עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אלקטרוניקה ומודינג

חיתוך חלון במארז ובניית פאן באס, פיתוח בסביבת Arduino ועוד - כאן תוכלו לשאול את כל השאלות הנוגעות למודינג ולאלקטרוניקה שכרוכה בו, לפרסם את הפרויקטים שלכם ולקבל השראות

1. לא כל כך קלטתי שם את הנוסחה ואני חייב לקנות את זה לפני החג. מה שהולך לי על המאורר זה 12V ו0.12A תעזרו לי בבקשה מהר!!

• 2 תגובות
    • 725 צפיות
  2. Started by arkadur,

חברים שלום. מה שאתם רואים הינו מארז שנועד לתת מענה למשתמשים התובעניים ביותר. אומנם המארז מזכיר את MM, אך אני לקחתי אותו צעד אחד קדימה. מדובר במקרר בגודל של 50X50X70 CM, לא קטן בכלל. כאשר הוא עשוי אלומיניום כולו. פאות גג + רצפה: חומר בעובי 3MM בכדי לתרום לחוזק המבני של המארז. פאות ימין + שמאל: חומר בעובי 2 MM, אין צורך להחזיק משקל פאות חזית + גב, עובי חומר 3MM, והם למעשה השדרוג שלי למארזי MM. החזית מורכבת מיחידה קבועה בחלקה העליון (מפסקים וחיבורים), ובנוסף, 4 פלטות בגובה של 15 CM. הפלטות יכולות לשמש למגוון תצורות עבור המשתמש: - תמיכה במאווררים בלבד - תמיכה ברדיאטור +מאווררים - תמיכה בכוננים קשיחים (או תמיכה של במבנה של רדיאטור + מאווררים) - פלטה בעלת צמד מפרצ…

• 2 תגובות
    • 1.9k צפיות
  3. Started by dj shay 30010,

שלום לכולם יש לי את התוכנה jaLCDs 3.02 אך אני עושה שעון על כל המסך (יש מצב להסבר)

• 2 תגובות
    • 775 צפיות
  4. Started by asafmag,

שלום! לקחתי מחשב ישן והוצאתי לו את המאורר ואני רוצה להבין איך אני מחבר את המאורר לחשמל, חתכתי את השתי חוטים שמחברים אותו למחשב הישן, הצבע שלהם זה אחד שחור ואחד אדום. האם אני יכול לחבר את המאורר הישן לחשמל איכשהו? ואם כן איך? יעזור לי מאוד בתודה אסף

• 2 תגובות
    • 801 צפיות
  5. Started by Moty_p,

שלום לכם חיברתי דיודה לפאנל סולארי שנותן 12V 700mA או לפחות הוא אמור להיות ככה כי הוולטמטר מראה שהוא נותן 18V - 20V תלוי בעוצמת השמש והזווית שהפאנל מונך לא יודע כמה אמפר אני מחבר את הפאנל לשנאי DC DC כדי לתת מתח יציב לרמקולים 9V עד כאן הכל טוב ויפה רק הבעיה היא ששומעים רע שאני מגביר את הווליום שומעים כאילו אין מספיק כוח חשמל או משהוא כזה שאלה: כאשר אני מווריד את הוולטים צריך להיות לי יותר אמפר לא? שאלה שניה: האם יש מצב שהדיודה מגבילה אותי באמפרים? זאת אומרת שאני מביא לה מתח של 20V 1A והיציאה ממנה תיהיה 19V 100mA? ושאלה אחרונה: האם יש מצב שהשנאי DC DC הזה לא עושה את העבודה שלו כמו שצריך? לא נראה לי שזה בעיה בפאנל הסולארי מדובר על פאנל די עצבני אשמח לעזרה שלכם מצרף תמונות:

• 2 תגובות
    • 988 צפיות
  6. אוקייי אממ הביאו לי רדיוטייפ וברצוני לחבר אותו עם מצבר 12V ו2 רמקולים למערכת מוזיקה ניידת לאופניי תלת אופן עכשיו יש חיבור עם 12 פינים ורק 2 פיניפ מהם אני יודע שזה חשמל(האדון והשחור) וכל השאר אני לא יודע ואני רוצה שתגידו לי מה כל פין ופין יענו מי מהם הולך לרמקולים,מי מהם זה הכניסה שרטוט של החיבורים: http://www.siz.co.il/my.php?file=cnj3k1zntao2.jpg __________________

