אלקטרוניקה ומודינג
חיתוך חלון במארז ובניית פאן באס, פיתוח בסביבת Arduino ועוד - כאן תוכלו לשאול את כל השאלות הנוגעות למודינג ולאלקטרוניקה שכרוכה בו, לפרסם את הפרויקטים שלכם ולקבל השראות
10,630 דיונים בפורום זה
-
-
שלום אני מתכנן לעשות מודינן למגבר שלי - NEW CASE. המארז שלו היה עומד והוא היה יותר קטן בהרבה ממה שהוא עכשיו. הוא יבנה כולו מפרספקס (לא שקוף). שהאלה שלי היא כזו אם האני יעביר את השנאי המתח של המגבר למיקום כפי שמצויון בתמונה האם זה יכול לפגוע בתיפקוד חלקים אלקטרינים אחרים? זה סליל ונוצר בו שדה אולקטרו מגנטי ולכן אני חושש.
-
- 3 תגובות
- 875 צפיות
-
-
שלום .. לאחרונה קניתי קתודה קרה של Cooler Master בצבע כחול.. וחיברתי לה מפסק בדרייב 5.25Inch עכשיו אני רוצה לבנות מעגל שכאשר אדליק את המפסק של הקתודות הוא יידלק יחד איתו אבל בצורה מסוימת. והצורה היא כזו של מפסק בצד ימין שידליק את הקתודות וגם מעגל של לדים אבל 5 לדים שידלקו אחד אחרי השני כלומר הלד הכי ימני ידלק ראשון ואז הלד שלידו וכל הלאה רק שישארו דלוקים . זה אפשרי? אם כן איזה נגדים אני צריך?
-
- 0 תגובות
- 875 צפיות
-
-
לפני עשר דקות החלטתי להתחיל לבנות פאנל שליטה למאוררים - כיבוי - הדלקה, שליטה על המהירות. השאלה היא כזו, איזה כפתור אני צריך בשביל לשלוט על המהירות? אחרי שאני קונה את הכפתור הזה, אני פשוט מחבר אותו באחד מהחוטים של המאורר? או ב - + או ב -?
-
- 5 תגובות
- 875 צפיות
-
-
יש לי מארז ג'נרי (Codegen 604) עם מסך LCD מובנה שמציג את הטמפרטורה ושעה וכו'... רציתי לדעת האם ישנה אפשרות שבה אני יוכל לשנות את מה שרשום במסך? תודה רבה. קישור למארז: http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_280_2403&products_id=16321&PHPSESSID=e815617dbdee0c144fc4bcd3a6ca2b13
-
- 4 תגובות
- 875 צפיות
-
-
-
אני מעוניין לרכוש סליל מסדר גודל של 10mH - 1H, שיוליך זרם של 2Arms. נכנסתי לאתר מסויים ממנו אני בד"כ רוכש רכיבים, אולם בדאטאשיט של כל סליל אני רואה רק מאפיין של Max. DC Current, ולא Max. AC Current (או Max RMS current). חיפשתי זאת תחת power inductors. האם מדובר רק בסלילי DC? או שניתן להסיק ממיגבלת DC על מיגבלת AC? תודה רבה.
-
- 2 תגובות
- 874 צפיות
-
-
שלפתי ממחשב נייד ישן את מסך הLCD שלו בשלמותו, דגם המסך הוא Mitsubishi AA11SB6C-ADFD צריך את עזרתכם בנסיון למצוא איך להפעיל את המסך הזה, תודה לכל העוזרים!
-
- 3 תגובות
- 874 צפיות
-
-
שלום לכולם. אני מחפש מחברי D-TYPE של חב' GEWISS. המחברים שאני מחפש הם: מחבר 9 פינים דגם GW10441 מחבר 15 פינים דגם GW10442 https://www.gewiss.com/ww/en/products/experience-catalogue/catalogs/series/product/domotics/chorus---domestic-range-white-modular-devices/GW10441 https://www.gewiss.com/ww/en/products/experience-catalogue/catalogs/series/product/domotics/chorus---domestic-range-white-modular-devices/GW10442 אשמח אם משהו יודע לומר לי היכן ניתן להשיג את השקעים האלה. גיא.
