אלקטרוניקה ומודינג
חיתוך חלון במארז ובניית פאן באס, פיתוח בסביבת Arduino ועוד - כאן תוכלו לשאול את כל השאלות הנוגעות למודינג ולאלקטרוניקה שכרוכה בו, לפרסם את הפרויקטים שלכם ולקבל השראות
10,630 דיונים בפורום זה
-
OK, ככה, כרגע הגג של המארז שלי נראה ככה: נתרכז בזה: כמו שאפשר לראות, יש כמה פאקים, שאני מתכוון לפתור ע"י עיבוי הגבולות (אני אשתדל לעבות כמה שפחות...) נואשתי מלחפש אחר הניאון האדום שרציתי לשים מתחת לזה כדי שיאיר את הכוכב השני גוונים (המופרדים ע"י החריטה), והחלטתי לשים לד, שיאיר לי רק את החריטה. שאלה ראשונה: האים הפאקים האלה יבלטו יותר מידי? (אני לא אצליח לתקן את כולם...יש עוד אחד בזרועה העליונה של הכוכב... התיחום לא מדוייק...תראו בתמונה השנייה) שאלה שנייה: האים האור יגיע גם לנקודות האדומות בצדדים, אם אני אמקם את הלד במיקום של הפס האדום? במיקרה ואני כן אשיג ניאון, החריטה תיבלוט או שהיא תהייה בצבע של שאר החלון? (אם אני אאיר רק עם הניאון...) יש אפשרות לשלב בין …
-
- 2 תגובות
- 799 צפיות
-
-
היי, אני רוצה להכין פאנל קדמי של USB2 למחשב שלי. קודם כל, לקחתי לוח הרחבה של USB1 שהיה לי במחשב הקודם(מוסיף 2 כניסות מאחורה) וניסיתי לחבר אותו ללוח אם. חיברתי אליו רכיב USB1 והוא עבד בסדר. ניסיתי לחבר רכיב USB2 והוא לא זוהה. חיברתי לאותו חיבור על הלוח אם הרחבה של USB2 שקיבלתי עם הלוח אם והרכיב USB2 עבד(ההרחבה הזאת זה רק שני כבלים, אין מעגל כמו ב USB1). עד כמה שאני יודע אין הבדל בחומרה בין USB1 ל USB2 (ברמת החיבורים) אז לקחתי וולטמטר והתחלתי לבדוק את החיווטים הפנימיים של שני החיבורים. הלחמתי (והארכתי את הכבל) על הלוח של ה USB1 בצורה כזאת שעקפתי את המעגל אבל נשאר לי הלוח(כדי שיהיה לי איך לתפוס אותו מקדימה). חיברתי שוב ללוח אם, USB1 עובד ועדיין ה USB2 נשאר לא מזוהה. מישהו יו…
-
- 2 תגובות
- 906 צפיות
-
-
שלום. אני צריך מידע על איך ה 555 עובד, ולא דפי הנתונים שלו אלא איך הוא בידיוק עובד כמו מה צריך לחבר לאן.. רצוי מאוד מאוד חומר בעברית כי זה הגשה לבצפר, ואין לי כח לפרש את כל המידע.. אז אם למישהו יש חומר בעברית על זה בבקשה שיתן לינק.. תודה רבה...
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
מחפש שותף או שותפה ( ) מאזור ראשל"צ לפרוייקט לכל המעוניין : imdjx@mail.co.il בעיקרון זה ככה... חברה מסויימת הציע לי סכום נכבד בתמורה למארז מעוצב אני מחפש שותף כדי לעשות מוד רציני ביותר והרווח הייה 50-50 המארז הייה למחשבי פנטיום 4 וצריך שהייה בו לפחות 4 מאווררים. ספק של לפחות 400 והוא צריך להיות בצבע כסף או כל צבע בהיר מי שחושב שהוא מודר טוב ומי אזור ראשל"צ מוזמן להיצטרף אלי אבל אני כבר אומר שההוצעות היו עלינו ולבקשת אחראי הפורום אני לא יכול להוסיף בקשר לכסף בקיצור שלחו לי מייל מי שרוצה זמן העבודה המוקצב הוא עד 25-01-05
-
- 2 תגובות
- 862 צפיות
-
-
הדלת הזו לדוגמא? http://www.logicpc.co.il/Data/Items/COOLING%20&%20MODDING/CASE%20MODS/1486.jpg היא תתאים למארז הזה או למשל כל דלת אחר שנמכרת מוכנה עם חלון,אם אפשר המלצות לדלת מוכנה ממקום אחר.. תודה עריכה:אגב זה חלון מוכן או קיט להכנה שלו?
-
- 2 תגובות
- 728 צפיות
-
-
חיפשתי בפורום אבל לא מצאתי משהו שממש מסביר את זה או אולי לא לחיפשתי מספיק טוב.. מישהו יכול להסביר לי?
