אלקטרוניקה ומודינג
חיתוך חלון במארז ובניית פאן באס, פיתוח בסביבת Arduino ועוד - כאן תוכלו לשאול את כל השאלות הנוגעות למודינג ולאלקטרוניקה שכרוכה בו, לפרסם את הפרויקטים שלכם ולקבל השראות
10,630 דיונים בפורום זה
-
יש ברשותי מנורה שהיתה פעם שולחנית כלומר פלורוסנט קטנה ממש יפה שאם זה יסתדר אני אכניס אותה למוד עם פרספקס והכל שאני מתכנן אפשר לחבר אותה במחשב? רשום עליה 9 V אם אני אחבר אותה ישירות לחיבור של ה5 V היא תדלק? ואם לא,יש סיכוי שהיא תיצור קצר שישרוף חלקים?
-
- 0 תגובות
- 915 צפיות
-
-
שלום לכולם.....מי פה מבינכם אוהב להתעסק עם אלקטרוניקה??....יפה אז כולם פה שמעו על פאן-באס ידני...ז"א מפסקים אם נגדים וכו'......מה אתם אומרים על תוכנה עם שבב שתתן לכם שליטה על המאוררים???? זה סתם משהו חמוד שכל אחד יכול אבל זה טיפונת מסובך ודורש הלחמה וקצת ידע בשפת תיכנות....(או שאני פשוט יתן לכם את התכונה שבניתי...) אם אתם רוצים מדריך כזה תגידו ואני ינסה להכניס לאתר...(אם יתנו לי...)... וווואאאאאאאייייייייייי אווופפפפססססס לא ראיתי איפה הכנסתי את זה............איך אני מעביר לאלקטרוניקה ומודינג???????????????????????
-
- 6 תגובות
- 915 צפיות
-
-
לחבר לפטופ לחשמל של הרכב- הכיצד? האם זה אפשרי בכלל? תצאו מנקודת הנחה שאני לא מבין מהחיים שלי באלקטרוניקה ודברים כאלה (אבל אבא שלי כן ויש לי מלא חברים שכן... אבל אין מצב שהוא יתן להם להתעסק באוטו אלא אם זה ממש ברור איך לעשות). יש מתאמים למצת של הרכב אולי או משהו כזה?
-
- 2 תגובות
- 915 צפיות
-
-
יש לי 3 לדים UB שאני לא יודע לכמה V לחבר אותם כי פירקתי אותם מכמה מכשירים איך אני יכול לדעת על כמה V הם עובדים ניסיתי לחבר 2 לדים לסוללה של 9 V עכשיו פעם אחת שניהם עבדו ביחד ושהחלפתי אחד מהלדים בלד אחר הוא לא יכול לעבוד עם השני אז לפי מה שבהתי יש שני לדים שהם עובדים על יותר V והם לא יכולים לעבוד ביחד על 9 V ואחד שעובד על פחות ויכול לעבוד עם שניהם אני רוצה לחבר אותם ישירות למולקס זה אפשרי אם אני מחבר את שלושתם על אותו חיבור??
-
- 4 תגובות
- 915 צפיות
-
-
קניתי לא מזמן, כחלק מהמוד שלי, מתג ON/OFF ונגד משתנה. עובדים מעולה, רק ש... זה נראה תעשייתי יותר מדי. יש דרך אולי לייפות את זה? כיסוי מסוג שהוא?
-
- 1 תגובה
- 915 צפיות
-
-
שלום רציתי לדעת איפה אני יכול לקנות לדים?... הייתי בחנות החשמל הקרובה לביתי ולא היה להם האם זה מצרך שקשה להשיג ?.... ואם לא באיזה חנות אני יכול לקנות,בחנות מחשבים ?
-
- 8 תגובות
- 915 צפיות
-
-
אני לא מצאתי בחיפוש משהו מדויק שמסבירים לי הכל אז אולי את תוכלו להסביר לי אני רוצה לבנות מסך LCD למחשב ואני רוצה לרשום שם איושיהם פרטים (שעה,תאריך,שורת כתיבה חופשית וכו') ואני רוצהל דעת כמה עולה מסך LCD מואר ואיפה קונים ובכמה ואיך להתקין אותו!!! תודה לעוזרים!!!
-
- 2 תגובות
- 914 צפיות
-
-
שלום, יש לי עונן אופטי בן ואני עומד לקנות מארז שחור. רציתי לצבוע אותו באיזשהי דרך (את הכונן). חשבתי על ספריי. מה אתם ממליצים? תודה
-
- 2 תגובות
- 914 צפיות
-
-
שלום,מצאתי פה באיזה אשכול שבלונות להדפסה של 80MM ושל 120MM. מאיפה אני יכול להשיג שבלונה של 92MM? תודה לעוזרים.
