עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אלקטרוניקה ומודינג

חיתוך חלון במארז ובניית פאן באס, פיתוח בסביבת Arduino ועוד - כאן תוכלו לשאול את כל השאלות הנוגעות למודינג ולאלקטרוניקה שכרוכה בו, לפרסם את הפרויקטים שלכם ולקבל השראות

1. Started by nimrods,

האם אני יכול לבנות מיזה מפט' למעבד?? תודה לעוזרים..! [attachment deleted by admin]

2. Started by zaq1,

מישהוא יודע איך ? אני מתכוון שיצא מהכרטיס מסך dvi ויכנס למסך bnc . במקרה שאי אפשר אז d-sub ל- bnc . תודה

• 0 תגובות
    • 935 צפיות
  3. שלום לכולם . יש לי רמקולים קיטים של שנות ה 70 שניתן לראות פה Marantz 2226 in excellent condition אמנם זה רק סרטון , אבל מרגישים בעוצמת הבאס ובשרניות הסאונד . מאוד מאוד אהבתי אותם . אחרי הסרטון שמתי להם מידים וטווטרים חדשים . מאיזה רמקולים מדפיים שמצאתי . את הוופרים המקורי השארתי . הקרוס אובר נשאר כמו שהוא . עכשיו הם מנגנים בסדר . אבל קשה לא לשים לב שהבאס נהיה חלש באיזה 50 אחוז פחות יותר . ואני לא מצליח להבין למה . חשבתי לעצמי בלאו הכי הקרוס שלהם נראה על הפנים . אז אבנה להם קרוס חדש וזהו . אני אשמח לקבל מימכם המלצה לסכימה של קרוס 3 WAY פשוט זול יעיל ונציל . הייתי רוצה שתדרי החיתוך יהיו 800 5000 תודה סופ"ש טוב

• 2 תגובות
    • 934 צפיות
  4. שלום יש לי מצלמה קטנה ויש לה בטריה שנראת ככה: http://sizmedia.com/my.php?i=mn1utjeyyxyz.jpg חלשה מאוד אני רוצה לשים לה בית בטריה חדש כמו זה: http://sizmedia.com/my.php?i=xoyqa0dnkjdz.jpg האם זה אפשרי??

• 2 תגובות
    • 934 צפיות
  5. Started by Adielr95,

שלום,לאחרונה קניתי מגבר פונו בשביל הפטיפון שלי. מאחוריו כתוב שהוא מותאם לרמקולים של 8-16 אוהם,אבל העניין הוא שיש לי רמקולים שהם רק 6 אוהם(כל אחד בנפרד). הפעלתי את המכשיר והוא פעל,ונראה שאפילו בצורה טובה,מה שרציתי לדעת איזה בעיות יכולות להיגרם גם בטווח הארוך וגם בטווח הקטן?

• 5 תגובות
    • 934 צפיות
  6. Started by leornadav,

לאחר הרבה זמן שחשבתי על זה היום יוצאת לפועל התוכנית שלי לשפר את המארז. אם המארז שלי אני די שמח הוא יפה אך אני מוסיף לו עוד שתי מאווררים סה"כ 4 במארז יהיה, אני מוסיף גם רצועת לדים RGB עם שלט בשביל שופוני. במארז הקיים היה שתי מאווררי לדים מרעישים להחריד עם לדים כחולים והיה על הדלת עוד כמה לדים שהוסיפו ליופי. אני מתכנן להוסיף מאוורר מקדימה ועוד מאוורר מלמעלה. בנוסף לכל זה אני רוצה לעשות כפתורים שאני אוכל לשלוט במאווררים וכפתור להדלקה וריסט מעל לכונן. תמונות ושאלות http://www.siz.co.il/my/nzwnoyzzklzj.jpg http://www.siz.co.il/my/mz0cnjn3ng02.jpg http://www.siz.co.il/my/yvni2knywiv2.jpg http://www.siz.co.il/my/dwnnmxmimyfu.jpg http://www.siz.co.il/my/uijhownngzmw.j…

• 1 תגובה
    • 934 צפיות
  7. מחפש הסברים על עבודה עם קארבון יודע כבר מחירים של יריעות ואפוקסי ויודע איפה להשיג. צריך רק הסברים על התהליך עצמו. תודה למי שיודע או יכול לתת קישורים

• 5 תגובות
    • 934 צפיות
  8. Started by pari,

חיברתי 2 מפסקי תאורה שלהם יש נורת סימון כאשר המפסק מחובר. וישנה בעיה מיכוון שכאר מדליקים מפסק אחד נדלקות 2 נוריות הסימון בשני המפסקים למרות שרק אחד מהם דולק/מופעל. למי יש פיתרון?

