עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אלקטרוניקה ומודינג

חיתוך חלון במארז ובניית פאן באס, פיתוח בסביבת Arduino ועוד - כאן תוכלו לשאול את כל השאלות הנוגעות למודינג ולאלקטרוניקה שכרוכה בו, לפרסם את הפרויקטים שלכם ולקבל השראות

1. Started by moshe55501,

בערך ומה השימושים שלהם

• 2 תגובות
    • 943 צפיות
  2. אמא שלי החליטה לפתח את כישרון העיצוב שלה בכך שהיא תכין מנורה מגניבה לסלון. עכשיו זה 3 מנורות רגילות, חיברתי אותן במקביל. אבל מסיבה שלא ידועה לי בהתחלה מנורה אחת מהבהבת ונכבת, אח"כ השניה ולבסוף השלישית. למישהו יש מוג מה יכולה להיות הבעיה?

• 5 תגובות
    • 943 צפיות
  3. יש ברשותי מנורה שהיתה פעם שולחנית כלומר פלורוסנט קטנה ממש יפה שאם זה יסתדר אני אכניס אותה למוד עם פרספקס והכל שאני מתכנן אפשר לחבר אותה במחשב? רשום עליה 9 V אם אני אחבר אותה ישירות לחיבור של ה5 V היא תדלק? ואם לא,יש סיכוי שהיא תיצור קצר שישרוף חלקים?

4. Started by MasterDK,

מי שמכיר את המחשבים הישני ישנים היה להם מארז כזה אם סט של שני כפותרים, מין KEYLOCK, וצג אנלוגי המציג שני מספרים ושני נקודות. עכשיו למזלי מצאתי צג כזה שעובד (אני יודע שהוא עובד 100%). עכשיו הצג כולל 7 פינים ורציתי לשאול איך לחבר אותו למחשב? אני ינסה להדגים התמונות איך נראה הצג: LCD My זה תמונה של הצג מלפנים. התמונה השנייה זה מאוחר שימו לב שהקטע המסומן באדום לא אמור להיתקלד הם לא מחוברים הלבנים מאחור זה מין פינים שאליהם אמור להיתחבר הכבל זה משו כזה לא יודע איך יצא מקווה שתוכלו לעזור לי! [attachment deleted by admin - 90 dayss]

5. Started by gor84,

אני רוצה להבין דבר אחד... מולקס: +12 GND GND +5 אני מתנצל אם משהו חושב שיש כאן בדיחה, אבל אני באמת לא מבין, ה GND משמש כ "-" או כהארקה?

• 2 תגובות
    • 943 צפיות
  6. Started by dor-eli,

יש באחד המדריכים את השבלונה הזאת עכשיו הבעיה שלי שהלינק שלה כבר לא טוב אז עם מישהו יכול לתת לי שבלונה של מאוורר 80mm שיביא לי בבקשה אני צריך את זה די דחוף תודה...

• 7 תגובות
    • 942 צפיות
  7. Started by DimaX,

הי! רציתי לדעת מה עושות דיסיקות השיוף של הדרמל של WOLF שבאות יחד איתו כבנדל... (קראתי את המדריך למעלה וגם חיפשתי לפני הפוסט)

• 9 תגובות
    • 942 צפיות
  8. Started by dj shay 30010,

שלום אני רוצה ליבנות מד RPM שמחברים את ה FAM מהוא אומר לך כמה RPM על מסך LCD ( אני רוצה ליבנות את זה ביחידה ניפרדת כי יש לי כבר LCD שמחובר ל LPT ) יש למישהו לינק

9. מצאתי offline UPS קטן של אדוויס. ה UPS עצמו תקין הסוללה המקורית שלו דפוקה - 12V 4AH יש לי סוללה גדולה יותר 12V 7AH וכן מצבר של אוטו 12V 40AH. הייתי רוצה להוציא מה UPS 2 חוטים ולחבר את אחד מאלה אליו (במקרה שאני אשתמש במצבר אני מוסיף ל UPS מאוורר לקירור - הוא מגיע בלי) הבעיה היא כזאת - במעגל בתוך ה UPS ניתן לראות קווים במעגל שהולכים (כל אחד דרך כמה נגדים ודיודות) מה 240V IN ולתוך החלק של המעגל שעובד במתח נמוך (ומכיל את הסוללה) מסקנה - כשה UPS עובד המתח מהסוללה לאדמה יכול להיות 240 V ! הסוללה עצמה עשויה מפלסטיק ואני יכול להשתמש ב UPS בלי לגעת ב + - של הסוללה. אבל אם נוצר קצר כלשהוא מהסוללה לאדמה (למשל נזילה של אלקטרוליט שנוגעת באדמה או חוט שמתנתק ונופל) המעגל מתח נמוך של ה U…

• 0 תגובות
    • 942 צפיות
  10. Started by yonib88,

שלום יש לי פרוייקט מסוים שאני עובד עליו ואני רוצה להשתמש ברכיב הבא אם מישהו יוכל לתת לי עזרה במה התפקיד שלו ואיך להשתמש בו יש לי רקע בדברים אני אבין הסברים תנסו בבקשה לפרט כמה שיותר זה יעזור לי מאוד. תודה רבה לכל מי שיעזור שם הרכיב MAX 2981 מצורפים המפרטים ומה ההבדל בינו לבין MAX2986 תודה רבה.

