אלקטרוניקה ומודינג
חיתוך חלון במארז ובניית פאן באס, פיתוח בסביבת Arduino ועוד - כאן תוכלו לשאול את כל השאלות הנוגעות למודינג ולאלקטרוניקה שכרוכה בו, לפרסם את הפרויקטים שלכם ולקבל השראות
10,629 דיונים בפורום זה
-
ראיתי פעם איפשהו אני לא זוכר איפה מישהו שהעביר את המחשב שלו לתוך וידאו ממ מישהו שמע על זה? יש לו לינק אולי? תודה=]
-
- 3 תגובות
- 921 צפיות
-
-
-
http://www.raspberrypi.org/archives/2180 לכל מי שמתעצל לקרוא, גירסת הB שודרגה ל512MB זכרון. כל מי שעדיין לא קיבל את הלוח שלו ישודרג אוטומטית. בנוסף, בקרוב תצא גירסת אנדרויד 4.0 לPi.
-
- 0 תגובות
- 920 צפיות
-
-
אני רוצה לבנות מארז HTPC למחשב נייד, עכשיו רציתי לדעת איך אני יכול לחבר מאווררים חיצוניים שיוכלו לקרר אותו כי הוא גם ככה די מתחמם שאני שם אותו על השולחן .. שאלה שניה זה אם אני משאיר את המסך סגור המחשב מתחמם יותר? או שזה לא קשור (אם הייתי יכול הייתי מוריד את המסך לגמרי) דבר שלישי, יש אפשרות לעשות כפתור הדלקה חיצוני? תודה לעונים
-
- 1 תגובה
- 920 צפיות
-
-
אני ראיתי שזה נראה כמו מן אולטרה כזה וקראתי שזה מקרר את המחשב שלך או משהו כזה מישהו יכול להסביר לי מה זה?
-
- 7 תגובות
- 920 צפיות
-
-
שלום אני חדש פה בפורום ובכלל במודינג יש לי מספר שאלות : 1) איזה מסך לקנות? 2) מאיפה ? 3) איך לחבר את המסך ראיתי מדריכים והם לא אומרים לי כלום? 4) מה עוד צריך חוץ ממסך?
-
- 3 תגובות
- 920 צפיות
-
-
טוב ככה, אני רוצה לבנות פאן באס של 12/7/0 אבל כל זה לא חשוב, בכל מקרה, רציתי לדעת אם אני קונה מחברי מולקס (גם זכר וגם נקבה) ופינים מתאימים, האם אפשר להכניס אותם פנימה עם פלייר או דרך אחרת שלא צורכת קנייה של מכשיר מיוחד להכנסת הפינים? פשוט אני מעוניים לבנות פאן באס שנוח להוציא ולחבר ולהעביר ממארז למארז (כי אני אולי מעוניין למכור אותו לחבר שלי ולכן אני רוצה שהוא יתחבר דרך חיבור מולקס לספק,ולא עם הלחמה)
-
- 9 תגובות
- 920 צפיות
-
-
מה אני צריך בשביל לבנות סאב? יענו חלקים, מגברים, מעבירי נמוכים, סלילים וכו'... אני צריך הוראות איך מגדירים הגדרות לסאב והאם מספרי הרכיבים משנים את ההגדרות של הסאב.. קיצר, מה הרכיבים, איך עושים הגדרות, והוראות, עם יש.. תודה רבה לעוזרים!
-
- 5 תגובות
- 920 צפיות
-
-
מישהו יודע איפה אפשר להשיג מסכים קטנים כאלה? יש לי העדפה למסכים מונוכרומיים או פאסיביים....
-
- 4 תגובות
- 920 צפיות
-
-
שלום רב, נאי זקוק לעזרה קלה היות ואיני אלקטרוניקאי מדופלם אלא מתמצא בכך באופן בסיסיץ. בקובץ המצורף יש שרטוט של מעגל פשוט האחראי להפעלה\כיבוי של שתי מנורות באמצעות סוויץ' 3 מצבים (כבוי, מנורה א', מנורה ב'). אני רוצה להחליף את הסוויץ' בשני כפתורים שכל אחד בנפרד יהיה אחראי על מנורה באופן עצמאי. הכפתור הנדרש הוא מסוג אלו שמעבירים חשמל רק בעת לחיצה. הווה אומר, העזרה שאני צריך היא לבנות את מעגל בו למעשה לחיצה של הכפתור תנתק או תחבר את הזרם לכל נורה. מקווה שכוונתי ברורה ושמישהו יוכל לעזור לי. [attachment deleted by admin]
-
- 2 תגובות
- 920 צפיות
-
-
שלום חיברתי לCD שלי מולקס חתוך,ואני רוצה להפעיל אותו משנאי איזה חוט לחבר לאיזה צבע? ועל כמה לשים את הוולט?
-
- 4 תגובות
- 920 צפיות
-
-
מעשנים?הפסקתם? יופי... אם יש לכם נרגילה במקרה או צינור של נרגילה פשוט תגזרו אותו מכל צד בקצה שלו אחרי זה תקחו סלוטייפ שקוף תעטפו טיפה בכל קצה שהצינור לא יפתח...אחרי תקחו תצינור ותכניסו לתוכו את החוטים שנמצאים במארז ...של הספק כוח וכו' וככה לא תצטרכו לקנות "גרביונים" לחוטים ...ככה לפחות אני קורא לזה וסתם יוסיף לכם קצת יופי במארז...!