-
- 0 תגובות
- 874 צפיות
-
-
שלום לכולם. ברשותי המעבד: pentuim E2160 עשיתי לו אוברקלוק... הגעתי איתו עד ל-3.2GHZ. ויציב בבדיקות מאמץ,הוא מגיע לטמפרטורה של 65 60 במאמץ. ברשותי הקירור therlmaltek V1. יש אפשרות להנמיך את הטמפרטורה?
-
- 4 תגובות
- 874 צפיות
-
-
ראיתי פה את המדריך באתר ואני לא מבין משהו למי אני פשוט לא יכול לחבר את ה+ וה- של המאורר למפסק רגיל וזהו? שם שמים לי נגדים בלאגנים זה אפשרי או שזה מזיק למאורר?
-
- 8 תגובות
- 874 צפיות
-
-
יש לי ממיר של הוט שיש לו יציאה של RS232 ויש לו גם RCA ולמסך יש רק VGA. האם יש אפשרות מVGA לRS232 או דרך אחרת? תודה רבה.
-
- 1 תגובה
- 874 צפיות
-
-
הייי אני רוצה לפרק כמה חלקים מה מארז שיש לי אני רוצה להחליף את המאורר מה הפנאל הקדמי וגם את המגירה של 1.44 GIGABYTE ALUMINIUM 3D AURORA 570 סתי היום לפרק ואני לא מצליח משהו יודע איך? תודה לעוזרים
-
- 6 תגובות
- 874 צפיות
-
-
כל מי שמכיר אתרים המכילים שירטוטים או שיש לו המתאימים ל LCD גראפיים , לא משנה אילו שיעלה בבקשה
-
- 6 תגובות
- 874 צפיות
-
-
לחובבי המודינג - לאחר הפסקה ארוכה (למיטב ידיעתי) - לוחות VIA שוב נמכרים בארץ. למי שלא מכיר, חברת VIA מייצרת לוחות בתקן miniITX בגודל 17cmx17cm שפופולריים בהרבה מאד מודים (www.mini-itx.com). חלק מהלוחות נמכרים עם קרור פסיבי ללא מעבד, וחלקם עם מאוורר קטנטן. הביצועים לא מי יודע מה, אבל הגודל ממש קטן. המחירים לא ממש זולים (בערך 20% יותר ממה שעלו אותם הלוחות בלמיר לפני חצי שנה עד שנה!) הלוחות נמכרים בפלונטר http://www.plonter.co.il/stores/main.tmpl?store=VIA
-
- 1 תגובה
- 874 צפיות
-
-
רציתי לדעת האם אפשר לחבר 2 ספקים ואני לא שואל סתם בשביל ידע אני רוצה לחבר... אם אפשר תגובות מאנשים שמבינים ואולי אפילו עשו את זה תודה מראש DJ POWER 8)
-
- 9 תגובות
- 874 צפיות
-
-
שלום.! עשיתי מעין פאנל לחור של סידי. עכשיו נוצר רווח ביון הפרספX לבין האנל עצמו. עכשיו אני צריך חומר כזה בצבע אדום/שקוף(העדפה לאדום) כמו פימו אבל שמתיבש אחרי כמה זמן-כמו דבק עכשיו איזה אפשרות יש לי לעשות בלי לקנות חומר מסוים.? נגיד דבק בצבע אדום או לעשות דבק בצבע אדום. תודה מראש.!
-
- 9 תגובות
- 874 צפיות
-
-
שלום ! האם ניתן איכשהו ליצור חיבור בין הג'וסטיק של גיימקיוב למחשב? (אני יודע יש מדריכים של פס' , אבל החיבורים שלהם שונים) תודה
-
- 4 תגובות
- 874 צפיות
-
-
חרטטי איזה דרקון סקסי בסטייל הכל על פרספקס קניתי לדים חוטים נגדים וכל מה שצריך ועכשיו הכל טוב ויפה עד שנתקלתי בבעיה קשה ....איך מחברים את הלדים לפרספקס...בעיקרון יש כבר "מפרצים" ללדים במסביב של הפרספקס... אבל איך אני מחבר את הלד שלא יזוז בלי שיפריע לאור לעבור?
