אלקטרוניקה ומודינג
חיתוך חלון במארז ובניית פאן באס, פיתוח בסביבת Arduino ועוד - כאן תוכלו לשאול את כל השאלות הנוגעות למודינג ולאלקטרוניקה שכרוכה בו, לפרסם את הפרויקטים שלכם ולקבל השראות
10,630 דיונים בפורום זה
-
איך אני יכול לדעת שאני לא עובר את כמות ההספק של הספק מה אני צריך לראות שרשום עליו או על כל חלק אחר?? תודה
-
- 2 תגובות
- 606 צפיות
-
-
שלום לכולם, הספק של ה HTPC שלי שבק (בתמונה), בדקתי עם רב-מודד והוא לא מוציא מתח ביציאה. יש אפשרות לעשות עם זה משהו? לתקן? תודה. עריכה: לא חשוב, פתחתי אותו והרבה שרוף שם, הלחמות התנתקו, על הפנים, לפח.
-
- 2 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
אני רוצה לעשות סליבינג פשוט אבל שיהיה יפה לכמה קבלים סתם כבלי חשמל קטנים איך כדאי לעשות?
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
מישהו מכיר בית עסק/סדנא שבה יכולים לחתוך/לגזור/ללייזר ולכופף לוח אלומיניום לפי הזמנה? עדיפות למקום שיכול לספק גם את חומר הגלם עצמו. סליחה על כל הסלאשים ותודה על ההפניות
-
- 2 תגובות
- 3.1k צפיות
-
-
אשמח לכל סיוע לגבי מונחים בתחום האלקטרוניקה voltage regulator, Hall-voltage generator, small-signal amplifier chopper stabilization, Schmitt trigger , short-circuit protected open-drain output תודה רבה מראש!
-
- 2 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
-
אני רוצה לחבר מסך LCD ציבעוני במארז שיראה את מה שאני רואה במסך הרגיל מישהו מכיר את זה או מכיר מדריכם אשמך אם תביאו לי אותםם
-
- 2 תגובות
- 759 צפיות
-
-
אני רוצה לפתוח די'ון חדש כי יש כמה דברים שאני לא בטוח ששאלו בדי'ונים קודמים אז ככה אני לא מבין כל כך במחשבים אני י'ודע לחבר זיכרון ולהבריג קצת ובגלל זה אני שואל מה אםשר לעשות עם המחשב שאני יכול לעשות אותו? והתקציב הוא 500 שקל מקסימום תושה רבה
-
- 2 תגובות
- 627 צפיות
-
-
יש לי את הרמקול הבא: (תמונה) הוא היה פעם של טלפון ואני רוצה לשאול אם הוא יכול להתאים למחשב? אם כן, איך אפשר לשמוע דרכו? תודה מראש! [attachment deleted by admin]
-
- 2 תגובות
- 595 צפיות
-
-
שלום לכולם... אני רוצה בבקשה מדריך איך לבנות מקלט! או אפילו שתביאו לי סכמה של הקלט ואני יבנה אותו תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 997 צפיות
-
-
High Speed Cutter מספר 196 ו Tungsten Carbide Cutter מספר 9901. יש להם חנות און ליין? חיפשתי בEbay אין את מה שאני מחפש.
-
- 2 תגובות
- 953 צפיות
-
-
-
אז ככה לפני שאומרים לי פה לחפש.. כבר חיפשתי ולא מצאתי שום דבר בנושא.. אשמח אם מישהו שיודע יוכל לאמר איפה לקנות עכשיו ראיתי פה בכמה מן ההודעות על הזמנה מארה"ב אשמח לדעת איך זה עובד וכאלה.. בתודה מראש..
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, רציתי לדעת מאיפה אני קונה פרספקס כי אני רוצה לסים מאוורר בגג המארז.. תודה מראש, אוהד כהן.
