברי RCA כדי לחבר לרמקולים. הבעיה שהמתאמים קטנים ולא נוחים להלחמה וגם הכבל עבה וקשה לחמם אותו עם המלחם הפשוט שיש לי שמגיע עד 450~ מעלות. אני משתמש בבדיל 60/40 0.4מ"מ ויש לי גם 1מ"מ. תמונות: http://jpg.co.il/view/514cba4bb6327.jpg/ http://jpg.co.il/view/514cba4bbbff5.jpg/ שימו לב בתמונה הראשונה , החיבור הקטן של המחבר הוא ללא חור , אלא כמו צינור חלול בלי הלמעלה ונוצר איזה שקע שאין לי מושג איך אפשר להלחים לשם כבל. בתמונה השנייה רואים את הכבלים העבים. אשמח לעזרה, תודה.
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
יש למישהו אולי מעגל בשביל זה?
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אחרי שה8800GTX המזדקן שלי הגיע ל85 C במנוחה וכיבה את עצמו במאמץ, התלבטתי בין לקנות כרטיס מסך חדש, לבין להחליף קירור. בסוף החלטתי להיות cheap ולסדר את זה, במינימום עלות. החלפתי את המשחה לAS5: (התמונות צולמו עם הפלאפון, אני יודע שהאיכות לא הכי טובה) תמונת הלפני: פירקתי את ה"חופה" מפלסטיק, התמונות קשות: [ אחרי ניקוי רציני, שמתי מאוור 90 ששכב בסביבה: התוצאות לא רעות. מ85 במנוחה ומוות במאמץ, ל65 במנוחה ו102 במאמץ. לא רע, אבל לא מספיק. הבעיה: המאוור שמגיע עם הכרטיס מעיף את האוויר לכול הכיוונים, ורק חלק ממנו באמת מגיע לכרטיס, אבל לא רציתי להחזיר את הפלסטיק רק כדי שיצטבר שם עוד אבק. פיתרון: המאוור שבא עם הקירור של אינטל. תוצאות לא רעות: 60-63 במנוחה, 95 במאמץ…
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
קודם כל אני אף פעם לא עשיתי שום מודינג למחשב אז תכבדו את זה בבקשה ותסבירו לי כמו למתחיל. במארז שלי , היה פעם מקדימה לוח כזה שעליו מורכות 2 יציאות אודיו ושני כניסות USB , הלוח הזה נשרף והוצאתי אותו בגלל אי שימוש . עכשיו במקום שבו היה את הלוח יש שני חורים קטנים וחור אחד מרובע גדול שהיה של ה USB , אותו כיסיתי בסלוטייפ שחור ככה שלא יבלוט אבל בחורים הקטנים רציתי לשים שני לדים. יש לי חבילה של 20 לדים כתומים פשוטים. חיברתי את הלדים והדבקתי עם דבק מגע מאחורה, והם יציבים הבעיה שאני לא יודע לאיפה לחבר אותם. בספק עצמו, בחיבורי ה מולקס יש 5V לפי מה שידוע לי שזה לא מתאים ללדים. איפה לחבר אותם? בלוח אם אי אפשר כי הלדים של הדיסק קשיח וההפעלה מחוברים שם
-
- 2 תגובות
- 896 צפיות
-
-
שלום יש לי מסך סמסונג בן 4 שנים + דגם 731bf שבע עשרה אינץ' אלסידי , בחודשים האחרונים מתי שאני מדליק את המחשב המסך מהבהב באוינדאוס 7 ואחרי כמה שניות בערך דקה 2 הוא מפסיק מה כדי לעשות ? אחריות נגמרה. לפני שבוע גם החלפתי ספק בגלל סיבה שהמחשב לא היה נדלק ב5 פעמים ניסיון ועכשיו הכול טוב חוץ מהמסך...