• 2 תגובות
    • 934 צפיות
  9. תודה מראש,אנוכי.

• 7 תגובות
    • 934 צפיות
  10. שלום חברים הייתי מעוניין לדעת האם ניתן לחבר צג LCD לחיישנים ברכב , לדוגמא חיישן טמפרטורה , חיישן מהירות וכ'ו או שיש צורך במחשב שינוט את המידע לצג .

• 2 תגובות
    • 934 צפיות
  11. בפרוייקט המודינג הראשון שלי לקחתי מארז ג'נרי פשוט ועשיתי לו: חלון בגג בצורה של Crop Circle שמתי מאוורר 80 מ"מ תאורה כחולה חלון מרובע פשוט בצד עם תאורה כחולה 120 מ"מ וכדי "לנקות" את החור למאוורר עשיתי חיפושי מתכת עם טקסטורה... יצא ב"ז (המבין יבין) צבעתי את כל המארז בכחול אחיד חלק בניתי שני פאנלים קדמיים עם תאורות לכונני 5 אינץ (יש 2 פנויים) שיפרתי את זרימת האוויר ועשיתי סליבינג. המודינג הזה גמור יש לי בבית מארז ג'נרי נוסף שקניתי יש לי בבית פרספקס יש לי צבעי מקצועי חינם (חבר של אבא שלי) יש לי דרמל ובכלל יש לי כמעט הכל אבל אין לי רעיון ואני לא רוצה לעשות סתם מודינג אקראי כמו שעשיתי בנוכחי שלי יש למישהו רעיונות מקוריים ויפים למודינג? (וברי ביצוע)

• 0 תגובות
    • 934 צפיות
  12. יש לי עכבגר שהכבל שלו נהרס אבל יש לי עכבר אחר,אני יכול לתקן את זה אבל חשבתי שאם יש איזשהו רובוט או משהו יצירתי יותר שניתן לבנות בעזרת החיישנים במעגל וכ"ו..

13. Started by eizik26,

שלום אנשים יש לי CDROM ושני רמקולים למחשב. השאלה שלי היא האם אפשר לנגן שירים מהכונן אל הרמקולים בלי ספק כוח של מחשב (אבל עם מקור מתח אחר) ובלי לחבר אותו למערכת סטריאו?

• 3 תגובות
    • 933 צפיות
  14. שלום.! עשיתי מעין פאנל לחור של סידי. עכשיו נוצר רווח ביון הפרספX לבין האנל עצמו. עכשיו אני צריך חומר כזה בצבע אדום/שקוף(העדפה לאדום) כמו פימו אבל שמתיבש אחרי כמה זמן-כמו דבק עכשיו איזה אפשרות יש לי לעשות בלי לקנות חומר מסוים.? נגיד דבק בצבע אדום או לעשות דבק בצבע אדום. תודה מראש.!

• 9 תגובות
    • 933 צפיות
  15. Started by nehmia,

חרטטי איזה דרקון סקסי בסטייל הכל על פרספקס קניתי לדים חוטים נגדים וכל מה שצריך ועכשיו הכל טוב ויפה עד שנתקלתי בבעיה קשה ....איך מחברים את הלדים לפרספקס...בעיקרון יש כבר "מפרצים" ללדים במסביב של הפרספקס... אבל איך אני מחבר את הלד שלא יזוז בלי שיפריע לאור לעבור?

• 8 תגובות
    • 933 צפיות
  16. Started by ^Z^,

שלום. אני שוקל רכישת דרמל זול (100 ש"ח מינוס) לפרויקט שלי. אני לא אשתמש בו הרבה (פעם-פעמיים בשנה למשך יום). העיקר שיהיה זול מאוד ומוכן לשימוש. קניה בי-ם או באינטרנט. תודה, Zzzz

• 3 תגובות
    • 933 צפיות
  17. Started by iakovl,

need help to design a sword front panel for my new case (wooden, self build) the size will be about 20cm*55cm (i can make it bigger if needed) the sword will be a Alu / misc metal one, very thin but shiny i have some stuff i want to put in it in the blade itself : 6 * coolermaster Musketeer (1 & 2) dials in the cross-guard: 2 * temp'>http://www.jab-tech.com/LCD-Digital-CompuNurse-Thermometer-w-BLUE-Backlight-pr-2642.html"]temp monitors and the power switch in the pommel: the lcd from cooldrive 6 sword basics i hope u understand my idea i need help in the sword design

