עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אלקטרוניקה ומודינג

חיתוך חלון במארז ובניית פאן באס, פיתוח בסביבת Arduino ועוד - כאן תוכלו לשאול את כל השאלות הנוגעות למודינג ולאלקטרוניקה שכרוכה בו, לפרסם את הפרויקטים שלכם ולקבל השראות

1. Started by pari,

חיברתי 2 מפסקי תאורה שלהם יש נורת סימון כאשר המפסק מחובר. וישנה בעיה מיכוון שכאר מדליקים מפסק אחד נדלקות 2 נוריות הסימון בשני המפסקים למרות שרק אחד מהם דולק/מופעל. למי יש פיתרון?

• 2 תגובות
    • 913 צפיות
  2. Started by רענן1234,

שלום רב, נאי זקוק לעזרה קלה היות ואיני אלקטרוניקאי מדופלם אלא מתמצא בכך באופן בסיסיץ. בקובץ המצורף יש שרטוט של מעגל פשוט האחראי להפעלה\כיבוי של שתי מנורות באמצעות סוויץ' 3 מצבים (כבוי, מנורה א', מנורה ב'). אני רוצה להחליף את הסוויץ' בשני כפתורים שכל אחד בנפרד יהיה אחראי על מנורה באופן עצמאי. הכפתור הנדרש הוא מסוג אלו שמעבירים חשמל רק בעת לחיצה. הווה אומר, העזרה שאני צריך היא לבנות את מעגל בו למעשה לחיצה של הכפתור תנתק או תחבר את הזרם לכל נורה. מקווה שכוונתי ברורה ושמישהו יוכל לעזור לי. [attachment deleted by admin]

• 2 תגובות
    • 913 צפיות
  3. Started by RGod,

המאוור היה מחובר בחיבור מולקס רגיל ועשה קצת רעש ,עשיתי שיעבוד על 5 וולט ,אבל הוא חלש מדי .....איך אני עושה שיעבוד ב 7 וולט :s05: תודה

• 4 תגובות
    • 913 צפיות
  4. שלום חיברתי לCD שלי מולקס חתוך,ואני רוצה להפעיל אותו משנאי איזה חוט לחבר לאיזה צבע? ועל כמה לשים את הוולט?

• 4 תגובות
    • 913 צפיות
  5. Started by shaharezra,

קראתי את המדריך שבאתר (זה) :http://hwzone.co.il/guides/lcdguide/3/ ובטבלה שמסבירה מה מתחבר לאן כתוב פין מספר חמש בLCDמתחבר לפין מספר אחד בכבל הפרללי ופין מספר שש בLCD מתחבר גם הוא לפין מספר אחת בפרללי זה נכון או שזו טעות? עריכה: הלחמתי הכל לפי המדריך חיברתי את המסך למחשב והתקנתיאת התוכנה והדרייבר אבל חוץ משני השורות של ההפעלה והתאורה אנילא מצליח להפעיל כלום בתוכנה מישהו נתקל בבעיה דומה ויכול לתת רעיונות?

• 9 תגובות
    • 912 צפיות
  6. Started by alonezer,

יש לי ממיר של הוט שיש לו יציאה של RS232 ויש לו גם RCA ולמסך יש רק VGA. האם יש אפשרות מVGA לRS232 או דרך אחרת? תודה רבה.

• 1 תגובה
    • 912 צפיות
  7. Started by K0sTa,

אני רוצה לשים 2 קטודות רגישות לבאס בחדר. הכל טוב ויפה אבל איך אני מחבר אותם לא דרך ספק כוח ישירות למתח ביתי רגיל זה אפשרי? תודה

• 2 תגובות
    • 912 צפיות
  8. Started by 114508534,

היי אני זקוק לדפי נתונים של שני הצ'פים האלו כמו כן אני מחפש גם דף נתונים על הצג HITACHI LCD עם שני הצ'יפים האלו .

• 0 תגובות
    • 912 צפיות
  9. Started by Adielr95,

שלום,לאחרונה קניתי מגבר פונו בשביל הפטיפון שלי. מאחוריו כתוב שהוא מותאם לרמקולים של 8-16 אוהם,אבל העניין הוא שיש לי רמקולים שהם רק 6 אוהם(כל אחד בנפרד). הפעלתי את המכשיר והוא פעל,ונראה שאפילו בצורה טובה,מה שרציתי לדעת איזה בעיות יכולות להיגרם גם בטווח הארוך וגם בטווח הקטן?