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אני רוצה להוסיף מאברר 8 ס'מ בדופן של המארז האפשרות היחידה בנתיים היא מול המעבד .השאלה שלי היא האם הוא צריך ליהיות ממש מול המעבד או שיותר מומלץ למטה ,או יותרלמעלה אני שואל כי עוד לא חתכתי בדלת ,יש סה'כ מאברר שמוציא אויר מאחור מתחת הספק .אני מצרף סירתות שהכנתי. תודה לעונים [attachment deleted by admin]
-
- 2 תגובות
- 775 צפיות
-
-
אני רוצה להשקיע ממש במודינג. אני רוצה לדעת כמה יעלו לי הדברים הבאים: מאוורר שמסתובב עם אור (עם לדים) בדקתי באתר של KSP לא מראים ולא כתוב, מישהו יודע בערך? לא יודע איך קוראים לזה ממש אבל לכל החלקים כדי ליצור צינורות קירור (מקווה שאתם מבינים אותי) כמה עולה המשאבה או מה שלא יהיה או כמה זה עולה כבר מוכן? כמה עולה הכלי הזה שאני יוכל לקדוח איתו ולעשות עיצובים על המארז שלי (הצד הברזלי, לא של חלון הפלסטיק) וסתם שאלה שלא קשורה, כמה עולה חלון כזה של טמפרטורות שקונים? תודה מראש לעוזרים
-
- 2 תגובות
- 656 צפיות
-
-
מצטער אם זה ישמע קצת חובבני אבל ראיתי בגלריה וגם ביוטוב מה אנשים עושים וקיבלתי השראה. הבעיה? אני 100% מתחיל ואין לי ממש מושג איך דברים עובדים. אני יודע שיש את גוגל, אבל גוגל נותן כל כך הרבה אתרים שלך תדע מה אתה קורא, ובמקום להביא לי תועלת אני מקבל כאב ראש. אז אני מבקש הכוונה. עזרה לגבי ממה להתחיל, ואיך להתקדם משמה. מישהו יכול לעזור?
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אז ככה יש לי מאוור שמכניס מקדימה רוח...עומד ליד ההרדיסק...עכשיו נשברה לו כנף אחת אז אני רוצה להחליף אותו הבעיה היא שהחיבור שלו הוא חיבור של חוטים שנכנסים למולקס גדול ביחד עם ההרד דיסק נראה לי למרות שהחוטים מהוורר ברורים ולא משלובים בהרד דיסק. מה אני יכול לעשות? ואיך אני מצליח לחבר עוד מאווררים אין לי עוד חיברורים כאלה של 3 פינים קטנים כאלה כמו שיש לי למאוור של המעבד והמאוורר האחורי. תודה לעוזרים!
-
- 2 תגובות
- 735 צפיות
-
-
טוב חברה אני צריך עזרה אז ככה יש לי מסך אל סי די שיש בו 14 פינים זאת אומרת ללא BACKLIGHT (תאורה אחורית) השאלה שלי היא האם יש דרכים חלופיות ליצור תאורה?????????
-
- 2 תגובות
- 722 צפיות
-
-
שלום לכם, יש לי שאלה קצת מאתגרת, מקווה שתוכלו לעזור: קניתי שלט אוניברסלי חכם שיודע ללמוד באמצעות אינפרה-רד שלטים אחרים (לוחצים על כפתור בשלט המקורי שנמצא מול השלט האוניברסלי, ואז לוחצים על כפתור בשלט האוניברסלי שלומד אותו). הבעיה היא שאחד השלטים שאני רוצה ללמד את השלט האוניברסלי עובד רק על בלוטוס, ולכן אני לא יכול ללמד אותו את השלט האוניברסלי. האם יש איזושהי דרך, להמיר את אות הבלוטוס מהשלט לאות אינפרה-רד, ואז אוכל ללמד את השלט האוניברסלי באמצעות האינפרה-רד? חשוב לציין שיש לי בטלפון הנייד אינפרה-רד, וחשבתי האם יש אפליקציית שלט כלשהי שאוכל להוריד לטלפון הנייד, ללמד אותה את אות הבלוטוס, ואז לשדר אותו כאות אינפרה-רד לשלט האוניבר…
-
- 2 תגובות
- 941 צפיות
- 1 follower
-
-
שלום לכולם, אני כרגע עובד על שינוי מראה המארז הישן שלי. יש לי 4 סלוטים לכונני 5.25 שאחד מהם הוא צורב די וי די, כונן ריק (אין לי פאנל פלסטיק להשלים לו) ועוד שני פאנלים מפלסטיק. בגלל הכונן הנוסף שנזרק אין לי פאנל פלסטיק במקומו. רציתי לשאול אתכם אם יש לכם רעיון יצירתי וזול (עד 100 שקלים במקום הסלוט הריק). חשבתי על סלוט לקירור HD, אולי להוריד את שני הפנלים הנוספים ולהתקין מאוור 120. בקיצור רציתי לדעת אם יש לכם פתרון יצירתי נוסף. תודה.