-
- 8 תגובות
- 874 צפיות
-
-
-
מארז בז' סטנדרטי . עבודה שעשיתי לבחורצ'יק . מאווררים 9.2סמ מאחור ו12סמ קדימה - חתכתי בפנל האחורי מקום ל12סמ (מבלי לפגוע בחיזוקים של המארז) והייתי חייב לחתוך ולהתאים את הפלסטיק של ה12סמ שיתאים ושלאימנע סגירה של הדלת הצדדית. בנוסף, הסרתי את הגריל מקדימה והרכבתי שם את ה9סמ עם גומי לשיכוך ויברציות. קרור מים BIG WATER של ThermalTake במקום להתקין הכל בתוך המארז , הבחור שעשיתי לו את הפרויקט קנה צנרת ומשאבה, מיכל המים והרדיאטור יהיו מחוץ למארז , כך שמבלוק הקירור יוצאים שני צינורות שמתחברים לצנרת האחרת כ 60סמ מחוץ למארז. כמובן שזה דרש הארכת החוטים של המאוורר של הרדיאטור והמשאבה . המשאבה מדווחת על מהירות סיבוב ! מאד שימושי לבקרה עליה. פנל קדמי - המערכת קרור מגיעה עם פוטנציומטר …
-
- 3 תגובות
- 874 צפיות
-
-
-
שלום , יש לי משאבה מסוג Danger Den 12v-d4 , שצורכת 18 וואט בחיבור 12 וולט, ואני מעוניין לחבר לה פוטנצימטר על מנת לשלוט על העוצמה שלה. האם תוכלו להמליץ לי על אחד מוכן (רק לקנות) בזול עדיף בלי פאנל , סה"כ אני מתעצל לחפש בחנויות אלקטוריקה ולחבר לבד, אני מעדיף שזה יראה מקצועי ולא מאולתר כמו שאר העבודות שלי....חחח.. תודה רבה.
-
- 7 תגובות
- 874 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות דרמל של דרמל ואני לא יודע אם לקנות את הנטען או לא. הנטען ניראה לי יותר נוח אבל זה בטח סמאטוחה שלמה עם הטעינות. בקיצר מה אתם חושבים?? וגם מה ההבדל בין הערכה של ה40 חלקים וה20 חלקים והאם ציר גמיש זה דבר הכרחי? איפה כדאי לקנות? נ.ב. בצעתי חיפוש יסודי בפורום ואין תשובות לשאלות האלו
-
- 4 תגובות
- 874 צפיות
-
-
טוב הסיפור מתחיל ככה... כמו שכולכם יודעים אחד התחביבים שלי זה אלקטרוניקה.. ובניהם זה מערכות רכב... יש לי באוטו בבית מערכת עם מגבר נחמד אבל הבעיה בה שהיא רדיו טייפ, עכשיו מכוון שאני לא ממש יכול להיסתדר עם רדיו הייתי חייב להכניס איזה שיפצור למערכת... נכון אומנם בהתחלה רציתי להשקיע ככה איזה 800 שקל על מערכת נחמדה של פיוניר, אבל אבא שלי לא ממש רצה שאני יגע במערכת של האוטו.. למה? לא יודע.. הוא פשוט לא רוצה שיגעו לו בדברים באוטו :? בקיצור יש רמקולים טובים וכל הסאונד באוטו סבבה.. אבל אין מקור סאונד משובך... לכן עשיתי את הדבר הבא... קניתי באיזה חנות נידחת בתל אביב משדר FM מטורף שמשדר באיכות ממש מציונת. למשדר יש טווח רדיוס של 20 מטר. קניתי ביחד עם זה זרוע לפאלם והתחלתי לעבוד…
-
- 10 תגובות
- 874 צפיות
-