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום. יש לי שתי מברגות האחת 12 וולט והשניה 18 וולט המטען( שמורכב משנאי לשקע וקופסת פסטיק שלתוכה נכנסת הסוללה) של ה 18 עובד בסדר לעומת המטען של ה 12 שנאבד כולו הנתונים של המטען 18 הם : השנאי 24 ישר 200 מ"א והקופסה לפי מדידות שעשיתי בעומס מורידה את המתח ל כ 19 וולט. עכשיו על מנת להטעין את הסוללה של ה 12 חשבתי לקחת שני שנאים (ADAPTOR) עם אפשרות לשינוי מתח( 1.5 3 4.5 6 7.5 9 12) בכל אחד של 300 מ"א (סטנדרתי שניתן לקנות בכל חנות) שיש לי אותם .לחברם בתור שיוציאו כ 19 וולט ולחבר את היציאה המשותפת שלהם לקופסה שאמורה להוריד את המתח לכ 14 ובכך להטעין את הסוללה. הבעיה שאני לא יודע בכמה מ"א המטען שאבד הטעין את הסוללה של ה 12, אני אטעין ב 300 מ"א ואולי זה שאבד הטעין ב 200 מ"א?! {נתוני…
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
-
שלום אני חדש פה, ורציתי לדעת לגבי המקלט IR שיש עליו מדריך פה באתר, האם אני יכול לקשר בין המחשב לפלאפון בעזרת המקלט הזה? אם כן אני יכול גם לשלוח וגם לקבל קבצים מהפלאפון למחשב או רק לקבל? בתודה מראש לכל הטורחים והעוזרים, שמוליק.
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שאלה אוליי טיפשית אבל אני רק נכנס קטע הזה....אז יש לי שאלה....יש לי עכשיו מארז שקוף במחשב החדש...איך אני מחבר קטודה...כלומר היא מגיעה עם חיבור לספק כוח של המחשב?
-
- 2 תגובות
- 839 צפיות
-
-
שלום, חתכתי חלון בגג המארז שלי ואני רוצה לשים גומי לפני שאני מחבר את הפרספקס.. איזה גומי לקנות? הוא צריך להיות מאוד גמיש כי החלון הוא עיגולי כזה... ובזיגזג לוקחים 22 שקל למטר שזה המן לחתיכת גומי...
-
- 2 תגובות
- 951 צפיות
-
-
-
אני רוצה להציג את הטמפ' על מסך של מחשבון, או משהו בסגנון... (מכיוון שהוא יותר זול מ-LCD) מישהו מכיר רכיב שמקבל מידע מחיישן טמפ', ממיר את המידע לתווים, ושולח אותם למסך? מאיפה אפשר להשיג מסך של מחשבון עם חיבורים נורמליים? כי במסכים שמפרקים ממחשבונים, החיבורים ממש קטנים, לכן אי אפשר סתם להלחים אליהם חוטי חשמל... תודה לכולם, דור
-
- 2 תגובות
- 938 צפיות
-
-
-
שלום אני צריך להגדיר לחצן מומנטור שבזמן לחיצה לד 1 עובד קבוע והלד השני מהבהב לשני שניות אני עשיתי תוכנית אני לא יודע בדיוק מה לא בסדר איתה משהוא יכול לעזור לי ? int swich = 7 ; int momntor = 8; int ledPin = 13; int ledPin1= 9; boolean lastButton = LOW; boolean currentButton = LOW; boolean ledOn = false; void setup() { pinMode(swich, INPUT); pinMode(momntor, INPUT); pinMode(ledPin, OUTPUT); pinMode(ledPin1, OUTPUT); } boolean debounce(boolean last) { boolean current = digitalRead(momntor); if (last != current) { delay(5); current = digitalRead(momntor); } return current; } void loop() { currentButton = debounce(lastButton); if (lastButton == LOW &&a…
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
רציתי לצבוע תמונה על המארז.. עכשיו בנוגע לשבלונה, מה לעשות, פשוט להדפיס אותה ואז מה.... מה השלבים והעקרונות שעושים דבר כזה למשל ניקח את התמונה הזו: http://www.cec-waterjet.com/Resilient/Vinyl/images/resiliant07.jpg מה אני עושה איתה בדיוק כדי שיצא לי יפה.. ד"א תמונה יפה לא? מה אתם מעדיפים.. אותה לבד או גם להוסיף מעל " CHICAGO BULLS "
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-