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש את החיבור של 4 פינים שיוצא מהספק. אני רותה לבנות פאנל שליטה למואררים אני רוצה לחבר 4 מאוררים +4 לדים (בין המוארר למספק יהיה לד) +3 לדים שיאירו את הפאנל. המתח נמו מידי או שהמאוורים יפעלו יותר חלש?
-
- 2 תגובות
- 675 צפיות
-
-
שלום לכולם, מישהו מכיר אולי חנות / בעל מקצוע הבונה מארזי מחשב מותאמים אישית? אני צריך מארז קטן ככל האפשר היכול להכיל כרטיס PCI שהוא פשוט מפלצת מבחינת מימדים. תודה על העזרה, מקסים.
-
- 2 תגובות
- 725 צפיות
-
-
טוב, כבר שנה שאני רוצה להרכיב את העניין הזה, בסופו של דבר גם הצלחתי. קודם כל אנחנו עושים אומרים תודה לred dragon שלא רוצה שידעו מה השם האמיתי שלו, הוא חפר איתי על המחשב הזה 8 שעות ברצף אתמול. המפרט הנוכחי: CPU: AMD Phenom 2 Quad core 965 black at 3.4Ghz stock CPU cooler: XSPC RASA RAM: Kingston 2X2GB Hyper X MB: GA-MA790FXT-UD5P GPU: 2X Radeon 5770 Vapor-X at 900/1350 HDDs: WD Black 1TB Samsung 1TB for storage PSU: Chieftec 750W Modular Case: CM 690 Mark II Fan Controller: Kaze Master Pro Radiator: RS240 Pump+reservoir: X20 750 את הקיט קירור מים קיבלתי לפני שבוע בגרמניה, אבל הטמבלים לא שלחו לי את הערכת חיבור לAMD, אז היינו חייבים לאלתר, כי הגוף קירור כבר יר…
-
- 2 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
יש לי צג בעל בקר HD44102CH ו בקר HD44105H והייתי רוצה לדעת האם אלת מן הסכמות הללו מתאימות לחיבור הצג שלי .....
-
- 2 תגובות
- 761 צפיות
-
-
-
יש 6 חוטים( 3 שחורים 2 כתומים ואחד אדום) הם יוצאים ישר מהספק והם לא מחוברים לכלום... מה הם עושים ומה המתח שלהם?
-
- 2 תגובות
- 881 צפיות
-
-
לפניי כמה ימים פירקתי את הספק הגנרי מהמחשב שלי לאיזה פרוייקט . כשפתחתי ראיתי מלא חוטים אבל יש כיתוב על הלוח אם של הספק כמה וולט כל חוט. ובמקרה נתקלתי באיזה 6-7 חוטים של 3.3V במחשב וכולם הלכו ללוח אם. אז השאלה שלי היא האם אפשר לחתוך את החוט ולחבר LED UB שהצריכה שלהם כמעט זהה ל 3.3 ברוב המקרים,בלי לפגוע במתחים של הלוח אם? אם כן אז לא נצטרך יותר נגדים אם לא מובן לגמריי אני ינסה להעלות תמונות בהמשך. ליאור.
-
- 2 תגובות
- 682 צפיות
-
-
ראיתי מדריך לזה: http://www.modding-faq.de/index.php?artid=603 כאן זה עובד, אבל במדריך מדובר על 16 פינים ולי יש 14. עכשיו, אני רציתי לעבוד לפי המדריך ל-14 פינים: http://www.overclockers.com.au/techstuff/a_diy_lcd/ וגם לחבר את זה דרך USB כמו במדריך ההוא. א. מישהו ניסה אי-פעם לחבר דרך USB? ב. האם הכבל השחור של ה-USB (הארקה) הוא בדיוק כמו זה של המולקס? אני רוצה להתחיל לפרסם תמונות של עבודה והכל כי זה מתחיל פרוייקט רציני. מחכה לתשובות
-
- 2 תגובות
- 705 צפיות
-
-
שלום רב לכולם אני רוצה לעשות משהו שלצורך העניין יוצא מאותו קו חוט מתח של 4 וולט ואני רוצה להתקין על אותו חוט חלק שיוריד לי מתח של חצי וולט לצורך העניין העניין פה שאותו מתח של 4 וולט משחק תמיד ב1 וולט ל5 וולט באותם נתונים אני רוצה שתמיד ירד בחצי וולט האם ניתן לעשות דבר כזה תודה
-
- 2 תגובות
- 1.9k צפיות
- 2 followers
-