-
- 2 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
-
-
אני מעוניין לקנות לוח בקרה בדקתי בחניות ומאצתי לחץ כאן מה אתם אומים עליו? 1. העם הוא משתלם? 2. איזה אופציות הוא מציג? 3. לאן בכלל מחברים אותו? (בלוח אם) השמח לקבל תשובה
-
- 2 תגובות
- 792 צפיות
-
-
רציתי לדעת האם אפשרי להפעיל את המחשב ע"י הקיט של "מנעול קוד סודי " שנמכר באריהב, או ע"י אחד הקיטים של השלט הרחוק? הנה קישור לקטלוג הקיטים: http://www.arihav.com/products/kits/index.asp תודה ניר
-
- 2 תגובות
- 768 צפיות
-
-
יש 6 חוטים( 3 שחורים 2 כתומים ואחד אדום) הם יוצאים ישר מהספק והם לא מחוברים לכלום... מה הם עושים ומה המתח שלהם?
-
- 2 תגובות
- 861 צפיות
-
-
האם תוכלו לעזור לי למצוא דרייבר למקלט אינפרא אדום שבניתי מהמדריך באתר... כי אם אני ישיג דרייבר אני יוכל להשתמש בתוכנה של הפלאפון שלי SK ודרך האינפרא יהיה אפשר להעביר אנמציות וילצולים...
-
- 2 תגובות
- 888 צפיות
-
-
שאלות לגבי לדים. ביקרתי באתר הבא לגבי לדים שונים: http://www.lsdiodes.com/ רציתי לדעת מספר דברים. 1. מה ה MCD "הנורמלי" לשימוש לתצוגה במחשבים לדוגמא POWER ON ופעילות ההרדיסק. 2. האם כאשר מריצים לד מלוח האם - למשל POWER ON וכדומה - עדיין צריך נגד ביניהם? 3. כמה מתח מספקים בד"כ החיבורים על לוח האם ללדים ולסויטצים. 4. אשמח לקבל מידע על כיצד להכין SWITCH ל POWERON ו RESET 5. בכמה נמכרים לדים וסויטצים בארץ? 6. "בתים" לסויטצים ולדים - היכן למצוא? עברתי על ה- MANUAL של לוח האם שלי - אבל לא רשום מתחים. יש רק את הדיאגרמה הבאה.
-
- 2 תגובות
- 738 צפיות
-
-
כי שמתי לב שהיא משתמשת בלדים רגילים, אבל אני רוצה לשים שם אחד כחול שצורך 3V.. השאלה אם הוא ידלק בכלל?
-
- 2 תגובות
- 873 צפיות
-
-
מישהו יודע אולי איפה באיזור פ"ת (או באיזור המרכז) אני אוכל למצוא מישהו שיכול ליצוק לי פלסטיק לפי שרטוט שאני אספק לו?
-
- 2 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
-
יש את החיבור של 4 פינים שיוצא מהספק. אני רותה לבנות פאנל שליטה למואררים אני רוצה לחבר 4 מאוררים +4 לדים (בין המוארר למספק יהיה לד) +3 לדים שיאירו את הפאנל. המתח נמו מידי או שהמאוורים יפעלו יותר חלש?
-
- 2 תגובות
- 653 צפיות
-
-
שלום לכולם. אני חדש באתר. וברצוני לדעת היכן ניתן לרכוש בארץ ROM EDITOR / ROMULATOR / ROM BURNER. למי שלא יודע למה הכוונה.... מכשיר זה הוא צורב "ג'וקים" (שבבים) שמתחבר ליציאת ה USB/SERIAL במחשב... בברכה מ.ג.
-
- 2 תגובות
- 779 צפיות
-
-
-
מישהו רצה לגלות את כל הקודים האפשריים למשחק GTA החדש ל PS2.. הוא גילה זאת בדרך מקורית... הוא פירק את השלט PS2 שלו, וחיבר את החוטים ליציאת מדפסת במחשב (LPT) וכתב תוכנה שבודקת את כל האפשרויות שיש ורשם מה עבד ומה לא: http://www.gtasanandreas.net/cheats/ http://www.gtasanandreas.net/artwork/gallery.php?id=919
-
- 2 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
יש לי מלא חוטים מההארד דיסק..מהסי די מהפלופי מהספק בלה בלה בלה ...בקיצור מלא חוטים איך אני יכול לסדר אותם..?
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
פירקתי מקלט רדיו קטן כזה ועכשיו אני רוצה לחבר במקום אוזניות רמקול קטן....איך אני יכול להעלות את המתח בחיבור של האוזניות בשביל שאנ יישמע יותר חזק???
-
- 2 תגובות
- 741 צפיות
-
-
Hi My Name Is Barel I'm An Israeli Guy But Don't Have hebrew on My PC OK ....a Few Days Ago I Downloaded a Sticker's Diagramas From This Website But I Don't Know How I Can Make a Stickers of Them So Plz Response And Send Me a Messege About How To Make a Stickers of That Diagramas Thanks Barel :s05: :s05: :s05: :nixweiss:
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני רוצה לבנות משדר FM ואני רוצה לדעת עד איזה טווח אני יכול לשדר בלי אישור מיוחד ושזה יהיה חוקי... משהו יודע מה הטווח???
-
- 2 תגובות
- 654 צפיות
-
-
כאילו... אני מחפש חישן כזה שנגיד שהוא מופעל ברגע שהוא קולט באס וחלק אחר שמופעל שהוא קולט צלילים חדים (שבוקעים מהטוויטר למשל...) יש דברים כאלו ? אם כן כמה הם עולים ?
-
- 2 תגובות
- 757 צפיות
-