• 2 תגובות
    • 775 צפיות
  7. מתי אנשים יבינו פה שלא כל מולטי-טול זה דרמל?!?!?!? צריך לעשות סדר בדברים: הייתה חברה שקראו לה דרמל, שהמציאה מכשיר שעובד במהירות גבוהה וזה היתרון שלו. החברה הזו נרכשה ע"י BOSCH וזו החליטה לשמור על השם. גם למוצרים של דרמל עצמם יש דגמים, ואין "דרמל" אחת. אפילו הם קוראים להם MultiTool עוד יצרנים סינים ולא סינים כמו היונדאי וWOLF החליטו לייצר מכשירים דומים. עכשיו נעשה סדר: לכל המכשירים, גם של חברת דרמל וגם שלא, קוראים להם MULTITOOLS מה שמוייצר ע"י דרמל גם נקראה MULTITOOLS ויש מספר דגמים עם השם MULTI PRO. עכשיו אנשים צריכים להבין: זה שאתם קונים MULTI TOOL של WOLF לא אמר שקניתם דרמל!!!

• 2 תגובות
    • 1.6k צפיות
  8. הבנתם את השאלה שלי נכון אני מתכוון אם אני יוכל להתקין לDVD כונן ארדיסק וUSB שאני יעביר מהמחשב שלי לארדיסק את הסרטים ובמקום שהDVD ילך לכונן ה-CD שלו אז הוא ילך לכונן הארדיסק והארדיסק יהיה ריק למעשה מפורמט והDVD יזהה אותו בתור כונן CD מדומה ... אני חושב שהבנתם אותי עכשיו השאלה המעשית אם יש פה אנשים שכן יודעים לעשות את זה ויוכלו לעזור לי לדעתי זואתי משימה מאתגרת ...

• 2 תגובות
    • 822 צפיות
  9. Started by derey1derey1,

שלום מבקש רעיון לקבלת יציאה בת 30 שניות לאחר לחיצה ריגעית בכניסה תודה

10. Started by dj shay 30010,

למישהו יש תוכנה או הסבר אך עושם ? אקולייזר של WINAMP בתוך המסך LCD

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  11. Started by danikos,

שלום , אני מחפש מקום שמוכר קופסאות מפרספקט בשביל מודינג למחשב , הכוונה לקופסא בגודל של מארז MATX ממוצע שבאה כבר מודבקת אין צורך בהכנה מעבר לזה (מסילות חורים לברגים וכו ) , מצאתי ב 144 מקומות שמוכרים אבל הם לא מתעסקים עם גדלים כאלו למישהו יש ניסיון עם חנות שמוכרת דברים כאלה ? תודה .

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  12. http://www.aaroncake.net/circuits/vumeter.htm הנה יש את המעגל הזה פה בלינק.. עכשיו יש שם input זה אומר שאני צריך כאילו לחשוף את החוט של הרמקולים שמגיע מהמחשב לרמקולים? ופשוט לחבר אותו שם?

• 2 תגובות
    • 715 צפיות
  13. Started by bluz,

וויסות המאווררים פועל, הלדים הדו צבעיים לא. חיברתי מולקס יחיד לבדיקת המערכת וזה דווקא פועל לא רע. הבעיה היחידה היא שאין אינדיקציה של אדום / ירוק בפעילות. למה חששתי שזה מה שיקרה? כי בבדיקת הצבעים בלדים, החוט האמצעי היה +, חוט ימני היה GND או חוט ימני GND. אם חיברתי את ה(+) לאמצע, ואת ה(-) לאחד הצדדים, זה פעל לפי זה (אם חיברתי לירוק זה פעל לירוק ולהפך). חשבתי לשנות את הסכמה אבל זה מאלץ אותי להוסיף דוידות לכל יציאה בלד. מישהו יודע מאיפה באה הבעיה?

• 2 תגובות
    • 812 צפיות
  14. Started by dany_tab,

שלום, אני רוצה לבנות mono vu meter כזה של 10 לדים אני ישמח אם מישהו יוכל להשיג לי את המעגל של זה.

