עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אלקטרוניקה ומודינג

חיתוך חלון במארז ובניית פאן באס, פיתוח בסביבת Arduino ועוד - כאן תוכלו לשאול את כל השאלות הנוגעות למודינג ולאלקטרוניקה שכרוכה בו, לפרסם את הפרויקטים שלכם ולקבל השראות

1. היי. אני מעוניין לעשות את האורגן לדים (אפשר לקרוא לזה) שמתחבר לLPT ראיתי הרבה שירטוטים למעגלים אבל כולם מדברים על לדים רגילים. מישהוא יודע אם זה אפשרי לחבר 8 לדים UB? כמה מתח יוצא לכל לד בכלל ביציאת LPT? תודה מראש...

• 7 תגובות
    • 886 צפיות
  2. Started by Vega,

לחבר לפטופ לחשמל של הרכב- הכיצד? האם זה אפשרי בכלל? תצאו מנקודת הנחה שאני לא מבין מהחיים שלי באלקטרוניקה ודברים כאלה (אבל אבא שלי כן ויש לי מלא חברים שכן... אבל אין מצב שהוא יתן להם להתעסק באוטו אלא אם זה ממש ברור איך לעשות). יש מתאמים למצת של הרכב אולי או משהו כזה?

• 2 תגובות
    • 886 צפיות
  3. Started by wickreDz,

אז ככה : אני רוצה כבר זמן מה להתחיל להתעסק בארדואינו , יש לי : ידע בסיסי באלקטרוניקה, בחשמל , ובתכנות [C] . - אני במגמת אלקטרוניקה . השאלה שלי אם כדאי לי להתחיל להתעסק בארדואינו או ללמוד בנתיים עוד . ממה שהבנתי הדגם המומלץ הוא זה : http://www.ebay.com/itm/UNO-R3-2012-Development-Board-MEGA328P-ATMEGA16U2-With-USB-Cable-For-Arduino-/230981135338?pt=LH_DefaultDomain_0&hash=item35c78c6bea אם אני מתחיל אז להזמין אותו ? ואיזה "אביזרים" כדאי לי גם להביא?

• 1 תגובה
    • 886 צפיות
  4. Started by bluemail,

יש לי שעון סולרי והסוללה נגמרה כמה זמן יקח לו להיטען ?

• 2 תגובות
    • 886 צפיות
  5. Started by gal2229,

שלום,מצאתי פה באיזה אשכול שבלונות להדפסה של 80MM ושל 120MM. מאיפה אני יכול להשיג שבלונה של 92MM? תודה לעוזרים.

• 3 תגובות
    • 886 צפיות
  6. Started by ExTazy,

שלום לכולם, לאחרונה עשיתי כמה שינויים.שיפורים במארז שלי ורציתי להוסיף על הדרך כמה לדים, נכנסתי למדריך שבאתר - "תאורת מארז על ידי לדים - המדריך המלא", אבל למרבה הפלא התמונות לא עולות לכן לא הבנתי כלום. האם מישהו יודע איפה יש מדריך כזה שעובד ? או אם המנהלים יכולים לתקן את התמונות זה יכול לעזור ? תודה.

• 2 תגובות
    • 886 צפיות
  7. יש לי את החיבור שמתחבר ללוח אם(3 PIN) ואני רוצה להפוך אותו לSPDIF כמו בתמונה כך שאוכל לחבר אותו למערכת למישהו יש מושג כיצד הם מחברים? [br]פורסם בתאריך: 29.07.2007 בשעה 00:43:39 הקפצה :s05:[attachment deleted by admin]

• 7 תגובות
    • 886 צפיות
  8. היי, מודינג זה נושא שמעניין אותי, אבל אף פעם לא עשיתי מודינג בעצמי. לפעם הראשונה, החלטתי פשוט לצבוע את המארז בכחול (כמה מסובך זה כבר יכול להיות?..) anyway, אני רוצה שיווצר מעין אפקט "מראה" (כלומר שיהיה צבע כחול מבריק). הבנתי שאפשר לעשות את זה עם שיוף של המארז לפני כל שכבה. רציתי לדעת, כמה צריך לשייף את המארז? ממש עד שיראו שהוא כסוף, או שמספיק לעבור עם נייר שיוף גס כמה פעמים? עוד שאלה קטנה, הוצאתי את הפאנל הקדמי, ואת הפאנלים הצדדיים של המארז, ואין לי בעיה לשייף ולצבוע אותם, אבל החלק העליון של המארז שלי מחובר במין ניטים כאלה.. (אשתדל להעלות תמונה ברגע שהפאקינג אינטרנט שלי יזוז :-\) מה אפשר לעשות? יש דרך פשוטה להוציא אותם ולהחזיר אותם בחזרה? האם אפשר להשאיר את הפאנל העליון מ…

• 1 תגובה
    • 886 צפיות
  9. אהלן, מישהו יודע איפה אפשר לקנות תאים פוטו אלקטריים ומה בערך המחירים ? בלי איביי וכו'. זקוקים להם בזמן הקרוב ואין זמן לחכות למשלוחה...