-
- 2 תגובות
- 920 צפיות
-
-
יש לי ממיר של הוט שיש לו יציאה של RS232 ויש לו גם RCA ולמסך יש רק VGA. האם יש אפשרות מVGA לRS232 או דרך אחרת? תודה רבה.
-
- 1 תגובה
- 919 צפיות
-
-
http://www.hardforum.com/showthread.php?t=780322 תודה לפיסי ספוט שהאירו את עייני למוד היפיפה הזה!
-
- 7 תגובות
- 919 צפיות
-
-
http://elad.my-php.net/moding/index.html זה הלדים החלשים נוו מה אתם אומרים יש עתיד
-
- 3 תגובות
- 919 צפיות
-
-
-
תודה לעוזרים אני מחפש פאנל 5.25 שיכנס מקדימה של המארז מתחת לכונן סי די רום וישלוט על התאורה במחשב אם אני חושב נון אז גם אם אני קונה פאנל בקרת שליטה של מאווררים ומחבר אותו לקתודות וללדים במארז זה ישפיע אבל בדרך כלל לפאנל שליטה על מאווררים יש רק שלוש מצבים כבוי 7V או 12V אז זה לא עוזר לי אני רוצה לשלוט בתאורה על העוצמה כמו שיש בבתים מפסק של אור באיזה חדר שמסובבים והאור מתחזק ומתחלש כזה פאנל אני רוצה למחשב אם מישהו יודע ומכיר שיגיד תודה אחים שלי ..
-
- 1 תגובה
- 919 צפיות
-
-
מחפש הסברים על עבודה עם קארבון יודע כבר מחירים של יריעות ואפוקסי ויודע איפה להשיג. צריך רק הסברים על התהליך עצמו. תודה למי שיודע או יכול לתת קישורים
-
- 5 תגובות
- 919 צפיות
-
-
יש לי את החיבור שמתחבר ללוח אם(3 PIN) ואני רוצה להפוך אותו לSPDIF כמו בתמונה כך שאוכל לחבר אותו למערכת למישהו יש מושג כיצד הם מחברים? [br]פורסם בתאריך: 29.07.2007 בשעה 00:43:39 הקפצה :s05:[attachment deleted by admin]
-
- 7 תגובות
- 919 צפיות
-
-
אז ככה, ברשותי פאנל התאורה Sunbeam Chameleon, אחלה פאנל, עושה מעולה את מה שהוא יועד לעשות. אבל מה, יש לו חסרון אחד. הכבלים של הלדים שלו קצרים, מה שגורם לפשרה בעניין סידור החוטים במארז. אחרי בירור בחנות האלקטרוניקה הקרובה, והבנה שקונקטורים מתאימים להכנת כבל מאריך אני לא אמצא, ישבתי וחשבתי מה מה אפשר לעשות עם הכבלים הסוררים. אז ככה, מצרכים להכנת כבל מאריך לפאנל Sunbeam Chameleon: 1 כונן אופטי תקול \ חסר שימוש, לצורך לקיחת פינים מחיבור הIDE מאחורה (או כל רכיב עם חיבור IDE זכר, או אפילו לקנות קונקטור כזה ) 1 כבל USB לפרונט פאנל. בידוד מתכווץ, לצרכי אסתטיקה בלבד. הסבר מפורט לא נראה לי צריך פה, כי התמונות שוות יותר ממילים. [attachment deleted by admin]
-
- 2 תגובות
- 919 צפיות
-
-
-
אני מכין מפרט של מחשב רוצח שיחזיק לכמה שנים טובות, ומאחר ואני עם אותו מחשב כמה שנים טובות, בחרתי בקירור מים(להשוויץ, שיראו אותו) ויש את הפאנל הקידמי של gatewatch, http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=55_145&products_id=7755 עכשיו, בגלל שיש קירור מים וחלק מהפאנל מיועד למאווררים, האם זה יהיה ביזבוז, או שזה משתלם(אחרי הכל, הוא יתריע אם המערכת מים תחליט לשבות פתאום)
-
- 1 תגובה
- 919 צפיות
-
-
אוקיי יש לי שאלה יש לי חלון במחארז וזה לא ממש אסתטי לראות את כל הכבלים השיוצאים מהספק שלא ממש מסודרים מה אני יכול לעשות בעניין ועוד שאלה כמה וולט יוצא מכניסות ה-usb כי מישהו אמר שיש לי usb שלא מחובר כלום ומה הוא יכול לעשות עם זה אז אמרו לו פונס ושייעשה את זה מנגד+לדים עכשיו השאלה מה הזרם שיוצא משם בשביל שיהיה אפשר לבחור את הנגד הנכון
-
- 10 תגובות
- 919 צפיות
-
-
יש לי עכבגר שהכבל שלו נהרס אבל יש לי עכבר אחר,אני יכול לתקן את זה אבל חשבתי שאם יש איזשהו רובוט או משהו יצירתי יותר שניתן לבנות בעזרת החיישנים במעגל וכ"ו..
-
- 1 תגובה
- 918 צפיות
-
-