• 1 תגובה
    • 942 צפיות
  11. רוב המודינג שעושים כאן נועד לשם קבלת אסטטיקה משופרת אז יתכן שמה שאני הולך להגיד ישמע לכם הזוי ולכן אני מבקש שתקראו היטב ותחשבו לעומק לפני שאתם מגיבים. יש לי מארז compucase רגיל דגם 6A19 אם אני זוכר נכון. חיפשתי זמן רב מארז יותר נוח אולם לא מצאתי משהו שהוא שאפשר לומר שהוא שונה בצורה משמעותית מהמארז שלי. העניין הוא שיש לי מערכת עמוסה מאוד מבחינת כוננים קשיחים ואופטיים ,ובנוסף מורכבים אצלי במערכת הרבה כרטיסי הרחבה (כרטיס קול,טלויזיה,פקס מודם,בקר RAID,כרטיס רשת) שמחייבים אותי כל פעם מחדש לסובב את המארז הכבד על מנת להגיע לחלקו האחורי על מנת לאפשר לעצמי גישה לכל החיבורים של כרטיסי ההרחבה השונים. המצב הזה פשוט יצא לי מכל החורים ולכן החלטתי ללכת על פיתרון שהוא אולי קיצוני וממש …

• 4 תגובות
    • 942 צפיות
  12. יש אפשרות לעשות מוד לשלוט על נורות הלד, על ידי כפתור?

• 1 תגובה
    • 942 צפיות
  13. Started by שורטי,

מצאתי אתך המארז הישן ששכב אצלי בבית והחלטתי לעשות לו מוד עצבני אבל בגלל שזה פעם ראשונה: 1. אני לא יודעכ אם הוא יצא כל כך עצבני 3. אני אצטרך ממכם קצת עזרה ולשאלות: 1.אתם יכולים להסביר לי איך לצבוע את המארז? (אל תגידו לי תריץ חיפוש כי חיפשתי) 2.גם את הפלסטיק של הפאנל הדמי צריך לשייף 3.מה זאת אומרת לשיף? כאילו אני מבין מה זה אומר אבל עד מתי לשייף? עד לאיזה שלב? 4.מה זה נייר מים? מה אני יצטרך לצביעה הזאת? ואיפה אני אוכל להשיג את זה?

• 2 תגובות
    • 942 צפיות
  14. Started by HydroIT,

קניתי לא מזמן, כחלק מהמוד שלי, מתג ON/OFF ונגד משתנה. עובדים מעולה, רק ש... זה נראה תעשייתי יותר מדי. יש דרך אולי לייפות את זה? כיסוי מסוג שהוא?

• 1 תגובה
    • 942 צפיות
  15. מאיפה אני יכול לקינות אחד כזה הבנתי שמוכרים אותו עם מארז אבל ליקנות מארז רק ביגלל זה ? לא שווה יש איזה חנות שאפשר ליקנות את זה בניפרד ? או להזמין ? http://www.hwzone.co.il/gallery/album149/aau

• 5 תגובות
    • 942 צפיות
  16. Started by mor1995,

קיבלתי טלויזיית LCD 32 של i-tech . עד היום זה היה מחובר לי בכבל S-VIDEO (איכות לא משהו...) היום קניתי כבל DVI-HDMI וחיברתי את הטלויזיה,עכשיו המחשב מזהה את המסך הנוסף,אבל אני לא רואה שום תצוגה בטלויזיה, שיניתי רזולוציות ומה לא ניסיתי,זה לא נדלק. דרך אגב יש לי כרטיס מסך geforce 8800 GTX אם זה עוזר...

• 7 תגובות
    • 942 צפיות
  17. שאלה|אני מנסה לבנות מעגל ויש לי קצת קשיים אשמח אם משהו יעזור תודה עשיתי לפי הסרטוט שהוספתי כתמונה עכשיו אני צריך להוסיף עוד 7 segment display ושהכל ירוץ כמו שעון מ-00 ל-59 איזה חיבורים עליי לעשות תודה מראש

• 6 תגובות
    • 942 צפיות
  18. אהלן חברה, אני מחפש בנרות איך נקרא החלק הבא בעברית: והיכן ניתן להשיגו בארץ? תודה רבה רבה לעוזרים.