• 0 תגובות
    • 886 צפיות
  10. Started by a_london,

חברים שלום לכולם אני עושה פרויקט עם arduino יש לי תוכנה של צג לNokia 5110 אני רוצה שתוכנה תדפיס לי משתנה בערך של מ 1 עד 9 ואני לא מצליח לשיים את זה אשמח לקבל ממכם עזרה מצורף התכנה שלי איך אני גורם לזה להדפיס משתנה ? #define PIN_SCE 7 #define PIN_RESET 6 #define PIN_DC 5 #define PIN_SDIN 4 #define PIN_SCLK 3 #define LCD_C LOW #define LCD_D HIGH #define LCD_X 84 #define LCD_Y 48 static const byte ASCII[][5] = { {0x00, 0x00, 0x00, 0x00, 0x00} // 20 ,{0x00, 0x00, 0x5f, 0x00, 0x00} // 21 ! ,{0x00, 0x07, 0x00, 0x07, 0x00} // 22 " ,{0x14, 0x7f, 0x14, 0x7f, 0x14} // 23 # ,{0x24, 0x2a, 0x7f, 0x2a, 0x12} // 24 $ ,{0x23, 0x13, 0x08, 0x64, 0x62} // 25…

• 0 תגובות
    • 886 צפיות
  11. Started by DimaX,

הי! רציתי לדעת מה עושות דיסיקות השיוף של הדרמל של WOLF שבאות יחד איתו כבנדל... (קראתי את המדריך למעלה וגם חיפשתי לפני הפוסט)

• 9 תגובות
    • 885 צפיות
  12. Started by what the fuck,

קראתי את הת'רד של "כל מה שרציתם לשאול אל אלקטרוניקה..." ומאוד התעניינתי אז רציתי לשאול, האם יש מאמר כזה עם עוד הסברים על מתח והתנגדות ? (ואיך לדעת איזה נגד אני צריך לכל דבר) תודה.

• 1 תגובה
    • 885 צפיות
  13. Started by Electric Boom,

האם חיבור לדים במקביל משמעו רגל קצרה של לד אחד לארוכה של השני ולהפך וכך הלאה...או פשוט כל הרגליים הארוכות בטור וכל הקצרות בטור?האם זה לא יקרא מקביל במקרה השני? כמו שאמרתי אני צריך תשובה מהר

14. יש אפשרות לעשות מוד לשלוט על נורות הלד, על ידי כפתור?

• 1 תגובה
    • 885 צפיות
  15. יש לי מערכת פלטת DJ פיוניר 400 ומיקסר 400 הבעיה היא שאני עוזב לארה''ב והמערכת מתאימה רק לוולטים של אירופה( ישראל (230V)) (אין סוויץ' של הוולט) האם יש מכשיר שאני יוכל לקנות כדי להתאים את הוולטים שאני מקבל בתקע של ארה''ב ל230V שיתאים לפלטה? אשמח לפתרונות נוספים.

• 1 תגובה
    • 885 צפיות
  16. מצאתי offline UPS קטן של אדוויס. ה UPS עצמו תקין הסוללה המקורית שלו דפוקה - 12V 4AH יש לי סוללה גדולה יותר 12V 7AH וכן מצבר של אוטו 12V 40AH. הייתי רוצה להוציא מה UPS 2 חוטים ולחבר את אחד מאלה אליו (במקרה שאני אשתמש במצבר אני מוסיף ל UPS מאוורר לקירור - הוא מגיע בלי) הבעיה היא כזאת - במעגל בתוך ה UPS ניתן לראות קווים במעגל שהולכים (כל אחד דרך כמה נגדים ודיודות) מה 240V IN ולתוך החלק של המעגל שעובד במתח נמוך (ומכיל את הסוללה) מסקנה - כשה UPS עובד המתח מהסוללה לאדמה יכול להיות 240 V ! הסוללה עצמה עשויה מפלסטיק ואני יכול להשתמש ב UPS בלי לגעת ב + - של הסוללה. אבל אם נוצר קצר כלשהוא מהסוללה לאדמה (למשל נזילה של אלקטרוליט שנוגעת באדמה או חוט שמתנתק ונופל) המעגל מתח נמוך של ה U…