• 2 תגובות
    • 832 צפיות
  15. Started by Maniac,

אהלן, ראו בבקשה את התמונה שצירפתי. זהו הרד דיסק נייד WD Elements SE 1TB שהקונטורלר שלו בדרך לשבוק חיים (לא ניתן להתחבר דרך ה-USB, יש הודעות שגיאה למכביר). פירקתי אותו מעטיפתו החיצונית, ואני מנסה להתחבר דרך החיבורים האחרים, אבל הם נראים לי לא סטנדרטיים - מישהו יכול לעזור ולומר כיצד מתחברים לאלה המוקפים באדום? (האיקס הכחול - לא ניתן להשתמש בחיבור זה כי הוא דפוק). תודה!

• 2 תגובות
    • 958 צפיות
  16. Started by gofilord,

היי, תמיד סקרן אותי איך הדבר המסתובב הקטן הזה משנה את ההתנגדות שלו..

• 2 תגובות
    • 3.8k צפיות
  17. Started by nir_ofer,

רציתי לדעת האם אפשר להחליף ראש למלחם, מכיוון שהראש של המלחם שלי שחוק לגמרי ואם כן איפה אפשר לקנות וכמה עולה דבר כזה תודה ויאללה מכבי!!!

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  18. השאלה שלי אם ניתן להחזיר את המתח למספר המקורי שלו וגם את האמפר?

19. שלום יש לי מצלמה קטנה ויש לה בטריה שנראת ככה: http://sizmedia.com/my.php?i=mn1utjeyyxyz.jpg חלשה מאוד אני רוצה לשים לה בית בטריה חדש כמו זה: http://sizmedia.com/my.php?i=xoyqa0dnkjdz.jpg האם זה אפשרי??

• 2 תגובות
    • 891 צפיות
  20. Started by Blackout,

עריכה : אם אני לוקח 6 מנורות 12 V ומחבר אותם לספר כוח שמוציא 12 V לא צריך נגד נכון ? + אם אני לוקח מאוורר + מנורת לד 12 V גם צריך נגד ?

• 2 תגובות
    • 950 צפיות
  21. השאלה בכותרת, הכוונה היא שיצא משהו כמו בתמונה, הצביעה תיהיה על המארז אם זה משנה.... [attachment deleted by admin]

• 2 תגובות
    • 749 צפיות
  22. Started by talmAn,

איך אני יכול להשיג או לקנות מסך LCD למודינג לחבר למארז? איך בוחרים אותו וכל זה? יש לקנות מסך כזה בחנויות?

• 2 תגובות
    • 789 צפיות
  23. Started by Electric Boom,

אתם יודעים מה זה חוגה,שמציגה מתח..............(עם מעגל פשוט אני רוצה לסדר hd tray ,אחד פה בקהילה ,אם אני זוכר נכון,הכין אחד עם נגד וזהו....)

24. Started by omfir,

תשמעו. כל אחד אומר לי משהו אחר (לקנות נגד שונה!). השאלה שלי האם אפשר לחבר את הלדים לטרנספורמטור 12 v או פשוט לחיבוא אחר במחשב במקום הספק כוח!?. כי אני מפחד להרוס את הספק שלי! בתודה עומר

• 2 תגובות
    • 599 צפיות
  25. אם אתם בעלי מסך LCD (לפעמים גם CRT) תורידו קצת את הראש רואים את כפתור ההפעלה שלו עכשיו אני מחפש מעגל שיעבוד על אותו פרינציפ לוחצים פעם אחת - נדלק, פעם שניה נכבה מצאתי מעגל כזה אבל הוא דרש רכיבים מסובכים - אז הבנתי שזה לא ממש מתאים לי מצאתי מעגל נוסף אבל בו יש שני כפתורים אחד לON ו אחד ל OFF מבוסס על שני טרנזיסטורים NPN ו PNP שני נגדים מקור וכמובן כפתורים לא ממש הצלחתי לגרום לו לעבוד אז מה שאני מחפש עכשיו זה מין מעגל שמורכב מ 4 כפתורי PUSH וכל אחד ישנה למצב אחר OFF LOW MID HIGH בעצם אחרי לחיצת הכפתור הOUT של המעגל יעבור למתח אחר 0V 1V 2V 3V כמובן שכל מתח יסופק למעגל בנפרד כך שלא יצתרך ניגוד וכל מיני כאלה שאלה נוספת היא מה עושה הרכיב LM2576T-ADJ (חיפשתי אבל לא ממש הבנתי מ…

• 2 תגובות
    • 817 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.