אלקטרוניקה ומודינג
חיתוך חלון במארז ובניית פאן באס, פיתוח בסביבת Arduino ועוד - כאן תוכלו לשאול את כל השאלות הנוגעות למודינג ולאלקטרוניקה שכרוכה בו, לפרסם את הפרויקטים שלכם ולקבל השראות
10,630 דיונים בפורום זה
-
-
http://elad.my-php.net/moding/index.html זה הלדים החלשים נוו מה אתם אומרים יש עתיד
-
- 3 תגובות
- 904 צפיות
-
-
-
שלום חברה מה קורה?? יש לי שאלה קטנה... יש לי פלאפון מסוג SIMENS עכשיו החיבור של המטען נשבר לי רציתי לשאול אם זה אפשרי לטעון את הסוללה ישירות מהשנאי של המטען... בדקתי והמתח הוא בדיוק 6.65V. על הסוללה יש 3 חיבורי חשמל + - ואמצעי כמובן שהוא אדמה האם אפשרי לחבר את החוטים מהשנאי ל + ול - או שזה לא יטען את הסוללה כי בתוך הפלאפון יש עוד כל מיני נגדים וחרטא שמורידים את המתח עוד...? תודה לעוזרים אם לא מובנת השאלה למרות שנראה לי שהיא מובנת אני יצרף תמונה של הסוללה ושל השנאי(דר"א השנאי הוא כמובן של הפלאפון).
-
- 1 תגובה
- 904 צפיות
-
-
שלום אני רוצה לעשות מצב שאני יכול לשלוט במאוורר ע"י פוטנציומטר. לפי החישובים שלי כניסה 12V ומתח התחלתי של פעולת המאוורר 3.5 וצריכת הזרם של המאוורר 0.12A יוצא לי (8.5/0.12) שאני צריך פוטנציומטר 70.833333OHM זה חישוב נכון..? אלעד..
-
- 3 תגובות
- 904 צפיות
-
-
הי אנשים כמובן שמי שרוצה לעשות מודינג למחשב צריך לחשוב הרבה ולאיזה כיוון הוא רוצה לעשות אני חשבתי הרבה ואפילו יותר מידי כי אחרי זה קשה להתחרט על מכונית של פרארי על דופן הכונן אני כרגע יתאר לכם איך בניתי ובהמשך אני יתן לכם תמונות אז נתחיל קניתי מחנות כול שהיא תמונה של מכונית אני בחרתי מכונית ספורט מדגם פרארי כמובן שכול אחד יכול לבחור מה שבא לו חתכתי את המארז בצורת חלון והדבקתי פרספרקט לאחר מכן לקחתי את התמונה וחתכתי לה את כול החלקים שאני רוצה שהבלטו באולטרה אני לקחתי את החלקים העיקרים ספוליר חציות טמבון פנסים וגלגלים(לפנסים ולגלגלים נחזור מאוחר יותר אבל גם אותם חתכתי ) ואת כונס האויר הדבקתי את התמונה על גב הפרספרקט במקום הגלגלים שמתי שני מאוררים קטנים ככה ש…
-
- 2 תגובות
- 904 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני עושה מודינג לאקס בוקס שלי ואני צריך פרספקס עם המידות הבאות: 35x30x0.5 אני גר בראש העין , אני נוסע למרזבית שבפ"ת אבל אני לא יודע איזה דגם אני צריך לקחת. כלומר, קראתי על סוג מסוים ושכחתי את השם של החברה. אז מה להגיד לו שיביא לי ? כי אני רוצה משהו איכותי שיעמוד בדבק חם ועוד משהו, כמה אתם חושבים יעלה לי עם הסוג שננתם לי והמידות ?
-
- 3 תגובות
- 904 צפיות
-
-
המאוור היה מחובר בחיבור מולקס רגיל ועשה קצת רעש ,עשיתי שיעבוד על 5 וולט ,אבל הוא חלש מדי .....איך אני עושה שיעבוד ב 7 וולט :s05: תודה
-
- 4 תגובות
- 904 צפיות
-
-
האם הפריטים באתר, זה האתר מוכר או שאנשים מוכרים?? כאילו כמו ebay? וגם יש שם נגיד אייפוד טאצ' ב100 ומשהו דולר זה הגיוני? האתר אמין?? איך אפשר לשלם על מוצר? דרך paypal??
-
- 2 תגובות
- 903 צפיות
-
-
מה אני יכול לעשות להם? העכברים האופטים אלו העכברים של מיקרוסופת שעולים 60 שקל +-... ואני רוצה לדעת מה אפשר לעשות? אני חשבתי על להחליף לדים או משו בסגנון.. או אםילו להכניס את הממשק האופטי לעכבר אחר. או לקופסא. או בכלל לעצב לזה קייס בצורת עכבר..