• 0 תגובות
    • 885 צפיות
  17. שלום לכולם . יש לי רמקולים קיטים של שנות ה 70 שניתן לראות פה Marantz 2226 in excellent condition אמנם זה רק סרטון , אבל מרגישים בעוצמת הבאס ובשרניות הסאונד . מאוד מאוד אהבתי אותם . אחרי הסרטון שמתי להם מידים וטווטרים חדשים . מאיזה רמקולים מדפיים שמצאתי . את הוופרים המקורי השארתי . הקרוס אובר נשאר כמו שהוא . עכשיו הם מנגנים בסדר . אבל קשה לא לשים לב שהבאס נהיה חלש באיזה 50 אחוז פחות יותר . ואני לא מצליח להבין למה . חשבתי לעצמי בלאו הכי הקרוס שלהם נראה על הפנים . אז אבנה להם קרוס חדש וזהו . אני אשמח לקבל מימכם המלצה לסכימה של קרוס 3 WAY פשוט זול יעיל ונציל . הייתי רוצה שתדרי החיתוך יהיו 800 5000 תודה סופ"ש טוב

• 2 תגובות
    • 885 צפיות
  18. אם סליבינג מדבר אליכם, זה הזמן להצטרף לקבוצה שהולכת וגודלת כל יום !!! ;D מה זאת הקבוצה הזאת בכלל? The International Computer Sleeving Community is a group for sleevers and beginning sleevers to share sleeving related information, sleeving guides, sleeving photos, and sleeving methods, sleeving sources/vendors and custom sleeving sellers. The first and foremost goal of the ICSC is to share information and to help each other reach new levels of perfection in our trade. We will always take the time to help out anyone who has a question regarding sleeving. חוקים: https://www.facebook.com/groups/ICSCommunity/?fref=ts

• 2 תגובות
    • 885 צפיות
  19. Started by _DucK_,

סך הכל LDR ששולח בסיריאל מידע לפרוססינג.. הפרוססניג מצייר נקודה מ0 עד 200 (הגובה של החלון)

• 0 תגובות
    • 885 צפיות
  20. Started by bykeking,

צבעתי את העכבר שלי לפני חודש בערך ויצא ממש מגניב. עכשיו הבעיה היא שהעכבר נהייה דביק כזה ומלוכלך וכשמורידים את הלכלוך זה מוריד גם את הצבע... אם איזה צבע מומלץ לצבוע את העכבר? צבעתי עם ספריי כמה שכבות ועל זה שתי שכבות לכה בספריי... תודה לעוזרים!

• 6 תגובות
    • 885 צפיות
  21. Started by Jules Winnfield,

שבת שלום, יש לי את המארז 6a19 + 6 מאווררים(כולל ספק מעבד וכרטיס מסך) ומה שהכי מרעיש במארז הזה אלה הדיסקים הקשיחים, בדקתי בכך שחיביתי/ניתקתי את כל המאווררים במארז. מה שאני רוצה זו דרך כל שהיא להשקיט אותם, את הדגמים תוכלו לראות במפרט ואת המארז ואיך הם יושבים, הינה קישור: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=348783.msg3199550#msg3199550 מה אתם מציעים? תודה.

• 2 תגובות
    • 885 צפיות
  22. Started by Adielr95,

שלום,לאחרונה קניתי מגבר פונו בשביל הפטיפון שלי. מאחוריו כתוב שהוא מותאם לרמקולים של 8-16 אוהם,אבל העניין הוא שיש לי רמקולים שהם רק 6 אוהם(כל אחד בנפרד). הפעלתי את המכשיר והוא פעל,ונראה שאפילו בצורה טובה,מה שרציתי לדעת איזה בעיות יכולות להיגרם גם בטווח הארוך וגם בטווח הקטן?

• 5 תגובות
    • 885 צפיות
  23. Started by sub_man,

התחלתי להלחים למדתי וזה הלחמתי כל מיני לדים וכאלו אז אולי למישהו יש רעיונות למעגלים למתחילים דברים יפים או שימושיים אבל עם איך המעגל נראה וחלקים או שמישהו יש לו תאתר של המעגלים...

• 7 תגובות
    • 885 צפיות
  24. Started by MasterDK,

מי שמכיר את המחשבים הישני ישנים היה להם מארז כזה אם סט של שני כפותרים, מין KEYLOCK, וצג אנלוגי המציג שני מספרים ושני נקודות. עכשיו למזלי מצאתי צג כזה שעובד (אני יודע שהוא עובד 100%). עכשיו הצג כולל 7 פינים ורציתי לשאול איך לחבר אותו למחשב? אני ינסה להדגים התמונות איך נראה הצג: LCD My זה תמונה של הצג מלפנים. התמונה השנייה זה מאוחר שימו לב שהקטע המסומן באדום לא אמור להיתקלד הם לא מחוברים הלבנים מאחור זה מין פינים שאליהם אמור להיתחבר הכבל זה משו כזה לא יודע איך יצא מקווה שתוכלו לעזור לי! [attachment deleted by admin - 90 dayss]

25. Started by mosheva,

מה כל אחד מהצבעים אומר (לגבי VOLT) והאם כשאני מחבר לקוטב השלילי זה משנה לאיזה חיבור שחור אני מחבר...? [attachment deleted by admin - 90 dayss]

• 4 תגובות
    • 884 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.