• 5 תגובות
    • 912 צפיות
  10. Started by yakovkz,

שלום לכולם. אני מעוניין להדליק שלושה לדים בצבעים: כחול ירוק ואדום. מקור החשמל הוא ספק כוח של מחשב ויציאת חמש וולט של חיבור סאטה (אדום ושחור) איך אני יכול להדליק את שלושתם ביחד בלי שחלקם ידלקו ויאירו בעוצמה טובה וכמובן מבלי שישרפו? אם יש צורך בנגדים איזה ערכים תודה. אם אפשר גם שרטוט חשמלי זה יעזור לי מאוד.

• 2 תגובות
    • 912 צפיות
  11. Started by yotam.m,

שלום חברה מה קורה?? יש לי שאלה קטנה... יש לי פלאפון מסוג SIMENS עכשיו החיבור של המטען נשבר לי רציתי לשאול אם זה אפשרי לטעון את הסוללה ישירות מהשנאי של המטען... בדקתי והמתח הוא בדיוק 6.65V. על הסוללה יש 3 חיבורי חשמל + - ואמצעי כמובן שהוא אדמה האם אפשרי לחבר את החוטים מהשנאי ל + ול - או שזה לא יטען את הסוללה כי בתוך הפלאפון יש עוד כל מיני נגדים וחרטא שמורידים את המתח עוד...? תודה לעוזרים אם לא מובנת השאלה למרות שנראה לי שהיא מובנת אני יצרף תמונה של הסוללה ושל השנאי(דר"א השנאי הוא כמובן של הפלאפון).

• 1 תגובה
    • 912 צפיות
  12. Started by lion03,

החלפתי את המאוורר בספק ורציתי לדעת עם זה יכול לעשות בעיות?

• 7 תגובות
    • 912 צפיות
  13. עריכה שנייה: אתם לא באמת צריכים לקרוא את כל מה שכתבתי מתחת לזה P= רק, האם המעגל הזה יעבוד ? (יש סיכוי טוב תכיוונתי את הלדים לכיוון הלא נכון תתעלמו מזה): עריכה: עשיתי קצת בירורים והבנתי שהכי חכם יהיה במקרה של 4 לדים ומעלה לשים אותם בטור עם נגד קטן ככל האפשר בשביל לא ליצור מתח אינסופי כל לד נוסף לחבר במקביל ללד אחר... אז ככה. יש לי 12 לדים (3 מ4 צבעים שונים) ו40 נגדים (10 של 100 אום, 10 של 500 אום, 10 של 1K ו10 של 2k). עכשיו הרעיון שלי הוא להוסיף בתחתית המארז שאני בקרוב קונה (כשלFoxPc יהיה את כל הרכיבים במלאי) לדים. המארז הוא NZXT Alpha Black. ניסיתי לחפש אבל לא כל כך הצלחתי, אני חושב שאני אצטרך לחבר את זה לחיבור Molex אבל אני ממש לא בטוח. חיבור Molex זה הזה עם…

• 0 תגובות
    • 912 צפיות
  14. יש לי את החיבור שמתחבר ללוח אם(3 PIN) ואני רוצה להפוך אותו לSPDIF כמו בתמונה כך שאוכל לחבר אותו למערכת למישהו יש מושג כיצד הם מחברים? [br]פורסם בתאריך: 29.07.2007 בשעה 00:43:39 הקפצה :s05:[attachment deleted by admin]

• 7 תגובות
    • 912 צפיות
  15. Started by can_not_lose,

האם משהו יודע איפה ניתן לקנות צג LCD ציבעוני (שמתחבר סירילית או USB) ? האם משהו יודע איפה ניתן להשיג צג LCD פשוט (סיריאלי או USB) ?

• 4 תגובות
    • 912 צפיות
  16. Started by infer73,

טוב ככה, אני רוצה לבנות פאן באס של 12/7/0 אבל כל זה לא חשוב, בכל מקרה, רציתי לדעת אם אני קונה מחברי מולקס (גם זכר וגם נקבה) ופינים מתאימים, האם אפשר להכניס אותם פנימה עם פלייר או דרך אחרת שלא צורכת קנייה של מכשיר מיוחד להכנסת הפינים? פשוט אני מעוניים לבנות פאן באס שנוח להוציא ולחבר ולהעביר ממארז למארז (כי אני אולי מעוניין למכור אותו לחבר שלי ולכן אני רוצה שהוא יתחבר דרך חיבור מולקס לספק,ולא עם הלחמה)

• 9 תגובות
    • 912 צפיות
  17. Started by yakirsh4,

אני רוצה לקנות כבל HDMI מאיבי אבל כבר קרה לי פעמיים שהזמנתי כבל HDMI (זול) והוא היה זבל והתקלקל תוך שבוע אז רציתי לדעת איך אני יכול לדעת איזה כבל איכותי ואיזה לא?