-
- 3 תגובות
- 903 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני רוצה לחבר לדים למקלדת הבעיה היא שאין לי מוסג כיצד לעשות זאת, מישהוא יודע מה היא נקודת החשמל במקלדת וכמה וולאט זה? ואני גם רוצה לשנות את הלד בעכבר האופטי ללד בצבע אחר מישהוא יודע פרטים על הלד שנמצא בעכבר? עכבר מיקרובלוף (Micro$oft) זאת אומר כמה וואלט הלד וזה..?
-
- 14 תגובות
- 903 צפיות
-
-
חרטטי איזה דרקון סקסי בסטייל הכל על פרספקס קניתי לדים חוטים נגדים וכל מה שצריך ועכשיו הכל טוב ויפה עד שנתקלתי בבעיה קשה ....איך מחברים את הלדים לפרספקס...בעיקרון יש כבר "מפרצים" ללדים במסביב של הפרספקס... אבל איך אני מחבר את הלד שלא יזוז בלי שיפריע לאור לעבור?
-
- 8 תגובות
- 903 צפיות
-
-
שלום .. לאחרונה קניתי קתודה קרה של Cooler Master בצבע כחול.. וחיברתי לה מפסק בדרייב 5.25Inch עכשיו אני רוצה לבנות מעגל שכאשר אדליק את המפסק של הקתודות הוא יידלק יחד איתו אבל בצורה מסוימת. והצורה היא כזו של מפסק בצד ימין שידליק את הקתודות וגם מעגל של לדים אבל 5 לדים שידלקו אחד אחרי השני כלומר הלד הכי ימני ידלק ראשון ואז הלד שלידו וכל הלאה רק שישארו דלוקים . זה אפשרי? אם כן איזה נגדים אני צריך?
-
- 0 תגובות
- 903 צפיות
-
-
שלום לכולם. התלהבתי קצת מdirt וgrid לאחרונה ובא לי קצת להחיות את המשחק עם הגה זרוק שיש לי בארון כמה כמה שנים, אבל יש מספר בעיות בהגה שצריך לפתור ופה אני צריך את עזרתכם. בנוסף אני מעוניין לבצע כמה שדרוגים, במידה והם אפשריים. מה צריך לתקן: תיקון: 1.דוושת הבלימה (נשבר הקפיץ) 2.ידית הילוכים(שבורה לשתיים) 3.לחצן תפיסה לשולחן - חסר חלק (לא להתייחס, תיקון פשוט) מה אני רוצה לשדרג 1.לנתק את ידית ההילוכים מההגה ולבנות לידית "בית" נפרד 2.הגדלת ההגה (אולי לקחת הגה ממכונית ישנה) 3.להתקין בתחתין משטח הדוושות תמיכה שלא יחליק בשימוש. תמונות של ההגה: ידית ההילוכים השבורה הסיבה שמשטח שמחליק כל הזמן הקפיץ שחסר, איזה פיתרון תוכלו להציע? ומלמעלה
-
- 0 תגובות
- 903 צפיות
-
-
אז ככה גדול שחור וכסוף (מתקלף) על גלגלים בלי דלתות צד ועם פאנל קדמי מעפן והכי חשוב עצות לגבי מכסה עליון פעם הוצע ל SSR לעשות חלק עליון כזה : נורא אהבתי את העיצוב אבל יש לי בעיה מתחת למכסה יש עוד מתכת כזה (תמונות מצורפות) כך שאני לא אוכל להכניס לשם את המאורר וכבר יש לי חריצים למאוורר (אגב האם זה בסדר אם אממש את העיצוב ? ) דבר ראשון כל המכסה ישתייף יהיה נקי מכל מזיק מחפש להוריד את שאר הצבע מהמארז .. פתרון נחמד יהיה לזרוק את כולו למיכל טרמפנטין (בעיה שאין לי כזה) כנראה שאצתרך לפרק את כולו ולשייף את הכל הרבה פריימר וצבע וגם לקה אם צריך תודה לכל המייעצים [attachment deleted by admin]
-
- 2 תגובות
- 903 צפיות
-
-
אני הולך לבנות מחשב שלם במארז יחסית קטן (גודל וידיאו או DVD לצורך העניין), הקטע שאני רוצה לשים ספק קטן, ולא ספק סטנדרטי, אז אחרי כמה חיפושים בגוגל, מצאתי משהו כזה: http://www.mini-box.com/PW60-DC-DC-power-supply?sc=8&category=13 הבעיה שהם לא שולחים לישראל, אז אם יש מישהו שיכול לעזור למצוא ספקים קטנים כאלה, או לחילופין, למצוא ספק סטנדרטי יותר קטן ממה ששמים במחשב רגיל - אני יודע שיש גדלים יותר קטנים פשוט לא מצאתי. בתודה מראש [attachment deleted by admin]