• 3 תגובות
    • 941 צפיות
  19. Started by OmEr.il,

שלום קניתי לא מזמן מסך lcd 20X4 עם בקר HD44780 חיברתי הלחמתי וכל מה שצריך,העלתי את התוכנה של קריסטל פונטז ואני רואה שהכל בסדר,ופתאום אני רואה שהכל מלא כל מיני חירטושים מוזרים כאלה....מזה? יש למישהו פיתרון?אני ממש לחוץ על זה....

• 3 תגובות
    • 941 צפיות
  20. Started by SuB,

איזה ראש מומלץ לשיוף פח? אני מעוניין בראשים ממתכת ולא מסדרת ה-SANDING וה-GRINDING על-מנת שיחזיק להרבה זמן ובגלל שאני צריך ראש דק יחסית (כמו 9904 שיוכל לשייף חיתוך שאני עושה בגג המארז) מישהו שחתך עם ראש דומה המליץ על -9904 לשיוף ו-9909 לחיתוך בפח, רציתי לדעת האם הם באמת מתאימים לזה..?

• 0 תגובות
    • 941 צפיות
  21. Started by arkadur,

קניתי מסך LCD יש בו 2 בקרים HD44780 (כמו שכתוב במדריך...) וגם HD44100 הבקר השני הוא לעברית? והאם יש תוכנות שתומכות בהצגת עברית? (כמובן שהמסך תומך...) ומה עוד אני צריך לדעת לפני שאני מרכיב אותו?

• 4 תגובות
    • 941 צפיות
  22. אל תגידו google... וזה צריך ליהיות תמונות עתיקות כאלו כלומר אל תביאו לוחם חלל אלא אבירים,נו הבנתם...(תחשבו warcraft ימי הביניים...) אמרו לי שgrey meter הוא האיש שאני מחפש אבל זה מופנה לכולם,ותודה מראש לעוזרים

• 8 תגובות
    • 941 צפיות
  23. Started by psycho killer,

יש לי 3 לדים UB שאני לא יודע לכמה V לחבר אותם כי פירקתי אותם מכמה מכשירים איך אני יכול לדעת על כמה V הם עובדים ניסיתי לחבר 2 לדים לסוללה של 9 V עכשיו פעם אחת שניהם עבדו ביחד ושהחלפתי אחד מהלדים בלד אחר הוא לא יכול לעבוד עם השני אז לפי מה שבהתי יש שני לדים שהם עובדים על יותר V והם לא יכולים לעבוד ביחד על 9 V ואחד שעובד על פחות ויכול לעבוד עם שניהם אני רוצה לחבר אותם ישירות למולקס זה אפשרי אם אני מחבר את שלושתם על אותו חיבור??

• 4 תגובות
    • 941 צפיות
  24. Started by Red-AnGel,

נראה לי שלכאן זה הכי מתאים , אני מבקש שרק מי שיודע ב 100% יגיב , כי זה חשוב ואני לא רוצה להידפק רק כי מישהו ניחש או חשב... אז ככה, אני רוצה לדעת מה טמפ הנמיסה של דבק חם, ודבק אפוקסי? אני רוצה להדביק משהו למקום שטמפ שלו היא 50+- ואני צריך שהדבק יחזיק בחום הזה, יש רעיונות? תודה

• 4 תגובות
    • 940 צפיות
  25. אורח

אוקי אז הסיפור הוא שאני הולך לתומי בבית ופתאום מבחין במשהו נוצץ שאני בדיוק רציתי.. מה זה? 1.כוס קולה אם קרח. 2.משחה להורדת יבלות מהרגל. 3.שלוש כריות אם ציורים של צבי הנינגה. בעעעעעעע אף אחד מהם..מצאתי טלפון ישן... מה היה כל כך מועיל הטלפון הזה? 1.זה הטלפון שסבתא רבה שלי התקשרה למד"א כשאמא שלי צרחה מצירים. 2.הטלפון מנותק ולכן אפשר היה לזרוק אותו על השכנים או פשוט לתת לחתולה לאכול את הרכיבים ולראות אם היא הופכת לרובוקופ. 3.אח שלי נורא נורא עיצבן אותי ובדיוק זה נפל לי לידיים אז... כן כן גם פה אף אחד מהם...היה בו צג קטנטן ובדיוק נזכרתי באיזה מדריך פה מה שאפשר לעשות אם צגים. אז עכשיו אין לי מושג איזה צג זה ואם אפשר לעשות איתו משהו...אז הנה תמונות תגידו לי מזה..ואם אפשר לעשות א…

• 3 תגובות
    • 940 צפיות

דיונים חדשים בפורומים