• 5 תגובות
    • 912 צפיות
  18. אני הולך לבנות מחשב שלם במארז יחסית קטן (גודל וידיאו או DVD לצורך העניין), הקטע שאני רוצה לשים ספק קטן, ולא ספק סטנדרטי, אז אחרי כמה חיפושים בגוגל, מצאתי משהו כזה: http://www.mini-box.com/PW60-DC-DC-power-supply?sc=8&category=13 הבעיה שהם לא שולחים לישראל, אז אם יש מישהו שיכול לעזור למצוא ספקים קטנים כאלה, או לחילופין, למצוא ספק סטנדרטי יותר קטן ממה ששמים במחשב רגיל - אני יודע שיש גדלים יותר קטנים פשוט לא מצאתי. בתודה מראש [attachment deleted by admin]

• 5 תגובות
    • 912 צפיות
  19. http://www.hardforum.com/showthread.php?t=780322 תודה לפיסי ספוט שהאירו את עייני למוד היפיפה הזה!

• 7 תגובות
    • 911 צפיות
  20. שלום לכולם, אני רוצה לחבר לדים למקלדת הבעיה היא שאין לי מוסג כיצד לעשות זאת, מישהוא יודע מה היא נקודת החשמל במקלדת וכמה וולאט זה? ואני גם רוצה לשנות את הלד בעכבר האופטי ללד בצבע אחר מישהוא יודע פרטים על הלד שנמצא בעכבר? עכבר מיקרובלוף (Micro$oft) זאת אומר כמה וואלט הלד וזה..?

• 14 תגובות
    • 911 צפיות
  21. Started by MatanFrenkel,

פעם ראשונה שהרכבתי הכל , אחרי שקיבלתי את המארז החדש לא היה לי סבלנות לחכות לבן אדם שיבוא ויעשה את זה.. אז הרכבתי לבד , כמו כן היו קצת בעיות בדרך , הקבל 4 פינים למעבד (ATX V12) לא הספיק והוא היה ממש ממש מתוח ובקושי הגיע למעבד וזה ממש הפריע לי לסידור הכבלים... וואי הכרטיס מסך נראה עקום בתמונה לא ידוע למה.. זה כל מה שהצלחתי לעשות כרגע... טיפים? המארז הוא ANTEC 1200 אנשים התמונות ענקיות אני שם בלינקים זה הורס את העמוד לפני : http://up40.siz.co.il/up2/xyn2zirqmznj.jpg אחרי: http://up42.siz.co.il/up2/mzjym5nk5ydb.jpg http://up41.siz.co.il/up3/xwq2mqozmgyw.jpg

• 3 תגובות
    • 911 צפיות
  22. Started by DJPOWER,

רציתי לדעת האם אפשר לחבר 2 ספקים ואני לא שואל סתם בשביל ידע אני רוצה לחבר... אם אפשר תגובות מאנשים שמבינים ואולי אפילו עשו את זה תודה מראש DJ POWER 8)

• 9 תגובות
    • 911 צפיות
  23. Started by liram21,

שלום לכולם, אני עושה מודינג לאקס בוקס שלי ואני צריך פרספקס עם המידות הבאות: 35x30x0.5 אני גר בראש העין , אני נוסע למרזבית שבפ"ת אבל אני לא יודע איזה דגם אני צריך לקחת. כלומר, קראתי על סוג מסוים ושכחתי את השם של החברה. אז מה להגיד לו שיביא לי ? כי אני רוצה משהו איכותי שיעמוד בדבק חם ועוד משהו, כמה אתם חושבים יעלה לי עם הסוג שננתם לי והמידות ?

• 3 תגובות
    • 911 צפיות
  24. Started by roei_b,

יש לי את הלד הבאתמונה) 1. כמה V הוא צורך? 2. מה ה+ ומה ה-? אם זה יעזור אז פירקתי אותו מלוח אם ישן (האור שהמחשב עושה כשהוא חושב) תודה מראש [attachment deleted by admin]

• 14 תגובות
    • 911 צפיות
  25. יש לי מארז ג'נרי (Codegen 604) עם מסך LCD מובנה שמציג את הטמפרטורה ושעה וכו'... רציתי לדעת האם ישנה אפשרות שבה אני יוכל לשנות את מה שרשום במסך? תודה רבה. קישור למארז: http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_280_2403&products_id=16321&PHPSESSID=e815617dbdee0c144fc4bcd3a6ca2b13

• 4 תגובות
    • 911 צפיות

דיונים חדשים בפורומים