אלקטרוניקה ומודינג
חיתוך חלון במארז ובניית פאן באס, פיתוח בסביבת Arduino ועוד - כאן תוכלו לשאול את כל השאלות הנוגעות למודינג ולאלקטרוניקה שכרוכה בו, לפרסם את הפרויקטים שלכם ולקבל השראות
10,629 דיונים בפורום זה
-
הייי רציתי לבנות מין מאריך usb מצאתי אצלי זרוק חח תקע usb האלו שיש בפאנל המארז מקדימה ועוד כבל usb זכר עכשיו פירוט החוטים: זכר:אדום,כחול,חום,צהוב תקע נקבה :אדום,שחור,כחול,לבן מישהו יכול לי לעזור להתאים את הצבעים?
-
- 6 תגובות
- 952 צפיות
-
-
שלום לכולם! אז ככה חיפשתי בפורום, חיפשתי בגוגל, ולא מצאתי שום תשובה עדכנית ומדוייקת. נמאס לי מהמחירים המופקעים של כבלים, במיוחד בתחום האודיו, ונמאס לי מהאיכות החרא שלהם, ומהעובדה שהם יצוקים וברגע שהם נדפקים, אי אפשר לתקן אותם. אני בקרוב אצטרך כמות עצומה של כבלים, מדובר על סטודיו מוזיקלי, עשרות כבלים, ובנוסף גם כבלים לציוד תקליטנות, לי ולחבר. שאלות: 1) מהיכן מזמינים ראשים ומתאמים, רצוי בארץ, סבבה גם מחול. 2) איך יודעים את האיכות של הראשים? חוץ ממשקל וציפוי אין לי מושג 3) איך יודעים איכות של כבל? 4) מאיפה מזמינים כבל, זה כבר רצוי בארץ. 5) שיטות מומלצות להרכבת כבלים (אם יש כאלה) זהו בערך, נקווה שיצא דיון מעניין, נראה לי שזה נוגע להרבה אנשים! יום טוב לכולם!
-
- 5 תגובות
- 952 צפיות
-
-
אני מעוניין לדעת איך אפשר לחבר למאוורר פוטנציומטר... אין לי תמונה שלו אבל למי שמבין זה B5K..(משהו כזה עם 3 רגליים שקניתי לביצפר.. ;D הוא מתחבר על המטריצה) ואם אפשר בכלל לחבר אם סוג כזה של פוטנציומטר...
-
- 2 תגובות
- 952 צפיות
-
-
קודם כל אחלה מדריך, מסודר ומפורט. כל הכבוד!! עכשיו יש לי שאלה. אני רוצה לצבוע את העכבר שלי בשני צבעים, אדום ברקע, ושני פסי מירוץ לבנים מעל באמצע, איך אני משלב את שני הצבעים עם כל השיופים וכו'...?
-
- 6 תגובות
- 952 צפיות
-
-
הכותרת אני חושב מסבירה הכל
-
- 1 תגובה
- 951 צפיות
-
-
אז ככה. חיברתי למחשב מסך LCD של 2 שורות והבעיה שאני רוצה להחליף אותו למסך בעל 4 שורות אבל אני לא מצליח להשיג מסך שכזה, השאלה שלי היא : האם אני יכול לחבר 2 מסכים אחד לשני, ושהם יתחברו למחשב, ובתוכנה פשוט אני אגדיר שיש לי 4 שורות? אגב, מישהו יודע איפה אפשר להשיג מסכי VFD בירושלים? תודה לעונים...
-
- 2 תגובות
- 951 צפיות
-
-
שלום, יש לי עונן אופטי בן ואני עומד לקנות מארז שחור. רציתי לצבוע אותו באיזשהי דרך (את הכונן). חשבתי על ספריי. מה אתם ממליצים? תודה
-
- 2 תגובות
- 951 צפיות
-
-
נושא חם הא? קיצר הנה הסקטצ' שלי [attachment deleted by admin - 90 dayss]
-
- 5 תגובות
- 951 צפיות
-
-
שלום יש לי סוללה ניקל מטל חדשה, ללא מטען. האם אני יכול לחבר אותה עם שנאי מתאים ישר לזרם החשמל ? הסוללה 13.2V 4500mAh, האם אני יכול לקחת שנאי 13.2V (או 14V) ולחבר את הסוללה ישירות לשקע ? אין צורך במטען מיוחד ? אם השנאי הוא 1000mAh, אז הטעינה תהיה 4.5 שעות ? המון תודה
-
- 2 תגובות
- 951 צפיות
-
-
האם יש לנגד פלוס ומינוס? או שאין לו קוטביות.. כי למשל לידודה יש..
-
- 7 תגובות
- 951 צפיות
-
-
אמא שלי החליטה לפתח את כישרון העיצוב שלה בכך שהיא תכין מנורה מגניבה לסלון. עכשיו זה 3 מנורות רגילות, חיברתי אותן במקביל. אבל מסיבה שלא ידועה לי בהתחלה מנורה אחת מהבהבת ונכבת, אח"כ השניה ולבסוף השלישית. למישהו יש מוג מה יכולה להיות הבעיה?