-
- 3 תגובות
- 914 צפיות
-
-
אוקי אז הסיפור הוא שאני הולך לתומי בבית ופתאום מבחין במשהו נוצץ שאני בדיוק רציתי.. מה זה? 1.כוס קולה אם קרח. 2.משחה להורדת יבלות מהרגל. 3.שלוש כריות אם ציורים של צבי הנינגה. בעעעעעעע אף אחד מהם..מצאתי טלפון ישן... מה היה כל כך מועיל הטלפון הזה? 1.זה הטלפון שסבתא רבה שלי התקשרה למד"א כשאמא שלי צרחה מצירים. 2.הטלפון מנותק ולכן אפשר היה לזרוק אותו על השכנים או פשוט לתת לחתולה לאכול את הרכיבים ולראות אם היא הופכת לרובוקופ. 3.אח שלי נורא נורא עיצבן אותי ובדיוק זה נפל לי לידיים אז... כן כן גם פה אף אחד מהם...היה בו צג קטנטן ובדיוק נזכרתי באיזה מדריך פה מה שאפשר לעשות אם צגים. אז עכשיו אין לי מושג איזה צג זה ואם אפשר לעשות איתו משהו...אז הנה תמונות תגידו לי מזה..ואם אפשר לעשות א…
-
טוב שמעו, קניתי מארז חדש בשביל המחשב שלי, המארז הוא מארז Full-Tower. טוב אז המארז הישן שלי שאני משתמש בו כרגע הוא מארז של אייבורי רגיל שהכפתור כיבוי שלי נמצא למטה תמונה - ובמארז החדש שלי הכפתור כיבוי נמצא למעלה תמונה - *הכפתור נמצא בכיס הנפתח אז איך אני מעביר את הכפתור מלמטה למעלה ? תודה לעוזרים, נועם
-
- 11 תגובות
- 914 צפיות
-
-
שלום לכולם. ראיתי שלהרבה אנשים יש את המאווררים האלה [נראה לי קוראים לזה לאדים] והם בצבעים נגיד כחול מתי שהם מסתובבים. זה עושה אפקטים יפים ובכלל מגניב לעין. בכל מקרה זה מאווררים שצריכים לקנות? יענו אלה מאווררים שאפשר לקנות בצבעים שונים שיעשו נגיד אור כחול? ואיפה אפשר לקנות/ובכמה?
-
- 3 תגובות
- 914 צפיות
-
-
שלום יש לי FAN גדול רשום 12V 0.74 AMPERES מישהו אמר לי ליקנות נגד של 220 אוהם אבל זה לא מתאים אני רוצה להשאיר אותו דולק על 1000 סל"ד (הו 5500 סל"ד)
-
- 5 תגובות
- 914 צפיות
-
-
יש אפשרות לעשות מוד לשלוט על נורות הלד, על ידי כפתור?
-
- 1 תגובה
- 914 צפיות
-
-
OK אז זה העסק חברה ......אם תבדקו אם אמפרמטר מאורר שלוא מחובר לכלום ומסתובב בכוח האצבע תסימו לב שהvolt מגיע בערך ל 0.20 בקושי VOLT. עכשיו זה לא מספיק רגיש לשום ממסר שאני מכיר .....ווהרעיון הוא שאני רוצה לבנות מתג מסיבובי המאורר...אז אני חושב שצריך לבנות איזשהו מגביר זרם...... עכשיו לבעייה......אין לי מושג באלקטרוניקה!!!! איך עושים משהו כזה עזרה תתקבל בברכה!
-
- 1 תגובה
- 914 צפיות
-
-
http://www.tapuz.co.il/blog/userBlog.asp?FolderName=pacman
-
- 1 תגובה
- 914 צפיות
-
-
אהלן חברה, אני מחפש בנרות איך נקרא החלק הבא בעברית: והיכן ניתן להשיגו בארץ? תודה רבה רבה לעוזרים.
-
- 3 תגובות
- 913 צפיות
-
-
ערכה אחת מספיקה? http://ksp.co.il/hmain.php?uin=1211
-
- 9 תגובות
- 913 צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי בעיה קטנה שמצריכה ממני חלק מסויים להשבוע הקרוב ולכן אני נאלץ לחפש חנויות בארץ או יותר נכון להעזר בכם במציאת חנות שיש לה את מה שאני צריך. מה שאני צריך בגדול זה מחבר IDE שבצד אחד הוא נקבה ובצד השני הוא זכר כמו שיש בקשיח לדוגמה, פשוט פינים חשופים. אני צריך את זה כי אני רוצה להלחים חוטי חשמל מהזכר שבקשיח אבל זה קשה כי הפינים שם שקועים ולכן אני צריך מחבר שיהיה נקבה ויתחבר לקשיח ומהצד השני יהיה זכר חשוף. תמונה להמחשה מאיביי איפה אני יכול למצא כזה דבר בין רחובות לת"א? מצאתי באיביי אבל יקח לזה לפחות שבועיים להגיע לארץ ואני קצת קצר בזמן ולכן מעדיף לקנות בארץ.
-
- 2 תגובות
- 913 צפיות
-
-
-
שלום זה שוב אני יש לי מחשב פנטיום 4 2.4ghz עשיתי לו חלון עם פרספקס הוספתי נאון ומאוורר צבעוני האם אתם יכולם להציע לי מה עוד כדי לי לעשות??. בתודה d.j-m
-
- 12 תגובות
- 913 צפיות
-
-
האם חיבור לדים במקביל משמעו רגל קצרה של לד אחד לארוכה של השני ולהפך וכך הלאה...או פשוט כל הרגליים הארוכות בטור וכל הקצרות בטור?האם זה לא יקרא מקביל במקרה השני? כמו שאמרתי אני צריך תשובה מהר
-
- 7 תגובות
- 913 צפיות
-
-
שלום, אני צריך המלצה לקתודה עם כבל באורך מטר+-/כבל מאריך בשביל שאני אוכל לתלות אותה בחדר. המחיר לא רלוונטי אני רק רוצה לדעת אם קיים כזה דבר. תודה.
-
- 7 תגובות
- 913 צפיות
-
-
שלום, אני צריך עזרה בבניית מעגל להפחתת המתח של מצת הרכב(ואת הזרם, אם צריך?) למתח(וזרם) של USB, תודה.
-
- 8 תגובות
- 913 צפיות
-
-
אהלן, מישהו יודע איפה אפשר לקנות תאים פוטו אלקטריים ומה בערך המחירים ? בלי איביי וכו'. זקוקים להם בזמן הקרוב ואין זמן לחכות למשלוחה...
-
- 0 תגובות
- 913 צפיות
-