-
- 5 תגובות
- 903 צפיות
-
-
שלום רב, נאי זקוק לעזרה קלה היות ואיני אלקטרוניקאי מדופלם אלא מתמצא בכך באופן בסיסיץ. בקובץ המצורף יש שרטוט של מעגל פשוט האחראי להפעלה\כיבוי של שתי מנורות באמצעות סוויץ' 3 מצבים (כבוי, מנורה א', מנורה ב'). אני רוצה להחליף את הסוויץ' בשני כפתורים שכל אחד בנפרד יהיה אחראי על מנורה באופן עצמאי. הכפתור הנדרש הוא מסוג אלו שמעבירים חשמל רק בעת לחיצה. הווה אומר, העזרה שאני צריך היא לבנות את מעגל בו למעשה לחיצה של הכפתור תנתק או תחבר את הזרם לכל נורה. מקווה שכוונתי ברורה ושמישהו יוכל לעזור לי. [attachment deleted by admin]
-
- 2 תגובות
- 903 צפיות
-
-
יש לי מארז ג'נרי (Codegen 604) עם מסך LCD מובנה שמציג את הטמפרטורה ושעה וכו'... רציתי לדעת האם ישנה אפשרות שבה אני יוכל לשנות את מה שרשום במסך? תודה רבה. קישור למארז: http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_280_2403&products_id=16321&PHPSESSID=e815617dbdee0c144fc4bcd3a6ca2b13
-
- 4 תגובות
- 903 צפיות
-
-
ראיתי פעם איפשהו אני לא זוכר איפה מישהו שהעביר את המחשב שלו לתוך וידאו ממ מישהו שמע על זה? יש לו לינק אולי? תודה=]
-
- 3 תגובות
- 903 צפיות
-
-
קראתי את המדריך שבאתר (זה) :http://hwzone.co.il/guides/lcdguide/3/ ובטבלה שמסבירה מה מתחבר לאן כתוב פין מספר חמש בLCDמתחבר לפין מספר אחד בכבל הפרללי ופין מספר שש בLCD מתחבר גם הוא לפין מספר אחת בפרללי זה נכון או שזו טעות? עריכה: הלחמתי הכל לפי המדריך חיברתי את המסך למחשב והתקנתיאת התוכנה והדרייבר אבל חוץ משני השורות של ההפעלה והתאורה אנילא מצליח להפעיל כלום בתוכנה מישהו נתקל בבעיה דומה ויכול לתת רעיונות?
-
- 9 תגובות
- 902 צפיות
-
-
יש לי ממיר של הוט שיש לו יציאה של RS232 ויש לו גם RCA ולמסך יש רק VGA. האם יש אפשרות מVGA לRS232 או דרך אחרת? תודה רבה.
-
- 1 תגובה
- 902 צפיות
-
-
http://www.hardforum.com/showthread.php?t=780322 תודה לפיסי ספוט שהאירו את עייני למוד היפיפה הזה!
-
- 7 תגובות
- 902 צפיות
-
-
שלפתי ממחשב נייד ישן את מסך הLCD שלו בשלמותו, דגם המסך הוא Mitsubishi AA11SB6C-ADFD צריך את עזרתכם בנסיון למצוא איך להפעיל את המסך הזה, תודה לכל העוזרים!
-
- 3 תגובות
- 902 צפיות
-
-
פעם ראשונה שהרכבתי הכל , אחרי שקיבלתי את המארז החדש לא היה לי סבלנות לחכות לבן אדם שיבוא ויעשה את זה.. אז הרכבתי לבד , כמו כן היו קצת בעיות בדרך , הקבל 4 פינים למעבד (ATX V12) לא הספיק והוא היה ממש ממש מתוח ובקושי הגיע למעבד וזה ממש הפריע לי לסידור הכבלים... וואי הכרטיס מסך נראה עקום בתמונה לא ידוע למה.. זה כל מה שהצלחתי לעשות כרגע... טיפים? המארז הוא ANTEC 1200 אנשים התמונות ענקיות אני שם בלינקים זה הורס את העמוד לפני : http://up40.siz.co.il/up2/xyn2zirqmznj.jpg אחרי: http://up42.siz.co.il/up2/mzjym5nk5ydb.jpg http://up41.siz.co.il/up3/xwq2mqozmgyw.jpg
-
- 3 תגובות
- 902 צפיות
-
-
רציתי לדעת האם אפשר לחבר 2 ספקים ואני לא שואל סתם בשביל ידע אני רוצה לחבר... אם אפשר תגובות מאנשים שמבינים ואולי אפילו עשו את זה תודה מראש DJ POWER 8)
-
- 9 תגובות
- 902 צפיות
-