-
- 5 תגובות
- 951 צפיות
-
-
מצאתי אצלי בבית מקדלת ישנה ו"חידשתי אותה" (ניקיתי אותה). עכשיו למקדלת יש חוט המחבר אותה למחשב בצורת סלסול (כמו חוט טלפון) ואני לא אוהב את זה כלכך. אז אני רוצה לדעת כיצד נקרא החיבור של החוט בצד של המקלדת (תמונות בהמשך) וכמה כזה חוט יכול לעלות? הנה תמונות של החיבור: הנה תמונה של החיבור במקלדת: ושאלה נוספת: אם מה צובעים את הפאנל של המקלדת? (צבע לפלסטיק?) וכמה כזה דבר יכול לעלות? אם זה משהו אחר כתבו את שמו ואת המחיר. תודה.
-
- 3 תגובות
- 951 צפיות
-
-
http://www.tapuz.co.il/blog/userBlog.asp?FolderName=pacman
-
- 1 תגובה
- 951 צפיות
-
-
האם הפריטים באתר, זה האתר מוכר או שאנשים מוכרים?? כאילו כמו ebay? וגם יש שם נגיד אייפוד טאצ' ב100 ומשהו דולר זה הגיוני? האתר אמין?? איך אפשר לשלם על מוצר? דרך paypal??
-
- 2 תגובות
- 950 צפיות
-
-
שלום לכולם! קיבלתי מספר תרגילים באלקטרוניקה ואני צריך מעט עזרה בהם. 1. שני נגדים בטור: 1K ו4.7K. המתח: 9V. חשב את הזרם הכללי ואת המתח על כל נגד. אני עניתי: I=1.57A לא הצלחתי להגיד מה המתח על כל נגד. 2. שני נגדים במקביל: 1K ו1K. המתח: 9V. חשב את הזרם הכללי ואת המתח על כל נגד. אני עניתי: I=18A R1[1K] = 4.5V R2[2K] = 4.5V 3. שני נגדים במקביל: 1K ו1K. אחריהם נגד בטור של חצי K. המתח: 9V. חשב את הזרם הכללי ואת המתח על כל נגד. אני עניתי: I=9A R1[1K] = 2.25V R2[1K] = 2.25V R3[1\2K] = 4.5V תודה.
-
- 2 תגובות
- 950 צפיות
-
-
אני רוצה לעשות בלוקים לקירור מים והייתי רוצה לרכוש כמה לוחיות נחושות בכדי לעשות את הבלוקים, אין לי מושג איפה אני משיג את זה ! בבקשה תעזרו לי
-
- 2 תגובות
- 950 צפיות
-
-
הארכה הזאת ב300 שקל שווה {חדש} [attachment deleted by admin]
-
- 6 תגובות
- 950 צפיות
-
-
הי! רציתי לדעת מה עושות דיסיקות השיוף של הדרמל של WOLF שבאות יחד איתו כבנדל... (קראתי את המדריך למעלה וגם חיפשתי לפני הפוסט)
-
- 9 תגובות
- 950 צפיות
-
-
שלום,מצאתי פה באיזה אשכול שבלונות להדפסה של 80MM ושל 120MM. מאיפה אני יכול להשיג שבלונה של 92MM? תודה לעוזרים.
-
- 3 תגובות
- 950 צפיות
-
-
-
שלום אני רוצה להתחיל מוד חדש שבשבילו אני צריך מטר וחצי רבועים של יריעת אלומיניום בעובי מ"מ. מישהו מכיר מקומות שמהם אני יכול לקנות יריעות אלומיניום לפי מידה (1.2X0.85 ו0.9X0.5 ליתר דיוק) ומה אמורים להיות בערך המחירים? ועוד שאלה אם כבר פתחתי ת'רד.. בונדו משמש רק כחומר עיצוב ומילוי חורים או שאני יכול גם להשתמש בו בתור "דבק" לחיבור מתכות (כמובן שלא ברמה של ריתוך או הברגה, אבל חיבור פשוט שלא יופעל עליו לחץ כמעט בכלל)
-
- 2 תגובות
- 950 צפיות
-
-
מישהו מכיר חנות בחו"ל שעושה משלוחים לארץ?, אני רוצה להזמין ראשים לדרמל (בעיקר חיתוך וחריטה), מכיוון שהמחירים בהום סנטר הם מטורפים לגמרי... ושאלה נוספת למישהו יש מדריך טוב לדרמל, שמפרט (מלמד מה שיש כאן באתר), את השימוש של הראשים השונים של הדרמל, לאילו חומרים הם מתאימים ובאיזה מהירות צריך לעבוד עם כל ראש/חומר. תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 950 צפיות
-
-
יש לי את התוכנה EAGLE אבל אני לא מצליח להבין איך להשתמש בה... אני רוצה לבנות שם את המעגל של המקלט אינפרא אדום אבל אין לי מושג איך. מישהו יכול לעזור לי בבקשה?
-
- 1 תגובה
- 950 צפיות
-
-
מאיפה אני יכול לקינות אחד כזה הבנתי שמוכרים אותו עם מארז אבל ליקנות מארז רק ביגלל זה ? לא שווה יש איזה חנות שאפשר ליקנות את זה בניפרד ? או להזמין ? http://www.hwzone.co.il/gallery/album149/aau
-
- 5 תגובות
- 950 צפיות
-
-
היי. אני מעוניין לעשות את האורגן לדים (אפשר לקרוא לזה) שמתחבר לLPT ראיתי הרבה שירטוטים למעגלים אבל כולם מדברים על לדים רגילים. מישהוא יודע אם זה אפשרי לחבר 8 לדים UB? כמה מתח יוצא לכל לד בכלל ביציאת LPT? תודה מראש...
-
- 7 תגובות
- 950 צפיות
-