• 5 תגובות
    • 933 צפיות
  18. שלום , יש לי משאבה מסוג Danger Den 12v-d4 , שצורכת 18 וואט בחיבור 12 וולט, ואני מעוניין לחבר לה פוטנצימטר על מנת לשלוט על העוצמה שלה. האם תוכלו להמליץ לי על אחד מוכן (רק לקנות) בזול עדיף בלי פאנל , סה"כ אני מתעצל לחפש בחנויות אלקטוריקה ולחבר לבד, אני מעדיף שזה יראה מקצועי ולא מאולתר כמו שאר העבודות שלי....חחח.. תודה רבה.

• 7 תגובות
    • 933 צפיות
  19. Started by Check_Point,

בקרוב אני מתכוון לבצע משלוח של לדים ונגדים מ - Lsdiodes , ורציתי לדעת איזה נגדים לקנות. אני מכיר את שיטת החישוב, אך כרגע חוץ מחריטה מוארת אין לי תכנונים ספציפיים ללדים, לכן רציתי לשאול אתכם מה הנגדים "הכי נפוצים" שאני אוכל להסתדר איתם לביצוע פרוייקטים עתידיים. אין לי בעיה לקנות 10 סוגי נגדים בחבילות של 5, אך חשוב שתציינו איזה נגדים הכי נפוצים ויתאימו לעתיד. אגב- המשלוח של lsdiodes הוא אווירי ?

• 4 תגובות
    • 933 צפיות
  20. Started by oceans68,

שלום לכולם. אני מנסה לבדוק בנייה של מכשיר דרך הנחיות של אתר באנגלית. אני לא מבין גדול במונחים באנגלית ואשמח אם מישהו יודע מה המונח המקביל בעברית והיכן ניתן למצוא/לקנות רכיבים כאלו באזור המרכז: 1. 12VDC Negative Ion Generator 2. Reed Switch 3. Neo-Dymium Magnet 4. Heat Shrink Tubing or Electrical Tape תוד'ה!

• 2 תגובות
    • 933 צפיות
  21. שלום ! האם ניתן איכשהו ליצור חיבור בין הג'וסטיק של גיימקיוב למחשב? (אני יודע יש מדריכים של פס' , אבל החיבורים שלהם שונים) תודה

• 4 תגובות
    • 933 צפיות
  22. Started by aquarius,

יש דרך כלשהי לחבר דיסק קשיח USB ואני לא מתכוון לקנות משהו

• 4 תגובות
    • 933 צפיות
  23. מה אני יכול לעשות להם? העכברים האופטים אלו העכברים של מיקרוסופת שעולים 60 שקל +-... ואני רוצה לדעת מה אפשר לעשות? אני חשבתי על להחליף לדים או משו בסגנון.. או אםילו להכניס את הממשק האופטי לעכבר אחר. או לקופסא. או בכלל לעצב לזה קייס בצורת עכבר..

24. Started by X-Viper,

טוב הסיפור מתחיל ככה... כמו שכולכם יודעים אחד התחביבים שלי זה אלקטרוניקה.. ובניהם זה מערכות רכב... יש לי באוטו בבית מערכת עם מגבר נחמד אבל הבעיה בה שהיא רדיו טייפ, עכשיו מכוון שאני לא ממש יכול להיסתדר עם רדיו הייתי חייב להכניס איזה שיפצור למערכת... נכון אומנם בהתחלה רציתי להשקיע ככה איזה 800 שקל על מערכת נחמדה של פיוניר, אבל אבא שלי לא ממש רצה שאני יגע במערכת של האוטו.. למה? לא יודע.. הוא פשוט לא רוצה שיגעו לו בדברים באוטו :? בקיצור יש רמקולים טובים וכל הסאונד באוטו סבבה.. אבל אין מקור סאונד משובך... לכן עשיתי את הדבר הבא... קניתי באיזה חנות נידחת בתל אביב משדר FM מטורף שמשדר באיכות ממש מציונת. למשדר יש טווח רדיוס של 20 מטר. קניתי ביחד עם זה זרוע לפאלם והתחלתי לעבוד…

• 10 תגובות
    • 932 צפיות
  25. שלום לכולם, האם מישהו מכיר פאן באס ל 4 מאווררים -שיתאים למארז עם דלת. כלומר כפתורים שקועים או שטוחים, פאנל דיגיטאלי ללא כפתור מסתובב. תודה טל

• 2 תגובות
    • 932 צפיות

דיונים חדשים בפורומים